Orijinalini görmek için tıklayınız : Tum'u geri getirin

izmirliyigido
20.07.2009, 08:44
http://resimzade.com/Show.html?i=10345&token=4746

http://resimzade.com/Show.html?i=10344&token=9814

TUM'U GERİ GETİRİN

Sivasspor, Hollanda kampında iyi görüntü sergiledi demek mümkün değil. Takım, acemiler mangası gibi. İki yıldır tıkır tıkır işleyen düzen bozulmuş. Birkaç futbolcunun gitmesi ve sakatlanması Sivasspor'u bozmuş. Çarklar işlemiyor. Ne takım oyunu kalmış, ne de oyun disiplini. Abdurrahman Dereli, Sedat, Yasin, Hayrettin'den oluşacak savunmada sorun olacağını sanmıyorum. Asıl sorun orta saha ve forvette. Orta sahada oyun kurucu olan İbrahim Dağaşan yalnız kalıyor. Sezer Badur'un uzun süre sahalardan uzak kalacağı düşünülürse Bülent Uygun ya var olan futbolcular arasından ya da yeni bir transfer ile burayı güçlendirmek zorunda.

Ersen Martin hazır değil

Mehmet Yıldız'ın olmayışı hücum gücünü olumsuz etkilemiş. Kaptan dönene kadar geminin çok su alacağını düşünüyorum. Bu işi Kamanan tek başına ne kadar götürebilir bilemem. Ersen Martin'in de henüz hazır olmadığını gördüm. Bu takımda oynayacak kapasitede değil. Tum, Mehmet Yıldız'ın oynamadığı maçlarda onun görevini yapabilirdi. Erman Kılıç sevdası ile bu futbolcunun İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a verilmesi büyük kayıp. Tum hem hücumda, hem de orta alanda fizik gücü ile takımı ayakta tutan futbolcu idi. Yönetimin yerinde olsam Tum'u geri alırım. Kamanan ile de iyi anlaşıyor.

Ali ERDOĞAN - Fotomac

http://fotomac.com.tr/yaz1689-50150-110.html

AYK

Salim58
20.07.2009, 08:54
malesef hazırlık maçlarında izlediğimiz sivasspor geçen sezonki futbolundan çok uzaklarda biran önce güzel futbolla devam etmek temennimiz orta saha ve forvet çok zayıf hoca inşallah bunları görüyordur

MeRt5858show
20.07.2009, 10:22
kimsem hocadan daha iyi bilemez ali erdoğan bey bu taktik yeni bi taktik uzun top yok artık oyüzden tuımd asyok balilide yok

davulcu
20.07.2009, 10:27
tum un yokluğunu çokk büyük bi şekilde hissedeceğiz

GOSt
20.07.2009, 10:35
bencede tumun yokluğu hissedilecek!! mehmet yıldızın ileşmesiyle kamannanla mehmet iyi ikili olacağına inanıyorum bunlar oynarsa ligde 1.oluruz tk yi alırız ecc de de gruba kalırız

Abdullah DuMaN
20.07.2009, 10:56
Takım yeni bir oluşum içerisinde şu anda yeni oluşuma hazır değiller

yigido_furkan
20.07.2009, 11:13
gecen sene braga macına oyna sonradan gırdıgınde herkes dıyodu bu adamı ne yapıcaz tank gıbı felan sımdı gıdınce gerı gelsın denıyor ılgınc

fm58
20.07.2009, 12:19
abi bize tum veya onun gibi bir futbolcu acilen lazım insallah hocamız ii bir transfer düşünmüştür

akkuzu
20.07.2009, 12:24
Bana görede sadece tum değil dikine oynamayı seven sylla da aranıyor

Metal Gear
20.07.2009, 12:38
Diallo neyse de Tum ve Sylla'nın eksikliğini çok fena hissedeceğiz gibi.:(

MeXeS58
20.07.2009, 12:40
takıma kalıtelı ve acıl olarak bır on lıbero sart ıbrahım dagaşanın yanına bızım bu gordugumuz bulent uygun gormuyor mu acaba merak edıyorum hala ıbrahım yanında onur yetersız kalıyor hala nıye ısrar edıyor anlamıyorummm

Divriği58-
20.07.2009, 13:01
Herkes sivasspor bitti buraya kadarmış tum gitmeyecekti bilca gitmeyecekti diyip duruyoo .. bilica burdan 300 bin alırken fener 3 minyon euro verıyo nasıl tutucaksın elinde tum unda kemik yaşına baksan 34 yaşında çıkardı yaşlıydı hantaldı 1 yıl daha oynar sonra kalırdı ... Hocamız onun yerine geleceği olan Erman ı aldı... Hazırlık maçlarında abdurrahman sezer mehemtyıldız petkoviç kamanan gibi takımın iskeletini oluşturan oyuncuları izleyemedik bu oyuncular ilk 11 e girdiğinde sivasspor eskisinden daha başarılı olacaktır Ersen Martin in Omotoyossi nin ne kadar iyi adam olduğunu tüm Türkiye görecektir.. Ayrıca Mbemba ve Yasin 5-6 maç sonra kendini bulacaktır sabretmek lazım... Anderleti eleyince o felaket tellallığı yapanlar ın yüzünü görmek isterim...