Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Tum'u geri getirin
Alt 20.07.2009, 07:44   #1
izmirliyigido
Gast

Standart Tum'u geri getirin

TUM'U GERİ GETİRİN

Sivasspor, Hollanda kampında iyi görüntü sergiledi demek mümkün değil. Takım, acemiler mangası gibi. İki yıldır tıkır tıkır işleyen düzen bozulmuş. Birkaç futbolcunun gitmesi ve sakatlanması Sivasspor'u bozmuş. Çarklar işlemiyor. Ne takım oyunu kalmış, ne de oyun disiplini. Abdurrahman Dereli, Sedat, Yasin, Hayrettin'den oluşacak savunmada sorun olacağını sanmıyorum. Asıl sorun orta saha ve forvette. Orta sahada oyun kurucu olan İbrahim Dağaşan yalnız kalıyor. Sezer Badur'un uzun süre sahalardan uzak kalacağı düşünülürse Bülent Uygun ya var olan futbolcular arasından ya da yeni bir transfer ile burayı güçlendirmek zorunda.

Ersen Martin hazır değil

Mehmet Yıldız'ın olmayışı hücum gücünü olumsuz etkilemiş. Kaptan dönene kadar geminin çok su alacağını düşünüyorum. Bu işi Kamanan tek başına ne kadar götürebilir bilemem. Ersen Martin'in de henüz hazır olmadığını gördüm. Bu takımda oynayacak kapasitede değil. Tum, Mehmet Yıldız'ın oynamadığı maçlarda onun görevini yapabilirdi. Erman Kılıç sevdası ile bu futbolcunun İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a verilmesi büyük kayıp. Tum hem hücumda, hem de orta alanda fizik gücü ile takımı ayakta tutan futbolcu idi. Yönetimin yerinde olsam Tum'u geri alırım. Kamanan ile de iyi anlaşıyor.

Ali ERDOĞAN - Fotomac

http://fotomac.com.tr/yaz1689-50150-110.html

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
geri, getirin, tumu