YİGİDOKENTLİ
05.01.2010, 06:57
emre sakatliktan başini alamadi ondan fazla oynuyami gelse iyi olur aydin ve serkan calik kiralasak harika olur
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : TRANSFERLER NETLİK KAZANIYOR Sayfa :
1
[2]
YİGİDOKENTLİ 05.01.2010, 06:57 emre sakatliktan başini alamadi ondan fazla oynuyami gelse iyi olur aydin ve serkan calik kiralasak harika olur YİGİDOKENTLİ 05.01.2010, 07:00 krita ve rahman ve ismi aciklanmayan gürbetci ve ceyhun eriş bitme aşamasinda gelecek 3 yabanci daha net bir haber yok sade ortada gezen isimler var YİGİDOKENTLİ 05.01.2010, 07:02 Hoca belki takımı 2 ön libero ile oynatcaktır;olamaz mı?Bu oyuncu uzun zamandır gündemde olan bir oyuncu...Hocanın eski öğrencisi sanirim kakikli 05.01.2010, 07:17 müzmin sakat diyenler ankaragücünde oynayan emreden bahsetmiyorlar sanırım.. gelirse çok faydalı olur, zaten ankaragücünde sedatla beraber oynuyorlardı.. ama gs ile ilişkilerimiz hiç iyi değil ben pek ihtimal vermiyorum. zaralı19 05.01.2010, 07:37 biraz da sabır arkadaşlar denizli maçını bekliyoruz vatantek58 05.01.2010, 08:02 ya önder ne işe yarar gidin kayseri örneğini alın gençleştirme lazım bize ...Almanyadan genç gurbetci bulmak lazım .... bank asya ya bakmak lazım ...afrikayı görmek lazım .....BREZİLYALI KASIMPAŞALI MORİTZ GİBİ ADAM LAZIM....:) buraks58 05.01.2010, 08:08 arkadaşlar merhaba. dün yerel televizyonlardaki spor programlarımızı takip etmeye çalıştım. yöneticimiz faruk taşseten telefonla katıldığı bir programda keitanın kampta olduğunu 3 yabancı oyuncu daha alacağımızı ve hocamızın verdiği rapor doğrultusunda listede 5-6 oyuncunun olduğunu söyledi. anlaşmaya çalıştığımız perulu, alman ve hollandalı üç oyuncu olduğunu bunlarla transferde aşama kaydedildiğini ancak isim açıklayamayacağını belirtti.( perulu oyuncu herkesin bildiği contreras, diğer iki ismi araştırdım ancak bi bilgiye ulaşamadım.) başkanın dün akşama doğru antalya kampına geldiğini, hoca ve yöneticilerle durum toplantısı yaptığını, transferlerin çarşamba yada perşembe gününe kadar netlik kazanmasını beklediklerini ancak en geç denizli maçından önce transferlerin noktalanacağını söyledi. bir başka programda ise fotomaç spor yazarlarından abdullah yiğit; tugayın eski takımı blackburn rovers'da oynayan bir defans oyuncusuyla sivassporumuzun kesin anlaştığını bildiğini söyledi. hemen rovers kadrosunda alman yada hollandalı oyuncu varmı diye baktım ancak o ülkelerden hiç bi oyuncuya rastlayamadım. murat_n 05.01.2010, 10:38 Ceyhun'a 'Eriş'ilemiyor! Ankaragücü'nde kadro dışı bırakılan Ceyhun Eriş'e Süper Lig'den 4 takım talip oldu. Ankaragücü'nde gösterdiği başarılı performansla yeniden milli takıma yükselen tecrübeli futbolcu Ceyhun Eriş, Süper Lig kulüplerini transferde peşine taktı. Sarı lacivertli kulüpte uzun süredir tek başına idman yapan 32 yaşındaki milli futbolcuya, Süper Lig'den Sivasspor, Denizlispor, Manisaspor ve Eskişehirspor kulüpleri talip oldu. Ankaragücü yönetiminin henüz bir bonservis bedeli belirlemediği Ceyhun Eriş'in bu hafta sonuna kadar bu 4 kulüpten birisiyle sözleşme imzalayacağı öğrenildi. HTSPOR.COM / İnanç ERGÜLEN mysuskunx 05.01.2010, 11:02 ceyhun iyi bir oyuncu ancak sivas a şehire uyum sağlaması çok zor malum bir ankarada adam durmuyor istanbul antalya izmir mekik dokuyor bu yüzden futbol olarak bu oyuncudan ne kadar faydalana bilirz iyi hesaplamak lazım samsa58 05.01.2010, 11:13 iyide defans oyuncusu olarak perulu orlando yu almadık mı bu devre sedat murat ortaklasa ıdare ederler orlandonun yanında kalan yabancı kontenjanı hakkımızı bence ortasaha ıcın kullanmalıyız. samsa58 05.01.2010, 11:16 yarım sezon bıze yeter bır ıkı macta kendını gostermek ıcın oynasın 2 3 deplasman macında bıze puan kazandırsın yeter:D SiVaS YıKıLMaZ 05.01.2010, 11:52 iyide sivasın sesi gazetesinde hazırlıklara başlamış idmanlara çıkıyomuş deniliyor omotoyossi gibi oldu yigidokentli58 05.01.2010, 12:43 kampta çalişmalara katildi yazi bu ne kadar dogru ne kadar gercek bilinmez imzada belli olur mavii 05.01.2010, 12:48 takımdan kadro dışı kalmış oyuncu bizde ne kadar başarılı olurki adamın gitmediği takım kalmadı cenk5821 05.01.2010, 13:07 bu adamda gitmedigi takım yok zaten şimdiden bizde oynayacagıda yarım sezon gelirse:confused::confused: web678 05.01.2010, 14:28 arkadaslar demin hocamiz lig tv futbol gündemine katildi 1 perulu stoper ve 1 tane premier ligden futbolcu ile kesin anlasilmis adlar söylemek istemedi yönetim zaten acikliyacak dedi hayirlisi olsun buraks58 05.01.2010, 14:45 arkadaslar demin hocamiz lig tv futbol gündemine katildi 1 perulu stoper ve 1 tane premier ligden futbolcu ile kesin anlasilmis adlar söylemek istemedi yönetim zaten acikliyacak dedi hayirlisi olsun dün kanal58 de abdullah yiğit konuktu. oda söylemişti. blackburn roverstan bi savunma oyuncusuyla kesin anlaşma sağlandığını biliyorum diye. inşallah iyi olur. buraks58 05.01.2010, 14:53 arkadaşlar blackburn roverstan anlaşılan futbolcu Maceo Rigters olabilir. çünkü dün yöneticimiz faruk taşseten bir perulu bir hollandalı birde alman futbolcuyla görüşmelerde aşama kaydettik diyordu. blackburn roversin kadrosunda hollandalı olarak Maceo Rigters var. valla şu transferlerin biran evvel bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum. haberi olan paylaşsın lütfen... nejmi58 05.01.2010, 15:02 az önce ínternetsporda diyarbakirla anlasti diye okudum. manisa ceyhunu diyarbakira kaptirdi yerine diyarbakirdan serbest kalan desire jop´u transfer etmek istiyor deniliyordu 58isML58 05.01.2010, 15:12 Ceyhun bizde yarim sezon iyi oynasin yeter:D Zaten yarim sezondan fazla drumaz bolesi oyuncluar.Bakinsana gezmedigi takim kalmamis :D :D :D teknik 05.01.2010, 15:15 Maceo Rigters SA EĞER GÜZEL BİR GOLCÜ.ŞİMDİ YUTUBTAN SEYRETTİM. nejmi58 05.01.2010, 15:25 blackburn den gelecek oyuncu büyük ihtimalle elrio van heerden. hem güney afrika hem hollanda vatandasi ve pek fazla forma sansi bulamiyor blackburn da. g.afrika milli takiminda oynuyor ayni zamanda. piyasa degeri 1.750.000 € web678 05.01.2010, 15:33 banada güney afrikali elrio van heerden gibi geliyor arkadaslar ayrica yazimda demeyi unuttum 2 gurbetci rahman soyudogru sc freiburg ve harun toprak sc pufflendorf ile anlasilmis ve su an icin 2 yabanci ile görüsmeler sürüyormus bonuce123 05.01.2010, 15:33 Defansımız Celık Gıbı Olucak Desenize özsivasli1903 05.01.2010, 15:34 insallah bu iki oyuncuyu en kisa zamanda aliriz ... ikiside iyi oyuncu ben baktim bir özz gecmislerinede... güzel günler yakinda gardaslar.... babapiton 05.01.2010, 15:36 blackburn den gelecek oyuncu büyük ihtimalle elrio van heerden. hem güney afrika hem hollanda vatandasi ve pek fazla forma sansi bulamiyor blackburn da. g.afrika milli takiminda oynuyor ayni zamanda. piyasa degeri 1.750.000 € Evet kesinlikle o futbolcu Hollandalıysa 58_babacan_58 05.01.2010, 15:57 ya denizliyi yada manisayı tercih eder bizim soğumuza dayanamaz her adam :D PATRON 05.01.2010, 15:58 http://www.turkspor.net/images/news/yusuf_simsek_bjk_formali.jpg SİVAS(CİHAN)- İkinci yarıya daha güçlü bir takım kurmak için çalışan Sivasspor, Souleymane Keita`nın transferinin ardından Yusuf Şimşek ile görüşmelere başladı. Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, bu sezonun ilk yarısında bir türlü istenen başarıyı gösteremedi. Devre arasına 17 puanla ve ligin 16. sırasında giren Kırmızı Beyazlı ekip, ikinci yarıya daha güçlü girebilmek için transfer atağı başlattı. Teknik Direktör Muhsin Ertuğral`ın talebi doğrultusunda ilk olarak Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita ile anlaşma sağlandı. Bu futbolcunun önümüzdeki günlerde kendisini Sivassporlu yapan sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Beşiktaşlı Yusuf Şimşek görüştüklerini doğruladı. Henüz anlaşmanın sağlanmadığını ifade eden Ünsal, görüşmelerin teknik direktör Muhsin Ertuğral`ın isteği doğrultusunda başladığını söyledi. Keita`nın yanı sıra 3 yabancı futbolcu daha transfer edeceklerini anlatan Basın Sözcüsü Ünsal, bu futbolcuların isimlerini ise açıklamadı. SivasGazete.com armn 05.01.2010, 16:00 yusuf şimşek mi çok ilginç :D skep06 05.01.2010, 16:08 Yusufu istediklerine göre Ceyhun olmadı demektir svsli585858 05.01.2010, 16:09 hiç aklımın ucundan geçmezdi yusuf şimşeğil isteyeceğimiz aslında işe yarayabilir iyi oyun kurucu klas hareketleri pasları tartışılmaz :D zaralı19 05.01.2010, 16:11 beşiktaş bırakmaz bence gelirsede güzel olur zaralı19 05.01.2010, 16:12 gelmez bize bizden başka 3 takımda ilgileniyor 58isML58 05.01.2010, 16:12 Yusufu istediklerine göre Ceyhun olmadı demektir Arkadasim sana bende katiliyorum ama insallah Yusuf eger bize gelirse sapitmaz ve bjk da oynadigi gibi oynamaya devam eder. Zaten eger farkina vardiysaniz artik hep 1. yari oynuyor 2. yari yedek sizce yasindan dolayi yorgunluk mu basladi yusuf ta? Thai 05.01.2010, 16:14 rıdvanı da alalım bir de savunmaya cüneyt ve alparslan Divriği58- 05.01.2010, 16:15 beşiktaş 300 -500 bin euro için adam bırakmaz daha çok parayıda bızım kıler vermez bu haber yalan olsa gerek BeYLeRBeYi58 05.01.2010, 16:26 asparagastır inşallah !!! çünkü bu oyuncu sürekliliği olan bir oyuncu değil !!! cabuker 05.01.2010, 16:26 bir de şabalala yı bitirin var ya yıkalım stadı hadi bakalım..... subasi29 05.01.2010, 16:35 Yerli Oyuncularin Yaninda,Yabanci isimlerde Duymak istiyoruz subasi29 05.01.2010, 16:38 Yusuf Besiktastan Ayrilmaz,Biz Boyle Bos islerle Ugrasmayalim,Yoksa Ortada Kaliriz subasi29 05.01.2010, 16:41 erisilmesin yilan hikayesine dondu sivaslihakan 05.01.2010, 16:44 biri bizle matrak geciyor galiba 58_SEMİH_58 05.01.2010, 16:49 Ülkede başka adam mı kalmadı yaa :confused: tavatir 05.01.2010, 16:57 Arkadaşlar birçok kaynakta birden okuyunca haberi gerçeklik payı gördüm. Üstelik konuyla ilgili adı geçen oyuncuların hocaları da konuşmuş. Bursaspor'a karşı Giresun formasıyla izlediğimiz ve golü atan Fabiano ile Beşiktaşlı Yusuf şimşek transfer gündemindeymiş. İşte haber kaynakları ; http://giresunhaberci.com/haber_detay.asp?haberID=4964 http://sondakika.com/haber-yigido-3-futbolcuyla-gorusuyor-1868783/ babapiton 05.01.2010, 16:59 gelirse iyi olur ama %99 yalan haber dogruysa bile alamayız satmazlar çok para isterler,delgadonunda zaten sakatlıgı sürüyomuş o bölgeye adam lzm 58^SiVaS^58 05.01.2010, 17:00 Arkadaslar bazilariniz doysunuski yusuf besiktasdan ayrilmaz ama yusuf besiktas da ilk 11 de bile yer almiyor bence sivassporumuz arkansinda durursa vekesin almak isterse yusufu bence renklerimize katabiliriz ShabbatShalom 05.01.2010, 17:03 Fabiano asla alınmamalı hiçbir işe yaramayacaktır...Doğruluk payı çok az.Muhsin Hoca en iyi yeteneklerle bizi tanıştıracaktır.. babapiton 05.01.2010, 17:08 Belkide Sivasspor Büyüklerin bize,kayseri ve bursaya yaptıgı gibi taktiktir :D burakpaşa 05.01.2010, 17:09 yusuf şimşek mükemmel olur valla::::::yusufffffff istiyoruz yönetim.. yusufu getir bize:) velibircan 05.01.2010, 17:09 Fabiano Fizik Gücü İyi Bir Oyuncu...Giresun'dada Çok Konuşuluyor Bu Transfer ama Giresunun şimdilik Fabionaya ihtiyacı var gibi :) yigidomustafa58 05.01.2010, 17:18 gereksiz futbolcular bunlar bana göre Yusuf iyi ama genç değil bize koşacak adam gerekli.. eyuphulagu 05.01.2010, 17:18 Bu haberin doğruluğundan çok şüpheliyim;İki sebebi var;1. si bu oyuncu Giersun'da kiralık oynuyor;ben kiralık bir oyuncunun başkabir takıma gittiğini hiç duymadım,görmedim...Adam Giresun'un malı değil ki bize versin..2.Bu oyuncu iyi bir oyuncu da olsa Sivasspor gibi takımlarda oynaması o kadar da kolay değil..Bize bilhassa bu yıl daha iyi bir forvet lazım..2. liged oynayan bir oyuncu kötü bir oyuncu değil hatta geleceği de iyi de olabilir ama bizde zaten bu türde bir oyuncu var;Kamanan ve İbrahim Şahin,Agbetu gibi..Gelse bizde 18 kişilik kadroya bile giremeye bilir..Yusuf olayının doğru olduğunu düşünmüyorum..Gerk Yusuf gerkse M.Denizli Yusuf u satmak istemediğini kesin olarak açıkladı..Zaten Yusuf'da Denizlisporun teklifine hayır demişti,bize niye evet desin...Bu haberleri kim çıkarıyoer anlamış değilim.. oquzh4n58 05.01.2010, 17:25 yusuf gelırse harıka olur da fabıona dusunmek bıle yanms eyuphulagu 05.01.2010, 17:26 Yusuf Şu anda 35 yaşına merdiven dayamış bir oyuncu;evlendikten sonra özel hayatı daha düzene girdi..Geçen yıl yaşadığı sakatlık sorunu dolayısıyla fazla da oynayamadı..Bize gelir mi dersiniz ben gelmez diyorum ama belli de olmaz..Gelir mi gelir;çünkü sivassporun rahat ortamı ve sorunsuz ortamı her oyuncuyu cezbediyor..Gelirse sakatlık sorunu yaşamazsa başrılı da olabilir...Yusuf'u Ceyhun a göre kesin tercih ederim... kiNgSiZe58 05.01.2010, 17:40 Kimin malini kime satiyor, giresun? Ve Yusuf simsekin geleceginide hic sanmiyorum, gelme ihtimaline 1% veriyorum web678 05.01.2010, 17:47 bana kalirsa bu haber dogru degil cünkü muhsin hocam bugün kendi agzindan duydum ligtvde 2 gurbetci ve a-2 den 3 kisi a-takim kadrosuna alinmis üstelik 2 oyuncu birisi perulu stoper orlando alianza lima takimindan biriside blackburn de oynayan güney afrikali futbolcu elrio van heerden ayrica iki yabanciylan anlasilmak üzeremis en yetkili agizdan duymak acikcasi rahatladi beni ibrahim1453 05.01.2010, 17:58 böyle bir saçmalığı yapacaklarını zannetmem.futbolu bilen insanlar bu iki adamında sivasspora bi faydasının olmayacağını bilir.bunlar gibi elimizde çok var ve bu yüzden alt sıralarda sürünüyoruz. DivrigiliALI 05.01.2010, 17:59 Insallah tshabalala gelirde yüzümüs güler... eger Blackburn Rovers`tan bir hollandali oyuncu gelecek`se ozaman sadece Maceo Righters veya Elrio van Heerden olabilir.Ikiside pek forma sansi bulamamis`lar.Bece Elrio van Heerden`dir cünkü onunda tshabalala gibi güney afrika`da kökleri var ve ikiside güney afrika milli takiminda oynuyorlar.Iki iyi anlasir diye bence o dur diye düsünüyorum. Elrio van Heerden yas:26 boy:1.68 hem sag hem sol ayaklan´da vurabliyor borsa degeri:1.750.000 avro Marceo Righters yas:25 boy:1.79 sag ayaklan oynuyor borsa degeri:900.000 avro SiVaS YıKıLMaZ 05.01.2010, 18:07 inşallah ikisde gelir ama önce yusuf gelmeli fabianoda gercekten izledim bursa maçında bence çok faydalı olur burak1996 05.01.2010, 18:21 fabiano inşalalh qelrr nolrusunus qelsnn yhaa 58_babacan_58 05.01.2010, 18:37 YUSUF ŞİMŞEK HİÇ FENA OLMAZ ASLINDA :D metin_yilmaz 05.01.2010, 19:02 yavvvvvvvv kazmanin önde gideni ersen martin den ne kadar hayir gördük ki simdi yusuf simsege bakalim arkadaslarrrrrr saglam papuc olsa bjk verirmi yusuf simsegi yapmayin allah askinaaaa 1 maclik adamlarlami ligi devam ettirecezzzz ismi bile rahatsiz etti beni m.yildiz kardesten de allah razi olsun sezonu kapatti seneye isteyen bi klup cikarsa 4 5 milyon dolara satilir artik oynayan futbolcu para eder sakat yatan degil yildiz emmi klubun bu günlerde sizlere ihtiyaci var bi zahmet metin_yilmaz 05.01.2010, 19:04 böyle bir saçmalığı yapacaklarını zannetmem.futbolu bilen insanlar bu iki adamında sivasspora bi faydasının olmayacağını bilir.bunlar gibi elimizde çok var ve bu yüzden alt sıralarda sürünüyoruz. size takimi klubunu hakkiyla düsünüp destek veren bi arkadassss mucahitbaba58 05.01.2010, 19:10 bizde bir hastalik var zaten kim gelse ;oww o adam harika ise yarar bitaneside yaramaz desin kellemi kesecem birakin bu kotu huyu arkadaslar yigidoya yakisiyormu bu dediginiz nariamemre 05.01.2010, 19:24 İlk olarak Malili orta saha oyuncusu Keita ile transfer perdesini aralayan Sivasspor, 2 futbolcu ile daha anlaşmaya hazırlanıyor.Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın uzun zamandır takip ettiği Peru'lu 27 yaşındaki defans oyuncusu Orlando Contreras Collantes ile sona yaklaşan Yiğidoların, insanı şaşırtan bir teknik becerisi ile Güney Afrika Konfederasyon Kupası'na damga vuran Siphiwe Tshabalala ile ön görüşme yaptığı öğrenildi. Önceki gün İstanbul'da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile masaya oturan Orlando Contreras Collantes'ın verilen teklife sıcak baktığı belirtilirken, 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Siphiwe Tshabalala'nın bugün kırmızı-beyazlılar ile tekrar görüşeceği belirtildi. Teknik kapasitesi yüksek ve çabukluğuyla dikkat çeken Tshabalala, Kaiser Chiefs formasını giyiyor. C.KAAN KARAGUŞ Sivasın Sesi arkadaşlar bu transferde adı geçen oyuncular (shabalala ve contreras) beni gelecek için ümitlendiriyor ve çok heyecanlandırıyor. sürekli transferlerle ilgili kesin açıklama yapılıp yapılmadığını takip ediyorum. sizlerde benim gibi bu transferleri merak ettiğinizi düşündüğüm için son gelişmeleri sizlerle paylaşıyorum.hayırlısıysa bu transferler biran evvel gerçekleşirde özlediğimiz sivassporumuz tekrar sahalarda rakiplerinin korkulu rüyası olmaya başlar. __________________ başarılar sivasspor, şampiyon sivasspor... :D buraks58 05.01.2010, 19:36 İlk olarak Malili orta saha oyuncusu Keita ile transfer perdesini aralayan Sivasspor, 2 futbolcu ile daha anlaşmaya hazırlanıyor.Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın uzun zamandır takip ettiği Peru'lu 27 yaşındaki defans oyuncusu Orlando Contreras Collantes ile sona yaklaşan Yiğidoların, insanı şaşırtan bir teknik becerisi ile Güney Afrika Konfederasyon Kupası'na damga vuran Siphiwe Tshabalala ile ön görüşme yaptığı öğrenildi. Önceki gün İstanbul'da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile masaya oturan Orlando Contreras Collantes'ın verilen teklife sıcak baktığı belirtilirken, 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Siphiwe Tshabalala'nın bugün kırmızı-beyazlılar ile tekrar görüşeceği belirtildi. Teknik kapasitesi yüksek ve çabukluğuyla dikkat çeken Tshabalala, Kaiser Chiefs formasını giyiyor. C.KAAN KARAGUŞ Sivasın Sesi arkadaşlar bu transferde adı geçen oyuncular (shabalala ve contreras) beni gelecek için ümitlendiriyor ve çok heyecanlandırıyor. sürekli transferlerle ilgili kesin açıklama yapılıp yapılmadığını takip ediyorum. sizlerde benim gibi bu transferleri merak ettiğinizi düşündüğüm için son gelişmeleri sizlerle paylaşıyorum.hayırlısıysa bu transferler biran evvel gerçekleşirde özlediğimiz sivassporumuz tekrar sahalarda rakiplerinin korkulu rüyası olmaya başlar. __________________ başarılar sivasspor, şampiyon sivasspor... :D sanki ben daha önce bunu yazdım.tıpkı benim yazılar gibi.hoşgeldin siteye narlamemre muhsin koçak 05.01.2010, 19:52 Bu tür haberler hedef şaşırtmaktan başka birşey değil,Sivasspor alacağı futbolcuları aldı,zamanı gelince hepimiz göreceğiz. 07reis58 05.01.2010, 20:16 bu adamlar gelmez gelsede bize yaramaz özellikle yusuf genç değil bize koşacak adam lazım muhsin koçak 05.01.2010, 20:19 Kimler gelecek,kimlerlerle anlaşıldı,isimleri ne? bunları hepimiz çok merak ediyoruz.Benim acizane fikrim;transfer edilecek oyuncuların hepsiyle işler halledildi ve iş sadece imzaya kaldı,biz ne kadar yazsakta boş.Ancak önemli bir noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum.Önümüzdeki dönemde hem Afrika uluslar kupası akabinde de dünya kupası oynanacak,bu şu demek;afrika uluslar kupasına katılan takımlarda oynayan oyuncular ikinci yarının büyük bir kısmını milli takımlarında geçirecekler ve bağlı oldukları kulübe hiçbir katkıları olmayacak.Hemen peşindende dünya kupası........ Özetle şunu demeye çalışıyorum;bu ülkelerin milli takımlarında oynayan oyunculara Sivasspor yönetimi sıcak bakmayacaktır,Shabalala,Modise ve buna benzer oyuncuların tranfer edileceğini düşünmüyorum. SiVaS YıKıLMaZ 05.01.2010, 20:21 bence yusuf iş yapar bizde çok yetenekli gecen sene onun sayesinde şampiyon olmuştu bjk hatta bizden 1 puanı yusuf sayesinde kapmışlardı bence alınmalı ama alamazlar bizimkiler:mad: kağanhan58 05.01.2010, 20:30 ikisinin gelmesi de fiaysko olur en azından yabancı hakkımı 2.lige gelmiş ve ne olduğu soru işareti olan bir adamdan yana kullanmam ahbey 05.01.2010, 20:38 bana kalirsa bu haber dogru degil cünkü muhsin hocam bugün kendi agzindan duydum ligtvde 2 gurbetci ve a-2 den 3 kisi a-takim kadrosuna alinmis üstelik 2 oyuncu birisi perulu stoper orlando alianza lima takimindan biriside blackburn de oynayan güney afrikali futbolcu elrio van heerden ayrica iki yabanciylan anlasilmak üzeremis en yetkili agizdan duymak acikcasi rahatladi beni Ben şimdi anlamadım. Biz kaç yabancı alıyoruz.. ? 2 gurbetçi 3 alt yapı 1 Keita 2 Orlando, van heerden 2 yabancı (ilave olarak mı) cılgınsivas58 05.01.2010, 20:48 bunların ikiside gelmez hele yusuf bjkyi bırakıp sivasa gelcek adam adam değil hiç bjkyi bırakıpta sivasa gelirmi ama fabiaonu işallah gelir web678 05.01.2010, 20:50 arkadaslar su an bi toparlama yapim dedim anlasilan oyuncular Souleymane Keita Yas 23 Ön Libero Al Arabi Rahman Soyudogru Yas 20 Forvet SC Freiburg II (Almanya 4 Ligi) Harun Toprak Yas 22 Sag Kanat SC Pfullendorf (Almanya 4 Ligi) Orlando Contreras Yas 27 Stoper Alianza Lima (Peru 1 Ligi) Elrio van Heerden Yas 26 Orta Saha Blackburn Rovers (Premier League) Eric Bekoe Yas 23 Forvet Petrojet Club (Misir 1 Ligi) nejmi58 05.01.2010, 21:05 arkadaslar su an bi toparlama yapim dedim anlasilan oyuncular Orlando Contreras Yas 27 Stoper Alianza Lima (Peru 1 Ligi) Elrio van Heerden Yas 26 Orta Saha Blackburn Rovers (Premier League) Eric Bekoe Yas 23 Forvet Petrojet Club (Misir 1 Ligi) keita, harun ve rahman tamamda, bunlar icin nerden bilgi aldin??? web678 05.01.2010, 21:09 orlando nun en gec persembe gelecegi herkes tarafindan biliniyor arkadas muhsin hocamiz dedi premier leagueden bir oyuncu ile anlastik diye dün kanal58 de blackburn de oyniyan oldugunu dediler eric bekoe tam olarak anlasilmamis ama bu hafta icinde bitirmeye calisiyor yönetim ahmetcelik 05.01.2010, 21:47 Blackbornde bir baska hollandali daha var bu adam olamazmi? Maceo Rigters Takim (RN): Blackburn Rovers (-) Positionsdetails: Acik Orta Saha Millimaclar: 9 Oyun (hollanda) Niederlande U21 Millimaclarda gol sayisi: 6 Gol (hollanda) Niederlande U21 Kontrat süresi : 30.06.2011 Sag ayak ve piyasa degeri 900 000 bin € bonuce123 05.01.2010, 21:49 Yusufun Gelmesi İyi Olur......... efendigardaş 05.01.2010, 21:54 ÇOK İYİ OLUR AMA SANMIYORUM BALON HABERDİR...*** bonuce123 05.01.2010, 21:56 Elrio van Heerden Gelir İnsallah Yonetım Cok Akıllı Transferler Yapıyor Anlastıkları Oyuncular Gelirse Sahene Olur Seneye Cok Yuksek Mevlalara Satarız 58SARKISLALI58 05.01.2010, 22:09 kocamis futbolcularla isimiz yok nerden cikiyor bu haberler yaw yusuf simsek 50yasina basmis bizdemi emekli olacak birakin bu isleri ibrahim1453 05.01.2010, 22:16 size takimi klubunu hakkiyla düsünüp destek veren bi arkadassss metin bey emin ol bu takıma senden daha fazla destek veriyorum yigido yakup 05.01.2010, 23:12 yusuf simsek bizim tarzimiza uygun bir oyuncu degil birde zaten 45dakikalik adam sezonun yarisinida sakat geciriyo.yusuf bizim oyuncumuz degil. diger fabiano hakkinda pek bilgim yok tek bursa giresun macini izledim pek bir fikir sahibi olamadim ama hoca izlemis ve begenmisse ne diyelim. bassguitar 06.01.2010, 01:45 Kırmızı-beyazlı takım, Malili Keita'dan sonra gurbetçi Rahman ve Ceyhun Eriş ile prensipte anlaştı. Perulu Orlando da bitiyor. Ceyhun sevinci Sivasspor , 2. yarıya yeni ve güçlü bir takımla girmek için transferde hız kesmiyor. Kırmızı- beyazlılar, Malili orta saha oyuncusu Keita'dan sonra, A.Gücü ile yollarını ayıran Ceyhun Eriş ile prensipte anlaştı. Ceyhun kampa katılacak. Rahman bitti Yiğidolar'ın bir diğer transfer atağı Almanya'da oldu. Freiburg'da oynayan 21 yaşındaki gurbetçi Rahman Soyudoğru, yöneticilerle il sıkıştı. Sivasspor son bombayı ise Perulu stoper Orlando Contreras'la anlaşarak patlattı. tekdoktirin 06.01.2010, 01:56 HAYIRLIISI İLK YARI ÖLDÜK ÖLDÜK DİRİLDİK İKİNCİ YARI İYİ OLUR TAHMİNİM SEVİNENLER ÜZÜLECEK ARTIK YAKIN O GÜNLER ,,,,ALP ERENLER,,, furky.b 06.01.2010, 02:04 Ceyhun haberine ben uzuldum :( 500.000 ona verecegine shabalayaya ekle ustune bi kac yuz bin daha allahini ya :S bassguitar 06.01.2010, 02:19 ceyhundan ziyade mehmet yıldız ve perulu stoperın performansı takımı yuzde yuz etkiler.. yigidokentli58 06.01.2010, 03:28 ceyhun ortasaya abilik duran toplara vursa yine yeter yapar metmet yildizin ve kanaman ibrahim şahin rahmanla forveti dörtlelik birde yabanci yelecek sanirim harika rakabet olur harika olur Perulu stoper Orlando Contrerasla anlaşilmiş buda güzel oldu Keita ve ceyhun ortasahadaki sorunu cözer 2 bomba transfer daha var yabanci biri forvet biri defans sanirim onlarda gelirse harika takim ikinci yari bomba gibi gelir burakpaşa 06.01.2010, 04:03 ceyhun ortasaya abilik duran toplara vursa yine yeter yapar metmet yildizin ve kanaman ibrahim şahin rahmanla forveti dörtlelik birde yabanci yelecek sanirim harika rakabet olur harika olur Perulu stoper Orlando Contrerasla anlaşilmiş buda güzel oldu Keita ve ceyhun ortasahadaki sorunu cözer 2 bomba transfer daha var yabanci biri forvet biri defans sanirim onlarda gelirse harika takim ikinci yari bomba gibi gelir walla kardes çok umutlu konuştun.. gece gece heyecanlandım valla... hadi hayırlısı:) ahbey 06.01.2010, 06:12 Birde imzaları görsek tam fırtına olacak:D zaralı19 06.01.2010, 07:29 Kırmızı-beyazlı takım, Malili Keita'dan sonra gurbetçi Rahman ve Ceyhun Eriş ile prensipte anlaştı. Perulu Orlando da bitiyor. Ceyhun sevinci Sivasspor , 2. yarıya yeni ve güçlü bir takımla girmek için transferde hız kesmiyor. Kırmızı- beyazlılar, Malili orta saha oyuncusu Keita'dan sonra, A.Gücü ile yollarını ayıran Ceyhun Eriş ile prensipte anlaştı. Ceyhun kampa katılacak. Rahman bitti Yiğidolar'ın bir diğer transfer atağı Almanya'da oldu. Freiburg'da oynayan 21 yaşındaki gurbetçi Rahman Soyudoğru, yöneticilerle il sıkıştı. Sivasspor son bombayı ise Perulu stoper Orlando Contreras'la anlaşarak patlattı. fotomaç bir an önce imzaları görsekde daha çok rahatlasak kocakss58 06.01.2010, 07:54 orta da transferi netleşen bir oyuncu haricinde yoktur.ama hergün birilerini getiriyoruz.kimimiz daha oyuncu gelmeden en iyisi yapıyoruz.gökyüzünde uçuruyoruz.kimimiz de en kötü transfer ilan ediyoruz....tipik türk halkının özelliklerini yansıtıyoruz buradan.... buraks58 06.01.2010, 08:08 Katar’ın Al Arabi takımından Souleymane Keita’yı renklerine bağlayan Sivasspor ikinci transferini de gerçekleştirdi. Kırmızı-beyazlı ekibin Peru milli takımı oyuncularından Orlando Contreras Collantes ile her konuda anlaşmaya vardığı ifade edildi. İkinci yarıya bomba gibi girmeye hazırlanan Sivasspor, kısa süre önce orta saha oyuncusu Keita 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bu sıcak gelişmenin ardından Teknik Direktör Muhsin Ertuğral’ın çok istediği Perulu defans oyuncusu Orlando Contreras ile masaya oturan Sivassporlu yöneticiler yıldız futbolcu ile el sıkıştı. Tam ismi Orlando Contreras Collantes olan Perulu defans oyuncusu 27 yaşında. 1,82 boyunda olan tecrübeli futbolcu, futbol kariyerine America Cochahuayco takımında başladı. Daha sonra sırasıyla Union Huaral, FBC Melgar ve Universidad San Martin ekiplerinin formasını giyen Orlando Contreras, Peru’nun Alianza Lima takımında oynuyor. Orlanda Contreras ayrıca Peru Milli Takımı’nda da 5 kez forma şansı buldu. Memleket Sivas (6 Ocak 00:13) buraks58 06.01.2010, 08:12 bu arada arkadaşlar shabalala transferi yatmış. kulübü 2 milyon dolar bonservis bedeli istemiş. muhsin hocanın çabaları yetmedi.zaten dünya kupasında oyuncularının iyi bi vitrin yapacağını düşünüyorlar. pover58 06.01.2010, 08:16 bu adam defansımızı biraz toparlarsa çok iyi olur.şimdi tanımadıgımız için ne desk boş ancak hocamıza güveniyoruz.iyi adamdır yoksa almazlardı kötü zaten yeterince var. pover58 06.01.2010, 08:38 kimse endişe etmesin hocamız ve yönetim geregini yapıp takımı toparlıyacaktır .ceyhun iyi topçu sadece uymsuz ancak sivasta uyum sorunu olmaz diye düşünüyorum.bundan başkası gereksiz endişe. cabuker 06.01.2010, 09:23 şabalala ya çok üzüldüm çok iyi bir sol açıktı. Countach 06.01.2010, 09:27 ya bu adam ne zaman ımzalıycak beklemekten agaca donduk sivasdergi 06.01.2010, 09:30 Defansa Perulu oyuncu gelirse galiba forvete ve orta sahaya kullanırız yabancı hakkımızı mucahitbaba58 06.01.2010, 09:47 hala hic bir yerde resmi bir anlasma yok onun icin hicde inanmadim ama suda bu gercekki sivassporumuzun cok iyi bir teknik adami var demistiki cok genis capli bir planimiz var A plani B plani dahada olmassa C planimiz dahi var yani muhsin hoca isini cozmuz merak etmeyin yigidolar emin olun hersey cok guzel olacaktir ShabbatShalom 06.01.2010, 09:52 Tshabala kesinlikle alınmalıydı...Tek başına iş yapardı bu takımda SiVaS YıKıLMaZ 06.01.2010, 12:12 hala doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama bence doğrudur gelirse defans sorunumuz çözülür ama şabalala keşke gelseydi ceyhunda gelmiş galiba fotomaçda yazıyo SiVaS YıKıLMaZ 06.01.2010, 12:13 inşallah haberler doğrudur biran önce imzalar atılsada rahatlasak yaw ceyhun gelirse orta saha tamadır kardeşler yigido yakup 06.01.2010, 12:29 biz transfer sezonunda firtina olsun istemiyouzr bu transferler ligde firtina gibi essin istiyoruz. altuntas58 06.01.2010, 12:45 Bence gayet güzel nokta tranferler olmuş sivassporumuza hayırlı olsun ayrıca ceyhun için çok sevindim sivassporumuza çok faydalı olacağını düşünüyorum altuntas58 06.01.2010, 13:15 Sivassporumuzun yusuf şimşek ve ceyhun eriş gibi Türkiyede ortasahanın en iyileri konumundaki bu 2 futbolcuya şiddetle ihtiyacı var bazılar yaşlarından dolayı faydalı olamayacağını düşünürler ama onalrın tecrübesi yeter bance sivassporumuzu ucururlar diye düşünüyorum yigidokentli58 06.01.2010, 13:39 yusuf şimsek ve ceyhun eriş egerki gelirse harika olur ama iki futbolcuda gelmez bize giresunpordaki Fabiano harika bir yetenek inşallah alinir bizde iş yapar ercan58.a 06.01.2010, 14:13 transferde ceyhun hariç iyi yoldayız inşallah hayırlısı olur ercan58.a 06.01.2010, 14:20 yusufun bu takımda ne işi var bize asla yaramaz yukarıyıldızlı 06.01.2010, 14:28 imzaları görmediğimiz sürece sevinmeyelim yanlış anlamayın ama üzülen yine biz oluyoruz ondan sonra... 50sekiz 06.01.2010, 14:34 ingiltereden gelecek oyuncu büyük ihtimal mohamed shawki. newcastle de oynuyor. misirli oyuncu. pazartesi transfer konusunu konusmak icin türkiyeye gelecekmis. babapiton 06.01.2010, 16:18 kim uyduruyo bunları,hiç sanmıyorum istediklerini:S sivastatlıbelam 06.01.2010, 19:07 ingiltereden gelecek oyuncu büyük ihtimal mohamed shawki. newcastle de oynuyor. misirli oyuncu. pazartesi transfer konusunu konusmak icin türkiyeye gelecekmis. hocam siz çıldırmış olmalısınız.mohamed shavki ne demek.inşallah gelir.dehşet bir oyuncu.tek başına italya milli takımın yenen adam. orta alanda ileri dönük dehşet bir oyuncu.onu durdurmak çok zor. inşallah bize gelir.mohammed shavki ebutrika vardı bir de. subasi29 06.01.2010, 19:09 Okuyunca Gozlerime inanamiyorum,Birgunde Ne Transferler Yapiyoruz :D armn 06.01.2010, 20:26 ingiltereden gelecek oyuncu büyük ihtimal mohamed shawki. newcastle de oynuyor. misirli oyuncu. pazartesi transfer konusunu konusmak icin türkiyeye gelecekmis. Middlesbrough da oynamıyomuydu o ahbey 06.01.2010, 20:30 Ya bir fırtına var ama asparagas ve uydurma haber fırtınası.. bassguitar 06.01.2010, 20:53 ingiltereden gelecek oyuncu büyük ihtimal mohamed shawki. newcastle de oynuyor. misirli oyuncu. pazartesi transfer konusunu konusmak icin türkiyeye gelecekmis. insallah dogrudur cok kaliteli bir futbolcudur................... ............... xadox 06.01.2010, 21:06 arkadaslar her duydugunuz isime heycan yaratmayin, her transfer döneminde ayni seyleri yasiyoruz , biraz sabirli olup beklemekden baska caremiz yok, henüz kimin gelecegi hic belli degil... saygilarimla eyuphulagu 06.01.2010, 21:12 Mısırlı oyuncuyu konferderasyon kupasında izlemiştim;Konfederasyon kupasında 3 tane de gol atmıştı;Brezilya'ya attığı golü iNTERNETTEN İzleyebilirsiniz..Yalnız bu oyuncu orta saha diye yazıyor ama ben orta saha değil forvet oyuncusu olduğunu düşünüyorum..Ya da hücuma yönelik orta saha da olabilir..İngiltere de bu oyuncunun forvet oynadığını da değişik videolarda gördüm...Bu oyuncunun iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum... AFRI58 06.01.2010, 21:51 Insallah dogru dur bu haberler bomba gibi baslariz 2 yariya Thai 07.01.2010, 00:07 Kaizer Chiefs Star Tinashe Nengomasha May Join Sivasspor - Reports According to KickOff.com, the Zimbabwean international midfielder, who’s been at Chiefs since 2002, is close to reuniting with former Amakhosi coach Muhsin Ertugral, who is now coaching struggling Turkish side Sivasspor. Full Article at Goal.com Related Topics:Clifford Ngobeni Jimmy Tau Nelson Mandela Related Articles Turkey beckons for Amakhosi captain 1 month ago http://www.daylife.com/article/0dq5bRMcaC0hl?q=Bobby+Motaung Countach 07.01.2010, 00:17 bu transfer bıtmıs gıbı ınteden cevırdım oyuncuda gelmeyen razıymıs yigido yakup 07.01.2010, 00:18 su haberin birde türkcesini yazsaydin cok hayira gececekti.bisey anlamadik ama genede saol. bassguitar 07.01.2010, 00:55 Kaizer Chiefs Star Tinashe Nengomasha May Join Sivasspor - Reports According to KickOff.com, the Zimbabwean international midfielder, who’s been at Chiefs since 2002, is close to reuniting with former Amakhosi coach Muhsin Ertugral, who is now coaching struggling Turkish side Sivasspor. Full Article at Goal.com Related Topics:Clifford Ngobeni Jimmy Tau Nelson Mandela Related Articles Turkey beckons for Amakhosi captain 1 month ago http://www.daylife.com/article/0dq5bRMcaC0hl?q=Bobby+Motaung kaizer chiefs takımının yıldız oyuncusu tinashe.mayısta kontrati bitiyor.zimbawwe milli takımının orta saha oyuncusu(2002 den beri)eski Amakhosi antrenoru muhsin ertugral tekrar beraber calismak istiyor ve cok yakın bir ihtimal.. subasi29 07.01.2010, 00:56 Hocanin Dusuncesi Eski Takimindan Futbolcu Getirmek,Bunuda Basarirsa Cok Buyuk Bir is Gerceklestirmis Olur,Enazindan Getirdigi Oyuncular Adam Gibi Oynar bassguitar 07.01.2010, 01:00 evet daha once muhsin hocanın fotbolcusuymus..ve oda istiyormus..orta saha oyuncusu.. can sivas 07.01.2010, 01:01 Habere bende baktim. Tarihi 25 Kasim 2009. Menajeri resmi birsey yok yalnizca söylenti diyor. Sonraki tarihlerde degisiklik oldumu????? yigidokentli58 07.01.2010, 04:23 hoçanin oyuncuyu tanimasi güzel inşallah gelir yigidokentli58 07.01.2010, 04:52 ceyhun ve rahman ve harun krita ve gelecek 3 yabanci takimi eski sivaspor havasina sokacaktir mehmet yildiz ikinci yari en önemli gol silahimiz olacak rezi 07.01.2010, 06:17 takımın taraftarları sakın bırakmayın diye yazmışlardı bizim hocayada oyuncları ayartıyor diye sitemde bulunmuşlar o zamandan bu yana bir ses çıkmadığına göre kaptanlarını bırakmıyorlar demekkki YİĞİDOKENTLİ 07.01.2010, 06:23 Keita rahman ve harun kardesler kamptalar ceyhunla sanirim anlaşma aşamasindalar gelecek 3 yabancida en kisa zamanda kampa katilacak sanirim takimimiz çok genç ortasaha abilik yapar ceyhun gelmesi güzel olur ama hayirlisi daha netlik kazanmamiş hoça özellikle afrikada bildi tanidi daha önce ayni takimda çaliştigi oyunlara yönelmesi bizim için daha güzel yani gelecek topcuyu deneme aşamasi olmucak gelecek oyuncu isteme uyucak hoçam getir bizie 3 tane afrika aslani yigido yap sahaya sür ayrika rahman ve harunun sivasli olmasi bizim için büyük onur inşallah geleceler başali olur yüzlerimiz hep güler YİĞİDOKENTLİ 07.01.2010, 06:25 gelmesi güzel olur hoçanin kafasindaki 10 numara Tİnane Nengomasha olabilir hadi hayirlisi engin78 07.01.2010, 08:59 onları bilmem ama benimde buldugum bir haberde 2 oyuncunun avrupada bir kluple anlaştığı yazıyor.haber 3 gün önce yayınlanmış The agent of Siphiwe Tshabalala and Teko Modise has admitted European clubs are showing an interest in signing both players during the January transfer window (Siphiwe Tshabalala ve Teko Modise bir ajan Ocak transfer sırasında her iki oyuncuya ilgi gösteren bir Avrupa kulübüne imza attı, kabul etti). bakalım ne çıkacak bu işin altından.... haber: http://www.daylife.com/article/0e224hF9aX2pT?q=ertugral sitesinden alınmıştır. KOCYIGIT 07.01.2010, 09:03 beyler neden bos hayaller pesindesiniz. ceyhun eris bitmis yaslanmis diyenler gelsinn dediginiz adam ceyhunun yasinda. hemde gectigimiz sezon hic mac oynamamis . bu adammi kurtaracak bizi dusmekten. birde hepimizin bildigi gibi bizim asil problem defansta. gecen yil blica vardi korkusuz mac izliyorduk. simdi gelene gec misali. bize iyi bir stoper sart arkadaslar. hemde cok iyi secmek lazim orta forvet bir sekilde cozulur. zaralı19 07.01.2010, 09:09 yönetimden haber bekliyoruz denizli maçında göreceğiz bakalım cabuker 07.01.2010, 14:16 onları bilmem ama benimde buldugum bir haberde 2 oyuncunun avrupada bir kluple anlaştığı yazıyor.haber 3 gün önce yayınlanmış The agent of Siphiwe Tshabalala and Teko Modise has admitted European clubs are showing an interest in signing both players during the January transfer window (Siphiwe Tshabalala ve Teko Modise bir ajan Ocak transfer sırasında her iki oyuncuya ilgi gösteren bir Avrupa kulübüne imza attı, kabul etti). bakalım ne çıkacak bu işin altından.... haber: http://www.daylife.com/article/0e224hF9aX2pT?q=ertugral sitesinden alınmıştır. şabalala ve modisenin ocak transfer döneminde avrupanın önemli bir kulübüne gideceği yazılmış cabuker 07.01.2010, 14:25 Kaizer Chiefs Star Tinashe Nengomasha May Join Sivasspor - Reports According to KickOff.com, the Zimbabwean international midfielder, who’s been at Chiefs since 2002, is close to reuniting with former Amakhosi coach Muhsin Ertugral, who is now coaching struggling Turkish side Sivasspor. Full Article at Goal.com Related Topics:Clifford Ngobeni Jimmy Tau Nelson Mandela Related Articles Turkey beckons for Amakhosi captain 1 month ago http://www.daylife.com/article/0dq5bRMcaC0hl?q=Bobby+Motaung Bu habere gelince haber Kickk off dergiisnin bir röportajından yola çıkılarak hazırlanmış bu ropörtajı önce GOAL.COM vermiş ve bu daylight siteesi de ondan alıntı yapmış. http://www.goal.com/en/news/1659/south-africa/2009/11/25/1646920/kaizer-chiefs-star-tinashe-nengomasha-may-join-sivasspor adresindeki habere göre nengomasha sivasspora GELEBİLİR diyor. kısaca şöyle diyor böyle bir söylenti var ancak takımın menejeri (Chief lerin) resmi bir teklif olmadığını söylemiş. kick off ardından muhsin ertuğral ile görüşmüş ve bu transfer işini sormuş o da bir kaç gün önce "evet eski takımımdan bir veya iki topçu ile sivasspor konusunda görüştüm ancak kesinleşen bir şey yok. buraya yanlızca ziyaret için geldim bir kaç kalıp gideceğim. isim veremem ancak kesinleşir ise bu isimler duyurulacaktır. Kesinleşmiş bir şey yok yani arkadaşlar. henüz görüşme aşamasındayız diyorlar. karahisarli 07.01.2010, 16:28 muhsin hoca eger eski oyuncularinda getirirse bu oyuncularin daha önceden hocayi tanidigi icin uyum saglamasi daha kolay olur. 58^SiVaS^58 07.01.2010, 16:44 insallah aliriz allah tamamini erdirsin ahmet_200655305 07.01.2010, 17:18 gncllll;););););););););););); ););) KrAL SiVaS 58 07.01.2010, 17:49 allah aşkına artık alın birilerini bu ne biçim transfer komitesidir kayseri ingiltereden kaç adam alıyo bizimkiler karşıyakadan,chifezsden alıyoruz bu takıma yıldız lazım yıldız gelde bunu komiteye anlat armn 07.01.2010, 17:51 alırız alırız hepsini alırz :D ShabbatShalom 07.01.2010, 18:19 ikiside yattı gibi geliyor hala bir haber yok? ShabbatShalom 07.01.2010, 18:20 Fırtına öncesi sessizlik mi şimdi hiçbir haber yok? armn 07.01.2010, 18:35 tsahabalala 2 vercktik ama kupadan sonra en az 5 milyona yükselirdi değeri :( eyuphulagu 07.01.2010, 18:54 Transferin gecikmesi belki de bu yüzden...2 ay önce transfere başlayan bir takım çoktan bu işi bitirmesi gerekirdi..Sivasspor hala bekliyor;mutlaka bunda bir iş var..Teko Modise hocanın eski öğrencisi değil;Teko Modise Orlando Prates takımının bir oyuncusu...Tsahabalala ise eski öğrencisi..Keşke gelseler..İnanın bu 2 oyuncu yetenek olarak Avrupa'nın Barcelona,R. Madrid hariç hr takımında oyanayacak kapasitede 2 oyuncu ;Teko 28 yaşında,Shabalal ise 25 yaşında...2 sini de Konfederasyon kupasında izledim..Brezilya ve İpanya maçında 2 si de show yapmışlardı..Yalnız Teko Modise 1 aydır oynamoyor;Biz adale sakatlığı varmış;yeni yeni düzelmeye başlamış diyorlar..Ben dün soccer.com adlı G. Afrika sitesinde İngiltere de oynayan G. afrikalı bir oyuncunun Sivasspor ile anlaşmak üzere olduğunu çeviri yaptırarak okudum...Adı sitede bazı arkadaşların verdiği gibi Elrio Van Herden..Bu oyncu orta sahada oynayan bir oyuncu bir ara Beçika'nın Brügge takımında da oynamış..Fena bir oyuncu da değil;26 yaşında galiba..Stil olarak biraz da Şifo MEhmet'in stiline benziyor;ama bu oyuncu oyun kurucu değil..Haftaya görüşme için Türkiye'ye geleceği de yazıyor..Ben hocanın bu oyuncuyu % 100 istediğinden emin değilim...Gerek kick off,gerek football 365, gerekse goal.com gibi önemli spor sitelerinde Tinashe nin transferle ilgili Röportajlarını okudum..Oyuncu transfer sıcak bakıyor..Şu anda Caiser chiefe in de kaptanı..Hoca 2002 dA bu oyuncuyu izleyerek K. Chiefe transfer etmiş..Hocaya bu yönden duygusal olarak da çok bağlı bir oyuncu..Ocakta herşey olabilir diyor..Şu anda aynı mevkiye Süleymane alınmış durumda...Hoca aynı mevkiye;ön liberoya 2. bir oyuncu alır mı bilmem ama bence alınırsa Orta saha taş gibi olur...Çünkü bu oyuncu son yıllarda bir kaç defa G.Afrika'da yılın oyuncusu ödülü almış bir oyuncu...Ama ben olsam orta sahaya oyun kurucu bir oyuncu alırım...Bir kaç gün içinde her şey netleşir... murat_n 07.01.2010, 20:18 Ne gelen var ne haber ????? Ne olacak bu sivas ın hali ???? Bu nasıl iştir anlayan yada bilen varmı ???? sivaslitaner58 07.01.2010, 20:48 sabala bosuna cabalama hehe gelmezsen gelme Murat ARICI 07.01.2010, 20:54 şabalala büyük bir transferdi bizim için 4 trilyon çok para.. |