Orijinalini görmek için tıklayınız : TRANSFERLER NETLİK KAZANIYOR

Sayfa : [1] 2

PATRON
16.12.2009, 14:16
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ok_EmreGungo r01.jpg
Bu sezon Sivasspor’un defansta sıkıntı yaşamasının ardından yönetim defansa oyuncu arayışına koyuldu.Aldığımız duyumlara göre yönetim, sezonun ilk yarısının bitimi ile Galatasaray’ın başarılı genç defans oyuncu Emre Güngör’ü kırmızı beyaz renklere bağlamak için çalışmalara başlamış.

Bu duyumların ne kadar doğru olduğu önümüzdeki günlerde belli olacak.

SenSetik
16.12.2009, 14:21
çok isabetli bir transfer olur...tabi gerçekleşme ihtimali ayrı bir mesele..

skep06
16.12.2009, 14:47
Kesiciliği, adam markajı,hırsı artı yönleri ama çok sık sakatlanıyor ve topu oyuna sokma becerisi zayıf zaten Gs de onu bu yüzden gönderiyor.Gelmesi büyük bir kazanç değil

effenberg
16.12.2009, 14:49
Tam yerin de bir transfer olur ama!!!!

Sakatlik durumu ne durumda???

Zaten GS da sakat oldugu icin kadroya giremedi........

Saglam bir Emre Sivasspor icin nokta transfer olur..

armn
16.12.2009, 14:50
dün fanatiktede gördüm aynı haberi çok beğendiğim bir oyuncu ancak sakatlık sorunları var umarım takımımıza faydalı olur (transfer gerçekleşirse tabi)

DOGU_BEY
16.12.2009, 14:50
ne diyorsunuz siz bu adamın gelmesi büyük felaket olur adam müzmin sakat,durmadan sakatlanıyor onu 5 maç üst üste oynamış gördünüz mü? sivasspora gelirse 2 maç oynar sezon sonuna kadar yatar zaten bir defans adamı için boyu çok kısa ve ayrıca kesici özelliği ve sürati zayıf inşallah gelmez!

GokhanTurna
16.12.2009, 14:55
Bence yarar sağlamaz Yasin ayarı bi futbolcu gelince görürsünüz. Böle oyuncuların iş yapması için yanında sağlam bi defans oyuncusu olmalı Bilica,Servet vs

ŞANLI SİVASSPOR
16.12.2009, 15:05
inşallah gelir bu adamın yasinden iyi olduğu kesin bence katkı sağlar ama tek sorunu sakatlığı bence gelmeli onun yerine bjkden erhan güvende olabilir:D

noname87
16.12.2009, 15:24
hem yasin ayarı hem sakat bir oyuncu bizden uzak gökhan zana yakın olsun:D

ercan58.a
16.12.2009, 15:27
sivasspora faydası olacak kişlerin alınmasını hepimiz istiyoruz-hayırlısı olsun

eyuphulagu
16.12.2009, 16:28
Emre sürekli sakatlık geçiren bir oyuncu...Adam kendi takımında doğru düzgün oynamıyor...G.S.a geldi geleli kaç maç oynadı acaba...Bize sakatlık sorunu olmayan sağlam oyuncular lazım...Ben hocanın yerinde olsam A2 takımından bir oyuncuyu bu mevkide denerim..Ya da Mbemba ya daha fazla şans tanırım...Çoğu kişi Yasin'i beğenmiyor ama Yasin şu anda evli bir oyuncu ve özel hayatı daha iyi durumda...Emre eşinden ayrılmış bir oyuncu;şu sıralar özel hayatında fırtınalı günler de yaşıyor...Sık sık sakatlanan bir oyuncu neden sakatlanır acaba....Bunu iyi düşünmek lazım..Umarım sivasspor şu anda sorunlar yaşayan bir oyuncuyu alıp takımda yeni sorunlara yol açmaz...

Salim58
16.12.2009, 16:28
hele bi alınsın hayırlı olsun deriz.:)

bence alınmaz..

58ÖREN58
16.12.2009, 16:36
bildigim kadarıyla mere gungor halen sakat

yigidokentli58
16.12.2009, 17:08
bize yaramaz bize sakat futolcu lazim diyil bize takim faydali olacak futbolcu lazim alper erdem olur bak o genç güzel yetenek

06esra58
16.12.2009, 17:28
eğer bizim için iyi olacak futbolcuysa gelsin ama yok kötüyse gelmesin bile

58sivasli58
16.12.2009, 18:21
bence iyi bir futbolcu emre güngör yanliz sivasa pek faydasi olmaz bize defansdan önmeli suan forvet

enesarslan
16.12.2009, 18:31
aslında iyi bir futbolcu fakat sürekli sakat olması düşündürüyor :confused: :confused:

samet35
21.12.2009, 01:08
emre gungor iyi bir defans oyuncusu. tıpkı yasin cakmak gibi. ikiside buyuk takımlarda sırıtmıyor. cunku yanlarındaki tecrubeli defans oyuncuları oyunuyor. fakat bi anadolu klubune gelince basarılı olamıyorlar. peki anadolu kluplerinde basarılı olabilmeleri için ne yapmak lazım ? tabiki yanına tecrubeli bi defans oyuncusu almak lazım. peki sivassporda varmı boyle tecrubeli kaliteli bir stoper? yok. peki ne yapmak lazım? sivasa bilica gibi tecrubeli bir defans oyuncusu almak lazım. yoksa emre gungor yasin cakmak ikilisi bomba bir stoper ikilisi olur. ne zaman nerde hata yapacaklar diye bekleriz....

mucahitbaba58
21.12.2009, 01:36
cok sacma ust duzey oyuncu tecrubeli oyuncu almamiz lazim ha emre gungor ha yasin al birini vur otekine ise yarar adam olsa gs birakirmi birakin hevesi bize adam lazim

karen
21.12.2009, 01:51
Tam yerin de bir transfer olur ama!!!!

Sakatlik durumu ne durumda???

Zaten GS da sakat oldugu icin kadroya giremedi........

Saglam bir Emre Sivasspor icin nokta transfer olur..

ya arkadasslar ne nokta trasferi olacak ya bu adam galatasarayda ne yapmiski sivasa ne yapsin yasin geldide fenerden,ne faydasini gördük,bu adam hicbi ise yaramayan vasat bi futbolcu bunu unutmayin,defans oyuncusu bilika gibi kivrak ve kuvvetli olur bunun eti neki budu ne olsun.bu tip oyuncular bizde cok madem bilikayi satti baskan yerine de bilika gibi adam bulacak,bu oyuncunun yasinden bi farki yok,yasinin ikinci versiyonu olur anca,saygilar,

tekdoktirin
21.12.2009, 02:55
BİZ DE BUNUNGİBİ TOPCU ÇOK GEREKYOK BİZE KALİTE LAZIM

buraks58
22.12.2009, 05:46
Arkadaşlar merhaba.
Teknik direktörümüz muhsin hoca dün yerel bir televizyonumuzun spor programına katıldı ve takımımızla ilgili çok güzel ve insanı rahatlatan açıklamalar yaptı.

Özellikle devre arasında 4 yabancı transferi düşündüğümüzü, bu alacağımız futbolculardan 3'ünün ülkelerinin A milli takımlarında oynadığını söyledi. programın sunucusunun sorusu üzerine hocamız; bu almayı planladığı 3 milli futbolcuyla ön görüşme yaptığını ancak iş bitmeden isim açıklamak istemediğini belirtti. taraftarımız hiç merak etmesin çok kaliteli benim bildiğim oyuncuları takıma katıcaz açıklamasını yaptı.

4 Yabancı transferi dışında yerli oyuncu 1-2 tane alabileceğimizi ancak takım içinde çok fazla oynama yapmakta istemediğini belirtti hocamız.gidecek oyuncularında listesi yönetimdeymiş. konuşmalardan tahminim 5-6 oyuncuyla yollar ayrılacak ve 4 yabancı transferi ve 1-2 yerli transferi ile ikinci yarıya giriş yapıcaz.

İkinci yarının başındaki trabzon deplasmanı, kupada bursa deplasmanı ve içerde fenerbahçe maçlarının sorulması üzerine hocamız; zor maçları sevdiğini bu maçlarla takımın hangi seviyede olduğunu göreceğimizi ve çekinmediğini konuşmalarında belirtti.

Dünkü program sırasında hocamızın ne kadar doğru bir karar olduğunu bir kez daha anladım ve onu sivasa kazandıran yöneticilerimize bir kez daha teşekkür ettim. duruşuyla konuşmalarıyla kesinlikle mükemmel bir insan ve futbolu ne kadar iyi bildiğini de anlamak çok zor değil. İnşallah güzel günler tekrar sivassporumuzu bekliyor.ben şimdiden ikinci yarı ve transferler için sabırsızlanıyorum.
BAŞARILAR SİVASSPOR, ŞAMPİYON SİVASSPOR...

Rallim58
22.12.2009, 08:12
Proğramı izledim...

Samimi yaklaşımları ile takdir toplayan bir hocamız var.

Mütevazi kişiliği ile kendini Sivaslıya hayran bıraktıran Ertuğral hoca, Sivassporumuz için büyük bir şans olarak görüyorum.

furky.b
22.12.2009, 11:28
Bulent gibi cok ve bos konusmiyor :D Butun insanlar Sivassporu Sevmemeye Baslamisdi , Hele dua edenler bile var sivasspor lige dussun diye..

buraks58
22.12.2009, 12:01
arkadaşlar programın tekrarını izlemek isterseniz bu gece 11 haberlerinden sonra yine yayınlacakmış.dün programı kapatırken sunucu söylemişti.

EyüphanAydın
22.12.2009, 12:03
Daha yeni olmasına rağmen,İlk geldiğinde birazda tedirgin olsam sonradan hocamızın tavırları gerçekten ışık şaçtı.

Yeni hocamızla çok büyük işler yapıcaktırız

buraks58
24.12.2009, 13:19
arkadaşlar dün ki sivas - tarsus maçında güney afrika milli takımında oynayan ve muhsin ertuğral hocamızın eski takımı kaizer chiefsteki oyuncusu Siphiwe Tshabalala(şabalala) ile ilgilendiğimiz ve transferin biteceği söyleniyordu. 25 yaşındaki şabalala sol açıkta gole dönük bi oyuncuymuş.

ayrıca sivas hakikat gazetesinde yer alan habere göre de 25 yaşındaki portekizli orta saha oyuncusu Filipe da Costa 'yla da anlaşılmak üzereymiş.

özellikle bir iki forum sitesinde şabalalanın çok kaliteli ve yetenekli bir futbolcu olduğuna dair yorumlar okudum.takımımız adına herşeyin hayırlısı olur inşallah.

58 SiVaSLıYıZ
24.12.2009, 13:21
inşallah ikiside gelir bence çok iyi iki oyuncu ikiside bu terabsfer döneminde çok dikkatli davranmalıyız

bucansanafeda
24.12.2009, 13:39
tshabalala çok yetenekli bir futbolcu konfederasyon kupasında izledim onu çok iyi oynuyor gelirse faydası olur ama sol kanattada iyi oyuncularımız var

nightmare58
24.12.2009, 13:40
arkadaşlar dün ki sivas - tarsus maçında güney afrika milli takımında oynayan ve muhsin ertuğral hocamızın eski takımı kaizer chiefsteki oyuncusu Siphiwe Tshabalala(şabalala) ile ilgilendiğimiz ve transferin biteceği söyleniyordu. 25 yaşındaki şabalala sol açıkta gole dönük bi oyuncuymuş.

ayrıca sivas hakikat gazetesinde yer alan habere göre de 25 yaşındaki portekizli orta saha oyuncusu Filipe da Costa 'yla da anlaşılmak üzereymiş.

özellikle bir iki forum sitesinde şabalalanın çok kaliteli ve yetenekli bir futbolcu olduğuna dair yorumlar okudum.takımımız adına herşeyin hayırlısı olur inşallah.

Kardeş güney afrika milli takımında ne cevherler var(son konfederasyon kupasında görmüştüm) bir görsen eski mesajları bulabilsem de göstersem Siphiwe Tshabalala için neler yazdığımı çok süper oyuncu Nordin Wooter vardı bizde onun ayarında bir oyuncu çok kalite genç pres yapan top tekniği yüksek milli takımda oynayan bir oyuncu sonra bizim sol bek sırıtıyor Şuan maccabi haifada oynayan masilela var r.carlosun gençlik yıllarındaki gibi oynuyor bindirmeler falan süper yine milli takımda aslen afrikalı olmayan boot vardı galiba stoper mevkinde bize çok faydası olur valla zita gidecekmiş mbemba da yolcu saydığım oyunculara ek olarak bir de forvet alırsak süper olur

Murad_Kelleci58
24.12.2009, 14:04
Siphiwe Tshabalala

Bakın arkadaşlar, bu transferle ilgili internet sayfalarında ingilizce içerikli bir yazı var.. Kısaca açıklaması, Muhsin Ertuğral'ın Khızer Chıefss'ten eski öğrencisi olan Siphiwe Tshabalala'nın Türkiye'ye Muhisn Ertuğral için gelebilceğini haber olarak geçmiş.. Ama kesin geliyor demiyor, gelebilir diyor haberin Türkçe karşılığında... Olmuş gibi lanse etmeyelim lütfen.. Olsun sonrasına balarakarız.. Hep aynı hatalara düşüyoruz.. Lütfen kesinleşen haberler için sayfa açalım...

Haberle ilgili sayfayı görmek için tıklayınız...

http://www.footballfevr.com/2009/12/siphiwe-tshabalala-turkey/

GOSt
24.12.2009, 14:09
VALLA İYİ OYUNCUYA BENZİYOR AMA ALINACAĞINDAN EMİN DEĞİLLİM BU OYUNCU SİVASI BEĞENMEZ SANKI KENDİ YAŞADIĞI YER ÇOOOK İYİY MİŞ GİBİ:confused::mad:

babapiton
24.12.2009, 14:15
konfederosyon kupasında izledigim bi oyuncu muhsin hocanın geldigini duydugumdan beri shabalala yı getirsin die içimden düsünüyodum insallah olur

karakocyakup58
24.12.2009, 16:17
evet anlasma yolundalarmıs..............

ozer10
24.12.2009, 16:46
hayırlısı olsn takımımıza inş.

altuntas58
24.12.2009, 16:50
Futbolcular sivassporumuzla anlaşma yapmadan biz ne desek boş

enesarslan
24.12.2009, 17:21
konfederasyon kupasında başarılı bir performans sergilemişti gerçekten, inşallah doğru haberdir :D

shang
24.12.2009, 17:31
inş gelirlerde sol acıga ıhtıyacımız varmıki erman kapatmıyormu orayı bende daha cok gobege bıtırıcılıgı olan bır santrafora ve stopere ıhtıyacımız var dıye dusunuyorum

yigidokentli58
24.12.2009, 17:36
inşallah gelir güzel bir futbolcu

sivastatlıbelam
24.12.2009, 17:43
shabalala ne demek çıldırmış olmalıyız.

30 arda eder rahatlıkla.inşallah bi çılgınlık yapıp bize gelir.

mükemmel bir şey ya.chabalalayı izledim tek başına takımı sırtlayan isim.orta sahada oynuyodu yanılmıyosam müthiş hızlı üst üste 3-4 çalım atıyordu ve takımı atağa kaldırma gibi özellikleri vardı.

bonuce123
24.12.2009, 17:56
Okocha Gıbı Adam Bu Ya Ardadan Daha Yeteneklı Arsenal Buna Bır Kere Deneme Teklıfı Bıle Yollamıstı Galıba Adam Super Calımları Falan Gelırse Buyuk Faydası Olur

midnight58
24.12.2009, 18:45
Güney Afrika önümüzdeki sezon boyunca futbol dünyasının odak noktalarından biri olacak. Bugünlerde süren vuvuzela tartışmalarıyla yavaştan Dünya Kupası havası gelmeye başladı. Afrika kıtasının önemli futbol ülkelerinden biri olan Güney Afrika'nın vuvuzela'dan başka futbol öğeleri de var elbette, bunların başındaysa Dünya futbolunda oyuncu yetiştirme konusundaki başarılarıyla isim yapmış Güney Afrika kulüpleri geliyor. Ajax Cape Town, Kaiser Chiefs, Orlando Pirates, Mamelodi Sundows ve diğerleri.

Futbolla ilgili olan her yeni jenerasyon Türk genci gibi ben de menejerlik oyunlarıyla ilgilendim zamanında. Oyuna olan ilgimi tetikleyen en önemli unsur adı sanı duyulmamış oyuncuları bulmak, keşfetme fırsatıydı. Hazır oyuncu listeleri vardır iyi, genç ve maliyeti uygun oyuncuların listelendiği ama el yordamıyla, kendi kendine bulduğun oyuncunun yerini tutmaz bu listeler. İşte bu oyuncu keşfi denemelerimde sıkça uğradığım yerlerin başında gelirdi Güney Afrika ve Güney Afrika'nın bu tanınmış kulüpleri. Lise yıllarından kalma sempatimin kaynağı budur Güney Afrika kulüplerine karşı.

Güney Afrika milli takımını izliyoruz Konfederasyon Kupasında, bazı oyuncular dikkatimizi çekiyor haliyle. Bu yazıya girişmemin sebebi olan oyuncuysa Siphiwe Tshabalala. İsmi kadar ilginç ve dikkat çekici bir oyuncu Shabalala ve gerçekten insanı şaşırtan bir teknik becerisi var. 1984 doğumlu oyuncu yukarda sözünü ettiğim kulüplerden Kaiser Chiefs'in formasını giyiyor. Tshabalala kimdir necidir diye ufak çapta bir araştırma yapmışken gözüme takılan birkaç ilginç detayı da paylaşmadan geçmeyeyim istedim.

oquzh4n58
24.12.2009, 19:19
sol da saten erman cok ıyı oynuyo ama erman sag dada oynar farketmez ama kuyuyu gormeden ıcıne zıplamamak lazımm gelırlerse o zmn konsrz

Murat ARICI
24.12.2009, 19:55
kaliteli bir oyuncu TAKIM İÇİN GELMEZ AMA MUHSİN ERTUĞRAL İÇİN GELEBİLİR VE İNŞ.GELİR..

tekdoktirin
24.12.2009, 19:57
inşallah ikiside gelir bence çok iyi iki oyuncu ikiside bu teransfer döneminde çok dikkatli davranmalıyız

keko 58
24.12.2009, 19:58
Viedeo buldum :D

http://www.youtube.com/watch?v=E_Ue_qXddnQ

Murat ARICI
24.12.2009, 20:01
ŞU HABERE BİR BAKIN..http://kocaelizm.blogspot.com/2008/12/siphiwe-tshabalala.html AYRICA ARSENALİN DE TEKLİFİ OLDUĞU SÖYLENİYOR..

eyuphulagu
24.12.2009, 20:02
Shabalala'yı herkes gibi ben de ilk kez Konfederasyon Kupasında izledim..İzlediğim maçta sol tarafta hücuma yönelik olarak oynamıştı;sol kanat oyuncusu olarak değil...Yalnız ben bu oyuncunun Tesadüfen Fikru Tefera'yı izlerken youtube da 10 dak. lık değişik maçlardaki görüntülerini ziledim..Bu oyuncu izlediğim görüntülerde orta sahada oyun kurucu olarak oynuyordu;anlaşılan bu oyuncu kendi takımında orta saha ,milli takımda sol tarafta oynuyor..Gerçekten çok müthiş bir oyuncu...Ceza sahasının dışından mükemmel golleri var..Alınabilirse gerçekten müthiş işler yapar;ama alınması çok zor,biraz paraya kıymak lazım;bakalım bu iş olacak mı?

hcevahir58
24.12.2009, 20:25
Arkadaşlar Siphiwe Tshabalala nın bir video su var...

http://www.youtube.com/watch?v=tCvBXfbTx8Q

ahbey
24.12.2009, 20:33
İmza atmadan inanmam. Geçen transfer sezonunda kimler geliyordu kimler.. Kim geldi?

noname87
24.12.2009, 20:47
bende nedense bu adam hakkında youla yattara gibi problemli bir oyuncu izlenimi doğdu yoksa bu yetenekle bu zamana kadar kesin avrupaya transfer olurdu ayrıca messi kadar yeteneği olsun şehre uyum sağlamadıktan sonra bir halt olmaz o yüzden ben isimlerin büyüklüğünde değilim adam olsunlar mücadele etsinler yeter yıldız oyuncu falan hikaye

eyuphulagu
24.12.2009, 21:12
Shabala orta sahada hücuma yönelik bir oyuncu;defansif olarak nasıl olduğu maçlarda belli olur...Erman'la aynı mevkide oynadığı da bir gerçek..Aynı anda ikisi oynar mı?Biraz zor ama gelirse hoca yüzünden gelir;artı G.Afrika'da çok kazandığını zannetmiyorum;para içinde gelebilir..

fatihtuztas
24.12.2009, 21:37
inşallah gelirse boş çıkmaz ama sol açıkta ben daima ermanı tek geçerim.

eyuphulagu
24.12.2009, 21:52
Biz kendi kendimize gelin-güvey oluyoruz..Bugün Fikret Ünsal'ın bir açıklaması var;diyor ki:Transferde Dünya kupasına katılamayan ülkelerin oyuncularını tercih edeceğiz...Tshalabala G. Afrika milli takımnda oynayan bir oyuncu ve bu yıl dünya kupası maçları olduğu için uzun süren kamplara gidecek diğer milli takımlar gibi..Onun için bu transfer bana sanki olmayacak gibime geliyor...Gelecek yıl olma ihtimali var;eğer Tsahabalala dünya kupasında iyi oynayıp iyi bir kulübe transfer olmazsa...Bu konuda biraz gerçekçi olmak lazım..Tshabalala milli takım kadrosunda yer alan bir oyuncu ve her milli oyuncu gibi dünya kupasını dört gözle bekliyor..Onun da gözü herhalde Avrupa'nın üst düzey takımlarındadır;her Afrikalı oyuncu gibi...Zaten bu yıl sivassporda oynayacak bir oyuncunun da 2. yarı itibariyle fazla sivasspordan ayrılmaması gerekiyor;çünkü küme düşmeme hesabı yapan bir takımın sürekli oynayacak bir oyuncuya ihtiyacı var...Hoca da bunu düşünmüş olacak ki bugün itibariyle yurt dışına çıkmış listedeki bazı oyuncuların maçını yerinde izleyerek son kararını verecekmiş...Kimbilir şu anda hangi dünyanın hangi ülkesine giiti hangi oyuncuyu izliyor acaba...Hoca bizlerin bilmediği ve adını duymadığı bazı oyuncularla anlaşırsa kimse şaşırmasın...Transferde bence hoca kimsenin bilmediği sürpriz isimlerle anlaşabilir....

percussıonıst
24.12.2009, 22:05
arkdslar muhsin hoca ntv spordaki açklamasnda tshalabala içn 1.5 mlyon euro oldunu söyledi yani bu transfer zor görünüyo

samsa58
24.12.2009, 22:14
bu oyuncunun alınabılmesı ıcın en buyuk kozumuz muhsin hoca sonucta oyuncunun eskı hocası

A.Turan Korkmaz
24.12.2009, 22:42
Şabalala ile ilgili yabancı dilde haberlerde oyuncunun 'Avrupaya transferi için kendisine vitrin bir kulüp aradığı ' söyleniyor. Yine o haberde Muhsin hocamızın elinde alternatifli bir liste olduğu, bu isimlerle sırayla görüştüğü , ... Cale isimli bir topçu ile anlaşma olmayınca Şaba ile görüştüğü anlatılıyor.
Velhasıl, Muhsin hocamızın A,B,C planları var. Biri olmazsa diğeri. Kulübümüzün ayırdığı bütçeye göre, ihtiyaç duyulan mevkilere , dikkatle oyuncu arıyor. Dilerim en iyileri bulur getirir.

subasi29
24.12.2009, 22:57
Keske Gelse Takima iyibir Hava Katar...

tekdoktiri
24.12.2009, 23:28
konfederasyon kupasında başarılı bir performans sergilemişti gerçekten, inşallah doğru haberdir

ercan58.a
25.12.2009, 00:06
kim alınırsa alınsın inşallah takımımıza faydalı olur en iyilerinin alınacagına şüphem yok başkanımızla-hocamız elele bu işi halledecekler inşallah

furky.b
25.12.2009, 00:50
Filipe De Costami ?
Aradim 50 bin euroluk adammis :D(Mbemba 100 bin euro du :P)

sivaslitaner58
25.12.2009, 09:50
insallah bize guzel bir futbolcu olur bize

hiko58
25.12.2009, 10:11
eğer bu futbolcu gelirse sivasın önünde kim durabilirki. ilk maçımızla birlikte herkese afrk atarız. inşallah olur.

yigidoğukan
25.12.2009, 12:11
evet shabalala iyidir konfederasyon kupasından hatırlayanlar bilir ;)

serkan_ozcan58
25.12.2009, 15:28
takmımıza ayrı bır hava katar ızledıgım begendıgım futbolculardfan bırı hocamızın eskı ogrencısı olması avantaj tabı ıns sıvasspor yonetımı yerınde ve ıhtıyacımız olan bolegelre ıı adamlar alacaktır yurekten ınanıyorum...

ShabbatShalom
25.12.2009, 17:57
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_u0_OnderTura ci008.jpg

Kadrosundaki sorunlu ve yararsız oyuncular ile yollarını ayırmaya çalışan Sarı-Lacivertlilerde ilk olarak Önder Turacı gözden çıkarıldı.

Azizi Yıldırım'la görüştükten sonra Önder Turacı'yla görüşen Aykut Kocaman'ın milli futbolcuya, ''Kendine kulüp bul. Gideceğin takıma göre bonservis ücretini belirleyeceğiz'' dedi. Önder de menajerlere ulaşarak kendisine kulüp aramaya başladı.

Karmaşık olan defansımız için Milli takımımızında oyuncusu olan Önder Turacı'yı Alamazmıyız?

furky.b
25.12.2009, 18:01
Maraton.com.tr de Yollar Ayrildi Diye Yaziyor ?

Karsilikli Feshedildiyse Hemen Almaliyiz..
Mecnun Baskanin Aziz Yildirim la Aralari Iyi.. Bence Alinmasi Gerek !! Hem
Sag Bek , Hemde Defans Gobeginde Oyniyabiliyor.. Kesinlikle Kacirmamaliyiz!
Yonetim Harakete GEC !!

altuntas58
25.12.2009, 18:02
Önder turacı sivassporumuza faydalı olacağını düşünüyorum önemli olan anlaşmak

sivaslihakan
25.12.2009, 18:04
sorunlu futbolcu oldugundan gönderiliyor diyorsunuz öyleyse bizim isimize yaramaz

GokhanTurna
25.12.2009, 18:09
Öndere ilk önce büyük kulüpler talip olur bize kalmaz merak etmeyin

Rammstein
25.12.2009, 18:12
Önceki sezonlarda Fenerbahçe'de istediği konuma gelemeyen Servet Çetin2in yıldızıda Sivasspor'da parlamış ve Galatasaray'a transfer olmuştu. Önder gelirse, durumu aynı Servet gibi olur. Sonuç olarak Sivasspor için faydalı transfer olabileceğini düşünüyorum. :)

Shan58
25.12.2009, 18:29
Önder iyi futbolcu ama Ersen Martin olayından ders almamış oluruz transfer edersek.

Önder'in ciddi aile problemleri var şu aşamada hiç bir kulübe yararı olmayabilir.
Burdada uyum sorunu çekebilir ve Ersen gibi boşa yapılmış bir transfer olur.

Afrikada önderden çok daha iyi futbolcular var bence onlara yönelmek daha doğru olur.
Afrikalılar fazla uyum sorunuda yaşamıyor o yüzden Önder'i transfer ederek riske girmek doğru olmayabilir.

buraks58
25.12.2009, 18:36
önder sorunlu görünüyor arkadaşlar.haberi okuyun bi isterseniz

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20091225/onderle_yollar_ayrildi.html?re f=flas

58_babacan_58
25.12.2009, 18:40
YASİN GİBİ ELİMİZDE PATLARSA NE OLACAK O ZAMAN ??? YASİNDE FENERDE İYİ OYNUYORDU BİZE GELDİ OYNADIĞI OYUN ORTADA

sabanoh
25.12.2009, 18:59
Yasin fenerde iyi oynamiyordu 58_babacan_58, sen hangi maçini begendin, mecburi oynatiyorlardi onu.
Onder ondan 2 kat daha iyi fakat sivasa gelmez.
Yani bosuna önderi beklemeyin.
Diyarbakirdan Seneri ve tolgayi alalim onlar gelir sivasa.
Sener çok iyi oyuncu sylla tipli.

subasi29
25.12.2009, 19:04
önder turaci sıvasa gelirse, servet gıbi yıldizi parlar diyorum.yasın ğıbı olmaz diyorum,yasın fenerdede arizaydi

58 SiVaSLıYıZ
25.12.2009, 19:06
önder kimde sivasa gelmiyo haddini bilsin istemezse sivas istemez arkadaşlar ama bence önder alınmalı defansımızı toparlar fb maçlarında çokda hırslı oynar bence diyarlı şener ve tolga mutlaka alınmalı kalecimizde akın olmalı

yigidokentli58
25.12.2009, 19:32
valla harika bir transfer olur defansta diyarbakirdan adnan güngör ve youla eskisehirden ve sezer öztürk alsak harika olur

Cley
25.12.2009, 19:37
Sivasspora gelecek oyuncunun gece hayatına ve eğlenceye fazla düşkün olmaması gerekiyor. Sivas şehrinin imkanları ortada. Geliyorlar şehri beğenmeyip kaçmak için oynamıyorlar.Önder Sivasa gelmez bence.

noname87
25.12.2009, 19:43
Alemci alkolik tam trabzonluk adam bizden uzak olur inşallah

Shan58
25.12.2009, 19:51
önder kimde sivasa gelmiyo haddini bilsin istemezse sivas istemez arkadaşlar ama bence önder alınmalı defansımızı toparlar fb maçlarında çokda hırslı oynar bence diyarlı şener ve tolga mutlaka alınmalı kalecimizde akın olmalı

Önder psikolik yönden bitmiş bir halde.
şu an büyük bir çöküntü içinde. dolayısıyla bırak hırs yapmayı sahada yürüyecek gücü bile yoktur.
Toparlanmasıda aylar hatta yıllar bile alabilir.

Alınırsa kesinlikle elde kalacak bir futbolcu.
Futbolcunun başarılı olması için kesinlikle disiplinli olması ve ailevei ve psikolijik sorunlarının olmaması gerekiyor.

Kaliteli bir oyuncu olması ve geçmişte başarılı olması gelecekteki performansı için refereans değil.
Böyle bir oyuncuyu transfer etmek büyük bir riskki Sivas risk alabilecek konumda değil.

yigidoss
25.12.2009, 19:51
Önder Fenerbahçeye geldi geleli Galatasaray peşinde Önder kesin Gs a gider

eyuphulagu
25.12.2009, 20:17
G.S. şu sıralar yeni bir defans oyuncusu peşinde ...Gökhan ve Emre G. den istedikleri gibi faydalanamıyorlar..Zaman zaman M. Topal'ı bile defansta oynatıyorlar..Önder Turacı'yı yıllar önce G.S. da istemiş ama Önder F.B. yi tercih etmişti...Önder'in ilk tercihi de G.S. olur eğer olmazsa diğer takımlara sıra gelir..İyi bir Önder Sivasspora çok faydalı olur ama şu anda psikilojikmen çökmüş ve sorunlar yaşayan Önder hangi takıma giderse gitsin ne kadar faydalı olabilir...Aslında iyi bir Önder Sivasspora ilaç gibi gelirdi;defanstaki sorunlarımıza ilaç bile olurdu....Ama bu haliyle Önder'in bırakın başka takımları kendine bile faydası yok...

Berkkaya5858
25.12.2009, 20:20
Önder Fenerbahçeye geldi geleli Galatasaray peşinde Önder kesin Gs a gider

NEREYE GİDERSE GİTSİN BİZE GELMESİNDE BÖYLE OYUNCUNUN BİZDE İŞİ YOK OYNAYAMAZ HER TÜRLÜ İDDASINADA GİRERİM YASİN GİBİ KAZMANIN BİRİ BUDA AYNISI

murat_n
25.12.2009, 21:09
Fenerbahçe, Önder Turacı ile yollarını kesin olarak ayırdı. Karar resmi olarak duyrulmadı ancak futbolocunun menajerine iletildi.

NTVSpor'un haberine göre, Önder'in menajeri kulüpten konu ile ilgili kendilerine resmi yazının gelmesinin ardından bir açıklama yapacak. Önder'i Türkiye'den iki, Almanya, İngiltere ve Rusya'dan birer takımın kadrosuna katmak için girişimlere başladığı ifade edildi.

murat_n
25.12.2009, 21:11
Türkiyeden 2 kulüp kadroya katmak istiyormuş? Biri SivasSpor olabilirmi? nedersiniz

refikpura
25.12.2009, 21:18
NEREYE GİDERSE GİTSİN BİZE GELMESİNDE BÖYLE OYUNCUNUN BİZDE İŞİ YOK OYNAYAMAZ HER TÜRLÜ İDDASINADA GİRERİM YASİN GİBİ KAZMANIN BİRİ BUDA AYNISI

Beyler ayıp olmuyo mu? Yasine çok fazla haksızlık etmiyo musunuz? Ligin başında ki performansı kötüydü katılıyorum ama son maçlarda elinden geleni yapıyor. Bakın Ankaragücü maçına son dakikada golu yedigimizde en cok üzülken futbolcu kim? Kendini yiyen futbolcu kim? Ben futbolculugu kötü bile olsa sadece o hırsa saygı duyarım.. Neyse zaten burda bi kısım var sadece yorum yazmak için yazıyo.. Biraz futbolcunuza sahip cıkın.

oquzh4n58
25.12.2009, 21:22
yaramz bu futbolcu bence sıvasa

fatihtuztas
25.12.2009, 21:26
olabilir aslında gerçekten istersek çok zorlarsak,mecnun başkanın da aziz başkanla iyi bir ilişkisi var,doğal olarak mecnun başkan çok isterse aziz başkan bu transferde yardımcı olup kolaylık sağlayabilir.

alyy58
25.12.2009, 21:48
bence sivasspor futbolcuyu razı edebilirse önderi fenerbahçeden rahat alır. sivasım yanındayız durmak yok yola devam...:)

yigidoss
25.12.2009, 22:01
Beyler ayıp olmuyo mu? Yasine çok fazla haksızlık etmiyo musunuz? Ligin başında ki performansı kötüydü katılıyorum ama son maçlarda elinden geleni yapıyor. Bakın Ankaragücü maçına son dakikada golu yedigimizde en cok üzülken futbolcu kim? Kendini yiyen futbolcu kim? Ben futbolculugu kötü bile olsa sadece o hırsa saygı duyarım.. Neyse zaten burda bi kısım var sadece yorum yazmak için yazıyo.. Biraz futbolcunuza sahip cıkın.

Valla Yasin Çaykur dayken çok beğeniyordum Fb de de bir iki güzel maç çıkardı,bize geldiğinde de çok sevinmiştim ama bence Sivasspor'a zerre kadar katkısı olmadı Yasin'in kurtardığı bir maç bile hatırlamıyorum ama yaptığı hatalar sonucu yediğimiz golün sayısını hatırlamıyorum. Ben pek hırsını görmedim Yasin'in ancak varsayalım ki hırslı hırs bir şey kazandırmıyor,Yasin futbolun en hata kabul etmeyen yerinde yani defansında oynuyor ama Maaşallah hata kabul etmez yerde de haddinden fazla hata yapıyor.
Önder'in Sivas'a gelmesi hayal bence gelse çok çok faydalı olacağına inanıyorum

refikpura
25.12.2009, 22:13
Valla Yasin Çaykur dayken çok beğeniyordum Fb de de bir iki güzel maç çıkardı,bize geldiğinde de çok sevinmiştim ama bence Sivasspor'a zerre kadar katkısı olmadı Yasin'in kurtardığı bir maç bile hatırlamıyorum ama yaptığı hatalar sonucu yediğimiz golün sayısını hatırlamıyorum. Ben pek hırsını görmedim Yasin'in ancak varsayalım ki hırslı hırs bir şey kazandırmıyor,Yasin futbolun en hata kabul etmeyen yerinde yani defansında oynuyor ama Maaşallah hata kabul etmez yerde de haddinden fazla hata yapıyor.
Önder'in Sivas'a gelmesi hayal bence gelse çok çok faydalı olacağına inanıyorum

Ben stadda izledigim son maç olan Eskişehir maçında hatasız oynadı. Defans bu sene cok hata yapıyo ama bence tamamen orta sahadan kaynaklanan bi durum bizim orta sahamız yoktu. Hatta bence murat sözgelmezin orda oynaması bizim için bi avantaj en azından o bölgede defansif özellgi cok olan biri. kadir e filan konusun bence birazda.. bal etmez arı gibi ne ilerde varlar ne geride bu sene ibrahim dagaşan sezer badur hepsi kötü. Defans rakip forvetle direk karşı karşıya kalıyor. Futbol oynayanlar ve özellikle defans oynayanlar beni daha iyi anlar. Defansla yüzyüze kalınca her zaman forvet oyuncusu avantajlıdır. koy orta sahaya ernst tipi bi adam bakalım aynı defans bu sefer nasıl performans verecek. futbolda olay orta sahada biter...

bonuce123
25.12.2009, 23:21
Nerden Bılıyorsunuz Yaramıgcanı Bence 10 Numara Transfer Olur

mustafa5758
25.12.2009, 23:30
Yasin fenerde iyi oynamiyordu 58_babacan_58, sen hangi maçini begendin, mecburi oynatiyorlardi onu.
Onder ondan 2 kat daha iyi fakat sivasa gelmez.
Yani bosuna önderi beklemeyin.
Diyarbakirdan Seneri ve tolgayi alalim onlar gelir sivasa.
Sener çok iyi oyuncu sylla tipli.
Onder yasinden daha iyi futbolcu sivasada yararli olur ama dedin gibi onder sivasa gelmesi zor , sener de sivasda is yaparda sener dedimiz oyuncu diyarbakiri tasiyan
oyuncu o yuzdende bu oyunculardan umut beklemek yanlis olur ;)

furky.b
25.12.2009, 23:46
YASİN GİBİ ELİMİZDE PATLARSA NE OLACAK O ZAMAN ??? YASİNDE FENERDE İYİ OYNUYORDU BİZE GELDİ OYNADIĞI OYUN ORTADA

Yasin Fenerde Nezaman Iyi Oynadiki ? Fenerliler Sevindiler Yasin Gibi Adamdan Kurtuldular Diye :D Sen Neden Bahsediyosun Kardesim :D Dunyadan haberin yok galiba :D

sabanoh
25.12.2009, 23:49
Onder yasinden daha iyi futbolcu sivasada yararli olur ama dedin gibi onder sivasa gelmesi zor , sener de sivasda is yaparda sener dedimiz oyuncu diyarbakiri tasiyan
oyuncu o yuzdende bu oyunculardan umut beklemek yanlis olur ;)

Mustafa kardes seni iyi tanirim spor sitelerini takip edersin fakat iyi takip etmemissin bu sefer.
Sener su anda bosta parasini alamadigi için.Bunun yaninda 4 tane oyuncu daha var.
Yani çabuk hareket ederse Seneri alabilir sivasspor.

ercan58.a
25.12.2009, 23:59
önder turacının gelmesi bizim sorunumuzu çözmez,bizim sedat vaya murat sözgelmez ondan daha iyi bence bize beyin olacak futbolcu lazım göbege

07reis58
26.12.2009, 00:01
sorunlu adamı almanın bi anlamı yok sornsuz adam gelsın bize mücadele eden!!!

mustafa5758
26.12.2009, 00:51
Mustafa kardes seni iyi tanirim spor sitelerini takip edersin fakat iyi takip etmemissin bu sefer.
Sener su anda bosta parasini alamadigi için.Bunun yaninda 4 tane oyuncu daha var.
Yani çabuk hareket ederse Seneri alabilir sivasspor.

diyarbakirda bi kac futbolcu bos kalmisdida, oyuncular kim olduklarina detayli bakmadim
evet bosdaymis haklisin ama yinede sivasa gelmez bence

Shan58
26.12.2009, 00:55
sorunlu adamı almanın bi anlamı yok sornsuz adam gelsın bize mücadele eden!!!

Doğru söylüyorsun kardeşim.
Adam çöküntü içinde resmen. FB durdukyere iyi oyuncusunu satmaz.
satıyorsa mutlaka bi şey vardır.
Hemen atlamak doğru değil. Ersen martin'den, Yasin çakmak'tan dilimiz yandı bir de bu çıkmasın.

Shan58
26.12.2009, 00:58

Yasin ikinci yarı ortada kalacağını anladığı için son zamanlarda oynamaya başladı.
İlk maçlarda yaptığı hatalar yüzünden en az 10 puan gitti.
O'da bu oyunla hiçbir kulübe gidemeyeceğinin ve ortada kalacağının farkıdaydı
Sırf kendini kurtarmak için son maçlarda varını yoğunu ortaya koydu ama kapasitesi sınırlı.
Ne kadarda mücadele etse mutlaka hata yapıyor ve o bölge için yeterli kapasitede birisi değil.

İkinci Lig takımlarında oynar ama zirveye oynayan takımlarda oynayacak kapasite yok yasinde.

yigido yakup
26.12.2009, 03:01
Yasin ikinci yarı ortada kalacağını anladığı için son zamanlarda oynamaya başladı.
İlk maçlarda yaptığı hatalar yüzünden en az 10 puan gitti.
O'da bu oyunla hiçbir kulübe gidemeyeceğinin ve ortada kalacağının farkıdaydı
Sırf kendini kurtarmak için son maçlarda varını yoğunu ortaya koydu ama kapasitesi sınırlı.
Ne kadarda mücadele etse mutlaka hata yapıyor ve o bölge için yeterli kapasitede birisi değil.

İkinci Lig takımlarında oynar ama zirveye oynayan takımlarda oynayacak kapasite yok yasinde.

yada söylede diyebiliriz devamli oynamaktan ve hata yapmaktan artik kendi istesede önleyemiyordu asil sorun yasin i o sekilde her mac oynatan ve herkesin önüne atan hoca zihniyetidir yasb ilk maclardan sonra 2-3 dinlenseydi kendini bulabilirdi ama onu kazanacagim diye onu tamamen mahvettiler asil suclu yasin degil ama insallah ligin 2.yarisinda cok daha iyi olacagina eminim.

sivaslitaner58
26.12.2009, 08:33
trabzonspor ve gs onun pesinde sivas gelmez onder turaci

sivaslitaner58
26.12.2009, 09:15
kazim kazim da ayriliyormus belki fenerden belki onu alsak iyi olur

DeathRow
26.12.2009, 09:21
kazim kazim da ayriliyormus belki fenerden belki onu alsak iyi olur

şaka yapıyosun galbia arkadasım :D kazima ingiltereden talipler var sen sivas alsa diyosun gelmez...

yigidokentli58
26.12.2009, 10:43
gelse süper olur ama gelmesi zor bize ama fenerden Ali bilgin olabilir kiralik olarak bir kaçtane futbolcu alariz başkanin aziz yildirimla arasi iyi

cesur sivas
26.12.2009, 10:46
buyuk takimlardan gelen oyuncular fazla yaramaz

stain
26.12.2009, 10:56
önderde yasin gibi oynayacaksa hiç almaya tenezzül bile etmeyelim böylesi zibidilerin takımımızı bu hale getirdiğini unutmayalım bu zibidi ler de genelde bize fenerbahçeden geliyo örneğin

bülent uygun , yasin çakmak ve gelirse önder

arkadaşlar biz yiğidoyuz ve bize bey efendiyizdir bizim şehrimize züppeyse hiç bir futbolcu gelmesin

effenberg
26.12.2009, 12:06
Süper olur ama imkansiz gelmez...

burakpaşa
26.12.2009, 12:21
bence önderin sivasa çok fazla bi katkısı olmaz.fenerbahçenin ve diğer kulüplerin döküklerini toplamak yerine yıldız dayı oyunculara yönelmeliyiz..
bu arada herkes umutlarını afrikalı oyunculara bağlamış fakat onlar kapalı kutu gibidir.uyum sorunu yaşarlarsa bizim için çok kötü olur. her türlü olasılık düşünülmeli.
sivassporsuz bir lig istemiyoruz.;)

yigido yakup
26.12.2009, 13:34
bize önder turaci yararli olmayabilir cünkü bir sedatdan bir muratdan sadece biraz teknik baska her yönleri ayni.
biz defans oyuncusu alacaksak geriye oyunu okuyan takimi yönlendirecek digerlerinin aciklarini kapatacak bir oyuncu lazim türkiye liginde bu tip oyuncu cok az ancak yabanci transferiyle bu oyuncu bulunabilir.

yigidokentli58
26.12.2009, 13:35
Ankaragücü: Baki mercimek Barbaros barut Bilal Kisa Aydin karabulut
Gaziantepsor:Olcan aydin Mehmet yozgatli
İst Bld: İbrahim Akın Can arat
Gençlerbirliği: Burhan Eser
Antalyaspor: Kerim zengin Gürkan gürsoy Necati Ateş
Boluspor: Adem dursun
Denizlispor: Fahri tatan
Gençlerbirligi: Burhan Eser
Orduspor: Erol Yükseker
Manisaspor: Sezer Öztürk,Nizamatin çalişkan kaşimpaşa : Ergün teber bU folculardan bir kaçtanesi gelse cok başali olurlar bizde

oquzh4n58
26.12.2009, 14:11
gs alcak önderi hem bu adamn bon servisi sivası cok asar gelse bıle elmzde patlayabılır gereg yok saten gelemzde

oquzh4n58
26.12.2009, 14:15
bence önderin sivasa çok fazla bi katkısı olmaz.fenerbahçenin ve diğer kulüplerin döküklerini toplamak yerine yıldız dayı oyunculara yönelmeliyiz..
bu arada herkes umutlarını afrikalı oyunculara bağlamış fakat onlar kapalı kutu gibidir.uyum sorunu yaşarlarsa bizim için çok kötü olur. her türlü olasılık düşünülmeli.
sivassporsuz bir lig istemiyoruz.;)

sivasa GEldide Katkısı kalmaz Arkadasım Gelmezde yanı Gelse nasıl katkısı olmaz Adam turkıye mıllı takımda oynuyor önder sanki kötü futbolcuymus gıbı etmeyın tutmayın

yigidoğukan
26.12.2009, 14:16
önder sivasta yaşayamaz naapsın kahveye mi gitsin gelmez bence sivasa

veysel
26.12.2009, 15:31
Önder Turaci Sivasspora gelirse sevinirim.

sewaz58
26.12.2009, 15:39
Önder iyi bir futbolcu ama Sivas'ta uyum sorunu yaşar.Gel gelelim bizden önce atlayacak çok kulüp olur.Gelirse tabiki de iyi olur ama gelmez...

burakpaşa
26.12.2009, 16:37
sivasa GEldide Katkısı kalmaz Arkadasım Gelmezde yanı Gelse nasıl katkısı olmaz Adam turkıye mıllı takımda oynuyor önder sanki kötü futbolcuymus gıbı etmeyın tutmayın

önder milli takımdaa oynuyosa bu sadece fenerbahçenin marka değerinden dolayıdır kardeş bu bir.
ikincisi madem o kadar kaliteli topçu fener neden göndermek istiyo.
üçüncüsü sen sivası neden küçümsüyosun. sivasspora gelmek her babayiğide nasip olmazken sen nasıl sivası ve sivassporu bu kadar küçümseyebiliyosun. yasin nasıl geldi ,servet nasıl geldi. yanlıs değilsem ikiside fenerden geldi...
parayı bastırırsan paşapaşa gelir.yeterki paradan haber ver.ama bizde diyoruzki sivassporun parası ve şuanki konumu böyle risklere açık değil. çok akıllı hareket etmek gerekir

58 SİVASSPOR FC
26.12.2009, 17:02
yahu bence önder o kadar avrupa takımını bırakıp bize gelmez gelmesinde zaten çok kötü bir oyuncu onun yerie paf takımdan defans oyuncular kazandırılmalı ve yurt dışından bilica gibi bir oyuncu gelmeli

armn
27.12.2009, 18:34
gelmesini isterim ama zor peşinde bir sürü klüp var sivasa geleceğini sanmıyorum

sevda58
27.12.2009, 20:27
Önder devre arası kampına katılacak

Evinde yaralandıktan sonra yaşanan gelişmelerden dolayı Başkan Aziz Yıldırım’ın “Kendine kulüp bul” dediği Önder Turacı’ya, teknik direktör Daum sahip çıktı.

Fenerbahçe'den ayrılacak gözüyle bakılan Önder Turacı devre arası hazırlıklarına katılacak.

Bugün menajeri ile yapılan görüşmelerde bir sorun olmadığı ve milli futbolcunun affedileceği belirtilirken, Önder'in 4 Ocak'ta tesislerde olması istendi ve takımla beraber Antalya kampına götürüleceği de ifade edildi.

Daum sahip çıktı
Alman teknik adam, yönetimden sarı-lacivertli futbolcuya ihtiyacı olduğunu belirterek gönderilmemesini istedi. Başkan Aziz Yıldırım’ın da Daum’un bu isteği karşısında geri adım attığı Önder ile ilgili kesin kararın önümüzdeki günlerde verileceği öğrenildi.
Bu arada milli oyuncunun menajeri Doğan Ercan, Başkan Aziz Yıldırım’ın kendisine sinirli bir anında “Önder’e kulüp bul” dediğini ifade ederek, “O günden sonra yaptığımız çalışmalar sonucunda yurt dışından 3 kulüpten teklif geldi ancak bonservis bedeli ödemek istemiyorlar. Biz de şu anda durumumuzu bilmiyoruz. ’Kulüp bul’ denildi ama bize resmi bir yazı verilmedi” dedi. Ercan, Önder’in takımdan ayrılmak istemediğini de belirtti.

bosuna heveslenmeyin, gelmez... Önder gece hayatina duskun galiba, ve sivasimizda disko bar olmadigi icin hic gelmez....

burakpaşa
27.12.2009, 20:39
eski hocamıszın bi sözü aklıma geldi.. istanbulda laila, sivasta la ilahe illallah:D:D:D

armn
28.12.2009, 09:02
keşke gelse bizim için harika bi oyuncu

ercan58.a
28.12.2009, 11:11
şabalala ile ilgili çok güzel şeyler yazılıyor hayırlısı diyelim

serserilerin_prensi
28.12.2009, 11:17
aslında bu haber fazla dillenmeseee iyi olurrr muhsin hocanın açıkladıgı gibi biz hangi oyuncuya elimizi atsakk başka klup biraz fazlasını verip kapıyor hemenn :mad:ama inşallah gelir ve sivasspor için hayırlı olur..

YİGİDOKENTLİ
28.12.2009, 13:48
Siphiwe Tshabalala
Bakın arkadaşlar, bu transferle ilgili internet sayfalarında ingilizce içerikli bir yazı var.. Kısaca açıklaması, Muhsin Ertuğral'ın Khızer Chıefss'ten eski öğrencisi olan Siphiwe Tshabalala'nın Türkiye'ye Muhisn Ertuğral için gelebilceğini haber olarak geçmiş.. Ama kesin geliyor demiyor, gelebilir diyor haberin Türkçe karşılığında... Olmuş gibi lanse etmeyelim lütfen.. Olsun sonrasına balarakarız.. Hep aynı hatalara düşüyoruz.. Lütfen kesinleşen haberler için sayfa açalım...

Haberle ilgili sayfayı görmek için tıklayınız...

http://www.footballfevr.com/2009/12/...balala-turkey/

cayirazili
28.12.2009, 13:54
evet anlasma yolundalarmıs inşallah gelir faydali olur

burakpaşa
28.12.2009, 14:22
arkadaslar bu haberleri okudukça inanın kalbim heyacandan küt küt atıyor.. geleceğe daha umutlu bakıyorum..
muhsin hocamıza yaptığı ve yapacağı tüm transferler için teşekkürü borç biliriz saygılarımızı sunarız;)

karamik
28.12.2009, 14:34
Kankalar adam çok pahalı sivas alamaz mumkün değil....

burakpaşa
28.12.2009, 14:38
kaç paraymış gardas ::::::::::

buraks58
29.12.2009, 09:35
Teknik Direktör!ümüz Muhsin Ertuğral'ın isteğiyle Perulu Defans oyuncusu Orladno Contreras, ile bugün akşam saatlerinde İstanbul'da başkan Mecnun Otyakmaz ile ön görüşme yapacağı öğrenildi.

Sivasspor'umuz, ligin ikinci yarısına bomba gibi girmek istiyor. Ara transfer sezonunda elini çabuk tutmak isteyen Kulübümüz yabancı futbolcularla görüşmeye başladı.

Sivasspor’da yabancı futbolcuların yanı sıra Türk futbolcularla da görüşülüyor. Yönetimin elinde olan listede Ceyhun Eriş, Tümer Metin ve Emre Güngör gibi isimler yer alıyor. Bunların yanında orta sahaya Brezilyalı bir futbolcu transfer etmek isteyen Sivasspor'da Teknik Direktör Ertuğral’ın Güney Amerika'da ki incelemelerinin devam ettiği öğrenildi.

Alıntıdır.

gecekusu58 nickli arkdaşımızdan alıntı alttaki yorum. arkadaşımız bu haberden önce sağolsun bu bilgiyi forumda arkadaşlarla paylaşmış ve onlara ulaştığı bilgileri sunmuş.işte o bilgiler:

"Arkadaşlar bu gece internette dolaşırken tesadüfen Sivassporun ilglendiği yeni bir oyuncuyla ilgili bazı ipuçları buldum...G. Amerika Sitesiydi;adını tam hatırlamıyorum;Sivassporun Peru Milli takım Oyuncusu Orlando Centraras COLLANTES ile ilgilendiği ve anlaşmak üzere olduğu belirtiliyor...ORLANDO 5 defa Peru milli takımında oynamış...Defans Oyuncusu;1.82m. boyunda stoper olarak oynayan çabuk bir oyuncuymuş...2008 de Peru'da yılın oyuncusu seçilmiş...İşin ilginç yanı Sivasspor G. Afrika derken G. Amerika'ya da el atmış..Adı geçen oyuncu milli takımında oynayan iyi bir oyuncu...Fiyatı transmarkette 400bin euro diye yazıyor...Haberin doğru olup olmadığı anlaşma imzalanırsa kesinleşecek..Anlaşma imzalanmadan bu oyuncu Sivassporda diye kimse konuşamaz...Haftaya herşey netleşecek;hoca G. Afrika turuna bir çıksın bakalım sonucu hepimiz göreceğiz..."

Ayrıca hocamız Muhsin Ertuğral'ın fotomaçta çıkan haberde yeni transferimiz Malili Keita'yı överek; 23 yaşındaki oyuncuyu iyi tanıdığını ifade eden Ertuğral, "Hızlı ve tekniktir. Bize katkı verecek. Transferlerimiz sürecek" dedi.

Keita transferiyle birlikte inşallah bu perulu defans Contrereras ve sol açık Shabalala transferlerini de gerçekleştirirsek tekrar rakiplerin korkulu rüyası olan bir Sivasspor olacağımızı düşünüyorum. tabi takımımız hakkında herşeyin hayırlısı olsun.
başarılar sivasspor şampiyon sivasspor...

ShabbatShalom
29.12.2009, 09:52
Orlando Contreras - Orlando Contreras Collantes

http://img51.yfrog.com/img51/673/s7297218420091.jpg

Tarih: 11.06.1982
Ülke: Peru
Pozisyon: Defans
Ayak: Sağ

yigidozan
29.12.2009, 09:52
hadi hayırlısı olur inşallah da döneriz eski günlerimize

Salim58
29.12.2009, 09:58
yönetimin artık herşeyi daha dikkatli ve doğru adımlar atacağından eminim.

hatalardan ders çıkarıp hatayı en aza indirmektir.

faydalı olurmu bekleyip göreceğiz hayırlı olsun..

taraf
29.12.2009, 10:07
Siphiwe Tshabalala transferini bekliyorum inşallah fiyasko çıkmaz

haloday58
29.12.2009, 11:27
inşallah tüm transferler tutar bize yıldız değil önce karakterli vetakımın gerçek bir parçası olabilecek futbolcu gerek başarı böyle geldi çünkü..

58isa58
29.12.2009, 11:52
valla hocamızın ismine geliyor yoksa şu durumda takımımızın 16.sırada oldugunu gören bir yabancı gelmez diye düşnyrm...

ercan58.a
29.12.2009, 11:55
allahtan hayırlısı inşallah yigido camiamız için en hayırlı olanları alınır
seni seviyoruz sivassporum

SüPeR SiVaSSPoR
29.12.2009, 11:59
vallahi ilk kez transferlerden memnun kaldım inşallah perulu oyuncunun haberi doğrudur bu arada ceyhun manisayla anlaştı onu unutalım ama tümer süper olur be

EyüphanAydın
29.12.2009, 12:07
Geliceği var ise şimdiden hayırlı olsun.

AYDIN1985
29.12.2009, 12:34
Transfermarkt.de´de Siphiwe Tshabalala´nin fiyati 650.000 Euro olarak gözüküyor. Sivasspora faydali olacaksa, Insallah olur diyorum.

buraks58
29.12.2009, 12:35
inşallah tüm transferler tutar bize yıldız değil önce karakterli vetakımın gerçek bir parçası olabilecek futbolcu gerek başarı böyle geldi çünkü..

kesinlikle haklısın hocam. sivasa gelecek futbolcuda ilk aranması gereken belkide karakter. yoksa ne kadar yetenekli olursa olsun işimize yaramaz

burakpaşa
29.12.2009, 13:18
TSHABALA TARANSFERİ GERÇEKLEŞİRSE TADINDAN YENMEZ WALLA. AYRICA PERULU BU OYUNCUDA YASİNİN YERİNE CUK DİYE OTURUR..:D:D

58SARKISLALI58
29.12.2009, 13:24
ins ara transferlerlede yuzumuz kara cikmazda 2yari ligin tozunu attiririz herkes transfer icerisinde ins uyumla daha iyi bi takim cikartacagiz

cayirazili
29.12.2009, 14:01
erturul hoça yürekten güveniyorum getirecekleri futbolcularla bizi yine kafaya uynatacak

karyola
29.12.2009, 14:07
SHABABALA MÜTHİŞ OLUR...................

YİGİDOKENTLİ
29.12.2009, 14:08
hayirlisi olsun inşallah türkiyeninde en başali defans oyuncu seçilir defansta biraz zafimiz var

karakocyakup58
29.12.2009, 14:18
http://www.peru.com/futbol/clubes/jugador.aspx?j=24

Kibrisli
29.12.2009, 15:32
Şimdiiiiii.... Ben birşey demiyorum... Oyuncuyu tanımıyorum ama araştırmalarıma göre 2007 de hem en iyi defans hem de en iyi oyuncu seçilmiş... Ayrıca oynadığı takım FarFan gibi Pizarro gibi, Villenueva gibi, Guerrero gibi, Marquinho gibi yıldızları çıkartmış bir takım ve orada banko 11 oynuyor... Bence iyi bir transfer olacak... Birde bu isimde Jazz sanatcısı var 30 doğumlu felan dedesi felanmı acep:)

murat_n
29.12.2009, 15:44
Söylenildiği gibi bir futbolcuysa defans olarak bizi rahatlatır. Aksi taktirde Yasin evlere şenlik.....

58delikanli58
29.12.2009, 15:58
hadi takimimiza hayirli olsun gözümüz aydin insallah transferler olur tsivasimiz güclenir,ve eski gücligimize kavusuruz

YİGİDOKENTLİ
29.12.2009, 16:12
kanamanin ve sezerin gitmesimeside netlik kazanirsa sevirim ikinci yari ikisine çok ihtiyacamiz var

ready
29.12.2009, 18:50
Ceyhun Eriş hangi takıma gitse ortalık karışıyor o adamı transfer etmeden iki kez düşünmek lazım

münihli_58
29.12.2009, 18:58
Bilica'yi aldik 2,5milyon icin kaptirdik Fenere bir kac sezon daha oynasa kesin daha cok tutardi fiyati bide Fener gördügüm en berbat defans oyuncusunu ver di Bilica'nin yerine..Yasin..:mad:
Insallah Orlando form tutar Hayrettinin yerine oynarda biraz akli basina gelir Hayrettinin:D
Ama Orlando iyi oynarda onuda satarsak PARA icin...yazik...

gurbetkuşları58
29.12.2009, 19:00
inş hepsi gelır sivas yenıden eski gunlere devam eder ilk 10 icinde bitiriz

samsa58
29.12.2009, 19:16
bu adam bize gelirse eski hocası muhsin ertugral için gelir o sebeptende fıfa kuralları geregı klupler oyuncuyu oynamak ıstedıgı kluple anlasırken gereklı kolaylıgı saglıyorlar klupler yanı gelmesı suprız olmaz

samsa58
29.12.2009, 19:17
ayrıca bu adamın ben tek basına yanı bıreysel olarak sıvasspora 10 puan kazandıracagını dusunuyorum yaptıgı asıstler harıc:)))

samsa58
29.12.2009, 19:36
Bilica'yi aldik 2,5milyon icin kaptirdik Fenere bir kac sezon daha oynasa kesin daha cok tutardi fiyati bide Fener gördügüm en berbat defans oyuncusunu ver di Bilica'nin yerine..Yasin..:mad:
Insallah Orlando form tutar Hayrettinin yerine oynarda biraz akli basina gelir Hayrettinin:D

orlando stoper ne alaka hayrettinle

samsa58
29.12.2009, 19:38
sezerinde kamananında gidecegını zannetmıyorum 2. yarıda daha genıs bır kadro kuracaklarını acıkladılar fazla oyuncu gonderılmez devre arasında helekı kamanan ve sezer hıc gonderılmez. sezon sonunda hoca gerek gorurse gidebilirler.

shang
29.12.2009, 19:48
inş gelende takıma uyum sağlar bi an önce çok heyecanlandırıyor bu transfer haberleri hakkımızda hayırlısı

keygen
29.12.2009, 20:02
Bilekleri mükemmel bir oyuncu 3 kişinin arasından hiç zorlanmadan çıkabilecek bir tekniğe sahip gelirse çok iyi olur.Çok YETENEKLİ bir adam.

Shan58
29.12.2009, 20:42
Bilica'yi aldik 2,5milyon icin kaptirdik.

Arkadaşım Bülent Uygun dene çok bilmiş geçen sene bilica'yı kendi keşfetse
(bir Teknik direktör aldırmıştı sivas'a) vede kaliteli bir oyuncu olduğunu anlasa en az 3 yıllık sözleşme yaptırırdı ve öyle elini kolunu sallayarak gidemezdi.
1 yıllık sözleşme yaptırırsan adama değeri artınca durmaz senin takımda.
Ama 2 yıllık daha sözleşmesi olsaydı o zaman fenere 8 milyonada satardın.

İnşallah orlanda'nun sözleşme süresini uzun tutarlarda oda bilica gibi elini kolunu sallayarak gidemez.

armn
29.12.2009, 21:34
heyecanla bekliyoruz yeni transferleri umarım hepsi kamptan önce biter ve futbolcular kampa katılıp bi an önce takıma adapte olurlar...

Thai
30.12.2009, 00:49
Orlando Centreras, Peru'nun 22 kez lig şampiyonu olmuş Alianza Lima takımında DEFANSIN ORTASINDA oynuyor.Sezon Sonuna kadar anlaşması varmış takımıyla.2008 de yılın defans oyuncusu ve yılın oyuncusu seçilmiş.mart 2009 da 2010 dünya kupası eleme maçında brezilyaya karşı oynamış.
DEĞERİ 400.000 EURO
KARİYERİNDE HİÇ KIRMIZI KART GÖRMEMİŞ
2004-2006 yılı............Union Huaral takımı........56 maç ( 1 Gol )
2006 yılı....................FBC Melgar takımı.........21 maç ( 1 gol )
2007-2008 ...............Univeridad San Martin takımı......72 maç ( 1 Gol )
2009 yılı...................Alianza Lima...................20 maç ( 1 gol)

Peru milli takımı .........5 maç ( 1 Gol )
hakkında bilgi alabileceğiniz ayrıntılı linkler:

http://en.wikipedia.org/wiki/Orlando_Contreras
http://www.peru.com/futbol/clubes/jugador.aspx?j=24
http://www.clubalianzalima.com/pages/EquipoPrimer_prueba.asp
http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=72306&cc=5739
http://www.youtube.com/watch?v=FosEYHkxuLY
http://www.youtube.com/results?search_query=alianza+l ima+orlando+contreras&search_type=&aq=f

http://www.bahisci.com/istatistik/oyuncu/23416/orlando/
http://www.betshoot.com/betting-preview-39855-Jose-Galvez-Alianza-Lima
http://livetv.ru/en/eventinfo/35265/
http://www.footbo.com/Teams/Alianza_Lima/Squad
http://www.footbo.com/Teams/Alianza_Lima/Squad
http://bolerocanada.com/?p=153
http://brazil.worldcupblog.org/group-f/brazil-v-peru-preview.html

http://www.facebook.com/orlando.contreras1

Thai
30.12.2009, 01:03
SİPHİWE TSHABALALA FOR TURKEY ??? (SİVASSPOR)

Bu linkteki haber şu
It seems Muhsin Ertugral really believes in South African talent. When he first went to Austria to coach SV Mattersburg, he took along with him troublesome but talented midfielder Jabu Mahlangu, now it’s alleged that the Turkish born coach who is in Turkey coaching Sivasspor is after the services of “Shabba”.

According to South African site, Soccerladuma, Muhsin has offered Kaizer Chiefs R3m for the talented left winger after failing to lure Ajax Cape Town’s Franklin Cale.

Whether Chiefs will sell or not remains to be seen, but R3m for arguably South Africa’s best left winger sounds like a joke to me. But if he’s desperate to play in Europe, then this could be the door for him.

We’ll keep you posted on any developments regarding this story.

buradan da Thsababala ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/37735/siphiwe-tshabalala/profil.html

http://www.fifa.com/worldfootball/statisticsandrecords/players/player=249477/index.html

http://soccernet.espn.go.com/players/stats?id=74553&cc=5739

http://www.football365.co.za/blog/siphiwe_tshabalala/0,22187,17465,00.html

http://www.kickoff.com/2010/power-station/players/167/siphiwe-tshabalala.php

http://wapedia.mobi/en/Siphiwe_Tshabalala

Thai
30.12.2009, 01:08
tSHABALALA VİDEOLARI

http://www.youtube.com/watch?v=tCvBXfbTx8Q&feature=related

http://www.youtube.com/results?search_query=Siphiwe+T shabala+&search_type=&aq=f

Thai
30.12.2009, 01:14
http://www.youtube.com/watch?v=E_Ue_qXddnQ&feature=PlayList&p=594F72F71741CC73&playnext=1&playnext_from=PL&index=18

Thai
30.12.2009, 01:16
Muhlis Hocanın öğrencisi zaten golü atınca sarılıyor

YİGİDOKENTLİ
30.12.2009, 03:42
kritadan sonra ikinci bombada hemen hemen netlik kazandi Orlando Contreras inşallah hayirli ugurlu olurlar

buraks58
30.12.2009, 07:25
SİPHİWE TSHABALALA FOR TURKEY ??? (SİVASSPOR)

Bu linkteki haber şu
It seems Muhsin Ertugral really believes in South African talent. When he first went to Austria to coach SV Mattersburg, he took along with him troublesome but talented midfielder Jabu Mahlangu, now it’s alleged that the Turkish born coach who is in Turkey coaching Sivasspor is after the services of “Shabba”.

According to South African site, Soccerladuma, Muhsin has offered Kaizer Chiefs R3m for the talented left winger after failing to lure Ajax Cape Town’s Franklin Cale.

Whether Chiefs will sell or not remains to be seen, but R3m for arguably South Africa’s best left winger sounds like a joke to me. But if he’s desperate to play in Europe, then this could be the door for him.

We’ll keep you posted on any developments regarding this story.

arkadaşlar ingilizcesi iyi olan biri bu yazıyı net açıklarsa sevinirim. ancak benim anladığım özet;
güney afrikanın belki de en iyi sol kanadını kaizer chiefsin bırakması yada oyuncunun ayrılması pek mantıklı görünmüyor. ancak oyuncu avrupaya açılmak için bir basamak olarak değerlendirebilir.

zaralı19
30.12.2009, 10:59
arkadaşlar ingilizcesi iyi olan biri bu yazıyı net açıklarsa sevinirim. ancak benim anladığım özet;
güney afrikanın belki de en iyi sol kanadını kaizer chiefsin bırakması yada oyuncunun ayrılması pek mantıklı görünmüyor. ancak oyuncu avrupaya açılmak için bir basamak olarak değerlendirebilir.

Gerçekten Güney Afrika yetenek inanan Muhsin Ertuğral görünüyor. Kendisi ilk Avusturya çalıştırıcı için gitti SV Mattersburg, O boyunca onunla zahmetli ama yetenekli orta saha oyuncusu Jabu Mahlangu aldı şimdi ki Türkiye'de koçluk Sivasspor ise türk doğumlu çalıştırıcı olduğunu iddia sonrası hizmetlerini "Shabba".

Muhsin yetenekli sol kanat oyuncusu için Ajax Cape Town's Franklin Cale cazibesine başarısız olup Kaizer Chiefs R3m teklif etti Güney Afrika sitesi, Soccerladuma göre,.

İster Chiefs veya satmak won't kalıntıları görülüyor, ancak R3m Güney Afrika'nın belki en iyi sol kanat oyuncusu bir şaka gibi geliyor bana. Ama eğer o umutsuz's Avrupa'da, o zaman bu onun için kapı olabilir play.

Size herhangi bir gelişme bu hikaye ile ilgili yayınlanan tutacağız

pover58
30.12.2009, 11:31
bu adamlar gelir takımada uyum sorunu yaşamazlarsa çok şık olur gene anadolunun korkulan takımı oluruz buna çok ihtiyacımız var.hocamıza ve başkanımıza güveniyoruz.başarı peşinden gelecektir.

YatodaSin
30.12.2009, 23:49
Cok saglam bir yerden aldigim habere göre Sivasspor Kaizer Chiefs takimindan Simbabveli Tinashe Washington Nengomasha isimli orta saha oyuncusunu almak üzereymis.Defansa dönük orta saha oynuyor.Yas 27 bos 1,73m
bonservisi 500.000€.Kendisi ayni zamanda milli oyuncu.

subasi29
30.12.2009, 23:51
hadi hayirlisi alsin bakalim fiyasko cikmasinda

ercan58.a
30.12.2009, 23:51
camiamız için en hayırlıları alınır inşallah
hocamıza güvenimiz sonsuz

TracyMcGrady58
30.12.2009, 23:52
Insallah Sivasspor icin faydali olur. Zaten orta sahada zaaflarimiz vardi. Ibrahim Dagasan olmadigi zamanlar baya bi zayif kaliyorduk o mevkide. Bir forvet birde defansa takviye yaparsak tamamdir.

mustafa_kavak58
30.12.2009, 23:53
ben biliyom haberi nerden aldini transfermakt dan haberi ben 2-3 hafta önce gördüm bence bu transfer olmazz 2-3 haftadir ses yok

YatodaSin
30.12.2009, 23:59
ben biliyom haberi nerden aldini transfermakt dan haberi ben 2-3 hafta önce gördüm bence bu transfer olmazz 2-3 haftadir ses yok

emin olabilirsinki ordan almadim.ama kimseye söyliyemem nerden bildigimi,söz verdim

mustafa_kavak58
31.12.2009, 00:06
zaten bu transfer olmaz
1.eski haber
2. zaten keita aldik bu oyuncuda keita ayni bölgede oynuyolar

karahisarli
31.12.2009, 00:14
zaten bu transfer olmaz
1.eski haber
2. zaten keita aldik bu oyuncuda keita ayni bölgede oynuyolar

haklisin keita ile ayni bölgede oynuyor onun icin pek sanmiyorum

eyuphulagu
31.12.2009, 00:38
Hoca belki takımı 2 ön libero ile oynatcaktır;olamaz mı?Bu oyuncu uzun zamandır gündemde olan bir oyuncu...Hocanın eski öğrencisi...

esentepeli58
31.12.2009, 00:45
alınsın tabiki musadan daha iyidir en azından

buraks58
31.12.2009, 08:01
http://img704.imageshack.us/img704/467/l2capkl1129066632283572.th.jpg (http://img704.imageshack.us/i/l2capkl1129066632283572.jpg/)

İlk olarak Malili orta saha oyuncusu Keita ile transfer perdesini aralayan Sivasspor, 2 futbolcu ile daha anlaşmaya hazırlanıyor.Teknik Direktör Muhsin Ertuğral'ın uzun zamandır takip ettiği Peru'lu 27 yaşındaki defans oyuncusu Orlando Contreras Collantes ile sona yaklaşan Yiğidoların, insanı şaşırtan bir teknik becerisi ile Güney Afrika Konfederasyon Kupası'na damga vuran Siphiwe Tshabalala ile ön görüşme yaptığı öğrenildi.
Önceki gün İstanbul'da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile masaya oturan Orlando Contreras Collantes'ın verilen teklife sıcak baktığı belirtilirken, 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Siphiwe Tshabalala'nın bugün kırmızı-beyazlılar ile tekrar görüşeceği belirtildi.
Teknik kapasitesi yüksek ve çabukluğuyla dikkat çeken Tshabalala, Kaiser Chiefs formasını giyiyor.

C.KAAN KARAGUŞ Sivasın Sesi

arkadaşlar bu transferde adı geçen oyuncular (shabalala ve contreras) beni gelecek için ümitlendiriyor ve çok heyecanlandırıyor. sürekli transferlerle ilgili kesin açıklama yapılıp yapılmadığını takip ediyorum. sizlerde benim gibi bu transferleri merak ettiğinizi düşündüğüm için son gelişmeleri sizlerle paylaşıyorum.hayırlısıysa bu transferler biran evvel gerçekleşirde özlediğimiz sivassporumuz tekrar sahalarda rakiplerinin korkulu rüyası olmaya başlar.

58_babacan_58
31.12.2009, 08:26
Özellikle Tshabalala bu ismi çok merak ediyorum herkes övüyor çok teknik die bakalım hayırlısıysa olur inşallah......

shang
31.12.2009, 11:29
perulu stoperi merak ediyorum bende sol ofansifte oynuyacak oyuncularımız var erman agbetu gibi ama stoper hayati önem taşıyor onun için perulu heyecanlandırıyor beni

Kibrisli
31.12.2009, 12:01
perulu stoperi merak ediyorum bende sol ofansifte oynuyacak oyuncularımız var erman agbetu gibi ama stoper hayati önem taşıyor onun için perulu heyecanlandırıyor beni

Gardaş Erman'ı solda oynatmıyor hoca forvet arkası becerilerinin daha iyi olduğunu düşünerek 10 numara olarak oynatıyor Agbetu'da sağda oynuyor 1 maç Tarsus maçında solda oynattı sadece o yüzden sola ihtiyaç vardı dikkat ederseniz hep Hayrettin, Faruk, Ferhat Bıkmaz üçlüsü oynuyordu bunlardan ikisini oynatıyordu ama üçüde defansa dönük sol kanat oyuncusu o yüzden kesin ihtiyacımız var sol açığa...

58delikanli58
31.12.2009, 12:10
vallah ben iki oyuncuyu da merka ettim umarim takimimiza hayirli olur

sivaslitaner58
31.12.2009, 12:17
insallaha sivassporumuza faydali olur ikiside

karahisarli
31.12.2009, 12:58
bir iki futbolcunun takima alismasi isinmasi kolay olur ancak 4.5 oyuncunun birden uyum saglamasi cok zor olacak insallah baskan ve teknik ekip bunuda basarip yine adlarindan söz ettirirler

furky.b
31.12.2009, 12:59
Guzel Haberler, Insallah Alinirlar...
Her gun bekliyorum..

mekanizmacı
31.12.2009, 14:28
arkadaşlar perulu oyuncu hakkında pek bir bilgim yok..fakat tshabalala, kaizer chiefs adlı takımda oynayan bu oyuncu en iyi sol kanat oyuncularından biri olarak gösteriliyor.diğer taraftan şu da var ki milli takım oyuncusu ve dünya kupasında oynayacak..özellikle bu dünyanın en büyük organizasyonunda kendisini göstermek isteyecektir ve o potansiyele de sahip.başarılı olduğu takdirde büyük avrupa kulüplerini peşinden koşturabilir.şunu söylemek istiyorum ki önünde böyle bir imkan var iken sivassporda oynamak onun için küçük bir hedef olabilir ve gelmek istemeyebilir bu çok büyük bir olasılık ama yine de belli olmaz dünya kupası öncesi yarım sezon sivassporu denemek de isteyebilir.çünkü dünya kupası sonrası bence onu elimizde tutmamız gerçekten çok zor.muhakkak ingiltere ve almanya gibi liglere gitmek ister..herşeye rağmen sivassporumuz bu oyuncuya imza attırabilirse çok güzel olur.....

...ben de elimden geldiğince sivassporumuzun transfer çalışmalarını takip etmeye çalışıyorum özellikle şunu belirtmek istiyorum ki internetten takip ettiğim kadarıyla bu kaizer chiefs taraftarları kendi sitelerinde yaptıkları yorumlarda tshabalala yı ne kadar sevdiklerini onun kendileri için çok önemli olduğunu anlatıp duruyorlar ve sivassporun yaptığı transfer teklifinin tshabalala için çok düşük oldüğunu ve çok komik bir rakkam olduğunu söylüyorlar..

hepinize saygı ve sevgiler..yeni yılın sivassporumuza hayırlı olmasını dilerim..:)

kiNgSiZe58
31.12.2009, 14:40
Otomotssy Olayina Dönmesinde :)) Caliskan ve Iyi Oyunculari hep severiz=)

gurbetkuşları58
31.12.2009, 14:56
inş hepsi gelır sivası siz o zman gorun fener bile dayanamıcak sizin karsında

armn
31.12.2009, 15:38
şu transferler bi bitsinde kadromuzun güzelleştiğini görüp rahatlayalım artık :D

Ensar
31.12.2009, 15:50
Özellikle Tshabalala bu ismi çok merak ediyorum herkes övüyor çok teknik die bakalım hayırlısıysa olur inşallah......

Sivasspora yeni kan gerekli bunu gerceklestirmenin tam zamani devreye iyi baslamamiz icin gereken Transferler yapilmali ,ama anlamadigim Sezeri neden takas yolu ile degistiriyorlar takima katkida bulunan ve ayni zamanda bildigimiz iyi karekterli ve caliskan ve orta alanda is yapan bir futbolcu kardesimiz gitmesinden üzüldüm.

Bestepeli-58
31.12.2009, 17:04
YAZIK HEMDE COK YAZIK BU YAZIYI BİR KAC ARAKADAŞIN PAYLAŞMASINI İSTİYORUM SİVASSPOR BİTİ BİTİYOR BU KADAR SACMA TRANSFER OLURMUYA YAZMAYACAKTIM AMA YAZMAK ZORUNDA KALDIM YETER DİYORUM YETER BİR BİRE ALIŞMIŞ 22 TOPCUMUZ VARDI TÜRKİYENİN EN UCUCZ TAKIMIYDI BİR ALEX DEN DAHA AZ FİYATA BU TAKIMI KURMUŞTUK GİDENİN ARKASIN DAN LAF SÖZLEYEMEM BEN SİVASLIYIM BANA YAKIŞMAZ BÜLENT UYGUN NOKTA TRASFERLER YAPIYORDU BAŞARIDA BU ŞEKİLDE GELDİ SONRA O BİR YANLIŞ YAPTI SEZONA BAŞLARKEN BİR KAC TRANFER NE OLDUYSA OLDU TILISIM BOZULDU BURDAN O DÖNEMKİ TOPCULARIN HEPSİNE SESLENİYORUM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN YÜZÜMÜZÜ AĞARTINIZ SONRA NE OLDU TAKIMA 5 TOPCU GİRDİ 5 TOPCU GETTİ KÜMEDE KALMAYA OYNUYORUZ TRANSFER CÖZÜM DEĞİL İSKELETİ BOZMAYIN KAMANAN SATILIRSA YERİ DOLMAZ SONRA APO HAYRETİN VE SEDAT GİDERSE BU TAKIM TOPLAMA TAKIM OLUR EN İYİ TOPCULAR ELİMİZDEKİ TOPCULAR ZİTA KAC MAC OYNADI MEHMET YILDIZA KÜFREDENLER ERSEN MARTİNİ SEYREDERKEN NELER HİSETİNİZ İŞTE GERCEK BU İSKELETİ BOZMAYALIM HEPSİDE ALTIN GİBİ COCUKLAR İNANAILMAZ İŞ YAPTILAR VE MEHMET YILDIZ NEKADAR ASİL BİR ANADOLU COCCUĞU OLDUNU HERKESE GÖZTERDİ GS FB BJK TS KAFASINI CELMEK İÇİN COK ENTİRİKALAR YAPTILAR O SİVASI SATMADI İŞTE TOPCU İŞTE KAREKTER BU BAKIN KAYSERİ SPORLU TOPCUYU SEZON ORTASINDA KOPARDILAR ONLARA MEHMET EREN LAZIM DEGİL KAYSERİNİN TÖKEZLEMESİ AMAC BU BURSA İÇİN DE AYNI9 ŞEYLER VAR NEYSE BİRAZ UZUN OLDU AMA GECMİŞİ ARTIK GETİREMEZİZ GÜZEL GÜNLERDİ

Eyvaz94
31.12.2009, 17:19
Tshabalalani 1-2 kez neredese gormusdum:))..Gorelim bakalim ne olacak...

midnight58
31.12.2009, 20:56
arkadaşlar ben şunu düşünüyorumki bizi şöhret yapan bülent uygun batıranda o elimizdeki 3 kilit adamı verdik daha ne olsun bence transferler i gidiyor 11 i kurdum kafamda süper ama 2 yabancı daha lazım ama iyisinden adamlar kamananı satmaya kalkışmış yha

eyuphulagu
31.12.2009, 21:16
Bu oyuncunun 10 Aralıkta football365 sitesindeki röportajını okudum...Gelmeye çok hevesli...Ocakta her şey olabilir diyor...Hocayla 5 yıl çalışmış...Bu oyuncuyu Kaiser Chiefe hoca Zimbabve den kendi izleyip aldırmış...Röportajında Muhsin hoca olmasaydı şu anda hiçbirşeyim olmazdı;Onun sayesinde G.Afrika'da çok defa yılın oyuncusu ödüllerini aldım diyor...Şu anda Kaiser Chiefe nin kaptanlığını yapıyormuş...Süleymane ile aynı mevki oyuncusu..Alınır mı bilinmez..Ama çokm iyi bir oyuncu olduğu bir gerçek;27 yaşında bir oyuncu...

samsa58
31.12.2009, 21:19
bızım klup yonetımınde de ne adamlar varmıs yaaa agızları cok sıkı(!) hergun bırı cıkıyor cok saglam kaynak soz verdım soleyemem dıye bır transfer iddiasında bulunuyor

ShabbatShalom
31.12.2009, 22:01
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Kaizer+Chiefs+v+Manchester+Cit y+1rm7E0cdq39l.jpg

Kaizer Chiefs Star Tinashe Nengomasha May Join Sivasspor - Reports
Rumour has it that Tinashe Nengomasha could be on his way to Turkey in January

According to KickOff.com, the Zimbabwean international midfielder, who’s been at Chiefs since 2002, is close to reuniting with former Amakhosi coach Muhsin Ertugral, who is now coaching struggling Turkish side Sivasspor.

It is understood that the top brass at Chiefs are searching for a replacement for Nengomasha. It has also been revealed that the team was interested in Bafo Biyela before he signed for Golden Arrows.

KickOff.com sources are adamant that Nengomasha’s days at Chiefs could be numbered, but the team’s football manager, Bobby Motaung, said, “It is rumours.

“There is nothing concrete or anything in writing from the club [Sivasspor], so I can’t confirm anything at this stage. There is nothing official to talk about,” Motaung said.

Ertugral confirmed to Kickoff.com last night that he is targeting two players from the Premier Soccer League, although he was reluctant to reveal names.

“Yes, I can confirm that I am interested in one or two of my former players, but at this stage I cannot reveal their names," he said. "I will be in the country in the next few weeks, but it will just be a visit in Cape Town.”

Anlayabildiğim Kadarıyla;

Kaizer Chiefs in yıldızı Tinashe Nengomasha Mayıs ayında Sivassporlu olabilirmiş.Söylentiye Göre Tinashe Nengomasha Ocak ayında Türkiye'ye Gelebilirmiş.

KickOff.com, Zimbabwe uluslararası orta saha oyuncusu , Chiefs deymiş 2002 den beri ,eski Amakhosi antrenörü Muhsin Ertuğral ile şimdi yönettiği Türk takımı Sivasspor da tekrar birleşebilirlermiş.

Mataung, Hiçbirşeyin Kesin olmadığını , bu yüzden bir şeyin teyit edilemeyeceğini, Hiçbirşey hakkında konuşmak resmi olmadığını,demiş.

Buna Rağmen Ertuğral KickOff.com a isimleri ortaya çıkarmak istemedğini.Afrika Liginden 2 hedef Futbolcu Olduğunu söylemiş.

Evet,Eski 2 oyuncumu alacağım, fakat isimlerini veremiyoruz, demiş. Ülkede önümüzdeki birkaç hafta içinde olacağım.Yani Afrika'da. Ama Sadece Cape Town ziyareti olabilir.Demiş

kaptann58
31.12.2009, 22:05
hocam sana güveniyoruz valla inşallah haberler doğrudur

SİVASLI MERT 58
31.12.2009, 22:09
vallahi bu muhsin hoca neymiş böyle yaw ne kadar tanıdığı varmış allah razı olsun bu hocayı takıma kazandıranlardan büloya 1000000 basar be bravo hocam bravo sen yeterki transferleri yap sana güvenim her geçen gün artıyor
oooooooh be yeni uıla ne güzel giriyoruz

anilolcay
31.12.2009, 22:10
Arkadaşım senin haberlerine şahsen saygım var ama ben geçen gün bir programda hocamızdan afrikadan oyuncu almayı çok istiyorum ama almayacağım dediğini duydum hatta izledim :) afrikadaki dünya kupasından dolayı bu kıtadaki oyuncuların fiyatları astronomik bir şekilde artmış.Zaten yapılan keita transferinin katardan olması ve anlaşılmak üzere olunan defans oyuncusunun da perudan olması buna bir işaret bence.

SİVASLI MERT 58
31.12.2009, 22:11
alınsın alınsın bize böyle gel deyince naz yapmadan geleln oyuncular lazım

ShabbatShalom
31.12.2009, 22:17
Arkadaşım senin haberlerine şahsen saygım var ama ben geçen gün bir programda hocamızdan afrikadan oyuncu almayı çok istiyorum ama almayacağım dediğini duydum hatta izledim :) afrikadaki dünya kupasından dolayı bu kıtadaki oyuncuların fiyatları astronomik bir şekilde artmış.Zaten yapılan keita transferinin katardan olması ve anlaşılmak üzere olunan defans oyuncusunun da perudan olması buna bir işaret bence.

Valla Hiçbişey belli olmaz...Ne olsa Ben Haberi Yapmıyorum Sadece Haberi Paylaşmak istedim.

58_babacan_58
31.12.2009, 22:18
mayıs ayında lig bitiyo zaten bize şimdi lazım bötle teknik futbolcular lig bitince değil........

Eyvaz94
31.12.2009, 22:24
Gorelim bakalim..insAllah iyi olur..

zaralı19
01.01.2010, 08:00
Sivas'ta transfer arayışları
Süper Lig'de ilk yarıyı son sıralarda tamamlayan Sivasspor, devre arası çalışmalarına 2 Ocak'ta Antalya'da başlayacak. Kırmızı-Beyazlılar kadroyu güçlendirmek için transfer arayışlarını sürdürüyor.
Süper Lig'in ilk devresini 17 puanla 16'ıncı sırada tamamlayan Sivasspor'da devre arası kamp çalışmaları 2 Ocak'ta başlayacak. Antalya'da 2-8 Ocak tarihleri arasında Suena Otel'de kamp yapacak olan Sivasspor, bu süre içerisinde uygun olursa bir hazırlık maçı yapmayı da planlıyor. Kırmızı-Beyazlılar kamp bitiminde Ziraat Türkiye Kupası maçı için Denizli'ye geçecek. 9 Ocak'taki kupa maçı sonrası kırmızı-beyazlılar Sivas'a dönerek çalışmalarını kentte sürdürecek. Kamp çalışmalarına sakatlıktan kurtulan Mehmet Yıldız da katılacak.

TRANSFER ARAYIŞI
Devre arasında yeni transferler ile kadrosunu güçlendirmek isteyen Sivasspor'da beklenen hareketlilik yaşanmadı. Katar'ın Al Arabi takımında oynayan Malili orta saha oyuncusu 23 yaşındaki Souleymane Keita ile sözleşme imzalayan Sivasspor, yeni arayışlarını ise sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlılar golcü Ersen Martin ile orta alan oyuncusu Onur ile yollarını ayırdı. Daha önce takımdan devre arasında gönderilmesi düşünülen Kamanan, Mbamba ve Agbetu gibi isimlerin, Muhsin Ertuğral'ın isetiği ile şimdilik kadroda tutulacağı öğrenildi. Kırmızı-Beyazlar, defanstaki problemi gidermek için de Peru'lu 27 yaşındaki defans oyuncusu Orlando Contreras Collantes ile görüşmelerini sürdürüyor.
tumspor

rsimsek
01.01.2010, 15:25
kardeşim ben onu bunu bilmem devre arası devre arası dedik geldi çattı devre arası.eğer gerekli yerlere tarnsfer yapmaz öyle beklersek daha diyecek bişey bulamıyorum.

yigido yakup
01.01.2010, 15:36
giden futbolcularin yerlerine kesinlikle iyi oyuncular alinacak vede onlara kaynak saglamak amaciyla bu oyuncularin gönderilmesine karar verildi.giden oyunculardan bu seneki performanslariyla hicbirini arayacagmizi düsünmüyorum.

58_babacan_58
01.01.2010, 15:36
Bir an önce en az 5 transfer bekliyoruz yönetimden elini çabuk tutması lazım hataya yer yok artık.......

yurtsall
01.01.2010, 15:43
agbetu geleceğin yıldızı agbetu çıktığı her maçta robinho gibi hep hareket yapıyor ve çok hızlı oyuncu lısa olkasıda ona yarıyor ,süper çalım yapıyor,bunun gibi oyuncuyu buluyorsun bier de bunu satıyorsun ne saçma bir de agbetu çok genç ve hiç ilk 11 de oynamıyor ki kendini bir göstersin adam girdiği maçta maçun yıldızı oluyor.Ama Kamananında satılmaması gerekiyor çünkü kamanana orta sahadan top taşıyan mı varki gol atsın o yüzdende kamanan da satılmasın.ama mbamba bilemem osatılsa iyi olurdu.
;)

sevda58
01.01.2010, 15:55
Bir an önce en az 5 transfer bekliyoruz yönetimden elini çabuk tutması lazım hataya yer yok artık.......

Artik dogru mu yapiyoruz ki, takim yine yavas yavas sil bastan oldu, ne zaman alisacak bunlar birbirlerine, Sezer, Ersen, Onur, gitti. Zita felanda gidecekler arasindaydi, Allah sonumuzu hayir etsin... 6 ay oncede takimi sil bastan yapip simdi kume dusmeme savasi veriyoruz, insallah bu sefer tersi olur ve biraz canlaniriz:confused:

mucahitbaba58
01.01.2010, 16:22
benim hic umudum yok bu takim bu oyuncularla devam edecek goreceksiniz ve o zaman korkulan olmayacak saten dusmus olacaz korku olmayacak gorunen koy klavuz istemez

58_babacan_58
01.01.2010, 16:25
Artik dogru mu yapiyoruz ki, takim yine yavas yavas sil bastan oldu, ne zaman alisacak bunlar birbirlerine, Sezer, Ersen, Onur, gitti. Zita felanda gidecekler arasindaydi, Allah sonumuzu hayir etsin... 6 ay oncede takimi sil bastan yapip simdi kume dusmeme savasi veriyoruz, insallah bu sefer tersi olur ve biraz canlaniriz:confused:

VALLA BENDE SENİNLE AYNI FİKİRDEYİM SEVDA ABLA,TAKIMI BU KADAR DAĞITMANIN NE ANLAMI VAR DAĞITACAKSAN SEZON SONUNDA DAĞIT DEVRE ARASINDA NEDEN DAĞITIYORSUNUZKİ,GELECEK OYUNCULARIN UYUM SORUNU HEMEN NASIL OLACAK VALLA YÖNETİM DAĞITMAYA DEVAM EDERSE SONUMUZ KARANLIK GİBİ GÖRÜNÜYOR :(

kiNgSiZe58
01.01.2010, 16:47
Dogru Oyuncu YINE bulamazsak, vay halimize, dostlar)

58isa58
01.01.2010, 16:48
hayırlısı olsun öncelikle başkanımıza sonrada teknik direktörümüze güvenimiz sonsuz...

yigido_sampiyon
01.01.2010, 16:51
geçen sezon iddaa, federasyondan ve reklamdan ciddi gelir elde ettik...artık kimse maddi sıkıntılardan bahsetmesin...

alan aldı sivassporun ara dönemde iyi oyuncu alacağını sanmıyorum...bu gidişle bank asya!!!

ahmetbaba
01.01.2010, 17:09
direk onbirde oynayabilecek futbolcular bulmamız lazım

fatihtuztas
01.01.2010, 17:56
e hani devre arası diyodunuz ya ortada fol yok yumurta yok.

özsivasli1903
01.01.2010, 18:00
vallaha oyuncular gidiyo sorun yok ama yerine yenileri bir gelse iyi olur

ahbey
01.01.2010, 18:10
Ersen'i herkes kötülüyordu,
Sezer son bir iki maç hariç zaten oynamadı, aklında Trabzon varken Sivasta zaten oynatamazdık,
Onur'da farklı değil yani..

Zaten bu adamlar varken de takım değildik ki, gittiklerinde takım dağılsın. Bir de Yasin giderse tam olacak. Eğer ikinci lige düşersek (düşeceğimize ben hiç inanmıyorum), elimizde kalmasın bu oyuncular...
Bugün Sezer için 700.000€ 'dan bahsediliyor ki çok iyi para..
Hem iyi transferler için para lazım..

Diğer taraftan yeni transfer yapılacaksa bir an önce yapılmalı..

Muhsin Hoca inşallah elini çabuk tutar.

yorgun(58)
01.01.2010, 19:01
transferde yine husran yaşayacagız gibi bizim futbollcular diyor peynir ekmekgibi yerine gelen yok daha 1 tane transfer yaptık 17 hafta boyunca belli degilmiydi ihtiyac olan yerler neyi bekliyoruz daha

sevda58
01.01.2010, 19:17
VALLA BENDE SENİNLE AYNI FİKİRDEYİM SEVDA ABLA,TAKIMI BU KADAR DAĞITMANIN NE ANLAMI VAR DAĞITACAKSAN SEZON SONUNDA DAĞIT DEVRE ARASINDA NEDEN DAĞITIYORSUNUZKİ,GELECEK OYUNCULARIN UYUM SORUNU HEMEN NASIL OLACAK VALLA YÖNETİM DAĞITMAYA DEVAM EDERSE SONUMUZ KARANLIK GİBİ GÖRÜNÜYOR :(

Evet yani, zaten bunun ornegini Bulent Uygun'da gorduk, aslinda bundan ders cikarmamiz lazim, Ben demeiyorum takim kotu olacak diye, kim bilir belkide iyi olur, ama gidenler cok gelen az. Mesela gecen sen Bilica Tum falan gitti, onlarin yerine gelenler gidenlerin yoklugunu dolduramadilar.. Bizede kizmasinlar ama insanin icine sezonun basinda basimiza gelenlerden sonra suphe doguyor..

DivrigiliALI
03.01.2010, 02:30
Kardesler, bence yerli bir forvet youngstar`i Sivassporumusa gelse cok iyi olur diye düsünüyorum.Bu arada BJK`nin Batuhani bize iyi uyar,hem kaliteli hemde cok para tutmayacagini düsünüyorum.:D

YİGİDOKENTLİ
03.01.2010, 03:24
giden futbolcularin yerlerine kesinlikle iyi oyuncular alinacak vede onlara kaynak saglamak amaciyla bu oyuncularin gönderilmesine karar verildi.giden oyunculardan bu seneki performanslariyla hicbirini arayacagmizi düsünmüyorum.

yigidokentli58
03.01.2010, 05:27
hoça alicaklari belirdi sanirim ama yerli kimin oldugu belli deyil sanirim

shang
03.01.2010, 10:19
hayal kırıklığına uğradım şimdiye kadar keitadan başka bi numara yok peruluda şimdiye kadar olmadıysa yalan olur zamanda daralıyor hiç umduğum gibi olmadı

pover58
03.01.2010, 10:22
bu takım düzelecek sadece yapılacak olan yerinde 3 4 transferle tamımın duruşu degişecek.başkan geregini yapar başkan varken siz rahat olun geçmiş hatalar tekrarlanmaz.takım ikinci yarı çok iyi yerlerde olacak aha yazıyorum buraya.ligi ilk on içerisinde bitirecegiz.

zaralı19
03.01.2010, 11:36
hayal kırıklığına uğradım şimdiye kadar keitadan başka bi numara yok peruluda şimdiye kadar olmadıysa yalan olur zamanda daralıyor hiç umduğum gibi olmadı

kardeş transfer dönemi daha başlamadı hoca demedimi bekleyin hep milli takımlardan olacak diye biraz sabır lütfen yarın transfer dönemi başlayacak

buraks58
04.01.2010, 08:12
arkadaşlar sitemizin haberinde yer alan contreras transferinin kesin olarak bittiğinin açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyorum.ayrıca ceyhun eriş bugün antalya kampına gidip hoca ve başkanla görüşme yapacakmış.

haberin yorumunda da yapmıştım.ORLANDO CONTRERAS transferi çok önemli sivassporumuz için. perunun en büyük takımı olarak gösterilen alianza lima da sürekli onbir oynaması bile ne kadar kaliteli bi futbolcu olduğunu gösterir. libertadores de(g.amerikanın şampiyonlar liginde) oynamış olmasıda üst düzey maçlara alışkın olduğunu gösterir. inşallah geldiğinde türkiyede adından sıkça söz ettirecek. keita ve contreras'tan sonra birde shabalalayı bitirirsek işte o zaman mükemmel olacak. ama kulübü shabalalayı bırakmıyormuş herhalde zor gibi görünüyor bu transfer.

ayrıca hocamız dün kampta yaptığı açıklamada; ''Almanya'dan iki genç arkadaşımızı getirdik. Birisi Almanya Genç ve Ümit Milli Takımı'nda yer almış ve Frankfurt takımında oynamış. Onu renklerimiz bağlamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız" dedi. sitemiz haberinde yer alan harun toprak hocamızın dediği oyunculardan birisidir belki tam olarak bilmiyorum.

taraf
04.01.2010, 08:16
Tüm Haberler
Tshabalala: Sivasspor were güçlü

Arkadaşına gönder
YazdırRSS Feed.Bafana üçlü kazanç hayranlar
Siphiwe Tshabalala ve Teko Modise bir ajan Ocak transfer sırasında her iki oyuncu imza bir ilgi gösteren Avrupa kulüpleri kabul etti.

Jazzman Mahlakgane sırasında kimliği belirsiz bir kulüp Orlando Pirates dışarı Modise imzalanmasından bir görünüm ile kulağa sahip olduğu Kaizer Chiefs, geçen hafta Türk kulübü Sivasspor Tshabalala için yapılan bir teklifi geri çevirdi saptandı. Ancak, Dünya Kupası şimdi sadece altı ay uzaklıkta, Mahlakgane iki müşteri ve Bafana kaleci Itumeleng Khune daha iyi zaman biding sunulacaktır inanmaktadır.

Her üç için "en iyi şey beklemek ve görmek" diye söylenir Football365.co.za.

"Bu Itumeleng de iyi bir Dünya Kupası olacak sunar Onlar içeri gelen bol olacaktır eminim en iyi üç oyuncu hala PSL merkezli ve bu kendi kariyerleri için doğru bir hareket yapmak önemlidir.

"Onlar ilk takım ve kulüp oynayan iyi bir fırsat olmalıdır iyi bir üne sahip olmak, yoksa bir risk ki onlar yeniden Güney Afrika'ya gelip sahip olacak ve Chiefs gibi kulüpleri veya geri almak için mücadele etmek zorunda olduğunu sahiptir gerçekten onlar için uzun vadede kötü olabilir Pirates. "

Tshabalala beklentisi tarafı eski Ajax Cape Town teknik direktörü Muhsin Ertuğral tarafından türk İşletme Bölümü'nde yönetilen PSL swapping solmuş gibi görünüyor. Sivasspor sadece R3 milyon teklif etmiş ve inanılıyor artması beklenmektedir değildir bu. Fırsat bu Şampiyonlar Ligi olarak tabloda ikinci, geçen yıl bittikten sonra eleme yaptım bir ekip katılmak rağmen, o daha iyi kalibre yan bir faiz alacak umuduyla sabırlı olmaya hazır görünüyor.

Mahlakgane dedi: "teklifi masada ama kulüp çok küçük olduğunu düşünüyordu.

"Ben onun için iyi bir hareket zaten olacağını sanmıyorum. Ben 2010 Dünya Kupası öncesinde ne bir şey teşvik asla. Şimdi turnuva çünkü orada çok yakın ayak kendini çekim gibi olacak büyük bir hareket yapma bol büyük balık birkaç ay içinde tavası yapılabilir. Eğer Bafana Siphiwe gibi iyi oyuncular almak için bağlı iyi sonra yok. "

murat_n
04.01.2010, 08:21
Tüm Haberler
Tshabalala: Sivasspor were güçlü

Arkadaşına gönder
YazdırRSS Feed.Bafana üçlü kazanç hayranlar
Siphiwe Tshabalala ve Teko Modise bir ajan Ocak transfer sırasında her iki oyuncu imza bir ilgi gösteren Avrupa kulüpleri kabul etti.

Jazzman Mahlakgane sırasında kimliği belirsiz bir kulüp Orlando Pirates dışarı Modise imzalanmasından bir görünüm ile kulağa sahip olduğu Kaizer Chiefs, geçen hafta Türk kulübü Sivasspor Tshabalala için yapılan bir teklifi geri çevirdi saptandı. Ancak, Dünya Kupası şimdi sadece altı ay uzaklıkta, Mahlakgane iki müşteri ve Bafana kaleci Itumeleng Khune daha iyi zaman biding sunulacaktır inanmaktadır.

Her üç için "en iyi şey beklemek ve görmek" diye söylenir Football365.co.za.

"Bu Itumeleng de iyi bir Dünya Kupası olacak sunar Onlar içeri gelen bol olacaktır eminim en iyi üç oyuncu hala PSL merkezli ve bu kendi kariyerleri için doğru bir hareket yapmak önemlidir.

"Onlar ilk takım ve kulüp oynayan iyi bir fırsat olmalıdır iyi bir üne sahip olmak, yoksa bir risk ki onlar yeniden Güney Afrika'ya gelip sahip olacak ve Chiefs gibi kulüpleri veya geri almak için mücadele etmek zorunda olduğunu sahiptir gerçekten onlar için uzun vadede kötü olabilir Pirates. "

Tshabalala beklentisi tarafı eski Ajax Cape Town teknik direktörü Muhsin Ertuğral tarafından türk İşletme Bölümü'nde yönetilen PSL swapping solmuş gibi görünüyor. Sivasspor sadece R3 milyon teklif etmiş ve inanılıyor artması beklenmektedir değildir bu. Fırsat bu Şampiyonlar Ligi olarak tabloda ikinci, geçen yıl bittikten sonra eleme yaptım bir ekip katılmak rağmen, o daha iyi kalibre yan bir faiz alacak umuduyla sabırlı olmaya hazır görünüyor.

Mahlakgane dedi: "teklifi masada ama kulüp çok küçük olduğunu düşünüyordu.

"Ben onun için iyi bir hareket zaten olacağını sanmıyorum. Ben 2010 Dünya Kupası öncesinde ne bir şey teşvik asla. Şimdi turnuva çünkü orada çok yakın ayak kendini çekim gibi olacak büyük bir hareket yapma bol büyük balık birkaç ay içinde tavası yapılabilir. Eğer Bafana Siphiwe gibi iyi oyuncular almak için bağlı iyi sonra yok. "

Arkadaşım bu çeviriyi nereden aldın bari orjinal adresi söyle oradan bakalım burdan ne yazıldığı anlaşılmıyor.

taraf
04.01.2010, 09:04
http://www.football365.co.za/story/0,22162,14287_5830228,00.html

calipso
04.01.2010, 09:22
http://www.football365.co.za/story/0,22162,14287_5830228,00.html

kısaca çevireyim Tshabalala için Sivasspor 400.000 USD doları veriyor ve daha fazla arttırmayacağını söylüyor. adamlar ise bunun "çok az" olduğunu belirtiyorlar. bu durumda bu iş yatıyor gibi. benimanlamadığım hem iyi oyuncu istiyoruz hemde 1 milyon dolara yakın fiyatlara çıkmıyoruz :confused:

calipso
04.01.2010, 09:31
buyrun bir tane daha ..haber 2009-12-16 tarihli... orta saha oyuncusu Franklin Cale..
http://www.kickoff.com/static/news/article.php?id=12871

yine 400.ooo dolar fiyat teklifi veriyoruz buna karşılık 675.000 dolarla "Sundowns" takımına kaptırıyoruz.. sanki bu ara transferlerde lig başındakiler gibi olacak diye korkmuyor değilim.

hiko58
04.01.2010, 09:34
iyi futbolcular bunlar sivasspor içinde çok faydalı olacaklar buna eminim. rüya takımı kuruyoruz sanırım. seneye bir kaç transferle şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.

buraks58
04.01.2010, 09:40
kısaca çevireyim Tshabalala için Sivasspor 400.000 USD doları veriyor ve daha fazla arttırmayacağını söylüyor. adamlar ise bunun "çok az" olduğunu belirtiyorlar. bu durumda bu iş yatıyor gibi. benimanlamadığım hem iyi oyuncu istiyoruz hemde 1 milyon dolara yakın fiyatlara çıkmıyoruz :confused:

sezeri trabzona 700 bin euroya sattık.oradan kendimize iyi bi kaynak oluşturduğumuzu düşünüyorum.kulübün maddi dengesi gözetilmeli ancak bu adamı almamız için de yönetimimiz tüm şartları zorlamalı bence. dünya kupasından sonra keşkeler içinde kalmayalım sonra.

taraf
04.01.2010, 09:45
http://www.holigan.com.tr/n.php?n=sivasspor-sidede-kampa-girdi-2010-01-03

calipso
04.01.2010, 10:27
2009-12-31.... Teko Modise ve Siphiwe Tshabalala çıkan bir haber..

http://www.kickoff.com/static/news/article.php?id=13077

İspanya ve Hollanda dan ismi açıklanmayan iki klübün bu oyuncular için teklif yenilediğini söylüyor menejerleri.. bu hafta içi netlik kazanacağı yazıyor.. açıkcası ben Sivassporumuzun fiyatı onlar kadar yükselteceğine inanmıyorum

taraf
04.01.2010, 10:36
başkan alın şu adamları da 2 yarı çoşalım

calipso
04.01.2010, 10:52
aslında bu güney afrikalı milli futbolcuların gündeme gelmesi tam kötü zamana denk geldi, ocak ayında güney afrikada lig yok milli takım kampı var (güney afrikadaki takımlarda oynayanlar için). ligin bitmesine orada 6 maç kalmış, şubat ayında 6 maç yapıp lig bitecek. daha sonra milli takım kampı için bir araya geleceklerdir . (yani mart-nisan ve mayıs aylarında ), bu oyunculardan en gereken zamanlarda yararlanamamak anlamına geliyor bu, sivassporumuzun durumu malum, gelen oyunculardan maksimum yararlanmamız gerekiyor, yönetim en iyisini bilir ne diyelim artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

YİGİDOKENTLİ
04.01.2010, 12:21
bu hafta bombalar patlar biraz sabirli olmayiz gardaşlarim 3 tane daha yabanci gelecek 1 de yerli hoça genç gürbetcileride deniyor onlardandan sisteme göre iş yapacak koşacak oyunculari takima katacaktir

taraf
04.01.2010, 14:08
alın başkanım şu adamı 2 yarıya bomba gibi girelim

DivrigiliALI
04.01.2010, 14:23
Bu onyuncunun bize gelecegini inaniyorum.BU arada ertugral hocamis`da onu
eski takimindan iyi taniyor.Agbetu`nun yaninda FIRTINA gibi esecek.

http://www.youtube.com/watch?v=tCvBXfbTx8Q

http://www.youtube.com/watch?v=E_Ue_qXddnQ

Portekiz oyuncu felipe son senelerde cok takim degistirmis, ama onun teknigi` de cok güzel.

Belki`de tunis`li oyuncu gelecek. ARTIK BEKLEMELIYIZ

YİGİDOKENTLİ
05.01.2010, 06:43
ÖNDERLE KAZİM KADRODİŞİ SEZON SONUNA KADAR KİRAYABİLSEK HARİKA OLUR

YİGİDOKENTLİ
05.01.2010, 06:45
DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ TRANSFERİ İNALLAH BU HAFTA TAMAM OLUR GELECEK YİGİDOLAR ONDAN SONRA LİGDE ÇOŞARİZ

YİGİDOKENTLİ
05.01.2010, 06:47
GELİRSE HARİKA OLUR BEKLİCEGİZ GÖRECEGİZ HAYİRLİSİ

YİGİDOKENTLİ
05.01.2010, 06:55
HOÇA GELECEK FUTBOLCULARİ BELİRLEMİŞ SADECE ŞİMDİLİK KRİTA VE RAHMAN VE İSMİ ACİKLAMAYAN BİR GÜRBETCİ DAHA VAR GELECEK 3 YABANCİ MERAK KONUSU SANİRİM CEYHUN ERİŞTE GELMEK ÜZERE