Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZCE TAKIMDAKİ KÖTÜ GİDİŞİN SEBEBİ NEDİR ?
58_babacan_58 27.01.2010, 17:49 http://img403.imageshack.us/img403/3786/yiido.jpg
Yiğidolar bildiğimiz ve gördüğümüz gibi takımımız hiçte iç açıcı görüntü vermiyor her maç 3 gol yiyerek tamamlıyoruz maçlarımızı ve gol yollarındada sıkıntı çekiyoruz bu durumda maçtan mağlubiyetle ayrılmamızı sağlıyor...
Sizce takımdaki bu kötü gidişin sebebi nelerdir..?
. OYUN PLANINI OTURMAMASI
.TEKNİK DİREKTÖR'ÜN OYUNU OKUYAMAMASI
. FUTBOLCULARDAN KAYNAKLANAN HATALAR
. DEFANSIN ANLAŞAMAMASI
. FORVET YETERSİZLİĞİ
. FUTBOLCU EKSİKLİĞİ
VE DAHA SAYAMADIĞIM BAŞKA NEDENLER SİZCE TAKIMIMIZDA NE GİBİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMASI LAZIM NASIL AYDINLIĞA ÇIKARICAZ BU TAKIMI HERKES GÖRÜŞÜNÜ BİLDİRSİN LÜTFENYİĞİDOLAR SESSİZ KALMAYALIM GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN OLYA GİRDİK ARTIK.........:rolleyes:
Sivasspor Bir türlü düzelemedi
karadavut58 27.01.2010, 18:05 nediyem bu kotu gidisin cok sebepleri var mesela forvet yok topu ileri ucta tutan yok orta saha idare eder defansa gelince hic sormayin bizde defans varmi bilmiyom varsa yazinda bilelim birde hoca bence takimi iyi motivassiyon yapamiyor kacinci maci buya daha takimi bir sisteme otutturamadi ins boyle gitmez
rEsuLAKPINAr 27.01.2010, 18:09 TEKNİK DİREKTÖR'ÜN OYUNU OKUYAMAMASI
58_SEMİH_58 27.01.2010, 18:13 Teknik direktörün yaklaşık 3 aydır bir türlü sistemini oturtamamasıdır..Bu nasıl bir sistemmiş anlamadım :confused:
eyuphulagu 27.01.2010, 18:19 İlk yarıdaki takımla şu anki takım çok farklı;çünkü takıma direkt oynayan 4-5 oyuncu daha katıldı...Bu oyuncuların kariyerleri iyi olmasına rağmen sorunlu oyuncu oldukları için;geldikleri takımda 2-3 yıldır yedek kaldıkları için bazılarının da antreman eksikliği olduğu için takıma istenen katkıyı yapamıyorlar...Taide kondisyon eksikliğini kapatırsa,Lucien hızla kilo verirse Elrio fazla çalım atmaktan vazgeçip takım oyunu oynarsa Defansa Sedat'ın da katılımıyla bu takım 3-4 maç sonra oturmaya başlayacaktır..Eğer yönetim son anda bir sürpriz yapar iyi bir de forvet alabilirse bu takım o zaman kısa sürede düzlüğe çıkacaktır...Unutmamlı ki Eğer hocamızı gönderirise gelecek yeni hocanın da takımı tanıması için bir zaman gereklidir..Bu zaman bizi Bank Asya ya götürür..Hocamıza sonuna kadar sahip çıkarsak bu takım istenilen seviyeye mutlaka gelecektir...İlk yarı da da hoca ilk geldiğinde alına mağlubiyetler sonrası takım arka arkaya puanlar alarak 17 puana ulaşmıştır...Ben ilerleyen haftalarda bu takımın çok iyi işler yapacağına gönülden inanıyorum...
Futbol Takım Oyunudur birey oyunu değil
yasin2452 27.01.2010, 18:27 hem defansif hemde ofansif olarak büyük eksiklikler var ben son maçı izlerken defansın orta sahya yakın oynadığını gördüm hala defans boşluklarında sıkıntılarımız var işin garibi teknik direktörün bunu görmemesi takımda sorun yokmuş gibi davranması
teker teker oyunculari degerlendirecegim ve not verecegim(10 üzerinden) :
petkoviç : toplara bakiyor eger top üstüne gelirse kurtariyor ,notu : 4/10
abdurrahman : bügün en çok kosan adamlardan fakat defansif yönü zayif,o kulvarda karsi takim çok geldi ama yinede fena degildi öbürlere göre : 6/10
yasin : her zamanki yasin,söylenecek birsey yok ,bugün gol atmaya çalisti bir kaç kere bence forvet oynarsa daha iyi onun mevki defans degil(ön libero oynasin ne dersiniz?) : 3/10
aubey : maçta gören oldumu ben sahsen bir kere mi ne gördüm,normalde defans oyunculari görünmediginde iyi olur fakat bizim için tam tersi.çok fazla kilolari var iyi bir oyuncuya benzemiyor(onu mecburi oynatacak hoca bu sene) : 2/10
faruk : bu maçta daha çok orta mevkide ve uyurken gördük(4.gol),onun mevki de defans degil onu oynatacaksan orta sahada oynat hoca(bence oynamamasi gerek yada galip durumdayken oyuna orta sahaya al) : 3/10
musa : maçta faydasi görükmedi ne defansa nede forvet hattina,vasat oynadi : 4/10
keita : bugunün 2.cisi diyebilirim,hirsli bir oyuncuya benziyor,faul yapsin bence bir kusuru yok öbürleri faul yapmiyorda ne oluyor.Ilk yarida 2 tane mükemmel pas atti ileriye birini Kamanan degerlendiremedi ,birini de musa.Iyi pas yapan oyuncu bize faydasi dokunur bence :6.5/10
dagasan : bugünün en iyisi diyebiliriz.Hirsliydi ,en çok oynamak isteyen oyuncuydu ve az daha gol atiyordu.Ona yardim eden oyuncu yok defansta : 7/10
taider :bu oyuncunun mevkisini bilen varmi?Nerde oynuyor anlamadim yahu.Bu adam bence 2.ci ön libero gibi oynar,forvet yada forvet arkasi degil(bu maçta iyi degildi ve sahsen onu ilk 11 de oynatmam) :3.5/10
erman : kosuyor fakat defansa yardimi hiç yok onu sol kanatta oynatmak çok yanlis.Hayrettine kiziyorduk fakat ne yapsaydi tek basina 2 oyuncuyla oyniyamaz.Bügün ne yaptigini zannediyorsun erman bey.Her gelen topu illa kaleye atacaksin diye bir set yok,biraz sagina soluna bak(bügün kimse yoktu gerki).Bugün Kötüydü : 2.5/10
Kamanan : Seni severim fakat bir kaç maçtir oynamiyorsun oynatmiyorlar seni.Bugün keitanin attigi topu degerlendirmen lazimdi senin gibi iyi kosan oyuncu(pek fazla geldi diyemeyiz ona),ilk yaridaki kötu sutunuda unutmadim.Sen tek basina forvetsin ,senin ne isin var orta sahada hatta defansta kalsana forvet de.Bugün vasatin biraz düsugü: 4/10
YEDEKLER :
agbetu : sen her maç 11 de oynamalisin, ne diyelim pek fazla göremedik seni fakat ilk yari oynasadin iyi isler yapardin : not yok
elrio : görünmedi ama oda ilk onbirde oynamasi gerek forvet arkasi : not yok
cihan : o hiç görünmedi :) yorumda yok : not yok
Teknik direktör :
Muhsin : Sen kendini ne zannediyorsun yahu, ne yaptigini zannediyorsun.Bülent beye kötü diyordum sen ondan da kötüsün,Bülent bey en azindan sonradan uyaniyordu bazi maçlarda sen ise maç ilerledikce daha kötü oluyorsun.
1.ci yanlisin : forvet alman lazimdi
2.ci yanlisin : defansa bir takviye daha lazimdi
3.ci yanlisin : elrio ve agbetuyu 11 de oynatmiyorsun
4.ci yanlisin : farukun mevkisi ora degil(mecbursun ama ne yapalim)
5.ci yanlisin : yasini ya ön libero oynat yada oynatma
6.ci yanlisin : maçin ikinci yarisina an azindan taideri çikartip agetu alacaktin bence
7.ci yanlisin : Sen degilmiydin atak oyniyacagiz diyen.Valla atak oyununu hiç görmiyoruz.Ikinci yari birde tek forvet oyuncun Kamanani çikarip elrio yu aliyorsun maç 2-0 ken
Yorumlarim : Bugün eger biraz daha atak oynasaydik mesele taiderin yerine agbetuyu oynatip yada elrio yu ,kazanma sansimiz 100 de 20 artardi.
Muhsin hocanin ne yaptigi belli degil.
eger kazanmak istiyorsak hcuma dönük oyuncularla oynamamiz lazim yoksa karsi takim defansta zorlanmiyor ve bir uzun topla bizim kaleye geliyorlar ona izin vermememiz lazim zaten defansimiz kötü.
1 forvet ve 1 defans takviyesi bence sart ama en azindan 1 forvet yeter.
bence ilk 11 imiz böyle olmali sakatlari dahil etmiyorum :
akin
abdurrahahman yasin aubey murat
elrio ibrahim keita agbetu
kamanan erman
hocanın eksıklıgı ve takımın kendıne ınanmaması
bu gidişle işimiz çok zor ama takımın bıze ıhtıyacı var .. maca sadece ızlemek ıcıc degıl bagırmak ıcın de gıtmelıyızzz:mad:
mucahitbaba58 27.01.2010, 18:39 bence bizim takimin ust uste zor maclara girmesi ve kaybettiginde taraftarin destek yerine aksine hareket edince moral bozuklugu oluyor kolay olan maclarda bizim icin zor oluyor
yani yine bize is dusuyor biz gorevimizi getirdikmi ki yerine onlar getirsin
daha bi takima sahip cikamiyoruz hangi macda doldurduk stadi biz yine duzelecegiz bundan eminim bundan ayrica hocaya bu kadar cabuk yuklenilmez ibb 6 sifir yenilmisti o zaman tolunayin birakmasi lazimdi. ama simdi adam oturttu. takimi gol yemeden guruptan cikti .yani hemen baliklama dalmasak adamin isine not:giden futbolcularin arkasindanda vah vah etmeye gerek yok cok ynlis
bursa macinin yenilgisi ts macindan yorgun cikan bir takim ve dinlenmis saolsun tffnin yada hakemin anlasmali kasimpasa bursa macinin iptali. bile biledir bilesiniz bunu yigidolar tff yide hakemleride lanetliyorum yaziklar olsun bu olanaklardan sonra yenilgi kacinilmaz
sivassporda orta sahayı idare edecek bir abi yok
erman bencıl oynuyor....kalede akın olmalı....musa resmen yuruyor....agbetu takım oyunu onamıyor....yasın hıc ıyı olmadı. hep kotu....orta sahada oyunu yonlendirecek oyuncu yok her kes toptan kacıyor ......ıkı pas yapamyoruz.....petkovu ve yasını gormek istemıyorum..takımda....resmen takımı batırıyorlar...neden ceyhun alınmıyor...veya m.alı geri alınsın
Bu takıma baştan beri bir iyi santrofor birde en arka libero lazıım,Yasin amatör takımda bile oynayamaz.
BU HOCADAN BİR CACIK OLMAZ BİZİ SOKAĞA ÇIKMAZ ETTİ YENİLMEK NORMAL AMA EZİLMEK A NORMAL ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İŞİMİZ ÇOK ZOR TAKIM KORKAK OYNUYOR KİMSENIMN KENDİNE GÜVENİ YOK
hudsonhornet 27.01.2010, 18:58 YAW ARKADAŞIM TAKIMDAKİ KÖTÜ GİDİŞATIN SEBEBİ APAÇIK ORTADA EKSİĞİMİZ ÇOK EN ÖNEMLİ OYUNCULARIMIZ YOKTU SEDAT-İBRAHİM ŞAHİN-MEHMET YILDIZ-HAYRETTİN-AKIN EĞER BU FUTBOLCULAR SAKAT OLMASAYDI BURSAYI YENERDİK MUHSİN HOCANIN BAŞKA SEÇENEĞİ YOKTUU YENİ TRASNFERLER OYNADII STOPER SORUNU YAŞADIK FORVET SORUNU VARDI SOL KANAT BENCE BUGÜN TAKIMIN EN EYİSİ ABDURRAHMAN VE KEİTAYDI ÇÜNKÜ FARK ETTİYSENİZ KEİTANIN İLK MAÇI OLMASINA RAĞMEN ÇOK HIRSLIYDI VE İLERİYE İYİ PASLAR ATIYORDU ABDURRAHMAN İSE AYAĞA GELEN TOPLARI ALIYORDU AMA YARDIMINA GELEN YOKTUU HEP YENİ TRANSFERLER SAHAYA ÇIKTI TAKIMI DAHA YENİ ÇÖZÜYORLAR SAKAT OYUNCULARINDA GELMESİYLE KÜME DÜZMEYİZ EN ÖNEMLİSİDE 2 KAPTANIN GELMESİYLE SEDAT VE MEHMET YILDIZ TAKIM O ZAMAN SÜPER OLUR......MAÇIN EN KÖTÜSÜ KAMANANDI AMA ŞUNUDA SÖYLEMEK LAZIM KAMANAN ÇOK İYİ BİR OYUNCU TEK SORUNU TEK FORVET OYNAYAMASI İBRAHİM VE MEHMET TAKIMA GELDİĞİNDE O ZAMAN GÖRÜN KAMANANI!!!!
karahisarli 27.01.2010, 19:03 hocanin futbol anlayisi. maclara baktigimizda hücum ataklarimiz yok organize olamiyoruz attigimiz goller futbolcularin kisisel becerileri yada sans dar alanda paslasma hic göremiyorum aninda top kaptiriliyor forvet yalniz kaliyor cünkü korkagiz hücuma cikamiyoruz cikmadigimiz icin bütün rakipler elini kolunu sallaya sallaya baski yapiyor golleri buluyor golü yedigimiz zaman bizim takimin aklina gol atmak geliyor biraz biraz ileriye oynamaya calisiyoruz onuda kötü paslasma ve uyumsuzluk yüzünden beceremiyoruz yalnisca topu alan oyuncu oynuyor digerlerind acik alana kacma yardimlasma adam kacirma yok zaten rakip kaleye gidemiyoruz bunlarda bizi farkli yenilgilere götürüyor kadro güclendi oyun yine ayni oyun benim düsüncem hocanin gitmesi geleli uzun zaman oldu hala uyum sorunu devam ediyor
Berkkaya5858 27.01.2010, 19:06 defansımız çok sorunlu anlaşamıyorlar bir an önce toparlanmalı gerekiyor yoksa böyle gidersede
lig dende düşeriz
BİRAN ÖNCE KENDİLERİNE GELMELERİ LAZIM YOKSA HALİMİZ KÖTÜ
A.Turan Korkmaz 27.01.2010, 19:16 Fenerbahçe ve Denizli maçlarında maraton Dde yeniçerilere yakın her zamanki yerimde izleyeceğim maçı inşaallah. Arkamdan 'otur kardeşim göremiyom' diyen bir çekirdekçi çıkarsa vay haline. Oturarak seyredecek adam TVden seyretsin kardeşim, gelmesin stada , vereceği para başını yesin. Takım kümeye doğru gidiyor. Her maç final maçı.
Takım hakkında yorum yazdık bi şeye yaramıyor. Aynı tas aynı hamam.Petko,Yasin,Faruk, Musa ,yeni gelenler saçımızı bembeyaz ettiniz ya.
Hata üstüne hata. Hayroyu affedin dedik yok. Petkoyu,Yasini,Faruğu oynatma dedik oynuyorlar.Sistemi değiştir, herkes oyunumuzu ezberledi, korsanı basıldı, 1 liraya tezgahta, sağır sultan biliyor ne oynayacağımızı diyoruz yok. Yanlış çıkan kadro takımı 1 kişi eksik oynatmaktır, baştan yenilmektir diyorum tık yok. Aynen devam . Pes diyorum artık.
Evet, hoca daha iyi bir kadro çıkarabilirdi. Ama sen sahaya çıkmışsın,oynasana be adam. Hoca ne yapsın. İşini yapsana.
Çare taraftarda artık. Seyircilere değil taraftarlara sesleniyorum.Bundan sonraki maçlarda sesimizin sonuna kadar bağıralım, takımı ateşleyelim. Uzağa gitmeyin, Trabzonun, Bursanın taraftarlarını izledik. Oturan adam var mıydı? Yoktu. Öyleyse senin de oturmaya hakkın yok kardeşim, tezahürat yapacaksın.İçerdeki maçları alalım bari.8 maç mı var.6sını alalım 6x3:18 eder. 6 puan deplasmandan gelmeli. Toplam 24 eder. İlk yarıdaki 17 ile topla 41 eder, bizi de ligde tutar.Hadi şu şımarık Kadıköylüleri yenelim ve kendimizi gösterelim.
takım gol attıgı zaman şampiyon sivasspor diye bagıracaksın takım gol kaçırdıgı zaman takım oyuncularına ana avrat dümdüz gideceksin böyle insanların artık 4 eylül trübünlerinde görmekden daral geldi ya adam gibi takıma iyi günde kötü günde destek verecekler ya da destekleyenlere köstek olmayacaklar sırf yaşları yüzünden insanların sesleri çıkmıyor artık yeterrrr!!!
para para para tek eksik bu , herşeybuna bğl bu sektörde
havacı_58 27.01.2010, 19:39 bence hocanın elindeki futbolculardan yanlış tercihleri
1-akın
2-sedat
3-murat
4-abdurrahman
5-hayrettin
6-ibrahim
7-keita
8-el-rio
9-cihan
10-agbetu
11-kamanan
Kötü gidişin esas nedeni nedir?
Cevabını esasen herkes biliyor ama kimse söyleyemiyor... (Yönetim)
Hatanın büyüğü sene başında takımın içini boşaltmak, sorumlular bülent uygun ve YÖNETİM
İkinci büyük hata dere geçerken at değişmek, yani bülent uygunun gitmesi,
Herkes gibi bende Bülent Uyguna çok kızıyorum ama takım o kadarda kötü oynamıyordu onun zamanında, geçen sezondan farkımız biraz şansızlık ve sakatlardı, yenildiğimiz bursa maçı dahil 5-8. haftalar arası iyi top yapıyordu takım, sadece gol yollarında sorun vardı... Bülent kalsa daha iyi olurduk, Zirveye oynamazdık belki ama 25. haftaya rahata çıkardık...
Bülent i göndermek yönetimin ikinci hatası,
Muhsin Hoca, Kişilik olarak iyi bir profil çizdi, belki futboluda iyi biliyor, ama elindeki kadro kafasındaki sisteme uymuyor sanki, Yönetim ve hoca bu sezon düşme ihtimalini pek aklına getirmeden biraz uzun vadeli hareket ediyorlar gibi, Sistem tutarsa sezon sonu belkide yeni sezonu şampiyonluk beklentisiyle karşılayacağız.
3. önemli hatamız Mehmet Yıldızın tedavisindeki hatalar. Takımın en değerli oyuncusu için yapılan doktor seçimi yanlış olmuş. Birde sezon bitti mehmet tatilini yaptı 20 gün sonra ameliyat oldu, maçlar sıkıştırıncada antremanlara erken başlaması tuz biber ekti, Şu sorunun cevabını ben kimseden duyamadım "Şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacak takımın en önemli oyuncusu, neden sezon biter bitmez değilde 20 gün rötarlı ameliyat olur?" vede Sıradan bir doktora?
Oyun açısından bence takımın aksayan mevkileri ön libero ve forvet, Yani sözün kısası Silla ve tum u vermeyip ermanı almasaydık avrupa kupaları için mücadele ederdik.
Tum Mehmet yıldızın yerini şöyle yada böyle doldururdu,
İbrahim Dağaşandan ön libero olmaz!!!!! olmaz olmaz...,
Geçen sezon defansımız maç başına 6-7 ciddi atak karşılarken bu sezon belki 20-25 atak karşılıyor ... Mehmet varken topu şişirirdik adam bi şekilde topu rakip sahada tutardı, oyun kalemizden uzakta oynanırdı.
Rakibi karşılamada, ileri çıkışlarda orta sahamız çok kötü, dolayısıyla defans çok zorlanıyor,
Oyuncuları bırakın arkadaşlar, Kim iyiki çıkıpda şu adam şöyle bu adam böyle diyoruz, (Yukarda dağaşanın ismini verdim ön libero olmaz dedim, kötü demiyorum orda oynayamıyor diyorum, keitayı ön liberoya korsa hoca dağaşanıda musanın yerine kaydırırsa, takım toparlanır, yabancılar bir iki maça döktürürler görürsünüz..
Benim kadrom Petkoviç, Dereli Yasin Sedat Aubey, Keita, Dağaşan, Nabil,Elrio, Mehmet, (Kamanan,Agbetu veya rahman maça göre bir tanesi)
Erman yok kesinlikle takımı bozan o bence
Takımın bu hale düşmesinin bir çok dahili ve harici müsebbipleri var.bunları sıralarsak;
1- geçen yılın son haftalarından beri var olan takım içindeki rehavetin halen ortadan kaybolmamış olması.
2-Motivasyon eksikliği, bu alanda profosyonel destek alınmalı.gerekirse psikolog desteği ya da manevi destek (inanç boyutunda)
3-Teknik, takik anlamında mevcut kadronun her mevkide oynayabilecek posizyonda olabilmesinin sağlanması yani takımın dinamikleştirilmesi
4- Takıma sürekli destek olunmalı.kaybedince kazanınca her zaman taraftar deteğinin sağlaması, ayrıca takıma Sivasın ileri gelenlerinden de destek sağlanması.Basından tutun da (sivas basını ulusal basın kadar profesyonel değil, haberi kendileri bulmuyor aksine çağrılırsalar haber yapıyorlar) siyasiler (gerçi onların yüzlerini dahi unuttuk), sivaslı iş adamlarından destek alınmalı. geceler düzenlenerek Sivasın mevcut durumu ile ilgili maddi destekler alınmalı.hani otobüs alınacaktı da her kesimden destek alınmıştı ya onun gibi bir kamuoyu oluşturulmalı.
5- Futbolcuların aileleri ile etkileşim içinde olacak sosyal aktiviteler düzenlenmeli, Sivasda yapılacak aktivitelerle futbolcular ile halk tanıştırılmalı ve kaynaştırılmalı, tribündeki taraftarın sahadadi futbolcuyu yakından tanıması ya da sahadaki futbolcunun sadece tribünlerde gördukleri binlerce yüz ile birarada olarak yakınlaşmasının sağlanması.
6- son olarak takımdakı sakat ve cezalı futbolcuların süreklilik göstermesi oyun kurgusunu, taktiksel planları alt üst etmektedir.Kart görmeme konusunda futbolcu ciddi anlamda uyarılmalı, asgari sakatlık yaşanması için uzman desteğinin alınması
sonuç olarak takım düzlüğe çıkacaktır, buna inancım tam.Yolumuz açık olun.Eleştiri yaparken kişileri değil bütünü eleştirmek gerek.Seviyeyikaçırmadan kişilerin şahsiyetlerine yönelik atıfta bulunulmadan kırıcı olmadan eleştirmek gerek.
A.Turan Korkmaz 27.01.2010, 20:19 Fenerbahçe maçında rakip tribünde dışardan gelecekler ve bizim gdolar (Sivassporlu doğan ancak genetiği sonradan değiştirilmiş organizmalar) Feneri destekleyecekler. Sesimiz onları bastıracak mı, bilemem. Tribünlerimiz üç kısım.
1) Ortayaş ve üstü bir kesim : Oturarak seyreder, yanındaki ile sohbettedir,gol atarsak kısa süre ayağa kalkar, bağırır ve tekrar oturur.Ayakta izleyip takıma destek verenler görüşünü kapatıyorsa engeller. İlerdeki bağıran taraftar grubunu 'Fanatikler' diye yaftalar ve küçümser. Maç kötüye gidiyorsa küfürünü eder. Tercihen maç bitmeden biraz evvel de stadı terk eder.
2) Orta yaş ve üstü bir başka kesim: Arasıra kalkar. Tezahüratlara sık sık katılır, yorumlar yapar yüksek sesle.
3) Genç kesim: Daha çok bir taraftar grubuna bağlıdır veya birlikte hareket eder. Sürekli hareketli ve destektedir.
Artık bu sezon bitimine kadar 2. ve 3. kesimleri yani gerçek taraftarları birbirine biraz daha yakın durmaya çağırıyorum. Gençler hevesli ortayaşlılara tezahürata katılım için ustalıkla yeni beceriler bulacaklar. Sözgelimi :Herkes kollarını yan yana yukarı kaldırır, ileri uzatıp düz vaziyette indirirken 'Yiğidooo' kaldırırken 'Yiğidooo' şeklinde bağırabilir. Buna benzer toplu tezahürat örneklerini, Yeniçeriler de, Yiğido Gençlik de anlık doğaçlama bulabiliyorlar zaten maç sırasında. Güzel de yapıyorlar. Ben bunun artırılmasını istiyorum.Burada tüm tribünlerin aynı anda yapabileceği, basit ama kuvvetli yöntemler bulmalıyız. Taraftar grupları kendi şarkılarını söyler, kalan topluluğu umursamazlar,onlarla paslaşmazlarsa tribünde de işimiz zor olur.
Fenerbahçe maçını kaybedecek olsak bile ( inşallah alırız) biz tribün olarak topçular da takım olarak öyle iyi mücadele verelim ki, ondan sonraki maçlara ümiimiz olsun.
sefareis 27.01.2010, 20:28 takımın kotu gıtmesınde tek sebep psıkolojı bence futbolcular beyın olarak cokmus hoca cok pasıf hıc bır etkısını goremedıkk turk futbolunu bılmıyoo takımı motıve edemıyooo yabancıların hepsını aynı anda oynatması sakıncalı bıraz cıhanı takıma monte etmelı forvet hattına top goturemıyoruz kı gol atalım forvet degıl ıyı bır sol bek ıhtıyacımız var abdurrahman tıpındeee yıpratıcıı sedat ve mehmetın gelmesı ıle savunma ve ılerı uc toplanacaktır hocanın yanına yerlı antranor getırılmelııı
bassguitar 27.01.2010, 20:33 Musa AYDIN ın da kredisi bitti...nerdeyse hicbirsey verimiyor takıma beklentilerin cok cok altında..bence takımda yeri kalmaıstır..aksine orta dortlude.keita ibrahim nabil erman(kadir)oynayabilir
58_babacan_58 27.01.2010, 20:37 para para para tek eksik bu , herşeybuna bğl bu sektörde
GEÇEN SENEDE PARA YOKTU AMA BAŞA OYNUYORDUK HER ŞEY PARA DEĞİL İŞTE......
neresinden tutsan orası eline geliyor uyum diyoruz diyarbakır yarım sezonda iki takım değiştirdi bizden iyi oynuyorlar hocamız gençleri oynatacak dedik yeni gelen harun nerede ahmet nerede rahman ne oldu yunus bir göründü sonra oda kayıp petkoviç bıraktığı yerden devam abdurrahman gene çok çalışıyor yasin canlı bomba nerede ve ne zaman patlayacağı belli değil aubey dağınık gözüktü faruk saldım çayıra mevlam gayıra otursun kendini bir seyretsin bakalım kendini süper lige layık bulacakmı musa nasılsa yerin garanti oynamasanda koşmasanda olur arkada apo nasılsa senin hatalarını kapatmak için koşturuyor keita stil olarak aynı silla nabil herhalde oynadıkça açılacak aynı elrio gibi erman atsan atılmaz satsan satılmaz kanat adamı dediğin ileri geri çalışır sen ileri gidince geriye geri gelince ileriye gitmiyon ne ayak böyle agbetuda aynısı ve kamanan sen bu bursada oynamayımı düşündün güldürme bizi ve ve ve yönetim dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldunuz son üç güne girildi daha alternatifli bir kadro yapmak için hala zaman var her kaybedilen maç milyarlarca lira demek artık küme düşmeyi düşünmüyoruz sayenizde anladıkki her şey para imiş hani ikitane pahalı futbolcu verip bir tane ucuz aldınız ya hani okadar çok paralara futbolcu almayız dediniz ya şimdi soruyorum sizlere fenerde mehmet topuzmu bilicamı tum ve sillamı ermanmı sezon başında ''çok'' paraya alınmayan yabancılarmı şimdi can havliyle alınanlarmı ?eminim ki sizlerde bizim gibi kahroluyorsunuz ancak bizim için lig denizli maçıyla başlıyor kabul edin ve ivedi çözümler bulun isteyin canımızı verelim.
bilmem bu yazıyı okuyunca ibrahim dağaşan yazılmamış diye düşünmeyin öyle biri zaten yok
1.Kaleci
2.Uyum sorunu
3.Sistemin oturmaması
sefareis 27.01.2010, 21:27 en buyuk hata bence bulente gıtmesıne ızın vermelerı gecen sene tum yonetım basarılı ıken cıkp konusup bızım eserımız dıye ovunurken bu sene bulente destek yerıne kostek oldular hangı basın sozcusu hocaya akıl vermıs bu zaman kadar ve bunu tv den mılyonlar ızlıyo ya tek suclu yonetımmm bence mecnun baskanı secım yapma durumunda bıraktılar bulent gıtmekle baskanı ve yonetımı kurtardı ama yonetım ve baskan ınternetten hoca bularak kendılerını dahada batırdılar
1-Sezona Yanlış Hazırlık Kamp Programı ile Hazırlık Kampında Hazırlanamama
2-Bülent Uygunun Yanlış Transfer Politikası ve Yönetimin Buna Müdahele Edemeyişi
3-Devre Arası Hazırlık Kampını 7 Gün Geç Başlama ve Hazırlık Kampının Tam Manası ile Yapılamaması
4-Ara Transfer Döneminde Gelen Oyuncuların Takıma Çok Geç Katılması ve Bunun Sonucunda Tam Manasıyla Adaptasyon Süresının Doldurulamaması.Adaptasyon Sorunu...
5-Oynanan Maçlarda Muhsin Hocanın Oyunu Okuyamaması
6-Son Olarakta Santrafor ve Sol Bolgede Bas Bas Bagıran AÇıklara Ragmen Yonetımın Bunu Gormezden Gelmesi...
Burada 6 Madde ile Ozetledim.Açarsak 50 Madde Olur Sanırım
Bu günlere gelmemizin sebebide Bülent Uygun'dur.Bu duruma düşmemizin sebebide Bülent Uygun'dur.
Tarih Yazdi
Tum'un golleriyle D Grubu'nu zirvede tamamlayan Belediye, tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 5. hafta maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla puanını 10'a yükselten İstanbul BŞB, D Grubu'nu lider tamamlarken, tarihinde ilk defa Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselmiş oldu. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda soğuk bir havada oynanan karşılaşmada golleri 3 ve 76. dakikalarda Herve Tum kaydetti
-------------------
Alın size kötü gidişin sebebi. Tum gibi bir futbolcularımızla bizde tarih yazıyorduk. Tek fark onlar yine tarih yazıyorlar. Biz böyle gidersek tarih olacağız......
of'taki yiğido 27.01.2010, 22:56 Arkadaşlar takımda ruh kaybolmuş durumda. Başkan küskün Hoca küskün oyuncuların arasında kan davası varmış gibi paslaşıyorlar Allah aşkına hal böyleyken kimden ne bekliyoruz??!!! Defansta yasinin oynadığı hangi maçta gol yemedik (pardon antep maçı var di mi? ondada toplar direkten döndü yani yasinin değil anteplilerin katkısı vardı.) İleri uçta tum gidince iyidi ama şampiyon takım golcüsü değil yerine iyi bir kalite gelecek dedik aldıkları adam ersen!!! soruyorum size Allah aşkına 3 ay antremandan sonra hangimiz ersen kadar top ounamayızki???? Şahsen ben topçulara kusur bulmuyorum onlar aldlğl paraya bakar. Hangimiz 1 milyon dolara gidipte rezil olmayız hayır olmam diyen yalan söyler bence onların yaptığıda bu.. vesselam yanlış transferler bizi bitirdi ve takımda kemik kalmadı 2-3 kişi hariç şampiyonlık kovalayan topçulardan kim kaldı takımda??? Çözüm içine gelince oda bizim işimiz değil biz üstümüze düşen desteği veririz ve milyarlarca lirayı alan görevlilerdende gereğini bekleriz.... İnşallah bundan sonraki zaman lehimize işler....
bu güne dek sürekli forvet santrafor diyordum ama artık aleni bi şekilde görünüyorki sadece forvet değil 1 forvet 1 de takımı yönetebilecek yönlendirebilecek hatta sürükleyebilecek bi abi gerekiyor takımın havasını değiştirecek en az 2 transfer şart çünkü eldekilerin hali ortada ne kadar iyimser olmaya çalışsamda her maç umudumum kırılıyor bu sezon iyi bile diyemiyorum orta dereceli bi takım bile yenemedik nerdeyse
Abdurahman
Akin
Elrio
Faruk
Hayrettin
Petkovic
Murat Sözgelmez
Musa
Sedat
Bu oyuncularin özellikleri nedir biliyor musunuz?
hepsininde sezon sonu sözlesmesi bitiyor...
yani sivas küme düsmüs umurlarinda olmaz.
takimin kötü gidisindeki baslica nedenler
1. Sezon basi takimin kimyasini bozmalari.
2. Devre arasi alinan oyuncularin kendi kuluplerinde uzun zamandir oynamamalari ve formsuz kalmalari
3. sözlesmesi bitecek oyuncular.
57babasivas 28.01.2010, 00:33 sivaspor bildim kadarayla heyretin için ankara gücüy le anlaşmiş tek hayretinin anlaşmasi kalmiş ordan konate veya murat durueri alirsak çok iyi olur
konartr58 28.01.2010, 00:58 üç eksiğimiz var.Teknik direktör Türk takımlarını tanımıyor.
bunun dışında futbolcular artık sivastan gitmek istiyorlar.Başta petkoviç olmak üzere.
üçüncüsü ise başkan takım üzerinde etkisiz.
Bestepeli-58 28.01.2010, 01:03 biraz daha anlayın sivasporu topcular aynı belkide daha iyiler ama takım degil sivasspor takım olmak önemlidir yıldızlar degil orduspor trabzon macını seyretim ordu daha iyi oynadı trabzondan bursa yürüyerek bizim takıma 4 tane attı bu hova iyi insan olabilir ama türkiye liğini kaldıramz biz bunları hakettik en başta BASIN SÖZCÜSÜ FİKRET ÜNSAL BEYFENDİ manisa macından sonra şu acıklamyı yaptı bülent uygunun 12 haftaya kadar kıredisi var deddi bu iş o gün bitmiştir istanbul basının ağzıyla hocaya bülo olmadı fenerli bülo olmadı küfredenler cıkın ortaya hayretin gibi bu memeleketin cocuguna küfredenler nerdesiniz sırada abdurahman dereli var onada küfredin bide agbetuya bu takım 2 liğe gitsin gerci bizim sivasın taraftarına bu takım cok bile hemn coktiye oturmasımı lazım gelen topcunun yok keyta yok herden mabil sezerin bir ayağı olamz cinan onudan 2 gömlek üstün neyse bu hocayla bu işler olmaz gelin geri dönelim 4 yıl geriye lorant gelsin belki en azından defansı olan bir takım oluruz gerci sivasspor 5 yıl geri gitti önce taratar olacagız beyler herkesin kıptayla baktıgı sivaspor ne hale geldi yazık
tekdoktirin 28.01.2010, 01:07 YA TEKKELİME BUN LAR RUHSUZ NEDİYİM ARTIK HOCA NEYAPSIN YAZIK HOCAYA DERİM YAZIK BİR AVUÇ ANADOLU ÇOCUNA YAZIK BUNLARA SAMİDİYORUM ÇIN İŞGENCESİ GEREK ŞÜNKÜ ONLARBİZE ONU YAPIYOR YETER ARTIK AYIP ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,, İNSANSANIZ LAYIK OLUN SIVASA
1.Hocanin Tek basina görev yapmasi Profosyonel bir kulüpde icler acisi bir durum. hocani bir antirönör birde Gs yi iflas ettiren menejeri var. bu yanimiz eksikbu hoca ile kalinacaksa takima tümden hakim olmak icin yanina iki yardimci koyulsun.ayip ya Bugün bursa macinda Gs yi Batiran menejer Hocaya saha kenerinda fikir vermeye calisiyordu. Bari bu isi isinin uzmanlari yapsin takimin hali ortada..
2.cagdas futbolda öne cikmasi gereken takimdaslik ve kolektif futbol anlayisidir bizim takimda takimdaslik duygusu ilehareket eden futbolcu yok cünki birbirlerini batirmak ve degerlerini bes paralik etmek ivin elinden gelen gayreti gösteriyorlar.Ayrica kolektif futbolu oynayacak oyuncu ve oynatacacak adam eksigi var.
3.Bireyselligi bencilligi egoistligi futbolun güzelligi olarak görüp sahada bir pas atmadan , bir topun önüne cikmadan, kadame nedir bilmeyip maci tamamlayanlara mecbur kalma tahammul etme eksikligimiz var.
4.Tüm bullari görüp cözüm gelistirecek yönetici eksigimiz var.
5. Oyuncular Oynamiyor Oynamiyor.Oynamiyor Oynamiyolar.!!!!!!!!! Ts Ordu spor macini izledikden sonra eger Bank asya OrduSpor kalitesinde ise Bu Takim bu Oyunla oradada kümeye oynarlar...
Defans ve Ön libero sorunu neden çözülemiyor yada çözülmek istenmiyormu.
Murat Sözgelmez, Yasin Çakmak, Ferhat Bıkmaz.
Bu futbolcuların hiç biri yeterli ve kaliteli değil.
Ferhat kötü oyuncu değil ama çok genç ve tecrübesiz o yüzden ona şu aşamada defans emanet etmek doğru değil.
Ancak Defans'ın sol tarafı birinci devrenin başından beri SOS veriyor ama hiç bir önlem alınmıyor.
Yasin Çakmak ve Hayrettin'e alternatif en azından birer tane defans oyuncusu olması lazım.
Ayrıca Tum'un gitmeside çok yanlış oldu. bu hafta iki gol atarak takımını guruptan çıkardı.
Geçen sene bizdede çok faydalıydı ve birçok maçı tum sayesinde kazanmıştık.
Oysa bizim yönetim Tum'a karşı vefasızlık yaparak onu hiç haketmediği biçimde gönderdi.
Forvet konusundada çok büyük sıkıntı var. Mehmet Yıldız dönmeden iş zor.
Mehmet Yıldız sadece forvet değil aynı zamanda takımında lideriydi.
diğer oyuncuları motive edip moralde veriyordu.
Mehmet'in tekrar sakatlanma ihtimaline karşılık yinede yedek bir forvet alınması lazım.
Kamanan hızlı ama tek başına yeterli değil.
Deveye sormuşlar boynun neden eğri, o da "nerem doğru ki" demiş.
Sivasspor Fenerbahçe maçından sonraki üç maçını kazansa hepimiz çok farklı şeyler yazarız. Ancak ortada bir gerçek var: Sivasspor büyük takım değil. Biz camia olarak, taraftar olarak büyüğüz ama takım büyük değil.. Bir takım sahada güçlüyse büyüktür. Eğer Trabzonu, Bursayı, Fenerbahçeyi yenemeyeceksek kimi yenipte büyük olacağız ki?
Sivasspor "güzel futbol oynamak" sevdasına puanları bir bir bırakıyor maçlarda.. Trabzon bize karşı güzel futbol mu oynadı, hayır, Bursa iyi futbol mu oynadı, hayır.. İki üç pas ile orta sahadan kalemize geldiler ve skora ulaştılar. Biz ne yapıyoruz, topu alınca kısa pas.. Birde becerebilsek paslaşmayı..
Giresundan kendi sahamızda 3 gol yediğimizde sinirden "Muhsin hoca istifa" demiştim, belki biraz ağır bir yorum olmuştu. Şimdi hocaya istifa demiyorum; "kötü oyun olsun ama 3 puan bizim olsun" diyorum. Güzel futbol puan kazandırmıyor hocam.
dadaşlar 28.01.2010, 09:22 BİKEREN BEYLER SİVASSPOR FORVET OYUNCUSU ALDI. ADIDA RAHMAN SOYUDOĞRU BU OYUNCU ALMANYADAN ÖZEL ÇALIŞMA YAPIYOR AYRICA SİVASLIDIR ÇOK BAŞARILI İSTATİSTİGİ VARDIR
dadaşlar 28.01.2010, 09:22 [QUOTE=dadaşlar;603105]BİKEREN BEYLER SİVASSPOR FORVET OYUNCUSU ALDI. ADIDA RAHMAN SOYUDOĞRU BU OYUNCU ALMANYADAN ÖZEL ÇALIŞMA YAPIYOR AYRICA SİVASLIDIR ÇOK BAŞARILI İSTATİSTİGİ VARDIR BU HAFTA SONU GELİYOR
kemal58k 28.01.2010, 09:59 KISA VE ÖZ OLARAK ;
YAZDIĞINIZ BÜTÜN MADDELER AYNEN KÖTÜ GİDİŞİN SEBEPLERİDİR.
. DEFANSIN ANLAŞAMAMASI
. FORVET YETERSİZLİĞİ
. FUTBOLCU EKSİKLİĞİ
EVET HENÜZ BİR OYUN DÜZENİMİZ YOK. KİM NERDE NASIL OYNUYOR KİMSE BİLMİYOR.
EVET BİR TARBZON MAÇINDA ALENZİNYOYU OKUYAMADI HOCAMIZ GEÇ OKUDU ALENZİNYOYU ZAMANINDA KESEBİLSEYDİK DURUM ÇOK FARKLI OLURDU.
KAMANAN SAHADA DOLAŞTI AMA HALA İLK 11 DE OYNATIYOR HOCAMIZ...
BENCE KAMANAN 2 DEVREDE OYUNA GİRMELİ.
BU MADDE TAM BİZE GÖRE..KAYBETTİĞİMİZ HER MAÇTA HATA VAR. TAMAM HATA YAPILIR AMA ÜST ÜSTE YAPILINCA GÖZE BATIYOR.ÖRNEK OLARAK GİRESUN MAÇI ; İLK YENEN 3 GOL VE HATALAR.
. FORVET YETERSİZLİĞİ
BEN DEĞİL HERKES BİLİYOR.MEHMET YILDIZIMIZ YOKKEN TAKIMDA ALLAH AŞKINA GOL ATACAK KİMSE YOK ...
ANLAMIYORUM.. GOLCÜ DİYE GELENLER GOL ATAMIYOR.
. FUTBOLCU EKSİKLİĞİ
BU MADDE BENİ AŞIYOR..HERKES GÖRÜYOR ..FORVETE VE DEFANSA ACİL ADAM LAZIM...
BİLMİYORUM..
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
TAKIMDA RUH YOK Kİ OYNASINLAR ANCA KENDİLERİNİ DÜŞÜNÜYORLAR NERDE GEÇEN SENEKİ FUTBOLCULAR NERDE HIRSLI VE TAKIMI DÜŞÜNEN OYUNCULAR BU FUTBOLCULARLA İŞ YÜRÜMEZ YA ÇEKİ DÜZEN VERECEN YADA BANK ASYAAA BİZİ GÖZLÜYORRR.
İbrahim58070 28.01.2010, 10:48 -Teknik Direktörün Oyunu Okuyamaması
Bu sonuca Sivasspor'u son 3 maçtır izliyorum.Allah aşkına arkadaşlar yanlışsam söyleyin.Bursa maçında spiker 5 dakikada bir sivasspor defansı orta yuvarlağa yakın oynuyor diyor.Yeni yapılan transferler bence olumlu ama Bursa maçında M.Ertuğral atak oynattı ne güzel ama Bursa rakibi üzerine çekti defans ortda oynuyor kontra atak ile 4-0 bitti maç.Şimdi defansın şuçu ne sizce.Defans yerinde orta saha yerinde forvet yerinde olacak.Ertuğrul sağlam bunu yapıyor Kontrollü futbol oynatıyor. Rakibi üstüne çekiyor boş alanlardan atıyor.Dikkat ederseniz bursa maçında top yüzdesi bizdeydi.Şimdi sorun sizce Kimde???
KOCYIGIT 28.01.2010, 11:00 her zaman soyledigim gibi tumlar sillar blicalar gitti. yani sattik adamlari onlari anladikta diallo gibi bir adami kiralik verdik. takimda defansa ihtiyac oldugu cok acik. hadi kirali verdik,devre arasi neden geri alinmadi. defans diye aldigimiz adam afedersiniz yemis icmis vc ye gitmemis. Diallodan ne fazlaligi var? bu takimda blicanin yerini alacak tek adam dialloydu. muhsin hoca tanimiyodur bile belkide.
KOCYIGIT 28.01.2010, 11:17 biraz daha anlayın sivasporu topcular aynı belkide daha iyiler ama takım degil sivasspor takım olmak önemlidir yıldızlar degil orduspor trabzon macını seyretim ordu daha iyi oynadı trabzondan bursa yürüyerek bizim takıma 4 tane attı bu hova iyi insan olabilir ama türkiye liğini kaldıramz biz bunları hakettik en başta BASIN SÖZCÜSÜ FİKRET ÜNSAL BEYFENDİ manisa macından sonra şu acıklamyı yaptı bülent uygunun 12 haftaya kadar kıredisi var deddi bu iş o gün bitmiştir istanbul basının ağzıyla hocaya bülo olmadı fenerli bülo olmadı küfredenler cıkın ortaya hayretin gibi bu memeleketin cocuguna küfredenler nerdesiniz sırada abdurahman dereli var onada küfredin bide agbetuya bu takım 2 liğe gitsin gerci bizim sivasın taraftarına bu takım cok bile hemn coktiye oturmasımı lazım gelen topcunun yok keyta yok herden mabil sezerin bir ayağı olamz cinan onudan 2 gömlek üstün neyse bu hocayla bu işler olmaz gelin geri dönelim 4 yıl geriye lorant gelsin belki en azından defansı olan bir takım oluruz gerci sivasspor 5 yıl geri gitti önce taratar olacagız beyler herkesin kıptayla baktıgı sivaspor ne hale geldi yazık
Bilader sana hak vermedigimi soylersem yalan olur. ama hak vermedigim sozlerinde yok degil . hayrettine uzuldum ama kaptanlikla uzaktan yakindan alakasi yoktu. her insanda liderlik vasfi yoktur gercek kaptan donunce gorursun aradaki farki. bulent hocaya gelince onunda bi basarisi oldugunu sanmayin asil geminin kaptani mehmet yildizdi.Mehmet takimla ilk macina cikinca buda su yuzune cikacaktir. Birde bulent uygun oyle bir kazik caktiki sivasima cikara bilene askolsun. Belki takip etmiyosunuz sivasin alt yapisinin yaridan fazlasi sakaryali. Sivasda gencmi yoktu? Tesislerde calisanlar guvenliginden tut ascisina kadar bulent uygunun adamlari soruyorum sivasda hic issiz yokmuda sakaryadan ithal ediyoruz? ve daha bilmedigimiz neler var neler .
ssfatihss 28.01.2010, 11:29 taaaaaaaaaaaa ilk sezon başlamadan önce yapılan hazırlık maçlarında zaten bazı şeylerin yolunda gitmediği belliydi.ne gecen seneki ruh ne kazanma azmi sanki futbolcuları silah zoruyla sahaya almıslar gibiydi lig basladı düzelir diye bekledik ama daha kötü oldu... inşallah fener macıyla bi seri yakalar yoksa bi kazanıp bi kaybederse yine yerinde sayar gibi geliyor bana
------------------ defans çok kötü -----------------
her zaman soyledigim gibi tumlar sillar blicalar gitti. yani sattik adamlari onlari anladikta diallo gibi bir adami kiralik verdik. takimda defansa ihtiyac oldugu cok acik. hadi kirali verdik,devre arasi neden geri alinmadi. defans diye aldigimiz adam afedersiniz yemis icmis vc ye gitmemis. Diallodan ne fazlaligi var? bu takimda blicanin yerini alacak tek adam dialloydu. muhsin hoca tanimiyodur bile belkide.
yasin kim ki yasini oynatıyolar hayrettin dururken
Metal Gear 28.01.2010, 11:38 Kadromuzun iyi olduğunu düşünüyorum,ancak ruh gittti.Formanın kıymeti unutuldu..
fatihtuztas 28.01.2010, 11:59 arkadaşlar takımın kötü gidişinde başta futbolcular olmak üzere teknik heyetin de payı var malesef.demedi demeyin bu takım sezon sonunda ne yazık ki bu ligde kalamayacak..:(
myyiğido58 28.01.2010, 12:08 sivassporumuz kadroyu bir türlü otuturamadı
yurtsall 28.01.2010, 12:17 bence takımda hiçbir düzen yok daha giresun spordan üç tane yedik o zaman biz nasıl şampiyon olacazda da takım yenecez.
joe cole 28.01.2010, 12:26 en onemlı sorun ii bır forvet eksıklıgı cunku takım ılerıye topu tasıdıgı zamn topu ılerıde tutacak bırı yok gıden top dırek gherı gelıyor ve her pozısyonda kalemızde atak yıyoruz defans hıc nefes almıyor cunku ılerı gıden top hemen gerı gelıyor bu ulkede tek forvet oynayacak en son adam kamanandır cunku kamanan topu tutan arkadaslarına pozısyon hazırlayan bır futbolcu degıl cunku o ozellıkte bırı degıl acılen ii bır forvet alınması gerek agbetuyu gonderıp
tugrulist 28.01.2010, 13:04 tekink direktörden kaynaklanıyor,hoca takımı motive edemiyor,beyin olarka takımı hazırlıyamıyor,takım sahaya kazanacağına inanarak çıkmıyor,çabuk pes ediyorlar,yenilsekte 90 dakika mücadele etmiyorlar
58_babacan_58 28.01.2010, 13:06 NE OYUN PLANIMIZ OTURDU NEDE TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ OYUNU OKUYABİLİYOR MUHSİN HOCA RAKİBE KARŞI HİÇ ÖNLEM ALMIYOR ADAMLARIN SERCAN GİBİ YETENEĞİ VAR HİÇ DEĞİLSE BİRİNİ GÖREVLENDİR SERCANI TUTSUN ADAM ADAMA OYNASIN AMA NERDE HOCA OYUNU OKUYAMIYOR RAKİPLERE KARŞI ÖNLEM ALMIYOR.OYUN PLANINI SAHAYA YANSITTIRAMIYOR BU NEDENLERLEDE MAĞLUBİYET KAÇINILMAZ OLUYOR.......
frhtyldz 28.01.2010, 13:08 aubey çok ağır takımdaki en büyük aksaklık ben bu kadar ağır bir defans oyuncusu görmedim... ingiltire tecrübesi olan bir oyuncu ama...stil olarakta king benziyor bir umut sivasımız için takımı belki ileriye götürür inşallah...
YİGİDOKENTLİ 28.01.2010, 13:16 3 maçta 10 yedik defansa adam lazim murat abdulrahman ve sedat hariç diyerleri yetersiz en az 3 oyuncu almaliyiz baki mercimek eski galatasayli tomas ve fenerbahceden önderi yarim sezonluna kiralasak iyi olur.
58_babacan_58 28.01.2010, 14:26 tekink direktörden kaynaklanıyor,hoca takımı motive edemiyor,beyin olarka takımı hazırlıyamıyor,takım sahaya kazanacağına inanarak çıkmıyor,çabuk pes ediyorlar,yenilsekte 90 dakika mücadele etmiyorlar
aynen katılıyorum................... ..
http://img403.imageshack.us/img403/3786/yiido.jpg
Yiğidolar bildiğimiz ve gördüğümüz gibi takımımız hiçte iç açıcı görüntü vermiyor her maç 3 gol yiyerek tamamlıyoruz maçlarımızı ve gol yollarındada sıkıntı çekiyoruz bu durumda maçtan mağlubiyetle ayrılmamızı sağlıyor...
Sizce takımdaki bu kötü gidişin sebebi nelerdir..?
. DEFANSIN ANLAŞAMAMASI
. FORVET YETERSİZLİĞİ
. FUTBOLCU EKSİKLİĞİ
VE DAHA SAYAMADIĞIM BAŞKA NEDENLER SİZCE TAKIMIMIZDA NE GİBİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMASI LAZIM NASIL AYDINLIĞA ÇIKARICAZ BU TAKIMI HERKES GÖRÜŞÜNÜ BİLDİRSİN LÜTFENYİĞİDOLAR SESSİZ KALMAYALIM GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN OLYA GİRDİK ARTIK.........:rolleyes:
Takimin Kötü gidisinde bence bunlarin Hepside Mevcut birini yok desen yalan olur ama bir an önce bu takima Golcü yani siradan degil iyi bir Forvet olmadan olmaz zannedersem bunun farkinda Hoca ve yönetim, Transfer kapanmadan bunu bitirmeli yoksa isimiz zor su kisa zamanda Trabzondan 3 Bursadan 4 azimsanacak bir sonuc degil 5 macda alinacak sonuc olmalidiy. Bu Takima iyi demek icin futboldan anlamamak gerek Acilen yapilmasi gereken icratlar yapilmali yoksa dizimizi döveriz yazik olur.
Respect58 28.01.2010, 14:41 Sorun futbolcularımızda ruh olmaması.Adamların Kosmaya topa vurmaya dermanları yok...Sanki ekmek yemiyorlar...orta sahada elli tane adam var ama millet bizim orta sahayı çifte telli oynayarak geciyor...sorun bence cözülecek ama gec olmadan cözülmeli..ve futbolculara ceza verilmeli...
sinan demirci68 28.01.2010, 14:45 SELAMLAR KOTU GIDISIN SEBEBI ACIK.SIVASSPOR YONETICILERI VE TEKNIK DIREKTORU SIVASSPORUN BUYUK TAKIM OLMASINI SANKI ISTEMEDILER.
SEZONUN BASINDA TAKIMIN TEMEL TASLARINI SOKTULER HERBIRINI BIR TARAFA ATTTILAR.HER FUTBOLCUMUZ BIR TAKIMI GOTURUYOR SIMDI.KASIMPASA BELEDIYE DIYARBAKIR FENERBAHCE BIZIM FUTBOLCULARIMIZ SAYESINDE AYAKTALAR.
BIDE BIZIM KALAN FUTBOLCULAR SANDILARKI BASARI BIZIM AMA DEGIL GIDENLER DAHA ETKILI ISIMLERDI.
SEZONUN BASINDAGIDISATI ONEMSEMEDILER NASILSA ORTALARDA TUTTURURUZ MANTIGI VARDI AMA OLMADI.ARA TRANSFERLER YAPILDI IYIDE OLDU IYI FUTBOLCULAR GELDI BIZE.
AZ BIR YANLIS DAHA VAR TRABZON MACINA BAKTIM ILK 15 DAKIKA DEFANSIN SOLU MERMI MANYAGI OLDU.TEKNIK DIREKTOR BUNU GORMESI LAZIMSIR.SONRA ERMAN MACIN EN IYISIYDI MACTAN ALINMAMASI LAZIMDI.SONRA RUHSUZ IKI FUTBOLCUMUZ VAR MUSA VE KAMANAN ACILEN MACTAN KESILELI CIHAN VE AGBETU TAKIMA ALIN MALIDIR
BURSA MACINA BAKTIM TAKIM COK GUZEL AMA FARUK ARADA ILERI CIKIYOR DONEMIYOR O ZAMAN CIKMAMASI LAZIM BURSANIN FORVETLERINI HEPIMIZ TANIYORUZ.KAMANA YERINE AGBETU ILE BASLAN SA KESINLIKLE MACA ASILIRDIK BIRDE BIZ SABRETSEK ONLAR ACIK VERECEKLERDI.MUSA VE KAMANAN KENARDA TUTULMALI AGBETU VE CIHAN OYUNA ILK 11 DE BASLAMLIDIR GEREKIRSE IBRAHIM DAGASANDA KESILEBILIR O ZAMAN BU TAKIM IS YAPACAKTIR BUNA INANIYORUM
birde bizim takima abi futbolcu lazim buda en iyi erman olabilir.teknik direktorde oyuna zamaninda mudahele etmelidir sevgiler tum sivasssporlulara.
mehmetyildiz58 28.01.2010, 14:49 Ortasahada top yapamyoruz....bitirici pasları atacak futbolcumz yok...forvet ve ortasa ilişkisi 0 ...petkoviç te cok ciddi bi şekilde CİDDİYETSİZLİK var....defansta özellikle yasin çoook ama çok ağır...aubey takıma ayak uyduruyum diyene kadar en az 5 6 hafta geçer...cihanın performansı çok düşük...abdurrahman çok ii ama takım ona ayak uyduramıyor..hayrettinin cezası moralleri düşürdü..mehmet in olmaması takımın havasını çok ciddi derecede bozdu çünkü mehmet takımın %49 ydu...sahada bağıran çağıran yok...ilerde top tutup geriye top çıkaran yok...mücadelede eden zaten yok...bence mehmet ve hayrettin dönmeli...hayrettin affedilmeli her ne olursa olsun.......
sivasspor un sorunları şunlar....
1.Futbolcularda kondisyon eksikliği var
2.Hoca iyi motive edemiyor.. yani hoca çok mülayim hırslı değil...
3.sağ bek ,sol bek , stoperler b.....tannn defans sil baştan olmalı ... Zamanında yasin yerine Can Arat alınabilirdi ibb ye yedirdikk...
4.Forvete gerek yokk rahman var .. orta ve defans iyi olursa goll er geç gelirr...
bence takimin kötü gidisinin sebebi.birincisi yönetim,ikincisi tekniktrektördür,yönetimin sucu türk futbolundan anlamayan ucuza malederek getirilen teknik hocayla calisilmasi yani parasal yönden ucuz bi hocayla calismak ucuz etin yahnisi bu kadar olur,teknik hocaya gelince,trabzon macindan hicbisey okuyamamis ayni sistemle bursa macina cikiyo,dört gol yiyo,oyuncular kimin nerde duracagi belli deyil,kardesim,takima ilkönce yenilmemeyi ögret sonra hucum futbolu oynat,takimda millet birbirini tanimamis sen tutup hucum futbolu oynatiyosun,oyuncular bi uyum salasinbirbirine ama yok,bence bu hoca cok basarisiz,saygilar
Sivas_SporLu58 28.01.2010, 16:25 Bence Hiç Biri Arkadaşlar Bülent uyguna Bukadar Güvenilmemeliydi adam Bütün Takımı Sattı Gitti ŞL de 1 ay sonra Ön eleme oynuyacaz adam bütün futbolcuları satıyo takviye yapılması gerekirken sattığı bütün futbolcuların çoğunun menejeriydi onların sırtından 1 Trilyonun üstünde para kazandı belkide daha fazla ben size sonumuzu söylüyüm Yiğidolar bu takım düşerse 50 Yıl geçsin aradan hatta 5 asır geçsin yine çıkamaz ki %90 düşecez Fenerbahçe 6 Kişi Cıksın Yener Bu Takımı Kimse Yanlıs Anlamasın Belkide Aranızda En Fanatik Taraftar benim bunlar dogrular arkadaşlar iyiki Agbetuyla Faruk Bayarı Geri Kazandık onlarıda Satacaktı Bülent Uygun Hatta Faruk Bayarı Sattı Geri Aldık : ) bu takımı bu saatten sonra da kimse kurtaramaz taraftarızmda yokki Tribünde Takımı Ateşlesin Açık Hava tiyatro seyretmeye geliyolar Kendi Futbolcularına Küfür Ediyolar Böyle olmaz Allah Sonumuzu Hayretsin Acilen Galibiyet Serisi Yakalamalıyız Yoksa Sonumuz Çok Kötü Çok
Oralarda da akşam olacak
Akşamlar ki aşkın uzak öyküleridir
Metruk varoşlarında buzdan bir şehrin
Bir mevsimin yalazından bir gönül çıkmazından
Çerkez’in kahvede ‘merhaba’ korosundan
Sivas dolu bir sevdadan öylesine gideceğim
Yüreğim kalacak.
karahan79 28.01.2010, 18:55 başta hata yapıldı ama önemli hata bence ertuğral ı takımın başına getirmekti ligi bilen bır hoca bu işi çözebilirdi ertuğral yeni sezon için bence takıma menejer olarak katılmalıydı kı takımı ve türkiyeyi tanıması gerekti hakkımızda hayırlısı işimiz zor önemli olan zoru kolaylamakta :confused:
kolay gol yiyoruz,ilerde top tutamıyoruz,pas yapamıyoruz
AYDIN1985 28.01.2010, 19:30 sylla ve diallo büyük bir etken diye düsünüyorum, Mehmet yildizin sakatligi.
Ermanin egoistligi. kusura bakmayin Ermanla böyle devam edemez, adam yüzü kaleye dönük bombos arkadasina topu vermiyor.
münihli_58 28.01.2010, 20:21 Bende bari Not vereyim :PPPP
AKIN: Trabzon macinda hicbir golde hatasi yoktu, Umut'un yüzünden dizini sakatladi. Yoksa her topa atlamayi calisiyor. 8/10
PETKOVIC: Bursa macinda hic birsey yapamadi ve her gol'den sonra el kol hareketi yapiyor. 2/10
ABDURRAHMAN: Sag kanatta (arkada) bu sezon pek ofansif ve aktiv oynamiyor ama mücadele ediyor. 6/10
HAYRETTIN: Bu Sezon hic bir varlik gösteremedi ve Akin gibi bir kalecimiz olmasa, kendi kalesine atarak Gol Kralligina otururdu 2/10
MURAT: Bu Sezon cok hatasini görmedim ve mevkiisindede basarili bir performans sergiliyor 7/10
SEDAT: Bazi Golcülerimizden (özellikle Ersen oda gitti cok sükür) daha cok gol atan bir oyuncumuzdur. Ikili Mücadelerindede basarili. 8/10
LUCIEN AUBEY: Yeni ve degerlendirmek icin daha cok erken.
YASIN: A2 takiminda Yasin'den daha iyi oyuncu bulabiliriz. Bursa macinda onun yüzünden daha cok gol yiyebilirdik. Yürüyen Oduna benden 1/10
KEITA: Ilk Macinda bence basarili bir performans sergiledi. Degerlendirmek icin ama cok erken.
MUSA: Kaptanlik Pazubandini koluna takdigindan beri, sahada pek varlik gösteremedi. Ama Musa'ya ihtiyacimiz var cünkü Sivasimiz icin önemli bir oyuncu. 7/10
IBRAHIM: Hicbir hatasini göremedim son maclarda ve cok basarili bir Oyuncu. 10/10
NABIL: Ilk macinda fena degildi ama Keita daha iyi oynadi. Cok erken oldugu icin degerlendiremem.
ERMAN: Bülent'in aldigindaki gibi Messi gibi ama zaman zaman'da bir varlik gösteremiyor. 8/10
ELRIO: Iyi bir oyuncu. Bir zaman sonra daha etkili bir oyuncu olabilir. Insallah Sezer'i aratmaz. 6/10
CIHAN: Orta saha oyuncusu zannediyordum ama Muhsin hoca santrofor olarak oynatiyor. Sezon basindaki performansindan cok uzak. 5/10
FARUK: Oynasa, basarili olacagina inaniyorum. Az oynadigi icin 4/10
AGBETU: Hizli ve mücadeleci bir oyuncu. Ama top kaybedince daha istekli olmasi lazim topu almak icin. 7/10
MEHMET: Fenerbahce macinda formasina kavusacak. Insallah eski formuna ulasir ve daha fazlasini verir. Not yok.
KAMANAN: Mehmetsiz bir hic. Daha tehlikeli olmasi lazim ve Mehmetsiz oynamassa, cok kötü olur. 6/10
Arkadaslar bu benim degerlendirmem, sizinkileri görmek isterim:P
pierlotti 02.02.2010, 13:20 Bi defa şunu kesinlikle söyleyim yeni transferler berbat,4 yabancıyı toplasan kayserinin bi kangele si etmez,nerden bulmuşlar bu adamları yaa,ertuğral hoca
hepsi yakından tanıdığım futbolcular diyordu,bu demek oluyor ki hoca da bu işi bilmiyor,4 tane iyi transfer bu takımı uçururdu..
58_babacan_58 05.02.2010, 21:09 ARTIK TEK ÇARE DÜZELMEK ADAM GİBİ ERKEK GİBİ TOP OYNAMAK,KIZ GİBİ TOP OYNARSAK HER ÇAMI KAYBEDERİZ TABİİ
şarkışla 58 05.02.2010, 21:51 takım üzerinde fazla oynanılması gidenlerin çok iyi gelenlerin vasat olması
arkadaşlar ben bir trabzonspor taraftarı olarak sivassporun haline çok üzülüyorum. umarım sivasspor en kısa sürede geçtiğimiz 2 sezonki performansına geri döner...
bu başarısız dönemin sebebi bence sivasspor yönetiminin teknik heyetinin ve taraftarın ciddi hatalarıdır... yani sivasspor adını duyurup müthiş bir reklam yapma fırsatı yakalamışken bunu kullanmayıp trabzonsporla ya da diğer 3 istanbul takımıyla büyüklük tartışmalarına falan girdi...
ben ozaman da bu foruma girip bunların yanlış olduğunu hatta önemsiz olduğunu yazmıştım... herneyse...
anadolu klüplerinin anadolu klüplerinden başka dostu yoktur bunu böyle bilin gardaşlar...
şampiyonluğa oynarken trabzona sallayan sivsspor taraftarları nasıl yanlış yapmışsa şimdi de bursa bu yanlışın içinde... umarım onların sonu da sizinkine benzemez... hadi kalın sağlıcakla...
efendigardaş 12.02.2010, 21:48 TAKIMIN HALA BİR OYUN SİSTEMİ YOK HER MAÇA AYRI KADRO ÇIKIYOR ...** GÜVEN SORUNU DEVAM EDİYOR... HOCA BİR TÜRLÜ ÇEKİRDEK KADROYU OLUŞTURAMADI...:rolleyes:
58^SiVaS^58 12.02.2010, 22:00 Arkadaslar bence
-Oyuncular ve Teknik Heyet Motivasyon edilmeli
-Rahman Harun Ahmet Yetistirilmeli
-Mehmet Yildiz ceza Yememeliydi
-Yeni Orta Saha ve forvet oyuncusu lazim
-Kamanan daha sik Oynamali
-Muhsin Ertugral Motivasyon edilmeli
-Yeni Transfer edilmeli
3 yıldız 12.02.2010, 22:08 Maalesef kötü bir sezon yaşıyoruz sorumlu Bülent uygundan başkana yönetimden taraftara herkese aittir.
emin kara 12.02.2010, 23:27 Başarının bulundugu yerde zaman zaman başarısızlıklarda olur önemlı olan bulundumuz yerden biran önce uzaklaşıp eski başarılara yeniden dönmektir dönecegimizde yakın yeterki takıma sahib çıkalım buda çok zor degil
Kederli Yiğido 15.02.2010, 08:16 Amatör yöneticilerdir.
Bu takım onların eseri
GAZİANTEPTEN 15.02.2010, 09:24 Ben sistemden kaynaklandığını düşünüyorum
Ha belkide hocanın kafasındaki sistemin tam oturamamasıdır neden
58_babacan_58 21.03.2010, 14:52 İSTİFA MUHSİN İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA
58VoLkAn58 21.03.2010, 14:57 Kötü gidişin sebebi say say bitmez.Defans hataları,Orta sahada hatalı paslar,Forvetin bir türlü gol atamaması,Teknik hocanın yanlış kadro ile oyuna çıkması vb.Bunları düzeltmekse başka bir teknik hocaya kalsa iyi olur.
mucahit_58 21.03.2010, 15:15 Mecnun Odyakmaz haricindeki yonetimdeki tum yoneticilerindir... Bulent hoca gecen verdigi roportajda, istedigimiz transferleri 'Ne gerek var bu takim ligde 40 puan toplayip kume dusmesin' diyip hic bi icraat yapmayip car car konusan yoneticilerin eseridir..
Kus kadar beyni olmayan bu insanlarin, takim ligde ilk 4e giripte avrupada reklam sehre maddi manevi sosyal katkilarini hesap edemeyen ileri(!) zekali kisilerindir...
TEKNİK DİREKTÖR'ÜN OYUNU OKUYAMAMASI
FUTBOLCULARDAN KAYNAKLANAN HATALAR
FORVET YETERSİZLİĞİ ve ibrahim şahin gibi bir belanın başımızda olması
|
|