teker teker oyunculari degerlendirecegim ve not verecegim(10 üzerinden) :
petkoviç : toplara bakiyor eger top üstüne gelirse kurtariyor ,notu :
4/10
abdurrahman : bügün en çok kosan adamlardan fakat defansif yönü zayif,o kulvarda karsi takim çok geldi ama yinede fena degildi öbürlere göre :
6/10
yasin : her zamanki yasin,söylenecek birsey yok ,bugün gol atmaya çalisti bir kaç kere bence forvet oynarsa daha iyi onun mevki defans degil(ön libero oynasin ne dersiniz?) :
3/10
aubey : maçta gören oldumu ben sahsen bir kere mi ne gördüm,normalde defans oyunculari görünmediginde iyi olur fakat bizim için tam tersi.çok fazla kilolari var iyi bir oyuncuya benzemiyor(onu mecburi oynatacak hoca bu sene) :
2/10
faruk : bu maçta daha çok orta mevkide ve uyurken gördük(4.gol),onun mevki de defans degil onu oynatacaksan orta sahada oynat hoca(bence oynamamasi gerek yada galip durumdayken oyuna orta sahaya al) :
3/10
musa : maçta faydasi görükmedi ne defansa nede forvet hattina,vasat oynadi :
4/10
keita : bugunün 2.cisi diyebilirim,hirsli bir oyuncuya benziyor,faul yapsin bence bir kusuru yok öbürleri faul yapmiyorda ne oluyor.Ilk yarida 2 tane mükemmel pas atti ileriye birini Kamanan degerlendiremedi ,birini de musa.Iyi pas yapan oyuncu bize faydasi dokunur bence :
6.5/10
dagasan : bugünün en iyisi diyebiliriz.Hirsliydi ,en çok oynamak isteyen oyuncuydu ve az daha gol atiyordu.Ona yardim eden oyuncu yok defansta :
7/10
taider :bu oyuncunun mevkisini bilen varmi?Nerde oynuyor anlamadim yahu.Bu adam bence 2.ci ön libero gibi oynar,forvet yada forvet arkasi degil(bu maçta iyi degildi ve sahsen onu ilk 11 de oynatmam) :
3.5/10
erman : kosuyor fakat defansa yardimi hiç yok onu sol kanatta oynatmak çok yanlis.Hayrettine kiziyorduk fakat ne yapsaydi tek basina 2 oyuncuyla oyniyamaz.Bügün ne yaptigini zannediyorsun erman bey.Her gelen topu illa kaleye atacaksin diye bir set yok,biraz sagina soluna bak(bügün kimse yoktu gerki).Bugün Kötüydü :
2.5/10
Kamanan : Seni severim fakat bir kaç maçtir oynamiyorsun oynatmiyorlar seni.Bugün keitanin attigi topu degerlendirmen lazimdi senin gibi iyi kosan oyuncu(pek fazla geldi diyemeyiz ona),ilk yaridaki kötu sutunuda unutmadim.Sen tek basina forvetsin ,senin ne isin var orta sahada hatta defansta kalsana forvet de.Bugün vasatin biraz düsugü:
4/10
YEDEKLER :
agbetu : sen her maç 11 de oynamalisin, ne diyelim pek fazla göremedik seni fakat ilk yari oynasadin iyi isler yapardin :
not yok
elrio : görünmedi ama oda ilk onbirde oynamasi gerek forvet arkasi :
not yok
cihan : o hiç görünmedi

yorumda yok :
not yok
Teknik direktör :
Muhsin : Sen kendini ne zannediyorsun yahu, ne yaptigini zannediyorsun.Bülent beye kötü diyordum sen ondan da kötüsün,Bülent bey en azindan sonradan uyaniyordu bazi maçlarda sen ise maç ilerledikce daha kötü oluyorsun.
1.ci yanlisin : forvet alman lazimdi
2.ci yanlisin : defansa bir takviye daha lazimdi
3.ci yanlisin : elrio ve agbetuyu 11 de oynatmiyorsun
4.ci yanlisin : farukun mevkisi ora degil(mecbursun ama ne yapalim)
5.ci yanlisin : yasini ya ön libero oynat yada oynatma
6.ci yanlisin : maçin ikinci yarisina an azindan taideri çikartip agetu alacaktin bence
7.ci yanlisin : Sen degilmiydin atak oyniyacagiz diyen.Valla atak oyununu hiç görmiyoruz.Ikinci yari birde tek forvet oyuncun Kamanani çikarip elrio yu aliyorsun maç 2-0 ken
Yorumlarim : Bugün eger biraz daha atak oynasaydik mesele taiderin yerine agbetuyu oynatip yada elrio yu ,kazanma sansimiz 100 de 20 artardi.
Muhsin hocanin ne yaptigi belli degil.
eger kazanmak istiyorsak hcuma dönük oyuncularla oynamamiz lazim yoksa karsi takim defansta zorlanmiyor ve bir uzun topla bizim kaleye geliyorlar ona izin vermememiz lazim zaten defansimiz kötü.
1 forvet ve 1 defans takviyesi bence sart ama en azindan 1 forvet yeter.
bence ilk 11 imiz böyle olmali sakatlari dahil etmiyorum :
akin
abdurrahahman yasin aubey murat
elrio ibrahim keita agbetu
kamanan erman