Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtar , Otyakmaz İle Görüştü İddiaları

SivasSpor.Com
11.04.2010, 10:04
http://resimzade.com/Show.html?i=18941&token=20490 (http://resimzade.com/Show.html?i=18941&token=20490)

Diyarbakırspor'da, teknik direktör Güvenç Kurtar, Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüştü iddialarıyla ilgili olarak "Onur mücadelesi verdiğimiz bir süreçte 'Şerefsizce' iddiaların ortaya atılması beni derinden üzmüştür" dedi..

'Şerefsizce iddialar beni üzdü''

Teknik Direktör Güvenç Kurtar, "Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüştü" iddiaları ile ilgili olarak hem kendisinin, hem de futbolcularının bazı sansasyon ve provokasyonlara kulaklarını kapattıklarını vurguladı.

Kurtar iddialarla ilgili olarak şunları söyledi:

"Şahsımla ilgili iftiraları üzüntü ile karşıladım. Böyle lafları çıkaranların amacının Diyarbakırspor olmadığını belirtmekte yarar vardır. Onur mücadelesi verdiğimiz bir süreçte 'Şerefsizce' iddiaların ortaya atılması beni derinden üzmüştür. Diyarbakır halkının bu tür iftiraları atan insanları ciddiye almadığını bildiğim halde yapılan iftiralar hakkında derhal savcılığa suç duyurusunda bulanacağım. Bizim şimdi tek konumuz Diyarbakırspor'un kalan maçlarında başarılı olup ligde kalmasını temin etmektir. Dikkatleri başka yönlere çekmek istiyorlar, moralleri bozmak istiyorlar. Biz bunlara kulak asmıyoruz.

Besyo_cu
11.04.2010, 10:14
Bu tarz iddialar Güvenç Hocanında dediği gibi Şerefsizce yapılmış çamur at iz kalsın düşüncesi ile yapılan sadece mide bulandırıcı sözlerdir. Sivasspor'un bu tarz işlere başvurması söz konusu bile olamaz çünkü bizim ligde kalma gibi bir derdimiz yok bu takım zaten küme düşmez...

sevda58
11.04.2010, 10:31
boyle bir seyin olmasi mumkun degil zaten, insanlar iftira atacak yer ariyor..

Salim58
11.04.2010, 11:28
Kim ne çıkaracak ne söyleyecek laf olsun torba dolsun .
ağzı olan konuşuyor bizim kimseyle işimiz olmaz. biz bize yeteriz............

kiNgSiZe58
11.04.2010, 16:39
rezillik...................... ............. kim çıkariyor böyle haberler? kim kim kim

yorgun(58)
11.04.2010, 16:55
bu sözler mide bulandırıyor bize kimse bunu yakıştıramaz söz konusu bile olamaz ÇÜNKÜ BUALEMDE BİZE ADIYLA ŞANIYLA YİGIDO DERLER

ercan58.a
11.04.2010, 19:02
güvenç kurtar bu takımın sana ihtyacı zaten yok
ama asılsız haberler bu ortamda sizi daha derinden yaralar
açıklamalarına katılıyorum

şarkışla 58
11.04.2010, 22:52
İlk önce böyle bir iddia varmı acaba.Yoksa Güvenç hoca mı uyduruyor

tekdoktiri
11.04.2010, 23:40
BİZİM BU İŞLERDE FOYAMIZ OLMAZ KELİN İLACI OLSA BAŞINA SÜRER

kilicaslanism
12.04.2010, 16:52
acaba burada bu asilsiz sozlerin cikarilmasinda hedef diyarbakirmi yoksa sivasspormu bunun iyi dusunulmesi lazim belkide sivasspor camiasini karistirmak icin atiliyor bu sozler? hani mesut hocanin zihnini karistirmak icinde olabilir..

58VoLkAn58
12.04.2010, 21:13
Basında amma hayal ürünü şeyler koyuyor.Yuhhh!!!