Diyarbakırspor'da, teknik direktör Güvenç Kurtar, Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüştü iddialarıyla ilgili olarak "Onur mücadelesi verdiğimiz bir süreçte 'Şerefsizce' iddiaların ortaya atılması beni derinden üzmüştür" dedi..
'Şerefsizce iddialar beni üzdü''
Teknik Direktör Güvenç Kurtar, "Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüştü" iddiaları ile ilgili olarak hem kendisinin, hem de futbolcularının bazı sansasyon ve provokasyonlara kulaklarını kapattıklarını vurguladı.
Kurtar iddialarla ilgili olarak şunları söyledi:
"Şahsımla ilgili iftiraları üzüntü ile karşıladım. Böyle lafları çıkaranların amacının Diyarbakırspor olmadığını belirtmekte yarar vardır. Onur mücadelesi verdiğimiz bir süreçte 'Şerefsizce' iddiaların ortaya atılması beni derinden üzmüştür. Diyarbakır halkının bu tür iftiraları atan insanları ciddiye almadığını bildiğim halde yapılan iftiralar hakkında derhal savcılığa suç duyurusunda bulanacağım. Bizim şimdi tek konumuz Diyarbakırspor'un kalan maçlarında başarılı olup ligde kalmasını temin etmektir. Dikkatleri başka yönlere çekmek istiyorlar, moralleri bozmak istiyorlar. Biz bunlara kulak asmıyoruz.