Orijinalini görmek için tıklayınız : Yönetim yeni sezona kombine biletlerle hazırlanıyor
SivasSpor.Com 02.06.2010, 23:49 http://i1006.hizliresim.com/2010/6/3/277.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Geçtiğimiz sezon ligde kalma mücadelesi veren Sivasspor son haftalarda büyük bir taraftar desteğini de arkasına almıştı.
Son haftalarda maçlara ilgi gösteren taraftarların dikkatini çekmek isteyen Sivasspor yönetimini önümüzdeki dönem biletleri için yeni projeler hazırlamaya çalışıyor.
Yönetimin önümüzdeki sezon için kombine ve biletlerde bir zam düşünmediği gibi indirime de gidecekleri öğrenildi.
Geçtiğimiz sezon 300 TL'den satılan maraton tribünü kombine biletlerini bu yıl 250 TL'ye indirmeyi planlayan Sivasspor VİP tribünü biletlerinin fiyatını ise 600 TL'den 500 TL'ye çekmeye düşünüyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda dileyen vatandaşlar kombine biletleri kredi kartlarıyla alabilecekler.
Transfer çalışmalarına başlanmasıyla birlikte önümüzdeki sezon iyi bir kadro kurmak isteyen Sivasspor arkasında tribün desteğini de görmek istiyor.
Öte yandan Sivasspor yönetiminin kombine bilet alan vatandaşlara çeşitli küçük hediyelerde sunması gündeme geldiği ifade ediliyor.
Kaynak:Sivas'ın Sesi
İşte bu güzel haber.Yönetimi bu adımı için tebrik ediyorum..
kiNgSiZe58 03.06.2010, 01:50 cok güzel bir haber, böylece hem sivasspor hemde vatandas yararlanmis oldu ;)
58MySouL 03.06.2010, 02:56 http://i1006.hizliresim.com/2010/6/3/277.jpg (http://urlal.com/dqqf)
Geçtiğimiz sezon ligde kalma mücadelesi veren Sivasspor son haftalarda büyük bir taraftar desteğini de arkasına almıştı.
Son haftalarda maçlara ilgi gösteren taraftarların dikkatini çekmek isteyen Sivasspor yönetimini önümüzdeki dönem biletleri için yeni projeler hazırlamaya çalışıyor.
Yönetimin önümüzdeki sezon için kombine ve biletlerde bir zam düşünmediği gibi indirime de gidecekleri öğrenildi.
Geçtiğimiz sezon 300 TL'den satılan maraton tribünü kombine biletlerini bu yıl 250 TL'ye indirmeyi planlayan Sivasspor VİP tribünü biletlerinin fiyatını ise 600 TL'den 500 TL'ye çekmeye düşünüyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda dileyen vatandaşlar kombine biletleri kredi kartlarıyla alabilecekler.
Transfer çalışmalarına başlanmasıyla birlikte önümüzdeki sezon iyi bir kadro kurmak isteyen Sivasspor arkasında tribün desteğini de görmek istiyor.
Öte yandan Sivasspor yönetiminin kombine bilet alan vatandaşlara çeşitli küçük hediyelerde sunması gündeme geldiği ifade ediliyor.
bilet ve kombine fiyatlari biraz daha aşagi sekılmeli.10 bin kişiye oynuyacagımıza 20 kişiye ful stada oyasak daha iyi olmazmı.:rolleyes:
tykinik58 03.06.2010, 07:43 Ben bu habere sevinenlerden değilim. Sebepleri fazla ama en önemli 2 sebebi dilimin döndüğünce anlatıp yönetimden bu konuya daha duyarlı yaklaşacağını ümit ediyorum. Birincisi 300 TL'den 250 TL'ye indirmek bir indirim değil hiç şaşırmayın fiyatların en fazla 150 TL olması lazım ki indirim sayılsın ve cazip olsun nedenini de açıklayayım her sene içer de 17 maç var 4 sezondur kombine bilet alan bir taraftarım hatırladığım kadarıyla 1 sezon 350 TL'den diğer sezonlar 300 TL'den aldım ortalama 300 dersek 17 maçın 17 sine gelen biletli bir seyirci ortalama 10 TL bilet parası verse 17x10=170 TL verir. (4 büyükler dediğimiz maçları da ortalamaya katarsak) 4 büyüklerin maçı 20'şer TL olsa 40 TL daha ekle 210 TL verir ama bazı maçlarda maraton tribünü 5TL 'ye indiği de olduğundan 170 TL demek daha mantıklı. İkincisi benim gibi kombine alanlar 300 TL verecek diğerleri 170 TL verecek (ki bizler sezon başlamadan bu parayı veriyoruz yanlış anlaşılmasın "SİVASSPOR"uma helal olsun bu verdiğim para) 130 TL'lik fazla ödeme yaparak diğer biletli seyircilerle aynı sıkıntıları yaşayacağım, içeri girerken en az 40-45 dakika sıra bekleyeceğim maç bitiminde çıkarken yine en az 20-25 dakika yavaş yavaş ve ezilerek çıkacağım nerede kaldı kombinenin özelliği...Fiyatlar açısından biletli seyircilerden az ödeme yapmamız lazım diye düşünüyorum. geçtiğimiz sezon maç başına kombineli seyirciler (300/17=) 17,65 TL öderken biletliler 10 TL ödediler ve de aynı sıkıntıları çektik maça giriş ve çıkışlarda işte bu iki nedenden dolayı bilet fiyatlarının en fazla 150 TL olmasını ve kombineli seyirci giriş - çıkış kapılarının ve de oturma yerlerinin ayrı olması düşüncesindeyim. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Bir de bence şu da var dediğim gibi bilet fiyatları toplam maça gelip 170 TL veren bir kişiden daha az kombineye ödemek zorunda kalınırsa inanıyorum ki taraftarlarımız kombine bilet almaya daha çok yönelecektir. Bu da kulübe daha çok gelir demektir.
BeYLeRBeYi58 03.06.2010, 08:48 maratonda taraftar gruplarına indirimli bilet ve sadece onların duracağı tasarlanmış yankının bol olacağı bir noktada yer verilmeli !!!
muratugur58 03.06.2010, 09:42 bence an güzel haber çok güzel bir transfer .iyi bir kadroyla girersen liğe kombinelere gereken ilgi olur ben üç senedir kombine alan biri olarak bu sene transferleri bekliyorum .şimdiden alıp saç baş yolmak istemiyorum bekliyorum.
Bu konuda taraftarların sıkıntılarını bilip bi çalışma yapılıyorsa ne güzel.gönül isterki her maçta stad ful dolsun. inşallah o günleride göreceğiz biraz sabır....
sivaslıadem 03.06.2010, 11:33 eger dediğiniz gibi kombine alanınverdiği para biletliden fazla ise kimse kombine almaz ki
sivasta bilet bulamama sıkıntısı yok ki
kimse kobineyle önceden yerimhazır olsun demez
boyle bir durumda kombine, biletle 17mac parasından az olmalı
Metal Gear 03.06.2010, 13:18 1-Teker teker her maç için para versem çok daha ucuza geliyor.Kombine niye aalyım?
2-haberde kredi kartı diyor ama geçen sene iyi yerler satıldıktan sonra kredi kartı imkanı verdiler ve taksit yoktu.Niye alayım?
3-iyi yerleri zaten şimdiden ayrımışlardır bile.Diğer yerler içinse fazladan para vermeye niyetim yok!
58mami58 03.06.2010, 13:23 boşa para vermeyin bu kafa olduğu müddetçe bu takımdan bi nane olmaz
Kombine kart almanın ve kullanmanın bir ayrıcalığı olmasını isterim. En basiti olarakta kombine kart sahiplerinin tek bir kapıdan rahatlıkla sıra beklemeden girebileceği bir giriş kapısı istiyorum. Hem böylelikle kombine kart almak özendirilmiş olur. Hem daha fazla para vereceğim (Feda olsun o ayrı konu) hem de haftalık bilet alanlarla giriş kapılarında aynı sıkıntıyı yaşayacağım. Yönetim duyuyorsun umarım!!!
58_babacan_58 03.06.2010, 13:52 BİLETLER NE KADAR UCUZ OLURSA STADYUM O KADAR FULL ÇEKER...
slasher//z 03.06.2010, 16:23 Ben bu habere sevinenlerden değilim. Sebepleri fazla ama en önemli 2 sebebi dilimin döndüğünce anlatıp yönetimden bu konuya daha duyarlı yaklaşacağını ümit ediyorum. Birincisi 300 TL'den 250 TL'ye indirmek bir indirim değil hiç şaşırmayın fiyatların en fazla 150 TL olması lazım ki indirim sayılsın ve cazip olsun nedenini de açıklayayım her sene içer de 17 maç var 4 sezondur kombine bilet alan bir taraftarım hatırladığım kadarıyla 1 sezon 350 TL'den diğer sezonlar 300 TL'den aldım ortalama 300 dersek 17 maçın 17 sine gelen biletli bir seyirci ortalama 10 TL bilet parası verse 17x10=170 TL verir. (4 büyükler dediğimiz maçları da ortalamaya katarsak) 4 büyüklerin maçı 20'şer TL olsa 40 TL daha ekle 210 TL verir ama bazı maçlarda maraton tribünü 5TL 'ye indiği de olduğundan 170 TL demek daha mantıklı. İkincisi benim gibi kombine alanlar 300 TL verecek diğerleri 170 TL verecek (ki bizler sezon başlamadan bu parayı veriyoruz yanlış anlaşılmasın "SİVASSPOR"uma helal olsun bu verdiğim para) 130 TL'lik fazla ödeme yaparak diğer biletli seyircilerle aynı sıkıntıları yaşayacağım, içeri girerken en az 40-45 dakika sıra bekleyeceğim maç bitiminde çıkarken yine en az 20-25 dakika yavaş yavaş ve ezilerek çıkacağım nerede kaldı kombinenin özelliği...Fiyatlar açısından biletli seyircilerden az ödeme yapmamız lazım diye düşünüyorum. geçtiğimiz sezon maç başına kombineli seyirciler (300/17=) 17,65 TL öderken biletliler 10 TL ödediler ve de aynı sıkıntıları çektik maça giriş ve çıkışlarda işte bu iki nedenden dolayı bilet fiyatlarının en fazla 150 TL olmasını ve kombineli seyirci giriş - çıkış kapılarının ve de oturma yerlerinin ayrı olması düşüncesindeyim. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Bir de bence şu da var dediğim gibi bilet fiyatları toplam maça gelip 170 TL veren bir kişiden daha az kombineye ödemek zorunda kalınırsa inanıyorum ki taraftarlarımız kombine bilet almaya daha çok yönelecektir. Bu da kulübe daha çok gelir demektir.
hesabın biraz eksik olmus;
geçtiğimiz sezonlardaki türkiye kupası ve avrupa ligleri elemeleri maçlarını da hesap etmen gerekirdi...
yigidoss 03.06.2010, 18:44 Ben bu habere sevinenlerden değilim. Sebepleri fazla ama en önemli 2 sebebi dilimin döndüğünce anlatıp yönetimden bu konuya daha duyarlı yaklaşacağını ümit ediyorum. Birincisi 300 TL'den 250 TL'ye indirmek bir indirim değil hiç şaşırmayın fiyatların en fazla 150 TL olması lazım ki indirim sayılsın ve cazip olsun nedenini de açıklayayım her sene içer de 17 maç var 4 sezondur kombine bilet alan bir taraftarım hatırladığım kadarıyla 1 sezon 350 TL'den diğer sezonlar 300 TL'den aldım ortalama 300 dersek 17 maçın 17 sine gelen biletli bir seyirci ortalama 10 TL bilet parası verse 17x10=170 TL verir. (4 büyükler dediğimiz maçları da ortalamaya katarsak) 4 büyüklerin maçı 20'şer TL olsa 40 TL daha ekle 210 TL verir ama bazı maçlarda maraton tribünü 5TL 'ye indiği de olduğundan 170 TL demek daha mantıklı. İkincisi benim gibi kombine alanlar 300 TL verecek diğerleri 170 TL verecek (ki bizler sezon başlamadan bu parayı veriyoruz yanlış anlaşılmasın "SİVASSPOR"uma helal olsun bu verdiğim para) 130 TL'lik fazla ödeme yaparak diğer biletli seyircilerle aynı sıkıntıları yaşayacağım, içeri girerken en az 40-45 dakika sıra bekleyeceğim maç bitiminde çıkarken yine en az 20-25 dakika yavaş yavaş ve ezilerek çıkacağım nerede kaldı kombinenin özelliği...Fiyatlar açısından biletli seyircilerden az ödeme yapmamız lazım diye düşünüyorum. geçtiğimiz sezon maç başına kombineli seyirciler (300/17=) 17,65 TL öderken biletliler 10 TL ödediler ve de aynı sıkıntıları çektik maça giriş ve çıkışlarda işte bu iki nedenden dolayı bilet fiyatlarının en fazla 150 TL olmasını ve kombineli seyirci giriş - çıkış kapılarının ve de oturma yerlerinin ayrı olması düşüncesindeyim. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Bir de bence şu da var dediğim gibi bilet fiyatları toplam maça gelip 170 TL veren bir kişiden daha az kombineye ödemek zorunda kalınırsa inanıyorum ki taraftarlarımız kombine bilet almaya daha çok yönelecektir. Bu da kulübe daha çok gelir demektir.
Aman gardaş aynı yorumları ben yaptığımda neredeyse bazı arkadaşlarımız beni TS li ilan ettiler. Aa gerçekleri çok güzel açıklamışsın. Eline sağlık
fatihtuztas 03.06.2010, 19:49 Güzel. Zaten bu bilet konusunda yönetimimiz çok cömert kesinlikle.
üçyıldız58 03.06.2010, 21:59 biz bu parayı şehrimizi sevdiğimiz için veriyoruz yoksa ne yönetim ne takım bu parayı hak etmiyor
maça giriyorsun terörist gibi aranıyorsun maçda ayağa kalkıyorsun tepkini vereceksin polis kamaraları fotoğraflı hemen çam kırmaya yeltenen terörist gibi seni çekiyor
maç bitiyor aracın otoparkda otopark kapalı 2 saat görevli bekliyorsun taraftarlar tel örgülerden atlayarak çıkıyor
zevk almak için mutlu olmak için gittiğin stadyumdan sinir küpü olup çıkıyorsun evde hanımına çocuğuna terör estiriyorsun
geçen sene 10 tane vip aldım bu sene bulsunlarda satsınlar murat kuzuya
bu yönetimde taraftara verilen bu değer düzelmeyene kadar stadyuma dahi gitmek istemiyorum
not_ gözümüz bedava formada değil mağazadan elliye yakın forma aldım hediye ettim ama geçen sende kombine aldık forma söz verdiler dağıtmadılar
artı geçen sene kombine alanlar zarar etti
her hafta bilet alanlar daha karlıydı
şarkışla 58 03.06.2010, 22:35 Dolsun stadlar oynasın futbolcular ŞAMPİYON SİVASSPOR
tykinik58 04.06.2010, 07:51 hesabın biraz eksik olmus;
geçtiğimiz sezonlardaki türkiye kupası ve avrupa ligleri elemeleri maçlarını da hesap etmen gerekirdi...
Kusura bakma arkadaşım bence hesabım eksik değil, çünkü Kayseri de kombineler 75 TL, Ankara'da G.Birliği maçları için kombineler 50 TL'den satılırken onlar da grup maçı oynamasalar da Türkiye Kupası oynadılar. Sonra geçen sene Şampiyonlar Ligi elemeleri oynadık hadi onu kabul edeyim önceki seneler?
Hadi onu da geçtim bak dün 250 - 500 TL olacağı söylenen kombineler bugün taraftarlar düşünülerek 300-600 TL'den 1 Temmuz'dan itibaren satışa sunulacağı yazıyor okumadınız mı arkadaşlar? Taraftarı düşünen olsa kombine fiyatları 17 maçlık bilet fiyatından 10 TL de olsa eksik olur ki taraftara cazip gelsin de kombine alsın.
Dikkatinizi çekerim bu sene küme düşmekten direkten döndük, UEFA elemelerine gidemiyoruz, Türkiye Kupası gruplarında mücadele edemeyeceğiz sağolsunlar bir zamanlar geleneksel dedikleri "Cumhuriyet Kupası" maçlarını da düzenlemiyorlar Türkiye Kupası ve Cumhuriyet Kupası maçları oynanırken 1 TL olan biletlerden kombinem olduğu halde cebimdeki bozuk paralarla da 1 veya 2 tane de (cebimde ne kadar bilet alacak bozuk para varsa) bilet alıyordum ki kapıda bekleyip de abi beni de içeri al diye yalvaran (taşkınlık çıkarmayacak) küçüklere veriyordum ki çocuklar da seyretsin hevesini alsın.
Biz taraftarlar böyle "SİVASSPOR"u düşünür desteklerken yönetimin yaptığına bak "taraftarı düşünerek 300-600 TL yaptık" Ben yine söylüyorum bu sene UEFA da oynamayacağımıza göre bu fiyatlar çok fazla 300 TL de olsa kombinemi alacağım ama yine de yönetimi daha duyarlı olmaya çağırıyorum ve kombine fiyatlarını aynı tuttukları gibi kombinelilerle biletli seyircilerin de aynı kapıdan giriş - çıkış yaptırmazlar umarım. UEFA kriterleri deniyor bence bu çok büyük eksiklik yanlışlık zaten 35 bin kişilik yeni stadımızı da yaptırmıyorlar bari bu ufak tefek eksiklikleri gidersinler de daha zevkli gelelim maçlara...
izmirliyigido 04.06.2010, 08:14 Adı kombine olan, aslında tek tem maç üzerinden satın alınan bilete göre daha pahalı ve dezavantajlı gelen bu uygulamaya bir çeki düzen verecek bir yöneticinin, bir idarecinin olmaması çok acı.
Sivas'ta ki taraftarı Fenerbahçe, Galatasaray taraftarıyla karıştıran zihniyet ücret konusunda cazip teklif sunamıyorsa hiç olmazsa uygulama konusunda sunmalı. Stada girerken normal bilet alan kişilerle kuyrukta 35-40 dakika bekledikten sonra, sanki Sivas'lı değilmişizde dışarıdan geliyormuşuz gibi üstbaş araması yapılıp, elimizdeki minik bayrakların plastik sopaları alınıyorsa, pankartlarımız içeri alınmıyorsa, astırılmıyorsa, kendi stadımızda deplasman taraftarı muamelesi görüyorsak birde 17 maça 250 TL veriyorsak çok para bu para.
Adam gibi stada girip çıkabileyim (ki bu ayrı kapılar açmak ile olur), kendi stadımda özgürce, rahatça, ailece ve güzel bir günü keyifle maç izleyerek geçirebileceğim şekilde bir gün olarak yaşarsam o zaman değil 250 TL 500 TL bile versem gam yemem.
Keyif yerine eziyete dönüşüyorsa o kombineye 250 TL vermeyeyim kulübe 500 TL bağışlayayım daha iyi. Yönetim 50 TL'lik jest yapacağına giriş-çıkış eziyetini, otopark eziyetini çözerse üste 50 TL daha fazla verelim.
AYK
kombineye gelene kadar gün akşam olur sivasspor stadındaki olumsuzlukları ortadankaldırmak lazım girişleri çıkışları maça geldigin zaman sanki taraftar degil de terörist muamelesi görüyorsun bir de benim merak ettigim olay şu bunca insan stat konusunda her türlü konuda yorumlarını yapıyor bir yönetici veya sivasspor yönetimiyle ilginen insanlardan birilerine bu sözleri düşünceleri iletenler yahut okuyan oluyormu yoksa bu kadar insan babasının hayrına mı kı...nı yırtıyor bogaz patlatıyor
izmirliyigido 04.06.2010, 10:44 Kusura bakma arkadaşım bence hesabım eksik değil, çünkü Kayseri de kombineler 75 TL, Ankara'da G.Birliği maçları için kombineler 50 TL'den satılırken onlar da grup maçı oynamasalar da Türkiye Kupası oynadılar. Sonra geçen sene Şampiyonlar Ligi elemeleri oynadık hadi onu kabul edeyim önceki seneler?
Hadi onu da geçtim bak dün 250 - 500 TL olacağı söylenen kombineler bugün taraftarlar düşünülerek 300-600 TL'den 1 Temmuz'dan itibaren satışa sunulacağı yazıyor okumadınız mı arkadaşlar? Taraftarı düşünen olsa kombine fiyatları 17 maçlık bilet fiyatından 10 TL de olsa eksik olur ki taraftara cazip gelsin de kombine alsın.
Dikkatinizi çekerim bu sene küme düşmekten direkten döndük, UEFA elemelerine gidemiyoruz, Türkiye Kupası gruplarında mücadele edemeyeceğiz sağolsunlar bir zamanlar geleneksel dedikleri "Cumhuriyet Kupası" maçlarını da düzenlemiyorlar Türkiye Kupası ve Cumhuriyet Kupası maçları oynanırken 1 TL olan biletlerden kombinem olduğu halde cebimdeki bozuk paralarla da 1 veya 2 tane de (cebimde ne kadar bilet alacak bozuk para varsa) bilet alıyordum ki kapıda bekleyip de abi beni de içeri al diye yalvaran (taşkınlık çıkarmayacak) küçüklere veriyordum ki çocuklar da seyretsin hevesini alsın.
Biz taraftarlar böyle "SİVASSPOR"u düşünür desteklerken yönetimin yaptığına bak "taraftarı düşünerek 300-600 TL yaptık" Ben yine söylüyorum bu sene UEFA da oynamayacağımıza göre bu fiyatlar çok fazla 300 TL de olsa kombinemi alacağım ama yine de yönetimi daha duyarlı olmaya çağırıyorum ve kombine fiyatlarını aynı tuttukları gibi kombinelilerle biletli seyircilerin de aynı kapıdan giriş - çıkış yaptırmazlar umarım. UEFA kriterleri deniyor bence bu çok büyük eksiklik yanlışlık zaten 35 bin kişilik yeni stadımızı da yaptırmıyorlar bari bu ufak tefek eksiklikleri gidersinler de daha zevkli gelelim maçlara...
Aynen katılıyorum..
Alacağımız kombine biletin her kuruşu kulübümüze helal olsun. Parasının fazlalığını çok fazla önemsemiyoruz cidden. Ama verdiğimiz değerin karşılığı olarak hiç olmazsa insan gibi stada girip çıkabilsek. Bizim derdimiz o.
AYK
yusuf_yusuf 04.06.2010, 18:25 http://i1006.hizliresim.com/2010/6/3/277.jpg (http://urlal.com/dqqf)
KALE ARKASI GAR NE KADR ACABA BANA MSJ ATARAK SOYLERMSINIZ
badger5858 05.06.2010, 01:17 Ben bu habere sevinenlerden değilim. Sebepleri fazla ama en önemli 2 sebebi dilimin döndüğünce anlatıp yönetimden bu konuya daha duyarlı yaklaşacağını ümit ediyorum. Birincisi 300 TL'den 250 TL'ye indirmek bir indirim değil hiç şaşırmayın fiyatların en fazla 150 TL olması lazım ki indirim sayılsın ve cazip olsun nedenini de açıklayayım her sene içer de 17 maç var 4 sezondur kombine bilet alan bir taraftarım hatırladığım kadarıyla 1 sezon 350 TL'den diğer sezonlar 300 TL'den aldım ortalama 300 dersek 17 maçın 17 sine gelen biletli bir seyirci ortalama 10 TL bilet parası verse 17x10=170 TL verir. (4 büyükler dediğimiz maçları da ortalamaya katarsak) 4 büyüklerin maçı 20'şer TL olsa 40 TL daha ekle 210 TL verir ama bazı maçlarda maraton tribünü 5TL 'ye indiği de olduğundan 170 TL demek daha mantıklı. İkincisi benim gibi kombine alanlar 300 TL verecek diğerleri 170 TL verecek (ki bizler sezon başlamadan bu parayı veriyoruz yanlış anlaşılmasın "SİVASSPOR"uma helal olsun bu verdiğim para) 130 TL'lik fazla ödeme yaparak diğer biletli seyircilerle aynı sıkıntıları yaşayacağım, içeri girerken en az 40-45 dakika sıra bekleyeceğim maç bitiminde çıkarken yine en az 20-25 dakika yavaş yavaş ve ezilerek çıkacağım nerede kaldı kombinenin özelliği...Fiyatlar açısından biletli seyircilerden az ödeme yapmamız lazım diye düşünüyorum. geçtiğimiz sezon maç başına kombineli seyirciler (300/17=) 17,65 TL öderken biletliler 10 TL ödediler ve de aynı sıkıntıları çektik maça giriş ve çıkışlarda işte bu iki nedenden dolayı bilet fiyatlarının en fazla 150 TL olmasını ve kombineli seyirci giriş - çıkış kapılarının ve de oturma yerlerinin ayrı olması düşüncesindeyim. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Bir de bence şu da var dediğim gibi bilet fiyatları toplam maça gelip 170 TL veren bir kişiden daha az kombineye ödemek zorunda kalınırsa inanıyorum ki taraftarlarımız kombine bilet almaya daha çok yönelecektir. Bu da kulübe daha çok gelir demektir.
Arkadaşım yazdıklarında sonuna kadar haklısın. Bence geçen sezonki bilet fiyatlatını göz önüne aldığımızda kombineler için 150 TL çok uygun olur.
İkinci olarak turnikler yenilenmeli ve çoğaltılmalı. Hangi kapı olursa olsun 2 turnikeden birisi kesin çalışmıyor. Maça zar zor giriyorsun hele bi de kale arkası olursa kesinlikle yerinde biri oturuyordur. Neyse kale arkası bende başka bi yere oturayım diyorum ama benim bu iyi niyetimi yerine oturduğum kişi göstermiyor sonra uğraş dur...Valla bazılarınız kale arkasında numara farketmez diyeceksiniz ama bence kesinlikle farkediyor.. İster maraton ,ister kale arkası olsun herkes numaralı koltuğuna oturmalı bence...Açık söyleyeyim sırf bu sıkıntıya katlanmamak için sürekli maratondan izlemeye çalışıyorum...
Zaten çıkışlardaki rezaletten bahsetmeye bile gerek yok.10-15 bin kişi aynı anda toplamda 8-9 kapıdan çıkmaya çalışmasını düşünün artık..
58_Buğra_98 10.06.2010, 07:52 Hangi birini dle getirelim. Gerçekten kombinelerin normal biletlerden çok pahalı olmasını yoksa giriş çıkışlarda ki rezaleti mi? Veya oto parkın rezilliğini mi? Bu ne biçim UEFA kriterlerine uygun bir stad anlayışı kombineli seyircilerin giriş ve çıkışları ayrı bir kapı olmalı oturma yerleri ayrı olmalı. Mesela maraton B ve C için iki ayrı kapıdan sadece kombineliler için giriş sağlanmalı ve B-C tribünlerine normal biletli seyirci alınmamalı sadece kombineliler oturabilmeli yani maraton B ve C tribünleri kombineli olmalı maraton A ve D ise normal bilet satılmalı onlara da ayrı 1'er kapı yapılmalı. Açıkcası anlaşılması ve yapılması çok da zor olmayan bir sorun A-D biletli B-C ise kombineli biletli olacak kombineliler A ve D'ye biletliler de B ve C'ye kesinlikle alınmayacaklar, girmeyecekler bu kadar basit bir işlemle 4 sezondur çektiğimiz sıkıntı biraz hafifletilmiş olur. Yönetime duyurulur. Bir önemli konu da maraton tribünden çıkışa zar zor katlanıp da bahçeden çıkışta sanki stada giriyormuşcasına ezilerek çıkıyoruz. O kapıdan girişte bilet sorulduğu için kapılar kapalı birer birer içeri alıyorlar da o sıkıntıyı çekiyoruz. Çıkarken o kapı raylı olsa komple açılsa da rahatça çıksak kötü mü olur. Yönetim bunu düşünemiyor mu veya bu konuyu yönetime iletecek kimse yok mu? Ben buradan haykırıyorum "Sayın Yönetim şu Maraton bilet ve kombine bilet seyircilerini A-D biletli B-C kombineli diye ayırıp giriş-çıkış kapılarına da ayırmanızı ve maraton arkası giriş kapısını da raylı sistem yapmanızı sağ duyunuza bırakıyorum. Kombine biletlerini de lütfen 17 maç için normal bilet fiyatlarından daha hesaplı ucuz olması hususunda bir kez daha düşünmenizi rica ediyorum. Kombine bilet normalde 150 TL olmalı hadi olmadı 200 TL!yi geçmemeli.
evimizde oynayacağımız 15 maç bilet fiyatına atıyorum 20 tl desek 300 tl eder...VIP çok pahalı olmuş maraton 200 tl , VIP 400 tl olması lazım..yine biletlere ilgi az olcak stad dolmuycak :mad:
|