Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Yönetim yeni sezona kombine biletlerle hazırlanıyor
Alt 02.06.2010, 23:49   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Yönetim yeni sezona kombine biletlerle hazırlanıyor

Geçtiğimiz sezon ligde kalma mücadelesi veren Sivasspor son haftalarda büyük bir taraftar desteğini de arkasına almıştı.

Son haftalarda maçlara ilgi gösteren taraftarların dikkatini çekmek isteyen Sivasspor yönetimini önümüzdeki dönem biletleri için yeni projeler hazırlamaya çalışıyor.
Yönetimin önümüzdeki sezon için kombine ve biletlerde bir zam düşünmediği gibi indirime de gidecekleri öğrenildi.
Geçtiğimiz sezon 300 TL'den satılan maraton tribünü kombine biletlerini bu yıl 250 TL'ye indirmeyi planlayan Sivasspor VİP tribünü biletlerinin fiyatını ise 600 TL'den 500 TL'ye çekmeye düşünüyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda dileyen vatandaşlar kombine biletleri kredi kartlarıyla alabilecekler.
Transfer çalışmalarına başlanmasıyla birlikte önümüzdeki sezon iyi bir kadro kurmak isteyen Sivasspor arkasında tribün desteğini de görmek istiyor.
Öte yandan Sivasspor yönetiminin kombine bilet alan vatandaşlara çeşitli küçük hediyelerde sunması gündeme geldiği ifade ediliyor.

Kaynak:Sivas'ın Sesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Yönetim yeni sezona kombine biletlerle hazı
Alt 03.06.2010, 00:06   #2
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1053 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Yönetim yeni sezona kombine biletlerle hazı

İşte bu güzel haber.Yönetimi bu adımı için tebrik ediyorum..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2010, 01:50   #3
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

cok güzel bir haber, böylece hem sivasspor hemde vatandas yararlanmis oldu
Alt 03.06.2010, 02:56   #4
58MySouL
Yiğido

58MySouL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 230 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt58MySouL ist jedem bekannt

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Geçtiğimiz sezon ligde kalma mücadelesi veren Sivasspor son haftalarda büyük bir taraftar desteğini de arkasına almıştı.

Son haftalarda maçlara ilgi gösteren taraftarların dikkatini çekmek isteyen Sivasspor yönetimini önümüzdeki dönem biletleri için yeni projeler hazırlamaya çalışıyor.
Yönetimin önümüzdeki sezon için kombine ve biletlerde bir zam düşünmediği gibi indirime de gidecekleri öğrenildi.
Geçtiğimiz sezon 300 TL'den satılan maraton tribünü kombine biletlerini bu yıl 250 TL'ye indirmeyi planlayan Sivasspor VİP tribünü biletlerinin fiyatını ise 600 TL'den 500 TL'ye çekmeye düşünüyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda dileyen vatandaşlar kombine biletleri kredi kartlarıyla alabilecekler.
Transfer çalışmalarına başlanmasıyla birlikte önümüzdeki sezon iyi bir kadro kurmak isteyen Sivasspor arkasında tribün desteğini de görmek istiyor.
Öte yandan Sivasspor yönetiminin kombine bilet alan vatandaşlara çeşitli küçük hediyelerde sunması gündeme geldiği ifade ediliyor.

Kaynak:Sivas'ın Sesi
bilet ve kombine fiyatlari biraz daha aşagi sekılmeli.10 bin kişiye oynuyacagımıza 20 kişiye ful stada oyasak daha iyi olmazmı.
58MySouL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MySouL'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.06.2010, 07:43   #5
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben bu habere sevinenlerden değilim. Sebepleri fazla ama en önemli 2 sebebi dilimin döndüğünce anlatıp yönetimden bu konuya daha duyarlı yaklaşacağını ümit ediyorum. Birincisi 300 TL'den 250 TL'ye indirmek bir indirim değil hiç şaşırmayın fiyatların en fazla 150 TL olması lazım ki indirim sayılsın ve cazip olsun nedenini de açıklayayım her sene içer de 17 maç var 4 sezondur kombine bilet alan bir taraftarım hatırladığım kadarıyla 1 sezon 350 TL'den diğer sezonlar 300 TL'den aldım ortalama 300 dersek 17 maçın 17 sine gelen biletli bir seyirci ortalama 10 TL bilet parası verse 17x10=170 TL verir. (4 büyükler dediğimiz maçları da ortalamaya katarsak) 4 büyüklerin maçı 20'şer TL olsa 40 TL daha ekle 210 TL verir ama bazı maçlarda maraton tribünü 5TL 'ye indiği de olduğundan 170 TL demek daha mantıklı. İkincisi benim gibi kombine alanlar 300 TL verecek diğerleri 170 TL verecek (ki bizler sezon başlamadan bu parayı veriyoruz yanlış anlaşılmasın "SİVASSPOR"uma helal olsun bu verdiğim para) 130 TL'lik fazla ödeme yaparak diğer biletli seyircilerle aynı sıkıntıları yaşayacağım, içeri girerken en az 40-45 dakika sıra bekleyeceğim maç bitiminde çıkarken yine en az 20-25 dakika yavaş yavaş ve ezilerek çıkacağım nerede kaldı kombinenin özelliği...Fiyatlar açısından biletli seyircilerden az ödeme yapmamız lazım diye düşünüyorum. geçtiğimiz sezon maç başına kombineli seyirciler (300/17=) 17,65 TL öderken biletliler 10 TL ödediler ve de aynı sıkıntıları çektik maça giriş ve çıkışlarda işte bu iki nedenden dolayı bilet fiyatlarının en fazla 150 TL olmasını ve kombineli seyirci giriş - çıkış kapılarının ve de oturma yerlerinin ayrı olması düşüncesindeyim. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Bir de bence şu da var dediğim gibi bilet fiyatları toplam maça gelip 170 TL veren bir kişiden daha az kombineye ödemek zorunda kalınırsa inanıyorum ki taraftarlarımız kombine bilet almaya daha çok yönelecektir. Bu da kulübe daha çok gelir demektir.
Alt 03.06.2010, 08:48   #6
BeYLeRBeYi58
Acemi Yiğido

BeYLeRBeYi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 BeYLeRBeYi58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maratonda taraftar gruplarına indirimli bilet ve sadece onların duracağı tasarlanmış yankının bol olacağı bir noktada yer verilmeli !!!
Alt 03.06.2010, 09:42   #7
muratugur58
Acemi Yiğido

muratugur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

53 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 muratugur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence an güzel haber çok güzel bir transfer .iyi bir kadroyla girersen liğe kombinelere gereken ilgi olur ben üç senedir kombine alan biri olarak bu sene transferleri bekliyorum .şimdiden alıp saç baş yolmak istemiyorum bekliyorum.
muratugur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2010, 10:41   #8
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1625 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Bu konuda taraftarların sıkıntılarını bilip bi çalışma yapılıyorsa ne güzel.gönül isterki her maçta stad ful dolsun. inşallah o günleride göreceğiz biraz sabır....
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.06.2010, 11:33   #9
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

eger dediğiniz gibi kombine alanınverdiği para biletliden fazla ise kimse kombine almaz ki
sivasta bilet bulamama sıkıntısı yok ki
kimse kobineyle önceden yerimhazır olsun demez
boyle bir durumda kombine, biletle 17mac parasından az olmalı
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivaslıadem'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.06.2010, 13:18   #10
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

1-Teker teker her maç için para versem çok daha ucuza geliyor.Kombine niye aalyım?
2-haberde kredi kartı diyor ama geçen sene iyi yerler satıldıktan sonra kredi kartı imkanı verdiler ve taksit yoktu.Niye alayım?
3-iyi yerleri zaten şimdiden ayrımışlardır bile.Diğer yerler içinse fazladan para vermeye niyetim yok!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Metal Gear'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
biletlerle, hazırlanıyor, kombine, sezona, yeni, yönetim