Orijinalini görmek için tıklayınız : Parayı veren düdüğü çalıyor....

emre41
18.09.2010, 02:19
Dün akşam Manisapor bizim 6 tane gol yedimiz takıma deplasmanda 3 gol atmış ve galip gelmiştir. bu gollerin 2sini geçen senenin gol kralı Arıza Makakula atmıştır. Manisaspor'a 2 milyon euroya transfer olan Makakula ilk maçında 2 tane gol atmıştır. Bizim muhtemelem bedavay aldığımız Suarez efendi ise ilk 18 yüzü görememiştir.

Şimdi sormak istiyorum, tamam bizim gelirimiz yüksek değil ama Allah aşkına Manisa çok mu büyük bir takım. Bir galibiyetin 700 bin lira olduğu bi ligte yönetim nasıl olurda takviye yapmadan lige başlar. Ben çok merak ediyorum, bugün Eskişehir maçında golü kim atacak?

Fazla lafa gerek yok parayı veren düdüğü çalıyor, bize ellerimizi cebimize sokup havaya baka baka bir şey olmamış gibi ıslık çalmak kalıyor. Kimse kızmasın ancak Mehmet Yıldız'ın tek forvet oynadığı bi takım bu ligte kalırsa dualrımızla kalır.

50sekiz
18.09.2010, 02:53
Golü Fikret Ünsal atacakmis :D
Aslinda o golü coktan kendi kalemize atti ama neyse ;)

mucahitbaba58
18.09.2010, 03:00
suan ligte en istikrarsiz takim sivasspor bunu aylardir biliyoruz ama yonetim nasil gormez cok hayret acikcasi eskisehir macindanda umudum yok forvetimiz cok kotu

bursalibatu
18.09.2010, 07:03
bana sorarsan kontra ataklada çıkıp atabilir SİVAS ama gerçekten forvet mevkiine gerek kiralık gerekse satın alınmış şekilde 1 adet forvet lazım

turks
18.09.2010, 08:05
güne çok güzel uyandım trabzonun yenilmesi ile :D

Sivas_SporLu58
18.09.2010, 08:37
Forvetimiz Yok Bu Kaleci Bizi Yolda Bırakır Ts Macındaki Yediği Golleri Ben Halısahada Yemem Defans Desen Hayrettinle Abdurrahmanla Yürür Sanıyolar Yönetim sadece Orta Sahaya Takviye Yaptı Dİğer Yerleri Unuttu Tsabalala'ya 1.5m Euro Veremiyolar Aldıkları 5 M Euro Naptılar acaba :confused:

58_babacan_58
18.09.2010, 09:48
YAW ARKADAŞ PARAYA KIYIP TRANSFER YAPMIYORLAR KAÇ SENEDİR,HER ZAMAN NEREDE BULUCAN BELEŞ FUTBOLCUYU,ARTIK TAŞIN ALTINA ELİNİ SOK YÖNETİM,NEREYE GİDİYOR BU PARALAR ÇOK MERAK EDİYORUM CEBEMİ GİRİYOR YOKSA BİZEMİ GİRİYOR....!

calipso
18.09.2010, 09:59
bi sedat vardı gölcümüz o da 4 hafta yok :D
şaka maka içler acısı acınacak durumdayız ligde.. herkes bi yerleriyle bize gülüyor.. bugün golü kim atar derseniz atsa atsa cihan tara o da bir tane .. ikinci gol olmaz dua edelimde gol yemeden atalım

B.DUMANLI
18.09.2010, 10:09
Sivas´in oynadigi zaman TB´da istifalar yoktu.Manisa teknik direktörünü yeniledi ve Makukula gibi golcüyü takima katti.Vestel gibi sponsorlari var,ayrica meclis baskani Bülent Arinc Manisa´li .Su anda süperligde iki garip var, sahipsiz .Ayni zamanda en büyük düsme adaylari.Biri Sivasspor,digeri Kasimpasa.Ücüncüsü Karabük ve Buca´dan biri derdim onlarda su anda ligde iyi oynayan takimlardan.Bir takim düsünün ,forveti iyi top sakliyor ve takimin ileride cogalmasini sagliyor diye bu oyuncu adeta takim icerisinde oldugundan büyük gösterilmeye calisiliyor.Makukula´ýla kiyaslanmiyacak bir oyuncu M.Yildiz´dan bahsediyorum.Antalya´da kacirdigi goller ve TB ´a karsi sergiledigi anlamsiz ve cirkin futbol.Sayet biz düseceksekki durum onu gösteriyor,Suarez´in forvet olarak oynadigi takim düssün.Maci naklen izleyenler M.Yildiz´a toplu ve topsuz alanda bir dikkat etsinler ne yapiyor.TB macinda sadece onu izledim yaptigi hicbirsey yok.Bugünki Eskisehir maci cok zor gececek,kimse bizi favori görmesin.Takimda herkes galibiyet icin varini yogunu ortaya koyarsa birseyler olur.Ruhsuz oynarlarsa maglubiyet kacinilmaz olur.Düsme potasina girmek bu yilda nasip oldu.Iki torpilli Ceyhun baskan tarafindan,ikinci torpilli Bakkal tarafindan M.Nas.Bu iki oyuncunun takima katkisi ne olmustur herkes görüyor.Nokta transferler bunlarmi?LIMONU SIKARSIN geriye posasi kalir.Bu ikili ayni LIMON´a BENZIYOR.Neden gelecege yatirim yapilmadi.Bu kadroyla seneye devam etmek zor,tabiki düsmezse.Digitürk gelirleri ne oldu baskan?Para ne oldu?Sivas taraftari bunu bilmek istiyor.

jamesbond58
18.09.2010, 10:53
bi sedat vardı gölcümüz o da 4 hafta yok :D
şaka maka içler acısı acınacak durumdayız ligde.. herkes bi yerleriyle bize gülüyor.. bugün golü kim atar derseniz atsa atsa cihan tara o da bir tane .. ikinci gol olmaz dua edelimde gol yemeden atalım

bu arkadaşımız acı ama doğruyu söylüyor. ne hallere geldik ne kadar kişiliksiz bi takım olduk anlamadım gitti.Allah sonumuzu hayr etsin

Respect58
18.09.2010, 11:08
Takım şampiyonluğa oynadığında revizyona giden,takım düşmemeye oynadığında 3-4 tane takviye yapan bir yönetimden kaliteli transfer yapmalarını beklemek cok fazla polyannacılık olur.Birilei bu takımı kullanıyor beyler benim aklıma başka birsey gelmiyor :mad::mad:

Kokomo
18.09.2010, 12:09
Makakula konusunda sanırım çoğu arkadaşın bilgisi yok, neden Manisa'ya geldiğini kendisi açıklamıştı haftalar önce ;

"Makukula'yı genel menajer Öner Karalar karşıladı. Spor Toto Süper Lig'in gol kralı olan Makukula, şunları söyledi: ''Buraya unvanımı sürdürmek için geldim. Benim işim gol atmak. Çocuklarım için Manisa'yı seçtim. 3 çocuğum var. Kayseri ve Trabzon'da okul yok. İzmir'de Fransız okulu var. Bu nedenle Manisa'yı tercih ettim. "

Ama tabii ki Sivasspor'un forvete transfer yapmaması ve yapılanlarında oynatılmaması çok büyük bir hatadır, o ayrı bir konu ...

asisevecen58
18.09.2010, 12:23
Arkadaşlar sonumuzun ne olacağını ben size söyliyeyim arkadaşlar bu sene biz ligden düşeriz ve ondan sonrada çabalar dururuz birdaha çıkmak için geçen sene direkten döndük ama bu sene tam doksandan düşecez bank asyaya kimse bana kızmasın durumumuz bunu gösteriyor çünkü....

Metal Gear
18.09.2010, 12:24
Şampiyonlar Ligine katıldığımız sene elimizdeki oturmuş kadroyu bozan yönetimden çokca şey beklemiyorum ben!

B.DUMANLI
18.09.2010, 13:16
Şampiyonlar Ligine katıldığımız sene elimizdeki oturmuş kadroyu bozan yönetimden çokca şey beklemiyorum ben!

O takim bozulmamis olsaydi bile gecen yildan farkli olmazdi,cünki gecen yil takim halinde kötüydük.

karyola
18.09.2010, 13:41
İŞTE NOKTA TRANSFER DİYE BUNA DENİR.DURDU DURDU TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU MANİSA.BİZİM EFENDİLER NERDE BELEŞ BONSERVİSİ ELİNDE TAKIM ARAYAN TOPÇU VARSA GETİRİYORLAR 5-6 GOLLÜ REZALETLER YAŞATIYORLAR.MAKAKULA NIN CANINI YİYİM TRABZONUN HAVASINI ALDI SADRİ ŞENER HAVALARA UÇUYORDU YERE ÇAKILDI.:D:D

karyola
18.09.2010, 13:43
AZ ÇOK HEPİMİZ BARCELONAYI TAKİP EDİYOZ.ADAMLARDA Kİ TRANSFER STRATEJİSİ EN BASİT YOLDAN TAKIMI BOZMUYORLAR 1-2 TRANSFERLE İŞİ BİTİRİYORLAR.BELKİ BİR ÇOĞUMUZ SİVASSPOR 11 Nİ SAYAMAZ AMA BARÇA NIN EKİP KEMİK HERKES BÜLBÜL GİNİ ŞAKIR.

esrarengiz
18.09.2010, 13:45
sezon baslamadan daha ben fikirlerimi soyledim arkadas ceyhunla ermanla bu yola cikilmaz diye ama nedense herkes bir anda ceyhunu bana sanki ronaldo gibi tanitmaya basladi kardesim paraya ac degil futbola ac futbolcu oynasin takimda neden hala bu yonetim bunun farkinda degil ben inaniyorumki gecen haftaki trabzon macina paf takimi cikarsan yenerdi.. mehmet yilmaz ceyhun felan iyiki trabzona ustunlugun var her zaman yeneriz dusuncesiyle cikmislar maca... hadi 6-1 lik gibi bir hezimetin altindan kalkinda gorelim bu yenilgi artik takimin korkmasina yol acacak bir gol yediginde gol atmayi degilde fark yememek icin ugrasacaklar... herkesin dilinde sakiz olduk ... bu sene ankarada yokki 6 puan garanti olsun ligden dusme listesinde yer aliyoruz.. umarim bu isi yonetim en kisa zamanda duzeltir... yinede umutluyum takimdan ama... amasi var iste daha ligin basindayiz suarez i daha ne kadare kenarda tutmayi dusunuyor mesut hoca veya yonetim daha ne kadar israr edecek erman ceyhun mehmet nas 3 lusune torpil yapmakla... ne yani 3 puan almak icin her hafta teknik direktormu degistirmek gerekiyor yonetim yonetimine bakk sahayi ya hocaya birak yada hocayi cikart trubune sen sahaya in sen yonet takimi hatali olan belli olsun simdi mesut hoca godermi gitmezmi diye herkes bekliyor...faturayi hocaya keseceksen madem hocaya birak takimi herkes gorevini bilsin taraftarda bilsin kiim hatali... takimdaki olumsuzluklarinbasinda mehmet yilmazin havali havali davranislari ceyhununben olmassam bu takim olmaz dusuncesi oldugu surece biz daha cokkkkkk yazilar yazariz takimdaki kotu gidisin ustune...
gelen gideni aratir derlerya simdi arayin gidenleri..telefonda acabilirsiniz sms de cekersiniz hal hatir sormak icin:))
illa takimin duzelmesi icin istifalar gerekiyorsa ben taraftarliktan istifa ediyorum arkadas..!!!!
bu aksamki maci insallah aliriz... bence aliriz eger sahaya adam gibi adamla cikarsak....
BU ARADA BEN YENI BIR PROJEYE BASLADIM ... SIVAS SPORU TEKELCI RUHDAN KURTARMAK VE IYI SONUCLAR ALMAK ICIN SIVASSPORU OZELLESTIRELIM DIYORUM... YANI HER HAFTA HANGI TAKIMLA OYNUYACAGIZ O HAFTA SIVASDAN GENCLERIMIZE DUYURU YAPALIM KIM KENDINE GUVENIYORSA GELSIN... MESELA BU HAFTA ESKISEHIR MACI VAR SIVASDA HERKES FUTBOLDAN ANLAR ... BEN ESKISEHIRE 1 GOL KESIN ATARIM DIYECEK KADAR YUREKLI GENCLERIMIZI OYNATALIM....BOYLE DAHA COK SANSIMIZ VAR LIGDE KALMAK ADINA.... OLMAZ DIYENLERE ORNEK OLARAKTA TURKIYE MILLI TAKIMINA TARIHINDE KI ILK PUANINI VE ILK GOLUNU ATAN... KASAPLARDAN MANAVLARDAN BAKKALLARDAN TAMIRCIDEN OLUSAN TAKIMI HATIRLATIRIM ALIN SIZE YUREKKK:;.........

keko 58
18.09.2010, 14:19
ya sev yada git ya oynarsiniz adam gibi yada gidersiniz sanki arpa ekmegi yemisler kardesim bugünde bu maci almassaniz yukarda dedigim gibi ya adam gibi oyna yada oturun ananizin kucaginda yeter artik yahakeme mahane suna mahaneyle olmuyor sivasin ekmegini yiyenin kici kalkiyor mesut hoca sende takimi adam gibi kur biraz münasip yerini degil gözünü ac burasi sivas baska sivas yok

erhan 10
18.09.2010, 14:45
Başarılı sezonlarda forvetlere bakın :Fran sergio-Anderson-chetkov-kamanan-mehmet yıldız..Şimdi kim kaldı? Kimse bence kamanan cezalı mehmet bitik..Bakıyorum o sezonlara öyle aman aman top oynamıyorduk ama forvet üstünlüğümüz vardı bu da gol atmamızı sağlıyordu..Şimdi tek forvet bitik güreşçi hadi buna 35 lik ceyhunu da alalım..Ne oldu bu adamlar koşan adamlar değil eskisi gibi..Yani rakip direk savunmayla karşılaşıyor(orta sahada savunma gibi olduğu için direk dedim)..E bırakın da defans hata yapsın..Tek suç yönetimdedir....Başkanı seviyorum ama fikret ünsal ve saz arkadaşları artistliğine takım yönetimine yardımcılar..

furkandtr
18.09.2010, 16:06
tsaha'nın alınması gerekirdi.

ayazoğlu
18.09.2010, 20:18
Dün akşam Manisapor bizim 6 tane gol yedimiz takıma deplasmanda 3 gol atmış ve galip gelmiştir. bu gollerin 2sini geçen senenin gol kralı Arıza Makakula atmıştır. Manisaspor'a 2 milyon euroya transfer olan Makakula ilk maçında 2 tane gol atmıştır. Bizim muhtemelem bedavay aldığımız Suarez efendi ise ilk 18 yüzü görememiştir.

Şimdi sormak istiyorum, tamam bizim gelirimiz yüksek değil ama Allah aşkına Manisa çok mu büyük bir takım. Bir galibiyetin 700 bin lira olduğu bi ligte yönetim nasıl olurda takviye yapmadan lige başlar. Ben çok merak ediyorum, bugün Eskişehir maçında golü kim atacak?

Fazla lafa gerek yok parayı veren düdüğü çalıyor, bize ellerimizi cebimize sokup havaya baka baka bir şey olmamış gibi ıslık çalmak kalıyor. Kimse kızmasın ancak Mehmet Yıldız'ın tek forvet oynadığı bi takım bu ligte kalırsa dualrımızla kalır.

Sana katılıyorum

ayazoğlu
18.09.2010, 20:20
Yönetici dediğin karar veren kişidir. Kimi zamanlar doğru karar verebilir ama mühim olan her zaman karar vermesidir.

denis
18.09.2010, 21:13
COZUM KANGRENE DONMEDEN ERKENDEN ACIL CERRAHI MUDAHALE

Saygi Deger Yigido Kardeslerim, Su anda eldeki Teknik Heyet+ sahip oldugumuz Futbolcularimizin Kalite ve futbol duzeyine bakarsak, daha kotu sonuclara hazir olmaliyiz, Eger Kume dusme bolgesinden uzakta ortalarda tutunabilirsek: bu bizim icin Sampiyonlar Ligi Sampiyonu olmus kadar buyuk basaridir. Kendimizi Aldatmayalim - Kandirmayalim, Bu Kadro ile kesinlikle bir yere varilamaz - Gorunen koye kilavuza gerek olmaz.

Turkiyede Sivasspor'un basina getirilmesi gereken kisi ABDULLAH AVCI dir, Eger gelirse, Ama ben sahsen gelecegini pek zannetmiyorum.

Ist-Buyuksehir Belediyeyi Sampiyon yapamaz ama bir Sehir takimini cok rahat Sampiyonluga tasir, Vizyon+Hirs+Dinamizm mutlak Gerekli. Basta teknik heyette mutaka, Bursa-Ertugrul Saglam ve biraz gayretle Sampiyon oldu ama, Hepimizinde gordugu gibi Bursa ve Onun yapisinda+Vizyonundaki takimlardan Sampiyonlar Liginde kendi sahasinda ve disarda sadece averaj takimi olabilir 4-5-6-10 Sifir yenilmek icin, Onlardan once bizde bu macerayi yasamistik ve gormustukki: Edirne den sonraki Avrupada Samp. Liginde + UEFA daki Futbol cok farkli oynanmakta

YEGANE (EKONOMIK- DINAMIK) COZUM GELIRSE ABDULLAH AVCI

Mutlaka ki iyiyimser olalim her zaman, ama iyiyimser olmak demek, Olmayacak duaya amin demek, kendini aldatmak + kandirmak demek degildir.

Gercekleri gec olmadan gorup onlemeli, cabuk ve oncelikle zaman kaybetmeksizin gereken onlemler mutlak alinmali. Hemde Super Ligde iken alinmali bizce, ikinci lige dusme asamasinda degil,

Tum Yigido Kardeslerimize Saygilarimi Sunar, Zamaninda uyanip, Korkulu ruyalari gormeye baslamadan Takimimiza Sahip cikalim dusuncesini Sizlerin Takdirlerine ve Degerlendirmelerine sunmak isterim, Tekrar Saygilarimla, Allaha Emanet Olunuz

fatihtuztas
18.09.2010, 22:11
bizim yönetim malesef cimri davranıyor arkadaş, borcumuz yok, paramız da var sanırım ama ona rağmen bi şabalalayı getirmediler, ayıp yahu, adam dünya kupasında parlamış, daha bedavaya mı getireceksiniz, biraz kıyın, sürekli yıldız almıyosunuz ki zaten, ayda yılda bir de verin, kıyın biraz paraya.

bulutbey27
18.09.2010, 22:16
futbolda transfer varsa başarı olur eğer iyi bir yerlere gelmek istiyorsan güzel futbolcu transfer edeceksin öyle nerde bedava topçuları toplamakla başarı gelmez ucu etin yahnisi hiç yenmez kokudan yanına bile yaklaşılmaz

ready
18.09.2010, 22:34
şimdi başkanımız atıp tutuyor ya borcu olmayan klüplerden biriyiz diye borcumuz olmadıgı içinmi ikinci el futbolcu ikinci ligde top koşturacak kalitede olan miadı dolmuş nerdeyse emekli olacak futbolcuları neden aldınız o zaman

karşıyakalı
19.09.2010, 11:07
mecnun başkan ve yönetim yayın gelirinden alınan paraların nereye harcandıgını açıklamamlı.bu paraların transfere harcanmadıgı kesin.o zaman nerede bu paralar

subasi29
19.09.2010, 13:13
manisa daha ilk macta dudugune caldi hemserim !

karşıyakalı
19.09.2010, 14:22
KÜMEDE KALMAK İÇİN TAKIM KURARSAN BU HALLERE DÜŞERSİN TABİ.İNSAN DÜŞÜNDÜKÇE ÇILDIRIYOR YA.LİGDEKİ EN ACİZ TAKIM BİZMİYİZ YA NEDEN KALİTELİ VE GENÇ Bİ ADAM ALAMADIK.TAKIMLARINDAN KOVULAN YAŞLI OYUNCULAR BİZİM KADERİMİZ OLMAMALI.PARA VERİP TE Bİ TANE BİLE ADAM ALMAYAN YÖNETİM BAŞARISIZ YÖNETİMDİR.HAZIR OLUN HOCA VE YÖNETİM Bİ KAÇ HAFTA SONRA İSTİFA SESLERİ DUYMAYA KENDİNİZİ HAZIRLAYIN.İNSANLARAIN TAHAMMÜL EDECEK SABIRLARI KALMADI ARTIK.BENİM İÇİN SORUN TAMAMEN BİTMİŞTİR ARTIK.çünki bi daha maça falan gitmeyecegim.

ercan58.a
19.09.2010, 14:27
giresundan alınan suarez nerde beyler bize 2 gol atan defansımızı hallaç pamugu gibi atan bu adam nerde

şu ermanıda bu takımdan kovun gitsin lütfen

emre41
20.09.2010, 11:31
manisaspor maçında golü kim atacak diye merak dahi etmiyorum; merak ettiğim şey acaba o maçta gol atabilcez mi?

Gol atabileceğimizden emin olan var mı içimizde? Bakın galibiyet demiyorum; dikkattttt

Salim58
20.09.2010, 11:43
manisaspor maçında golü kim atacak diye merak dahi etmiyorum; merak ettiğim şey acaba o maçta gol atabilcez mi?

Gol atabileceğimizden emin olan var mı içimizde? Bakın galibiyet demiyorum; dikkattttt

Güzel bi soru bizde golcü varmı.Kime denk gelirse önüne gelen vuruyor.

Caner POLAT
20.09.2010, 11:46
Sonumuz hayrola !