Cevap: Parayı veren düdüğü çalıyor....
Sivas´in oynadigi zaman TB´da istifalar yoktu.Manisa teknik direktörünü yeniledi ve Makukula gibi golcüyü takima katti.Vestel gibi sponsorlari var,ayrica meclis baskani Bülent Arinc Manisa´li .Su anda süperligde iki garip var, sahipsiz .Ayni zamanda en büyük düsme adaylari.Biri Sivasspor,digeri Kasimpasa.Ücüncüsü Karabük ve Buca´dan biri derdim onlarda su anda ligde iyi oynayan takimlardan.Bir takim düsünün ,forveti iyi top sakliyor ve takimin ileride cogalmasini sagliyor diye bu oyuncu adeta takim icerisinde oldugundan büyük gösterilmeye calisiliyor.Makukula´ýla kiyaslanmiyacak bir oyuncu M.Yildiz´dan bahsediyorum.Antalya´da kacirdigi goller ve TB ´a karsi sergiledigi anlamsiz ve cirkin futbol.Sayet biz düseceksekki durum onu gösteriyor,Suarez´in forvet olarak oynadigi takim düssün.Maci naklen izleyenler M.Yildiz´a toplu ve topsuz alanda bir dikkat etsinler ne yapiyor.TB macinda sadece onu izledim yaptigi hicbirsey yok.Bugünki Eskisehir maci cok zor gececek,kimse bizi favori görmesin.Takimda herkes galibiyet icin varini yogunu ortaya koyarsa birseyler olur.Ruhsuz oynarlarsa maglubiyet kacinilmaz olur.Düsme potasina girmek bu yilda nasip oldu.Iki torpilli Ceyhun baskan tarafindan,ikinci torpilli Bakkal tarafindan M.Nas.Bu iki oyuncunun takima katkisi ne olmustur herkes görüyor.Nokta transferler bunlarmi?LIMONU SIKARSIN geriye posasi kalir.Bu ikili ayni LIMON´a BENZIYOR.Neden gelecege yatirim yapilmadi.Bu kadroyla seneye devam etmek zor,tabiki düsmezse.Digitürk gelirleri ne oldu baskan?Para ne oldu?Sivas taraftari bunu bilmek istiyor.
|