Orijinalini görmek için tıklayınız : Yayıncı kuruluşun yanlı duruşu

Rallim58
24.01.2011, 14:56
Bilindiği gibi yayıncı kuruluş her hafta süper ligde mücadele eden takımların tamamını naklen veriyor. Dikkatlerinizi çekmek istediğim konu ise yayıncı kuruluş spikerlerinin yanlı anlatım tarzlarıdır.

Her hafta yaşanan bu tutumlarına, dün akşam GS-Sivasspor müsabakasında ise farklı bir hataları ile ayyuka çıkmıştır. Kadroların verildiği listede Sivassporumuzun teknik direktör yerinde Rıza Çalımbay yerine Mesut Bakkal yazıyor olmasıdır. Yayıncı kuruluş bu konuda teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'dan özür dilemelidir.

Kendilerince büyük gördükleri takım futbolcularının yaptığı gol pozisyonlarını anlatırken yaşadıkları heyecanı farklı söylemlerle ifade etmelerini şiddetle kınıyorum. Yayıncı kuruluşun bu düşüncedeki spikerlerinin dikkatlerini çekerek, daha objektif yayın yapmaya davet etmelerini bekliyorum.

DoomsDay58
24.01.2011, 15:00
Çok iyi bir konuya değinmişsin dün bende bundan şikayetci birisiydim gs nin her atağında gol olucakmış gibi anlatıyor bizim kaleye 5 metre varken şutumuz oluyor adam normal maç anlatırmış gibi anlatıyor.

izmiriyigidosu
24.01.2011, 15:13
Bilindiği gibi yayıncı kuruluş her hafta süper ligde mücadele eden takımların tamamını naklen veriyor. Dikkatlerinizi çekmek istediğim konu ise yayıncı kuruluş spikerlerinin yanlı anlatım tarzlarıdır.

Her hafta yaşanan bu tutumlarına, dün akşam GS-Sivasspor müsabakasında ise farklı bir hataları ile ayyuka çıkmıştır. Kadroların verildiği listede Sivassporumuzun teknik direktör yerinde Rıza Çalımbay yerine Mesut Bakkal yazıyor olmasıdır. Yayıncı kuruluş bu konuda teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'dan özür dilemelidir.

Kendilerince büyük gördükleri takım futbolcularının yaptığı gol pozisyonlarını anlatırken yaşadıkları heyecanı farklı söylemlerle ifade etmelerini şiddetle kınıyorum. Yayıncı kuruluşun bu düşüncedeki spikerlerinin dikkatlerini çekerek, daha objektif yayın yapmaya davet etmelerini bekliyorum.

aynen katılıyorum dünkü maçta 2. spiker taraflı yorumlarıyla sinir etti beni bunların olmaması gerekiyor

50sekiz
24.01.2011, 15:15
Spikerlerin yanli anlatimlari kismina katiliyorum, bu zaten bilenen sey.
Riza Calimbay yerine Mesut Bakkal yazmalarini abartmamak lazim. Anadolu takimlari ile fazla ilgilenmedikleri icin sistemde güncelleme yapmamislardir.
Resmi sitemiz de benzer hatayi yapiyor. Kamil yerine Kamila yazip Polanya sitelerine alay konusu oluyor.

SIVAS58FOREVER
24.01.2011, 15:23
Ben sadece dün oynanan maçı anlatım tarzlarından değil bütün maç anlatımlarından şikayettçiyim, hatta bu konuda kendilerine aylar önce bir de e-mail gönderdim ve sadece maç anlatmalarını talep ettim, yanlarına bir yorumcu alarak haksız ve yanlı yorum yapmalarının yanlış olduğunu belirttim, çünkü her yorum da bir taraf olma durumu söz konusudur ve maalesef bu yorumlar hep bizim aleyhimize oluyor. Sonuçta Lig Tv için belli bir abonelik ücreti ödüyoruz ve sadece maç izlemek istiyoruz, orada saçma sapan yorumlar yapacak ikinci bir sunucuyu dinlemeye ihtiyacımız yok.

Bu şahıslar Trabzon maçı anlatırken de bir coşku içerisindeler sormayın gitsin, TeoFilo transferinden sonra başlayarak aylarca her maçta mutlaka Sadri Şener'in ne zor yolculuk şartları altında gidip de onu transfer ettiğini vs. anlata anlata bitiremediler. Jaja gibi beceriksiz bir oyuncuyu öve öve bitiremiyorlar, bunları her maçta mutlaka yapıyorlar, amaç bazı takımların reklamını yapmak elindeki oyuncuların değerini arttırmak.

Bir pozisyon için bile spor yazarları ağır çekimde izleyerek farklı farklı yorumlar yapabiliyorken, maç esnasında bir şahsın orada oturup kendi isteği doğrultusunda yorum yapması gerçekten çok antipatik bir durum.

Yiğiter
24.01.2011, 16:04
Bu her maçta aynı.O spikerlerin de tuttukları bir İSt. takımı var ve bunu ne yazık ki maç sunumlarında yansıtıyorlar.Şahsen kuruş vermiyorum bu kanala!

adalı harun
24.01.2011, 16:40
bu spikerlerin hepsi yanlı adam ceza sahasına girmemiş vasat bir atakta
söyle girdi böyle verdi sahşahlandırıyorlar
bütün pozisyonları gol gibi anlatıyorlar kimseninde sesi çıkmıyor
mesleklerine saygı duymuyorlarutanmaz adamlar
kerem öncel bunların başı(TRT)

asabibaba
24.01.2011, 16:42
resmen nefret ettim acaba sivasta ses getiren bir kampanya yapsak dekoderleri dijitürk'e iade etsek protesto anlamında ne ses getirir ama BİZDE VARIZ KARDEŞİM BU LİGDE YA BİZDE VARIZ YABANCI TAKIM DEĞİL RESMEN TÜRK TAKIMIYIZ BİZ BE :mad::mad::mad:

ZiDaNe58
24.01.2011, 16:45
söylediklerine katılmamak mümkün değil adamlar istanbul takımları ile anadolu takımları arasındaki maçlarda istanbul takımlarının pozisyonlarında gol olsun diye yırtınacak gibi oluyolar nerdeyse...kaçan pozisyonlarnda ise bi ah vah cekmedikleri kalıyo..

DoomsDay58
24.01.2011, 16:49
Biraz profesyonel lik dersi verilmeli bu spikerlere böyle bariz taraf tutarak maç sundukları zaman izleyen insan ister istemez sinirleniyor.

Caner POLAT
24.01.2011, 16:51
Dün çıldırttı zaten.Atağa çıkıyoruz hala kazımdan bahsediyor.Günahkar oluyoruz onların yüzünden

KaanK
24.01.2011, 16:53
Başlığı açan arkadaşa kesinlikle katılıyorum ve görüşünü destekliyorum. Yorumcu eleman " Kazım 'ın orta sahaya gelmesi lazım " diyor..Bu ne demektir Allah aşkına...Gs taraftarı ülke çapında daha fazla olabilir ama sen orada oturup çatır çatır parasını sayıp kanalından maçını izleyen Sivasspor taraftarına saygısızlık eder gibi tarafını belli ederek bir Gs yorumcusu gibi değerlendirmede bulunamazsın kardeşim.. Bu konuya duyarsız kalan ve seni o koltukta oturtmaya devam eden ligtv ye ve ligtv yönetimine de yazıklar olsun .. Hoş 2009-2010 sezonunun ilk maçı olan 4Eylüldeki Sivas-Trabzon maçında stadı yerinden oynatan taraftarın sesini kısarak tv başındakilerin stadı sus pus olarak algılamasını sağlayan ve golü atan Kamanan'ın sevincini yarım yamalak gösteren ligtv den ne bekleyebilrsin ki istanbul ve trabzon aşıkları sizi...

57babasivas
24.01.2011, 18:10
dogru bi konu açilmiş hep bizemi yapiyorlar bunu sizne yaparsaniz yapin biz bugligde kalip üstlerioynuyacaz

85200258
24.01.2011, 18:26
Ben sadece dün oynanan maçı anlatım tarzlarından değil bütün maç anlatımlarından şikayettçiyim, hatta bu konuda kendilerine aylar önce bir de e-mail gönderdim ve sadece maç anlatmalarını talep ettim, yanlarına bir yorumcu alarak haksız ve yanlı yorum yapmalarının yanlış olduğunu belirttim, çünkü her yorum da bir taraf olma durumu söz konusudur ve maalesef bu yorumlar hep bizim aleyhimize oluyor. Sonuçta Lig Tv için belli bir abonelik ücreti ödüyoruz ve sadece maç izlemek istiyoruz, orada saçma sapan yorumlar yapacak ikinci bir sunucuyu dinlemeye ihtiyacımız yok.

Bu şahıslar Trabzon maçı anlatırken de bir coşku içerisindeler sormayın gitsin, TeoFilo transferinden sonra başlayarak aylarca her maçta mutlaka Sadri Şener'in ne zor yolculuk şartları altında gidip de onu transfer ettiğini vs. anlata anlata bitiremediler. Jaja gibi beceriksiz bir oyuncuyu öve öve bitiremiyorlar, bunları her maçta mutlaka yapıyorlar, amaç bazı takımların reklamını yapmak elindeki oyuncuların değerini arttırmak.

Bir pozisyon için bile spor yazarları ağır çekimde izleyerek farklı farklı yorumlar yapabiliyorken, maç esnasında bir şahsın orada oturup kendi isteği doğrultusunda yorum yapması gerçekten çok antipatik bir durum.

Yazının büyük bi çogunluguna katılıyorum. Bende Trabzonspor'dan nefret ediyorum. ama keşke Jaja gibi bi beceriksiz de bizim takımda olsa :)

85200258
24.01.2011, 18:27
Ayrıca yayıncı kuruluşa en iyi tepki decoder'leri iade etmektir. Onu yapmıyorsanız hiçbir şikayet çözüm yolunda olumlu bir adım olmayacaktır.

yigidocengiz
24.01.2011, 18:30
hepsi yalaka hiçbirinin ciğeri beş para etmez,yani konuşmaya bile değmez

MaXiMuM
24.01.2011, 18:43
gs in kaçan pozisyonlarından sonra nerdeyse ağlayacaktı şer...siz. Ama kaldı ki bunu devlet tv si yaptıktan sonra özel tv ye çok görmüyorum bile. Ülkemizde 10 milyon Sivas'lı olduğundan bahseder övünür dururuz ama bu nüfus çokluğumuz hep rakamlarda kaldıkça, ağırlığımızı, varlığımızı hissettirmediğimiz sürece bu durumları çok yaşarız malesef...

ankastre
24.01.2011, 20:00
Sen gol atınca, işte falan futbolcunun golu geldi der, diğer 3 "babalarından" :D gol gelince ismi bile uzatarak ve gol ve gol ve gol.... Terbiyesiz adam, o da Türk takımı bu da Türk takımı aslında bu Anadolu takımı belki ondan zoruna gidiyordur Bizansın...! çocuğunun...

58müco58
24.01.2011, 20:27
Bu her maçta aynı.O spikerlerin de tuttukları bir İSt. takımı var ve bunu ne yazık ki maç sunumlarında yansıtıyorlar.Şahsen kuruş vermiyorum bu kanala!

tam isabet bunların alayı ...sa.....tıl....mış.......... ..... ne anlarlarsa ondan

58müco58
24.01.2011, 20:31
Sen gol atınca, işte falan futbolcunun golu geldi der, diğer 3 "babalarından" :D gol gelince ismi bile uzatarak ve gol ve gol ve gol.... Terbiyesiz adam, o da Türk takımı bu da Türk takımı aslında bu Anadolu takımı belki ondan zoruna gidiyordur Bizansın...! çocuğunun...

sağ ol be gardaş hislerime tercüman olmuşsun teşk.ler

GAZİANTEPTEN
24.01.2011, 21:24
Hele GS nin kaçırdığı bir pozisyonda hagiden çok üzüldü eminim lavuk. İşte bilmemkim golü atsaymış şimdi seyirci kutlama yapıyor olacakmış. GS nin her kaçan pozisyonunda sanki borsada aldığı lotların değeri düşmüş gibi oluyordu sibop. Biran GS panatinaykos la filanmı oynuyor dedim yaa

myway
24.01.2011, 21:43
PisLiG tv.......

Salim58
24.01.2011, 22:03
Bunların hepsi İstanbul yalakası.

emin kara
24.01.2011, 22:10
bırakın bu aşagılık kanalı her zamanki gibi taraf tutuyor bunların bizim için önemi yok inşallah takımımız biran önce düşme hattından kurtulurda bizlerde rahat bir maç izleriz yoksa maç boyunca ölüp ölüp diriliyoruz bu durumdan enkısa zamanda kurtulmasını diliyoruz

Yiğiter
24.01.2011, 22:18
Aslında durum tüm medyada aynı..Ntvspor dün maçtan önce ilk 11'leri verirken,Galatasaray'ın yedeklerini dahi yazdı altyazıda ama Sivasspor hakkında en ufak bilgi yoktu.Tamam bize özel yüzde 100 futbol yapılsın,Stadyum bize odaklı sunulsun demiyoruz ama bir altyazıda ilk 11'imiz grmek hakkımız değil mi?

aslanefe58
24.01.2011, 23:32
lig tv anlatımı dün çok çok bariz yanlıydı. bende sinirimden çatladım. ama asıl bu ligin 3 büyütülmüşlerden ibaret olduğunu NTVSPOR da anladım. güntekin bir saat galatasaray konuştuktan sonra bi kaç defa ısrarla birazda sivasspordan bahsedelim diyor....şöyle böyle futbol bilir denilen, bi çok insanın çok sevdiği, şahsen benim bile fenerli olmasına rağmen sempati duyduğum üstelikte rıza hocanın yakın arkadaşı rıdvan dilmen şunları söylüyor duyda inanma....
'sivasspor iyi transferler yaptı o kenardaki ne adı grosviski galiba iyi bi adam gibi, yabancı bi kaleci almışlar ara transferde ramoviç mi ne ama o da hemen sakatlanmış beş maç yokmuş!!!!' sonra hemen konu tekrar dağılıp galatasaray beşiktaşa geliyor.

işte rıdvan bile konu sivasspor olunca bu kadar biliyor ne denir ki!!!!!!

58ToPraK58
24.01.2011, 23:39
Yayıncı kuruluşun yaptığı bu yanlışını Antalyaspor maçında protesto etmek gerek maçta bu yanlışı göstermek gerek burada tartışmak doğru;ama bunu uygulamaya koymak gerekli diye düşünüyorum...

astaravisa
24.01.2011, 23:57
resmen nefret ettim acaba sivasta ses getiren bir kampanya yapsak dekoderleri dijitürk'e iade etsek protesto anlamında ne ses getirir ama BİZDE VARIZ KARDEŞİM BU LİGDE YA BİZDE VARIZ YABANCI TAKIM DEĞİL RESMEN TÜRK TAKIMIYIZ BİZ BE :mad::mad::mad:

böye bi kampanya olsun emin ol kimse gelmez.
o dekoderleri istanbul eziklerini izlemek için alanlar dah fazla çünkü :mad:

migroArmis
25.01.2011, 00:02
Bu konuya benzer bir konu farklı bir başlıkta incelenmişti..Herkes gibi bizimde tepkimiz sert olmuştu..Bu insanların gosterdiği saygısızlık sadece Sivasspora karşı değildir..Anadolunun tümünedir..Onlar için 3 büyütülmüşler we diğerleri wardır..Maçı yayınlamaya çalışan we bunu başaramayan kuruluş ewwela istanbul takımlarına gosterdiği sewgi we saygıyı anadoluyada gosterecek...Macını anlattığı kulubün büyüklüğünü bilecek Ondan sonra maçı yayınlayacak...Daha oncede Sivas maçını anlatan spiker Sivasa bir çok kez antep demiştir.Buradan bunların ne kadar laubali olduğunu anlarsınız.Ben bu konuda hep aynı orneği werdim wermeyede dewam edeceğim hal bbunu gosteriyor...Bursaspor şampiyon olduğu yıl dewletin trt sindeki unlu tw spor yorumcusu aynen şunu demiştir ''Ahhh!!! Fener olacaktı şampiyonda siz asıl o zaman kutlamaları gorecektiniz'' diye..Fener gole giderken erdoğan arıkan masanın adeta üzerine çıkıp maçı anlatmıştır..Bunlar Sivasa antep demiş yukarıdada belirtildiği gibi takımın hocasını Mesut hoca yazmışlardır...Ben daha neyi anlatayım..neyi soyleyeyim..Biz Bursaspor taraftarı olarak istanbul takımlarının kokunu sewmeyiz Ama biline ki bu istanbul takımlarının takımlarıda yanlı Şaibeli spor medyasıda....We ben bunları grdükçe bir kez daha bunlardan nefret ediyor we iğreniyorum...Son oalrak ufak bir orneğm daha olacak S,vasspor şaha kalktığında bülent hocanın beyanatları wardı (istanbulda laila falan)bülent sewilir weya sewilmez bilemem lakin o donem Sivasın patronuydu ve takım kafaya oynuyordu..Naaptı istanbul medyası bülenti adeta tefe koydu duman ettii..ya kardeşim daum istanbulda gece kuluplerinde bilmemnerelerde kokain cekkiyor alem yapıyor tık yok sz konusu Sivas weya anadolu takımı olunca dakikada ipini çekiyor bunlar...

HALIL
25.01.2011, 00:34
haaaaaaa bide 3 buyutulmusler gol atinca goooooooooooooolllllllllllllll llllllllllllll diye bagriyo poposu yirtilincaya kadar anadolu takimlari da atinca yabanci ntakim gibi malesef top aglarmizda diyecekler nerdeyse yazik yaaaaaa

hele o stadyumda ki sunucu arikan midir nedir kilim o herife 20 dakika 3 buyutulmusleri konusuyorlar bide diyolarki obur takimlardan da bol bol konusacaz diyolar hem ikinci plandayiz 30 saniyede oluyor bitiyor hic konusmuyorlar bile yaziklar olsun kazandiginiz para haram olsun:mad:

mucahitbaba58
25.01.2011, 01:08
İnadina sivasspor inadina aaaaaannnntiiiii istanbulllll
Ve yanli olan spikerinden hakemine federasyonuna lanet olsun....

Divriği58
25.01.2011, 02:30
Bu şekılde yaparak takımımızı psikolojık olarak kümeye yöneltıyorlar.gazeteler buna örnektir. sivas 5-1 yanıyor ufacık bır kare koyuyorlar. fener yenılıyor bütün sayfayı onlara ayırıyorlar yazık..diyarbakır ın aynısını spikerler bizede yapıyorlar

yiğidobaytar58
25.01.2011, 03:46
kardeş lig tv sitesine mail atalım şikayet edelim bu durumu....ister önemsesinler ister önemsemesinler,en azından sivassporun sahipsiz olmadığını gösterelim....

karşıyakalı
25.01.2011, 07:43
bunların hepsi istanbul yalakaları.onlara verilecek en güzel cevap çıkacaksın ve maçı alacaksın işte o zaman onlara en büyük acıyı veririz yoksa tepki göstermekmiş mail atmakmış onların hiç umurlarında olmaz.

Yusuf Çevik
25.01.2011, 07:45
futbol bu yüzden gelişmez zaten hep 4 büyükleri konusursan sen türk futbolunun ilerleyeceğinimi sanıyorsun.

zaralı19
25.01.2011, 09:01

çok iyi bir konuyu ele almışsın kardeşim bende maçta kafayı yedim eğer elime geçseydi spiker maç boyunca sövdüm spikereee..

HababamHa
25.01.2011, 09:03
Bunların topu yalaka...

ayna26
25.01.2011, 09:38
Futbol, günümüzde spor olmaktan çıktı, birilerinin nemalanmasına,bacasız sanayi olmasına doğru giderken, gündemin yıllardaır meşgul eden spor yazarlarını piyasaya çıkaran sözüm ona 3 büyük takımın yalakaları bunu ve buna benzer durumları her zaman yapıyorlar.biz ne yapıyoruz, sadece yorum ya da meil ile tepki veriyoruz, daha fazlası olabilir mi biraz zor ama 4 eylül stadında bu durumu eleştirici açılacak pankartlarda etkili bir protesto yapabiliriz."lig tv de maç sessiz izlenir, sesli izlenirse sinek seslerinden rahatsız olursun" gibi sözlerin yer aldığı pankartlar özellikle canlı yayının olduğu anlarda açılması maçı tv başında izleyenlerin görmesine en azından spor yazarlığı yaptığını sanan dalkavuklar ile lig tv yöneticisi olduğunu sanan subjektif şahıslar için bir ikaz bir tepki olur....

:cool:
25.01.2011, 09:52
Bizi övün demiyoruz.
En azından belli etmeyin kansızlar.
Zira rakip atak yaparken yırtmak üzere olduğunuz yeriniz belki başka bir işe yarıyordur.İdareli kullanın

Ali Selim
25.01.2011, 11:02
Maçın 2.yarısı Lig Tv yi aradım salatasarayın hangi takımla oynadığını sordum telde ki kız kontrol edeyim cevap verecem dedi 2 dk sonra sivasspor dedi. Olurmu ya dedim spikerlerin anlatımına bakılırsa heralde bir yahudi ermeni takımıyla oynuyor aynen ole anlatıyor dedim kız tekrar beyfendi bugün bu konuda arayan müşterimizin haddi hesabı yok demezmi gelde anla şimdi. Adamlar cinconun atağında ölüyolar bitiyolar oturdukları yerler sallınyor bizim top direkten dönüyor oralı olmadan bana seyirciyi anlatıyolar aslında buraya geldiklerinde kaldıkları oteli basıp dövecen hak ediyolar bunu :): ):

58hsn58
25.01.2011, 11:11
zaten boylesi yanlisliklar cogunlukla sivassporumuzda oluyor... cekemiyorlar istanbul yalakalariii....:mad:

favorim58
25.01.2011, 12:14

Gardaş tam kalbimden geçenleri dile dökmüşsün. Bu gerizekalı spikerlerin yaptığı her zaman böyle. Akşam da TV58 de bu konu gündeme geldi, tartışıp durdular en sonunda, Antalya karşısında yayın esnasında hep birlikte ya bağıralım dediler yada pankart asalım dediler. Bakalım ne yapacaz.

favorim58
25.01.2011, 14:17
http://www.dailymotion.com/video/xgq7tk_galatasaray-1-0-sivasspor_sport

Buradan bile ses tonundaki aykırılığı farkediliyor. Yazıklar olsun ne deyim. Hakkımız varsa helal etmiyorum.

Salim58
25.01.2011, 14:34

Buradan bile ses tonundaki aykırılığı farkediliyor. Yazıklar olsun ne deyim. Hakkımız varsa helal etmiyorum.

Golden sonra adeta kendini yırtıyor,Ne diyelim yazıklar olsun bu istanbul takımlarına yalakalık yapanlara.

zgR
25.01.2011, 16:38
ben macin ozetini izleyebildim sadece ama sunu gordum,bu kadar olmaz dedirtecek duruma getirdiler artik.maci 3 buyuklerle oynayan diger takimlardan daha kisa gosterdiler.gs nin ataklarini agirlikli gosterdiler ve Sivassporun yaptigi oyuncu degisikliklerini gostermediler.gosterelim ozeti kurtulalim havasi vardi.yaziktir gunahtir ne emeklerle geldi bu takim buralara,milyonlarca izleyicisi var,izleyebileni var imkani olmayan var en azindan ozetini guzelce gosterin hem taraftarin gonlunu alin hem de taraftarin takimi hakkinda fikri olsun.umarim kasitli biseyler yoktur ve bundan sonra olmaz.

Rallim58
25.01.2011, 17:35
TV 58'in Sporaktif proğramında, konu tartışıldı. Protesto için görüş belirttiler. Protestonun toplu olarak yapılmasının daha etkin ve ses getireceğindne bahsettiler. Ancak protestonun şekli ya da detayı konusunda ortaya proje sunulup hemfikir olunamadı. Sadece "yapılacak protestonun tüm yiğidoların brilikte yapılmasının daha etkin olacağı" görüşü savunuldu...

Taraftar gruplarının bu konuda nasıl bir etkinliğe hazırlanacağını da stadyumda göreceğiz. Nasip olursa stadda bu tepkiye destek veririz inşaallah...

resulsivasspor5
25.01.2011, 17:38

KARDEŞ BİRDE HİÇBİR KEZ BİLE SİVASSPOR TARAFTARINI GÖSTERMEDİ YAZIKLAR OLSUN BÖYLE LİGTV YE BU KADARDA ABARTILMAZ YANİ ŞİKAYET EDELİM ARKADAŞLAR...

Rallim58
25.01.2011, 18:25

Şimdi izledim, söylenecek tek söz var .... söy le ye mi yo rum.:confused:

kpln
25.01.2011, 18:55
ARKADAŞLAR SİVAS LI BİRİNİN YAPMASI GEREKENİ BEN DEVRE ARASINDAN ÖNCE TS-SİVASSPOR MAÇINI ANLATAN SPİKER İÇİN LİG TV YE SPİKER HAKKINDA ŞİKAYETİMİ BİLDİRDİM BEN SİVASLININ YAPMASI GEREKENIN SÜREKLİ BU TÜR OLAYLARA SEYİRCİ KALINMAMASI VE BU KONUDA LİG TV NIN DİKKATİNİN ÇEKİLMESİNİ SAĞLAYA BİLİRİZ ONUN İÇİN MUTLAKA ARAYALIM VEYA MAİL ATALIM LÜTFENNNNN....

KaanK
25.01.2011, 19:41
SAYGIDEĞER SİTE ÜYELERİ, BU KONUYU GÜNDEMDEN DÜŞÜRMEYELİM.
EĞER ŞİMDİ SESİMİZİ ÇIKARMAZSAK YARIN DAHA KÖTÜ DURUMLARA ALIŞMAK ZORUNDA KALABİLİRİZ.
BU LİG HİÇKİMSENİN MALI DEĞİL, KİMSE BİRİLERİNE YARANMIŞLIK YAPACAK DİYE BUNCA TARAFTARIN VARLIĞINI YOK SAYIP SANKİ YABANCI TAKIMLA YAPILAN BİR MAÇMIŞ GİBİ SENİ TÜM TÜRKİYE ÖNÜNDE YABANCILAŞTIRAMAZ.
BU TAKIM VE TARAFTARI MAÇ KAYBEDEBİLİR, ŞAMPİYONLUKTAN DA OLABİLİR BUNU HAZMEDECEK KADAR DA ASİLDİR ANCAK ORTADA APAÇIK BİR YANLI TUTUM ONUR ZEDELEYİCİ BİR DURUM VARSA SESSİZ DE KALMAZ...
BEN ŞAHSIM ADINA BÜTÜN YETKİLİ KİMSELERE ŞİKAYETİMİ YAPTIM YAPMAYA DEVAM DA EDECEĞİM ÇÜNKÜ SİVASSPOR KULÜBÜ VE ONURLU SİVASSPOR TARAFTARI BU TUTUMU HAK ETMEMİŞTİR.
SİVASSPOR BAZI TAKIMLAR GİBİ FİGURAN DEĞİL, SÜPER LİG E ÇIKTIĞINDAN BU YANA ANADOLU NUN YAPTIĞI FUTBOL DEVRİMİNİN ASIL VE TEK MİMARI OLMUŞTUR.
SAYGIDEĞER SİVASSPOR TARAFTARI, GEREKLİ ÖZÜR GELMEDİKÇE ŞİKAYET MAİLLERİNİ EKSİK ETMEYİN...

PARTNER58AHMET
25.01.2011, 19:48
ARKADAŞLAR SİZLERDE BİLİHUORSUNUZKİ SİVAS SPORUMUZUN SUPERLİGDE OLMASI BAZI ÇEVRELERİ RAHATSIZ ETMEKTEDİR NEDENİNİDE SÖYLEYERYİM SİZLERE EN CENTİLMERN TARAFTAR SİVASTA EN DEĞERLİ HOCA SİVASTA EN DELİKANLI BAŞKAN SİVASTYA ÇÜNKÜ KOLTUK KIRMAZLAR KİMSEYE KÜFÜR ETMEZLER RAKİP TAKIMIN TARAFTARINI VEYA TAKIMI ÇİÇEKLERLEN KARŞILARLAR EE BIRAAKINDA SPİKERLER TAKIMIN BAŞINDAKİ DELİKANLI ADAMIN KŞİM OLDUĞUNU HATIRLAMSINLAR

museboy
25.01.2011, 20:01
benzer bir hata da kayseri-ibb maçında yaşandı dün. ekremin sarı kart görmesinin ardından altta Jakub Navratil yazısı belirdi, kısa sürede düzelttiler. bizim maça gelince barışın şutunu altı defa gösteren yayıncı kuruluş grosicki nin çalımlarını sadece canlı izleyebilmemize müsade etti ve mehmet yıldız ın pozisyonun tekrarını bir kez görebildik. :confused::confused: ve tabi her zamanki gibi taraflı anlatım :mad::mad:

MaXiMuM
25.01.2011, 20:34
Antalya maçında herkes kendince pankartlar hazırlayıp maça gelmeli. lig tv nin ve onun i...ne spikerlerinin terbiyesizliğini hatırlatan pankartlar yapalım.

Yiğiter
25.01.2011, 22:05
Galatasaray-Sivasspor maçı ardından spor gaztelerinde ve spor sayfalarında Sivassporla alaklı yazılmış 10 cümle bulabilir miyiz?:)

subasi29
25.01.2011, 22:22
Cekemeyenler Anten Taksin !!!! Heleki Yayin Izdirabi Icerisinde Olan Aciz Vede Gerzek Kesimler Satelit Taksinlar Yetmez ise Aya Ciksinlar Bizi Daha Net Gorurler

legant
25.01.2011, 22:26
Sen Böyle yapmaya dewam ettikçe bende netten izlemeye dewam edecem macları lig tv...www.atdhe.fm bu adresten maçlar başlamadan bir saat ewwel linklere ulasabilirsiniz yiğidolar

fatih585858
25.01.2011, 23:33
Arkadaşlar maalesef nüfus olarak memleketimiz 1.ci ama dayanışma anlamında sonlardayız. Bizim için dayanışma yalnız, köy derneklerinin olduğu yeri belirten, panoda yazılı sadece.