Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Yayıncı kuruluşun yanlı duruşu
Alt 24.01.2011, 15:56   #1
Rallim58
Gast

Standart Yayıncı kuruluşun yanlı duruşu

Bilindiği gibi yayıncı kuruluş her hafta süper ligde mücadele eden takımların tamamını naklen veriyor. Dikkatlerinizi çekmek istediğim konu ise yayıncı kuruluş spikerlerinin yanlı anlatım tarzlarıdır.

Her hafta yaşanan bu tutumlarına, dün akşam GS-Sivasspor müsabakasında ise farklı bir hataları ile ayyuka çıkmıştır. Kadroların verildiği listede Sivassporumuzun teknik direktör yerinde Rıza Çalımbay yerine Mesut Bakkal yazıyor olmasıdır. Yayıncı kuruluş bu konuda teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'dan özür dilemelidir.

Kendilerince büyük gördükleri takım futbolcularının yaptığı gol pozisyonlarını anlatırken yaşadıkları heyecanı farklı söylemlerle ifade etmelerini şiddetle kınıyorum. Yayıncı kuruluşun bu düşüncedeki spikerlerinin dikkatlerini çekerek, daha objektif yayın yapmaya davet etmelerini bekliyorum.
Cevap: Yayıncı kuruluşun yanlı duruşu
Alt 24.01.2011, 16:00   #2
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Yayıncı kuruluşun yanlı duruşu

Çok iyi bir konuya değinmişsin dün bende bundan şikayetci birisiydim gs nin her atağında gol olucakmış gibi anlatıyor bizim kaleye 5 metre varken şutumuz oluyor adam normal maç anlatırmış gibi anlatıyor.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı DoomsDay58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.01.2011, 16:13   #3
izmiriyigidosu
Yiğido

izmiriyigidosu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

51 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 izmiriyigidosu ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Beitrag Cevap: Yayıncı kuruluşun yanlı duruşu

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bilindiği gibi yayıncı kuruluş her hafta süper ligde mücadele eden takımların tamamını naklen veriyor. Dikkatlerinizi çekmek istediğim konu ise yayıncı kuruluş spikerlerinin yanlı anlatım tarzlarıdır.

Her hafta yaşanan bu tutumlarına, dün akşam GS-Sivasspor müsabakasında ise farklı bir hataları ile ayyuka çıkmıştır. Kadroların verildiği listede Sivassporumuzun teknik direktör yerinde Rıza Çalımbay yerine Mesut Bakkal yazıyor olmasıdır. Yayıncı kuruluş bu konuda teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'dan özür dilemelidir.

Kendilerince büyük gördükleri takım futbolcularının yaptığı gol pozisyonlarını anlatırken yaşadıkları heyecanı farklı söylemlerle ifade etmelerini şiddetle kınıyorum. Yayıncı kuruluşun bu düşüncedeki spikerlerinin dikkatlerini çekerek, daha objektif yayın yapmaya davet etmelerini bekliyorum.
aynen katılıyorum dünkü maçta 2. spiker taraflı yorumlarıyla sinir etti beni bunların olmaması gerekiyor
izmiriyigidosu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda izmiriyigidosu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.01.2011, 16:15   #4
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Spikerlerin yanli anlatimlari kismina katiliyorum, bu zaten bilenen sey.
Riza Calimbay yerine Mesut Bakkal yazmalarini abartmamak lazim. Anadolu takimlari ile fazla ilgilenmedikleri icin sistemde güncelleme yapmamislardir.
Resmi sitemiz de benzer hatayi yapiyor. Kamil yerine Kamila yazip Polanya sitelerine alay konusu oluyor.
Alt 24.01.2011, 16:23   #5
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 606 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben sadece dün oynanan maçı anlatım tarzlarından değil bütün maç anlatımlarından şikayettçiyim, hatta bu konuda kendilerine aylar önce bir de e-mail gönderdim ve sadece maç anlatmalarını talep ettim, yanlarına bir yorumcu alarak haksız ve yanlı yorum yapmalarının yanlış olduğunu belirttim, çünkü her yorum da bir taraf olma durumu söz konusudur ve maalesef bu yorumlar hep bizim aleyhimize oluyor. Sonuçta Lig Tv için belli bir abonelik ücreti ödüyoruz ve sadece maç izlemek istiyoruz, orada saçma sapan yorumlar yapacak ikinci bir sunucuyu dinlemeye ihtiyacımız yok.

Bu şahıslar Trabzon maçı anlatırken de bir coşku içerisindeler sormayın gitsin, TeoFilo transferinden sonra başlayarak aylarca her maçta mutlaka Sadri Şener'in ne zor yolculuk şartları altında gidip de onu transfer ettiğini vs. anlata anlata bitiremediler. Jaja gibi beceriksiz bir oyuncuyu öve öve bitiremiyorlar, bunları her maçta mutlaka yapıyorlar, amaç bazı takımların reklamını yapmak elindeki oyuncuların değerini arttırmak.

Bir pozisyon için bile spor yazarları ağır çekimde izleyerek farklı farklı yorumlar yapabiliyorken, maç esnasında bir şahsın orada oturup kendi isteği doğrultusunda yorum yapması gerçekten çok antipatik bir durum.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.01.2011, 17:04   #6
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1203 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Bu her maçta aynı.O spikerlerin de tuttukları bir İSt. takımı var ve bunu ne yazık ki maç sunumlarında yansıtıyorlar.Şahsen kuruş vermiyorum bu kanala!
Alt 24.01.2011, 17:40   #7
adalı harun
Yiğido

167 Mesajına 318 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 adalı harun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu spikerlerin hepsi yanlı adam ceza sahasına girmemiş vasat bir atakta
söyle girdi böyle verdi sahşahlandırıyorlar
bütün pozisyonları gol gibi anlatıyorlar kimseninde sesi çıkmıyor
mesleklerine saygı duymuyorlarutanmaz adamlar
kerem öncel bunların başı(TRT)
adalı harun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adalı harun'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.01.2011, 17:42   #8
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

resmen nefret ettim acaba sivasta ses getiren bir kampanya yapsak dekoderleri dijitürk'e iade etsek protesto anlamında ne ses getirir ama BİZDE VARIZ KARDEŞİM BU LİGDE YA BİZDE VARIZ YABANCI TAKIM DEĞİL RESMEN TÜRK TAKIMIYIZ BİZ BE
Alt 24.01.2011, 17:45   #9
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

söylediklerine katılmamak mümkün değil adamlar istanbul takımları ile anadolu takımları arasındaki maçlarda istanbul takımlarının pozisyonlarında gol olsun diye yırtınacak gibi oluyolar nerdeyse...kaçan pozisyonlarnda ise bi ah vah cekmedikleri kalıyo..
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.01.2011, 17:49   #10
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Biraz profesyonel lik dersi verilmeli bu spikerlere böyle bariz taraf tutarak maç sundukları zaman izleyen insan ister istemez sinirleniyor.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda DoomsDay58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
duruŞu, kuruluşun, yanlı, yayıncı