bigacti0n58
28.03.2013, 17:59
Sivas Belediyeside 2-3 kamera koyarak gurbetçi yiğidolarımızın inşaat görmesini sağlaması gerekir. UYUMA BELEDİYEE !..
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyor bigacti0n58 28.03.2013, 17:59 Sivas Belediyeside 2-3 kamera koyarak gurbetçi yiğidolarımızın inşaat görmesini sağlaması gerekir. UYUMA BELEDİYEE !.. eyuphulagu 28.03.2013, 22:18 Arkadaşlar proje hazır. Bugün gördüm projeyi. Biraz belediyeyle ilgili problemler var diye biliyorum. 1 ay içinde temel atma töreni gerçekleşecek. Buda benden bi haber olsun :) ..Gardaş kusura bakmayın ama Fuar Alanı Belediyeye ait bir alan değil;Özel İdareye ait bir alan..Bunu nerden çıkardın anlamış değilim...Belediye ait bir yer olsa dediğini anlarım ama bu konuda biraz daha bilgi rica ediyorum..Ayrıca yeni projeyi gördüm demişsin;şu proje ile ilgili en azından yüzeysel de olsa biraz bilgi verir misin?Belediye ile ilgili sorun demissiniz;acaba eski stadın yerine Toki nin bir AVM projesi var diye duydum ;Belediye nin de burada AVM istemediğine dair bir sorun vardı ;sizin bahsettiğiniz olay bu sorunla ilgili olmasın...Sizden biraz daha tatminkar açıklama bekliyoruz... aozdemir 28.03.2013, 23:05 acaba belediye stad yüksek diye mi karşı çıkıyor :) ben belediyeden birşey beklemiyorum açıkçası. kamerayla kim uğraşır ki. stad kpasitesinin artması için tek cümle duydunuz mu belediye yetkililerinden. 58MUAMMER58 28.03.2013, 23:31 stad gözle görülür inşaat seviyesine gelene kadar stadyum konusunda yazmamaya karar vermiştim, fakat gördüğüm lüzum üzerine yazmak icap etti öncelikle bazı arkadaşlar hafıza kaybı yaşamış galiba, bu stadyum diğer projelerin içinde en dandiği ,en kazması, en kapasitesi düşük olanı 2.ligin 2.ligindeki malatya stadından, 3.ligden düşecek olan sakaryadan ,daha kazzıık stad ,hal böyleyken tüm bu rezilliklere sesini çıkartmayan arkadaşlar nedense kafayı belediyeye takmış ,böyle bir stad belediyenin bütçesiyle yapılmaz bu stadyum sözü verileli 5 yıl olmuş sözveren 33 binkişilik söz vermiş 25 bin olarak ihale etmiş 5 yıldır tek 1 çivi çakılmamış bu stadı zamanında yapmıyanları yaptıramayanları, bu stad bize yeter diyen vekilleri, kulup yöneticilerini eleştirmeyenler nedense ortada olmayan inşaat görüntülerini niye kamerayla göstermiyor yok bilmemne diye eleştirmek hangi akla hizmettir ?adamlar kapasiteyi belirlemiş ihaleye vermiş belediye 50 bin kişilik olsun dese ne yazar 100 bin kişilik olsun dese neyazar diyeceğiniz birlaf varsa diğer illerle kıyaslandığında sivasa üvey evlat muamelesi yapan zihniyetin vekillerine ,yalaka yöneticilere deyin ,:mad: elsaf yalakçılığın bu kadarınada pes başınıza taş düşşe belediyeden bileceksiniz:mad: 58fatihcan 29.03.2013, 01:21 Sivasa verilen sozler tutulmadi. Bizim vekillerde sesini cikartmayinca egmeye yag bal suruluyor. Ulkenin 27. Adami sivasli arkadas. Agzindan tek sivasspor duymadim ben.bu arada siyasetle isim olmaz benim gercek olan sivasspordur eyuphulagu 30.03.2013, 00:32 .Bugün Fuar alanına yolum düştü..Gitmişken Stat inşaatının ne aşamada olduğunu da bir görelim dedik...Bugün ayın 29 u;kazık çakma işi için önceleri 1 tane iş makinesi(vinç) görevliyken bugün itibariyle 2 tane iş makinasına (vince)çıkarmışlar...Kaç aydır beton kazıklar,demir kazıklar çakılıyor hala da çakılmaya devam ediyor...Bu durum inşaat alanındaki yumuşak zemin sorununu iyice açığa çıkarıyor..Bugün fuar alanında zemin kazma çalışmaları devam eden Gençlik Merkezi İnşaatını da görme fırsatım oldu...Gençlik Merkezi içine çok amaçlı spor salonları(4 tane salon diye biliyorum) yapılacakmış diye duydum..Orada çalışan bir görevli zeminin bozuk ve yumuşaklığından şikayet edip buraya da zeminin sağlam olması için beton ve demir kazıkların çakılacağını söyledi...Ayrıca inşaat alanında çalışmaya başlayan iş makinesini(büyük vinci) işaret ederek;vincin uzun kolunun 35 m.-40m. civarında olduğunu;kazık çakarken bu 35-40 m. nin tamamının toprağın içine girdiğini söyledi...Aynı durumun stat inşaatı için de geçerli olduğunu;yani stat inşaatında kazık çakan vinçlerin de yumuşak zeminden dolayı yeraltında büyük delikler açıp kazık çakıldığını söyledi...İşte son durum bu;2 tane vinç ve etrafı aletlerle gözetleyen mühendis ve görevlilerin çalıştığı bir alan...Ayrıca bugünkü gezimde görevlilerin sahanın kenarlarının tamamını kazdıklarını ve buralara borular yerleştirdiklerini gördüm..Çalışmalar devam ediyor;İnşallah Nisan Ayı içerisinde bu çalışmalar biter ve temel atma işlemine geçilir..Bölge Hastanesi için 1000 in üzerinde kazık çakıldığı açıklanmıştı;burası daha da yumuşak bir zemin olduğu için kazık çakma işi bakalım daha ne kadar sürecek.. ankastre 30.03.2013, 00:50 sivasa atılan gazıkların sayısını kimse sayamaz münihliyigido58 30.03.2013, 00:53 [b]stad gözle görülür inşaat seviyesine gelene kadar stadyum konusunda yazmamaya karar vermiştim, fakat gördüğüm lüzum üzerine yazmak icap etti öncelikle bazı arkadaşlar hafıza kaybı yaşamış galiba, bu stadyum diğer projelerin içinde en dandiği ,en kazması, en kapasitesi düşük olanı 2.ligin 2.ligindeki malatya stadından, 3.ligden düşecek olan sakaryadan ,daha kazzıık stad... mimari anlayisin sifir. bursa stadi gibi catisiyla cin mali oyuncaga benzeyen stad istediysen, malesef hayalerine kavusamadin. sivas arenasi agir iklimimize göre tasarlanmis, kendi elektrigini üreten, kar ve yagmur suyu toplayan, rüzgar manipulasyonu yapan, mimarisi, cephesi kaliteli bir stad. eyupk 30.03.2013, 01:10 stad gözle görülür inşaat seviyesine gelene kadar stadyum konusunda yazmamaya karar vermiştim, fakat gördüğüm lüzum üzerine yazmak icap etti öncelikle bazı arkadaşlar hafıza kaybı yaşamış galiba, bu stadyum diğer projelerin içinde en dandiği ,en kazması, en kapasitesi düşük olanı 2.ligin 2.ligindeki malatya stadından, 3.ligden düşecek olan sakaryadan ,daha kazzıık stad ,hal böyleyken tüm bu rezilliklere sesini çıkartmayan arkadaşlar nedense kafayı belediyeye takmış ,böyle bir stad belediyenin bütçesiyle yapılmaz bu stadyum sözü verileli 5 yıl olmuş sözveren 33 binkişilik söz vermiş 25 bin olarak ihale etmiş 5 yıldır tek 1 çivi çakılmamış bu stadı zamanında yapmıyanları yaptıramayanları, bu stad bize yeter diyen vekilleri, kulup yöneticilerini eleştirmeyenler nedense ortada olmayan inşaat görüntülerini niye kamerayla göstermiyor yok bilmemne diye eleştirmek hangi akla hizmettir ?adamlar kapasiteyi belirlemiş ihaleye vermiş belediye 50 bin kişilik olsun dese ne yazar 100 bin kişilik olsun dese neyazar diyeceğiniz birlaf varsa diğer illerle kıyaslandığında sivasa üvey evlat muamelesi yapan zihniyetin vekillerine ,yalaka yöneticilere deyin ,:mad: elsaf yalakçılığın bu kadarınada pes başınıza taş düşşe belediyeden bileceksiniz:mad: Bursanın oyuncak stadı gibi olucağına, o kötülediğin projeden olsun daha iyi. vedat58 30.03.2013, 01:17 _____________SEVINSEKMI ________________UZULSEKMI_____ ______? Biz Millet olarak ileriyi gelecegi göremiyoruz , su durumda Stad yeterli ama , 20 yil sonra yetecekmi? sivassporumuz her gecen yil büyüyor belki bi 10 yil sonra bu Stad bize yetmeyecek , aslinda bunu biz Sivaslilar olarak önleyebiliriz , henuz yol yakinken is isten gecmeden bunun önünü gecebiliriz, planlarini bozabiliriz , planlarina bir 8000 kisilik ekleyebiliriz recep cevik 30.03.2013, 01:57 ..Gardaş kusura bakmayın ama Fuar Alanı Belediyeye ait bir alan değil;Özel İdareye ait bir alan..Bunu nerden çıkardın anlamış değilim...Belediye ait bir yer olsa dediğini anlarım ama bu konuda biraz daha bilgi rica ediyorum..Ayrıca yeni projeyi gördüm demişsin;şu proje ile ilgili en azından yüzeysel de olsa biraz bilgi verir misin?Belediye ile ilgili sorun demissiniz;acaba eski stadın yerine Toki nin bir AVM projesi var diye duydum ;Belediye nin de burada AVM istemediğine dair bir sorun vardı ;sizin bahsettiğiniz olay bu sorunla ilgili olmasın...Sizden biraz daha tatminkar açıklama bekliyoruz... Ben bu projeyi gençlik spor il müdürünün bizzat masasında inceledim, geçen konuşmalara göre hazineye ait bir alan olması lazım, hazine ile belediye arasında anlaşma sıkıntısı var diye biliyorum, Kayserili 2 firmanın sahipleride oradaydılar. Yalnız şunu söylemekte fayda var, stad projesinde herşey düşünülmüş, yüklenici firma temel atma töreni için anlaşmazlıklarla uğraşıyor diye biliyorum. Eski stadla ilgili hiç bir bilgi elimde yok. Ama isterseniz onuda öğrenirim. Saygılar 58DK 30.03.2013, 03:21 Biliyorum haber basligiyla pek alakasi yok ama yinede paylasmak istedim :) http://www.facebook.com/photo.php?v=10200700082574763 58MUAMMER58 30.03.2013, 08:27 mimari anlayisin sifir. bursa stadi gibi catisiyla cin mali oyuncaga benzeyen stad istediysen, malesef hayalerine kavusamadin. sivas arenasi agir iklimimize göre tasarlanmis, kendi elektrigini üreten, kar ve yagmur suyu toplayan, rüzgar manipulasyonu yapan, mimarisi, cephesi kaliteli bir stad. bu benim görüşüm kardeşim ,mimariden anlıyorsunuz galiba ben anlamıyorum demekki :mad:tüm stad projelerini gördüm mersinin stadını beğenmedim ,diğerleri içinde en ucube ve kapasitesi en düşük olan stad sivas stadıdır ,yok akıllıymış, yok su fışkırdıyormuş yok elektrik üretecekmiş ,bunlar ölümü gösterip sıtmaya razı etme ayaklarıdır, sivasımız herşeyin eniyisine layıktır, şimdi birileri bu stad bize yeterde artar bile diye ,mevcut stadı dolduramıyozki diye yazacak , onlara ne desem boş, hele bitsinde 5 yıldır söz verilip çivi çakılmamış ,bitsinde nasıl bişey ortaya çıkacak görelim 58fatihcan 30.03.2013, 10:29 25bin kisilik yapilacaksa bile ileride kapasitesi arttirilaca sekilde yapilmali. Ama en iyisi en bastan yapmak Mete209 30.03.2013, 15:30 Ben bu projeyi gençlik spor il müdürünün bizzat masasında inceledim, geçen konuşmalara göre hazineye ait bir alan olması lazım, hazine ile belediye arasında anlaşma sıkıntısı var diye biliyorum, Kayserili 2 firmanın sahipleride oradaydılar. Yalnız şunu söylemekte fayda var, stad projesinde herşey düşünülmüş, yüklenici firma temel atma töreni için anlaşmazlıklarla uğraşıyor diye biliyorum. Eski stadla ilgili hiç bir bilgi elimde yok. Ama isterseniz onuda öğrenirim. Saygılar Recep Bey, proje detaylarını biraz açıklayabilir misiniz? Stadın dış görünümü, tribünler vs. Casanova Rasit 30.03.2013, 15:51 Herhalde ben bu Yeni Stadi göremiyecem... Benim Mezarimin kazisi atildi ama bu stadta tik yok.... Bakalim ne olacak... umarim en iyisi oluR... recep cevik 30.03.2013, 17:40 Recep Bey, proje detaylarını biraz açıklayabilir misiniz? Stadın dış görünümü, tribünler vs. Merhabalar, dedigim gibi projesini gordum. Hersey dusunulmus ve genclik spor il mudurlugu bu konu hakkinda yuklenici firmaya surekli baski yapiyor. 800 gun sure tanindi. Eski stadin yerine turkuaz projesi benzerinde. Residance ve alisveris merkezi yapilacak bugun ogrendigim bilgiye gore. Saygilar astaravisa 02.04.2013, 10:40 Bursanın oyuncak stadı gibi olucağına, o kötülediğin projeden olsun daha iyi. anlamadım. bursanın statını beğenmedin mi yani? 58fatihcan 02.04.2013, 11:14 Bu gidisle biz fotograflarla avuturuz kendimizi eyupk 02.04.2013, 15:03 Dün sipas tvde zeminden sürekli su çıktığını dolayısıyla temel atmanın 2, 3 ayı bulacağını belirttiler duyrulur. 58MUAMMER58 02.04.2013, 16:23 sivasspor taraftarları 33 bin kişilik stadyum isteyerek öyle büyük birsuç işlemişki başkan bu taraftarları azdaha sivasa ihanet eden irlandalılar diyecekti öyle bi anlatışı vardıki, başbakan 33 bin kişilik stadyumu 25 bine düşmesi için iyiki müdehale etti [sivası büyük bir beladan kurtarmış gibi ] diye anlattı. 33 bin kişilik olmasını isteyenler ne kadar hainmiş ağzım açık hayretler içinde izledim, belki taraftara sitem yapmak için böyle konuştu stadyumun dolmadığına dikkat çekti stadyumların neden dolmadığını çok konuştuk zaten burda ,olmuyorki canlı yayında bağlanıp başkannnn, konyaya 42 bin kişilik stadyumyapılıyor onların başkanı çıkıp yaw zaten 1000 kişiye oynuyoruz negereği var 42 bine demiyor, trabzona 40 bin kişilik devasa spor komplexsi yapılıyor hemide deniz doldurularak ,sivasa harcanacak paranın 10 katına paraya ,onların başkanı çıkıp yaw negereği var denizi doldurmaya şuraya 25 binlik stad yapın yeter demiyor ,böyle ufuksuz,vizyonsuz, yalaka yöneticiler var olduğu sürece bu şehir adam olmaz ,kıyaslanmayı sevmiyorumda kayseri milletiyle sivas milleti arasındaki farkı anlatmak için ,niye kayseri alıp başını gidip, sivasın yerinde saydığına örnek olması için şu örneği vereceğim ,zamanında kayseriye geniş yollar yapılırken aynısını sivasada yapalım derlerken bizim çok bilmiş sivasın sahipleri, yaw uçakmı indireceğiz diye karşı gelmişler sonuç ortada şehir trafiği felç durumda şimdi :mad:,mecliste kayseri milletvekili uyuklarken yarı uykulu yarı ayık ,kürsüde samsun milletvekili samsuna yeni büyük liman yapılmasını filan talep ediyor, o sırada uyuklayan kayserili vekilde el kaldırıp bizde bizde liman istiyoruz kayseriye türkiyenin en iyi limanını istiyoruz diye bağırıyor anlıyana tabi :mad: hatzivrettas 02.04.2013, 19:05 Dün sipas tvde zeminden sürekli su çıktığını dolayısıyla temel atmanın 2, 3 ayı bulacağını belirttiler duyrulur. Güzel haber değil. tekdoktiri 02.04.2013, 19:46 ha babam de babam ali kızıltug diyor yazık başkaları altı ayda yapılır biz iki yıldır hala kazı yoruz devam ha babam de babam ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,, zor Mete209 02.04.2013, 19:59 sivasspor taraftarları 33 bin kişilik stadyum isteyerek öyle büyük birsuç işlemişki başkan bu taraftarları azdaha sivasa ihanet eden irlandalılar diyecekti öyle bi anlatışı vardıki, başbakan 33 bin kişilik stadyumu 25 bine düşmesi için iyiki müdehale etti [sivası büyük bir beladan kurtarmış gibi ] diye anlattı. 33 bin kişilik olmasını isteyenler ne kadar hainmiş ağzım açık hayretler içinde izledim, belki taraftara sitem yapmak için böyle konuştu stadyumun dolmadığına dikkat çekti stadyumların neden dolmadığını çok konuştuk zaten burda ,olmuyorki canlı yayında bağlanıp başkannnn, konyaya 42 bin kişilik stadyumyapılıyor onların başkanı çıkıp yaw zaten 1000 kişiye oynuyoruz negereği var 42 bine demiyor, trabzona 40 bin kişilik devasa spor komplexsi yapılıyor hemide deniz doldurularak ,sivasa harcanacak paranın 10 katına paraya ,onların başkanı çıkıp yaw negereği var denizi doldurmaya şuraya 25 binlik stad yapın yeter demiyor ,böyle ufuksuz,vizyonsuz, yalaka yöneticiler var olduğu sürece bu şehir adam olmaz ,kıyaslanmayı sevmiyorumda kayseri milletiyle sivas milleti arasındaki farkı anlatmak için ,niye kayseri alıp başını gidip, sivasın yerinde saydığına örnek olması için şu örneği vereceğim ,zamanında kayseriye geniş yollar yapılırken aynısını sivasada yapalım derlerken bizim çok bilmiş sivasın sahipleri, yaw uçakmı indireceğiz diye karşı gelmişler sonuç ortada şehir trafiği felç durumda şimdi :mad:,mecliste kayseri milletvekili uyuklarken yarı uykulu yarı ayık ,kürsüde samsun milletvekili samsuna yeni büyük liman yapılmasını filan talep ediyor, o sırada uyuklayan kayserili vekilde el kaldırıp bizde bizde liman istiyoruz kayseriye türkiyenin en iyi limanını istiyoruz diye bağırıyor anlıyana tabi :mad: Muammer Bey, başkanın açıklamaları yeni mi? SivasliMuhammed 02.04.2013, 20:29 birilerinizde projenin fotografi varmi??Ben gurbette yasiyorumda onun ici cok merakliyim ve insaati göremiyorum serkankeskin 02.04.2013, 22:29 Dün sipas tvde zeminden sürekli su çıktığını dolayısıyla temel atmanın 2, 3 ayı bulacağını belirttiler duyrulur. dilerim allah tan daha büyük sorunlar çıkar ve bu stat yapılmaz.ister dolsun ister boş kalsın önemli değil sivas a layık stat istiyoruz. 58fatihcan 03.04.2013, 08:43 sivasspor taraftarları 33 bin kişilik stadyum isteyerek öyle büyük birsuç işlemişki başkan bu taraftarları azdaha sivasa ihanet eden irlandalılar diyecekti öyle bi anlatışı vardıki, başbakan 33 bin kişilik stadyumu 25 bine düşmesi için iyiki müdehale etti [sivası büyük bir beladan kurtarmış gibi ] diye anlattı. 33 bin kişilik olmasını isteyenler ne kadar hainmiş ağzım açık hayretler içinde izledim, belki taraftara sitem yapmak için böyle konuştu stadyumun dolmadığına dikkat çekti stadyumların neden dolmadığını çok konuştuk zaten burda ,olmuyorki canlı yayında bağlanıp başkannnn, konyaya 42 bin kişilik stadyumyapılıyor onların başkanı çıkıp yaw zaten 1000 kişiye oynuyoruz negereği var 42 bine demiyor, trabzona 40 bin kişilik devasa spor komplexsi yapılıyor hemide deniz doldurularak ,sivasa harcanacak paranın 10 katına paraya ,onların başkanı çıkıp yaw negereği var denizi doldurmaya şuraya 25 binlik stad yapın yeter demiyor ,böyle ufuksuz,vizyonsuz, yalaka yöneticiler var olduğu sürece bu şehir adam olmaz ,kıyaslanmayı sevmiyorumda kayseri milletiyle sivas milleti arasındaki farkı anlatmak için ,niye kayseri alıp başını gidip, sivasın yerinde saydığına örnek olması için şu örneği vereceğim ,zamanında kayseriye geniş yollar yapılırken aynısını sivasada yapalım derlerken bizim çok bilmiş sivasın sahipleri, yaw uçakmı indireceğiz diye karşı gelmişler sonuç ortada şehir trafiği felç durumda şimdi :mad:,mecliste kayseri milletvekili uyuklarken yarı uykulu yarı ayık ,kürsüde samsun milletvekili samsuna yeni büyük liman yapılmasını filan talep ediyor, o sırada uyuklayan kayserili vekilde el kaldırıp bizde bizde liman istiyoruz kayseriye türkiyenin en iyi limanını istiyoruz diye bağırıyor anlıyana tabi :mad: En guzel aciklama yapilmis oldu. Bizdeki sessiz cigliklar devam ediyor poolat58 05.04.2013, 15:11 Yeni stadyum inşaatında, temel sertleştirme işlemi devam ediyor. http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/528648_10151863406108378_13888 30624_n.jpg DOGU_BEY 10.04.2013, 20:54 Kulislerde geçen haberlere göre yeni stadyumun temeli Sivasspor'un 46. Kuruluş yıldönümü olan 9 Mayıs 2013 tarihinde atılacakmış...Facebook ve diğer Sivasspor sitelerinde de benzer haberler var... legolass 10.04.2013, 20:55 9 mayista temel atma töreni olacakmis galiba kkemal58 10.04.2013, 22:05 sivasspor taraftarları 33 bin kişilik stadyum isteyerek öyle büyük birsuç işlemişki başkan bu taraftarları azdaha sivasa ihanet eden irlandalılar diyecekti öyle bi anlatışı vardıki, başbakan 33 bin kişilik stadyumu 25 bine düşmesi için iyiki müdehale etti [sivası büyük bir beladan kurtarmış gibi ] diye anlattı. 33 bin kişilik olmasını isteyenler ne kadar hainmiş ağzım açık hayretler içinde izledim, belki taraftara sitem yapmak için böyle konuştu stadyumun dolmadığına dikkat çekti stadyumların neden dolmadığını çok konuştuk zaten burda ,olmuyorki canlı yayında bağlanıp başkannnn, konyaya 42 bin kişilik stadyumyapılıyor onların başkanı çıkıp yaw zaten 1000 kişiye oynuyoruz negereği var 42 bine demiyor, trabzona 40 bin kişilik devasa spor komplexsi yapılıyor hemide deniz doldurularak ,sivasa harcanacak paranın 10 katına paraya ,onların başkanı çıkıp yaw negereği var denizi doldurmaya şuraya 25 binlik stad yapın yeter demiyor ,böyle ufuksuz,vizyonsuz, yalaka yöneticiler var olduğu sürece bu şehir adam olmaz ,kıyaslanmayı sevmiyorumda kayseri milletiyle sivas milleti arasındaki farkı anlatmak için ,niye kayseri alıp başını gidip, sivasın yerinde saydığına örnek olması için şu örneği vereceğim ,zamanında kayseriye geniş yollar yapılırken aynısını sivasada yapalım derlerken bizim çok bilmiş sivasın sahipleri, yaw uçakmı indireceğiz diye karşı gelmişler sonuç ortada şehir trafiği felç durumda şimdi :mad:,mecliste kayseri milletvekili uyuklarken yarı uykulu yarı ayık ,kürsüde samsun milletvekili samsuna yeni büyük liman yapılmasını filan talep ediyor, o sırada uyuklayan kayserili vekilde el kaldırıp bizde bizde liman istiyoruz kayseriye türkiyenin en iyi limanını istiyoruz diye bağırıyor anlıyana tabi :mad: altına imzamı atıyorum... RsT4 12.04.2013, 14:19 2 gündür hummalı bir çalışma var tüm iş makinaları çalışıyor . Beton için son hazırlıklar yapılıyor eyuphulagu 14.04.2013, 01:07 Bugün cumartesi günü olmasına rağmen stat inşaatında çalışmalar daha da hızlanmış görünüyor...Bundan 1 hafta öncesine kadar sadece tek iş makinasıyla fore kazık çalışması yapılırken son 2 -3 gündür arızası giderilen diğer iş makinası da kazık çakma işlemleri yapıyordu...Sürekli olarak beton kazıklar 2 makina tarafından kuzey tribününün yaklaşık 40-50 m. altına çakılıp içine demir parçaları konulmuş betonla kazıklar çakılıyor...Bu işlem ne kadar sürecek hep beraber göreceğiz...Taraftarda artık yavaş yavaş stat inşaatına ilgi göstermeye başlamışlar..Bilhassa Kümbet Mah. de yaşayan yaşları 60 ların üstünü geçmiş taraftarları bile stat inşaatını ,stat inşaatının tam karşısında yer alan yüksek tepeden izlerken görmek mümkün...Hele bir temel atılsın bu tepeden inşaatı izleyenlere belki de bilet bile keserler..:) hunter5858 14.04.2013, 11:44 bizim feveranımız dolup dolmaması değil. uluslararası organizasyonlar 33 bini geçenlere veriliyor. mesela U20 dünya kupası için stadımız hazır olsa maç verme ihtimalleri yüksek olurdu. yani stat seyirci kapasitesi bunun için gerekli. ha diyeceksiniz ki ne faydası var kupayı takip edin ne demek istediğimizi anlayacaksınız. en az bir grup maçları sivasta yapılacaktı. şehrin tanıtımı anlamında (turizm) mükkemmel bir fırsattı bu. kapasiteyi o mantıkla istedik. uluslarası organizasyonlar için 33.000 şartı diye bir şart yok kim uyduruyor bunları nerde yazıyormuş onu söylermisiniz.... tekdoktiri 14.04.2013, 13:55 hababam de babam devam sen eşek olursan binen çok olur özellikle laz lar biner ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,devam yener_sahin 15.04.2013, 11:52 bir kişi hayrına fotoğraf eklese de inşaattan biz de görsek aralıksız süren çalışmaları. ilyasbaba_58 15.04.2013, 15:15 hayırlısı olsun ama keşke kapasitesi daha fazla olsaydı selam ve dua ile. ycicek2000 15.04.2013, 15:48 Aslında neden 25.000 kişilik stad yapılıp israf ediliyor ki? 5.000 kişilik stad yapsalar yeterde artar bile,bu kadarını düşünüp takdir edenlerden Allah(C.C) razı olsun. Hem bazı kardeşlerimizin dediği gibi 33.000 olursa ,uluslarası maçları verebilirler, Allah(C.C) muhafaza buyursun bir sürü zındık gelir ,içer sıçarlar. Esnaftan alışveriş ederler,esnaf parayı çok görünce harama uçkur çözer,günaha girer ,zinhar yoldan çıkarlar. Keşke akıl edip, Sivassporuda kapatsalar da Sivas'a turist filan gelmese. Ayrıca biz böyle daha mutluyuz,bize bir şey yapacaklarına bize düşen parayla Kayseriye,Malatyaya,Hakkariye yapsınlar. Timur abime söyleseler de iki fil daha yollasa. eyuphulagu 23.04.2013, 00:29 YENİ STADIN TEMELİ 1MAYIS'TA 6 BAKANLA ATILACAK(23.04.2013):Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2009 yılı Ekim ayında sözü verilen satatın temeli 3,5 yıl sonra 6 Bakanın katılımı ile atılacak. Sivas'ın yeni stadı için ilk kazma vuruldu Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından inşaa edilecek olan TOKİ'nin Sivas'a yapacağı 33 bin kişilik stadın ihalesi 2012 yılı 18 Haziran'da yapılmış ve TOKİ tarafından ihaleyi alan Can İnş. San. Ve Tic. A.Ş. & Kahraman İnş. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığına yer teslimi yapılmıştı. Yer tesliminin ardından 226 bin metre kare üzerine kurulacak olan yeni statta hafriyat çalışmaları yapılmaya başlanmıştı. Sivas-Erzincan çevrayolu üzerinde, kulüp tesislerin karşısındaki 226 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum,bin seyircili olimpik yüzme havuzu, bin seyircili kapalı spor salonu, 2 adet 500 seyircili sentetik çim yüzeyli futbol sahası,60 yatak kapasiteli güreş eğitim merkezi, müstakil halter salonu, gençlik merkezi binası, 10 daireli lojman için zemin çalışmaları tamamlanırken yeni stattaki çalışmalar temel atma aşamasına geldi. Yeni stadın temelinin 11 Mayıs’ta Başta Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar olmak üzere 6 Bakanın katılımı ile atılacağı edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor. 6 Bakanın katılımı ile atılacak temelin ardından sürdürülecek çalışmalar ile Sivas yeni stadına 2014 yılında kauşacak. 4 Eylül stadı ise yeni stadın tesliminin ardından konut ve iş merkezi yapılmak üzere TOKİ’ye teslim edilecek.KAYNAK:HÜRDOĞAN.COM.T R............................. Bugün yine stat inşaatında son hazırlıklar yapılıyordu;kazık çakma işlemi hala devam ediyordu...Adamlar büyük tribünlerden birsinin inşa edileceği alana çakmadık kazık bırakmadılar..Toplam olarak tribün inşaat alanına 800-900 civarında kazığın çakılacağını;11 Mayıs'ta temeli atılacak olan büyük tribüne ise 250-300 civarında beton kazık çakıldığı söyleniyor..Şu anda hazırlıklar son aşamaya gelmiş durumda;Kuzey Tribünün arkasında yer alan Tren yolunun hemen yakınındaki yere de İşçilerin kalacağı aynı Suriye den gelen mültecilerin kaldığı yere benzeyen konteynır şeklinde barakalar kurulmuş durumda....Hürdoğan yorum yapmadan TOKİ nin sitesindeki gibi 33.00 kişilik stat diye atıfta bulunmuş ama İnşaat alanındaki tabelada hala 25.000 kişilik yazıyor;ayrıca ihale de 25.000 kişilik stat kapasitesi olarak yapıldı diye hepimiz biliyoruz..Umarım bu bilgi kirliliği de temel atmayla birlikte son bulmuş olur...Tabelaya 33.000 kişilik yazılıp görseller asılmadan hayatta inanmam...Hürdoğan ciddi bir gazete mutlaka sağlam yerden haber almıştır ama ortada o kadar farklı bilgi var ki..Taraftar hangisine inansın;Toki nin yaptığı ihaleye mi gazete de çıkan yeni habere mi? sebasteia 23.04.2013, 09:20 2008 yılında söz verdikleri bir yatırımın temelini atmaya 2013'te geliyorlarsa gelmesinler, defolsun gitsinler. zaten kırpıp kuşa çevirmediler mi? biraz utanma varsa biraz karakter sahibi olan varsa yüzü kızarır ve gelmez! adres58 23.04.2013, 09:41 Tamam hadi top yekün açmaya geliyorsunuz, gövde gösterisi yapacaksınız. Nihayetinde öyle yada böyle bir yapı dikeceksiniz; Hoş ne kadar da taraftarın talebine hitap etmesenizde, bu stadyumda uluslararası turnuvalar oynanmasada geliyorsunuz işte. Lakin herkes geliyorda ''Sivası satsan 30.000 edermi'' diyen zatı muhterem neden geliyor. Acaba Sivasın tabelasının 300 binin üzerinde olduğunu biliyormu? Kesinlikle ve kesinlikle bu yatırım Sivasa vurulan baltadır, Dalga geçmektir. Her ne kadar kapasiteyi dolduramasakta, doldurmakta zorluk çeksekte, hiç bir organizasyona ev sahipliği yapamayacak bu bu stad, eski ederinin çok çok altında köhne bir köşeye atılmış, gerçek Yiğidoların ''viranesi'' bir yapı olarak kalacaktır. Bazı iş bilmez, ilerisini göremeyen cahil taraftarımız hala ''biz bu stadı 25.000 bile dolduramıyoruz'' desede biz yine yapılan bu vefasızlığı, bu yanlışlığı, bu kazığı unutmayacağız. 3. liglerde yerlerde sürünen bir çok vilayet stadlarını ileriye dönük!!!! kapasitesi yüksek stadlar yapılırken bizlere yapılan bu kapasite hainliği elbette zihinlerimizde derin bir iz bırakacaktır. Yok 5 yıldızlı Otel yokmuş, yok alt yapısı yokmuş, yok otoyolu yokmuş gibi bahanelerle biz kandırılmaya devam edelim. 58fatihcan 23.04.2013, 11:32 Tokinin sitesinde 33bin yaziyor. Ihale 25bin... gercek nedir arkadas mustiiic 23.04.2013, 11:40 KOSKOCA SİVASTA ÇALIŞMALARIN SON HALİNİ ÇEKİP GÖNDERECEK ADAM YOK MU YA. BEN ORADA HALA GAZETECİLİK YAPIYOR OLSAM HER HAFTA ÇEKER ATARDIM. ŞİMDİKİLERİN CÜCÜĞÜ MÜ ÖLMÜŞ NE. GAZETECİİLERDEN FAYDA YOK. YİĞİDOLAR SİZ ÇEKİN ATIN YAWWWW Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir. mdogan58 23.04.2013, 13:01 Tamam hadi top yekün açmaya geliyorsunuz, gövde gösterisi yapacaksınız. Nihayetinde öyle yada böyle bir yapı dikeceksiniz; Hoş ne kadar da taraftarın talebine hitap etmesenizde, bu stadyumda uluslararası turnuvalar oynanmasada geliyorsunuz işte. Lakin herkes geliyorda ''Sivası satsan 30.000 edermi'' diyen zatı muhterem neden geliyor. Acaba Sivasın tabelasının 300 binin üzerinde olduğunu biliyormu? Kesinlikle ve kesinlikle bu yatırım Sivasa vurulan baltadır, Dalga geçmektir. Her ne kadar kapasiteyi dolduramasakta, doldurmakta zorluk çeksekte, hiç bir organizasyona ev sahipliği yapamayacak bu bu stad, eski ederinin çok çok altında köhne bir köşeye atılmış, gerçek Yiğidoların ''viranesi'' bir yapı olarak kalacaktır. Bazı iş bilmez, ilerisini göremeyen cahil taraftarımız hala ''biz bu stadı 25.000 bile dolduramıyoruz'' desede biz yine yapılan bu vefasızlığı, bu yanlışlığı, bu kazığı unutmayacağız. 3. liglerde yerlerde sürünen bir çok vilayet stadlarını ileriye dönük!!!! kapasitesi yüksek stadlar yapılırken bizlere yapılan bu kapasite hainliği elbette zihinlerimizde derin bir iz bırakacaktır. Yok 5 yıldızlı Otel yokmuş, yok alt yapısı yokmuş, yok otoyolu yokmuş gibi bahanelerle biz kandırılmaya devam edelim. Seni sampiyon yapmayan TFF sana milli mac mi verecekti?? guldurmeyin Allahini severseniz.. Çılgın Türk 23.04.2013, 13:05 Arkadaslar temel atildi, insaat basladi. Bu basligi lütfen artiik 25-33 tartismasi ile kirletmeyin. Hala o konuyu tartismak istiyorsaniz ayri bir konu acin orada tartisin ama bu konunun icine etmeyin. Bu konu özellikle gurbette yasayanlar icin önemli. Ben sahsen gelismeleri okumak, yeni fotograflar görmek istiyorum. adres58 23.04.2013, 13:16 Seni sampiyon yapmayan TFF sana milli mac mi verecekti?? guldurmeyin Allahini severseniz.. Türkiyeden ne TFF ler geldi geçti, ne iktidarlar, ne şakşakçılar... Sizin gibi düşünenler!!!! Sorun sadece milli maçmı, Rizeye U21 organizasyonunu veren zihniyetle, Afyona ve Malatyaya 30-40 kapasite yapan zihniyet aynı; Yada daha önceden açıklanan kapasite ile sonra düşürülen kapasite düşünceside, ''bize milli maç vermezler, şampiyon bile yapmadılar'' düşüncesinde olanlar acaba şimdiye kadar kaç defa TFF ye eleştirilerini dile getirmiştir. Uzaktan davul sesi!!!! dinlemek, çalmakdan kolaydır... Bu kapasite sadece bir organizasyon kapmak değil, 10 yıl sonrası 20 yıl sonrasını düşünmektir. Şimdi belki 3 bin 5 bin taraftar var lakin yarın 30-000, 33.000 olmayacağını kim garanti eder. mdogan58 23.04.2013, 13:36 Ben hep elestirdim hep sikayet ettim.. bu sizin zihniyeti de elestirdim!! 10 yil 20 yil diyorsun.. ozaman geride biraktigimiz 20 yila bi bakalim.. 4 buyukten haric bi Bursa sampiyonlugu var. o da TESADUF!!!! yani anlican onumuzdeki 20 yilda zihniyet ayni!! gozunuzu acin artik.. bu is buyuklerimizde biter.. ama onlarda sesini cikarmazsa biz daha nice 20 yil forumlarda kicimizi yirtariz.. taraftar cogalir azalir bilemem..ama su degerli gunlerde cogalamiyorsak nezaman gelmeyi dusunuyoruz?? antik58 23.04.2013, 13:54 Hürdoğan gazetesinin haberinde 33bin kişilik yazmışlar ya gazete gündemi takip etmiyor yada 25bin kişilik stat sözü geçerek bizlerle dalga geçiliyor tuhaf doğrusu... blueways 23.04.2013, 14:09 Sivas 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum, 1000 seyirciliolimpik yüzme havuzu, 1000 seyircili kapalı spor salonu, 2 adet 500 seyircili sentetik çim yüzeyli futbol sahası,60 yatak kapasiteli güreş eğitim merkezi, müstakil halter salonu, gençlik merkezi binası, 10 daireli lojman Can İnş. San. Ve Tic. A.Ş. & Kahraman İnş. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı 82.138.000 %2 TOKİ SAYFADA YAZAN BU ARKADAŞALR ESKİDEN 25.00O YAZIYORDU http://www.toki.gov.tr/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433 CFFAAF6AA849816B2EF07A5EC3E4D6 61B32 SAYFAYA BAKABİLİRSİNİZ poolat58 23.04.2013, 14:45 Mersin'in stadı da bizim gibi 25.000 kişi kapasilei ve neredeyse bitmek üzere. aşğıdaki resime bakarak bizim stadın içinin nasıl görüneceği hakkında bir fikir sahibi olabilirsiniz. http://resimzade.com/Show.html?i=40098&token=85025 (http://resimzade.com/Show.html?i=40098&token=85025) 58fatihcan 23.04.2013, 15:46 Toki 25ten vazgecti heralde. Bari fotograflari da gorsek tam olsa 58MUAMMER58 23.04.2013, 15:53 gereğinden fazla yatık trübünler,bence asma kat gibi olsa daha iyiolur,sahaya yakın olmalı trübünler,r .saraçoğlu stadı gibi ,futbolcular böyle seçilmez,arenada elinde dürbün olmadan maç izlenmiyor, böyle kuru beton kalabalığı olmamalı mersin stadının içini beğenmedim inşallah bizimki böyle olmaz ,sahaya oldukça yakın olmalı taraftarlar sanki futbolcuların üstüne düşecekmiş görünmeli arada koşu bandı filan olmamalı 58fatihcan 23.04.2013, 18:09 Bence de tribunler geriye cok yaslanmis. Basit stad goruntusu vermis nostalgiaplatz 23.04.2013, 18:44 Yeni stadyumun yapılmasıyla ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. TOKİ, tarafından Sivas’a yapılacak yeni stadyum işinde, fuar alanı inşaat alanında ki çalışmalar hız kazandı. İhaleyi alan şirketin her geçen gün biraz daha fazla tempo artırdığı stadyum işinde artık gözle görülür ilerleme var. Stadyumun temeline yapılacak kazıklama sistemindeki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü stadyum işinde, yüklenici firmanın yaz aylarında işin önemli bir bölümünü tamamlaması bekleniyor. Bununla birlikte fuar alanı spor kompleksi içindeki atletizm stadyumu işinde sona gelindi. Gençlik Merkezi yapım işinde ise temelin sağlamlaştırma çalışmaları sürüyor. http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/478395_10151574391201117_43974 1099_o.jpg kkemal58 23.04.2013, 20:25 Tokinin sitesinde 33bin yaziyor. Ihale 25bin... gercek nedir arkadas Gerçek 25.000 kapasite. Tokiye bilgi edinmeden sormuştum işte tokinin cevabı: "BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SAYIN KEMAL, Sivas stadı 25.000 seyircili olarak "Sivas 25.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum İnşaatı İşi" adı altında ihale edilmiş olup kapasite arttırımı ile ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanlığından herhangi bir talepte bulunulmamıştır. BİLGİLERİNİZE SUNULUR". 58_SEMİH_58 26.04.2013, 21:06 Stadla ilgili görseller sadece bir kaç taneyle sınırlı.Hem yüklenici firma hemde TOKİ'den hiç bir resim yok stadla ilgili. Bizim stadımıza benzer 2 stadyumu paylaşıyorum.Bizlere de önemli ipuçları verebilir. Valenciennes takımına ait Stade du Hainaut stadı 2011 yılında açılmış,2 katlı ve 25 bin kapasiteye sahip. http://resimzade.com/Show.html?i=40115&token=65984 (http://resimzade.com/Show.html?i=40115&token=65984) Le Mans takımına ait MMArena stadyumu ise yine 2011 yılında açılmış,2katlı ve 25 bin kapasiteli. http://resimzade.com/Show.html?i=40116&token=69616 (http://resimzade.com/Show.html?i=40116&token=69616) Bu örnekler stadla ilgili kesin olmasada bilgi sahibi olmak açısından iyi izlenim vermekte. 58MUAMMER58 26.04.2013, 21:50 2 stadda güzel:D artıık geçtii kapasite mapasiteyi geçtik ,şu inşaatı biran evvel ilerletsinler yeter ,malatya bitti bitecek,mersin bitmek üzere ,bursanınki bitti sayılır,sivasta daha inşaat yok sözvereli 5 yıl olmuş,neyin temel atmasına gelecekler hayret ediyorum ,TT arenayı sözverdiler 1 yılda metrosuyla beraber bitirdiler 700 trilyonu geçti harcanan para ,demekki istemek lazımmış EMRİN büyük yerden gelmesi lazımmış :mad:her hizmetin ensonuncusunun sivasa yapılmasından gıcık oluyorum:mad: vedat58 26.04.2013, 23:08 Kusura bakmayin ama bizim sivasta ileriyi görecek adam sayisi parmakla sayilmaz, ya bi düsünün bi 30 sene sonrasini düsünün ? kim düsünebilir hazir genis arazi bulmussunuz bu 25 bin kisilik stad neyin nesi ? 30 sene sonra ya bu stad yetmezse kim verecek bunun hesabini?? kim verecek? ülkemiz her gecen gün zenginlesiyor haliyle watandasin bütceside iyiye gidiyor bu demek oluyorki 5 seneye kalmaz vatandas stada sigmayacak , bide 30 sene sonrasini düsünün ? bence bu zihniyetin ileriyi görerek degilde su an ki stadin dolup dolmamasina bakarak alinan kararidir, bize ileriye dönük 50 yili 100 yilli görebilecek elemanlar lazim, arkadaslarinda dedigi gibi uluslararasi turnuvalarda sivasimizi kimse tanimayacak , her zaman sivasimizi kücük düsürecek bir calismadir bu , bu olay sivasimiza hizmet degil zillettir vedat58 26.04.2013, 23:23 sivasspor taraftarları 33 bin kişilik stadyum isteyerek öyle büyük birsuç işlemişki başkan bu taraftarları azdaha sivasa ihanet eden irlandalılar diyecekti öyle bi anlatışı vardıki, başbakan 33 bin kişilik stadyumu 25 bine düşmesi için iyiki müdehale etti [sivası büyük bir beladan kurtarmış gibi ] diye anlattı. 33 bin kişilik olmasını isteyenler ne kadar hainmiş ağzım açık hayretler içinde izledim, belki taraftara sitem yapmak için böyle konuştu stadyumun dolmadığına dikkat çekti stadyumların neden dolmadığını çok konuştuk zaten burda ,olmuyorki canlı yayında bağlanıp başkannnn, konyaya 42 bin kişilik stadyumyapılıyor onların başkanı çıkıp yaw zaten 1000 kişiye oynuyoruz negereği var 42 bine demiyor, trabzona 40 bin kişilik devasa spor komplexsi yapılıyor hemide deniz doldurularak ,sivasa harcanacak paranın 10 katına paraya ,onların başkanı çıkıp yaw negereği var denizi doldurmaya şuraya 25 binlik stad yapın yeter demiyor ,böyle ufuksuz,vizyonsuz, yalaka yöneticiler var olduğu sürece bu şehir adam olmaz ,kıyaslanmayı sevmiyorumda kayseri milletiyle sivas milleti arasındaki farkı anlatmak için ,niye kayseri alıp başını gidip, sivasın yerinde saydığına örnek olması için şu örneği vereceğim ,zamanında kayseriye geniş yollar yapılırken aynısını sivasada yapalım derlerken bizim çok bilmiş sivasın sahipleri, yaw uçakmı indireceğiz diye karşı gelmişler sonuç ortada şehir trafiği felç durumda şimdi :mad:,mecliste kayseri milletvekili uyuklarken yarı uykulu yarı ayık ,kürsüde samsun milletvekili samsuna yeni büyük liman yapılmasını filan talep ediyor, o sırada uyuklayan kayserili vekilde el kaldırıp bizde bizde liman istiyoruz kayseriye türkiyenin en iyi limanını istiyoruz diye bağırıyor anlıyana tabi :mad: Ustam ya anlatmak isteyipte anlatamadiklarimi o kadar güzel anlatmissinki agzina yüregina saglik, ufkunu göremeyen mitletvekillerimiz ve yöneticilerimiz zamani geldi zaman bakalim ne dicekler merak ediyorum ? bence bi bes seneye kalmaz büyük maclarda stad yetmicek vatandas disarida kalacak demedi demeyin B.DUMANLI 27.04.2013, 09:47 Bir kac gün önce bir arkadasin paylastigi fotografa bakilacak olursa zemin su ile kapli bu zemindeki suyu yok etme calismalari bayagi zaman alir,birde projesi belirlenmis bir stadyumun yapildiginda icten nasil görünecegine dair kamuoyuyla paylasilan bir tek kare resim yok,iste isin en ilginc yani aslinda bu... 58_SEMİH_58 27.04.2013, 09:51 Bir kac gün önce bir arkadasin paylastigi fotografa bakilacak olursa zemin su ile kapli bu zemindeki suyu yok etme calismalari bayagi zaman alir,birde projesi belirlenmis bir stadyumun yapildiginda icten nasil görünecegine dair kamuoyuyla paylasilan bir tek kare resim yok,iste isin en ilginc yani aslinda bu... 2 gün önce yüklenici firmaya mail attım görsellerle ilgili ama hala dönüş yapmadılar. eyuphulagu 29.04.2013, 23:12 Bir kac gün önce bir arkadasin paylastigi fotografa bakilacak olursa zemin su ile kapli bu zemindeki suyu yok etme calismalari bayagi zaman alir,birde projesi belirlenmis bir stadyumun yapildiginda icten nasil görünecegine dair kamuoyuyla paylasilan bir tek kare resim yok,iste isin en ilginc yani aslinda bu... ...........Gardaş o resim yağmur yağdığı günlerde çekilen bir resim..Hafta sonu inşaat alanına gitme fırsatım oldu...Hala kazık çakma işini devam ettiriyorlar..Yalnız işin son aşamaya geldiğini öğrendim;ben oradayken stat zeminine özel bir toprak döküyorlardı....Bu toprak bildiğimiz topraktan çok farklı ;demir madenlerinden çıkan bir toprak olduğunu öğrendim..Bu toprağın Yüklenici firma tarafından Divriğiden Demir Madeninden getirildiğini düşünüyorum..Çünkü bu getirilen toprak çok sert ve yumuşak zemine serildi mi beton gibi olan bir toprakmış....Şu anda kazık çakılan büyük tribünde işler neredeyse bitmiş arkadaşlar;çünkü Hürdoğan ın da manşetten verdiği gibi Temel 11 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan törenle atılacak..Tören sonrası iş makinaları diğer 3 tribünde kazık çakmaya devam ederken temel atılan tribünde inşaat başlayacak ve tribün yükselecek..Biraz Önce Vizyon tv. de açıklama yapan Nail Bey diğer tribünlerdeki kazık çakma işinin bitmesinin de 3 ay kadar sürebileceğini İnşaatın şefinden öğrendiğini söyledi..Ben de görevlilerden tribün inşaatında 500 kadar işçinin çalışacağını öğrendim...Hafta sonu sadece kazık çakma işi değil başka işlerde yapılıyordu;kepçe ve greyderler yapılacak olan stadın çevresindeki tepeleri yerle bir ediyorlar alanları düzeltiyorlar;otopark alanları için yer yapıyorlardı...İnşaat alanında şu anda sayamadığım çok sayıda kamyon ve iş makinası harıl harıl çalışıyor...Bitiş tarihi 2014 Ekimi diyorlar ama ben kazık çakma işi daha erken bitirilirse 2014 yazında stadın teslim edileceğini düşünüyorum.. infial§ 29.04.2013, 23:34 Sivas'ı satsan 55 milyon etmez diyen TOKİ BAŞKANI hangi yüzle Sivas'a gelecek sivaslılarda hangi yüzle alkışlayacak 58fatihcan 30.04.2013, 00:29 Sivas'ı satsan 55 milyon etmez diyen TOKİ BAŞKANI hangi yüzle Sivas'a gelecek sivaslılarda hangi yüzle alkışlayacak Oyle birsey dedi mi gercekten. Ne zaman dedi cok ayip etmis halimsancak58 30.04.2013, 10:53 bazı arkadaşlar hala kapasite konusuna takılmış gidiyo; sayın mehmet oflaz yöneticimiz açıklamıştı.siz yeterki doldurun yüklenici firma zaten stad kapasitesini artırarak göre tasarlanarak yapılıcak dedi.olay kapanmıştır. tadını çıkarın belediye çağrıda bulunalım gurbette ki yiğidolar için gelemeyenler var sivasa canlı yayın oluşturulsun.bende dahil istanbuldayım:):):) 58fatihcan 30.04.2013, 13:56 Calismaaar hizlanmis anlasilan fotograf istiyoruz buyuk yigidolar:) SivasliMuhammed 30.04.2013, 14:56 bu nasil stad projeymis ki böyle.projeden fotograf bile yoktur:confused: nostalgiaplatz 30.04.2013, 15:57 Yeni stadyumun yapılmasıyla ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. TOKİ, tarafından Sivas’a yapılacak yeni stadyum işinde, fuar alanı inşaat alanında ki çalışmalar hız kazandı. İhaleyi alan şirketin her geçen gün biraz daha fazla tempo artırdığı stadyum işinde artık gözle görülür ilerleme var. Stadyumun temeline yapılacak kazıklama sistemindeki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü stadyum işinde, yüklenici firmanın yaz aylarında işin önemli bir bölümünü tamamlaması bekleniyor. Bununla birlikte fuar alanı spor kompleksi içindeki atletizm stadyumu işinde sona gelindi. Gençlik Merkezi yapım işinde ise temelin sağlamlaştırma çalışmaları sürüyor. http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/478395_10151574391201117_43974 1099_o.jpg Hala bu şekilde değişen bişey yok. Temel atıldıkdan sonra o kazık çakılan yerlerden maraton tribünü yükselecek yani inşaatı başlayacak, maraton tribünü yükselirken karşı maratonun kazıkları çakılacak. 58_SEMİH_58 10.05.2013, 11:13 Yüklenici firmaya mail atmıştım verdikleri cevap. http://resimzade.com/Show.html?i=40269&token=32105 (http://resimzade.com/Show.html?i=40269&token=32105) nostalgiaplatz 10.05.2013, 11:53 Arkadaşlar temel atma 24 Mayıs Cuma günü Gençlik ve Spor Bakanı'nın katılımıyla yapılacak. Aynı gün atletizm stadının da açılışı yapılacak. http://n1305.hizliresim.com/19/b/mx9j5.jpg Bugün itibariyle fore kazık çakma işlemi Kuzey Tribünü diye geçen Maraton Tribününde sona ermiş gözüküyor...Çünkü kazık çakan iş makinaları(3 İş Makinası) karşıdaki Büyük Tribüne kaydırılmış;orada kazık çakma işine başlamış olarak gördüm..Kazık çakma işi biten tribünde ise zemine Maden Ocağından getirilen sert toprak;onun üstüne de daha ince olan bir toprak seriyorlardı..Temel atılacak tribünün yarısında bu işlemi bitirmişler;diğer yarısında ise toprak serip zemini temel atmaya hazır hala getirmeye çalışıyorlardı;1-2 gün içinde bu işi bitirip zemine artık uzun demirleri sermeye başlarlar diye düşünüyorum;stadın dışını da açılış için hazır hala getirmeye başlamışlar. (alıntıdır.) hatzivrettas 10.05.2013, 11:55 Yüklenici firmaya mail atmıştım verdikleri cevap. http://resimzade.com/Show.html?i=40269&token=32105 (http://resimzade.com/Show.html?i=40269&token=32105) Umarım en kısa sürede görselleri yayınlarlar. SenSetik 10.05.2013, 14:46 inşallah temel atma ertelenmez...biran önce başlasa şu stad inşaatı.. eyuphulagu 11.05.2013, 00:08 Arkadaşlar temel atma 24 Mayıs Cuma günü Gençlik ve Spor Bakanı'nın katılımıyla yapılacak. Aynı gün atletizm stadının da açılışı yapılacak. http://n1305.hizliresim.com/19/b/mx9j5.jpg Bugün itibariyle fore kazık çakma işlemi Kuzey Tribünü diye geçen Maraton Tribününde sona ermiş gözüküyor...Çünkü kazık çakan iş makinaları(3 İş Makinası) karşıdaki Büyük Tribüne kaydırılmış;orada kazık çakma işine başlamış olarak gördüm..Kazık çakma işi biten tribünde ise zemine Maden Ocağından getirilen sert toprak;onun üstüne de daha ince olan bir toprak seriyorlardı..Temel atılacak tribünün yarısında bu işlemi bitirmişler;diğer yarısında ise toprak serip zemini temel atmaya hazır hala getirmeye çalışıyorlardı;1-2 gün içinde bu işi bitirip zemine artık uzun demirleri sermeye başlarlar diye düşünüyorum;stadın dışını da açılış için hazır hala getirmeye başlamışlar.. (alıntıdır.).................. .............Bugün itibariyle arkadaşın DÜN yüklediği resimde de görülen kazık çakılıp üzeri toprakla kapatılan yerler BETONLA KAPLANDI............HAYIRLI UĞURLU OLSUN!Bu işlemden sonra sıra beton dökülen yerlere demir koyacaklar ve TRİBÜN İNŞAATI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK.......Sivas Arena nın resmi temel atma töreni ise son açıklamalara göre Spor Bakanı Suat KILIÇ ın da katılımıyla 24 Mayıs da yapılacak..Tekrar HAYIRLI UĞURLU OLSUN! 58_SEMİH_58 11.05.2013, 00:11 .............................. .Bugün itibariyle arkadaşın DÜN yüklediği resimde de görülen kazık çakılıp üzeri toprakla kapatılan yerler BETONLA KAPLANDI............HAYIRLI UĞURLU OLSUN!Bu işlemden sonra sıra beton dökülen yerlere demir koyacaklar ve TRİBÜN İNŞAATI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK.......Sivas Arena nın resmi temel atma töreni ise son açıklamalara göre Spor Bakanı Suat KILIÇ ın da katılımıyla 24 Mayıs da yapılacak..Tekrar HAYIRLI UĞURLU OLSUN! Yani bugünden itibaren stadın yükselişi mi başlıyacak ? 58MUAMMER58 11.05.2013, 00:16 bizden sonra sözverilen stadyumlar ha bitti ha bitecek ,sivasda daha beton namına trübün namına 1 metre yükselti yok :mad:,buda nekadar önem verildiğimizin adam yerine konulduğumuzun kanıtı işte, amatördeki diyarbakıra ,kocaeliye 33 bin kişilik stadyum , sivasa 25 bin, hadi onada razı olduk bari şu işi yapında bitirin sözverileli 5 yıl oldu 5 :mad: eyuphulagu 11.05.2013, 00:21 Yani bugünden itibaren stadın yükselişi mi başlıyacak ? Aynen dediğin gibi olacak gardaş...Beton atılan yerlerin üzerine uzun demir leri koyacaklar;sonra tekrar üzerlerine beton dökerek tribünlerin yükseleceği kolonlar bir bir ortaya çıkacak;daha sonra klonların üzerine de tribün inşaatı yükselmeye devam edecek....Diğer taraftan kazık çakma işini bitiren 3 tane iş makinası spor tesisleri(Halı sahalar,Basketbol sahaları)nin tarafındaki kale arkasında tekrar fore kazık çakma işine son hızla devam ediyorlar...Diğer tribünlerde kazık çakma işi bitrilince tribün yapım işine geçilecek..İnternette Malatya ,Mersin,Timsah Arena,Konya statlarının temel atma ve tribün yapımı işlerinin bolca resimleri var;buradan bakarak bizim statta bundan sonra neler olacağını rahatlıkla görebilirsiniz...Çünkü Toki tarafından ihale edilen tüm statların dış görünüşü hariç projeleri hemen hemen aynı... 58_SEMİH_58 11.05.2013, 00:26 Aynen dediğin gibi olacak gardaş...Beton atılan yerlerin üzerine uzun demir leri koyacaklar;sonra tekrar üzerlerine beton dökerek tribünlerin yükseleceği kolonlar bir bir ortaya çıkacak;daha sonra klonların üzerine de tribün inşaatı yükselmeye devam edecek....Diğer taraftan kazık çakma işini bitiren 3 tane iş makinası spor tesisleri(Halı sahalar,Basketbol sahaları)nin tarafındaki kale arkasında tekrar fore kazık çakma işine son hızla devam ediyorlar...Diğer tribünlerde kazık çakma işi bitrilince tribün yapım işine geçilecek..İnternette Malatya ,Mersin,Timsah Arena,Konya statlarının temel atma ve tribün yapımı işlerinin bolca resimleri var;buradan bakarak bizim statta bundan sonra neler olacağını rahatlıkla görebilirsiniz...Çünkü Toki tarafından ihale edilen tüm statların dış görünüşü hariç projeleri hemen hemen aynı... Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ya bu stad projesinde çalışıyorsunuz ya da projeyi yapanlarla içli-dışlışınız :) Peki bu stadın tam şekli nasıl olacak,yani Kümbet tarafına bakan tribün kale arkası mı yoksa maraton tribünü mü olacak.Stadın şekil SGK'nın bulunduğu alandan birisi için yatay mı duracak dikey mi ? Bir de kale arkalarının tek kat diğer tribünlerin 2 kat olacağını okumuştum.Bu konuda bilginiz var mı ? eyuphulagu 11.05.2013, 00:34 Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ya bu stad projesinde çalışıyorsunuz ya da projeyi yapanlarla içli-dışlışınız :) Peki bu stadın tam şekli nasıl olacak,yani Kümbet tarafına bakan tribün kale arkası mı yoksa maraton tribünü mü olacak.Stadın şekil SGK'nın bulunduğu alandan birisi için yatay mı duracak dikey mi ? Bir de kale arkalarının tek kat diğer tribünlerin 2 kat olacağını okumuştum.Bu konuda bilginiz var mı ? ............Gardaş keşke dediğin gibi olsaydı sana her türlü bilgileri verirdim..Ben sadece Sivas'ı seven, Sivas'ın gelişmesini isteyen ,araştırmacı ruhuyla hareket eden sıradan bir Sivaslıyım..Bu bilgileri duyduğum,internetten yaptığım araştırmalardan elde ediyorum...Futbol sevdalısı bir kişi olduğum için zaman zaman Fuar Alanında gidip Amatör maçları takip ediyorum;sonra da stat inşaat alanına gidip bilgi sahibi oluyorum..Hepsi bu kadar... hmufkvs 19.05.2013, 13:07 3 yıla kadar biter mi? citothehan58 19.05.2013, 14:16 3 yıla kadar biter mi? 2 sene zamanlamasi 2 seneye kadar bitmesi lazim yani.. poolat58 19.05.2013, 16:05 seneyeki sezon değil ondan sonraki, yani 2014-2015 sezonunda SİVASSPORUMUZUN hizmetinde. firmanın tahahüdü 2014 yılının sonunda teslim etmek. B.DUMANLI 19.05.2013, 19:27 Umarim önümüzdeki hafta denilen tarihde temel atilirda beklentilerimiz bosa cikmaz. eyuphulagu 19.05.2013, 21:26 Aynen dediğin gibi olacak gardaş...Beton atılan yerlerin üzerine uzun demir leri koyacaklar;sonra tekrar üzerlerine beton dökerek tribünlerin yükseleceği kolonlar bir bir ortaya çıkacak;daha sonra klonların üzerine de tribün inşaatı yükselmeye devam edecek....Diğer taraftan kazık çakma işini bitiren 3 tane iş makinası spor tesisleri(Halı sahalar,Basketbol sahaları)nin tarafındaki kale arkasında tekrar fore kazık çakma işine son hızla devam ediyorlar...Diğer tribünlerde kazık çakma işi bitrilince tribün yapım işine geçilecek..İnternette Malatya ,Mersin,Timsah Arena,Konya statlarının temel atma ve tribün yapımı işlerinin bolca resimleri var;buradan bakarak bizim statta bundan sonra neler olacağını rahatlıkla görebilirsiniz...Çünkü Toki tarafından ihale edilen tüm statların dış görünüşü hariç projeleri hemen hemen aynı... ...........Yüklenici Firmalar 2 gündür tamamen temele yönelik çalışmalar yapıyorlar;beton atılan zeminin üzerine artık demirleri de yerleştirmeye başladılar;önümüzdeki hafta demirlerin üzerine beton döküp klonlar yükselmeye başlayacak ve tribün inşaatı da hızla devam edecek...Dün M. Yazıcıoğlu Bulvarındaki durakta beklerken Stat inşaatında çalışan bir görevliyle tesadüfen karşılaştık ve bir süre sohbet etme fırsatım oldu;görevli arkadaş şu anda stat inşaatında yaklaşık 100 kişinin çalıştığını;tribün inşaatının da başlamasıyla 300 kişinin daha çalışmaya başlayıp toplam işçi sayısının 400 e ulaşacağını söyledi..Görevli arkadaş yüklenici firmanın stadı 2014 yılının Ekim Ayına yetiştirmek istediğini de söyleyerek ;inşaatı en fazla 2 yılda tamamlamak istediklerini;önlerindeki tek sorunun inşaat yapılacak zemininin yumuşaklığı olduğunu söyledi... cılgınsivas58 20.05.2013, 00:11 15.000 bin kişilik stadı doldurmuyoruz geliyoruz 25.000 bize yetmez diyosunuz citothehan58 20.05.2013, 01:20 15.000 bin kişilik stadı doldurmuyoruz geliyoruz 25.000 bize yetmez diyosunuz Dedigin dogru ancak burasi sivasin gelecegi söz konusu... zaten stad kapasitesi artilacak gibi yapiliyor ilerde kapasitede artirilabilir... Yönetim iyi transferler yaptirsin Carlos gelir ins. o zaman gör bakalim heycan bittide o yüzden dolmuyor... Heycan gelince bal gibi dolur birde Sivasspor kampanyasinda okullarda cocuklarimiza evlatlarimiza forma dagitilmasida onlari bizim evlatlarimiz olarak gelecegin Yigidolarin Taraftarisi olacaklardir iste ileriyi düsününce stad genis olmasi lazim avrupa maclarida verilir birgün allah izin verirse. 58svs58 20.05.2013, 11:36 hayırlı olsun 25 bin süper kutu gibi maşallah iyi olacak keşke stadın adını MUHSİN YAZICIOĞLU stadı olsa daha mükemmel olacak 58fatihcan 20.05.2013, 12:59 Fotograf paylasan yok mu acaba merak ediyoruz tavatir 21.05.2013, 23:06 25 Mayıs'ta atılacak stadyum temeli. Bakan açıkladı. "Sivas Arena" daha kesinleşmiş değil. Stadyumun adı konusunda sivil toplumun yönlendirmesi olmalı bence. Sivas kamuoyunun isteği olmalı. Bana kalırsa diğer yerlerde olduğu gibi "Arena" kelimesi olursa çok orjinal olmaz. En azından 4 Eylül Uluslararası Spor Kompleksi genel adı altında stadyuma alt isim verilebilir. Ayrıca farklı tribünlere farklı isimler de konulması düşünülebilir. Mesela Aşık Veysel Basın Tribünü. Veya otoparka Sivas ile özdeşleşmiş güzel bir ad konulabilir. Hafta sonu Sivas'ta olup için Bakan Bey'e konuyu iletmek isterdim ama bazı kişilere ulaşarak iletilmesini sağlamaya çalışacağım. 58_SEMİH_58 21.05.2013, 23:11 İNŞAAT ALANINDAN RESİMLER (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151955697438378.10737 41890.69426138377&type=1) Taze fotoğraflar. eyuphulagu 21.05.2013, 23:41 Bakanın konuşmasını ben de dinledim..Temel atma töreni bu cumartesi yapılacakmış...Resimleri bir arkadaş sivasspor-facebook adresinden siteye yüklerse daha iyi yorum yapılacaktır..Arkadaşlar bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum;temel atma sadece kazık çakma işlemi bitirilen Necati Erşen Anadolu Lisesi yönüne bakan büyük tribüne yapılacak..Çünkü diğer tribünlerden sadece 1 tane kale arakasında kazık çakma işlemi yapılıyor;diğer kale arkası ve şeref tribününde ise kazık çakma işlemi başlamış bile değil...Zemin gerçekten çok kötü olmasına da bu durum yüklenici firmanın yavaş hareket etmesini gerektirmiyor.Çünkü 2012 Ekim ayında başlayan harfiyat çalışması çok yavaş ilerledi de ondan...Sivas'ta bu yıl kışın havalar çok iyi gitti..Şubattan sonra neredeyse Sivas'ta bahar havası vardı;kesinlikle Nisan'ın ortalarına kadar ne kar yağdı ne de yağmur..Yüklenici firmanın toplam 2400 civarında kazık çakacağını duydum..Kazık çakma işini aylarca 1 tane iş makinası ile yaptılar..Getirdikleri 2. kazık çakma makinası arızalı olduğu için çalışmadığını duydum...Arızayı Nisan'ın ortasında gidererek kazık çakma işini bu günlere kadar 2 tane iş makinası yaptılar..Mayıs Ayı içerisinde o da temel atma töreni yaklaştığı için 1 tane daha kazık çakma makinası getirdiler;toplam kazık çakma makinası 3 oldu;şimdi 3 makinayla çalışıyorlar..Diğer tribünlerde kazık çakma işinin tam 3 süreceğini konuştuğum 1-2 görevliden öğrendim..Halbuki 3 makina yerine 5-6 tane iş makinasıyla kazık çakma işini yapsalar diğer tribünlerdeki işi 1 ayda rahatlıkla bitirirler bunu kendileri de biliyorlar ama onlar maliyetin yükselmemesi için bunu yapmıyorlar...Hepimiz Sivas'ta inşaat mevsiminin 5-6 ay olduğunu biliyoruz...Durum böyleyken 3-4 ay kazık çakmayla geçerse diğer tribünlerin temel atma ve inşaatına başlama da Ağustos-Eylül'ü rahatlıkla bulacaktır..Stadı 2014 Ekim ayında bitirmeyi amaçlayan yüklenici firma daha diğer tribünlerin inşaatına bile başlamadan sözünü nasıl tutacak hep beraber göreceğiz..Ama birileri(TOKİ,Siyasiler,Spor Bakanı))devreye girip firmayı kazık çakmanın en geç 1 ay içinde bitirlmesi için kazık çakma iş makinası sayısının 5 ya da 6 ya çıkarılması için uyarırsa diğer tribünlerin inşaatına en geç Haziran sonunda başlanır;eğer Yüklenici firma 3 tane kazık çakma makinasıyla işe devam ederse diğer tribünlerin temelini ancak Ağustos ayı içerisinde atcağız..Biri mutlaka Sivas'ın sahipsiz olmadığını yüklenici firmalara iyi anlatmalı diye düşünüyorum... tavatir 21.05.2013, 23:48 Eyüp benim tahminim açılışın biraz uzayacağı yönünde. Daha doğrusu beklediğimiz erken açılış olmayabilir. Taahhüt süresi aşılmazsa iyidir. 58MUAMMER58 21.05.2013, 23:54 bu stadı yapan kayserili firmanın stadı en kazzık şekilde nasıl yaparız diye uğraştıklarına inanıyorum öyle ahım şahım stad olacağına inancım yok ,yok akıllı stadmış yok zekalı stadmış boşişler gavur yapsaydıda kayserili yapmasaydı şimdi eşşekçiler stadınızı bile biz yaptık diye böbürlenir elin stadı yeni sezona yetişecek bizimkinin daha temeli yok sözvereli 5 yıl oldu arena 1 yılda hizmete girdi :mad Kizilirmak58 22.05.2013, 09:04 dün ntvspor da gençlik spor bakanı suat kılıç rıdvan dilmen ve güntekin onayın birlikte sunduğu yüzde yüz futbol prograında sivastaki stadymun temelini 25 mayıs ta tacğız inş. dedi. hayırlı olsun NoFeaRrrYiGİDo 31.05.2013, 21:17 Yeni Stadımızın Temeli Atıldı.Çalışmalar Hızlı Bir Şekilde Devam Ediyor. Merak Edenler İçin Stadyum İnşaatından Görüntüler... Fotolar Bugün Çekildi (31.05.2013) http://resimzade.com/Show.html?i=40592&token=68737 (http://resimzade.com/Show.html?i=40592&token=68737) http://resimzade.com/Show.html?i=40593&token=64028 (http://resimzade.com/Show.html?i=40593&token=64028) http://resimzade.com/Show.html?i=40594&token=74462 (http://resimzade.com/Show.html?i=40594&token=74462) http://resimzade.com/Show.html?i=40595&token=63338 (http://resimzade.com/Show.html?i=40595&token=63338) http://resimzade.com/Show.html?i=40596&token=77879 (http://resimzade.com/Show.html?i=40596&token=77879) http://resimzade.com/Show.html?i=40597&token=68731 (http://resimzade.com/Show.html?i=40597&token=68731) http://resimzade.com/Show.html?i=40598&token=70683 (http://resimzade.com/Show.html?i=40598&token=70683) http://resimzade.com/Show.html?i=40599&token=67190 (http://resimzade.com/Show.html?i=40599&token=67190) http://resimzade.com/Show.html?i=40600&token=70828 (http://resimzade.com/Show.html?i=40600&token=70828) http://resimzade.com/Show.html?i=40601&token=71505 (http://resimzade.com/Show.html?i=40601&token=71505) http://resimzade.com/Show.html?i=40602&token=70795 (http://resimzade.com/Show.html?i=40602&token=70795) http://resimzade.com/Show.html?i=40603&token=62580 (http://resimzade.com/Show.html?i=40603&token=62580) http://resimzade.com/Show.html?i=40604&token=57670 (http://resimzade.com/Show.html?i=40604&token=57670) http://resimzade.com/Show.html?i=40605&token=62767 (http://resimzade.com/Show.html?i=40605&token=62767) SivasliMuhammed 31.05.2013, 21:20 Yeni Stadımızın Temeli Atıldı.Çalışmalar Hızlı Bir Şekilde Devam Ediyor. Merak Edenler İçin Stadyum İnşaatından Görüntüler... Fotolar Bugün Çekildi (31.05.2013) http://resimzade.com/Show.html?i=40592&token=68737 (http://resimzade.com/Show.html?i=40592&token=68737) http://resimzade.com/Show.html?i=40593&token=64028 (http://resimzade.com/Show.html?i=40593&token=64028) http://resimzade.com/Show.html?i=40594&token=74462 (http://resimzade.com/Show.html?i=40594&token=74462) http://resimzade.com/Show.html?i=40595&token=63338 (http://resimzade.com/Show.html?i=40595&token=63338) http://resimzade.com/Show.html?i=40596&token=77879 (http://resimzade.com/Show.html?i=40596&token=77879) http://resimzade.com/Show.html?i=40597&token=68731 (http://resimzade.com/Show.html?i=40597&token=68731) http://resimzade.com/Show.html?i=40598&token=70683 (http://resimzade.com/Show.html?i=40598&token=70683) http://resimzade.com/Show.html?i=40599&token=67190 (http://resimzade.com/Show.html?i=40599&token=67190) http://resimzade.com/Show.html?i=40600&token=70828 (http://resimzade.com/Show.html?i=40600&token=70828) http://resimzade.com/Show.html?i=40601&token=71505 (http://resimzade.com/Show.html?i=40601&token=71505) http://resimzade.com/Show.html?i=40602&token=70795 (http://resimzade.com/Show.html?i=40602&token=70795) http://resimzade.com/Show.html?i=40603&token=62580 (http://resimzade.com/Show.html?i=40603&token=62580) http://resimzade.com/Show.html?i=40604&token=57670 (http://resimzade.com/Show.html?i=40604&token=57670) http://resimzade.com/Show.html?i=40605&token=62767 (http://resimzade.com/Show.html?i=40605&token=62767) Ben Almanyada yasiyorum ve insaat ne durumda oldugunu bilmiyorum.Ben stadin durumunu tek böyle görüyorum.Sagol Gardas B.DUMANLI 31.05.2013, 21:22 Fotograflar bir hayli uzaktan cekilmis,birde kolonlar yükselmis oralari yakindan cekememissin,ama herseye ragmen tesekkürler. NoFeaRrrYiGİDo 31.05.2013, 21:23 Önemli Değil Gardaş.Sivasta Yaşayanlar Olarak Görevimiz Gurbetçilerimize Herşeyi En Doğru Şekilde Aktarmak. NoFeaRrrYiGİDo 31.05.2013, 21:25 İnşaat Alanına Yaklaştırmıyorlar Gardaş.Yoksa Bende Daha Yakından Çekmek İsterdim...:) B.DUMANLI 31.05.2013, 21:31 İnşaat Alanına Yaklaştırmıyorlar Gardaş.Yoksa Bende Daha Yakından Çekmek İsterdim...:) Eline ve emegine saglik canim hepsi güzel olmus. NoFeaRrrYiGİDo 31.05.2013, 21:36 Saolasın Kardeşim.:) GokhanTurna 31.05.2013, 21:41 Kardeşim eline sağlık, haftalık fotolarını çekip atarsan çok iyi olur biz dışardakiler için. NoFeaRrrYiGİDo 31.05.2013, 21:51 Kardeşim eline sağlık, haftalık fotolarını çekip atarsan çok iyi olur biz dışardakiler için. Zaman Buldukça Fotoları Yayınlamaya Çalışcam İnşallah Kardeşim.Saolasın:) NoFeaRrrYiGİDo 31.05.2013, 21:55 Arkadaşlar Bu Da Video Çekimi İnşaatın Ama Sesi Yok :) http://www.youtube.com/watch?v=BUMqu9FC_d0 Mete209 31.05.2013, 23:12 Eline, emeğine sağlık! DOGU_BEY 31.05.2013, 23:46 fotograflar için teeşkkürler kardeşim... eyuphulagu 01.06.2013, 01:50 Gardaş eline sağlık...Sana tavsiyem bir daha resimleri çekersen tellere yakın olan tepeden çek;çünkü orası senin fotoları çektiğin yerden daha yakın...Makina ile mi yoksa cep telefonuyla mı çektin fotoları;zumlu makinaylan mı çektin?İnşaat ilerledikçe içerden foto çekmemiz de zorlaşacak..Ancak izin alınarak çekilebilir ya da yüklenici firmalar kendileri haftalık olarak yakından foto çekip internet sitelerine yüklerlerse kimse de içeriden foto çekmeyi düşünmez..Bu işe mutlaka bir çözüm bulunmalı...Resimlere dikkatli bakılırsa yakında kazık çalışması biten tribünün tamamına temel atılacak;bir de yanındaki kale arkasına da temel atılabilir çünkü burada fazla kazık çakma işlemi yapılmayacak diye düşünüyorum..Burada da tribünler yakın zamanda yükselecektir..2.olarak dikkat ettiyseniz artık inşaat alanında 2 tane kazık çakma makinası var;çünkü . kazık çakma makinası arıza yaptığı için hafta içinde götürdüler..Ne zaman geleceği de belli değil;bu da kazık çakma işlemlerini yavaşlatacaktır;umarım kısa zamanda yeni bir kazık çakma makinası getirirler......Yakında inşaat alanına uğrarsam size daha taze bilgiler verme şansım olacaktır.. Murad_Kelleci58 01.06.2013, 11:32 Her sabah işe giderken inşaatın yanından geçiyorum.. Maraton tribünün kolanları yavaş yavaş yükselmeye başladı.. Oradan da zannedersem tren yolu tarafındaki kale arkasına temel atarak devam edilecek gibi.. nostalgiaplatz 01.06.2013, 21:22 bizim feveranımız dolup dolmaması değil. uluslararası organizasyonlar 33 bini geçenlere veriliyor. mesela U20 dünya kupası için stadımız hazır olsa maç verme ihtimalleri yüksek olurdu. yani stat seyirci kapasitesi bunun için gerekli. ha diyeceksiniz ki ne faydası var kupayı takip edin ne demek istediğimizi anlayacaksınız. en az bir grup maçları sivasta yapılacaktı. şehrin tanıtımı anlamında (turizm) mükkemmel bir fırsattı bu. kapasiteyi o mantıkla istedik. Ulusal bir organizasyon almak için Sivas'ta 5 tane 5 yıldızlı otel olması gerekiyor. Sivas'ta 5 yıldızlı 1 tane bile otel varmı ? Ulusal organizasyon haricinde Sivas'â bir eleme milli maçı verilebilir bu kapasiteyle. Artık siyaset yapmayın burda yapacaksanızda gidin başka bir konu açın. Gurbetçi yiğidolarımız burdan Stadyum ile ilgili bilgi alıyor. Bu konuda stadyum yapım aşamaları ile ilgili yazılar ve fotoğraflar paylaşılmaktadır. Anlayın artık bunu nostalgiaplatz 03.06.2013, 23:54 http://j1306.hizliresim.com/1b/3/ns7g8.jpg http://j1306.hizliresim.com/1b/3/ns7gn.jpg (alıntıdır) eyuphulagu 04.06.2013, 00:26 Resimler için teşekürler;resimler pazar günü çekilmiş ve başka bir sitede de paylaşılmış...Resimleri çekip yükleyenlerin ellerine sağlık...İnşaat ilerledikçe tribünler de yavaş yavaş ortaya çıkacaktır..Tribünlerle ilgili şunu söyleyebilirim;eğer temel de yaptıkları gibi tribünleri yaparlarsa:Tribünün altkatında daha az koltuk olacak;sonraki kesimde localar olacak;en üstte ise daha fazla koltuğun olacağı üst kat olacak...Temmuz-Ağustos ayında şu anda temeli atılıp inşaatı devanm eden Kuzey tribünün çok büyük bir kısmı bitmiş olacak..Bugün itibariyle şu anda yapımı devam eden tribünün temel atılmayan kısımlarında da temel çalışmaları başlamış durumda..Bugün kale arkalarına doğru olan ksımlara asfalt attılar yarın demirleri yerleştirip tekrar beton döküp kolonları ortaya çıkaracaklar..Ayrıca diğer kale arkasına yakın olan kısımında toprağı dökülüp burayı da sıkıştırıyorlardı;1-2 gün içinde buralara da demirleri yerleştirip betonunu döküp klonları yükseltecekler...Şu anda kazık çakılmayan sadece askeriye kısmında yani Güneyde kalan büyük tribün..Buranın kazık çakma işine henüz başlamadılar...Ayrıca kazık çakan makina şu nada 2 tane..Diğeri azılandığı için götürdüler henüz geri getirmediler..O makina da gelirse diğer büyük tribünün de kazık çakma işine başlayacaklarmış..İnşaatı izleyen mekli yiğidolardan öğrendiğime göre kazık çakma işi gece gündüz sürüyormuş..Çünkü bunu söyleyen arkadaşlar inşaat alanının karşısındaki lojmalarda kalan veya yakındaki aprtmanlarda oturanlar..Sabah 5 te ezanlar okununca bile kazık çakma işinin sürdüğünü;iş makinasının seslerini duydukarını söylüyorlar..Onların konuşmalarından vardiyalı bir çalışmanın olduğu..Bugünlük bu kadar.. GurbetciYigidom 04.06.2013, 00:38 stadimizin insaatini burdan takip edebiliyoruz, ellerinize emeginize saglik .sürekli olarak fotograflar güncellenirse biz gurbetcileride cok memmun edersiniz,emegi gecen herkese yine tesekkür ederim. 58DK 04.06.2013, 01:32 Düsünüyorumda sivasli gurbetciler Sivas'ta otursaydi stat her mac tiklim tiklim olurdu. Ozaman 50 bin kisilik stat'da yetmezdi :) citothehan58 04.06.2013, 18:14 Düsünüyorumda sivasli gurbetciler Sivas'ta otursaydi stat her mac tiklim tiklim olurdu. Ozaman 50 bin kisilik stat'da yetmezdi :) Vallah ben Almanyadan geliyordum kardes ama Sivasspor fanatigim ben orda olsaydim her mac/antreman giderdem hele bilet fiyatlari zaten cok düsük orda Sivaslilara kiziyorum zaten IT Takimlara yalakalik yapicaklarina Sivasimiza destek olsunlar... citothehan58 04.06.2013, 18:14 http://www.bahadirkul.com/admin/assets/portfolio/02_y_1367277604_615_320.jpg B.DUMANLI 04.06.2013, 18:46 Insaat sezonu bitmeden bu yil itibariyle ne kadar ilerleyecek insaat bu gercekten ilgimi cezbediyor.Bekleyip görecegiz.Su an itibariyle resimlere bakilirsa hummali bir calisma görülmüyor yoksa benmi yaniliyorum... 58DK 04.06.2013, 23:36 Vallah ben Almanyadan geliyordum kardes ama Sivasspor fanatigim ben orda olsaydim her mac/antreman giderdem hele bilet fiyatlari zaten cok düsük orda Sivaslilara kiziyorum zaten IT Takimlara yalakalik yapicaklarina Sivasimiza destek olsunlar... Haklisin kardes, malesef bazi hemsehirlilerimiz Sivasspor'muzun degerini bilmiyor. Nerde o sampiyonluga oynadigimiz zamanin atmosferi. halimsancak58 06.06.2013, 15:21 YA HALA ANLAMADIĞIM YENİ STAD YAPILIYO TAMAM EYVALLAH TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILIYO ONA DA TAMAM YA İNSAN YENİ YAPILACAK STADIN PROJESİ BUDUR DİYİN YA DA ANİMASYON ŞEKLİNDE VİDEO LU Bİ GÖRÜNTÜSÜNÜ YAYINLAYIN BEN DİYİNCE BANA KIZIYOLAR BİZ HALA AMATÖRÜZ DA HA ÇOK FIRIN EKMEK YEMEMİZ LAZIM bakın bursa ya konya ya İT hepsi basının karşısına çıkmış takır takır anlatıyo gösteriyolar ve de canlı yayın yapıyolar en kralını ankaraya baskı kuracak büyüklerimiz kalmadı rahmetli MUHSİN YAZICIOĞLU muz vardı bi tek memleket sevdalısı gerisi bana dokunmayın bin yıl yaşayın hesabı:confused: yazık üzülüyorum başkanımız inşallah bunların hepsine tek tek el atması lazım tek umudumuz o kaldı poolat58 06.06.2013, 15:41 YA HALA ANLAMADIĞIM YENİ STAD YAPILIYO TAMAM EYVALLAH TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILIYO ONA DA TAMAM YA İNSAN YENİ YAPILACAK STADIN PROJESİ BUDUR DİYİN YA DA ANİMASYON ŞEKLİNDE VİDEO LU Bİ GÖRÜNTÜSÜNÜ YAYINLAYIN BEN DİYİNCE BANA KIZIYOLAR BİZ HALA AMATÖRÜZ DA HA ÇOK FIRIN EKMEK YEMEMİZ LAZIM bakın bursa ya konya ya İT hepsi basının karşısına çıkmış takır takır anlatıyo gösteriyolar ve de canlı yayın yapıyolar en kralını ankaraya baskı kuracak büyüklerimiz kalmadı rahmetli MUHSİN YAZICIOĞLU muz vardı bi tek memleket sevdalısı gerisi bana dokunmayın bin yıl yaşayın hesabı:confused: yazık üzülüyorum başkanımız inşallah bunların hepsine tek tek el atması lazım tek umudumuz o kaldı aynen öyle daha iç görünümğ nasıl olacak herhangi bir resim yok :mad: poolat58 06.06.2013, 15:48 http://www.bahadirkul.com/admin/assets/portfolio/02_y_1367277604_615_320.jpg Kardeşim bu resme nerden ulaştın bunu ilkkez gördüm Murad_Kelleci58 06.06.2013, 16:46 https://www.facebook.com/stadyumlar?fref=ts buradan tüm yeni stadlar ile ilgili gelişmeleri bulabilirsiniz arkadaşlar.. Facebook'ta takip etmenin alternatif bir yolu poolat58 06.06.2013, 17:09 25.000 kapasiteli Mersin stadı 300 günde bu hale getirilebildi. Umarım bizim satdyumumuzda 600 işgününden daha önce biter... https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/5657_570947406290425_393413479 _n.jpg Sivasım5858 06.06.2013, 19:54 Gültepede 15 yıl evvel stadın okulların yerinde köpek kovalardık buyukler korkuturdu askerlerin yeri burası vururlar diye geçen ay gittim baktımda neler yapılmış yaa heey gidi zaman... halimsancak58 06.06.2013, 20:24 STADIMIZ ELBET YAPILIRDA YAPILDIKTAN SONRA ETRAFINI BAYA ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEK LAZIM.YANİ ANLAYACAĞINIZ BELEDİYE YE ÇOK İŞ DÜŞEÇEK YAPILMAYA DA ÇOK MÜSAİT YERLEŞİM ALANI GİBİ GÖZUKUYO oraya gelecek rakıp takımlara görsel güzellikle sivasımızın reklamına çok güzel faktör olacak. fotolara bakılınca sanki kırsal alana yapılmış gibi duruyo bence:) 58_SEMİH_58 06.06.2013, 20:46 Proje resimleri için yine yüklenici firmaya mesaj attım,bakalım bu sefer ne cevap verecekler. Murad_Kelleci58 06.06.2013, 21:22 Stadyum kapasitesi 25.858 olarak dizayn edilse proje öyle olsa plakamızı iki kere yazmış oluruz.. güneşyurdu 06.06.2013, 21:33 burada günlerce dedik...dedik dinlemediler şu stadın kapasitesi 33,000 olsun dinlemediler...ALLAH belalarını verdi sonunda....alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.... bulutbey27 06.06.2013, 21:44 25000 kişilik stadı dolduramayacağımızı biliyoruz olurda Bi Avrupa veya uluslararası maçı buraya verirlerdi diye istiyoruz kapasitesinin yüksek olmasını nostalgiaplatz 07.06.2013, 16:00 http://u1306.hizliresim.com/1b/7/nw6ng.jpg (alıntıdır) Cerny312 07.06.2013, 16:25 http://u1306.hizliresim.com/1b/7/nw6ng.jpg (alıntıdır) Benim çekmiştim 2 gün önce inşaat büyüdükçe resimler qelecektir :D sebasteia 07.06.2013, 20:35 elinde stadın içinin fotoları olup da paylaşmayanın kaynanası ölsün! nostalgiaplatz 08.06.2013, 00:31 elinde stadın içinin fotoları olup da paylaşmayanın kaynanası ölsün! Kaynanam yok ama paylaşıyorum :D :rolleyes: http://t1306.hizliresim.com/1b/8/nwuu2.jpg http://j1306.hizliresim.com/1b/8/nwuvp.jpg http://j1306.hizliresim.com/1b/8/nwuvw.jpg http://t1306.hizliresim.com/1b/8/nwuw3.jpg http://k1306.hizliresim.com/1b/8/nwuwh.jpg http://t1306.hizliresim.com/1b/8/nwuww.jpg http://k1306.hizliresim.com/1b/8/nwux7.jpg http://j1306.hizliresim.com/1b/8/nwuxy.jpg http://t1306.hizliresim.com/1b/8/nwuy9.jpg (Alıntıdır.) nostalgiaplatz 08.06.2013, 00:32 Proje resimleri için yine yüklenici firmaya mesaj attım,bakalım bu sefer ne cevap verecekler. Ben yeni mesaj attım verdikleri cevap ; Proje ile ilgili görseller proje müellifinin mimarlık ofisinde hazırlanmaktadır. Bu görseller elimize geçtikçe sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız. İlginiz için teşekkür ederiz, Saygılar, eyuphulagu 08.06.2013, 00:42 Kaynanam yok ama paylaşıyorum :D :rolleyes: http://t1306.hizliresim.com/1b/8/nwuu2.jpg http://j1306.hizliresim.com/1b/8/nwuvp.jpg http://j1306.hizliresim.com/1b/8/nwuvw.jpg http://t1306.hizliresim.com/1b/8/nwuw3.jpg http://k1306.hizliresim.com/1b/8/nwuwh.jpg http://t1306.hizliresim.com/1b/8/nwuww.jpg http://k1306.hizliresim.com/1b/8/nwux7.jpg http://j1306.hizliresim.com/1b/8/nwuxy.jpg http://t1306.hizliresim.com/1b/8/nwuy9.jpg (Alıntıdır.).............Resim ler için teşekkürler..İnşaat bu kalıplar koyulmaya başladığı için artık daha hızlı ilerleyecek..Nostalgiaplatz gardaş senden bir ricam var;mümkünse resimler kimden alıntıysa(emeğe saygıdan dolayı) o kişinin adını da belirtelim.... nostalgiaplatz 08.06.2013, 00:55 Buyrun kaynak o zaman ; http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=124473&start=180) Murad_Kelleci58 11.06.2013, 19:47 Sabah aksam stadyumun önünden geciyorum.. Sabah iki tane tır zannedersem sabit vinc'in parçalarının geldigini ve o parçaların bu aksam bir kısmının monte edildiğini gördüm.. Ayrıca inşaatta protokol tribünün yavaş yavaş yükseldiğini görmemiz mumkun yerliturkuaz 11.06.2013, 21:51 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/998382_10152000115468378_13496 63244_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/983957_10152000114413378_18049 10695_n.jpg https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/8680_10152000114288378_2063115 800_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/8447_10152000120963378_7962078 77_n.jpg https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1002961_10152000117308378_4257 22078_n.jpg https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998139_10152000117718378_68917 6193_n.jpg eyuphulagu 11.06.2013, 21:56 Arkadaşlar facebook sivasspor dan Sivas Arena nın bugün çekilen (yakından çekilen) 46 tane resmi yüklenmiş..Yüklemeyi bilen arkadaşlar lütfen yeni resimleri siteye yükleyelim...Bugün itibariyle zemin kat inşaatı bitmiş durumda..1.katın inşaatına da 1-2 içinde başlayacaklar gibi görünüyor....1.kattan sonra artık tribün inşaatına da başlayacaklar..Diğer tribünleri bilmem ama bu büyük tribün Eylül-Ekim aylarında %90 ornanında bitecek gibi..İşte o zaman stadın gerçek kapasitesini de az çok hepimiz öğrenmiş olacağız... Murad_Kelleci58 11.06.2013, 21:56 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/998382_10152000115468378_13496 63244_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/983957_10152000114413378_18049 10695_n.jpg https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/8680_10152000114288378_2063115 800_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/8447_10152000120963378_7962078 77_n.jpg https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1002961_10152000117308378_4257 22078_n.jpg https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998139_10152000117718378_68917 6193_n.jpg Bu neyin nesi gurban ??????!!!!!! Murad_Kelleci58 11.06.2013, 22:00 Resimler geç açılınca anlayamadım.. Yeni resimler icin tskler Tuncay 12.06.2013, 04:17 Bize 25.000 lik stadi layik gorenlerin acaba sivasspora guvenlerimi yok.10 yil sonra sivasspor ne basarilara imza atacaginami inanmiyorlar.Tek care sivassporu olumune desteklemek. Murad_Kelleci58 21.06.2013, 10:41 Stadyumda inşaatı son bir kaç gündür daha çok personel ve daha hummalı bir şekilde devam ediyor.. Hergün o mevkiiden geçen biri olarak bunu gözlemlemek mümkün.. Protokol trübünün zemin katından sonra ilk katın tablaları yapılıyor ve birkaç güne artık ilk katlarda çıkılmış olur.. Sabit vinç ise uzaktan bile artık çalışmaların ne kadar hızlı gittiğinin bir göstergesi.. Ayrıca ikinci sabit vinç'in de parçaları gelmiş durumda.. Onun sabitleneceği yerin betonu dökülmüş ve yakın zamanda oda monte olacak gibi.. İkinci bir ekibin ise ise Askeriye tarafından başlayacak tribün çalışmaları (yani maraton) için işbaşı yapacağı noktasında bilgiler aldım.. aozdemir 21.06.2013, 11:40 bu habere ne dersiniz? http://emlak.kanald.com.tr/t/stad/Sivasa_yapilacak_stadin_projes i_hazir/14654.aspx eyuphulagu 21.06.2013, 11:49 bu habere ne dersiniz? http://emlak.kanald.com.tr/t/stad/Sivasa_yapilacak_stadin_projes i_hazir/14654.aspx.............Ben de haberin aslını siteye yükleyeyim: Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği söz doğrultusunda bir kaç yıldır hazırlıkları sürdürülen 33 bin kişilik yeni stadın projesi tamamlandı. Yeni stat, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak. Projenin karşılığında TOKİ'ye verilecek olan 4 Eylül Stadı ve spor salonu arsa bedeli yüzünden daha önce tıkanan proje, ihale aşamasına geldi. Pazarlıklar sonucu eski stad ve spor salonu, 100 milyon TL'ye TOKİ'ye verilecek. Yapılan projelendirme çalışması sonucu yeni stadın kapasite tartışması da sona erdi. Daha önce 33 binden 25'e indirileceği açıklanan stadın 33 bin kişilik olması kararlaştırıldı. Proje kapsamında yeni stad 130 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacak. Stadyumun 3000 araçlık otoparkı da bulunacak. Üstünün tamamına yakını kapalı olarak inşaa edilecek. Beraberinde ise spor kompleksi yapılacak. Spor kompleksinde 4000 ve 1000 kişi kapasiteli 2 kapalı spor salonuyla 1000 seyirci kapasiteli bir yüzme havuzu, güreş eğitim merkezi, gençlik merkezi, 2 sentetik çim saha ve ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü için de hizmet binası yer alacak. 4000 kişilik salon aynı zamanda buz pateni pisti olarak da kullanılabilecek. Projeye hazırlıkların tamamlanmasından sonra gelecek hafta son şekli verilecek, ihale aşamasına geçilecek. TOKİ daha önce stadın ihalesini Ağustos ayında yapacağını duyurmuş, ancak proje hazırlanmadığı için ihale tarihi ertelemişti. Yeni Stat Gültepe Mahallesi'nde okullar bölgesinde şu anki Sivasspor Tesisleri'nin bulunduğu yere yakın bir noktada belirlenen arsaya inşa edilecek. Stadyum dahil tüm projelerin yaklaşık maliyeti de 100 milyon TL olacak. TOKİ'nin stadyum ve spor kompleksi inşaasını tamamlamasının ardından şu an Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadı ve etrafındaki arsası ile İnönü Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Spor Salonu'nun arsası TOKİ'ye teslim edilecek. TOKİ'nin de alışveriş merkezi ve konut inşa edebileceği öğrenildi. Kaynak:AA(Anadolu Ajansı)....................... .Bu haberi yapan kuruluş Devlet in haber ajansı AA;bu haber üzerine yorum yapmaya bile gerek görmüyorum...İnşaat ilerledikçe bu yönde daha çok haber göreceğiz...Nail Bey se spor proğramında stadın 33.000 kişilik olduğuna dair bazı haberleri bizimle paylaşmıştı..İnşaat ilerliyor;yakında 2. katın inşaatına da başlıyorlar;tribünlerde bu kattan itibaren ortaya çıkacak..İşte açık tribünün inşaatı ilerleyip tribünlerin durumunu gördüğümüzde bu stadın kapasitesini de net olarak kesin öğreneceğiz..Biraz daha sabır yiğidolar.. sebasteia 21.06.2013, 11:52 bu habere ne dersiniz? http://emlak.kanald.com.tr/t/stad/Sivasa_yapilacak_stadin_projes i_hazir/14654.aspx haber çok eski. anilcan213 21.06.2013, 12:13 Hocam 18 Haziran tarihli haber olması gerek, o kadar da eski değil sanırım? aozdemir 21.06.2013, 14:50 stadın kapasitesi konusunda hala kararsızlık mı var acaba. şehir olarak iyi bir baskı oluşturabilsek kapasite 33 bine çok kolay çıkar bence. sebasteia 21.06.2013, 15:09 stadın kapasitesi konusunda hala kararsızlık mı var acaba. şehir olarak iyi bir baskı oluşturabilsek kapasite 33 bine çok kolay çıkar bence. yaklaşık üç hafta önce gençlik ve spor il müdürü salim kılıç kapasitenin 25 bin olduğunu ama 33 bin kişiye yükseltilecek şekilde projelendirildiğini söylemişti. bu açıklamanın bir benzerini sivasspor yöneticisi mehmet oflaz yapmıştı 3-4 ay evvel. daha önceki bir mesajımda da söylemiştim bizimle aynı kapasitede olduğu söylenen malatya ve mersin stadyumları 59 ve 61 milyon liraya ihale edilirken bizimkisinin onlardan yaklaşık 22-23 milyon lira daha fazla paraya ihale edilmesinin ciddi bir sebebi olmalı. ne zemine çakılan kazıklar, ne de ekolojik stadyum olayı aradaki bu 22 trilyonluk farkı açıklamaz. benim şahsi düşüncem stadyumun plan projesinin 33 binlik ilk plana sadık kalınarak yapıldığı şeklindedir. mehmet oflaz'ın ve salim kılıç'ın bu yöndeki açıklamaları, sivasspor yönetiminin en ufak bir itirazda bulunmaması, ve toki sitesinde halen 33 bin şeklinde ilan detayının bulunması, ihale bedelinin yüksek oluşu vb bütün bilgileri bir araya getirince ben kapasitenin düşürülmediğine, sadece geçici olarak/ilk etapta 25 bin olarak açıklandığına inanıyorum. zamanla tabii detayları tam anlamıyla öğreneceğiz. bundan sonraki süreçte stadın ilk açıldığı andan itibaren tam kapasite yapılması için mücadele etmemiz gerekiyor. aozdemir 21.06.2013, 15:38 kanaatim odur ki şehrin tepkisine göre kapasite belirlenecek. kimse tepki göstermezse 25 bin tepkiler gelirse 33 bin olacak. burada en büyük görev sivasspor yönetimine düşüyor. şehrin ileri gelenlerini harekete geçirmeli ve güçlü bir tepki oluşturmalılar. iskin_58 21.06.2013, 16:42 bu stadın 25.000 olacağını kim söylüyor arkadaş ya anlamıyorum. TOKİ'nin sitesinde 33.000 yazıyor. Sivas 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum, 1000 seyircili olimpik yüzme havuzu, 1000 seyircili kapalı spor salonu, 2 adet 500 seyircili sentetik çim yüzeyli futbol sahası,60 yatak kapasiteli güreş eğitim merkezi, müstakil halter salonu, gençlik merkezi binası, 10 daireli lojman. isteyen baksın. http://www.toki.gov.tr/programlar/ihale/c_illist.asp?x_ilkodu=58 iskin_58 21.06.2013, 17:00 burada günlerce dedik...dedik dinlemediler şu stadın kapasitesi 33,000 olsun dinlemediler...ALLAH belalarını verdi sonunda....alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.... işiniz gücünüz yalan dolan stadın kapasitesi zaten 33.000. inanmıyorsanız alın bakın. http://www.toki.gov.tr/programlar/ihale/c_illist.asp?x_ilkodu=58 babapiton 21.06.2013, 17:08 bildiğim kadarıyla mersinin büyük itirazı vardı bu konuda ardından 25 bin kişilik oldu stad mersinin stadı tamamlandıktan sonra 33 bin kişiliğe cevirmiş olabilirler düşük bir ihtimal ama olabilir... musa harun 21.06.2013, 17:17 bildiğim kadarıyla mersinin büyük itirazı vardı bu konuda ardından 25 bin kişilik oldu stad mersinin stadı tamamlandıktan sonra 33 bin kişiliğe cevirmiş olabilirler düşük bir ihtimal ama olabilir... mersin stadı şu anda 25bin kişilik. Akdenizoyunları açılışında söylediler. Murad_Kelleci58 21.06.2013, 21:06 An itibariyle stad inşaatında hummalı bir calışma var..! poolat58 21.06.2013, 21:51 25 BİN KİŞİLİK MERSİN STADINDA AKDENİZ OYUNLARI YAPILMAKTA. BİZİM STADYUMUMUZ HAKKINDA FİKİR EDİNMEK İÇİN BU RESİMLERİ SİZLER İÇİN TOPLADIM YİĞİDOLAR. KAPASİTESİ 25 BİN OLMASINA RAĞMEN İÇİ ÇOK BÜYÜK VE GÜZEL DURUYOR. BUNDA BALKON VE LOCALARIN PAYI DA VAR, BİZİM STADYUMUMUZDA DA BALKON VE LOCALAR OLACAĞINA GÖRE AŞAĞI YUKARI BU ŞEKİLDE GÖZÜKECEK. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1010436_578196692232163_207007 7138_n.jpg https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/995806_578196705565495_1787542 58_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/21363_578196678898831_12241635 58_n.jpg https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/379627_578196725565493_3469898 80_n.jpg https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1001839_578196745565491_218690 773_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1013654_578196742232158_485096 128_n.jpg https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/999313_578196748898824_1001425 500_n.jpg RsT4 21.06.2013, 22:03 sukru saracogluna benziyor . 58fatihcan 21.06.2013, 22:33 sukru saracogluna benziyor . Dogru oraya benziyor babapiton 21.06.2013, 22:38 mersin stadı şu anda 25bin kişilik. Akdenizoyunları açılışında söylediler. bende ondan bahsediyorum Sivas'a 33 bin Çok daha büyük bir şehir olan Mersin'e 25 bin yapılınca itiraz oldu Mersin tarafından bunun üzerine bizim Stad'ın kapasitesi düşürülmek zorunda kaldı... ivancrayz 21.06.2013, 22:48 bu stadın 25.000 olacağını kim söylüyor arkadaş ya anlamıyorum. TOKİ'nin sitesinde 33.000 yazıyor. Sivas 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum, 1000 seyircili olimpik yüzme havuzu, 1000 seyircili kapalı spor salonu, 2 adet 500 seyircili sentetik çim yüzeyli futbol sahası,60 yatak kapasiteli güreş eğitim merkezi, müstakil halter salonu, gençlik merkezi binası, 10 daireli lojman. isteyen baksın. http://www.toki.gov.tr/programlar/ihale/c_illist.asp?x_ilkodu=58 birader ilk sayfadaki resmi gördünmü şantiyede 25 bin yazdıktan sonra isterse 50 bin yazsın sitede ;) nostalgiaplatz 22.06.2013, 17:44 Arkadaşlar şu haberleri bırakın artık. Stadyum kapasitesi 25.000 'dir. Stadyum kapasitesi arttırılabilir şekilde tasarlanıyor. ivancrayz 25.06.2013, 21:18 Dünden fotoğraflar ; http://wowturkey.com/tr577/eyup58_129.jpg http://wowturkey.com/tr577/eyup58_116.jpg http://wowturkey.com/tr577/eyup58_117.jpg http://wowturkey.com/tr577/eyup58_122.jpg http://wowturkey.com/tr577/eyup58_124.jpg nuri_58 25.06.2013, 21:40 Mersin stadı,Şükrü Saraçoğlu Stadyumunun aynısı olmuş :) sadece kale arkası tribünleri daha dikey görünüyor... :) ivancrayz 25.06.2013, 21:40 Dünden fotoğraflar ; http://o1306.hizliresim.com/1b/t/pl6h5.jpg http://l1306.hizliresim.com/1b/t/pl6k7.jpg http://m1306.hizliresim.com/1b/t/pl6m9.jpg http://l1306.hizliresim.com/1b/t/pl6mz.jpg eyuphulagu 25.06.2013, 22:16 Dünden fotoğraflar ; http://o1306.hizliresim.com/1b/t/pl6h5.jpg http://l1306.hizliresim.com/1b/t/pl6k7.jpg http://m1306.hizliresim.com/1b/t/pl6m9.jpg http://l1306.hizliresim.com/1b/t/pl6mz.jpg ....Başkalarının kimbilir ne şartlarda oraya gidip bu resimleri nasıl çektiğini bilmeden ;resimleri sanki kendi çekmiş gibi sivasspor.com yüklemek çok AYIP..Bu resimler Wowturkey.com sitesinin Sivasarena başlığından bir alıntıdır..Lütfen başkalarının emeklerini çalmadan ,alıntı yaparak bu resimleri yayınlayalım... Kul hakkı başka bir şeye benzemez adamı çarpar... tavatir 25.06.2013, 22:36 ....Başkalarının kimbilir ne şartlarda oraya gidip bu resimleri nasıl çektiğini bilmeden ;resimleri sanki kendi çekmiş gibi sivasspor.com yüklemek çok AYIP..Bu resimler Wowturkey.com sitesinin Sivasarena başlığından bir alıntıdır..Lütfen başkalarının emeklerini çalmadan ,alıntı yaparak bu resimleri yayınlayalım... Kul hakkı başka bir şeye benzemez adamı çarpar... Kardeş aynı fotoğraflar şurada da kullanılmış ; http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=66&t=97285&p=5179619#p5179619 Bilmiyorum iznin var mı veya oradaki üye sen misin ama paylaşımlarda kaynak açık şekilde belirtilmeli bence. eyuphulagu 25.06.2013, 22:57 Kardeş aynı fotoğraflar şurada da kullanılmış ; http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=66&t=97285&p=5179619#p5179619 Bilmiyorum iznin var mı veya oradaki üye sen misin ama paylaşımlarda kaynak açık şekilde belirtilmeli bence. Oradaki resimler bana ait;buraya resim yükleyemediğim için Wowturkey e yüklüyorum..Sivasspor.com a resim yükle butonu koyarlarsa herkes çektiği resimleri yükleyecek..Alıntı yapmadan başkalarının resimlerini paylaşanları kınıyor ve Allah'a havale ediyorum.. tavatir 25.06.2013, 23:20 Oradaki resimler bana ait;buraya resim yükleyemediğim için Wowturkey e yüklüyorum..Sivasspor.com a resim yükle butonu koyarlarsa herkes çektiği resimleri yükleyecek..Alıntı yapmadan başkalarının resimlerini paylaşanları kınıyor ve Allah'a havale ediyorum.. Wowturkey'deki resimlerin senin olduğunu biliyorum ama tribundergi'de senin paylaştığını bilmiyordum. eyuphulagu 25.06.2013, 23:22 Wowturkey'deki resimlerin senin olduğunu biliyorum ama tribundergi'de senin paylaştığını bilmiyordum. Tribün dergiye resimleri ben paylaşmadım;onlarda alıntı yapmadan kullanmışlar.. karamik 25.06.2013, 23:36 prefabrikmi ne ya ne kadar cabuk yukseldi hemen trubunler malzemeden calmasınlar arkadaslar ara ara gidln yoklayın ivancrayz 26.06.2013, 06:58 ....Başkalarının kimbilir ne şartlarda oraya gidip bu resimleri nasıl çektiğini bilmeden ;resimleri sanki kendi çekmiş gibi sivasspor.com yüklemek çok AYIP..Bu resimler Wowturkey.com sitesinin Sivasarena başlığından bir alıntıdır..Lütfen başkalarının emeklerini çalmadan ,alıntı yaparak bu resimleri yayınlayalım... Kul hakkı başka bir şeye benzemez adamı çarpar... sağ alt tarafta wowturkey yazıyo zaten birader emek hırsızlığından korkuyorsan hiç bir yerde paylaşmayacaksın fotoğraflarını arşiv yapacaksın ;) sebasteia 26.06.2013, 10:55 sağ alt tarafta wowturkey yazıyo zaten birader emek hırsızlığından korkuyorsan hiç bir yerde paylaşmayacaksın fotoğraflarını arşiv yapacaksın ;) birader link vermek zor birşey değil. en azından aldığın kaynağı belirt. sonuçta burada herkesin amacı bir. MeD_Turc 26.06.2013, 14:05 prefabrikmi ne ya ne kadar cabuk yukseldi hemen trubunler malzemeden calmasınlar arkadaslar ara ara gidln yoklayın He oldu bide soguk cola karpuz neyim gotursunler iscilere:)) sebasteia 28.06.2013, 21:33 eyüp kardeşim, artık sitenin stadyum habercisi sen oldun. doğubey transfer haberlerinden, sen de stadyumdaki inşaat ve gelişmelerden sorumlusun :) her hafta yeni fotolar bekleriz. emeklerin için de çok saol. eyuphulagu 29.06.2013, 00:32 sağ alt tarafta wowturkey yazıyo zaten birader emek hırsızlığından korkuyorsan hiç bir yerde paylaşmayacaksın fotoğraflarını arşiv yapacaksın ;) ...........Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama söylediğin söz hiç hoş değil;korkan bir kişi kendi adıyla sivasspor.com da mesaj yazmaz...Ben bu resimleri Wow turkey için değil dünyanın her yerindeki sivasspor taraftarı için çektim.....Resimleri sivasspor.com a yükleyebilseydim başka bir siteye yüklemek zorunda kalmazdım... ivancrayz 29.06.2013, 00:46 ...........Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama söylediğin söz hiç hoş değil;korkan bir kişi kendi adıyla sivasspor.com da mesaj yazmaz...Ben bu resimleri Wow turkey için değil dünyanın her yerindeki sivasspor taraftarı için çektim.....Resimleri sivasspor.com a yükleyebilseydim başka bir siteye yüklemek zorunda kalmazdım... eline saglık bizde koyduk işte sivassspor.coma daha çok kişi görsün diye ne var bunda bu kadar büyütüyorsun ? eyuphulagu 29.06.2013, 00:56 Yeni stat inşaatına gelince:İnşaat alanında çok büyük değişiklikler olmadığı için yeni resimler çekmedim...Yüklenici firmalar açık konuşmak gerekirse çok yavaş çalışıyorlar..Şimdiye kadar stadın tüm tribünlerinde kazık çakma işini bitirmeleri gerekirdi;ama onlar maliyeti fazla yükseltmemek için hala 2 tane kazık çakma makinasıyla çalışıyorlar..Bugün itibariyle inşaat alanındaki en sevindirici gelişme artık şantiyenin bulunduğu tarafa doğru olan (halı sahaların olduğu yer)kale arkası tribünde de inşaat çalışmaların başlamış olması;zemine yalıtım malzemesi koyup betonunu da dökmüşler...2 tane kazık çakma makinasından 1. si ise artık tren yolu tarafındaki kale arkasında çalışırken 2. makina ise askerye tarafındaki diğer büyük tribünde(şeref tribünü)kazık çakma işine devam ediyor...İnşaatı devam eden büyük tribünde ise 1. kata beton atma çalışması ve 2. kat için demir koyma çalışmaları devam ediyorlar..Yüklenici firma artık daha hızlı çalışıp kazık çakma işini bitirip 1. vazifesi olan tribünlerin inşaatına başlamalı diyorum;çünkü gece gündüz yapılan kazık çakmadan dolayı M. yazıcıoğlu bulvarı civarında oturanlar aylardır gürültü kirliliği içinde bulunmaktalar..Sabah akşam kazık çakma makinasının korkunç sesi insanları çok fazla rahatsız etmektedir..Bu işin bir an önce bitmesi çevredeki sakinleri çok rahatlatacaktır..Umarım halkın sabrı taşmadan yüklenici firma bu işi bir an önce bitirir....Sabaha kadar yapılan kazık çakmalar insanlara büyük huzursuzluk vermektedir..Umarım bu iş bir an önce bitip bütün tribünlerin inşaatına geçilir..Son notum ise Kule vinçlerin sayısı ile ilgili;büyük tribüne bir vinç kurulmuştu..Kale arkası inşaatı başladığı için 2. kule vinci de kurmuşlar...Asıl inşaat kazık çakma işi bittikten sonra başlayacak diyorlar... nostalgiaplatz 02.07.2013, 19:31 02.07.2013 http://u1307.hizliresim.com/1c/2/pu393.jpg http://o1307.hizliresim.com/1c/2/pu3b1.jpg http://j1307.hizliresim.com/1c/2/pu3bz.jpg http://u1307.hizliresim.com/1c/2/pu3ck.jpg http://j1307.hizliresim.com/1c/2/pu3d0.jpg http://u1307.hizliresim.com/1c/2/pu3fq.jpg sebasteia 02.07.2013, 19:37 birader fotoğraf boyutlarını az daha büyültseydin, yerdeki karıncaları seçemiyor gözlerim. nostalgiaplatz 02.07.2013, 20:14 birader fotoğraf boyutlarını az daha büyültseydin, yerdeki karıncaları seçemiyor gözlerim. Fotoğraflar benim tarayıcımda normal bir şekilde gozukuyor. Herkesin monitör çözünürlüğüne göre resim mi ayarlıyacağız. Eğer sıkıntı çekiyorsan fotoğrafı kaydet masaüstüne ordan normal boyutta görebilirsin. 59yigido58 02.07.2013, 23:07 ya bu stad çalışmaları başladı en azından günlük yada haftalık resimler eklensede bizlede görebilsek sivasta olan arkadaşlar en azından gidip görebilme şansı var ya bizler gibi başka şehirde yaşayanlar için en azından siteye eklenirse sevinirim saygılar eyuphulagu 03.07.2013, 02:28 Bugün Vizyon58 tv statyum inşaat alanına gitmiş;görüntülerini haberlerde yayınladılar...İnşaatta görevli mühendis arkadaş inşaatın hızla ilerlediğini;yakında 3. kule vincin de kurulacağını söyledi..Şu anda inşaatta 1 ekibin 100 kişiyle çalıştığını;2 ay içinde ekip sayısının 3' e;işçi sayısının ise 300 ün üzerine çıkacağını söyledi..Ayrıca mühendis arkadaş bu yılın sonuna kadar kaba inşaatın %80 -85 oranında gerçekleşmesini beklediklerini de ilave etti.. Görevli mühendis kazık çakma ve tribün inşaatını birlikte götürdüklerini;şu anda 1551 toplam kazıktan 1320 sinin çakıldığını;geriye kalan 230 kazığın ise bu ay içinde çakılıp diğer tribünlerin de inşaatına başlayacaklarını söyledi..Son olarak da yakında tribünlerin çelik aksamınında kurumuna başlayacaklarını da ilave etti........ eyuphulagu 04.07.2013, 21:24 Stat inşaatından dün çektiğim resimler: http://resimzade.com/Show.html?i=40915&token=87806 http://resimzade.com/Show.html?i=40917&token=85686 http://resimzade.com/Show.html?i=40913&token=78856 Yönetici Notu: Resimleri URL butonu değil IMAGE butonu kullanarak yükleyelim... ivancrayz 04.07.2013, 21:43 Resimler eyuphulagu üyemizden alıntıdır. http://p1307.hizliresim.com/1c/4/pwq46.jpg http://j1307.hizliresim.com/1c/4/pwq51.jpg http://s1307.hizliresim.com/1c/4/pwq5s.jpg ivancrayz 04.07.2013, 21:44 http://j1307.hizliresim.com/1c/4/pwq76.jpg ivancrayz 04.07.2013, 21:45 foruma resim eklemede sorun var. ivancrayz 04.07.2013, 21:54 http://wowturkey.com/tr579/eyup58_DSCN0228.jpg adres58 04.07.2013, 22:08 foruma resim eklemede sorun var. Sorun yokta verdiğiniz URL adresi ya yanlış yada eksik, açılmıyor çünkü... Sıptırış Arena'nın resimleri :D :D adres58 04.07.2013, 22:20 eyüp kardeşimin eline sağlık... Allah objektifine zeval vermesin... eyuphulagu 05.07.2013, 21:53 Arkadaşlar Facebooksivasspora bugünün Stadın İnşaat resimleri yüklenmiş;resimler stat inşaatının içinden çekilmiş..Resimlerde dikkati çeken artık 2. katın kolonlarının yükselmeye başlamış olması..Yüklemeyi bilen bir arkadaş yeni resimleri siteye yüklesin.. citothehan58 05.07.2013, 22:39 Arkadaşlar Facebooksivasspora bugünün Stadın İnşaat resimleri yüklenmiş;resimler stat inşaatının içinden çekilmiş..Resimlerde dikkati çeken artık 2. katın kolonlarının yükselmeye başlamış olması..Yüklemeyi bilen bir arkadaş yeni resimleri siteye yüklesin.. Buyur Kardes :) https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q74/s720x720/998382_10152000115468378_13496 63244_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q72/s720x720/971981_10152000116798378_10647 24864_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q77/s720x720/983957_10152000114413378_18049 10695_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q72/s720x720/1001491_10152000117013378_1157 570274_n.jpg https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q72/s720x720/1000188_10152000116173378_1196 802874_n.jpg https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q77/s720x720/945599_10152000115313378_26632 0719_n.jpg https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q77/s720x720/8680_10152000114288378_2063115 800_n.jpg https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q72/s720x720/1003279_10152000114013378_1094 753937_n.jpg https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q74/s720x720/7311_10152000114178378_1723582 215_n.jpg https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q77/s720x720/1005042_10152000114518378_5059 60984_n.jpg https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q82/s720x720/995317_10152000114653378_11253 43420_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/s720x720/931307_10152000113708378_36905 0939_n.jpg https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q75/s720x720/601011_10152000114733378_17202 53008_n.jpg https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q75/s720x720/6482_10152000115103378_1824325 753_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q80/s720x720/8751_10152000115193378_1170693 387_n.jpg https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q72/s720x720/941101_10152000121343378_78033 9642_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/998902_10152000113838378_43690 2011_n.jpg https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q74/s720x720/972274_10152000115683378_14405 51127_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/s720x720/1004744_10152000115833378_6563 48741_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q77/s720x720/8447_10152000120963378_7962078 77_n.jpg eyuphulagu 05.07.2013, 23:44 Citotohehan rumuzlu gardaş yüklediğin resimler için teşekkürler..Yalnız bir sorun var;bugünkü resimleri değil eski resimleri yüklemişsin...Yükleyen arkadaş önce bugün çektiği resimleri yüklemiş;ilk 17 resim yeni yüklenen resimler;sen 17 resimden sonrakileri yüklemişsin..Aynı resimler wow turkey e de yüklenmiş;oradan da yükleyebilirsiniz.. citothehan58 06.07.2013, 00:41 Citotohehan rumuzlu gardaş yüklediğin resimler için teşekkürler..Yalnız bir sorun var;bugünkü resimleri değil eski resimleri yüklemişsin...Yükleyen arkadaş önce bugün çektiği resimleri yüklemiş;ilk 17 resim yeni yüklenen resimler;sen 17 resimden sonrakileri yüklemişsin..Aynı resimler wow turkey e de yüklenmiş;oradan da yükleyebilirsiniz.. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q77/s720x720/943542_10152059573938378_93249 2195_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q77/s720x720/993620_10152059573768378_19765 88806_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q77/s720x720/999311_10152059573573378_21219 5066_n.jpg https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q75/s720x720/935834_10152059573378378_14283 78050_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/s720x720/1014438_10152059573158378_1448 476059_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q73/s720x720/1011876_10152059572878378_2105 726045_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q74/s720x720/1016722_10152059572613378_1363 21429_n.jpg https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q74/s720x720/1012868_10152059572183378_5465 76719_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q77/s720x720/1013845_10152059571943378_1366 190983_n.jpg https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q72/s720x720/1016275_10152059571783378_1205 414112_n.jpg https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q77/s720x720/1001874_10152059571648378_2021 034634_n.jpg https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q80/s720x720/1011862_10152059571468378_1193 258627_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q74/s720x720/941200_10152059571308378_71641 1054_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q74/s720x720/942364_10152059571003378_11450 91289_n.jpg https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q75/s720x720/1003809_10152059570853378_1449 069520_n.jpg https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q82/s720x720/996521_10152059570678378_16189 58946_n.jpg https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q72/s720x720/1000753_10152059570458378_1212 180087_n.jpg https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q73/s720x720/998338_10152059569928378_84095 0630_n.jpg eyuphulagu 06.07.2013, 00:46 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q77/s720x720/943542_10152059573938378_93249 2195_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q77/s720x720/993620_10152059573768378_19765 88806_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q77/s720x720/999311_10152059573573378_21219 5066_n.jpg https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q75/s720x720/935834_10152059573378378_14283 78050_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q71/s720x720/1014438_10152059573158378_1448 476059_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q73/s720x720/1011876_10152059572878378_2105 726045_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q74/s720x720/1016722_10152059572613378_1363 21429_n.jpg https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q74/s720x720/1012868_10152059572183378_5465 76719_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q77/s720x720/1013845_10152059571943378_1366 190983_n.jpg https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q72/s720x720/1016275_10152059571783378_1205 414112_n.jpg https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q77/s720x720/1001874_10152059571648378_2021 034634_n.jpg https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q80/s720x720/1011862_10152059571468378_1193 258627_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q74/s720x720/941200_10152059571308378_71641 1054_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q74/s720x720/942364_10152059571003378_11450 91289_n.jpg https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q75/s720x720/1003809_10152059570853378_1449 069520_n.jpg https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q82/s720x720/996521_10152059570678378_16189 58946_n.jpg https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q72/s720x720/1000753_10152059570458378_1212 180087_n.jpg https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q73/s720x720/998338_10152059569928378_84095 0630_n.jpg .......Resimlerden de görüleceği gibi artık 2. katın beton kolonları yükselmeye başlamış..Arkadaşlar bu kattan itibaren yeni stadın tribünlerinin basamaklarını ve merdivenlerini görmeye başlayacağız....Tribünlerin basamakları bu tribün için yükselip ortaya çıktığında stadın gerçek kapasitesini de aşağı yukarı öğrenmiş olacağız.... benozgurr 06.07.2013, 01:08 resimlerde emegi gecenlerin ellerine emeklerine salak Allah razi olsun arkadaslar eyuphulagu 06.07.2013, 01:25 Bugünkü facebooksivasspor tarafından çekilen resimler arkadaşlar stat inşaatının içinden yani yakından çekilen resimler;benim 3 gün önce çektiklerim ise inşaatın dışından çekilen resimler..Stadın şekli yavaş yavaş belli olmaya başladı;2. ve 3. katlardan sonra artık kapasite konusunu da %90 öğrenmiş olacağız... 58CeZa58 06.07.2013, 02:02 Arkadaslar stadin resmi varmi nasil olacagni gösteren birsey eyuphulagu 06.07.2013, 02:05 Arkadaslar stadin resmi varmi nasil olacagni gösteren birsey internette 100 lerce resmi var;Sivas'a Akıllı Stat yazarsan resimleri bulursun.. benozgurr 06.07.2013, 02:53 resimlerde emegi gecenlerin ellerine emeklerine saglik Allah razi olsun arkadaslar Arkadaslar nasil oldu bilmiyorum ama yanlis cikmis yazi GuVeN 06.07.2013, 05:07 Bu stada bir kaç ay meraktan gidilir ama sonradan seyirci sayısı düşer. Ulaşım konusu büyük sıkıntı. Elimizden elmas değerinde yeri alıp adi gümüşü çaktılar resmen. İnanılır gibi değil. Bir de size stad yaptık diye hava yapacaklar! Allah sorumlulardan hesabını sorsun,ben hakkımı HELAL ETMİYORUM. B.DUMANLI 06.07.2013, 05:30 Bu stada bir kaç ay meraktan gidilir ama sonradan seyirci sayısı düşer. Ulaşım konusu büyük sıkıntı. Elimizden elmas değerinde yeri alıp adi gümüşü çaktılar resmen. İnanılır gibi değil. Bir de size stad yaptık diye hava yapacaklar! Allah sorumlulardan hesabını sorsun,ben hakkımı HELAL ETMİYORUM. Bu olaylara herkes seyirci kaldi,ulasimin zor olacagini bile bile yapilan bir stadyum ileride ne sekilde seyirci destegi görür bilinmez ,fakat elimizden alinacak 4 Eylül stadinin yeri tabiki suandaki yapilan stadyumun yerinden kat kat fazla buda herkesin malumu. Oraya ulasim araclarini getirmekte belediyenin görevi.Rayli sistemmi olur,toplu tasima araclarimi olur bilinmez.Tek bilinen sey ileride ulasim sorununa care bulunamazsa seyirciyi stadyuma cekilemiyecegi sorununun ortaya cikacagidir. Vatandasin hem stad ücreti hemde toplu tasima ücreti verecek olmasi seyirci sayisini haliyle düsürecektir. GuVeN 06.07.2013, 05:39 Bu olaylara herkes seyirci kaldi,ulasimin zor olacagini bile bile yapilan bir stadyum ileride ne sekilde seyirci destegi görür bilinmez ,fakat elimizden alinacak 4 Eylül stadinin yeri tabiki suandaki yapilan stadyumun yerinden kat kat fazla buda herkesin malumu. Oraya ulasim araclarini getirmekte belediyenin görevi.Rayli sistemmi olur,toplu tasima araclarimi olur bilinmez.Tek bilinen sey ileride ulasim sorununa care bulunamazsa seyirciyi stadyuma cekilemiyecegi sorununun ortaya cikacagidir. Vatandasin hem stad ücreti hemde toplu tasima ücreti verecek olmasi seyirci sayisini haliyle düsürecektir. Az tepki göstermedik ama gerekli desteği görmedik malesef. Klübün başkanı kaldırıp bize farketmez dedikten sonra sen ne kadar kendını paralarsan parala bir kıymeti kalmıyor. Sivaslının başı eğik gelmiş eğik gider bu da bizim kaderimiz! citothehan58 06.07.2013, 19:21 Bence bizim yeni stadimiz bu stad gibi olacak. http://a2.ec-images.myspacecdn.com/images01/82/73d1cc7a355be39e219de8ef2d987c d7/l.jpg sebasteia 06.07.2013, 19:57 koyu kırmızı koltuklar gerçekten müthiş duruyor. beyaz rengi fazla bulaştırmadan, kırmızı ağırlıklı bir iç dizayn yapılırsa müthiş olur. SivasliMuhammed 06.07.2013, 23:01 Bence bizim yeni stadimiz bu stad gibi olacak. http://a2.ec-images.myspacecdn.com/images01/82/73d1cc7a355be39e219de8ef2d987c d7/l.jpg nerden biliyon gardas??? tfd5858 06.07.2013, 23:07 Bence bizim yeni stadimiz bu stad gibi olacak. http://a2.ec-images.myspacecdn.com/images01/82/73d1cc7a355be39e219de8ef2d987c d7/l.jpg İnşallah olur da be kardeşim o stad 76 bin kişilik bizim statın öyle olmasının imkanı yok eyuphulagu 13.07.2013, 03:04 Yeni stat inşaatı sürüyor..Çok hızlı olmasa da artık gitgide belirginleşmeye başladı yeni stat...Ramazandan dolayı malesef inşaat alanına yolumuz düşmüyor...Yeni stat inşaatı ile ilgili CANİNŞAAT.GEN.TR nin Projeler kısmında 11 Temmuzda(11.07.2013 tarihli) stat inşaatının üstten görünüşünü gösteren güzel bir FOTO yayınlamışlar..Yük lemeyi becerebilen arkadaşlardan siteye bu resmi yüklemelerini rica ediyorum..Ayrıca sivassporfacebook da yine 11 Temmuz tarihinde stat inşaatından bir resim paylaşılmış;bu fotoyu da siteye yükleyelim..(Ben bu fotoyu woowturkey e yükledim)..Yeni stat inşaatında artık 3. kata çıkmaya başlamışlar;bu katla birlikte tribün basamakları da ortaya çıkacak..Stat gitgide belirginleşmeye başladı...Haydi Hayırlısı! citothehan58 13.07.2013, 03:51 Yeni stat inşaatı sürüyor..Çok hızlı olmasa da artık gitgide belirginleşmeye başladı yeni stat...Ramazandan dolayı malesef inşaat alanına yolumuz düşmüyor...Yeni stat inşaatı ile ilgili CANİNŞAAT.GEN.TR nin Projeler kısmında 11 Temmuzda(11.07.2013 tarihli) stat inşaatının üstten görünüşünü gösteren güzel bir FOTO yayınlamışlar..Yük lemeyi becerebilen arkadaşlardan siteye bu resmi yüklemelerini rica ediyorum..Ayrıca sivassporfacebook da yine 11 Temmuz tarihinde stat inşaatından bir resim paylaşılmış;bu fotoyu da siteye yükleyelim..(Ben bu fotoyu woowturkey e yükledim)..Yeni stat inşaatında artık 3. kata çıkmaya başlamışlar;bu katla birlikte tribün basamakları da ortaya çıkacak..Stat gitgide belirginleşmeye başladı...Haydi Hayırlısı! Buyur Gardas.. http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-prn2/1004783_10152076416558378_1582 819241_n.jpg eyuphulagu 13.07.2013, 04:22 Fotoyu yükleyen arkadaşa teşekkürler..Yükleyen arkadaştan ricam 2. fotoyu da siteye yükleyelim..Ben bu fotoyu sivassporfacebooktan Wowturkey e yükledim..Bu fotonun özelliği diğer fotodan daha yakın görüntüden çekilmiş olması..Şimdiden teşekkürler.... B.DUMANLI 13.07.2013, 05:12 Buyur Gardas.. http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-prn2/1004783_10152076416558378_1582 819241_n.jpg Stad bayagi belirgin olmaya baslamis,yukaridan cekimi ise cok daha farkli bu resmin buraya ulasmasinda emegi gecen herkese tesekkürler. Bu stadyum verilen tarihte nasil bitecek bilemiyorum.4-4,5 ay sonra havalarin sogumasiyla insaat büyük bir ihtimal durur.Büyük bir ihtimalle ramazan sonrasi insaatda calisan personeli cogaltirlar. myyiğido58 13.07.2013, 13:08 çok güzel olucak insallah sıvasımıza yakısan bı stad ramazan5842 13.07.2013, 13:49 kaba inşaatının bitmesi kaç ayı bulur acaba.. halimsancak58 13.07.2013, 15:13 stadın yeri yeni yeni yerleşim alanına benziyo belediye baskı yapıp seyrcileri çekecek stadın yakın yerlerine AVM,restaurantlar,ormanlık alanlar,vs gibi çalışmaları şimdiden başlanırsa değil bu kapasite 50000 olsa yetmez stad yapmak kolay önemli olan taraftarları çekecek etkinlikler önemli biraz bursasporun yeni yapılcak stadın içindeki projeleri görsünler beni bile heyecanlandırdı. bursa büyükşehir belediyesi; bakalım bizim sivas belediyesi ne yapacak bari hiç olmassa dağlık alanlara ağaçlandırma projesi yapta göze hoş görüntü yapsın şimdiden sadece stadın bitmesini beklemeden yap işte stadın etrafını imara mı açıyon yeşillik mi yapıyon ne yapıyosan hakketten amatörüz biz biraz antreman sahasını foto lara bakıyom o ayrı bi dert ya bi insan taraftar için azda olsa tribün yapar o antreman sahasının ağaçlardan gözükmemesi lazım yeşillik anlıyacağınız tel örgülü:)cezaevinde gibi taraftarlar antremanı izliyo ben söyleye söyleye dilimde tüy bitti yetkililerden kimin tanıdığı varsa söylesin sivas artık denince kış aklına gelmesin YEŞİL KENT sivas densin vay be nerden girdik nerden çıktık benim tek sıkıntım göze hoş görsellik fotolara bakınca köy gibi görünüyo anlayan anladı öncülük yapılcaksa ben varım o güzel dağlarımızı ağaçlandıralım hersene gurbetçilerimiz geliyor sivasımıza diksinler fidanları bak gör benden 10 tane kesin:):) B.DUMANLI 13.07.2013, 17:28 stadın yeri yeni yeni yerleşim alanına benziyo belediye baskı yapıp seyrcileri çekecek stadın yakın yerlerine AVM,restaurantlar,ormanlık alanlar,vs gibi çalışmaları şimdiden başlanırsa değil bu kapasite 50000 olsa yetmez stad yapmak kolay önemli olan taraftarları çekecek etkinlikler önemli biraz bursasporun yeni yapılcak stadın içindeki projeleri görsünler beni bile heyecanlandırdı. bursa büyükşehir belediyesi; bakalım bizim sivas belediyesi ne yapacak bari hiç olmassa dağlık alanlara ağaçlandırma projesi yapta göze hoş görüntü yapsın şimdiden sadece stadın bitmesini beklemeden yap işte stadın etrafını imara mı açıyon yeşillik mi yapıyon ne yapıyosan hakketten amatörüz biz biraz antreman sahasını foto lara bakıyom o ayrı bi dert ya bi insan taraftar için azda olsa tribün yapar o antreman sahasının ağaçlardan gözükmemesi lazım yeşillik anlıyacağınız tel örgülü:)cezaevinde gibi taraftarlar antremanı izliyo ben söyleye söyleye dilimde tüy bitti yetkililerden kimin tanıdığı varsa söylesin sivas artık denince kış aklına gelmesin YEŞİL KENT sivas densin vay be nerden girdik nerden çıktık benim tek sıkıntım göze hoş görsellik fotolara bakınca köy gibi görünüyo anlayan anladı öncülük yapılcaksa ben varım o güzel dağlarımızı ağaçlandıralım hersene gurbetçilerimiz geliyor sivasımıza diksinler fidanları bak gör benden 10 tane kesin:):) Güzel bir tespit yapmissin ,taraftar olarak sen bozkir alanlara hakli olarak tepkini koymussun ama ,yönetim yesil olmayan bu alani hangi gözle görüyor ve rahatsiz olmuyor bu cok önemli. Tek tük agac dikilmis hepsi o.Koskoca bir kentin tek bir takimi oda süperligde mücadele ediyor,ama gerek belediye ve gerekse valilik bu bozkir alani yesillendirmek icin bir caba sarfetmiyor.Iste bu gercekten düsünülmesi gerekli bir konu. karamik 14.07.2013, 02:46 Şırnak'ta bile 5 yıldızlı otel var Sivas'ta yok süper liğ e 10 yıldır kök söktürüyoruz şehir hala amatör kümede yakışmıyor bu takıma bu şehir real Madrid gelecek diyoruz dünya yıldızlarını ağırlayacak 5 yıldızlı otel yok diyeceksiniz ki yav varya işte büyük otel vs ee bunu dersen işte bu şehir o otellerin üstüne çıkamaz yetinerek büyütemeyiz şehiri. eyuphulagu 14.07.2013, 03:05 stadın yeri yeni yeni yerleşim alanına benziyo belediye baskı yapıp seyrcileri çekecek stadın yakın yerlerine AVM,restaurantlar,ormanlık alanlar,vs gibi çalışmaları şimdiden başlanırsa değil bu kapasite 50000 olsa yetmez stad yapmak kolay önemli olan taraftarları çekecek etkinlikler önemli biraz bursasporun yeni yapılcak stadın içindeki projeleri görsünler beni bile heyecanlandırdı. bursa büyükşehir belediyesi; bakalım bizim sivas belediyesi ne yapacak bari hiç olmassa dağlık alanlara ağaçlandırma projesi yapta göze hoş görüntü yapsın şimdiden sadece stadın bitmesini beklemeden yap işte stadın etrafını imara mı açıyon yeşillik mi yapıyon ne yapıyosan hakketten amatörüz biz biraz antreman sahasını foto lara bakıyom o ayrı bi dert ya bi insan taraftar için azda olsa tribün yapar o antreman sahasının ağaçlardan gözükmemesi lazım yeşillik anlıyacağınız tel örgülü:)cezaevinde gibi taraftarlar antremanı izliyo ben söyleye söyleye dilimde tüy bitti yetkililerden kimin tanıdığı varsa söylesin sivas artık denince kış aklına gelmesin YEŞİL KENT sivas densin vay be nerden girdik nerden çıktık benim tek sıkıntım göze hoş görsellik fotolara bakınca köy gibi görünüyo anlayan anladı öncülük yapılcaksa ben varım o güzel dağlarımızı ağaçlandıralım hersene gurbetçilerimiz geliyor sivasımıza diksinler fidanları bak gör benden 10 tane kesin:):) .............Gardaş hayırlısıyla şu stat bir bitsin sen oralara neler yapılacağını;o çevrenin kısa zamanda nasıl gelişeceğini hayal bile edemeyeceksin;çünkü bu bölge çok gelişecek...Yazından anladığım kadarıyla şehir dışında veya yurt dışında yaşıyorsun...Dışarda olduğun için o bölgede şu anda neler yapıldığını;gelecekte neler yapılacağından haberin yok...Belediyeyi suçlamışsın ama belediye stadın geçtiği yere en yakın yer olan M. Yazıcıoğlu bulvarını yaptı;devamını da eski stada kadar uzatmış durumda..Temmuzun sonuna kadar işi bitirmiş olacaklar..Belediye stadın arka tarafı olan Tren yolunun biraz ilerisine M. Yazıcıoğlu Peyzaj Projesini yapıyor;ihalesi yapılmış yer teslimi de yapılmış durumda...Belediyenin dışında Toki nin stat çevresi ile yakından ilgilendiğini;Stadın tam karşısındaki Telekomun Lojmanlarını alıp buraya Ticaret Merkezi,v.b projeler yapacağını duydum...Bununla tabiki bitmiyor;bu bölgeye yakında TOBB Vakıf Üniversitesi geliyor..Kararı YÖK ten çıksın hemen inşaata başlayacaklarmış..Üniversite bu bölgeye gelince buranın nasıl gelişme göstereceğini hep beraber göreceğiz..Ayrıca bu bölgeye Sivas'ın inşaat firmaları da ilgi göstermiş durumda;Bilici Okullar Bölgesinin arkasına Rezidansı yapmış dairelerinin nerdeyse tamamını satmış;Bilici nin arkasındaki alanı Marka Grubu almış;Kaptanlar burayı çevirmiş yakında onlarda inşşata başlarlar..Bitmedi;Bilici Rezidansın tam karşısındaki Sivas Betonun orayı da Yıltaş Grubu ve ortaklarının aldıklarını duydum;buraya da yakın zamanda inşaat yaparlar..Son olarak da Stadın ilerisinde Adliye binası var;Adliye nin karşısında Belediye 60.000 metrekarelik park yapacakmış;bu park da yapılınca senin bahsettiğin yeşil alan ortaya çıkmış olacak..Gardaş yazın eğer olurda Sivas'a yolun düşerse buraları bir kez;ondan sonra yazdığın yazıyı bir daha gözden geçir... eyuphulagu 14.07.2013, 05:07 Stad bayagi belirgin olmaya baslamis,yukaridan cekimi ise cok daha farkli bu resmin buraya ulasmasinda emegi gecen herkese tesekkürler. Bu stadyum verilen tarihte nasil bitecek bilemiyorum.4-4,5 ay sonra havalarin sogumasiyla insaat büyük bir ihtimal durur.Büyük bir ihtimalle ramazan sonrasi insaatda calisan personeli cogaltirlar. ...........Gardaş dediklerine katılıyorum..Bundan 15-20 gün önce sipastv inşaat alanındaydı..TV. de gördüm..Spiker yetkili mühendise sordu:-Bu yılın sonuna kadar inşaatta hedefiniz nedir? O da:-Yıl sonunda hedefimiz kaba inşaatın %85 ine ulaşmak diye bir söz söyledi..Bugüne gelince malesef çalışmalar yeterince hızlı değil;adamlar tek ekip en fazla 100 kişi ile çalışıyorlar.. Ramazandan sonra 2-3 ekibe çıkıp işçi sayısını artırırlar diye düşünüyorum...Benim kızdığım noktalardan biri hala kazık çakma işini bitiremediler;80-90 civarında daha kazık çakacaklarmış diye duydum..Yalnız şu anda kazık çakan 2 makinadan bir tanesi de malesef arıza yapmış dedi inşaatı zaman zaman takip eden o bölgede yaşayan arkadaşlar..Bunun anlamı artık kazık çakan sadece 1 makina kalmış olması..Bu da diğer açık tribünde(askerye tarafı) başlaması gereken inşaat işini uzatacak demektir..İşin sevindidrici tarafı ise inşaatı süren açık tribünün artık gitgide yükselmesi;2. kattan sonra tribün basamaklarını da görecek olmamız...Eylül-Ekim gibi artık diğer tribünlerinde yükselmesini umut ediyoruz..Umarım yıl sonunda görevli mühendisin dediği kaba inşaatın %85' inin bitirilmesi hedefine ulaşılır... halimsancak58 14.07.2013, 13:43 .............Gardaş hayırlısıyla şu stat bir bitsin sen oralara neler yapılacağını;o çevrenin kısa zamanda nasıl gelişeceğini hayal bile edemeyeceksin;çünkü bu bölge çok gelişecek...Yazından anladığım kadarıyla şehir dışında veya yurt dışında yaşıyorsun...Dışarda olduğun için o bölgede şu anda neler yapıldığını;gelecekte neler yapılacağından haberin yok...Belediyeyi suçlamışsın ama belediye stadın geçtiği yere en yakın yer olan M. Yazıcıoğlu bulvarını yaptı;devamını da eski stada kadar uzatmış durumda..Temmuzun sonuna kadar işi bitirmiş olacaklar..Belediye stadın arka tarafı olan Tren yolunun biraz ilerisine M. Yazıcıoğlu Peyzaj Projesini yapıyor;ihalesi yapılmış yer teslimi de yapılmış durumda...Belediyenin dışında Toki nin stat çevresi ile yakından ilgilendiğini;Stadın tam karşısındaki Telekomun Lojmanlarını alıp buraya Ticaret Merkezi,v.b projeler yapacağını duydum...Bununla tabiki bitmiyor;bu bölgeye yakında TOBB Vakıf Üniversitesi geliyor..Kararı YÖK ten çıksın hemen inşaata başlayacaklarmış..Üniversite bu bölgeye gelince buranın nasıl gelişme göstereceğini hep beraber göreceğiz..Ayrıca bu bölgeye Sivas'ın inşaat firmaları da ilgi göstermiş durumda;Bilici Okullar Bölgesinin arkasına Rezidansı yapmış dairelerinin nerdeyse tamamını satmış;Bilici nin arkasındaki alanı Marka Grubu almış;Kaptanlar burayı çevirmiş yakında onlarda inşşata başlarlar..Bitmedi;Bilici Rezidansın tam karşısındaki Sivas Betonun orayı da Yıltaş Grubu ve ortaklarının aldıklarını duydum;buraya da yakın zamanda inşaat yaparlar..Son olarak da Stadın ilerisinde Adliye binası var;Adliye nin karşısında Belediye 60.000 metrekarelik park yapacakmış;bu park da yapılınca senin bahsettiğin yeşil alan ortaya çıkmış olacak..Gardaş yazın eğer olurda Sivas'a yolun düşerse buraları bir kez;ondan sonra yazdığın yazıyı bir daha gözden geçir... ....:):):) kardeşim ben istanbulda oturuyom yakın tarihte 2 sefer sivasa gittim geldiğimde de kaleden şöyle bi baktım gözlemimi söyledim yani hiç olmassa övünüyoz bazen 7-8 milyon Sivaslı var diye büyüklerimizden bi tanesi çıkıpta harekete geçirmiyor bu kadar insanı konumda yazdığım gibi geçmişe dönersek çok sayıda derneklerimiz var sadece pikinik için kurulmuş sanki çıkıpta başkanları allahrızası için sivasımıza her gelişlerinde mikrofonları alıp havadan sudan konuşacaklarına orda topladıkları insanlara doğayı,yeşilliği.ağaçlardan bahsedip(1 FİDAN,1 HAYAT) Diyip biraz hemşerilerimizi harekete geçirmiş olsaydılar bugun belki bunları konuşmayacaktık ama ağustosta da gelcem yine ve 10 tane fidan aldım dikecem vizyonumuzu değiştirceksek böyle etkinlikler yapmamaız lazım.. gelelim stad çevresine anlattıkların güzel şeyler ama sen o stadı doldurman için taraftar oraya çekebilecek eğlence sektörü olacak bak FB taraftarlarına bağdat cad: yürüyerek o cadde de herturlu eğlence var keza BJK çarşı ,GS taksim taraftarlar içinde öyle bizim burada FB maçı oldumu sankı düğün varmış gibi insanlar formalarını giyip dolaşıyolar yaz kış farketmiyo bu bizim sivasta ise bedava bilet vercende bedava forma vercende sanki zorla stada getirilmiş gibi isteksiz hareketlerle maça hazırlanıyoz onun için yeni stadımızın çevresini belediye olarak çok iyi analiz edip sivassporumuz için bi alanı taraftarlarımız için yapsın kardeşim maç günü geldimi taraftarlarımız gelsin oralarda dolaşsınlar,yesinler,içsinler, marşlarını söylesinler bilmem anlatabildim mi belediye başkanımızın sportif yönden eleştiriyorum taraftarları oraya sürükleyecek alanlar (cafe,bar,restaurant,mc donalds.burgerking.)v.s oluşturcaksın.bende burdan ayağa kalkıp alkışlarım.tmm inşaatlar,üniversite ymiş parkmış eyvallah birazda stadı ayağa kaldırcak çalışmalar yapsın benim burdan gördüğüm bu benim güzel sivasıma herşey yakışırda treni harekete geçirecek makınıst yok maalesef:):):) etlidöktürek 14.07.2013, 14:33 sivası ve o bölgeyi tam olarak bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum; stat şehir merkezinde sayılır, Muhsin Yazıcıoğlu bulvarına (ankara yolu şehir içi)150 metre, menekşe evler durağına 250 metre, demiryolu hattı o kadar yakın ki ilerde yeni stadımızda arasıra tren kornalarını bile duyabilirız:) 40 Yıllık menekşe evler olur artık stat durağı;) talha58 14.07.2013, 18:42 Genel olarak son mesajlara katılıyorum. 1 - Stadyumun biraz daha hızlı ilerlemesini arzu ederdik. Tam anlamıyla 2014-2015 sezonunun devre arasına yetişmesi zor görünüyor. Temel atılırken yapılan süre kısaltmasının gerçekleşmesi çok iyi olurdu ama bana göre o senenin yaz aylarına kalacak gibi. 2 - Sivas'ta özellikle şehir merkezinden görülen alanlarda ve dağlarda daha fazla yeşillendirme çalışması yapılmalı. 3 - Stadyumla ilgili yol çalışmaları planlanmalı. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı projesiyle birlikte o bölgeden ve diğer alanlardan, stadın tüm çevresinden ulaşım sorunu çözülmeli. Gerekirse stad tam bitmeden alt geçit veya üst geçit projeleri düşünülecekse faaliyete geçirilmelidir. eyuphulagu 15.07.2013, 00:15 Buyur Gardas.. http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-prn2/1004783_10152076416558378_1582 819241_n.jpg ..Bu son çekilen resim bu zamana kadar çekilen en kapsamlı resim..Bu resim Yüklenici firmalardan olan Can İnşaatın Sitesinin Projeler kısmına konulmuş...Resim kale arkasına konulan vinç kuleden çekilmiş diye düşünüyorum...Yüklenici firma inşallah inşaat ilerledikçe bu tür resimleri sitesine yükler biz de inşaatın son durumunu daha iyi görürüz....Ramazandan sonra daha fazla resimlerde çekeriz inşallah... eyuphulagu 17.07.2013, 01:37 Arkadaşlar sivasspor.org da yeni stadın daha önce yayınlanmayan görselleri var,proje anlaşılan sivasspora verilmiş durumda; bu resimler tesisler ana başlığında Sivas Statyumu alt başlığında bulunuyor..Yükleyebilen arkadaşlar bu resimleri siteye yüklesin... nostalgiaplatz 17.07.2013, 01:44 http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873274_17.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873252_14.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873246_13.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873237_12.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873227_11.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873220_10.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873199_8.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873172_4.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873162_3.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873146_2.jpg Morten58 17.07.2013, 01:46 Arkadaşlar sivasspor.org da yeni stadın daha önce yayınlanmayan görselleri var,proje anlaşılan sivasspora verilmiş durumda; bu resimler tesisler ana başlığında Sivas Statyumu alt başlığında bulunuyor..Yükleyebilen arkadaşlar bu resimleri siteye yüklesin... http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373872464_1.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873146_2.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873162_3.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873172_4.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873178_5.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873186_6.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873193_7.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873199_8.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873208_9.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873220_10.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873227_11.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873237_12.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873246_13.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873252_14.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873260_15.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873267_16.jpg http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?w=750&foto=depo/1373873274_17.jpg Kaynak: sivasspor.org.tr Morten58 17.07.2013, 01:50 nostalgiaplatz sen resimleri paylasmadan , bende paylasmak icin resimleri teker teker koymaya calisiyordum , ama senin unuttugun birkac resim var onllari da koydum ben , özür dilerim inede. myyiğido58 17.07.2013, 02:17 cabucak bıtırın gari :) eyuphulagu 17.07.2013, 02:20 Bu stadın iç görünüşünü şimdilik paylaşmamaya birileri yemin etmiş anlaşılan..Beyler sivasspor taraftarı stadın dışından bakmayacak stadın içinde koltuklarda oturup maçları izleyecek takımına destek olacak..Birileri özellikle stadın içten görünüşünü gösteren resimleri şimdilik paylaşmak istemiyor...İstedikleri kadar göstermesinler nasılsa Ağustos ayı sonunda ilk temeli atılan tribünlerdeki basamak sayısını Mersin ve Kadir Has'ın koltuk basamak sayısıyla karşılaştırdığımıda gerçek kapasiteyi de % 100 öğrenmiş olacağız..Biraz daha sabır arkdaşlar..Şunu da söyleyeyim geçenlerde Kadir Has ve Mersin stadının inşaat resimlerinin büyük bir kısmına internetten baktım dikkatimi çeken bize yapılan stat ile Kadir Has arasındaki benzerlikti..Çünkü 2 stadı aynı mimar çizdiği için projeler de aşağı yukarı aynı oluyor....Stat inşaatını devamlı takip eden birisi olarak aradaki benzerlik beni çok şaşırttı..2.didkkatimi çeken de sadın dış tarafını kaplayan klonlar ile Kadri Has arasındaki 1-1 benzerlikti....2 stadın dışı kabuğu farklı olacak ama görünen o ki bir çok yönü aynı olacak...Ayrıca Mersin e yapılan stadın inşaat görüntülerine baktığımda bizim stadın sanki Mersin de n daha büyük bir stat olacağı izlenimi edindim..Umarım bu izlenimlerim inşaat bitince doğru çıkar..İnşaat biraz daha ilerlesin sizi fotosuz bırakmayacağız gardaşlar... nostalgiaplatz 17.07.2013, 02:24 nostalgiaplatz sen resimleri paylasmadan , bende paylasmak icin resimleri teker teker koymaya calisiyordum , ama senin unuttugun birkac resim var onllari da koydum ben , özür dilerim inede. önemli değil ;) 58Taraftar 18.07.2013, 13:57 yigidolarin kisin rahat mac izleyebilecegi bir stad olsunda :D üsümeyek yani..ins. en kisa zamanda biter 58_SEMİH_58 30.07.2013, 16:13 Stad inşaatından 25.07.2013 tarihli resimler wowturkey.com adlı sitede paylaşılmış.Fazla vaktim olmadığından resimleri eklemek yerine linki paylaşıyorum. http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=124473&start=250 eyuphulagu 01.08.2013, 23:48 [url=http://resimzade.com/Show.html?i=41504&token=18107][img]http://resimzade.com/Sho eyuphulagu 01.08.2013, 23:53 http://resimzade.com/Show.html?i=41505&token=76997 (http://resimzade.com/Show.html?i=41505&token=76997) eyuphulagu 01.08.2013, 23:59 http://resimzade.com/Show.html?i=41505&token=76997 (http://resimzade.com/Show.html?i=41505&token=76997) 01.08.2013(Bugün) Sivas 4 Eylül Arena İnşaat Resimleri(Devamı):http://resimzade.com/Show.html?i=41506&token=14841 (http://resimzade.com/Show.html?i=41506&token=14841)http://resimzade.com/Show.html?i=41507&token=63338 (http://resimzade.com/Show.html?i=41507&token=63338)http://resimzade.com/Show.html?i=41508&token=17100 (http://resimzade.com/Show.html?i=41508&token=17100)http://resimzade.com/Show.html?i=41508&token=17100 (http://resimzade.com/Show.html?i=41508&token=17100) babapiton 02.08.2013, 00:01 http://resimzade.com/Show.html?i=41505&token=76997 (http://resimzade.com/Show.html?i=41505&token=76997) Tribunler sekillenmeye basladi bayramdan sonra 3 ay boyunca cok yogun calisilmali yoksa zamaninda bitmez.. eyuphulagu 02.08.2013, 00:02 http://resimzade.com/Show.html?i=41508&token=17100 (http://resimzade.com/Show.html?i=41508&token=17100)http://resimzade.com/Show.html?i=41508&token=17100 (http://resimzade.com/Show.html?i=41508&token=17100) B.DUMANLI 02.08.2013, 00:06 Bu insaatin hangi bölümü acaba,malumati olan varmi? eyuphulagu 02.08.2013, 00:07 http://resimzade.com/Show.html?i=41508&token=17100 (http://resimzade.com/Show.html?i=41508&token=17100)http://resimzade.com/Show.html?i=41513&token=12206 (http://resimzade.com/Show.html?i=41513&token=12206)http://resimzade.com/Show.html?i=41514&token=16370 (http://resimzade.com/Show.html?i=41514&token=16370) eyuphulagu 02.08.2013, 00:14 http://resimzade.com/Show.html?i=41515&token=64670 (http://resimzade.com/Show.html?i=41515&token=64670)http://resimzade.com/Show.html?i=41516&token=59222 (http://resimzade.com/Show.html?i=41516&token=59222)http://resimzade.com/Show.html?i=41517&token=48640 (http://resimzade.com/Show.html?i=41517&token=48640)http://resimzade.com/Show.html?i=41518&token=12206 (http://resimzade.com/Show.html?i=41518&token=12206) eyuphulagu 02.08.2013, 00:15 http://resimzade.com/Show.html?i=41515&token=64670 (http://resimzade.com/Show.html?i=41515&token=64670)http://resimzade.com/Show.html?i=41516&token=59222 (http://resimzade.com/Show.html?i=41516&token=59222)http://resimzade.com/Show.html?i=41517&token=48640 (http://resimzade.com/Show.html?i=41517&token=48640)http://resimzade.com/Show.html?i=41518&token=12206 (http://resimzade.com/Show.html?i=41518&token=12206) 1 Haftalık aradan sonra sizlere yeni resimler gönderiyorum...İnşaattan bahsedecek olursak;Bugün itibariyle inşaat alanında kazık çakma makinalarını göremedim...Kazık çakma işi mi bitti yoksa 2 si de arıza yaptı da ondan mı yoktular bilmiyorum...İnşaat çalışmaları devam ediyor.İnşaatı ilk başlayan Maraton tribünde bugün itibariyle 3. katın kolonları da yükselmeye başlarken,tribün merdivenleri artık kendini göstermeye başladı.2 kale arkasında da inşaat başlamış durumda...Bayramdan sonra kazık çalışması yeni biten diğer karşı büyük tribünde de(VİP Tribünü-Askerye tarafı)) inşaatın başlayacağını eyuphulagu 02.08.2013, 00:30 http://resimzade.com/Show.html?i=41508&token=17100 (http://resimzade.com/Show.html?i=41508&token=17100)http://resimzade.com/Show.html?i=41508&token=17100 (http://resimzade.com/Show.html?i=41508&token=17100) Bu insaatin hangi bölümü acaba,malumati olan varmi?(B.Dumanlı)............G ardaş resimde görünen yer Maraton Tribünün yandan görünüşü...Bu tribün de şu anda 3. kata kadar çıkılmış durumda..Bu tribünün 5.-6.katlarına geldiğimiz zaman bu stadın gerçek kapasitesini öğrenmiş olacağız...İnşaatın bayramdan sonra daha da hızlanacağını düşünüyorum..Şu anda 1 Ekip;100 kişiyle çalışıldığını yerel kanal da Sivas G.S.Bölge Müd. nün şantiye şefiyle olan konuşmasında bundan 1 ay önce duymuştuk..Ekip sayısı 2 ve 3 e çıktığında inşaatın hızı ve seviyesi de artmış olacak..Bu yılın sonuna kadar kaba inşaatta %80 lere geleceklerini şantiye şefi sipastv ye söylemişti.. DoomsDay58 02.08.2013, 00:39 Kışın çalışmalar çok aksamaz inşallah yoksa inşaat süresi baya uzar eyuphulagu 07.08.2013, 01:06 Hilmi Bilgin yeni stadın inşaatını ziyaret edip açıklamalar yapmış..Haber yerel ve ülke basınında paylaşılmış...Sivasspor.com da haberin başlığını açmış..Haberler.com da paylaşılan yeni stat resimlerinden birini sizlere paylaşıyorum:http://resimzade.com/Show.html?i=41574&token=45167 (http://resimzade.com/Show.html?i=41574&token=45167) eyuphulagu 07.08.2013, 01:10 Hilmi Bilgin yeni stadın inşaatını ziyaret edip açıklamalar yapmış..Haber yerel ve ülke basınında paylaşılmış...Sivasspor.com da haberin başlığını açmış..Haberler.com da paylaşılan yeni stat resimlerinden birini sizlere paylaşıyorum:http://resimzade.com/Show.html?i=41574&token=45167 (http://resimzade.com/Show.html?i=41574&token=45167) .Resimden de görüldüğü gibi kale arkası inşaatı da yükselmeye başlamış durumda....Diğer kale arkasının da inşaat için hazırlandığını inşaat alanını son ziyaretimde gözlemlemiştim...Ağustos ayı içerisinde tüm tribünlerin inşaatının yükseleceğini düşünüyorum..Artık Yeni 4 Eylül Statyumu giderek kendini göstermeye başlayacak... eyuphulagu 07.08.2013, 01:34 Bugün Sivasspor Kulübü de Yeni Stat İnşaat Alanından bazı resimleri çekip Sivasspor.Org da Paylaşmış...Ayrıca Yeni Stat inşaatının Videosu da paylaşılmış..Yükleyebilen arkadaşlar videoyu da siteye yükleyebilirler..İşte O Resimler:http://resimzade.com/Show.html?i=41575&token=85265 (http://resimzade.com/Show.html?i=41575&token=85265)http://resimzade.com/Show.html?i=41576&token=85250 (http://resimzade.com/Show.html?i=41576&token=85250)http://resimzade.com/Show.html?i=41577&token=99096 (http://resimzade.com/Show.html?i=41577&token=99096)http://resimzade.com/Show.html?i=41578&token=84083 (http://resimzade.com/Show.html?i=41578&token=84083)http://resimzade.com/Show.html?i=41579&token=83293 (http://resimzade.com/Show.html?i=41579&token=83293)http://resimzade.com/Show.html?i=41580&token=88543 (http://resimzade.com/Show.html?i=41580&token=88543) GurbetciYigidom 07.08.2013, 04:16 haydi hayirlisi trübünler yavas yavas ortaya cikmaya baslamis ,güzel olacak insaalah stadimiz GurbetciYigidom 07.08.2013, 04:17 bu arada resmi sitemizdede kiprasma var cok passiv idiler ama onlardada canlanma var yol58 07.08.2013, 11:41 olan oldu yapacak bişey yok yazık ettiler dede58 07.08.2013, 17:36 Ne desek boş. 25 bine talim ettirdiler. Umarım ismimize dokunmazlar. eyuphulagu 14.08.2013, 02:31 Sivas 4 Eylül Stadı İnşaatı 12.08.2013 Resimleri:http://m1308.hizliresim.com/1d/g/rgdz7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://k1308.hizliresim.com/1d/g/rgf16.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://m1308.hizliresim.com/1d/g/rgf29.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://m1308.hizliresim.com/1d/g/rgf2u.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://k1308.hizliresim.com/1d/g/rgf3p.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://m1308.hizliresim.com/1d/g/rgf4f.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://k1308.hizliresim.com/1d/g/rgf53.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://k1308.hizliresim.com/1d/g/rgf5r.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://k1308.hizliresim.com/1d/g/rgf6c.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://u1308.hizliresim.com/1d/g/rgf6u.jpg (http://bit.ly/c25MCx) eyuphulagu 14.08.2013, 02:38 Sivas 4 Eylül Stadı İnşaatı 12.08.2013 Resimleri:http://m1308.hizliresim.com/1d/g/rgdz7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://k1308.hizliresim.com/1d/g/rgf16.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://m1308.hizliresim.com/1d/g/rgf29.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://m1308.hizliresim.com/1d/g/rgf2u.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://k1308.hizliresim.com/1d/g/rgf3p.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://m1308.hizliresim.com/1d/g/rgf4f.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://k1308.hizliresim.com/1d/g/rgf53.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://k1308.hizliresim.com/1d/g/rgf5r.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://k1308.hizliresim.com/1d/g/rgf6c.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://u1308.hizliresim.com/1d/g/rgf6u.jpg (http://bit.ly/c25MCx) ....Resimlerden de görüldüğü gibi 3. Katın inşaatına başlanmış durumda...Tribünler de ortaya yavaş yavaş çıkıyor yakında prakestler de konulunca tribünleri gerçek haliyle de göreceğiz..Kazık çalışması tamamen bitmiş durumda bu günlerde işçi sayısı da artacak diye duydum;şu anda 1 ekip 130 yakın işçi çalışıyormuş;yakında 2. ekip de gelince işçi sayısı 200 civarında olacak diyorlar..Bu durumda inşaat daha da hızlanacaktır diye düşünüyorum.. AmiRaLL 14.08.2013, 11:59 Ya resimleri yukleyenlere cok tesekkurler ama arkadaslar stadin yeri tam olarak neresi ulke disinda yasadim icin tam bilgim yok ama o arkadan gozuken yer imarete benzio yani bu sebze halinin oralarda bi yerdemi??yoksa pasa cayirindami yardimci olurmusunuz lutfen google earthdan bakmak istiom.. astaravisa 14.08.2013, 12:38 @eyuphulagu kardeşim aynı fotoğrafları tekrar alıntılayınca ne oluyor? yazacağını yaz kolayca okuyalım. her gelen alntı yapınca sayfa okunmaz hale geliyor. |