Orijinalini görmek için tıklayınız : Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyor

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

poolat58
14.11.2012, 02:32
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/542636_480191045366062_1664715 081_n.jpg
TOKİ'nin Sivas'a yapacağı 25 bin kişilik stadyumda çalışmalar devam ediyor. 18 Haziran'da ihalesi yapılan ve TOKİ tarafından müteahhit firmaya devir teslimini yapılan 130 bin metre kare üzerine kurulacak olan statta yağışlı havaya rağmen çalışmalar sürüyor.

Sivas'ın ağır kış şartları ve kar yağışı dikkate alınarak tasarlanan stadın tribün ve otoparklarının yapılacağı
zeminde de iş makineleri çalışıyor. Çalışmaları yakından takip eden Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç;
". Malum Sivas'ta yoğun kış şartları nedeniyle 5-6 ay inşaatta başlanamıyor. Biran önce zemindeki iyileştirmeyi yaparak işin ilk kısmına başlamak istediler. Çok istekli bir çalışma devam ediyor. Bunun için zeminde öncelikli olarak bir iyileştirme yapılıyor. Firma 800 gün içerisinde stadı tamamlayarak teslim edecek. Çok farklı bir stadyum oluyor. Sivas'ın iklim şartlarına uygun ve örnek bir stat olacak diye düşünüyorum. 2014 yılının sonlarında yepyeni bir stada kavuşmuş olacağız. Yaklaşık 300 bin metre kare bir alanımız var. Burada stadyum, atletizim stadı, iki tane spor salonu, yüzme havuzu, idari binalar, güreş eğitim merkezi gibi binalar alacak. Yani burası örnek bir spor kompleksi olacak. Stadımızın kapasitesi 25 bin kişilik olacak." dedi.

Yeni yapılacak stadyumda alttan ısıtma sistemi sayesinde kış aylarında stadyum zeminin donmayacağı vurgulanırken, enerji tasarrufu sağlayacak aktif enerji üretim sistemlerinin de yer alacağı açıklandı

izmirliyigido
14.11.2012, 07:34
Kapasite: 25.000 Kişi
İşin Bedeli: 2.138.000,00 TL
İhale Tarihi:18.06.2012
Yer Teslim Tarihi:13.08.2012
İşin Süresi: 800 Gün
İşin Bitimi: (22.Ekim.2014-Çarşamba)

İşin Sahibi: TOKİ (Toplu Konut ve Gelir İdaresi)
Müşavir Firma: TÜMAŞ (Türk Müh. Müşv. ve Müth. A.Ş.)
Yüklenici Firmalar: Can İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ve Kahraman İnş.

Takipçisiyiz !... Haydi bakalım rastgele !..

.

EneS ElmaS
14.11.2012, 08:31
Şu 25.000 sayisini gördükce moralim bozuluyor.. :mad:

SenSetik
14.11.2012, 09:01

en azından kapasitesi ileride artırılabilecek şekilde tasarlansaydı bari..

HababamHa
14.11.2012, 09:03

sorma gardaşım benim moralim tavan yapıyor

Harput0658
14.11.2012, 09:37
en azından kapasitesi ileride artırılabilecek şekilde tasarlansaydı bari..

Bari Sivasın Kış şartlarına uygun yapıyolarsa Stadın Tümünü Kapatsınlar Çim de dahil.

muratugur58
14.11.2012, 09:43
beyler sanki şu anki stadı dolduruyormuşuz gibi 25 binlik stadı begenmiyoruz ikl başta önümüze bakalım.

kkemal58
14.11.2012, 09:52

aynen valla benim de moralim bozuluyor her bakışta

kkemal58
14.11.2012, 09:54
beyler sanki şu anki stadı dolduruyormuşuz gibi 25 binlik stadı begenmiyoruz ikl başta önümüze bakalım.

bu zihniyeti artık yorumsuz bırakıyorum yorum yaparsam söyleyeceklerimi sınırlamış olurum

sefilix
14.11.2012, 09:54

bizim feveranımız dolup dolmaması değil. uluslararası organizasyonlar 33 bini geçenlere veriliyor. mesela U20 dünya kupası için stadımız hazır olsa maç verme ihtimalleri yüksek olurdu. yani stat seyirci kapasitesi bunun için gerekli. ha diyeceksiniz ki ne faydası var kupayı takip edin ne demek istediğimizi anlayacaksınız. en az bir grup maçları sivasta yapılacaktı. şehrin tanıtımı anlamında (turizm) mükkemmel bir fırsattı bu. kapasiteyi o mantıkla istedik.

58MUAMMER58
14.11.2012, 10:12
tv 58 de yine o 2 kelimeyi biraraya getirip konuşamayan zatla abdullah yiğit yine tam yalaka ağzıyla konuşup ya adama demezlermi siz 15 bin kişilik stadı dolduramıyorsunuz bide 33 bin kişilik stad istiyorsunuz diye ? yaygara yapıyor buna sözde sivaslı geçinen aynı fikirdeki şahıslarda destekoluyor bende şunu sorarım o zihniyettekilere gaziantepin şuandaki maçlarına kaçkişi gidiyor 30 binkişilik yapılıy0r :mad:samsun süperligdeyken kaçkişi geliyorda 33 bin kişilk yapılıyor malatyaspor diye takımmı varda 30 bin kişilik yapılıyor diyarbakırspormu varda 30 binkişilik yapılıyor konyada görsen stadı 30 bin kişi dolduruyor dışardada 15 bin kişilik taraftar kalıyorda onun için 42 bin kişilik stad yapılıyor değilmi ?toplasan 150 kişi bilemedim 1000_1500 kişi saydım 42 bin kişilik stadda nasılda komik olur değilmi?biraz vizyonu geniş olun dünyaya atgözlüğüyle bakmayın hayra faydanız yok bari şerre fayda sağlamayın iyisimi bu kafadaki gereksizler sussun hiçdegilse daha faydalı olurlar enazından 2 paralık eti kemiği kanı ciğeri gavur parasıyla 5cent etmiyecekler sivasın taraftarı 25 bine razı oldu gibi kanıya varmazlar diyecektimde geçti artık ihalesi olmuş inşaatına başlanmış 50 bin kişilikde istesek 10 bin kişilikde istesek şusaatten sonra nafile kış kışlığını .... ......... yapacak bizde bekliyeceğiz ortaya nasıl ucube biryapı çıkacak bekleyip göreceğiz

mdogan58
14.11.2012, 10:22
Arkadaslar sunu unutmayin ki bizim stad 100000 kisi de olsa, Sivasa mac vermezler!!! millet turizim icin iyi olur da yok bilmem nede... hangi turizim beyler?? Elin ruslari gelip meydanda resim mi cekilecekler.. bir sivas hatirasi alabilmek icin dukknalarda kuyruk mu olusturacaklar?? Bunlar sadece (cok afedersiniz) icip s..maya gelirler.. Bunlarin yasam tarzi bize aykiri!! bizlerde bunlari barindirmayiz.. ha hepsi mi boyle?? kesinlikle degil ama emin olun yarisindan fazlasinin zihniyeti bellidir!! o yuzden kimse turizim icin iyidir tanitim olur demesin.. 25.000 e yarabbi sukur!!

kkemal58
14.11.2012, 10:26
tv 58 de yine o 2 kelimeyi biraraya getirip konuşamayan zatla abdullah yiğit yine tam yalaka ağzıyla konuşup ya adama demezlermi siz 15 bin kişilik stadı dolduramıyorsunuz bide 33 bin kişilik stad istiyorsunuz diye ? yaygara yapıyor buna sözde sivaslı geçinen aynı fikirdeki şahıslarda destekoluyor bende şunu sorarım o zihniyettekilere gaziantepin şuandaki maçlarına kaçkişi gidiyor 30 binkişilik yapılıy0r :mad:samsun süperligdeyken kaçkişi geliyorda 33 bin kişilk yapılıyor malatyaspor diye takımmı varda 30 bin kişilik yapılıyor diyarbakırspormu varda 30 binkişilik yapılıyor konyada görsen stadı 30 bin kişi dolduruyor dışardada 15 bin kişilik taraftar kalıyorda onun için 42 bin kişilik stad yapılıyor değilmi ?toplasan 150 kişi bilemedim 1000_1500 kişi saydım 42 bin kişilik stadda nasılda komik olur değilmi?biraz vizyonu geniş olun dünyaya atgözlüğüyle bakmayın hayra faydanız yok bari şerre fayda sağlamayın iyisimi bu kafadaki gereksizler sussun hiçdegilse daha faydalı olurlar enazından 2 paralık eti kemiği kanı ciğeri gavur parasıyla 5cent etmiyecekler sivasın taraftarı 25 bine razı oldu gibi kanıya varmazlar diyecektimde geçti artık ihalesi olmuş inşaatına başlanmış 50 bin kişilikde istesek 10 bin kişilikde istesek şusaatten sonra nafile kış kışlığını .... ......... yapacak bizde bekliyeceğiz ortaya nasıl ucube biryapı çıkacak bekleyip göreceğiz

anlamazlar arkadaşım anlamazlar. Sivasspor yönetimine ve siyasilere sevimli gözükmek için girmedikleri şekil kalmadı bu insanların. Zaten stadın kapasitesinin düşmesinin sebebi de bu adamların zihniyetinde olanlardır. Bi de çıkıp sivas kanallarında konuşuyorlar. Zaten kalite belli programlarda. E haliyle yapanların da kaliteleri belli!

kkemal58
14.11.2012, 10:30
Arkadaslar sunu unutmayin ki bizim stad 100000 kisi de olsa, Sivasa mac vermezler!!! millet turizim icin iyi olur da yok bilmem nede... hangi turizim beyler?? Elin ruslari gelip meydanda resim mi cekilecekler.. bir sivas hatirasi alabilmek icin dukknalarda kuyruk mu olusturacaklar?? Bunlar sadece (cok afedersiniz) icip s..maya gelirler.. Bunlarin yasam tarzi bize aykiri!! bizlerde bunlari barindirmayiz.. ha hepsi mi boyle?? kesinlikle degil ama emin olun yarisindan fazlasinin zihniyeti bellidir!! o yuzden kimse turizim icin iyidir tanitim olur demesin.. 25.000 e yarabbi sukur!!

Vermesinler bizim kaybımız ne? Sivasımız devasa bir stad kazanmış olurdu. Bak resiminin arkasındaki fonda ne kadar güzel duruyor stadın şekli. Bir maç bile böyle dolsa bu görüntüyü verse yetmez miydi? Hem ben tekrar söylüyorum takım kaliteli olduğunda o stad 40.000 kişilik olsa da dolar. Ama önce sahada kaliteli futbol olacak ve tabi ki başa oynayacak kaliteli bir kadro. Sonra stadın dolmasından dolmamasından bahsedebiliriz.

mdogan58
14.11.2012, 10:33
Vermesinler bizim kaybımız ne? Sivasımız devasa bir stad kazanmış olurdu. Bak resiminin arkasındaki fonda ne kadar güzel duruyor stadın şekli. Bir maç bile böyle dolsa bu görüntüyü verse yetmez miydi? Hem ben tekrar söylüyorum takım kaliteli olduğunda o stad 40.000 kişilik olsa da dolar. Ama önce sahada kaliteli futbol olacak ve tabi ki başa oynayacak kaliteli bir kadro. Sonra stadın dolmasından dolmamasından bahsedebiliriz.

Belki sen bilirsin, ben tam hatirlamiyorum da.. Sivassporun sampiyonlugu kacirdigi sene stadyum full cekiyormuydu??

yigidolar06
14.11.2012, 10:43

O zat Sivassporun kaptanlığını yapmış saygı değer bir futbolcumuzdu siz o kamera karşısında hiç cesaret edipte adınızı söyleyemezsiniz bize düşünceleri lazım

58MUAMMER58
14.11.2012, 11:02
O zat Sivassporun kaptanlığını yapmış saygı değer bir futbolcumuzdu siz o kamera karşısında hiç cesaret edipte adınızı söyleyemezsiniz bize düşünceleri lazım

ozat dediğim kişi ismail muttur onun sivasspor kaptanı olduğu zamanıda biliyorum değerli abim sivasspora emeği geçen tüm futbolcu teknikheyet yönetimde yer alan herkese sonsuz saygım vardır belki zat diyerek saygısız davrandım kendisine sivasspora verdiği hizmetler içinde kendisine çok teşekkür ederim lakin yorumculuk işini pekde iyi yaptığını sanmıyorum konuşmalarından fikirlerinden birşeyde anlamıyorum sivasa 15 bin kişilik stad fazlasıyla yeter diyen kişi ve kişilerin fikirleri zikirleri konuşmaları beni zerre kadar ilgilendirmez sivasspor için yaptıklarına saygı duyarım o ayrı fakat sivas aleyhine fikirlerine saygı duymam herinsanın bir konuşma tarzı vardırbişey diyemem onun yorumlarıda beni ilgilendirmiyor beni sivassporun aleyhine yaptığı fikirleri ilgilendiriyor bu fikirlerini kahvede konuşsa bişeydemem milyonlarca insanın izlediği tvde konuşuyor biz 25 bini beğenmezken sivasa 15 bin kişilik stadda yeterdi diyen adam isterse sivassporun herşeyi olsun oyüzden saygı duymam kusura bakmayın ayrıca tvde adını konuşamazsın demişiniz mümkün olsada o stüdyolara benide taraftar olarak ne düşünüyorsunuz diye konuk etselerde nasıl konuşup konuşamadığımı daha rahat görürdünüz abim saygılarımla

Mete209
14.11.2012, 11:06
Şu 25.000 sayisini gördükce moralim
bozuluyor.

Boşver, takma o kadar. Sonuçta modern bir stadımız olacak. Hem biz elimizden geleni yaptık gerisi yetkililere kalmıştı.

Bir arkadaşımız Sivas'ta turizm potansiyeli az demiş; ama bence Sivas turizm açısından çoğu memleketten ileridedir. Bir Divriği Ulu Camii bile buraya on binlerce turist çekebilir. Gökmedrese, Kangal Balıklı Çermik, Sarissa, Sıcak Çermiği saymıyorum bile.

mdogan58
14.11.2012, 12:03
Boşver, takma o kadar. Sonuçta modern bir stadımız olacak. Hem biz elimizden geleni yaptık gerisi yetkililere kalmıştı.

Bir arkadaşımız Sivas'ta turizm potansiyeli az demiş; ama bence Sivas turizm açısından çoğu memleketten ileridedir. Bir Divriği Ulu Camii bile buraya on binlerce turist çekebilir. Gökmedrese, Kangal Balıklı Çermik, Sarissa, Sıcak Çermiği saymıyorum bile.

Guzel kardesim NORMAL turist olsa neyse... Bizim bahsettigimiz FUTBOL turistleri.. bunlar oksijen tuketir gibi alkol tuketiyorlar.. Ulu cami umurlarinda mi saniyorsun???

özmen58nadim
14.11.2012, 12:13
Arkadaşlar neden 33.000 de ısrarcısınız anlamak mümkün değil mevcut stat kapasitesi 16.000 2 yıl önce şampiyonluğu son iki haftada kaçırdığımız sezonda bile ortalama 9.000 seyirci ile oynamışısız maçlarımızı yani mevcut stadı bile dolduramıyorken 33.000 diye ısrarcıolmanın bir mantığı yok bunada şükretmeliyiz 25.000 küçümsenecek bir rakam değil UEFA ve FİFA kriterlerine uygun bir stat olacak yani TÜRKİYE'de olası bir turnuvada şehrimizde maçların oynanma ihtimali çok yüksek birde bu açıdan bakmak lazım en azından U20 2013 dünya kupası türkiyede oynanaca VE TURNUVANIN MASKOTU (KANKİ ) O BİR KANGAL KÖPEĞİ yani bu şu demek 2013 de sivasda maç oynanma ihtimalide olabilir diye düşünüyorum

yigidolar06
14.11.2012, 12:41
Sivasta sanki taraftar varda önce taraftar olalım sonra kapasiteden konuşalım çekirdekçi seyirçi istemiyoruz yönetim zaten taraftarına sahipde çıkmıyor

karamik
14.11.2012, 13:26
ya beyler artık geçelim bu kapasite meselesini elimizden bişey gelmiyor gelecek olanlar uyuyor işkur müsteşarı sivaslı adam 16 şehire yeni işkur binası yaptı sivasın ki hala o kötü binayı kullandırıyor memlekette yawşak çok

kkemal58
14.11.2012, 13:54
Belki sen bilirsin, ben tam hatirlamiyorum da.. Sivassporun sampiyonlugu kacirdigi sene stadyum full cekiyormuydu??

Ben aralık ayında maça gittim iki kat çorap giydim iki kat kazak giydim üstüne de mont giydim yine hasta oldum iki hafta kendime gelemedim. Arkadaşlar bizim memleketimiz soğuk memleket. Bu şartlara göre stad olmazsa çoğu kış geçen sezonda seyirci ortalaması elbette düşer. Ayrıca sivasın şampiyonluğa oynadığı sene bence bu stada göre seyirci yeterli idi. Şunu da söylemek isterim o zaman da Sivasspor aman aman top oynamıyordu. Birşeyler rast gidiyordu diyelim. Bu stad yapıldıktan sonra biraz da takım iyi oynarsa stad dolmazsa o zaman deyin ki stad dolmuyor. Ama o stadın dışında kalan seyirci olursa bunun vebali de stad dolmuyorcu zihniyettir bunu da iyi bilin!

kkemal58
14.11.2012, 14:01
ya beyler artık geçelim bu kapasite meselesini elimizden bişey gelmiyor gelecek olanlar uyuyor işkur müsteşarı sivaslı adam 16 şehire yeni işkur binası yaptı sivasın ki hala o kötü binayı kullandırıyor memlekette yawşak çok

karamik bizim zaten zorumuza giden o. Sivasa herşeyin küçüğünün kötüsünün reva görülmesi. Neden kandırıldık diyoruz. Derdimiz bu. Baştan deselerdi ki size 25.000 yapacaz amenna derdik. Ama iki kere 33.000 e çıkarıp da sonra 25.000 size yeter diyenlere tepkimiz. Yoksa adliye sarayının mimarisinden tut hastanenin 6 yıldır sürüncemede bırakılması ve yatak sayısının düşürülmesi, Stadın kapasitesinin düşürülmesi vesaire.

AYIBOAN
14.11.2012, 14:18

böyle fikirleri gördükçe stadın 25bin kişilik olmasına bile şükrediyorum bunlara kalsa 10bin bile fazla.
Neymiş; zaten şimdiki stadı dolduramıyormuşsuz e birader sormazlarmı adama sende beynini dolduramıyorsun neden daha küçüğüne geçmiyorsun diye.

SenSetik
14.11.2012, 14:45

Sivas işkur binası büyük ihtimalle eski ssk binasına taşınacak...eğer anlaşma olmaz ise yeni bina yapılacak..yeni bina yapılmamasının sebebi ise yer bulma anlamında merkezi arsaların çok pahalı olması yada bulunan yerlerin küçük ölçekte olmasıdır...bilginize

Ricardo Pedriel
14.11.2012, 15:21
sorma gardaşım benim moralim tavan yapıyor

adamı durduk yere niye bozuyorsun

eyupk
14.11.2012, 15:52
Rabbimden dileğim bu yeni stad tamamlanmadan önce 4 Eylül stadyumumuzda kupa kaldırmak, 4 Eylül stadımızdan güzel anılarla ayrılmayı çok istiyorum.

citothehan58
14.11.2012, 17:59
Önemli olan stadi saglam yapsinlar. Kapasite konusunda yapilacak bisey yok! Artik stadimiza sahip cikalim.

Mete209
14.11.2012, 19:25
Guzel kardesim NORMAL turist olsa neyse... Bizim bahsettigimiz FUTBOL turistleri.. bunlar oksijen tuketir gibi alkol tuketiyorlar.. Ulu cami umurlarinda mi saniyorsun???

Ne yani şimdi Kayseri'de, Trabzon'da alkolün içinde mi yüzecekler???

Onların alkol tüketimi önemli değil, önemli olan ülkemizin güzel bir şekilde tanıtımını yapmak. O da turizm potansiyeli olan belli başlı mekanlara maç vermekle olur. Ki burayı görenler bizim reklamımızı iyi yapsın diye...

subasi29
14.11.2012, 20:17
arkadaslar stad insaatinin yeni fotolari varsa yayinlayin lutfen

eyuphulagu
14.11.2012, 22:41
arkadaslar stad insaatinin yeni fotolari varsa yayinlayin lutfen

Subaşı ortada inşaat falan yok ki yeni resim olsun..Şu anda inşaat alanında yapılan fazla bir şey de yok...2-3 tane kamyon;1 tane greyder var kazı alanında...Artık bütün tribünlerin yapılacağı alan ortaya çıkmış durumda...SGK(Sosyal Güvenlik Kurumu) binasının yanında yer alan tepeden bütün inşaat alanı rahatlıkla gözüküyor...Kazılan tribün alanlarına artık devamlı olarak yeni toprak serip pekiştirme yapıyorlar....Ne zamana kadar toprakla pekiştirecekler göreceğiz..Daha sonra nasıl yapacaklar bilmiyorum temelin sağlam olması için demir kazıklar çakacaklarmış...İnşaat temeli sağlamlaştırıldıktan sonra sıra temel atmaya gelecek...Başlığı açan arkadaşın yüklediği resimde görüldüğü gibi yüklenici firmalar 25.000 kişilik Stad tabelasını da bu hafta inşaat alanının önüne dikmiş durumdalar....İşin ilginç yanı tabelada yapılacak stat projesinin resmi bulunmuyor...Halbuki Konya ya yapılacak yeni stadın,Bursa ya yapılacak yeni stadın,Malatya ve Mersin e yapılacak statların inşaat alnının önünde bizim stadın önündeki bilgilendirici tabela ile birlikte stat projesinin resimleri de yer alıyor...Bizim 25.000 kişilik projenin resimleri nedendir bilinmez henüz ne Toki nin sitesinde ne de basında yer almadı...G.Spor iL müd. de bundan 1 ay önce tv. 58 e verdiği röportajda şu anda ellerinde 33.000 kişilik proje olduğunu ama 25.000 kişilik projeyi görmediğini henüz söylüyor..Ne projeymiş değil mi;neredeyse temel atılacak ama henüz kimse yeni projenin neye benzediğini bilmiyor...2. olarak yukarda yeni açılan başlıktaki bilgiler malesef 2 Ekim günü basında yer alan bilgiler...G.Spor il Müd. bu bilgileri DHA ya vermiş;bu konuşmanın videosu da,kazı çalışmaları da Dha nın video görüntülerinde var..Hürdoğan gazetesi bu bilgileri herkese sanki yeni bilgilermiş gibi servis ediyor...İnşaat başladı mı bir çok yiğidonun resim çekip siteye yükleyeceğini düşünüyorum..Çünkü yeni stadın çevresi açık ,kimseden izin almaya gerek kalmadan isteyenler resim çekecek diyorum..

DOGU_BEY
17.11.2012, 01:01
stad inşaatı biraz ilerlesin, imkan olursa burada fotolarını paylaşırız...

58DK
17.11.2012, 02:17
Sivasimizin hakki nedense herzaman cigneniyor, sanki bizi gerici görüyorlarmis gibime geliyor bazen. Sahsen Sivasimizin cok tarihi ve gezinecek görülecek cok yeri var. Ben gurbette yasiyorum ve Sivas'a bile geldigim zaman gezip görmüyorum buralari nedenmi? Cünkü kimse bilmiyor böyle yerlerin var oldugunu, daha dogru söylemek gerekiyorsa, Sivasimizin reklami yeterince yapilmiyor malesef.

RsT4
17.11.2012, 09:36
Adamlar öyle bi kazı çalışması yapıyorlar ki kazdıkları bölgenin ortası öylece duruyor şuan gördüğüm kadarıyla bir daire çizmişler :D

Ricardo Pedriel
17.11.2012, 10:40
o zaman eurovisionu sivasta istiyoruz

ramazan5842
17.11.2012, 10:59
http://www.caninsaat.gen.tr/projelerd.aspx?project=49

kkemal58
17.11.2012, 13:24
Subaşı ortada inşaat falan yok ki yeni resim olsun..Şu anda inşaat alanında yapılan fazla bir şey de yok...2-3 tane kamyon;1 tane greyder var kazı alanında...Artık bütün tribünlerin yapılacağı alan ortaya çıkmış durumda...SGK(Sosyal Güvenlik Kurumu) binasının yanında yer alan tepeden bütün inşaat alanı rahatlıkla gözüküyor...Kazılan tribün alanlarına artık devamlı olarak yeni toprak serip pekiştirme yapıyorlar....Ne zamana kadar toprakla pekiştirecekler göreceğiz..Daha sonra nasıl yapacaklar bilmiyorum temelin sağlam olması için demir kazıklar çakacaklarmış...İnşaat temeli sağlamlaştırıldıktan sonra sıra temel atmaya gelecek...Başlığı açan arkadaşın yüklediği resimde görüldüğü gibi yüklenici firmalar 25.000 kişilik Stad tabelasını da bu hafta inşaat alanının önüne dikmiş durumdalar....İşin ilginç yanı tabelada yapılacak stat projesinin resmi bulunmuyor...Halbuki Konya ya yapılacak yeni stadın,Bursa ya yapılacak yeni stadın,Malatya ve Mersin e yapılacak statların inşaat alnının önünde bizim stadın önündeki bilgilendirici tabela ile birlikte stat projesinin resimleri de yer alıyor...Bizim 25.000 kişilik projenin resimleri nedendir bilinmez henüz ne Toki nin sitesinde ne de basında yer almadı...G.Spor iL müd. de bundan 1 ay önce tv. 58 e verdiği röportajda şu anda ellerinde 33.000 kişilik proje olduğunu ama 25.000 kişilik projeyi görmediğini henüz söylüyor..Ne projeymiş değil mi;neredeyse temel atılacak ama henüz kimse yeni projenin neye benzediğini bilmiyor...2. olarak yukarda yeni açılan başlıktaki bilgiler malesef 2 Ekim günü basında yer alan bilgiler...G.Spor il Müd. bu bilgileri DHA ya vermiş;bu konuşmanın videosu da,kazı çalışmaları da Dha nın video görüntülerinde var..Hürdoğan gazetesi bu bilgileri herkese sanki yeni bilgilermiş gibi servis ediyor...İnşaat başladı mı bir çok yiğidonun resim çekip siteye yükleyeceğini düşünüyorum..Çünkü yeni stadın çevresi açık ,kimseden izin almaya gerek kalmadan isteyenler resim çekecek diyorum..

http://www.tumspor.com/gaziantepspor/haber/953053-gaziantepe-mozaik-goruntulu-futbol-stadi

bizim stad olarak gösterdikleri resmi şimdi de gaziantep stadı çin göstermişler. Yoksa antepe mi kaydırdılar bizim 33.000 lik "AKILLI" stadı :)

Ricardo Pedriel
17.11.2012, 13:30
http://www.tumspor.com/gaziantepspor/haber/953053-gaziantepe-mozaik-goruntulu-futbol-stadi

bizim stad olarak gösterdikleri resmi şimdi de gaziantep stadı çin göstermişler. Yoksa antepe mi kaydırdılar bizim 33.000 lik "AKILLI" stadı :)

yok ya mozaik görüntülü diyor

kkemal58
17.11.2012, 13:34
İşin ilginç yanı tabelada yapılacak stat projesinin resmi bulunmuyor...Halbuki Konya ya yapılacak yeni stadın,Bursa ya yapılacak yeni stadın,Malatya ve Mersin e yapılacak statların inşaat alnının önünde bizim stadın önündeki bilgilendirici tabela ile birlikte stat projesinin resimleri de yer alıyor...Bizim 25.000 kişilik projenin resimleri nedendir bilinmez henüz ne Toki nin sitesinde ne de basında yer almadı...G.Spor iL müd. de bundan 1 ay önce tv. 58 e verdiği röportajda şu anda ellerinde 33.000 kişilik proje olduğunu ama 25.000 kişilik projeyi görmediğini henüz söylüyor..Ne projeymiş değil mi;neredeyse temel atılacak ama henüz kimse yeni projenin neye benzediğini bilmiyor...

sessiz sedasız yapılan bir garip stad!

Külhan
17.11.2012, 15:47
Hayirlisi olsun insallah ileride avrupa da oynarizda bunu anlamayanlara anlatiriz ama biraz gec olur ne olurdu bes bin daha olsa kiyametmi kopardi herzaman Atatürkcülügü cumhuriyetciligi kendilerine siper edenler hani cumhuriyet sivasta kurulmustu niye sesiniz cikmiyor neden Ankaraya kadar gidipte bir girisim yapmadiniz sizi idammi ederlerdi ama görecegiz bir zaman sonra gittikde bizi kale alan olmadi diyecekler ama ben sorusturuyorum hic girisim olmadi diyorlar

tavatir
17.11.2012, 21:09
Mevsim normaline göre havalar iyi gitti. En azından biraz çalışma yapılıp zemin işleri halledilebilirse çok iyi olur.

B.DUMANLI
17.11.2012, 21:34
Türkiye capinda yapilacak 18 stadyumun planlari belliyken bizimkinin belli olmamasi biraz mide bulandiran cinsten.25000 kisilk olarak karar verildikten sonra proje yeniden cizilmisti.Bugüne kadar bu durum medyaylada paylasilmadigina göre ortaya nasil bir sey cikacak herkes icin adeta merak konusu oldu.Umarim biz Sivas´lilar sonradan hayali sukuta ugramayiz.

kkemal58
17.11.2012, 23:06
Hayirlisi olsun insallah ileride avrupa da oynarizda bunu anlamayanlara anlatiriz ama biraz gec olur ne olurdu bes bin daha olsa kiyametmi kopardi herzaman Atatürkcülügü cumhuriyetciligi kendilerine siper edenler hani cumhuriyet sivasta kurulmustu niye sesiniz cikmiyor neden Ankaraya kadar gidipte bir girisim yapmadiniz sizi idammi ederlerdi ama görecegiz bir zaman sonra gittikde bizi kale alan olmadi diyecekler ama ben sorusturuyorum hic girisim olmadi diyorlar

evet ya aradaki fark 5.000. 33.000 de istemiyorduk 30.000 olsa yeterdi. Ama halkın sesine kulak vermeyen yöneticilerin olduğu bir memleket bizimkisi. Belediye başkanına yazdım dedim ki toki yapmasın belediyemiz yapsın bu stadı kahraman olursunuz dedim. Bana mail attılar spor müdürlüğüne gidin söyleyin diyorlar. Ben "bir vatandaş" gidip diyecek ki belediye yapsın! Vizyonu bu belediyenin. Adamlar beni neden kaale alsın ki? Sen kimsin derler. İşte belediyenin yaptığı illere bakın. Bursa, Konya. Hem projeleri belli hem detaylı olarak halka açıkladılar projelerini hem de ikisi de 40.000 üstü. Ben daha önce de söyledim. Bu stadın projesini açıklamıyorlar ısrarla ki ne kadar özelliklerini azaltırsak kardır diyorlar. Şu anda da stadın temeli atılacak hala ortada bir proje yok. Sivasa herşeyin "bu kadarı" layık görülüyor maalesef

hunter5858
17.11.2012, 23:44
25000 kişilik stad 20 sene yeter mevcut stadı dolduramıyoruz zaten stadyumun dolduğu zamanlar fener cimcom beşiktaş maçları sadece o maçlara gelenler sivassporlu değil zaten hain yani sivaslı olupta başka takımları tutanlar gereksiz taraftarın dolacağı stadyuma gerek yok az olsun öz olsun...

RsT4
18.11.2012, 08:50
Uluslararası organizasyonmuş bilmem neymiş sanki her yıl türkiyede düzenleniyoda 30 bin kişilik stad istiyorlar.Bi düşünün bakalım türkiye kaç kere dünya kupasına avrupa şampiyonasına ev sahipliği yaptı ...25 Bin iyidir .

Ricardo Pedriel
18.11.2012, 10:32
Uluslararası organizasyonmuş bilmem neymiş sanki her yıl türkiyede düzenleniyoda 30 bin kişilik stad istiyorlar.Bi düşünün bakalım türkiye kaç kere dünya kupasına avrupa şampiyonasına ev sahipliği yaptı ...25 Bin iyidir .

25000 kişilik stad 20 sene yeter mevcut stadı dolduramıyoruz zaten stadyumun dolduğu zamanlar fener cimcom beşiktaş maçları sadece o maçlara gelenler sivassporlu değil zaten hain yani sivaslı olupta başka takımları tutanlar gereksiz taraftarın dolacağı stadyuma gerek yok az olsun öz olsun...

25 bin kişilik stad yeter demek sivasa ihanet demek siz çakma sivassporlusunuz

poolat58
20.11.2012, 13:39
İşte konyanın 42 bin kişilik muhteşem satdyumu. bize de işte 25 bincik yetrli nolcak. sivasspor andolunun ilk şampiyonluk kovalamış, şampiyonlar ligine ilk gitmiş takımı değil demi. sivasspora 25 bincik bile çok. yazıklar olsun insan öbür stadları görünce tekrar tekrar sinirleniyor. linke girinde stad nasıl yapılırmış görün
http://skorer.milliyet.com.tr/VideoDetay/Turkiye-boyle-stat-gormedi/K6IoLYQCkGpn/default.htm
http://i.milliyet.com.tr/GaleriHaber/2012/11/20/fft20_mf2808086.Jpeg

B.DUMANLI
20.11.2012, 18:59
İşte konyanın 42 bin kişilik muhteşem satdyumu. bize de işte 25 bincik yetrli nolcak. sivasspor andolunun ilk şampiyonluk kovalamış, şampiyonlar ligine ilk gitmiş takımı değil demi. sivasspora 25 bincik bile çok. yazıklar olsun insan öbür stadları görünce tekrar tekrar sinirleniyor. linke girinde stad nasıl yapılırmış görün
http://skorer.milliyet.com.tr/VideoDetay/Turkiye-boyle-stat-gormedi/K6IoLYQCkGpn/default.htm
http://i.milliyet.com.tr/GaleriHaber/2012/11/20/fft20_mf2808086.Jpeg

Su anda biz Sivas´lilar daha henüz hic bir seyin farkinda degiliz.Bu sitede 32000 kisilik stadyuma dahi karsi olan insanlar cikti.Hatta dedilerki biz daha mevcut stadyumu dolduramiyoruz bize 25000 kisilik yeter dediler.Konya ,Samsun ,Trabzon,Diyarbakir,Bursa,Gazi antep,Kocaeli,Sakarya,Adana ve Antalya stadyumlari bittiginde biz süperlig takimi olarak seyirci kapasitesi az olan stadyuma sahip olacagiz.Stadyum isi öyle bir olayki istenildiginde yenisinide yapamiyorsun,maddi boyutlari cok büyük.Hak verilmez alinir.Sivas´in gencleri yeterince bu olaya sahip cikmadi.Alan memnun satan memnun.32000 binden 25000 ´e indirdiklerinde Ak parti önce Sivas´linin nabzini yokladi baktiki kendisine karsi bir protesto yok,bir sersenis yok 25000´de kalindi.Elektirik üretecek ve kar ve yagmur sulari depolayacakmis.Akilli stadyum diyerekten sacma bir projeyi hayata gecirecekler.7000 kisilik bir seyirci farki icin bize 25000 kisilk stadyumu layik gördüler.Ayrica hic bir Sivas´li su anda nasil bir stadyum yapilacagini bilmiyor.Proje henüz tanitilmadi.Tüm bu olaylarin asil sebebi belediyenin Ak partili olmayisi bu seyirci sayisinda düsüsüde beraberinde getirdi.

eyuphulagu
20.11.2012, 21:15
En son iki üç gün önce, Can İnşaatın sitesinde projeler kısmında bizim stadın dış görünümünü içeren 2 tane proje resmi yayınlandı...Bu başlıkta da bir arkadaş 1-2 sayfa önce bunu bize paylaşmış..Bu resimler daha önce paylaşılan resimlere benzemesine benziyorda bu yeni resimlerde sanki bazı farklılıklar var gibi bir hisse kapıldım..Şöyleki;yeni resimde stadın en üstünde yer alan tribünlerin üstünü örten kaplamada demirler vardı...Halbuki eski paylaşılan resimlere dikkatli baktığımda bu sivri demirleri göremiyorum...Acaba diyorum eski proje 33.000 kişilikti de yeni proje25000 e indirildiği içinmidir resimler bu şekilde gözüküyor diyorum...Havalar şu anda iyi gidiyor ,umarım stat inşaatına başlamak için gerekli altyapıyı hazırlayıp bir an önce temel atmaya hazır hale getirirler...2. olarak 16 kasım itibariyle mersin e yapılacakyeni stadın inşaat resimleri yayınlanmış durumda.Resimlerde dikkatimi çeken tribünlerin durumu;çünkü Mersin stadı da bizim gibi 25.000 olmasına rağmen açık tribünün kazılıp tribünün yapıldığı alanın eni 30m. civarında gözüküyor..Halbuki bizim stat inşaatı için kazılan alanı yakından gören biri olarak açık tribün olarak yapılacak alanın
eni en az 50m. civarında...Aradaki bu fark beni çok şaşırttı...Yine Mersin stadının kale arkası tribünlerine baktğımızda inşaat alanının 20m. civarında olduğu görülüyor;bizim stadın kale arkası ise en olarak en az 30m. civarında kazılmış durumda...Benimne demek istediğim temelatılıp tribünler ortaya çıkınca herhalde daha iyi anlaşılacak..Hele şu temel atılıp bir tribünler yükselsin bu stadın neye benzediğini daha iyi anlayacağız...

58_SEMİH_58
20.11.2012, 21:26
Bence sırf stad sözü verildi diye yapılıyor bu stadyum.İnşaat bittikten sonra 'alın stad istediniz yaptık' der gibi bir stadyumla karşılaşacağız.

avare
21.11.2012, 00:40
maca gidip cekirdek yemekten baska bisey yapmayan,oyuncularini motive edip destek olmasi gerekirken kufredip moralini bozan seyircimiz stad konusundada sesiz kalmistir mac esnasinda yenilen cekirdek sesi kadarda ses cikaramamistir

poolat58
21.11.2012, 01:09
yapılacak stadyumun kapasitesi şimdiki stadımızdan 9 bin daha fazla, söz verilenden ise 8 bin daha düşük. sırf şrfszlk yapmak için bize çok gördüler 33 bini yazıklar olsun. bi düşünün stadlar bittiğinde ligde stadı en küçük 1-2 klüpten birisi olacağız. hatta en küçüğü bile olabiliriz. tokinin Allah belasını versin. ne olurdu bizimkini de kendi belediyemiz yapsaydı. :mad:

SenSetik
21.11.2012, 08:00
Mersin stadı da bizim gibi 25.000 olmasına rağmen açık tribünün kazılıp tribünün yapıldığı alanın eni 30m. civarında gözüküyor..Halbuki bizim stat inşaatı için kazılan alanı yakından gören biri olarak açık tribün olarak yapılacak alanın
eni en az 50m. civarında...Aradaki bu fark beni çok şaşırttı...Yine Mersin stadının kale arkası tribünlerine baktğımızda inşaat alanının 20m. civarında olduğu görülüyor;bizim stadın kale arkası ise en olarak en az 30m. civarında kazılmış durumda...

sanırım tribünler 2 katlı olacak..oturum alanlarının daha rahat olması için...bu yüzden daha geniş kazılıyor olabilir...dün bende inşaat alanına gittim görmek için..1 hafta öncesinden pek bir farkı yok...tahmin ediyorum mayıs ayına kadar çok değişiklik olmayacak..temel atma ve asıl inşaat yaza doğru başlar diye düşünüyorum

kkemal58
21.11.2012, 09:02
yapılacak stadyumun kapasitesi şimdiki stadımızdan 9 bin daha fazla, söz verilenden ise 8 bin daha düşük. sırf şrfszlk yapmak için bize çok gördüler 33 bini yazıklar olsun. bi düşünün stadlar bittiğinde ligde stadı en küçük 1-2 klüpten birisi olacağız. hatta en küçüğü bile olabiliriz. tokinin Allah belasını versin. ne olurdu bizimkini de kendi belediyemiz yapsaydı. :mad:

Bizim belediyemizde nerde o vizyon. Belediyeye ayrı başkana ayrı mailler gönderdim bana şu maili gönderdiler

MERHABA KEMAL BEY;

KONU İLE İLGİLİ OLARAK GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ KONU İLE
İLGİSİ DAHİLİNDEDİR.

İLETİŞİM BİLGİLERİNDEN TALEBİNİZİ BİLDİREBİLİRSİNİZ;

Telefon : Santral : 0 346 223 5914 Özel Kalem : 0 346 223 5996
Faksa : 0 346 225 3053
E-Posta : sivas@gsb.gov.tr
Web Adresi : http://sivas.gsb.gov.tr/

SAYGILARIMIZLA..

yani belediyemiz bana diyor ki ben talebimi gençlik ve spor il müdürlüğüne iletecem diyeceğim ki stadı belediye yapsın :) Ya bu kadar vizyonu dar bi belediye olabilir mi! Beni neden kaale alsın ki gençlik ve spor il müdürlüğü. Hem ben belediye adına nasıl konuşabilirim. Valla Doğan Ürgüp bu projeyi üstlenseydi kahraman olurdu. Ve 35 000 değil 40.000 kişilik yapılırdı stad. Adından söz ettiren stad olurdu.

işte konya stadından nasıl bahsediliyor anlayın http://www.acunn.com/haber/turkiye-boyle-stat-gormedi/47798

58MUAMMER58
21.11.2012, 11:00
bende bustadyumun belediye destekli taraftarın arzuladığı şekilde yapılmasını çok isterdim lakin selavatda kuvetle çekilir derler biz kendimizi konyayla kayseriyle bursayla kıyaslamaya devam edersek olmaz gerçekleri görmek lazım kayseri stadını belediye ve ağırlıklı olarak kaDİR has destek oldu yaptırdı sivasda öyle bişans yok belediyenin bütçesi kadar parayı verip stad yaptıramaz bunu vizyona mizyona bağlamakda doğru değil madem çok biliyorlardı iktidar belediyesi yaptıraydı :mad:sonra elmalaRla armutları karıştırmamak lazım neden sivas stadını belediyenin yapmasını bekliyorsunuzda samsunun trabzonun diyarbakırın stadını belediyemi yapacak sanki samsuna 33 bin yapılacağına trabzona deniz doldurularak 800 trilyon harcanarak 40 bin kişilik stad yapılacağına samsununki 30 bine indirilip trabzonunki 35 bine indirilip rahatlıkla sivasa 30-33 bin kişilik stad yapılabilirdi okadar hükümet desteğine rağmen bu şehirlerde belediye stad yapmıyorsa bunu sivasdan beklemek abesle iştigaldir olayın özeti şudur sivas haLKI kaNDIRILMIŞTIR aptal yerine konulmuştur sıtmayı gösterip ölüme razı edilmiştir insan yerine adam yerine hatta hayvan yerine bile konulmamıştır bahsettiğim şehirler arasında en gözden çıkarılmış şehir sivas olmuştur sadece stad konusuyla değil diğer alamadığımız hizmetlerle de durum aynıdır görünen köy kılavuz istemez:mad:

kanka5885
21.11.2012, 12:16
saten dogan ürgüp ak partinin yapmadıklarını yapyıor beyler stadada karısmak ıstemıyor heralde :/

kkemal58
21.11.2012, 12:31
bende bustadyumun belediye destekli taraftarın arzuladığı şekilde yapılmasını çok isterdim lakin selavatda kuvetle çekilir derler biz kendimizi konyayla kayseriyle bursayla kıyaslamaya devam edersek olmaz gerçekleri görmek lazım kayseri stadını belediye ve ağırlıklı olarak kaDİR has destek oldu yaptırdı sivasda öyle bişans yok belediyenin bütçesi kadar parayı verip stad yaptıramaz bunu vizyona mizyona bağlamakda doğru değil madem çok biliyorlardı iktidar belediyesi yaptıraydı :mad:sonra elmalaRla armutları karıştırmamak lazım neden sivas stadını belediyenin yapmasını bekliyorsunuzda samsunun trabzonun diyarbakırın stadını belediyemi yapacak sanki samsuna 33 bin yapılacağına trabzona deniz doldurularak 800 trilyon harcanarak 40 bin kişilik stad yapılacağına samsununki 30 bine indirilip trabzonunki 35 bine indirilip rahatlıkla sivasa 30-33 bin kişilik stad yapılabilirdi okadar hükümet desteğine rağmen bu şehirlerde belediye stad yapmıyorsa bunu sivasdan beklemek abesle iştigaldir olayın özeti şudur sivas haLKI kaNDIRILMIŞTIR aptal yerine konulmuştur sıtmayı gösterip ölüme razı edilmiştir insan yerine adam yerine hatta hayvan yerine bile konulmamıştır bahsettiğim şehirler arasında en gözden çıkarılmış şehir sivas olmuştur sadece stad konusuyla değil diğer alamadığımız hizmetlerle de durum aynıdır görünen köy kılavuz istemez:mad:

Hükümet konusunda dediklerine katılıyorum. Bir başbakan sözü ancak bu kadar yerde süründürülür. Mevzu iktidar belediyesi veya başka belediye mevzuu değil. Sivasta dirayetli ve işbilen yönetici olmaması. Bu belediye başkanından tut milletvekili ve bakana kadar gidiyor. Halktan çok kopuklar. Belediyelerin yaptığı her stad 33.000 kapasiteden de fazla. İşte bursa kimsenin katkısı yok stadın arazisi ve gençlik spor müd. ödeneği, işte konya yine aynı. Zaten stadın yarı maliyetini gençlik ve spor müdürlüğü karşılıyor. Kalanı da toki eski stadın arazisinden karşılıyor. Belediye burada sadece aracı olacaktı. Zaten stadın şimdiki yerinden yeterince para kazanırdı. Ama dedim ya sivasta bi tane bile basiretli yönetici yok ki. Kaderimize küselim.

aozdemir
21.11.2012, 12:55
belediye diyemez miydi 25 binlik kapasiteyi siz yapın geri kalan 8 bin kişilik kapasitenin maliyetini biz karşılayalım. ama önemsemediler demekki.

kkemal58
21.11.2012, 13:09
Belediye neler diyebilirdi de hakikaten belediye başkanı lazımm ki desin.

poolat58
24.11.2012, 14:03
TÜRKİYEYE YAPILACAK OLAN STADLARIN RESİMLERİ VE BİLGİLERİ AŞAĞIDAKİ LİNKTE.
SİVASIMIZINKİ
http://image.haber7.com/fotogaleri/haber7/album/sivas171199622.jpg
http://image.haber7.com/fotogaleri/haber7/album/aa503748829.jpg
http://image.haber7.com/fotogaleri/haber7/album/samsun571820294.jpg
http://image.haber7.com/fotogaleri/haber7/album/es656593999.jpg
http://image.haber7.com/fotogaleri/haber7/album/adana549953144.jpg
SİVASIMIZINKİ
http://image.haber7.com/fotogaleri/haber7/album/sivas171199622.jpg
http://www.tumspor.com/foto-galeri/21061-turkiye-2013te-govde-gosterisi-yapacak/p1#gallery

58MUAMMER58
24.11.2012, 19:50
projeleri incelediğimizde en dandik en az masraflı görsel olarak en ucube kapasitesi sivasspora yakışmayan stadyum sivasa planlanmış hatayspor malatyaspor sakaryaspor afyonspormu varda 30 -33 bin kişilik stadyum yapılıyor :mad: biz 15 bini dolduramıyoruz neyapalım 30-33 binkişiliği diyen yalaka cahil cibaralar acaba bu konuda nedüşünüyor çok merak ediyorum :mad:

eyuphulagu
24.11.2012, 20:49
Dün Sayın Suat KILIÇ yaptığı basın toplantısı ile inşaatı süren ihalesi yapılacak 24 adet stadın tanıtımını yaptı...Bu tanıtımda beni en çok şaşırtan Sakarya ya yapılacak yeni stadın kapasitesinin 25000 den 33000 e yükseltilmesi oldu...Adamlara helal olsun yaptıkları politik çalışmayla herkese bu işin nasıl yapılacağını gösterdiler...Çünkü Sakarya stadının 25.000 kişilik olacağı basında yer almış,bakan tarafından açıklanarak kesinleşmişti...Sakarya miletvekilleri Kocaeli ye 33000 kişilik stat yapılmasını hazmedemiyerek yaptıkları politik kulis çalışmalarıyla işi bitirdiler;el aleme de bu işin nasıl yapılacağını gösterdiler..Ya bizimkiler?Hala birilerinin lafını örnek gösterip bu kapasite bize yeter,biz bu kapasiteyi dolduramayız v.b gülünç sebeblerle halkı uyutmaya devam ediyorlar..Gelelim Bizim Stadın Son Durumuna:Stat inşaatı için temel hazırlama çalışmaları devam ediyor...Şu anda yüklenici firma zeminin sağlam olması için kazılan stat tribünlerinin yapılacağı alana bol bol toprak serip sağlamlaştırıyor..Bugün itibariyle bütün tribün alanlarına toprak serme işlemini tamamlamışlar,yapılan çalışmayla kazılan yerlerde su kalmamış..Ayrıca maçların oynanacağı zemine de toprak dökmüşler ;burasını da greyder ve silindirle sıkıştırmışlar;çalışmalar devam ediyor;bakalım bu yıl temeli atabilecekler mi?

Rallim58
24.11.2012, 22:23
Seçim atmosferinde hız kazanır merak etmeyin :)

Mete209
24.11.2012, 22:31
stadın kapasitesinin 25000 den 33000 e yükseltilmesi oldu.

Zamanında bizim stat 33.000 Sakarya'nınki 25.000 idi şimdi tam tersi oldu. Öyleyse "ne oldum dememeli ne olacağım demeli" :)

tekdoktirin
24.11.2012, 22:36
sen sıvaslı olarak bir bakalım aynaya ne göreceiz yok yok gardaşım tutkunlukm yok

Mete209
25.11.2012, 09:46
Sakarya stadının 33.000'e çıkarılması gerçekten çok ağırıma gitti. Artık ciddi bir protesto gerekmiyor mu? En azından sistemli bir mail yağmuru.

H_Turan
25.11.2012, 10:02
benimde ağrıma gidiyor kapasitemizin düşük tutulması

Kasım Öktem
25.11.2012, 10:03
Sakarya stadının 33.000'e çıkarılması gerçekten çok ağırıma gitti. Artık ciddi bir protesto gerekmiyor mu? En azından sistemli bir mail yağmuru.

Bundan sonra hiçbir şey olmaz.
Zamanında çok dedik 33.000 olsun diye. Bir sürü imza topladık ama fayda etmedi.

H_Turan
25.11.2012, 10:07
Bunlar sivası küçük gördüklerinden kaynaklanıyor inşallah stadı baştan savma yapmazlar

adres58
25.11.2012, 10:24
Bunlar sivası küçük gördüklerinden kaynaklanıyor inşallah stadı baştan savma yapmazlar

Evet aynen öyle.. Birde Trabzon lobisinin altında ezilmişliğimizde bunun ana nedeni.. Ne alaka demeyin, Daha dün kendini dev aynasında gören ne laf konuşmasını bilen nede davranışları müsait o sözde BAKAN kişi ''Sivası toplasan bilmem kaç edermi'' diyerek bizleri aşağılamadımı.. Peki bizden ne ses geldi ''TIK'' bile gelmedi. Söven sövdü diğerleri ise!!! adaaaam sende takılıp kalmayın dendi... Takılıp kalmayın dendi iyi okuyun. Biz aşağılandık ve bizim bir gönlümüz bile alınmadı. Demekki biz eziğiz, ezdiler bizi.. Bunun sebebi nedir biliyormusunuz. Biz dünyanın en pısırık milletiyiz. Evet kimsenin zoruna gitmesin kimse kızmasın ama öyleyiz. Mail yazdık cevap vermediler, bağırdık adam sende dendik... Şimdi neye geldi sıra biliyormusunuz. ''SANDIĞA'', ama ben gayet iyi biliyorum orda da ezileceğiz.

Varmısınız iddaaya????

Ricardo Pedriel
25.11.2012, 10:43
25 bin yeter denildi geçiştirildi

MaXiMuM
25.11.2012, 10:48
Evet aynen öyle.. Birde Trabzon lobisinin altında ezilmişliğimizde bunun ana nedeni.. Ne alaka demeyin, Daha dün kendini dev aynasında gören ne laf konuşmasını bilen nede davranışları müsait o sözde BAKAN kişi ''Sivası toplasan bilmem kaç edermi'' diyerek bizleri aşağılamadımı.. Peki bizden ne ses geldi ''TIK'' bile gelmedi. Söven sövdü diğerleri ise!!! adaaaam sende takılıp kalmayın dendi... Takılıp kalmayın dendi iyi okuyun. Biz aşağılandık ve bizim bir gönlümüz bile alınmadı. Demekki biz eziğiz, ezdiler bizi.. Bunun sebebi nedir biliyormusunuz. Biz dünyanın en pısırık milletiyiz. Evet kimsenin zoruna gitmesin kimse kızmasın ama öyleyiz. Mail yazdık cevap vermediler, bağırdık adam sende dendik... Şimdi neye geldi sıra biliyormusunuz. ''SANDIĞA'', ama ben gayet iyi biliyorum orda da ezileceğiz.

Varmısınız iddaaya????

Bir yemeğine ben varım Atilla gardaş :)
Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.
Sivaslı bu yapılanların hesabını soracak...

adres58
25.11.2012, 10:49

Varım abi, Tatlı hoşaf pilavda benden fazlası...

Ama tayinim çıkması lazım-dı oda olmadı. Nasıl yapacuuuh hesap işini :D

Salim58
25.11.2012, 10:50

Yapma dayı ne hesabı.
Kimse hesap sormaz geçmişe bakmak yeterli.

58MUAMMER58
25.11.2012, 11:21
amacım asla siyaset gütmek birilerini aşağılamak değil sadece hemşerilerimin nasıl bir zihniyete sahip olduğunu söylemek:mad: şuanki iktidar sivasa istediği kadar kötülük yapsın tümtesisleri işletmeleri kapatsın üniversiteyide kayseriye kaydırsın askeriyeyide kapatsın üstünede bide sivaslılara güzelce bide simkaf çeksinler beğenmediğimiz 25 bin kişilik stadı 15 bine düşürsün sivas halkı yinede %70 destek olur adamların korkusu yokki sıkıyorsa trabzonun kapasitesini 40 binden 39 bine çeksinler 35 bindemiyorum 39 bin bak bakalım bu zihniyete mensup kim bidaha otopraklara ayak basabiliyor :mad:kıyaslanmak istemediğim fakat mecburen kıyaslanmak zorunda kaldığımız şehirler arasında çok büyük kültür adamlık insanlık enönemlisi millet olamamak farkımız var henüz millet olma şuuruna ulaşamadık maalesef :mad:yıllar önce 12 yasındaydım sivasın çıkışında şeker fabrikası arsası diye levha vardı paslana paslana bu güne geldik daha çivi çakılmadı cel atelyesi malatyaya kaldırıldı kapatıldı mesut yılmaz denen başbakan namı diğer [yavşak mesut]sivasa ayakbasmadı 13yıl tek çivi çakmadı yinede sivaslılar 6 vekil verdiler o zihniyete :mad:siyaseten değişecek birşey olduğunu sanmıyorum artık siyasilere şu mesajı vermişiz bikere[ deveye diken bu sivaslıları ..... yarar ]onlarda buna göre davranıyorlar en küçük korkuları yok maalesef deselerki ey sivaslılar biz sizi çok seviyoruz sizi toptan öpmeye üflemeye karar verdik bide size danışalım refandum yapalım dedik sizi üflemeye EVET mi HAYIR mı deseler %70 evet çıkar herkeslede istediği iddaya girerim böyle birmilletimiz var anlıyacağınız

kkemal58
25.11.2012, 16:39
Dün Sayın Suat KILIÇ yaptığı basın toplantısı ile inşaatı süren ihalesi yapılacak 24 adet stadın tanıtımını yaptı...Bu tanıtımda beni en çok şaşırtan Sakarya ya yapılacak yeni stadın kapasitesinin 25000 den 33000 e yükseltilmesi oldu...Adamlara helal olsun yaptıkları politik çalışmayla herkese bu işin nasıl yapılacağını gösterdiler...Çünkü Sakarya stadının 25.000 kişilik olacağı basında yer almış,bakan tarafından açıklanarak kesinleşmişti...Sakarya miletvekilleri Kocaeli ye 33000 kişilik stat yapılmasını hazmedemiyerek yaptıkları politik kulis çalışmalarıyla işi bitirdiler;el aleme de bu işin nasıl yapılacağını gösterdiler..Ya bizimkiler?Hala birilerinin lafını örnek gösterip bu kapasite bize yeter,biz bu kapasiteyi dolduramayız v.b gülünç sebeblerle halkı uyutmaya devam ediyorlar..

Bizim "bakan"ımız vardı. öylece baktı zaten... Bi de face de yazmıştı daha herşey bitmedi diye. Karar değişikliğini basından öğreneceksiniz diye. Hayret. Siyaset yapamayacağın sözleri vermek olsa gerek!

kkemal58
25.11.2012, 16:41

Mete burdan yalvarmadık mı buna hep beraber tepki verelim diye. Kaç kişi katıldı. Ben sen bir iki kişi daha. Bundan sonra mail göndersen ne olur ki. İnşaat başlamış stada.

tavatir
25.11.2012, 20:15
Stadyum alanında çalışmalar biraz yavaşlamış sanırım temel atma bahara kalacak gibi.

veysel
25.11.2012, 21:02
Bu stad projesi bence cok önceden yapilmaliydi, cünki SIVAS'IMIZ spor potansiyeli ile bunu coktan hak etmisti, insallah en kisa zamanda biter Spor severlerin hizmetine acilir. Emegi gecenler ALLAH razi olsun...

SivasliMuhammed
30.11.2012, 20:01
Bu stadin son durumu ne???ben Almanyada oturuyom diye cok merakliyim

eyuphulagu
30.11.2012, 21:06
Bu stadin son durumu ne???ben Almanyada oturuyom diye cok merakliyim

Bugün itibariyle çalışmalar devam ediyor..Yüklenici firmanın kamyonları inşaat alanına sürekli toprak taşıyorlar...Yaptıkları iş gelen toprağı kazdıkları tirbün inşaatı alanına zeminin sağlam olması için pekiştirme yapıyorlar...Kamyonlar nereden getiriyorlar bilmiyorum sürekli olarak alana normal topraktan farklı olarak açık kahverengi(turuncuya da benziyor)renkteki toprakları getirip greyderler ,kepçelerle serip pekiştirme yapıyorlar..Bu işi açık tribünler için yapmışlardı bu günde kale arkalarına yapıp silindirle düzlüyorlardı...Ayrıca bu hafta maçların oynanacağı zemine de toprak serme işlemini tamamladılar..Stat zemini neredeyse 2-3 m yükseltildi ve yukarda bahsettiğim toprağı silindirler yardımıyla sıkıştırdılar....Bu zeminin üstüne drenaj ve alttan ısıtma işlemini de yapıp hazır çimleri serecekler...Tribünlere ne zaman kazık çakıp temel işine başalayacaklar hep beraber göreceğiz...Yukardan tepeden bakınca tüm tribünlerin yapılacağı yer açıkca gözükmekte...Firmanın bu güzel havalarda niye bu kadar yavaş çalıştığını bilmiyorum;isteseler işleri hızlandırıp bu yılı temeli rahatlıkla atarlardı ;temelin atılıp atılmayacağını hep beraber göreceğiz...Atılmazsa bahar ayında atılıp çalışmalar devam eder..

nuri_58
30.11.2012, 21:21
Bugün itibariyle çalışmalar devam ediyor..Yüklenici firmanın kamyonları inşaat alanına sürekli toprak taşıyorlar...Yaptıkları iş gelen toprağı kazdıkları tirbün inşaatı alanına zeminin sağlam olması için pekiştirme yapıyorlar...Kamyonlar nereden getiriyorlar bilmiyorum sürekli olarak alana normal topraktan farklı olarak açık kahverengi(turuncuya da benziyor)renkteki toprakları getirip greyderler ,kepçelerle serip pekiştirme yapıyorlar..Bu işi açık tribünler için yapmışlardı bu günde kale arkalarına yapıp silindirle düzlüyorlardı...Ayrıca bu hafta maçların oynanacağı zemine de toprak serme işlemini tamamladılar..Stat zemini neredeyse 2-3 m yükseltildi ve yukarda bahsettiğim toprağı silindirler yardımıyla sıkıştırdılar....Bu zeminin üstüne drenaj ve alttan ısıtma işlemini de yapıp hazır çimleri serecekler...Tribünlere ne zaman kazık çakıp temel işine başalayacaklar hep beraber göreceğiz...Yukardan tepeden bakınca tüm tribünlerin yapılacağı yer açıkca gözükmekte...Firmanın bu güzel havalarda niye bu kadar yavaş çalıştığını bilmiyorum;isteseler işleri hızlandırıp bu yılı temeli rahatlıkla atarlardı ;temelin atılıp atılmayacağını hep beraber göreceğiz...Atılmazsa bahar ayında atılıp çalışmalar devam eder..

İmkanın varsa resim eklersen çok iyi olur.

baris58sivas
01.12.2012, 12:45
insaat ne kadar sürecek ???

pover58
01.12.2012, 13:14

al iştew bir zeka özürlü ya kardeşim maksat stadı doldurmak degil.uluslararası maçlar oynanması yoksa bizim stadımızın bokumu var bize yeterde artyar bile madem bu kadar masray yapılıyor 30 000 ve üzeri olsunda milli maç oynansın yüz kere yazdık bu konuyu halen stad doluyormu diyenler var yuh size ya.

Ricardo Pedriel
01.12.2012, 13:22
bir kere okuldan kaçıp inşaatı görebilmiştim alan genişti bir çok yere çukur kazmışlardı

SenSetik
01.12.2012, 13:41
karar verilmiş, ihale yapılmış, inşaat alanında çalışmalar başlanmış...neyin tartışmasını yapıyorsunuz halen anlamıyorum..evet, gönül isterdiki daha büyük ve geleceğe yönelik bir stad yapılsın...ama olmadı..napalım şimdi? yapılmadı diye stadı protesto edip maçlaramı gitmeyelim stad bitince? tepkimizi gösterdik..maillerle internet sitelerinde vs...ama karar verildi...

bu yüzden birbirimize hoş olmayan sözler söyleyerek, bozuk bir ağızla mesaj yazarak, birbirimizi kırararak birşey değiştiremeyeceğimizi bilmemiz gerekli..bundan sonra bu stadın biran önce bitmesi ve daha modern bir stadyumda maç seyredebilmemiz için gücümüzü kullanalım...ve lütfen birbirimizi aşağılayan "mal, aptal" gibi hakaret içeren mesaj yazmayalım...

sonuçta hepimiz Sivassporluyuz....

Ricardo Pedriel
01.12.2012, 14:40
insaat ne kadar sürecek ???

inşaatın başladığı günden 800 gün sonra

iborotti58
01.12.2012, 14:59
şampiyonlar liginde yada uefa liginde stad kapasitesi ile ilgili bir kısıtlama varmı, varsa yiğidoluk yapıp o sayede kapasiteyi artırabiliriz.

Ricardo Pedriel
01.12.2012, 15:24
şampiyonlar liginde yada uefa liginde stad kapasitesi ile ilgili bir kısıtlama varmı, varsa yiğidoluk yapıp o sayede kapasiteyi artırabiliriz.

malesef var en az 30.000 kişilik olması gerekiyor ve stadın tasarım artırılabilir şekilde değil

SenSetik
01.12.2012, 15:46

yok kardeşim..şuanki stadta bile oynayabiliyoruz o tür maçları...ama uluslar arası bir organizasyonda final maçı alabilmek için gerekli olan kapaasite 33000 ve üzeri sanırım ama bbuda tek başına yetmiyor..ilde belirli sayıda misafir ağırlayabilmek için gerekli 5 yıldızlı oteller ulaşım vs...birçok şey lazım...

adres58
01.12.2012, 18:39
ŞAmpiyonlar Ligi veya kendi takımınızın Avrupa Arenasında oynaması için kapasitenin bir önemi yok. Sadece müsabakaya katılmaya hak kazanan takımlar özellikle Şampiyonlar Ligi için UEFA dan yetkililer gelir. Satad zeminini ışıklandırma tertibatını zemini tuvalet ve giriş çıkışları gibi teknik özellik taşıyan bölgeleri inceler ve rapor tutar. Rapor doğrultusunda aksak görünen noktalar takımlara beyan edilir ve süre verilir. O süre içerisinde tamamlanması istenir vesaire... Ama stad kapasitesi hiç bir takımın o ligi veya maçı oynamasına engel teşkil etmez. AIK (İsveç) Tromsö (Norveç) gibi takımların kapasiteleri düşük ama Şampiyonlar ligi maçları oynayabiliyorlar. Önemli olan teknik sorunların halledilmesi.

Fakat burada kapasitenin önemi Uluslararası organizasyonlarda ön plana çıkmak için önem teşkil ediyor. Önümüzde bir U18 Dünya Şampiyonası var. Burada kapasitemiz eğer 30.000 üzerinde olsaydı müsabakanın yapılacağı şehirlerle yarışabilecek ve şehrimize önemli bir maddi potansiyel kazandırabilecektik. Aslında sadece bununlada bitmiyor herşey. En az 4 yıldızlı 4-5 Otelimizinde olması gerekiyor. Bize 30 bin yada üstü bir stad sadece yetmeyebiliyor. İşte burada bazı İş adamlarımıza görev düşüyor. Eğer bu Oteller mevcudiyeti yoksa stad kapasitesinin de bir önemi kalmayabiliyor. Anlayacağınız zincirler var ve biz bu zincirleri bir arada toplamamız gerekiyor.

Özetle kapasite kendi payımıza şehrimiz için önemlidir. Ama bizim bir Avrupa maceramız için bağlayıcı değildir. İstersen yan sahada bile oynayabiliriz.Yeterki teknik özellikleri tam olsun...

tekdoktirin
02.12.2012, 18:23
işallah başlar ama sıvas ta etkin adam yok yani bakan felan siyasetci var ama na file uşak lar bize adam lazım harbi yigit düz dürüs adam gibi adam kaldımı la ozaman biz kör olduk

Ricardo Pedriel
02.12.2012, 20:15
işallah başlar ama sıvas ta etkin adam yok yani bakan felan siyasetci var ama na file uşak lar bize adam lazım harbi yigit düz dürüs adam gibi adam kaldımı la ozaman biz kör olduk

uyanda balığa gidek inşaat başladı

dogan5880
02.12.2012, 21:30
sıvasa once 3.4 tane 5 yıldız lı otel yapılmalı buyuk otelden başka otel yok oda 4 yıldız lı

eyuphulagu
02.12.2012, 21:39
sıvasa once 3.4 tane 5 yıldız lı otel yapılmalı buyuk otelden başka otel yok oda 4 yıldız lı

Doğan5880 sen ya basını takip etmiyorsun ; ya da uzun zamndır Sivas'a gelmiyorsun..Sivas'ta Büyük Otel den başka otel yok diyorsun değil mi;ne kadar yanlış!Çünkü geçen yıl 4 Yıldızlı Bruciye oteli yapıldı(Çifte Minare'ye yakın bir yerde) hizmette şu anda...Bu yılda inşaatı biten 4 yıldızlı 2 tane daha otel 1 ay içinde hizmete girecek..2 si de Atatürk Cad. de.. Biri Öncü Grubun yaptığı Eretna Otel,diğeri de Zirar Bankası nın yanında yapılan Revag Palas....Ayrıca yakında Sıcak Çermik e Bilici Termal ile Hollan da dan bir Türk Firmasının ortaklığı ile 5 yıldızlı Termal Otel yapılacak(Anlaşma İmzalanmış) haberin olsun...

astaravisa
05.12.2012, 12:55
http://image.haber7.com/fotogaleri/haber7/album/trabzon729057415.jpg
http://image.haber7.com/fotogaleri/haber7/album/ts3308125319.jpg

Akyazı’da 795 dönüm deniz dolgusu yapılarak 458 dönüm arazi üzerine inşa ediliyor.
Stadyumun tribün altları dâhil olmak üzere tüm etrafı bir spor kompleksine dönüştürülüyor

hamsiler denizi doldurup neler yapıyor
Birde Anadolu devrimini yapan Sivassporun durumuna bakın.
Ey Büyük Sivasspor taraftarı uyaan

ozsivasli58
06.12.2012, 00:21
http://image.haber7.com/fotogaleri/haber7/album/trabzon729057415.jpg
http://image.haber7.com/fotogaleri/haber7/album/ts3308125319.jpg

Akyazı’da 795 dönüm deniz dolgusu yapılarak 458 dönüm arazi üzerine inşa ediliyor.
Stadyumun tribün altları dâhil olmak üzere tüm etrafı bir spor kompleksine dönüştürülüyor

hamsiler denizi doldurup neler yapıyor
Birde Anadolu devrimini yapan Sivassporun durumuna bakın.
Ey Büyük Sivasspor taraftarı uyaan

Yav gençler başkalarını met etmeyi bırakın biz biraz kendimize bakalım bizene Trabzondan Kayseriden Kendi değerlerimize sahip çıkalım o şehri bu şehri bırakın SİVAS a bakın niye kendimizi onlardan aşağı görelim bizim neyimiz eksik bütün mesele iklim şartları nüfus durmuyor nüfusa göre yatırım.Biraz hatayı kendimizde arayalım. Sivas ta biraz bölünmüşlük var.Selamlar

migroArmis
06.12.2012, 00:54
Burada bu başlığı takıp edıyorum calısmalar devam edıyor denılıyor ama hep aynı foto var...yenı fotolar yokmudur?Aynı heyecanı bizlerde kendi stadımız adına Bursada yaşıyor ve takip ediyoruz..İlgimi çektiği için Sivastaki stat çalışmalarının var ise çeşitli fotoları paylaşılırsa sevinirim...

SenSetik
06.12.2012, 07:22
Burada bu başlığı takıp edıyorum calısmalar devam edıyor denılıyor ama hep aynı foto var...yenı fotolar yokmudur?Aynı heyecanı bizlerde kendi stadımız adına Bursada yaşıyor ve takip ediyoruz..İlgimi çektiği için Sivastaki stat çalışmalarının var ise çeşitli fotoları paylaşılırsa sevinirim...

şuan hemen hemen o fotolarla aynı durumda inşaat alanı...zemin sulu olduğu için toprak serme ve kazık çakma işleri var...zaten kış geldi kar düştü Sivas'a...çalışmalara ara verilecek belli bir süre sonra...asıl temel atma ilkbaharda..yani özetle paylaşacak foto olması için önce inşaat çalışmalarının başlaması lazım hocam :)

bumin58
06.12.2012, 07:22
Ya stad haberlerini koymayın buraya görünce canım sıkılıyor moralim bozuluyor, sonrada veriyorum küfrü birde günaha giriyoruz.

Bak gene canım sıkıldı

O stad açılışında inşallah tüm gercek taraftarlar olarak tepkimizi koyalım açılışa gelecek olanları utandıralım ve birde marifet yapmışlar gibi böbürlene böbürlene açılış yapamasınlar. desinlerki ya "Sivasa ne oldu artık haklarını arıyorlar yapılanların hesabını sooruyorlar"

SenSetik
06.12.2012, 09:27
hocam tepkilerinde sonuna kadar haklısın..ama yapacak birşey yok artık...bundan sonra orası bizim stadımız olacak..öyle yada böyle burayı sevip sahiplenmek zorundayız..tepkimizi gösterme konusunda sana katılıyorum..bu ili herp öteleyen ve ikinci plana itmiş sayın milletvekilleri bu tepkiden nasibini almalıdır bence...

kkemal58
06.12.2012, 09:28
Merak etmeyin arkadaşlar seçimlerde oy toplayabilmek için stadın yapılışı seneye hızlanır sonra gelir övünürler bakın size stad yaptık diye. Sivasspor taraftarı olarak hep birlikte bir pankart açalım diyecem ama nasrettin hocanın fil hikayesine döner. Burdan bas bas bağırdık zamanında ihale bitmeden çıkalım meydana tepki gösterelim diye. 3 kişi tamam dedi. Şimdi desem ki buraya geldiklerinde 35.000 kişilik stadımız nasıl 25.000 oldu diye pankart yazalım Laf-ı güzaf olur. Kimse destek vermez. O yüzden kabul edelim gitsin. Sakarya yı tebrik edelim. Başta 25.000 kişilik dediler şimdi 33.000 kişilik yapılıyor. Demek ki iş yapar adamları var, "Bakan"ları yok. Bu arada sakarya kaçıncı ligde acaba bizim stad dolmuyorcular cevap versin!

RsT4
26.12.2012, 16:02
Bugün çektiğim resimler.Telefonun kamerasından çektim yine resimler pek kaliteli değil.

http://g1212.hizliresim.com/14/u/h9rpz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://g1212.hizliresim.com/14/u/h9rrc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://g1212.hizliresim.com/14/u/h9rst.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://f1212.hizliresim.com/14/u/h9rtt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://f1212.hizliresim.com/14/u/h9rup.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Çalışmalar aralıksız sürüyor .

Murad_Kelleci58
26.12.2012, 16:37
Öncelikle eline sağlık.. Ama o inşaat alanını oraya hakim yüksek bir yerden çekersen naçizane yapılan işle alakalı net olmasada ipucu verebilecek görüntüler alabilirsin.. :)

elbeylii
26.12.2012, 16:48
çalışmalar aralıksız sürüyosa keşke şalışmalardanda bir bölüm çekebişseydiniz

tekdoktiri
26.12.2012, 18:01
Harbiden bayağı bir ilerlemiş, helal olsun Sivas milletvekillerine.

Rize'nin stadı altı ayda bitti. Ayıptır ama helal olsun adamlara.

RsT4
26.12.2012, 18:35
çalışmalar aralıksız sürüyosa keşke şalışmalardanda bir bölüm çekebişseydiniz

Çalışma yapılan alan bulunduğum yerin karşı tarafındaydı kenarlara kalın kafes direk dikiyorlar

RsT4
26.12.2012, 18:41
Öncelikle eline sağlık.. Ama o inşaat alanını oraya hakim yüksek bir yerden çekersen naçizane yapılan işle alakalı net olmasada ipucu verebilecek görüntüler alabilirsin.. :)

Hep öyle yapmayı düşünüyorum ama ancak fuar alanı tarafından gelebiliyorum bide malum inşaat alanı feci çamur yürütmüyor bile , ama demiryolu tarafından gelirsem mutlaka çekeceğim .

58MUAMMER58
26.12.2012, 18:52
[b]bu stad bu hızla 800 gün değil anca 8000 günde biter yazık söz verileli 33 bin kişilik tabi 5 yol oldu ortada fol yok yumurta yok :mad:

59yigido58
26.12.2012, 19:23
elbette 33 olsa iyi olurdu ama adaletsizlik var neden derseniz konya süperlig de değil ama 33 bin kişilik stat yapılıyor sivasımız süper lig de ama malesef 25 binlik reva görülüyor bizim millet vekillerimiz ne için meclisteler anlamış değilim biz seçtiysek bizim hakkımızı savunmaları gerekmezmiydi elbet bunun bir seçim zamanı gelecek o zaman hak ettikleri cevabı vereceğiz

alaattin 5858
26.12.2012, 19:34
elbette 33 olsa iyi olurdu ama adaletsizlik var neden derseniz konya süperlig de değil ama 33 bin kişilik stat yapılıyor sivasımız süper lig de ama malesef 25 binlik reva görülüyor bizim millet vekillerimiz ne için meclisteler anlamış değilim biz seçtiysek bizim hakkımızı savunmaları gerekmezmiydi elbet bunun bir seçim zamanı gelecek o zaman hak ettikleri cevabı vereceğiz
gardaş 33 bin kişilik stadı dolduramayız stad boş kalır diye yönetimde istemiyor.iki gün önce mehmet oflaz yeterki stadı dolduralım kapasiteyi artırırız dedi.

poolat58
26.12.2012, 20:39

KONYA 33 BİN Mİ GÜLDÜRME KARDEŞİM BENİ KONYAYA TAM 42 BİN KİŞİLİK DEV BİR STADYUM YAPILIYOR. KONYANIN PLAKA NUMARASI
(42)

eyuphulagu
26.12.2012, 21:27
Bugün Gençlik Spor il Müdürümüz Salim Kılıç, 2012 de yapılan Spor yatırımları ile ilgili tv58 e özel bir açıklama yapmış..Salim Bey Statta yapılan dolgu işleminin tamamlandığını ; yakında yapılan dolgu üzerine beton kazıkların çakılacağını söyledi..Temel atmanın da ancak ilkbahar da başlayacağını, inşaatın son sürat devam edeceğini ve 2014 yılı içinde biteceğini de ilave etti...

59yigido58
26.12.2012, 22:16
bir an önce bitirilsinde bunada razıyız

58SARKISLALI58
27.12.2012, 00:06
Bence de dogru simdiki stati dolduramiyoruzki yeni stati dolduralim yeter gonul isterdiki 33bin kisilik ama Bunada sukur

mesut_tncsvs
27.12.2012, 00:40
Stadı dolduramıyoruz diyerek saçmalayıp köstek olanlaradır lafım.

malatya dolduruyordamı 33.000 hakediyor.Gaziantep hakediyor mu 33.000 kapasiteli bir stadı?
Afyona bile 15.000 kapasiteli stadı yapanlar sivasa 25000 kapasite yeter diyorlar ? Hiç yeni stad yapmamıza gerek yok o zaman nasıl olsa bu stadıda dolduramıyoruz öyle değil mi ?

Yeni stad demek en az 30 yıl kullanmak demekti beyler bunu çoğu spor yazarı ve sivas insanımız anlamadı. Elazığ bize 33.000 kişilik stad yapılıcak diye ankaranın yolunu tuttu kaptı 33.000 kişilik stadı bize yapılan 25.000 ?

Soruyorum size şimdi hangi takım stadını full dolduruyor ? mersin mi elazığ mı antep mi ? yoksa malatya mı ? Siyasiler oturur Kendini bilmezler köstek olduğu sürece Sivas'a doğru düzgün bir yatırım gelmez ? Bugün Sivas kökenli olan en az 20 milletvekili var mecliste ne işi yaradılar sorarım size ? yada köstek olmak için bu stad bize yeter diyenler uluslararası karşılaşmalar başladığı zaman görücem sizleri.Sivasta bir uluslararası maçın yapılması esnafın bayram yapması demekti ama çoğunun kafası basmadı ve köstek olmayı tercih edip 25.000 kişilik Stada razı oldular.

25.000 kişilik stada karşı olup 33.000 kişilik stad için imza kampanya başlatan gerek milletvekillerine gerekse imza kampanyalarına destek olan herkese sonsuz teşekkürler...biz elimizden geleni yaptık bundan sonra kafasını yastığa koyup düşünmesi gerekenler düşünsün
Saygılarımla...

ankastre
27.12.2012, 09:07
Stadı dolduramıyoruz diyerek saçmalayıp köstek olanlaradır lafım.

malatya dolduruyordamı 33.000 hakediyor.Gaziantep hakediyor mu 33.000 kapasiteli bir stadı?
Afyona bile 15.000 kapasiteli stadı yapanlar sivasa 25000 kapasite yeter diyorlar ? Hiç yeni stad yapmamıza gerek yok o zaman nasıl olsa bu stadıda dolduramıyoruz öyle değil mi ?

Yeni stad demek en az 30 yıl kullanmak demekti beyler bunu çoğu spor yazarı ve sivas insanımız anlamadı. Elazığ bize 33.000 kişilik stad yapılıcak diye ankaranın yolunu tuttu kaptı 33.000 kişilik stadı bize yapılan 25.000 ?

Soruyorum size şimdi hangi takım stadını full dolduruyor ? mersin mi elazığ mı antep mi ? yoksa malatya mı ? Siyasiler oturur Kendini bilmezler köstek olduğu sürece Sivas'a doğru düzgün bir yatırım gelmez ? Bugün Sivas kökenli olan en az 20 milletvekili var mecliste ne işi yaradılar sorarım size ? yada köstek olmak için bu stad bize yeter diyenler uluslararası karşılaşmalar başladığı zaman görücem sizleri.Sivasta bir uluslararası maçın yapılması esnafın bayram yapması demekti ama çoğunun kafası basmadı ve köstek olmayı tercih edip 25.000 kişilik Stada razı oldular.

25.000 kişilik stada karşı olup 33.000 kişilik stad için imza kampanya başlatan gerek milletvekillerine gerekse imza kampanyalarına destek olan herkese sonsuz teşekkürler...biz elimizden geleni yaptık bundan sonra kafasını yastığa koyup düşünmesi gerekenler düşünsün
Saygılarımla...

eccük siyasi gibi olmuş amma yalanda değil yani:).geleceği görerek yapacaksın.bizimkilerde zaten5 bin kişi geliyor fazlasına ne gerek var deyip durdu

59yigido58
27.12.2012, 11:05
arkadaşlar bu nasıl stad inşaatı ne bir resim var nede bir açıklama merak ediyoruz çalışmalar ne aşamada sitemize en azından çalışmaları yerinde görüp resim çeken arkadaşlarımızdan ricam sitemize yüklesinler bizde görelim

adnanerdemir
27.12.2012, 13:13
bizim feveranımız dolup dolmaması değil. uluslararası organizasyonlar 33 bini geçenlere veriliyor. mesela U20 dünya kupası için stadımız hazır olsa maç verme ihtimalleri yüksek olurdu. yani stat seyirci kapasitesi bunun için gerekli. ha diyeceksiniz ki ne faydası var kupayı takip edin ne demek istediğimizi anlayacaksınız. en az bir grup maçları sivasta yapılacaktı. şehrin tanıtımı anlamında (turizm) mükkemmel bir fırsattı bu. kapasiteyi o mantıkla istedik.

Madem kapasite bu kadar önemliydi, ozaman şu anki stadı dolduracaktık arkadaşım.
Sen maçlara gitme, ondan sonra biz 33.000 kişilik stad isteriz de.
33.000 kişilik stadı yapsalar ne olacaktı. U20 maçlarında stad dolacakmıydı.
Sivasspor maçına gitmeyen bu maçlara gidermi. 33.000 kişilik stadda 5000 seyirciyle maç yapılacak. reklama bak.
kimse kimseyi suçlamasın.
Stad dolmazsa 33.000 kişilik değil 50.000 kişilik yapsalar ne fayda.
Rıza hoca da yönetim de en çok taraftarın maça gelmemesinden şikayetçi değilmi. Şimdi 25.000 kişilik stadı dolduralım önce.

nuri_58
27.12.2012, 13:17
bu tartışmaların bir faydası yok .boş yere kendimizi yoruyoruz.rakam değişmez.çalışmalarla ilgili düşünce ve ya resim paylaşımı daha iyi olacaktır...

karamik
27.12.2012, 13:30
Ya bir bellemişssiniz stadı dolduramıyoruz bakın şu istatistiklere kimin taraftarı stadyumu dolduruyomuş Beşiktaş bile şu ara boş trübünlere oynuyor hasta etmeyin adamı

nostalgiaplatz
27.12.2012, 13:59
Hala 33 bin kavgası ?
25 Bin bile çok SİVAS' A anlayana !

Murat ARICI
27.12.2012, 17:06
14000 kapasiteyi doldurmayan memlekete 25000 kişi bir lütuf arkadaşlar..boş işi bırakın..

Rallim58
27.12.2012, 18:43
14000 kapasiteyi doldurmayan memlekete 25000 kişi bir lütuf arkadaşlar..boş işi bırakın..

Bir lütuf mu?.............

adres58
27.12.2012, 18:53
Ey memleketini baltalayanlar!!!

Ey kendini ulema zannedenler!!!!

Hala kapasitenin doluluk oranı ile kıyaslama yapanlar!!!!

Hala anlayamadığınız mealleri çözümlemek için neden kalas zihniyeti ile beyinlerinizi zorluyorsunuz. Zahmet etmeyin yada gölge etmeyin!!!!

Anlata anlata dilimizde tüy bitti ama bazı ahkamcılar anlamaya anlamaya yorulmadılar.!!!!

Kapasitenin doluluk oranı ile alakası yoookkkk!!!!

İlerisi için faydası var. Neden anlamak istemiyorsunuz. İsterseniz ''Ali gel, Oya topu tut'' dan mı başlayalım bu işe...

Bakınız Samsunun doluluk oranına, Elazığın doluluk oranına, Giresun, Gaziantep, Kayseri, Rize, Sivasımız vs. Demekki kimse dolduramıyor. O zaman yine bakınız Kayseriye Rizeye U20 yi almışlarmı almamışlarmı.. Almışlarsa o zaman bu iş kapasitede bitiyor. İstisnalar kaideyi bozmaz, hiç mi duymadınız bu Darb-ı Mesel'i...

B.DUMANLI
27.12.2012, 19:33

Hala anlayamadığınız mealleri çözümlemek için neden kalas zihniyeti ile beyinlerinizi zorluyorsunuz. Zahmet etmeyin yada gölge etmeyin!!!!

Anlata anlata dilimizde tüy bitti ama bazı ahkamcılar anlamaya anlamaya yorulmadılar.!!!!

İlerisi için faydası var. Neden anlamak istemiyorsunuz. İsterseniz ''Ali gel, Oya topu tut'' dan mı başlayalım bu işe...

Bakınız Samsunun doluluk oranına, Elazığın doluluk oranına, Giresun, Gaziantep, Kayseri, Rize, Sivasımız vs. Demekki kimse dolduramıyor. O zaman yine bakınız Kayseriye Rizeye U20 yi almışlarmı almamışlarmı.. Almışlarsa o zaman bu iş kapasitede bitiyor. İstisnalar kaideyi bozmaz, hiç mi duymadınız bu Darb-ı Mesel'i...

Anlamak istemiyene laf anlatmaya kalkarsan cabuk cökersin.Bu yüzden anlamiyani kendi haline birakacaksin, uzun ömürlü olmak istiyorsan.Onlarda kendi capinda kendi yagiyla kavrulsun dursunlar......

nostalgiaplatz
27.12.2012, 19:35

İlerisi için derken dünya kupaların dan ve avrupa şampiyonasından bahsediyorsun sanırım. Biz bu organizasyonların hiçbirini alamayız rahat ol. Bu organizasyonları almak içinde sadece kapasite yetmiyor bunuda biliyorsunuzdur umarım. U 20 gelsin Şu an mevcut olan stadyumdada saten rahat bir şekilde oynar. Çoğunuz kayseriye sövüyorsunuz. Adamlar 1 tl ye maça gitmiyorlar diye. O günler yakındır..

Çılgın Türk
27.12.2012, 19:40
25 bin 33 bin tartismasindan artik gina geldi

Senin Baskanin 25 bine ragzi, daha gecen hafta senin yöneticin Tv ekranlarindan mevcut stadi dolduramiyoruz, 25 bize yeter diye aciklama yapmadi mi?

Ihale olmus, kazma vurulmus siz hala neyi tartisiyorsunuz??????

Karar degismeyecegine göre o zaman bu karara imza atanlari karsiniza alin onlari elestirin. Baskta yönetim olmak üzere sonrada zamani gelince sandik basinda hesap sorun.

Ben 33 binlik stat yerine 25 bin olsun AMA üstü acilip kapanir bir stat olsun isterdim. Türkiye'de bir ilk ollurdu, Sivas gibi soguk iklimi olan bir kente yakisirdi.

izmirliyigido
27.12.2012, 20:27

Varmısınız iddaaya????

Ben yokum !... Aynen sana katılıyorum Atilla kardeşim. Biz millet ruhsuz ve ezik. Gider yine paşa paşa oyunu verir ve durmak yok yola devam der :mad: :mad: :mad:

.

izmirliyigido
27.12.2012, 20:29
Anlamak istemiyene laf anlatmaya kalkarsan cabuk cökersin.Bu yüzden anlamiyani kendi haline birakacaksin, uzun ömürlü olmak istiyorsan.Onlarda kendi capinda kendi yagiyla kavrulsun dursunlar......

Ama o zatlar beraberinde bizi de yakıyorlar... Kendi yağlarıyla bizi de kavuruyorlar.. :mad:

.

Mete209
27.12.2012, 20:43
Senin Baskanin 25 bine ragzi, daha gecen hafta senin yöneticin Tv ekranlarindan mevcut stadi dolduramiyoruz, 25 bize yeter diye aciklama yapmadi mi?

Demek ki Başkan vizyon sahibi değilmiş! Peh!!!

B.DUMANLI
27.12.2012, 21:04
IZMIRLIYIGIDO´YA !..
O zatlara müsade ettigin gün, onlarla birlikte kaybetmissindir demektir.Baskalariyla birlikte kavrulmamaya özen göstereceksin.Meshur 3 maymun hikayesi vardir.Duymadim,görmedim ve söylemedim diye,bunu hayata tatbik edebildigin gün dinc kalirsin.Kafan agrimaz.SABIRI kendine ilke edinirsen,devamli sen kazanirsin.

astaravisa
27.12.2012, 21:42
50 bin olup boş duracağına 25 bin kişilik olsun dolu olsun baskı kurabilelin daha iyidir.
umarım 25 binlik yeni statı doldururuz.

AYIBOAN
27.12.2012, 22:28
kafalarınız dolduğu zaman stadda dolar ama çoğunluk hala nato kafa nato mermer

mustiss58
27.12.2012, 22:39
arkadaşlar bazı şeyleri eleştirirken objektif olmak gerek.bu taraftar şehrin göbeğinde heryerden yürünerek bile gelinebilecek bir stadyumda oynanan maçlara kaç bin kişi geliyor ki 25000 kişilik stad az bulunuyor 30-35 bin kişilik yapılacaktı hani diye.yani sanki taraftar günler öncesinden biletleri tüketiyor saatler öncesinden stat önünde kuyruğa giriyormuş gibi yeni yapılacak stada KÜÇÜK diye tepki veriliyor.sivasa stadyum sivasspor 3.ligdeyken 2.ligdeyken dar geliyordu.genelde o dönemki rakipler köy takımı olduğu için bayburtsporla gümüşhane doğan sporla tokatsporla yani bir şehir takımıyla maç yapacak diye stad tıklım tıklım dolardı.ve o günkü stadın kapasitesi bugünden fazlaydı çünkü koltuk yoktu.taraftarların büyük çoğunluğu sırf bu yüzden(ben dahil)betona oturmaktan basur olmuştuk.ama stad hep dolmuştu.daha geçen hafta takım bu sezonki en kritik maçına çıkıyor yenilse düşme hatının göbeğine düşecek tribünde 3-4 bin kişi.ayıptır gerçekten yakışmıyor bu takıma ve bu şehre.bence yeni yapılacak statta taraftar 3-5 bini geçmez kayseri tarafftarından bile daha komik düşeceğimiz bi gerçek.görünen köy kılavuz istemezmiş çünkü.benim fikrim ise yeni bir stad yapmak yerine karabük gibi mevcut stadın tribünlerinin peyderpey yıkılarak yeniden yapılması ve atletizm pistinin iptal edilerek tribünlerin sahaya yaklaştırılmasından yana idi.tabi buda yetmez.artık yönetiminde hafta sonu istasyon caddesinde karı kız peşinde koşan ergenleri, liseli öğrencileri ve üniversite de okuyan SİVASLI gençleri trbüne çekecek organizasyonları yapması gerek.taraftar sana gelmiyorsa sen taraftar gideceksin

TekSivas
27.12.2012, 23:10

Vallah kardes 25 bin diyorsun da sen öyle bir stada girmedim diyorsun bence. 25 bin taraftar cok klass ne fazla ne az onu senede 3 dolduracak olabilir sivasspor anca.

Mete209
27.12.2012, 23:10
Bazı yorumları okuyunca şok oluyorum!!! Devlet 33.000 yapacağım dese herhalde başta bizim başkan olmak üzere çoğu Sivaslı "Aman yapmayın zaten dolduramıyoruz, hatta mümkünse 10-15.000'lik yapın yeter. Ancak doldururuz." diyecektir eminim!

Bir fıkra aklıma geldi; Cehennemde her kuyunun başında bir zebani, kuyudan kimse çıkmasın diye ellerinde mızrakla bekler, kuyudakiler tam çıkacakken mızrakla dürtükler onları tekrar aşağı atarlaşmış. Fakat kuyunun birinin başında hiçbir zebani yokmuş. Bunu gören birisi etraftaki zebanilerden birine sorar; "Bu kuyunun başında neden görevli zebani yok?"
Zebani; "O kuyunun başına kimseyi koymaya gerek yok ki! Çünkü orada Türk'ler var. Biri toparlanıp tam kuyudan çıkacakken öbürleri hemen onun ayağından çekiyorlar zaten." demiş.

Şimdi onun gibi biz toparlanıp bir şey yapmaya çalıştığımız zaman en önce kendi içimizdekiler engel oluyor! :)

mustiss58
27.12.2012, 23:15
stad kapasitesine itraz eden arkadaşlarda haklılar.stad kapasitesinin 33000 açıklanıp 25000 e düşürülmesi tam bir fiyaskodur.bu ayıp sözü veren siyasetçilerin ayıbıda değildir onu söyliyim.adı siyasetçi bunları adamların hayatı yalan.bu ayıp hani la siz bize 33000 kişilk stad yapacaktınız diye itiraz etmeyen tepki koymayan protesto etmeyen demokratik eylemlerde bulunmayan sesini basın vasıtasıyla tüm türkiyeye ve sözü verenlere duyuramayan kaderine razı sivaslı iş adamlarının devlet adamlarının klüp yöneticilerinin bizlerin yani taraftarların ve tüm sivaslılarınındır

58MUAMMER58
27.12.2012, 23:45
eğer stad kapasitesinin düşürülmesi stadın doldurulmasıyla ilgili olsaydı 25 bin kişilik yeterr diyen kişilere hak verirdim elbette bizde biliyoruz 25 bin kişilik stadın enaz 20 30 sene rahatlıkla yeteceğini yıllarca alisamiyen istanbulun göbeğinde gs taraftarına yetmişde sivasda allahın dağındaki 25 binlik stadmı yetmeyecek mesele odeğil mesele sivaslının bu iktidara sözünün geçmemesi iktidar sahiplerinin ve yalakalarının sivası üvet evlat hatta piç gözüyle görmeleridir yönetimin yada başkalarının ne düşündüğü rızalık gösterip göstermemesi beni ilgilendirmez kısa kesiim bu stad konusunda sivas ötelenmiştir aşşağılanmıştır horlanmıştır bölücülük negatif yönde yapılmıştır 3.ligdeki taraftar sayısı 1000 anca olan şehirlere 33 bin kişilik stad yapılırken trabzona deniz dolduralarak 40 binkişi lik yapılurken sivasımın magdur edilmesine gözyumanlara ses çıkartmayanlara hakkımı helal etmiyorum

Sivas_SporLu58
28.12.2012, 00:50

Şu saçma sapan mantığınızdan ne zaman vazgeçeceksiniz abi siz ??????????????????? dolduramıyomuşuz Mersin dolduracakmı abi Malatya dolduracakmı Afyonkarahisar dolduracakmı oraya neden stad yapıyolar abi takımlarımı var amatör maçlar oynansın diyemi ??

poolat58
28.12.2012, 15:19

eline sağlık kardeşim. ama parmaklarını boşa yorma. böyle düşünenler afedersin BEYİNSİZ adamların kendisinde kapasite yokki, bizi anlasınlar. beyin kapasitesi dar olan adamlar düşürülen stad kapasitesine de razı olurlar tabi.

SenSetik
28.12.2012, 16:11
9500 seyirci ortalaması ile birçok kulüpten daha fazla seyirci ortalamamız var bu yılın ilk yarısında

58DK
28.12.2012, 18:04
Allah'tan stad genisletilebilecek sekilde tasarlanmis, doldurursak genisletiriz ileride insallah

tekdoktiri
28.12.2012, 18:33
ya stat felan ensonunda azkaldı düzleyeceim ama yine site yönetimi silecek ve ceza felan ya önce sıvaslının duruşu belli olaca ama nerde

nostalgiaplatz
15.01.2013, 22:21
Burdan hala kapasiteyi tartışanlara sesleniyorum. Saten hepde sanalda tartışıyorsunuz. Kapasiteyle ilgili hala hükümeti suçlayanlar var. Ya arkadaş sen stadyuma gel bir zahmet, şu stadyumunu doldur bir zahmet ondan sonra gel burda gövde gösterisi yap. Sen bir taraftar olarak sorumluluklarını yerine getiriyormusun çok merak ediyorum. Hala hükümetin ayak oyunları alet oluyor diyorsunuz. Bırakın bu işleri önce gelin bir taraftar olun. Doldurun stadı ondan sonra söz hakkına sahip olun. Kupa maçındaki rezalet nedir ya. Ayıptır ya. Bizim için başka Sivasspor yok ! Bu takım bu taraftarı HAKETMİYOR

ankastre
15.01.2013, 22:45
Burdan hala kapasiteyi tartışanlara sesleniyorum. Saten hepde sanalda tartışıyorsunuz. Kapasiteyle ilgili hala hükümeti suçlayanlar var. Ya arkadaş sen stadyuma gel bir zahmet, şu stadyumunu doldur bir zahmet ondan sonra gel burda gövde gösterisi yap. Sen bir taraftar olarak sorumluluklarını yerine getiriyormusun çok merak ediyorum. Hala hükümetin ayak oyunları alet oluyor diyorsunuz. Bırakın bu işleri önce gelin bir taraftar olun. Doldurun stadı ondan sonra söz hakkına sahip olun. Kupa maçındaki rezalet nedir ya. Ayıptır ya. Bizim için başka Sivasspor yok ! Bu takım bu taraftarı HAKETMİYOR

çok doğru diyon gardaş. sivasta yaşıyan gardaşlarım niye doldurmaz stadı anlamıyomki

nostalgiaplatz
25.01.2013, 16:32
Alın size kapasite !

http://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=47694

eyupk
25.01.2013, 19:47
bırakın artık şu kapasite olayını renkdaşlarım, biz artık ne dersek diyelim daha değiştiremeyiz birşeyi, istesekte istemesekte bu stat 25 bin olucak, tek tesellimizde stadın kapasitesinin çoğaltılabilir olucağı bunada şükür.

kayabaşı
25.01.2013, 23:48
galatasaray 20 bin kişilik stadı dolduramayıp 15 bin ortalamaya oynarken aynı sezon yeni stada geçince 40 bini buldu bilet fiyatları daha yüksek olmasına rağmen... insanların rahat edebileceği sivas şartlarında önemli olan ısınma sorunu olmayan bir stad yaparsan insanlar çoluk çucuk ailecek gelip maç izler sayı bir anda üçe dörde katlanır. kim şu anki şartlarda o stada çocuğunu götürür bu soğukta.

miralay
26.01.2013, 00:40
stadın soğukluğunu geçtim tuvaletlerde sular akmıyor her maçta acaba akarmı sular diye lavaboya gidiyorum ama ne fayda pislik götürüyor ortalığı. 5000 değil 5 kişi bile gelmiş olsa o sular akmak zorunda. stada 8000 kişi geldiği zaman aman yarabbi içeri insan gibi girmek ne mümkün. 29 yaşıdnda 5 -10 liralık bilet alıyorum 2 - 3 lira bozukluğuda bize sürekli olay çıkaracak serseri gözüyle gören güvenliğe vermek zorunda kalıyoruz. içerde su çekirdek satan sanki para üstü vermiyor. adam gibi muamele görmeliyiz evvelen

Mustafa58Ağa
26.01.2013, 09:47
Alın size kapasite !

http://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=47694

tek diye bileceğim şey ALLAH BELANI VERSİN UEFA en favori biz iken böyle saçma bir uygulama getirdiler

SivasliMuhammed
01.02.2013, 21:56
Stadin son durumu ne ???

eXi
01.02.2013, 23:31
tek diye bileceğim şey ALLAH BELANI VERSİN UEFA en favori biz iken böyle saçma bir uygulama getirdiler

Hırsızın hiç mi suçu yok ?

karen
02.02.2013, 01:26

canim kardesim kayserinin 35 bin kisilik seyirci kapasiteli stadini kayseri dolduruyormu sanki,konyaya 35 bin kisilik stad yapiliyo konya nin besbin kisilik seyircisi var konya doldurabilecekmi o stadi sizler düsünemiyosunuz bunlari bunlarin hepsi siyasi oyundur kayseride milli mac oynaniyo demi sivasta neden oynanmiyo seyirci kapasitesi az cünkü sivasin stadinin,sivasta senede birtane milli mac oynansa boyacisindan simitcisine kadar bütün millet esnaf ekmek yer,sivasada bu yüzden 25 bin kisilik stad yapiyolar,anladinmi maksat sivas kalkinmasin,sivasin seyircisi su an onbin kisi on sene sonra otuzbin kisi olur,ileriyide düsünmek lazim,ayrica bu yeni yapilan 25 bin kisilik stadi altindan yapsalar benim gözümde bes para etmez,maksat sivasa yatirim olmasin o kadar sehir varken sivasta milli mac oynanmasin sivasin halki canlanmasin gözü acilmasin SIVAS ZATEN SEN VE SENINGIBI DÜSÜNENLER ICIN KALKINMIYOR;SIVASIN SEYIRCISI SADECE SEN DEILSIN SIVASTA YASAYANLAR DEIL BEN ALMANYADA YASIYORUM;SIVASLIYIM VE SIVASSPOR FANATIGIYIM BENIM GIBI ONBIN KISI DAHA VAR;SEN SIVASTA YASIYOSUN;SIVASIN DSARDA KACBIN SEYIRCISI VAR BILIYOMUSUN;belki maclara gelemiyoruz ama sivasa hertürlü katkimiz oluyo,hersene formasini aliyoz ve almanyada sivasspor formasi esöfmaniyla geziyoz,onun icin buraya kücük düsüncelerinizi yazmayin büyük düsününkü sivasta büyüsün sivassporda saygilar,LÜTFEN BU YAZDIKLARIMI OKUYAN VARSA BAS SAYFAYA ALSIN BEN YAPAMADIM;HERKES BILSINKI SIVASLI OLMAK VE SIVASSPORU TUTMAK BIR SEREFTIR;SAYGILAR

Poyrazcan
02.02.2013, 08:02

15 BİNLİK STADI DOLDURAMAYAN SEYİRCİYE ÇOK BİLE!..

sebasteia
02.02.2013, 09:13

bak poyrazcım bir kardeşimiz senin hemen üzerinde ne yazmış. zahmet edip okusaydın, o boş beynindeki iki lafı dökmeden önce....

canim kardesim kayserinin 35 bin kisilik seyirci kapasiteli stadini kayseri dolduruyormu sanki,konyaya 35 bin kisilik stad yapiliyo konya nin besbin kisilik seyircisi var konya doldurabilecekmi o stadi sizler düsünemiyosunuz bunlari bunlarin hepsi siyasi oyundur kayseride milli mac oynaniyo demi sivasta neden oynanmiyo seyirci kapasitesi az cünkü sivasin stadinin,sivasta senede birtane milli mac oynansa boyacisindan simitcisine kadar bütün millet esnaf ekmek yer,sivasada bu yüzden 25 bin kisilik stad yapiyolar,anladinmi maksat sivas kalkinmasin,sivasin seyircisi su an onbin kisi on sene sonra otuzbin kisi olur,ileriyide düsünmek lazim,ayrica bu yeni yapilan 25 bin kisilik stadi altindan yapsalar benim gözümde bes para etmez,maksat sivasa yatirim olmasin o kadar sehir varken sivasta milli mac oynanmasin sivasin halki canlanmasin gözü acilmasin SIVAS ZATEN SEN VE SENINGIBI DÜSÜNENLER ICIN KALKINMIYOR;SIVASIN SEYIRCISI SADECE SEN DEILSIN SIVASTA YASAYANLAR DEIL BEN ALMANYADA YASIYORUM;SIVASLIYIM VE SIVASSPOR FANATIGIYIM BENIM GIBI ONBIN KISI DAHA VAR;SEN SIVASTA YASIYOSUN;SIVASIN DSARDA KACBIN SEYIRCISI VAR BILIYOMUSUN;belki maclara gelemiyoruz ama sivasa hertürlü katkimiz oluyo,hersene formasini aliyoz ve almanyada sivasspor formasi esöfmaniyla geziyoz,onun icin buraya kücük düsüncelerinizi yazmayin büyük düsününkü sivasta büyüsün sivassporda saygilar,LÜTFEN BU YAZDIKLARIMI OKUYAN VARSA BAS SAYFAYA ALSIN BEN YAPAMADIM;HERKES BILSINKI SIVASLI OLMAK VE SIVASSPORU TUTMAK BIR SEREFTIR;SAYGILAR

aozdemir
02.02.2013, 09:52
stad kapasitesinin az olmasını normal gören ve bundan memnun olan üyelerin sivaslı olduğundan şüpheliyim. onlar dışarıdan gelen provokatörler gibi.gidin kendi çöplüğünüzde ötün.

sivasfutbol
02.02.2013, 10:33
stad kapatisesi bugünü düşünülerek yapılmaz 50 yıl sonrası düşünülerek yapılması lazım gelir

bigacti0n58
02.02.2013, 10:43
Arkadaşlar artık tartışmayı kapatalım 25bin kişilik olacak malesef siz ne derseniz deyin bitti.Ancak bu işediğer yönden bakıncada bize yapılacak stad normal bi stad değil şanslıyız çok modern dünyada tek uygulanacak çok güzel bir stad olacak Allah'ın izniyle.Siz merak etmeyin ilerde klübümüz iyi yere gelirde stad küçük kalır die zaten klübümüz iyi yerlere ulaşşsın otomatik olarak para geliri elde aedlir ve stadı sivasspor yapabilir...

slasher//z
02.02.2013, 10:56
kış kalkana kadar çalışmalar durdu galiba.
sivasta olup fotoğraf paylaşabilecek kimse yok mu?

Mustafa58Ağa
02.02.2013, 12:15

bir sivas düşmanı daha

holiganlady
02.02.2013, 14:42
yeni stadın ismi değişmiyecek değilmi ? yine 4 Eylül ! <3

Mustafa58Ağa
02.02.2013, 15:00
yeni stadın ismi değişmiyecek değilmi ? yine 4 Eylül ! <3

değişecek adı sivas arena olacak

holigan
02.02.2013, 15:12
aslinda yigido arena yakisir sivasima. YIGIDO ARENADA BU AKSAM TÜRKIYE SAATI ILE 21:45 de SIVASIMIZ BARCELONA KARSISINDA CEYREK FINAL ILK MACINA CIKACAK.Yazisini bizlere okutmayi yasatmayi nasip et ALLAHIIIIIIIIIIIIIIIIM.

Mustafa58Ağa
02.02.2013, 15:19
aslinda yigido arena yakisir sivasima. YIGIDO ARENADA BU AKSAM TÜRKIYE SAATI ILE 21:45 de SIVASIMIZ BARCELONA KARSISINDA CEYREK FINAL ILK MACINA CIKACAK.Yazisini bizlere okutmayi yasatmayi nasip et ALLAHIIIIIIIIIIIIIIIIM.

amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

Mustafa58Ağa
02.02.2013, 15:50
hiç güleceğim yoktu.....önce fenerbahçe yönetim kurulu üyesi ve uşağıı yönetimden kurtulmak gerek....

ama ilerleyen zamanlarda neden olmasın

gkc35
02.02.2013, 17:06
http://www.xn--gztepe-wxa.com/index.php/haber/7359-Bir-G%C3%BCn-%C4%B0n%C5%9Fallah-Bizimde

güneşyurdu
02.02.2013, 17:08

sivassporun hali nice olur?maç tahminlerin var mı arkadaş sen iyi biliyorsun....

gkc35
02.02.2013, 17:17
Göztepe sayfasındaki Sivasspor ile ilgili haber

http://www.xn--gztepe-wxa.com/index.php/haber/7359-Bir-G%C3%BCn-%C4%B0n%C5%9Fallah-Bizimde

holiganlady
02.02.2013, 17:26
Göztepe sayfasındaki Sivasspor ile ilgili haber

böyle düşünmeleri ve tanıtımımızı yapmaları iyiymiş yaa

ELLİSEKİZ
02.02.2013, 21:08
Kimse kızmasın sakın meşhur bir atasözü vardır.''Gönülsüz it kuyruksuz enik enikler''.Sivaslıya seçim sözüydü bu stad laf ağızdan çıktı .Zar zor başlanıldı (işin içinde oy meselesi olmasın bunu dahi göremezdik).Bir millet vekili çıkıyor yok efendim aman efendim Sivası satsan şu kadar para etmez.Yok şöyle, olmadı böyle .Sanki bu namustan muaf insanın babasının parasıyla yapılacakta.Velhasılı kelam kapasite bu arkadaşlar buna bile şükür.Bir kenara not edin lütfen ''Dünyada Türkün, Türkiyede Sivaslının dostu yok'' ...

Kasım Öktem
02.02.2013, 21:38
değişecek adı sivas arena olacak

Sıptırış Arena olmayacak mıydı ya?

Mustafa58Ağa
02.02.2013, 21:51
Sıptırış Arena olmayacak mıydı ya?

dalgamı geçiyorsun :mad:mad

bigacti0n58
03.02.2013, 08:57
Sivasta olup ve fotoğraf çekebilecek arkadaşlar varsa özellikle liseye giden çünkü yanında 2-3 tane lise var çekip koyarlarsa fotoğraflarını su anki hağlinin seviniriz

bigacti0n58
03.02.2013, 08:59
Haa bu arada söylemeyi unuttum Sivasporun yeni stadının yanları gelişiyo fuar merkezi die adlandırılan yere Sivasın 2.üniversitesi 1 yıl içinde açılacakmış yanında birçok lise vb şeyler var stad açılmadan bile gelişiyo hem stad o kadarda şehrin dışında deil b,lmeyen arkadaşlar varsa söyleyelim

RsT4
03.02.2013, 11:22
dalgamı geçiyorsun :mad:mad

Sıptırış ' ı bilmiyomusun ? :D

Mustafa58Ağa
03.02.2013, 12:55
Sıptırış ' ı bilmiyomusun ? :D

fuar alanın oralara denilmiyormu

RsT4
03.02.2013, 14:01
fuar alanın oralara denilmiyormu

Gültepe mahallesinin eski adı

Mustafa58Ağa
03.02.2013, 14:52
Gültepe mahallesinin eski adı

nerden bileyim ben 16 yaşındayım 97 doğumluyum

RsT4
03.02.2013, 15:13
[QUOTE=Mustafa58Ağa;833251]nerden bileyim ben 16 yaşındayım 97 doğumluyum[/QUOTE

Bu adı duyanların ilk tepkisi hep böyle oluyor :D

bigacti0n58
05.02.2013, 09:09
Pazar günü stadın yapıldığı cevre yoldan arabayla geçerken baktım hava çok güzeldi ondan dolayı olacak heralde 1-2 kepçe 4-5 kamyon çalışıyordu ama yani hiç bi etkisi olmaz 1 kepçe 2 kamyonun :)

Mustafa58Ağa
05.02.2013, 11:11
naparlarsa yapsınlar 800 gün içinde bitecek o inşaat

nostalgiaplatz
05.02.2013, 11:35
Hergün işe gidip gelirken takip ediyorum. O sondaj makinası 2 yadır aynı yerde çalışmıyor bile :D Bence bu başlığın adını değiştirsinler 'Çalışmalar 2. bir emre kadar durdurulmuştur diye !

bigacti0n58
05.02.2013, 16:34
Kış ayları olduğundan dolayı yapılmıyor bence sıkıntıya gerek yok zaten hangi ihale tarihinden önce biterki :) 800 günde bitirirler merak etmeyin yazı sıkı çalışırlar :D

mesut_tncsvs
15.02.2013, 11:10
Arkadaşlar Gidipte resim çekebilecek kimse yok mu ? Resimler çekilsede bizde görsek ne durumda diye

lanbilal
15.02.2013, 12:28
İnşallah biter 800 günde. Bazı üye arkadaşlarımızın dediği gibi ileride arttırılabilir yaparlarsa kapasiyeyi daha iyi olur.

Ferhat06
15.02.2013, 13:47
nerden bileyim ben 16 yaşındayım 97 doğumluyum

Eski adı SIPTIRIŞ .:D

nostalgiaplatz
15.02.2013, 14:34
Arkadaşlar Gidipte resim çekebilecek kimse yok mu ? Resimler çekilsede bizde görsek ne durumda diye

Herhangibir çalışma yok. En son ne resim paylaşılmışsa aynı şekilde duruyor. Hareketlilik oldugu zaman gerekli paylaşımları ben yapacağım.

holiganlady
15.02.2013, 17:55
hava şartları arkadaşlar onlar ne yapsın. yazın telafi ederler bi problem olmaz :)

RsT4
15.02.2013, 19:09
Dün inşaat alanına gittim herhangi bir çalışma yok tahminimce zeminin sertleşmesini bekliyor olabilirler en son attığım resimlerdeki gibi aynen duruyor.

RsT4
15.02.2013, 19:11
hava şartları arkadaşlar onlar ne yapsın. yazın telafi ederler bi problem olmaz :)
Aslına bakarsan hava şartları 3 haftadır çalışma yapmaya baya uygundu .

Mustafa58Ağa
15.02.2013, 19:21
mart nisan gibi devam ederler

nostalgiaplatz
15.02.2013, 21:20

Temeli atmak için Zemin kurutma çalışması yapılıyor sadece.

mesut_tncsvs
16.02.2013, 03:43

3 hafta çalışılıp durulucak bir iş değil bu. Zemin ve kolonlar için Hava şartlarının elverişli olması gerekiyor. Süreklilik olmadığı sürece inşaat durucak gibi gözüküyor. Nisan Ayında başlanır büyük ihtimalle.

Mustafa58Ağa
16.02.2013, 16:01
ama yeni stad içime sinmiyor çünkü 25 bin kişilik

bigacti0n58
16.02.2013, 20:09
Stad 25 binlik olacak ama yeni tertemiz daha modern hiç yokdan iyidir diyorum

Kasım Öktem
16.02.2013, 20:16
2 gün önce kümbet tarafına yolum düşmüştü, pek kaliteli olmamakla birlikte uzaktan 1 tane fotoğraf çektim. Görmeyenlerin son durum hakkında az da olsa bilgi sahibi olabileceğini düşünüyorum.

http://i.imgur.com/2UB2Si1.jpg

berk5858
16.02.2013, 20:57
kardeşim 7000 ortalama seyirciye oynuyoruz. el insaf yahu. konforlu güzel ve sıcak bir stadyum olsun da 20000 bile yeter... kadir has 32 bin yapıldı. sonuç? 10 bin ortalamayı bile bulamıyorlar. boş tribünlere oyna dur...

sebasteia
16.02.2013, 21:19
fotoğraftan da görülebileceği üzere tribünlerin inşa edileceği kısımların harfiyatı alınmış. bundan sonra hızlı bir inşaat süreci görmeyi umuyorum. inşaat şirketlerine 800 gün süre verildiği söylenmişti. e bunun yaklaşık 200 günü harfiyat kazmakla geçtiğine göre kalan sürede daha hızlı hareket edilir kanaatindeyim.

bu süreçte sivas'ta yaşayan arkadaşlarımızdan bu başlığa bol bol fotoğraf bekliyoruz.

tabii stadımızı inşaa eden şirket yetkililerinin ve sivasspor yönetimi veya yerel yöneticilerin sivas halkını adam yerine koyarak, biraz tenezzül ederek proje detaylarını da paylaşmalarını rica ediyoruz.

Kasım Öktem
16.02.2013, 21:25
Şöyle bir şey bizde de olsa iyi olurdu.
Stadyumla ilgili gelişmelerden anında haberdar olurduk.
http://www.bursaspor.org.tr/bs/timsaharena/

Ekleme:
Bizim stad Timsah Arena'nın Temmuz 2011'deki hali gibi şimdi.
Timsah Arena Temmuz 2011:
http://www.bursaspor.org.tr/bs/timsaharena/fotolist.php?id=9

sebasteia
16.02.2013, 21:32

kardeş verdiğin link bursaspor kulübünün resmi sitesine ait. adamlar üşenmemiş, resmi sitede yeni stadları için bir bölüm oluşturmuşlar. işleri güçleri yok galiba! :D

şaka bir yana, bizimkilerin adam gibi bir resmi sitesi yok, kaldı ki bursalıların yaptığı gibi bir hizmeti sunacaklar internetten! peh....

sebasteia
16.02.2013, 21:35

bu arada bursa'nın sitesini incelerken bir rakam gözüme çarptı. stadyum kapasitesi 45 bin olan bursa stadının sözleşme bedeli 34 küsür milyon TL olarak gözüküyor. bizim stad 25 bin kapasite ve ihale edilen tutar 83 milyon TL!!! arada uçurum var.

ya bursalı arkadaşlar bir şekilde rakamlarla oynuyor, ya malzemeden çalıyorlar, ya da bizim stada altın kaplamalı çatı yapılacak! ;)

eyuphulagu
16.02.2013, 21:39
Uzun zamandır stat inşaat alanına gidemedim...Resimlerden gördüğüm kadarıyla yüklenici firma temel için hazırlıklara devam ediyor...Temel atılmadan önce çok sayıda beton ve demir kazık çakılacağını duydum..Aynı kazıklardan Sivas Bölge Hastanesi inşaatına da 1300 tane çakılmış...Bu kazıklar acaba şu günlerde çakılmış olabilir mi bilmiyorum....İnşaat alanındaki büyük vincin ne yaptığını çok merek ediyorum..Malesef havalar yarından itibaren daha da soğuyacak..İnşaat çalışması ancak Mart ayı sonunda başlar diye düşünüyorum..

eyuphulagu
16.02.2013, 22:04
bu arada bursa'nın sitesini incelerken bir rakam gözüme çarptı. stadyum kapasitesi 45 bin olan bursa stadının sözleşme bedeli 34 küsür milyon TL olarak gözüküyor. bizim stad 25 bin kapasite ve ihale edilen tutar 83 milyon TL!!! arada uçurum var.

ya bursalı arkadaşlar bir şekilde rakamlarla oynuyor, ya malzemeden çalıyorlar, ya da bizim stada altın kaplamalı çatı yapılacak! ;)

.....Gardaş bahsedilen rakam sadece belirli bir yerin maliyeti,Bursa Arena nın tüm maliyeti değil..Bursa Büyükşehir Belediyesi stat ihalesini paraça parça ihale etmiş..Bunda amaç stadı daha çabuk bitirmekmiş...Mesela tribünler bittiği için bu yılın başında stadı çevreleyen kabuğun ve Timsah başının da ihalesini ayrı yapmışlar..Timsah Arena nın toplam maliyeti 100 küsur Trilyon civarında...Bizim stada gelince ihale bedeli 83 Trilyon deniyor ama hala bu rakama 1000 kişilik Tribün,Halter Salonu,G.Spor İl Müd. binası,10 dairelik Lojman ,Yüzme Havuzu,Güreş ve Halter Salonu dahil mi değil mi belli değil...Bunu ancak stat bittikten sonra anlayacağız..Ama Ekim ayında Atletizm Pistindeki çalışmaları kenerdan takip ederken bizim stadı yapan Can ve Yıldırım İnşasaata ait kamyonların 1000 kişilik spor salonu ve yukarda bahsettiğim diğer tesislerin yapılacağı alana devamlı olarak stat inşaatından çıkan toprağı boşalttıklarını gördüm ..Bu işlem günlerce devam etti..Onun için bizim inşaatın maliyetinin sadece 83 Trilyon mu yoksa diğer tesislerle birlikte mi olduğu belki ilerde öğreniriz...Ayrıca şu anda temeli atılan ve ihalesi yapılan Antalya,Eskişehir,G.Antep ve Trabzon statlarının ihalesi de hep .....kapasiteli stat inşaatı ve spor tesisleri diye yapıldı..Bizimkisi nasıl olacak onu da zamanla öğreneceğiz..

nostalgiaplatz
16.02.2013, 22:20
Hala aynı şeyleri yazıyorsunuz. Arkadaşlar stadın yapılacağı arazinin ve askeriyenin altı sulak bir bölge. O suyu kurutma çalışması yapılıyor. Sağlıklı bir zemin oluştuğu zaman temel atılacaktır. Normalde Stad yapım işi daha ileri bir tarihdeydi ama yüklenici firma inşaata biran önce başlamak için zemin kurutma çalışmalarına erken başladı.

Kasım Öktem
16.02.2013, 23:22
Kapasiteyi yine 33.000 yazmışlar.
Bunlar bizimle dalga geçiyor galiba.
http://www.toki.gov.tr/programlar/ihale/c_illist.asp?x_ilkodu=58

Rallim58
16.02.2013, 23:40

Ekleme:

Kim istemez ki böyle canlı yayınla internetten takip edilmesini...

Ama Bursa'nın canlı yayınında Bursa Belediyesinin amblemi var. Canlı yayın takip işlemlerini Bursa Belediyesi mi yaptırdı acaba?

kkemal58
16.02.2013, 23:45

1 aydır öyle ve değişmedi.

B.DUMANLI
16.02.2013, 23:55
Su anda Sivasspor´un iki haftadan beri ses getiren galibiyetleri ve Türkiye kupasinda olusu seyirci sayisindaki ibreyi 33000´e cekmis olabilir.

Hic bir basari göz ardi edilemez ve bu emege saygisizliktir.Bu yüzden Sivasspor cikisini sürdürecektir.

Aslinda Sivas´a yapilacak stadyumun iki projesi zaten mevcut.Her an 33000 kapasiteye dönüstürebilinir.Yakinda secimlerin olmasi ise bir avantaj.

Toki´nin sitesinde seyirci kapasitesini 33000 kisi göstermeleri ,Türkiye´de her an herseyin degisebileceginin bir göstergeside olabilir.

cenk5821
17.02.2013, 01:02
Toki, Sivas'a yapılacak olan stadın kapasitesini 33 bin olarak değiştirdi. Toki resmi sitesinde yazan: "Sivas 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum, 1000 seyirciliolimpik yüzme havuzu, 1000 seyircili kapalı spor salonu, 2 adet 500 seyircili sentetik çim yüzeyli futbol sahası,60 yatak kapasiteli güreş eğitim merkezi, müstakil halter salonu, gençlik merkezi binası, 10 daireli lojman".

eyuphulagu
17.02.2013, 01:03

.....Uzun zamandır yaklaşık 2 aya yakın bir zamandır kapasite 33.000 diye Toki nin sitesinde yazıyor..Ben yanlışlık oldu herhalde değiştiririler diye bekliyorum ama adamlar değiştirmeye niyetli değiller...Yalnız ortada bazı gerçekler var:-Can-Yıldırım İnşaatın internet sitesinde projeler kısmında kapasite 25.000 kişilik olarak yazıyor 2-İhale şartnamesinde de kapasite 25.000 kişilik yazıyor ve ihale bu şekilde yapıldı..3-İnşaat alanının önündeki Toki tabelasında da 25.000 kişilik diye yazıyor...Ama ihale şartnamesinde belirtilmesine rağmen proje resimleri nedendir bilinmez hala koyulmamış....Diğer şehirlerin(Malatya,Mersin,Eski şehir ,Antalya,G.Antep,Konya,Bursa,S amsun,Çorum,Afyon)ihalelerinde Toki sitesinde hep ...........Kapasiteli Statyum İnşaatı ve Spor Kompleksi diye ihale edildi...Aslında ilk başta bizim ihale 33.000 kişilik Statyum ve Spor Kompleksi diye yer almıştı ama sonradan 25.000 kişilik Statyum İnşaatı diye ihalesi yapıldı ve Can-Yıldırım İnşaat Ortaklığı ihaleyi 83.000.000 TL. bedellle aldı...Yazın da hatırlanırsa Toki nin sitesinde 1 hafta boyunca aynı değişiklik yapılmış 1 hafta sonra da pardon denerek tekrar 25.000 kişilik statyum İşi diye düzeltilmişti...Şimdi de tekrar 33.000 kişilik statyum ve Spor Kompleksi diye tekrar yazmışlar...Bizden önce ihalesi yapılan Malatya Arena da aynı şekilde değişiklik yapılmış;Daha önce 25.000 kişilik Statyum İhalesi İşi diye ihalesi yapılan statyum ihalesi de düzeltme yapılarak 25.000 kişilik Statyum ve Spor Kompleksi diye değiştirilmiş...Bizim statla Malatya Arena arasındaki fark ise ;onların kapasiteyi aynı şekilde 25.000 kişilik Statyum ve Spor Kompleksi diye değiştirirken bizim stadın kapasitesini 33.000 diye yazmışlar.......Burada sorulması gereken soru :1-Bizim Stadın kapasitesi acaba ne kadar;25.000 mi 33.000 mi?2-İhale 83 .000.000 Tl.ye gerçekleştiğine göre acaba stadın maliye mi 83.000.000 TL, yoksa hem stat hem Spor Kompleksinin maliyeti mi 83.000.000 TL...Eğer hem stat hem de Spor kompleksi 83.000.000 TL. ye mal olduysa bence stadın gerçek maliyeti aynı Mersin ve Malatya Statlarında olduğu gibi 60.000.000 veya 70.000.000 TL. arasında değişecektir...Geriye kalan 17.000.000-23.000.000 lik maliyet ise Spor Kompleksine ait olacaktır...Umarım bu konuya en kısa zamanda cevap bulunur...Ben bu sorunun cevabını ancak inşaat bittikten sonra bulabileceğimizi düşünüyorum...

mucahit5884
17.02.2013, 13:14
arkadaslar fotoraf varsa paylasa bilirmisinis

eXi
17.02.2013, 14:30
Su anda Sivasspor´un iki haftadan beri ses getiren galibiyetleri ve Türkiye kupasinda olusu seyirci sayisindaki ibreyi 33000´e cekmis olabilir.

Hic bir basari göz ardi edilemez ve bu emege saygisizliktir.Bu yüzden Sivasspor cikisini sürdürecektir.

Aslinda Sivas´a yapilacak stadyumun iki projesi zaten mevcut.Her an 33000 kapasiteye dönüstürebilinir.Yakinda secimlerin olmasi ise bir avantaj.

Toki´nin sitesinde seyirci kapasitesini 33000 kisi göstermeleri ,Türkiye´de her an herseyin degisebileceginin bir göstergeside olabilir.

stad ihalesinin 33.000 kişi olması demek ihalenin iptal olması demektir yüklenici firma +8.000 kapasite için fiyat farkı ister.

dedigin gibi seçimler yaklaşıyo kafaları bulandırmak lazım :)

kkemal58
17.02.2013, 15:50
tokiye 2 şey sordum bilgi edinmeden birine cevap verdiler ama stadyuma cevap vermediler. Sitenizde 33.000 yazıyor kapasite 25.000 ihale edildi. Gerçek kapasite nedir dedim cevap vermediler. Bi de siz yazın arkadaşlar tokiye bilgi edinmeden.

eyuphulagu
17.02.2013, 16:09
tokiye 2 şey sordum bilgi edinmeden birine cevap verdiler ama stadyuma cevap vermediler. Sitenizde 33.000 yazıyor kapasite 25.000 ihale edildi. Gerçek kapasite nedir dedim cevap vermediler. Bi de siz yazın arkadaşlar tokiye bilgi edinmeden.

....Arkadaşlar biraz daha sabır;Toki ile niye uğraşıyorsunuz...Bizim dememizle kapasiteyi mi değiştirecekler..Bence ortalığı ayağa kaldırmadan bekleyelim hele bir temel atılsın,inşaat başlasın;yapılacak inşaat çalışmalarını bir görelim ondan sonra gereken şeyleri yaparız...Seçim öncesinde her şey olabilir ama gerçek olan bir şey var o da ihale 25.000 diye yapıldı ve ihale de spor kompleksi yoktu..2.olarak inşaat alanındaki tabelada da 25.000 kişilik stat yazıyor...Aynı şekilde ihalesi de sadece 25.000 kişilik stat olarak yapılan Malatya Arena da da değişiklik yapmışlar..Yaptıkları değişiklikle spor kompleksini de eklemişler...Toki yi gereksiz yere sürekli mesaj gönderirsek yakında Temmuz da olduğu gibi yine 25.000 kişilik stat İnşaatı işi yazısını eklerler...Onun için olayı abartıp Toki ye mesaj çekmek bize bir şey kazandırmaz..Bekleyelim sabır gösterelim.. Havalar iyi giderse Mart ayı sonu ,Nisan ayı içerisinde kesin temeli atarlar...Temelden sonra yaz döneminde tribünler yükseldikçe stat kapasitesi kendiliğinden ortaya çıkacaktır...Ayrıca İnşaat alanına 33.000 kişilik stat ve Spor Kompleksi tabelasını görmeden kimse bu stat 33.000 kişilik diyemez...Tabela asılmazsa malesef kapasiyte 25.000 de kalır...Onun için gereksiz yere panik yapıp ortalığı karıştırmayalım...

hatzivrettas
01.03.2013, 18:06
Arkadaşlar stadın hangi sezon açılması planlanıyor.

lanbilal
01.03.2013, 18:16
Arkadaşlar stadın son durumu hakkında bilgi verebilecek veya fotoğraf gönderebilecek birileri var mı?

kanka5885
01.03.2013, 18:18
deişen bişey yok ayni zemin calısmasi devam ediyor beton dokulmedi henüz

eyuphulagu
01.03.2013, 22:38
deişen bişey yok ayni zemin calısmasi devam ediyor beton dokulmedi henüz

...Temel henüz atılmadığı için neler yapıldığını henüz bilmiyoruz..Bu yıl havalar çok yumuşak geçti;ben isterdim ki çalışmalar ara vermeden devam etsin..Konya da iklim itibariyle Sivas'a benzer bir şehir,ama buna rağmen çalışmalar tam gaz gidiyor..İnternette Konyalı arkadaşlar kendi statlarının inşaat çalışmalarıyla ilgili her gün bir resim paylaşıyorlar...Eğer inşaatı yapan firmalar isteselerdi şu anda temel atılmış ,inşaat yükselmeye bile başlamıştı...En geç Mart sonu Nisan başı temel atılıp tribünler yükselmeye başlar diye düşünüyorum...

sVs
02.03.2013, 00:21
zemin de sıkıntı var allah korusun ama bence yerini değiştirecekler gibi?

sebasteia
03.03.2013, 10:00

neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? bir yerleden birşeyler mi duydunuz, yoksa sizin yorumunuz mu?

58_SEMİH_58
03.03.2013, 10:05
neye dayanarak bunu söylüyorsunuz? bir yerleden birşeyler mi duydunuz, yoksa sizin yorumunuz mu?

Arkadaşın düşüncesi nedir bilmiyorum ama büyüklerimiz eskiden oraların bataklık-sulu bir alan olduğunu söylüyorlar.(Okulların bulunduğu bölgelerde dahil)

sebasteia
03.03.2013, 10:07
Arkadaşın düşüncesi nedir bilmiyorum ama büyüklerimiz eskiden oraların bataklık-sulu bir alan olduğunu söylüyorlar.(Okulların bulunduğu bölgelerde dahil)

kardeş millet denizi doldurup stadyum yapıyor, bataklıktan mı korkacağız? elbette tedbiri alınıyordur, bu işin mühendislik hesaplamaları var... bence bu korkular yersiz

58_SEMİH_58
03.03.2013, 10:10
kardeş millet denizi doldurup stadyum yapıyor, bataklıktan mı korkacağız? elbette tedbiri alınıyordur, bu işin mühendislik hesaplamaları var... bence bu korkular yersiz

Bataklıktan korksaydık oraya stad yapmazdık :D Şaka bir yana teknolojinin gelişmesiyle paralel imkanlarda çoğaldı.Yüklenici firma şartları göz önünde bulundurarak işlerine devam edecektir.Zemin çalışmalarının bu kadar uzun olmasınıda bu duruma bağlayabiliriz.Sadece arkadaşın yorumundan dolayı böyle yazdım

DOGU_BEY
03.03.2013, 13:18
esas çalışmaların başlayacağı, hızlanacağı dönem mart sonu veya nisan ayı olur..zira mevsim şartlarından dolayı inşaat sezonlarının durumu malum...

asabibaba
03.03.2013, 13:46

Zemindeki sıkıntı şudur: Merküm'den gelen erimiş kar suları ikiye ayrılır bir kısmı Kızılırmağa bir kısmı da Okullar bölgesi deiğiniz bu yere gelir ve su birkintisi bu nedenledir. Türkiyede Bayındırlık İl Müdürlüğü dene bir yer var bu yer ilk önce ilk etüdü yapar ve oraya yapılacak olan her ne ise yapan kişi kurum da firmanın da etüd yapmasını ve bu etüd sonucu zemin raporunu sunar incelen raporda değerlendilirek yapılıp yapılmayacağına karar verilir. bu aşama çoktannnn geçtii ne ki siz bakmayın Okullar bölgesinin su içinde olduğuna o tembel durumdan vazife çıkarmayan yada çıkaramayan yetkili ama yetersiz bürokratın vurdum duymazlığının eseridir.Hani deriz ya memleket sahipsiz işte bu laf bu gibi durumlara çıkmakta artık devlette para da var imkanda yeter ki proje yap iste gelsin ...SAYGILARIMLA

RsT4
03.03.2013, 13:49
Kazı çalışmaları yapılırken kuyular açıp sulu zemini kuruttular.Yer değişikliği olacağını sanmıyorum , olmazda zaten yanındaki atletizm pisti çoktan bitti ve bölgede bulunan basketbol sahasının içine inşaat iskeletleri yığdılar . Çok yakında inşaat başlar bundan sonra kar yağsada tutmaz .

hatzivrettas
14.03.2013, 13:10
Stadımızın tribünleri keşke tek katlı olsaydı.

tekdoktiri
14.03.2013, 17:06
kardeş millet denizi doldurup stadyum yapıyor, bataklıktan mı korkacağız? elbette tedbiri alınıyordur, bu işin mühendislik hesaplamaları var... bence bu korkular yersiz çok kumik la adama gülerler trabzon denilen yere git gör

poolat58
14.03.2013, 20:13
Kapasitesi canımızı sıksa da burası Sivasspor'un mabedi olacak inşallah...25 bin kişilik SİVAS ARENA

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/483824_536307956421037_6591400 26_n.jpg

aozdemir
14.03.2013, 20:34
şu mabed kelimesini kullanmasak iyi olur. mabed ibadet edilen yer demektir. biz orada ibadet etmiyoruz ki maç izliyoruz.

BOUN
14.03.2013, 20:40
Mabet inanç sahibi insanların ibadet ettikleri, tanrı ile buluştukları yakınlaştıkları yerdir. Bir Müslüman olarak benim mabedim camiidir! Allah korusun stadyumlara mabet demek şirke kadar insanı sürükler.

Bu kelimenin kullanılmasından şiddetle rahatsızlık duyuyorum. Lütfen stadyumumuza olan sevginizi başka bir kelime ile ifade ediniz. Mesela canım, cicim, kelebeğim, böceğim, pırasam, ıspanağım, tavşanım, horozum vs gibi!

eyuphulagu
14.03.2013, 21:53
2 gün önce Fuar alanındaki sahalarda yapılan amatör maçları izlemek için gitmiştim..Oralara gidip de Stat inşaatının ne durumda olduğuna bakmamak olur mu deyip inşaat alanına da uğradım..Ortada değişen fazla bir şey görünmüyordu...Sadece açık tribünlerin yapılacağı yerde kocaman bir vinç duruyordu..Bu vinç inşaatın sağlam olması için beton,demir kazık çakmada kullanılacak diye duydum...Bunun dışında bir de inşaatın hemen kenarına çok sayıda kırmızı toprağın yığılmış olduğunu gördüm;bu toprağı herhalde zeminin pekiştirmesinde tekrar kullanacaklar....yukardaki mesajların birinde bir arkadaş zeminden dolayı stadın başka bir yere yapılabileceğini ima etmiş..Bu saatten sonra ihalesi yapılan bir stadın yeri nasıl değiştirilir hep birlikte göreceğiz..Ayrıca inşaat alanında tekniğin bu kadar geliştiği günümüzde bu inşaatı yapamazlarsa çok ayıp olur diye düşünüyorum...2. olarak Bölge Hastanesinin yapılacağı yerde neredeyse Kızılırmağın çok yakınından geçiyor;buna rağmen buranın zeminine çok sayıda demir ve beton kazık çakarak(1200 tane kazık çakıldığı söyleniyor) zemini sağlamlaştırdılar ve şu anda da bina inşaatları yükselmeye devam ediyor...Ayrıca Trabzon'a denizi doldurup stat inşaatı yapılacağı da unutulmamalı..Çünkü dolguyu bitirdiler yakında ihale yapılıp temel atacaklar...Bir aksilik olmazsa bizim stadın da Mart sonu Nisan ın ilerleyen günlerinde temeli atılır diye düşünüyorum...Son olarak da size bir haber daha vereyim:Fuar alanında Atletizm Stadının biraz ilerisinde yeni bir inşaat daha başlamak üzere;bu inşaat ihalesi yapılan G.Spor Bakanlığına ait Gençlik Merkezi İnşaatı...Şu anda bu inşaatın temeli için zemin kazma ve pekiştirme çalışmaları başlamış durumda Sivas'a Hayırlı Uğurlu Olsun!

poolat58
14.03.2013, 23:41
Arkadaşlar burada ''mabet'' kelimesi ile neyi kastettiğimi siz de biliyorsunuz. futbol mabedi anlamında kullandım...dediklerinize saygı duyuyorum..ama önemli olan ne kastedildiği değil mi..saygılar

hatzivrettas
22.03.2013, 17:21
Yeni haber yok mu arkadaşlar.

58fatihcan
22.03.2013, 17:27
Ben soracaktim kardesim benden evvel davrandi. Hakikaten var mi bir haber

nostalgiaplatz
27.03.2013, 12:43
Bugun yeni yapılacak stadyumun güzargahından geçerken bi hareketlilik farkettim. Zemine beton direkler çakılması için makinalar getirilmiş.

Mete209
27.03.2013, 14:40
Bu nasıl inşaat anlamadım! Malatya stadı şimdiden yarıya yaklaştı. Keza Mersin bitmek üzere. Bizimkiler halen uyuyor!:mad:

nostalgiaplatz
27.03.2013, 17:19
Bu nasıl inşaat anlamadım! Malatya stadı şimdiden yarıya yaklaştı. Keza Mersin bitmek üzere. Bizimkiler halen uyuyor!:mad:

Dahada garip bişey var. Ortada proje bile yok

recep cevik
27.03.2013, 17:29
Arkadaşlar proje hazır. Bugün gördüm projeyi. Biraz belediyeyle ilgili problemler var diye biliyorum. 1 ay içinde temel atma töreni gerçekleşecek. Buda benden bi haber olsun :)

Abdullah DuMaN
27.03.2013, 17:30
Zemin iyileştirmeleri biraz uzun sürebiliyor ama yapı uzun yıllar çok sağlam kalır

münihliyigido58
27.03.2013, 17:52

insaat daha yeni basladi, ve kis aylarinda sivasta zaten cok fazla is gerceklestiremezsin, onun icin ne dedigini biraz sorgula.

Mete209
27.03.2013, 18:26
insaat daha yeni basladi, ve kis aylarinda sivasta zaten cok fazla is gerceklestiremezsin, onun icin ne dedigini biraz sorgula.

Malatya deniz kenarında bir yer sanki!

bahbaba58
27.03.2013, 18:40
Stadımızın tribünleri keşke tek katlı olsaydı.

bırakın bu geri kafalığı tek katlı olup ne yapacaksın ozaman 4 eylül stadyumuzu neden yıkalım tek katlı olacaksa ?? yıl 2013 olmuş az kafayı çalıştırın...

mucahit5884
27.03.2013, 18:51
arkadaslar fotoraf yokmu malum gurbete yasiyorum

münihliyigido58
27.03.2013, 19:39
Malatya deniz kenarında bir yer sanki!

Malatya'nin stad insaati dün'mü basladi?

58fatihcan
27.03.2013, 22:55
Stad bir an once bitse de kullansak

NoFeaRrrYiGİDo
28.03.2013, 15:48
Bursaspor'un Stadyum İnşaatı Netten Canlı Takip Edilebiliyor.Bizim Belediyede Anca Uyusun !!! Bursa Belediyesi Çalışıyor Valla !!!

http://video.bursa.bel.tr/canli-yayin/stadyum-insaat-asamasi-stadyum-ici-7479.html

http://video.bursa.bel.tr/canli-yayin/stadyum-insaat-asamasi-6268.html

FALÇATA 58
28.03.2013, 16:37
merakla bekliyoruz nasıl olacağını