Orijinalini görmek için tıklayınız : Ne çektik be Sivaslım...
Serdar63972 16.04.2013, 11:39 Ne çektin be Sivasım... Ne çektin be...
Küme düşme potasının bir karış üzerindeyken Eskişehirspor'dan kovulan hocayı hemşerimiz diye takımın başına getirdiiğiiik.
Zannettik ki onunda bizim gibi MİLLİYETÇİ DUYGULARI var, sonradan da olsa bizim gibi Sivassporlu olur...
İlk başlarda çokda sırıtmadı, başarı saydığı küme düşmeme işinide yapınca kimse sesini çıkarmadı.
Sonra nooooldu.
Sene başında başka takımlarla fingirdeşti. Sivassporlu'da sesini çıkarmadı.
Zannettik ki gitmesede kalacak, parasını aldığı işini yapacak.
Yazııııık bize beee.
Yapılamayan transferlerle de lig de sıkıntıya girince bizi kendine düşman sandı.
Ne çektin be Sivasım. Ordan burdan topladığı adamları önümüze topçu diye koydu, dışarı diye bağırınca da üstümüze geldiler bee...
Oysa biz nasıl takımdık beee...
Daha kötü ama yürekli futbolcularla, inanmış kadrolarla şampiyonluklara oynamıştık be evlaaadım...
Şimdi hoca bize yumruğunu sallayarak küfürler etti...
Napacaağan...
Sesini çıkarmadan oturacağaaaaan. Ne çektin be Sivas'ım... Ne çektin be evladım.
poyrazer5858 16.04.2013, 13:37 siz önce aynada kendinize bakın.asıl sivasspor sizin gibi kendini taraftar zanneden güruhtan ne çekti. siz ki kendi takımını sabote etmek için elinden geleni ardına koymayan adamlarsınız. bizim futbolcularımız artık " eğer kötü oynarsam beni de ıslıklar mı acaba" korkusu yaşamaya başlamış. eserinizle gurur duyun.sizin göreviniz rakip takımı baskı altına almak, kendi futbolcularınız baskı altına almak değil.siz daha bunu fehmetmekten uzaksınız bir de gelip ahkam kesiyorsunuz buradan.
Serdar63972 16.04.2013, 13:57 siz önce aynada kendinize bakın.asıl sivasspor sizin gibi kendini taraftar zanneden güruhtan ne çekti. siz ki kendi takımını sabote etmek için elinden geleni ardına koymayan adamlarsınız. bizim futbolcularımız artık " eğer kötü oynarsam beni de ıslıklar mı acaba" korkusu yaşamaya başlamış. eserinizle gurur duyun.sizin göreviniz rakip takımı baskı altına almak, kendi futbolcularınız baskı altına almak değil.siz daha bunu fehmetmekten uzaksınız bir de gelip ahkam kesiyorsunuz buradan.
Seviyene inip cevap dahi yazmayacağım. Çünkü ben olan olayları yazmışım sen irin akıtmışsın...
poyrazer5858 16.04.2013, 14:09 Seviyene inip cevap dahi yazmayacağım. Çünkü ben olan olayları yazmışım sen irin akıtmışsın...
senin o irin dediğin şey gerçeklerin ta kendisi arkadaşım. ben sen ve senin gibilerin yüzüne ayna tuttum sadece.
süper ligin en centilmen taraftarı sivasspordu bu seneye kadar. ama bu sene kötü bir gelenek başlatıldı.kendi futbolcularını, hocasını ıslıklama, rakip takımın seyircilerine "kümeye" diye sataşma, efendiliğiyle bilinen rakip takım hocasına durduk yere küfretmek.
şu geldiğimiz noktaya iyi bakın ve söyleyin:
sivaslılara, yiğidolara yakışıyor mu bu görüntüler?
HababamHa 16.04.2013, 14:11 siz önce aynada kendinize bakın.asıl sivasspor sizin gibi kendini taraftar zanneden güruhtan ne çekti. siz ki kendi takımını sabote etmek için elinden geleni ardına koymayan adamlarsınız. bizim futbolcularımız artık " eğer kötü oynarsam beni de ıslıklar mı acaba" korkusu yaşamaya başlamış. eserinizle gurur duyun.sizin göreviniz rakip takımı baskı altına almak, kendi futbolcularınız baskı altına almak değil.siz daha bunu fehmetmekten uzaksınız bir de gelip ahkam kesiyorsunuz buradan.
cevap güzel mesaj çuk diye oturmuş anlayana tabi.:)
Serdar63972 16.04.2013, 14:36 senin o irin dediğin şey gerçeklerin ta kendisi arkadaşım. ben sen ve senin gibilerin yüzüne ayna tuttum sadece.
süper ligin en centilmen taraftarı sivasspordu bu seneye kadar. ama bu sene kötü bir gelenek başlatıldı.kendi futbolcularını, hocasını ıslıklama, rakip takımın seyircilerine "kümeye" diye sataşma, efendiliğiyle bilinen rakip takım hocasına durduk yere küfretmek.
şu geldiğimiz noktaya iyi bakın ve söyleyin:
sivaslılara, yiğidolara yakışıyor mu bu görüntüler?
Olayı kişiselleştirmeden yazacağım, yukardaki fikirlerle benzer düşüncelere sahip olan güruh'un görmedikleri bir gerçek var, Mehmet Akif'in şiiri ile ifade edeyim
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
Şimdiye kadar ki sessizliğimizden kimse koyun olduğumuzu çıkarmasın. Bizler şimdiye kadar kimseye sesimizi çıkarmadıysak ve sizin Rıza'nıza İstifa diye bağırdıysak, sizin Doğa'nıza dışarı diye tempo tuttuysak bunu birde siz düşünün.
Düşünemiyorsanız onu da düşündürelim. Çünkü ya gerçekten içinde bulunduğumuz durumun farkında değilsiniz, yada birilerinin piyonlarısınız ve burda o düşüncenin çığırtkanlığını yapıyorsunuz. İki durumda da aydınlanırsınız. Ama biz sizin gibi irinle aydınlatmayız ışığı tutarız. Gözünüze değil olaylara...
Futbol denen oyunda yenmekde vardır, yenilmekde. Düşmekte vardır şampiyon olmak da. Biz Sivassporlular olarak (dikkat eden onun bunun uşakları, piyonları veya yalakaları demiyorum) bunu kabullenebiliriz. Kabullenebiliriz ve takımımız düşsede ne düşürene kızarız küfrederiz nede küseriz 3 büyütülmüşe gideriz.
Bizim kabullenemediğimiz şey birilerinin başarısızlığın faturasını hep taraftara şehire futbolculara kesmesidir. Bu bir defa iki defa yapılsa susarız deriz ki sıkıştı topu bize attı. Ama sizin (iyi niyetle) savunduğunuz mu diyeyim yoksa başka sebeplerle arkasında durmaya çalıştığınız (çalıştığınız diyorum çünkü bu taraftar arkasında duranlarla beraber yıkacaktır kendini bu duruma düşürenleri) mı diyeyim insan, iki senedir her başarısızlığı birilerine fatura etmiştir. Tek açıklama gösteremezsiniz ben burda hata yaptım diyeceği.
Transferler gerçekleşmez sanki kendisi Pariste doğmuş gibi, sanki Elazığ-Karabük-Kayseri denilen şehirlerden daha aşağı Hakkari-Şırnak-Tunceli ayarında bir şehirmişiz gibi lanse eder tüm Türkiye kamuoyuna.
Taktik hata yapar Formda forvet oyuncusunu çıkarır, takım geri yaslanır golü yer, arkasından forvet sokması gerekir ama çıkan oyuncuyu giremiyor mecburi bir forvet sokar. Açıkalma yapar kadrom dar. sen golü yiyince yaslanma Forveti çıkarma bir gol daha at.
Taraftarın oyuncu ıslıklamasına gelince Taraftarın oyuncuyu ıslıklarken oyuncuya verdiği olumsuzluğun (üstüne basa basa söylüyorum) 50 katını Rıza Hocanız maçtan sonra isim vererek basının önünde eleştirerek veriyor. Taraftar bir Doğa'yı yemiştir. Senin hocan Grosicki'yi yemiştir. Senin hocan Rajnoch'u yemiştir. Senin hocan A. Kadiri yemiştir. Hem onun şöyle bir şansı var, çek antremanda at fırçanı, yada çek antremanda kenara yapma kardeşim de. taraftarın antremanda doğa'ya gidip sen bu takımın ayarında değilsin demesi düşünülemez. Taraftar fırsatını bulunca bağırır.
Tüm bunların sonucunda İSTİFA sesi yükselmiştir. Dünyada Türkiyede ilk İSTİFA sesi değildir bu. Senin hocanın yediği ilk İSTİFA tezahüratı değildir bu. Ama orda bir ilk yaşanmıştır. Rıza Hocan taraftara kolunu kaldırıp Ağzından küfürler saça saça küfür etmiştir. Bir örneği daha yoktur bunun. Ama o kol ve o küfürler bu taraftara değildir. O kolda o küfürlerde tüm olup bitene sesini çıkarmayan koyunlaradır. O kolu kaldıranı alkışlayanlaradır.
Serdar63972 16.04.2013, 14:36 cevap güzel mesaj çuk diye oturmuş anlayana tabi.:)
Birde piyoncuklar var. Onları kaale dahi almaya gerek yok.
28 SVS 58 16.04.2013, 14:44 konu sadece rıza hoca değil şu yaşadığımız sürecte sucu sadece rıza hocada aramak ahmaklıktır bu takım ne hocalar gördü afrikadan hoca getirdiler doğru düzgün galibiyet alamdan gittiler bir çoğu tamam rıza hoca teknik açıdan iyi bir çalıştırıcı değil ama şunuda bilmeyiz ki rıza hoca gittiğinde kim gelecek yerine şu kritik haftalarda böyle laf kirliliklerini bırakıp takıma yönetime ve hocalarımza sahip cıkıp sezonu en iyi şekilde bitirmek olacak destek zamanı köstek değil bu konunun kapatılması lazım...
Serdar63972 16.04.2013, 14:48 Ahmaklık günü kurtaracağım diye geleceği yakmaktır.
28 SVS 58 16.04.2013, 14:55 sabretmeyip herşeyi yakmatktır diye biliyorum ben dostum ayrıca gelecek korkum yok bu takım türkiye liglerinin en iyi idare edilen özellikle maddi açıdan hemde oturmuş nadir takımlardandır ben sizin gibi bu sezon düşeceğmizi aklımın ucundan bile gecirmedim..
siz önce aynada kendinize bakın.asıl sivasspor sizin gibi kendini taraftar zanneden güruhtan ne çekti. siz ki kendi takımını sabote etmek için elinden geleni ardına koymayan adamlarsınız. bizim futbolcularımız artık " eğer kötü oynarsam beni de ıslıklar mı acaba" korkusu yaşamaya başlamış. eserinizle gurur duyun.sizin göreviniz rakip takımı baskı altına almak, kendi futbolcularınız baskı altına almak değil.siz daha bunu fehmetmekten uzaksınız bir de gelip ahkam kesiyorsunuz buradan.
Hangi maça gittinde böyle konuışuyosun allah aşkına. bu taraftar yıllardır oynamayan maç seçen grosickiye bu senye kadar tahammül etti sesini çıkarmadı, oyunda çıkarken kaçkez formasını yere fırlattı, bu taraftar kötü oynadığı maçta morali bozulmasındiye adına tempo tuttu, bazen hak eden hakettiğini vereceksin, ordu maçında taraftarın sabrı taştı tepki gösterdi grosicki naptı rıza hocasının yaptığı gibi taraftar küfretti, hareket çekti, eee taftarımız ne yaptı bir maç sonra büyüklük gösterdi özür diledi, ama ruhsuz bikaç futbolcu ve vizyonsuz hoca göz göre göre bildiğini okuyor,
arkadaş bir laf vardır hemşeri ayağı bilmem ne ayağı diye bırakacaksınız bu işleri futbolda duygusallığa yer yok, gs kırık çıkık koluyla oynayan bülent gibi nicelerine kurumsal hedefleri için yan çizdi, o kadar olmasada bizlerde bu duygusallıktan kurtulup kimlerin SİVASSPOR ' a ne vereceğine ne katacağına bakmalıyız, kazanan kişiler değil herdaim SİVAS olsun...
Serdar63972 16.04.2013, 15:04 sabretmeyip herşeyi yakmatktır diye biliyorum ben dostum ayrıca gelecek korkum yok bu takım türkiye liglerinin en iyi idare edilen özellikle maddi açıdan hemde oturmuş nadir takımlardandır ben sizin gibi bu sezon düşeceğmizi aklımın ucundan bile gecirmedim..
Birinci dünya savaşına girilirken Enver Paşa orduları teftiş ediyor. Orduyu savaşa sokmak isteyenler Enver Paşanın denetlediği birlikten askerin teçhizatını alıyorlar, Enver Paşa yeni birliğe varmadan askerlere veriyorlar. Ordan öbürüne, ordan öbürüne. Sonuç; Adam bakıyorken askerin teçhizatı yerli yerinde savaşa giriyor. Bir sürü vatan evladı şehit oluyor ve yeniliyoruz. Haliniz ona benziyor. Burda Enver Paşa'da Mecnun Başkan değil Sivas halkıdır. Çünkü sizce en iyi yönetilen klubün mesela bir basın sözcüsü yoktur. Sizce iyi yönetilen klubün alt takımlarında sadece es kaza Ziya çıkmıştır. Sizce iyi yönetilen klubün forma reklamını mecburiyetten Riga Boya'ya verirler. Geçin bunları. Herkes geçmişte yaşanan sıkıntılardan dolayı Mecnun başkana bu takımı mecbur hissediyor. Herkes bu işi kimsenin üstlenemeyeceğini düşündüğünden takımı başkana mahkum hissediyor. Bak bu yorumda sitede çok durmaz. Sivasspor yönetiminin DEMOKRASİYE ihtiyacı vardır. Kabadayılıkla yönetici olunmaz. Ortada hedefin olacak projen olacak.
Olayı kişiselleştirmeden yazacağım, yukardaki fikirlerle benzer düşüncelere sahip olan güruh'un görmedikleri bir gerçek var, Mehmet Akif'in şiiri ile ifade edeyim
Şimdiye kadar ki sessizliğimizden kimse koyun olduğumuzu çıkarmasın. Bizler şimdiye kadar kimseye sesimizi çıkarmadıysak ve sizin Rıza'nıza İstifa diye bağırdıysak, sizin Doğa'nıza dışarı diye tempo tuttuysak bunu birde siz düşünün.
Düşünemiyorsanız onu da düşündürelim. Çünkü ya gerçekten içinde bulunduğumuz durumun farkında değilsiniz, yada birilerinin piyonlarısınız ve burda o düşüncenin çığırtkanlığını yapıyorsunuz. İki durumda da aydınlanırsınız. Ama biz sizin gibi irinle aydınlatmayız ışığı tutarız. Gözünüze değil olaylara...
Futbol denen oyunda yenmekde vardır, yenilmekde. Düşmekte vardır şampiyon olmak da. Biz Sivassporlular olarak (dikkat eden onun bunun uşakları, piyonları veya yalakaları demiyorum) bunu kabullenebiliriz. Kabullenebiliriz ve takımımız düşsede ne düşürene kızarız küfrederiz nede küseriz 3 büyütülmüşe gideriz.
Bizim kabullenemediğimiz şey birilerinin başarısızlığın faturasını hep taraftara şehire futbolculara kesmesidir. Bu bir defa iki defa yapılsa susarız deriz ki sıkıştı topu bize attı. Ama sizin (iyi niyetle) savunduğunuz mu diyeyim yoksa başka sebeplerle arkasında durmaya çalıştığınız (çalıştığınız diyorum çünkü bu taraftar arkasında duranlarla beraber yıkacaktır kendini bu duruma düşürenleri) mı diyeyim insan, iki senedir her başarısızlığı birilerine fatura etmiştir. Tek açıklama gösteremezsiniz ben burda hata yaptım diyeceği.
Transferler gerçekleşmez sanki kendisi Pariste doğmuş gibi, sanki Elazığ-Karabük-Kayseri denilen şehirlerden daha aşağı Hakkari-Şırnak-Tunceli ayarında bir şehirmişiz gibi lanse eder tüm Türkiye kamuoyuna.
Taktik hata yapar Formda forvet oyuncusunu çıkarır, takım geri yaslanır golü yer, arkasından forvet sokması gerekir ama çıkan oyuncuyu giremiyor mecburi bir forvet sokar. Açıkalma yapar kadrom dar. sen golü yiyince yaslanma Forveti çıkarma bir gol daha at.
Taraftarın oyuncu ıslıklamasına gelince Taraftarın oyuncuyu ıslıklarken oyuncuya verdiği olumsuzluğun (üstüne basa basa söylüyorum) 50 katını Rıza Hocanız maçtan sonra isim vererek basının önünde eleştirerek veriyor. Taraftar bir Doğa'yı yemiştir. Senin hocan Grosicki'yi yemiştir. Senin hocan Rajnoch'u yemiştir. Senin hocan A. Kadiri yemiştir. Hem onun şöyle bir şansı var, çek antremanda at fırçanı, yada çek antremanda kenara yapma kardeşim de. taraftarın antremanda doğa'ya gidip sen bu takımın ayarında değilsin demesi düşünülemez. Taraftar fırsatını bulunca bağırır.
Tüm bunların sonucunda İSTİFA sesi yükselmiştir. Dünyada Türkiyede ilk İSTİFA sesi değildir bu. Senin hocanın yediği ilk İSTİFA tezahüratı değildir bu. Ama orda bir ilk yaşanmıştır. Rıza Hocan taraftara kolunu kaldırıp Ağzından küfürler saça saça küfür etmiştir. Bir örneği daha yoktur bunun. Ama o kol ve o küfürler bu taraftara değildir. O kolda o küfürlerde tüm olup bitene sesini çıkarmayan koyunlaradır. O kolu kaldıranı alkışlayanlaradır.
Degerli gardasimi sonuna kadar destekliyorum bu olanlar siradan bir olay degil kendini bilen bir hocanin yapmamasi gereken bir vakadir.
Su an bizim yapmamamiz gereken su artik olan oldu sezon sonunu beklemeliyiz gideceklerle kalacaklar netlesecektir ondan sonra elestirilerimizi cok daha detayli olarak yapariz su an yapilacak hic birsey yerinde olmaz bundan sonra biz zarar görürüz bes hafta daha sabredelim nihayetinde selamete cikariz insallah.
28 SVS 58 16.04.2013, 15:15 Birinci dünya savaşına girilirken Enver Paşa orduları teftiş ediyor. Orduyu savaşa sokmak isteyenler Enver Paşanın denetlediği birlikten askerin teçhizatını alıyorlar, Enver Paşa yeni birliğe varmadan askerlere veriyorlar. Ordan öbürüne, ordan öbürüne. Sonuç; Adam bakıyorken askerin teçhizatı yerli yerinde savaşa giriyor. Bir sürü vatan evladı şehit oluyor ve yeniliyoruz. Haliniz ona benziyor. Burda Enver Paşa'da Mecnun Başkan değil Sivas halkıdır. Çünkü sizce en iyi yönetilen klubün mesela bir basın sözcüsü yoktur. Sizce iyi yönetilen klubün alt takımlarında sadece es kaza Ziya çıkmıştır. Sizce iyi yönetilen klubün forma reklamını mecburiyetten Riga Boya'ya verirler. Geçin bunları. Herkes geçmişte yaşanan sıkıntılardan dolayı Mecnun başkana bu takımı mecbur hissediyor. Herkes bu işi kimsenin üstlenemeyeceğini düşündüğünden takımı başkana mahkum hissediyor. Bak bu yorumda sitede çok durmaz. Sivasspor yönetiminin DEMOKRASİYE ihtiyacı vardır. Kabadayılıkla yönetici olunmaz. Ortada hedefin olacak projen olacak. bi tarihçiye verilebilecek en iyi örneği vermişin:D bizim derdimiz isimler değl sivasspordur bu takımı 3.liglerden alıp getirenler kimlerin emeği varsa allah hepsinden razı olsun saydığın olumsuz yönler istnbul takımları hariç kimde tıkır tıkır işliyor belki bi kaç takım ama sivasspor yönetiminin ne kadar eksiğide olsada izleği vizyon bence çok önemlidir biz taraftarlar üstüne düşen görevi yapalım şu stadı bi dolduduralım sonra istediğimizi eleştirelim...
Serdar63972 16.04.2013, 15:21 Su an bizim yapmamamiz gereken su artik olan oldu sezon sonunu beklemeliyiz gideceklerle kalacaklar netlesecektir ondan sonra elestirilerimizi cok daha detayli olarak yapariz su an yapilacak hic birsey yerinde olmaz bundan sonra biz zarar görürüz bes hafta daha sabredelim nihayetinde selamete cikariz insallah.
Gardaşım ben Sivaslıyım... Anadolu insanının duuygusallığı mı dersin ne dersin bilemem. Bu şehire o hareketi yapanı bir saat takımın başında tutmam. Gerekirse inerim soyunma odasına kelle koltukta ben veririm taktiği, yardımcı hoca'ya veririm yetkiyi birşey yaparım. Birşey yaparım anlıyormusun. Alacağın 6 puan. bak gör ordu bu hafta teknik direktör değişikliği yaptı kazanacak. Belki küme düşecek ama bizim takımın 5-6 puana ihtiyacı var. Olmadı takım düştümü? Süper Lige geri çıkılır ama Türkiyede taraftarına yumruğunu gösterip küfreden adamı kovamayan takım görüntüsü üstümüzden çıkmaz.
Başkan çıkacak diyecekti ki, Futbol seyirciyle güzeldir. Bizim yaptığımız tüm çalışma taraftar içindir. Rıza Hoca istifa etmiş, istifasını kabul etmiyorum. Taraftarıma şehrime bu hareketleri yapan insanı kovuyorum.
Serdar63972 16.04.2013, 15:26 bi tarihçiye verilebilecek en iyi örneği vermişin:D bizim derdimiz isimler değl sivasspordur bu takımı 3.liglerden alıp getirenler kimlerin emeği varsa allah hepsinden razı olsun saydığın olumsuz yönler istnbul takımları hariç kimde tıkır tıkır işliyor belki bi kaç takım ama sivasspor yönetiminin ne kadar eksiğide olsada izleği vizyon bence çok önemlidir biz taraftarlar üstüne düşen görevi yapalım şu stadı bi dolduduralım sonra istediğimizi eleştirelim...
Ben inşaat mühendisiyim ama severim tarihi. şimdi size şunu diyeyim haklısınız gün birlik olma günü. Ankarada yaşıyorum sırf maça gidebilmek için bahaneler arıyorum Sivas'a gelebilmek için. Şunu bilin. Takımın başındaki adam 3000-5000 kişinin protestosundan bile kendine pay çıkarmadı, bildiğini okumaya devam etti. Şu sitede yazılanlardan dolayı morali bozulacak falan yapacak filan yapacak bir adam değil. Çokda fifi senin Sivassporun onun için. Taraftarı etkilermi şurdaki yorum, Bu kadar adama karşı olan ben bile gelip takıma destek vermeyi düşünüyorsan benim YİĞİT gardaşlarımda kan kusacaklar ama kızılcık şerbeti içtim deyip takımlarını destekleyeceklerdir.
gerçekten çok kötü bir gelenek başladı şu an bütün futbolcular aynı akıbete uğrarmıyım korkusu yaşıyor ve dikkat ederseniz öz güven eksikliği var kimse gol vururşu yapamıyor, ben eminim ki penaltı olsa atacak kimse yok zaten atamazlarda, onun için herdaim takımı desteklememiz gerek hele şimdi
Serdar63972 16.04.2013, 16:26 gerçekten çok kötü bir gelenek başladı şu an bütün futbolcular aynı akıbete uğrarmıyım korkusu yaşıyor ve dikkat ederseniz öz güven eksikliği var kimse gol vururşu yapamıyor, ben eminim ki penaltı olsa atacak kimse yok zaten atamazlarda, onun için herdaim takımı desteklememiz gerek hele şimdi
Hadi ya... Geçen senenin sonu ve bu senenin başında atamadıkları 7-8 tane penaltıda aşırı güvenden mi kaynaklandı o zaman... Allahım sen aklıma mukayyet ol. Yazdıklarımı okuda ufkun açılsın kardeşim. O zaman futbolcular hoca maçtan sonraki açıklamasında beni rezil eder diyerekte top oynayamıyorlar? çünkü hocan hemen futbolcusunu satıyor.
Hayırlısıyla kazasız belasız şu sezonu kapatalım başka bir şey istemiyorum. Kupada bile gözüm yok yeter ki düşmeyelim.
Sezon sonu artık futbolcusundan hocasına, hatta başkan hariç yönetimdeki işe yaramaz adamlar da dahil herkesle vedalaşılmalı.
Ne geldiyse başımıza hep bu hemşeri ayaklarından geldi. Bırakın bunları boş işler bunlar.
yiğido şahin 16.04.2013, 18:17 geçen geçti ısıtıp ısıtıp tekrar koymanın anlamı yok
DOGU_BEY 16.04.2013, 18:22 Hayırlısıyla kazasız belasız şu sezonu kapatalım başka bir şey istemiyorum. Kupada bile gözüm yok yeter ki düşmeyelim.
Sezon sonu artık futbolcusundan hocasına, hatta başkan hariç yönetimdeki işe yaramaz adamlar da dahil herkesle vedalaşılmalı.
Ne geldiyse başımıza hep bu hemşeri ayaklarından geldi. Bırakın bunları boş işler bunlar.
merak etme abi sezon sonu revizyon kapıda...dikkat ederseniz yaş ortalamamız fırladı gitti, bu bir Anadolu kulübü için riskli bir durumdur..o yüzden sezon sonu taşlar yerinden oynayacaktır...
Daha önce yazıldıydı, her futbolcuya, hocaya bağırma çağırma olursa ne Sivas'a futbolcu ne gelir ne de mevcut elindeki futbolcudan verim alınır.
Taraftar profilimiz kesinlikle gözden geçirilmeli, daha ahlaki söylemli tezahüratı olan, daha sabırlı, rakip takım taraftarına laf söz atmayan, komşu takım taraftarlarını şehrimize düşman ettirmeyen bir yiğido profili oluşturulmalı diyorum.
58fatihcan 16.04.2013, 19:09 Bu takim her sikintiya her aciya alisti artik
elbeylii 16.04.2013, 21:51 Olayı kişiselleştirmeden yazacağım, yukardaki fikirlerle benzer düşüncelere sahip olan güruh'un görmedikleri bir gerçek var, Mehmet Akif'in şiiri ile ifade edeyim
katılıyorum kardes egerbu hoca ise ben bişi bilmiyom ORDU -SİVAS maçını seyirci aldı seyirci el kol hareketi yapacagı yerde hoca yapıyo eger tamam hemşerimiz ama bir maçı katlediyorsa oynatmayacaksın seyirci hayrettin efendiye dışarı demeseydi gitmişti o maç eger hayrettini 11 e alıpta navratili yedek bırakan hocanın hiç bir maçına gitmeme kararı aldım vede kendine iyade ediyorum
sivasliyigidooo 16.04.2013, 22:59 Ne çektin be Sivasım... Ne çektin be...
Küme düşme potasının bir karış üzerindeyken Eskişehirspor'dan kovulan hocayı hemşerimiz diye takımın başına getirdiiğiiik.
Zannettik ki onunda bizim gibi MİLLİYETÇİ DUYGULARI var, sonradan da olsa bizim gibi Sivassporlu olur...
İlk başlarda çokda sırıtmadı, başarı saydığı küme düşmeme işinide yapınca kimse sesini çıkarmadı.
Sonra nooooldu.
Sene başında başka takımlarla fingirdeşti. Sivassporlu'da sesini çıkarmadı.
Zannettik ki gitmesede kalacak, parasını aldığı işini yapacak.
Yazııııık bize beee.
Yapılamayan transferlerle de lig de sıkıntıya girince bizi kendine düşman sandı.
Ne çektin be Sivasım. Ordan burdan topladığı adamları önümüze topçu diye koydu, dışarı diye bağırınca da üstümüze geldiler bee...
Oysa biz nasıl takımdık beee...
Daha kötü ama yürekli futbolcularla, inanmış kadrolarla şampiyonluklara oynamıştık be evlaaadım...
Şimdi hoca bize yumruğunu sallayarak küfürler etti...
Napacaağan...
Sesini çıkarmadan oturacağaaaaan. Ne çektin be Sivas'ım... Ne çektin be evladım.
Bu taraftar sitesi artık takıma zarar vermeye başladı bence. Önüne gelen konu açıp yorum yazıyor. Anlamadık ki kim ne demeye çalışıyor. Birisi hocayı kötüler birisi destekler. Herkes kafasına göre yorum yapabiliyor. Kardeş hocayı gönderelim seni geçirelim takımın başına sen çözmüşsün olayları zaten baksana takımı şampiyonlar ligine de götürürsün... !
asabibaba 16.04.2013, 23:05 merak etme abi sezon sonu revizyon kapıda...dikkat ederseniz yaş ortalamamız fırladı gitti, bu bir Anadolu kulübü için riskli bir durumdur..o yüzden sezon sonu taşlar yerinden oynayacaktır...
Oynayan taş olsun be kardeşim biz olmayalım da inan yarın ki ve diğer 5 maçtan ödüm kopuyor özellikle erken gol attığımız zaman ..... aman aman valla bu defa takımdaki saçma sapan durum beni çok korkutuyor..Rezizyon derken nasıl bir revizyon olacak ki eğer Bülent'in yaptığı gibi olacaksa seneye eyvah ki ne eyvah..... Yeni topçular mı ? ucuz mu olacak? sağdan soldan boşta kalan mı ? Bizim revizyon anlayışımız nedir? daha bir çok soru kafamda şekilden şekile giriyor...Haakımız da hayırlısı....
58MUAMMER58 16.04.2013, 23:15 başlığı görünce sivassporun kurulduğu tarihten beri yaşadığı sıkıntılar hatırlanacak sandım meğer hedef rıza hocaymış,öncelikle sataşma olmaması için baştan diyimde ben şu hocacı bu hocacı onun yalakası bunun şakşakçısı filan değilim beni sadece sivassspor ilgilendirir,gerisi faso fiso :mad:ancak yanlışları gördüğümüz kadar doğrularıda görmek lazım ,öncelikle rıza hoca geldiğinde takımı küme düşme hattına o getirmedi,okadar ikaz etmemize ragmen bitmiş mehmet nas ,ceyhun filan bunlarla kadro kurmayın yanlış yapıyorsunuz diye ikaz etmemize ragmen yaslı kadro kurup takımı düşme hattına sokanları görmek lazım,rıza hocanın transferleri cuk oturmasaydı küme düşecektik,bunu görmek bilmek lazım,geçen sezon okadar sakatlık,okadar hakem hatasına rağmen avrupayı 1 puanla kaçırdık,hakemler yalnızca eskişehir maçını katletmese avrupa serüvenine tekrar girecektik,belki avrupa aşkına daha iyi transferler yapacaktık bu sıkıntıları çekmeyecektik,bu sezon sivassporun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir belki,sezon başında takıma adam gibi transfer yapılmadı,belki sadece atıf diyebiliriz ,sağbek erhan okadar ,cernnin sakatlanması,diallonun sakatlanması,geçen sezon iyi grafik çizen ,groseçki erman,kadir,eneramo,navratil,u ğur,pedriel gibi oyuncuların performanslarının çok altında oynamarına rağmen oynadığımız 29 maçın enaz 24 tanesinde bariz hakem hatalarına rağmen ,buna rıza hoca ve oyuncuların hatalarıda dahil edersek ,sivassporla ts arasında 1 puan,kayseri ,eskişehir,gençler,antalya gibi takımlarla aramızda enfazla 4 5 puan var, sadece2 maçta hakemler hata yapmasa şuan 41 puanla avrupa hesabı yapıyor olacaktık,diğer maçlarda katledilklerimizi yazmıyorum bile ,bulunduğumuz konum hiçkimseyi memnun etmiyor doğru ,rıza hocanın sezon basındaki yanlışlarını ,transfere zaman ayırmamasını ,bize göre yanlış taktik ve oyuncu tercihlerini ,taraftarla iletişim problemlerini,eleştirebiliriz ,eleştiriyoruzda zaten, sadece suçu rıza hocayada yüklememek lazım bu takımın hedeflerini rıza hoca değil yönetim düşürdü,önce takımı daıttırdı yerine koyamadı,sonra millet çatır çutur transfer yaparken biz ala ala piechi aldık ,elalem pinto, batalla ,pablo moçhe diarra alıyor biz piech alıyoruz doğa alıyoruz :mad:, lige çıktığımızdan beri 2 3 yıl hariç hep zorla kurtuluyoruz,busenede henüz kurtarmadık,yönetime hiçkimsenin sesi çıkmıyor ,çıkamıyor çünkü yerlerine gelecek kimse yok, takım kayyuma kalır ,bunedenle herkes sayın başkan mecnun odyakmaza eyvallah çekiyor çekmek zorunda hissediliyor,onlarda biz dokunulmazız sanıyor kendilerini,günah keçisi olarak rıza hoca seç,liyor,herkesin suçu var ,bunu kabullenmek lazım,hakemlerinde ,yönetiminde,hocanında ,vurdumduymaz futbolcularında,takıma henüz maddi ve manevi desteği tam olarak veremeyen biz taraftarlarında suçu var ,neticede avrupa vizesi için 2 3 maç var ,ligde kalmayı garantilemek içinde kazanmamız gereken enaz 2 3 maç var bu maçlarda takıma köstek değil destek olmalıyız hertürlü hesaplaşmayı sezon sonuna bırakmalıyız diye düşünüyorum
Serdar63972 17.04.2013, 07:34 başlığı görünce sivassporun kurulduğu tarihten beri yaşadığı sıkıntılar hatırlanacak sandım meğer hedef rıza hocaymış,öncelikle sataşma olmaması için baştan diyimde ben şu hocacı bu hocacı onun yalakası bunun şakşakçısı filan değilim beni sadece sivassspor ilgilendirir,gerisi faso fiso :mad:ancak yanlışları gördüğümüz kadar doğrularıda görmek lazım ,öncelikle rıza hoca geldiğinde takımı küme düşme hattına o getirmedi,okadar ikaz etmemize ragmen bitmiş mehmet nas ,ceyhun filan bunlarla kadro kurmayın yanlış yapıyorsunuz diye ikaz etmemize ragmen yaslı kadro kurup takımı düşme hattına sokanları görmek lazım,rıza hocanın transferleri cuk oturmasaydı küme düşecektik,bunu görmek bilmek lazım,geçen sezon okadar sakatlık,okadar hakem hatasına rağmen avrupayı 1 puanla kaçırdık,hakemler yalnızca eskişehir maçını katletmese avrupa serüvenine tekrar girecektik,belki avrupa aşkına daha iyi transferler yapacaktık bu sıkıntıları çekmeyecektik,bu sezon sivassporun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir belki,sezon başında takıma adam gibi transfer yapılmadı,belki sadece atıf diyebiliriz ,sağbek erhan okadar ,cernnin sakatlanması,diallonun sakatlanması,geçen sezon iyi grafik çizen ,groseçki erman,kadir,eneramo,navratil,u ğur,pedriel gibi oyuncuların performanslarının çok altında oynamarına rağmen oynadığımız 29 maçın enaz 24 tanesinde bariz hakem hatalarına rağmen ,buna rıza hoca ve oyuncuların hatalarıda dahil edersek ,sivassporla ts arasında 1 puan,kayseri ,eskişehir,gençler,antalya gibi takımlarla aramızda enfazla 4 5 puan var, sadece2 maçta hakemler hata yapmasa şuan 41 puanla avrupa hesabı yapıyor olacaktık,diğer maçlarda katledilklerimizi yazmıyorum bile ,bulunduğumuz konum hiçkimseyi memnun etmiyor doğru ,rıza hocanın sezon basındaki yanlışlarını ,transfere zaman ayırmamasını ,bize göre yanlış taktik ve oyuncu tercihlerini ,taraftarla iletişim problemlerini,eleştirebiliriz ,eleştiriyoruzda zaten, sadece suçu rıza hocayada yüklememek lazım bu takımın hedeflerini rıza hoca değil yönetim düşürdü,önce takımı daıttırdı yerine koyamadı,sonra millet çatır çutur transfer yaparken biz ala ala piechi aldık ,elalem pinto, batalla ,pablo moçhe diarra alıyor biz piech alıyoruz doğa alıyoruz :mad:, lige çıktığımızdan beri 2 3 yıl hariç hep zorla kurtuluyoruz,busenede henüz kurtarmadık,yönetime hiçkimsenin sesi çıkmıyor ,çıkamıyor çünkü yerlerine gelecek kimse yok, takım kayyuma kalır ,bunedenle herkes sayın başkan mecnun odyakmaza eyvallah çekiyor çekmek zorunda hissediliyor,onlarda biz dokunulmazız sanıyor kendilerini,günah keçisi olarak rıza hoca seç,liyor,herkesin suçu var ,bunu kabullenmek lazım,hakemlerinde ,yönetiminde,hocanında ,vurdumduymaz futbolcularında,takıma henüz maddi ve manevi desteği tam olarak veremeyen biz taraftarlarında suçu var ,neticede avrupa vizesi için 2 3 maç var ,ligde kalmayı garantilemek içinde kazanmamız gereken enaz 2 3 maç var bu maçlarda takıma köstek değil destek olmalıyız hertürlü hesaplaşmayı sezon sonuna bırakmalıyız diye düşünüyorum
Kardeşim aynı görüşte olmamamıza rağmen, incitmeden hırpalamadan görüşünü bildirdiğin için teşekkür ederim.
58fatihcan 17.04.2013, 08:01 Her maci korkarak izliyoruz o korku gitmeden bu sivas daha neler ceker
HababamHa 17.04.2013, 08:53 Birde piyoncuklar var. Onları kaale dahi almaya gerek yok.
kimin piyonculuk yaptığını herkes görüyor. işine gelmeyeni kaale almaya gerek yok der geçersin.;)
açtığın konuda hemen hemen herkese cevap vermişsin bana daha verme senin amacın takıma destek değil köstek olmak. kendin çal kendin oyna.:)
gerçek taraftar takımı iyi veya kötü günde destekleyendir
takım kupada önemli bir maça çıkıyor sen takımın çıkacağı maçtan bile bihabersin..takım kazanınca seviniyonmu merak ettim.:rolleyes:
Serdar63972 17.04.2013, 11:31 kimin piyonculuk yaptığını herkes görüyor. işine gelmeyeni kaale almaya gerek yok der geçersin.;)
açtığın konuda hemen hemen herkese cevap vermişsin bana daha verme senin amacın takıma destek değil köstek olmak. kendin çal kendin oyna.:)
gerçek taraftar takımı iyi veya kötü günde destekleyendir
takım kupada önemli bir maça çıkıyor sen takımın çıkacağı maçtan bile bihabersin..takım kazanınca seviniyonmu merak ettim.:rolleyes:
Bunlar sloganvari çıkışlar. Takımın çıktığı maçı bilmiyormuşda falanmış da filanmış. sen cümleler kurarak, fikir üreterek benimle yarışamazsın. Sen git onun bunun yorumunun altında yalakalık yap. Şurada yaptığın yorumdan daha başarılı olursun.
amacın takıma destek değil köstek olmak--- hadi ya buna senmı karar vereceksın
kendin çal kendin oyna Sloganvari bile değil... basit
gerçek taraftar takımı iyi veya kötü günde destekleyendir... Ucuz slogan
takım kupada önemli bir maça çıkıyor sen takımın çıkacağı maçtan bile bihabersin.. İçinde fikir barındırmayan, aldığı cevap karşısında girdiği rengi tarfi eder bir iftira
takım kazanınca seviniyonmu merak ettim Burada da tüy dikmişsin
blacksky 17.04.2013, 12:19 Sikeci bulent'i geri getirin de bi rahatlayin artik arkadas.. kusa kusa bitiremediniz kininizi.
Ya arkadaşlar niye takımın olumsuz yönlerini belirtenleer tahammül edemiyorsunuz ya.
Gerçekleri nereye kadar örtpas edeceksiniz, ortada bazı şeylerin yanlış olduğu aşikar, ve bir çok kesiminde belirttiği bu sezon hoca faktörü ve hakemler, ve de bazı futbolcular, bunu söylemektemi suç, fikirdemi beyan etmeyelim,
Sivassporda etkili bir muhalefet kesimi olmadığı için zaten hep yanlışta ısrar ediliyor, kendi yaptığının doğru olduğu dikte ediliyor.
evet ben rıza hocayı beğenmiyorum,bazı futbolcular ruhsuz takımına sahip çıkmıyor, ben bunları düşünüyorum ve söylüyorum, bumu takıma zarar vercek,
peki yalan söyleyelim ozaman hoca ve takım harika dört dörtlük oynuyorlar, adamlar sahada yüreklerini koyuyorlar, yalandan gülüşlermi, bu tutum mu takıma fayda sağlar, yoksa gördüğün,, yanlış olduğunu ifade ettiğin şeyler mi takıma fayda sağlar.
--fikrini söyleyene vay efendim böyle günde provakasyon yapıyosun
-- fikrini söyleyene vay efendim sen sivaslı değilsin,
-- fikrini söyleyene vay efendim sen 3 büyütülmüşü tutuyosun,
-- fikrini söyleyene vay efendim bilmem ne bilmem ne
geçin bu işleri arkadaşlar, burda belkide kendimiz söylüyor kendimiz dinliyoruz, eleştirdiğimiz adamların belkide ruhları duymuyor, bura bi form ortamı herkes düşüncesini yazar, sende beğenmiyorsan eleştirirsin ama hakaret ederek kendi doğrularını benimsetmeye çalışamazsın,
bidaha söylüyorum sezon sonu Rıza hoca;
Go Home(İstanbul),
SİVASSPOR şampiyon
Ya arkadaşlar niye takımın olumsuz yönlerini belirtenleer tahammül edemiyorsunuz ya.
Gerçekleri nereye kadar örtpas edeceksiniz, ortada bazı şeylerin yanlış olduğu aşikar, ve bir çok kesiminde belirttiği bu sezon hoca faktörü ve hakemler, ve de bazı futbolcular, bunu söylemektemi suç, fikirdemi beyan etmeyelim,
Sivassporda etkili bir muhalefet kesimi olmadığı için zaten hep yanlışta ısrar ediliyor, kendi yaptığının doğru olduğu dikte ediliyor.
evet ben rıza hocayı beğenmiyorum,bazı futbolcular ruhsuz takımına sahip çıkmıyor, ben bunları düşünüyorum ve söylüyorum, bumu takıma zarar vercek,
peki yalan söyleyelim ozaman hoca ve takım harika dört dörtlük oynuyorlar, adamlar sahada yüreklerini koyuyorlar, yalandan gülüşlermi, bu tutum mu takıma fayda sağlar, yoksa gördüğün,, yanlış olduğunu ifade ettiğin şeyler mi takıma fayda sağlar.
--fikrini söyleyene vay efendim böyle günde provakasyon yapıyosun
-- fikrini söyleyene vay efendim sen sivaslı değilsin,
-- fikrini söyleyene vay efendim sen 3 büyütülmüşü tutuyosun,
-- fikrini söyleyene vay efendim bilmem ne bilmem ne
geçin bu işleri arkadaşlar, burda belkide kendimiz söylüyor kendimiz dinliyoruz, eleştirdiğimiz adamların belkide ruhları duymuyor, bura bi form ortamı herkes düşüncesini yazar, sende beğenmiyorsan eleştirirsin ama hakaret ederek kendi doğrularını benimsetmeye çalışamazsın,
bidaha söylüyorum sezon sonu Rıza hoca;
Go Home(İstanbul),
SİVASSPOR şampiyon
Kardesim agzina ve ellerine saglik imza atarim!!!
sezon sonu Riza insallah gider ( Riza GO HOME :D ) ama korkum var eger Avrupa gidersek Adam hayatta gitmez onu cooooook korkiyorum......
yeni sezon yeni TD sart!!!
Serdar63972 19.04.2013, 10:00 Benim başlık daha güzeldi... :) Çünkü çeken Rıza Hoca değil Sivasspor ve Sivaslı
Ferhat06 19.04.2013, 10:06 Benim başlık daha güzeldi... :) Çünkü çeken Rıza Hoca değil Sivasspor ve Sivaslı
İçinde Rıza hoca geçmeyen bir yorum yazarsan fakire sadaka vereceğim.:)
Serdar63972 19.04.2013, 10:07 İçinde Rıza hoca geçmeyen bir yorum yazarsan fakire sadaka vereceğim.:)
Bak bu.. Ver hadi... :)
Serdar63972 19.04.2013, 10:08 Bunun içinde verebilirsin... :)
İçinde Rıza hoca geçmeyen bir yorum yazarsan fakire sadaka vereceğim.:)
Sadakayı bana verebilirsin abi.:D
|
|