Orijinalini görmek için tıklayınız : İSTENİRSE GİDERİM
SivasSpor.Com 09.12.2005, 23:18 Sivasspor’un yıldız futbolcusu Hayrettin, hakkında çıkan transfer haberlerini yorumladı. Hayrettin, “Sivasspor’un menfaatleri doğrultusunda istenmesi halinde giderim”dedi.
Sivasspor’un Yıldız futbolcularından Hayrettin Yerlikaya son günlerde hakkında çıkan transfer haberlerini değerlendirdi. Sivasspor’un futbolcusu olduğun ve hala sözleşmesinin bulunduğunu ifade eden Yıldız futbolcu, “Transfer görüşmeleri için şuan erken. Çünkü hala lig bitmedi. Şuanda bana resmi olarak bir teklifte gelmedi”dedi,
Milli takımlar teknik sorumlusu Fatih Terim tarafından Milli Takım kampına çağrılan ve burada kampa girdikten sonra önceki gün ilimize dönen Hayrettin Yerlikaya, takımla birlikte çalışmalara başladı. Hafta sonunda karşılaşacakları Konyaspor’un çok güçlü bir ekip olduğunu ve galibiyet için çıkacaklarını söyleyen yıldız futbolcu, “Sakatlıktan yeni çıktım. Milli takım kampına katıldım. Burada gerekli tedavilerimi gördüm. Sakatlığım geçmiş durumda. Hocam forma şansı verirse Konya maçında forma giyebilirim. Konya maçını kesinlikle kazanmak istiyoruz. Çünük bzim için çok önemli. İlk yarı bitiyor. İkinci yarı işimiz dahada zorlaşacak. Bu nedenle bu maçtan galibiyet hedefliyoruz. Ankaragücü maçında da puan veya puanlar alarak ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz.”dedi.
Basın mensuplarının son günlerde hakkında çıkan transfer haberlerini hatırlatması üzerine, “Bana resmi olarak bir teklif gelmedi. Ama benimle bir çok kulübün yakından ilgilendiğini biliyorum. Ama benim ilk tercihim her zaman olduğu gibi Sivasspor olacaktır. Gelen teklifleri başta İdari Menajerimiz ve aynı zamanda da benim menajerim olan Bülent Uygun değerlendiriyor. Kendisi benimle konuştu. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzon gibi önemli kulüplerin benim için kendisi ile görüştüğünü söyledi. Ben herşeyi Yönetim ve menajerimi bıraktım. Sonuçta herkes benim iyiliğimi istiyor. Sivasspor’un menfaatleri doğrultusunda bin teklif gelirse ve Yönetimimiz git derse giderim”dedi.
ben yönetici olsam iyi para veren hangi kulüp olursa olsun satarım.
1967_DERNEK_10UR 09.12.2005, 23:34 SATILMASI GEREKİYORSA VE İYİ PARA VERİLİYORSA GİTMESİ İYİ OLUR...DAHA LİG BİTMEDEN TRANSFERLERLE FUTBOLCULARIN KAFASINI BULANDIRMAMAK LAZIM..
SİVASSPOR profesyonel bir klüb Hayrettinle yönetim oturup konuşacak Hayrettin gitmek istiyorum derse iyi para veren hangi klübse ona verilecek eğer Hayrettin gitmeyi kafasına takarda yönetim buna izin vermesse SİVASSPORda o dakikadan sonra yararı olacağını düşünmüyorum.Tabi en iyi ve en doğru kararı SİVASSPORu buralara taşıyan yönetim verecektir.
SİVASSPOR profesyonel bir klüb Hayrettinle yönetim oturup konuşacak Hayrettin gitmek istiyorum derse iyi para veren hangi klübse ona verilecek eğer Hayrettin gitmeyi kafasına takarda yönetim buna izin vermesse SİVASSPORda o dakikadan sonra yararı olacağını düşünmüyorum.Tabi en iyi ve en doğru kararı SİVASSPORu buralara taşıyan yönetim verecektir.
Aynen katiliyorum yazdiklarina arkadas.
karşılıklı anlaşarak gönderilebilir... zaten bu açıklamayı yaptığına görede aklında var gitmek demektir. zaten öyle bir durumda tutmakta hata olur....
gercek58li 10.12.2005, 02:47 Bunun sezon sonuna dogru gündeme getirilmesi daha dogru olurdu.
Simdiden oyuncunun kafasini bulandirmaya gerek yoktur...
HakkıTİMUÇİN 10.12.2005, 09:44 EĞER BÜYÜK TAKIM OLMAK İSTİYORSAK...EĞER ÖNÜMÜZDEKİ SENELERDE ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYORSAK...BU İŞ İYİ FUTBOLCULARI SATMAKLA OLMAZ..BU FUTBOLCULARI ELİMİZDE TUTMAMIZ LAZIM...TABİKİ FUTBOLCUNUNDA SİVASI İSTEMESİ ŞART...GİTMEK İSTEYENİ ZORLA TUTAMAZSINIZ...
AMA BEN HAYRETTİN'İN SİVASTAN GİTMEK İSTEYECEĞİNİ SANMIYORUM..O DOĞUŞTAN SİVASLI...
1967 dernek serkan20 10.12.2005, 10:07 lig bitince sivassporum menfaatleri doğrultusunda gitmesi en hayırlısı bence
ofgurleyuk78 10.12.2005, 10:12 Gitmek isteyeni zorla tutmak takimin zararina. Bence gittigi takimda ilk 11 de oynamayacaksa biraz daha kalsin derim.
1984zalim58 10.12.2005, 10:15 Lig bitiminde iyi fiyata ve kulübün menfaatleri doğrultusunda giderse daha iyi olur HAyrettin cok iyi futbolcu
extrasivas 10.12.2005, 11:03 simdi bunlari konusmak yanlis bence uygun zamanda eminim yoneticilerimiz sivasspor icin en iyisini yapacaklardir
34istanbul_58 10.12.2005, 12:39 şimdi bunların kunuşulması pek doğru değil futbolcunun kafasını karıştırmak hiç hoş olmayan bir davranıştır.şuan gitmesini olumlu karşılamıyorum lig bitiminde oturup konuşulur iki tarafında anlaşarak hem kendisi hemde sivassporumuzun menfaatleri doğrultusunda en iyi fiyatı kim verirse o kulube verilmesi daha uygun olacaktır.
ElbeyLi58 10.12.2005, 13:02 ...........................
Sivasspor’un yıldız futbolcusu Hayrettin, hakkında çıkan transfer haberlerini yorumladı. Hayrettin, “Sivasspor’un menfaatleri doğrultusunda istenmesi halinde giderim”dedi.
Sivasspor’un Yıldız futbolcularından Hayrettin Yerlikaya son günlerde hakkında çıkan transfer haberlerini değerlendirdi. Sivasspor’un futbolcusu olduğun ve hala sözleşmesinin bulunduğunu ifade eden Yıldız futbolcu, “Transfer görüşmeleri için şuan erken. Çünkü hala lig bitmedi. Şuanda bana resmi olarak bir teklifte gelmedi”dedi,
Milli takımlar teknik sorumlusu Fatih Terim tarafından Milli Takım kampına çağrılan ve burada kampa girdikten sonra önceki gün ilimize dönen Hayrettin Yerlikaya, takımla birlikte çalışmalara başladı. Hafta sonunda karşılaşacakları Konyaspor’un çok güçlü bir ekip olduğunu ve galibiyet için çıkacaklarını söyleyen yıldız futbolcu, “Sakatlıktan yeni çıktım. Milli takım kampına katıldım. Burada gerekli tedavilerimi gördüm. Sakatlığım geçmiş durumda. Hocam forma şansı verirse Konya maçında forma giyebilirim. Konya maçını kesinlikle kazanmak istiyoruz. Çünük bzim için çok önemli. İlk yarı bitiyor. İkinci yarı işimiz dahada zorlaşacak. Bu nedenle bu maçtan galibiyet hedefliyoruz. Ankaragücü maçında da puan veya puanlar alarak ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz.”dedi.
Basın mensuplarının son günlerde hakkında çıkan transfer haberlerini hatırlatması üzerine, “Bana resmi olarak bir teklif gelmedi. Ama benimle bir çok kulübün yakından ilgilendiğini biliyorum. Ama benim ilk tercihim her zaman olduğu gibi Sivasspor olacaktır. Gelen teklifleri başta İdari Menajerimiz ve aynı zamanda da benim menajerim olan Bülent Uygun değerlendiriyor. Kendisi benimle konuştu. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzon gibi önemli kulüplerin benim için kendisi ile görüştüğünü söyledi. Ben herşeyi Yönetim ve menajerimi bıraktım. Sonuçta herkes benim iyiliğimi istiyor. Sivasspor’un menfaatleri doğrultusunda bin teklif gelirse ve Yönetimimiz git derse giderim”dedi.
SEMİH-58 10.12.2005, 13:36 ĞİTMEK BİR YANA BU HABERLERİN ÇIKMASI BİLE KÖTÜ
Bln-Fatih58 10.12.2005, 19:40 BEN KALSIN DERIM!
serhat3358 10.12.2005, 20:41 SİVASSPOR profesyonel bir klüb Hayrettinle yönetim oturup konuşacak Hayrettin gitmek istiyorum derse iyi para veren hangi klübse ona verilecek eğer Hayrettin gitmeyi kafasına takarda yönetim buna izin vermesse SİVASSPORda o dakikadan sonra yararı olacağını düşünmüyorum.Tabi en iyi ve en doğru kararı SİVASSPORu buralara taşıyan yönetim verecektir.
BENDE DEDİKLERİNE KATILIYORUM.EN DOĞRU KARARI YİNE YÖNETİM VERECEKTİR.
eğer giderse hayatının yanlışını yapmış olur
yok olur gider bu fabrikada
Hasretim58 11.12.2005, 14:23 HAYrettim gitmek istiyorsa gitsin ama sunu bilsinki herzaman sivasin kapisi acikdir HER ZAMAN HER YRDE EN BÜYÜK SIVAS!! NE MUTLU SIVASLIYIM DIYENE
Hasretim58 11.12.2005, 14:24 HAYrettim gitmek istiyorsa gitsin ama sunu bilsinki herzaman sivasin kapisi acikdir HER ZAMAN HER YRDE EN BÜYÜK SIVAS!! NE MUTLU SIVASLIYIM DIYENE
hayrettin süper bir futbolcumuz satılmasın
1967_Dernek_Ayhan 11.12.2005, 19:56 SATILMASINI BENDE İSTEMİYORDUM AMA ARTIK DİYORUMKİ ......
SEN BU TAKIMDA DAHA FAZLA DURMA BÖYLE ORGANİZESİZ BİR TAKIMDA HARCANMA ........
Etem-Murat 11.12.2005, 21:36 COK İSTİYORSAN YOLUN ACIK OLSUN KAFANA BİR KERE GİDECEĞİM BÜYÜK TAKIMA GİRDİYSE SEN KUSURA BAKMA YARARLI OLAMAZSIN BUNDAN SONRA
YOLUN ACIK OLSUN HAYRETTİN
TeKYuMRuK 11.12.2005, 22:09 Bence 1 sene daha top oynamalı gittiği yerde harcanır...
GELENE KAPIMIZ AÇIK GİDENE EYVALLAH.SİVASSPOR ONDAN ÖNCEDE VARDI SONRADA OLACAK.BYE BYE HAYRO
LiS67_Uğur 12.12.2005, 10:02 bütçemize büyük bir kazanç yapacaksa gitsin derim.
Disi Kartal_58 12.12.2005, 10:21 Sivasspor ve Hayrettin için eğer hayırlı olacaksa gitsin
Sweetgirl 12.12.2005, 10:44 Sivasspor’un yıldız futbolcusu Hayrettin, hakkında çıkan transfer haberlerini yorumladı. Hayrettin, “Sivasspor’un menfaatleri doğrultusunda istenmesi halinde giderim”dedi.
Bence yönetim göndermemeli... Böyle bir futbolcuyu kendi eliyle rakibimize vermemeli...
CÜSSKB-Aynur 12.12.2005, 11:30 Hayrettin i çok iyi yerlerde görmek isterim. İstenen-aranan futbolcu olması bence gurur verici bir olay. Yönetim in ve kendisinin vereceği karara saygı duyarım,
serhankaburcuk 12.12.2005, 19:18 Sivasspor profesyonel bir kulüp Hayrettinde artık tam bir profesyonel futbolcu...Artık bu saatten sonra satılsınmı satılmasın mı tartışmaları yerine kulübe maddi açıdan ne getirebilir ne götürür gibi soruların sorularak tartışmanın yapılması daha uygun olur...Bence iyi para veren olursa Hem Hayrettin Hemde Anderson gönderilebilir...Oradan gelecek maddi kaynaklar ilede yeni Hayrettinler yeni Andersonlar bulunabilir...
SivasLady 12.12.2005, 19:27 Takim icin en uygun hangisiyse öyle yapilsin
esasinda bir cok iyi futbolcumuz varda
sans yok - ileride hepsi kendilerini gösterirler
twity_58 14.12.2005, 16:08 BEN GİTMESİNDEN YANA DEGILIM ..TAKIM BÖYLE GUZEL VE ILK SENMIZDE BUNU BOZMAYA PEK DE HAKKI YOK DIYORUM..HAYRETTIN KALMALI!!!
serhankaburcuk 14.12.2005, 20:52 Sivasspor profesyonel bir kulüp Hayrettinde artık tam bir profesyonel futbolcu...Artık bu saatten sonra satılsınmı satılmasın mı tartışmaları yerine kulübe maddi açıdan ne getirebilir ne götürür gibi soruların sorularak tartışmanın yapılması daha uygun olur...Bence iyi para veren olursa Hem Hayrettin Hemde Anderson gönderilebilir...Oradan gelecek maddi kaynaklar ilede yeni Hayrettinler yeni Andersonlar bulunabilir...
Gitmesin o bize lazım ama illada gitmek isterse yapıcak bişi yok...gitmek isterse takımda kalsada faydası olmaz...
serhankaburcuk 14.12.2005, 21:01 Gitmesin o bize lazım ama illada gitmek isterse yapıcak bişi yok...gitmek isterse takımda kalsada faydası olmaz...
Eğer kafa olarak gitmeyi aklına koyduysa zaten ikinci yarı başarılı olamaz...Bu sebebten eğer anlaşılmış ise gitmesi daha faydalı olur hem maddi açıdan hemde manevi açıdan....
|