İSTENİRSE GİDERİM
Sivasspor’un yıldız futbolcusu Hayrettin, hakkında çıkan transfer haberlerini yorumladı. Hayrettin, “Sivasspor’un menfaatleri doğrultusunda istenmesi halinde giderim”dedi.
Sivasspor’un Yıldız futbolcularından Hayrettin Yerlikaya son günlerde hakkında çıkan transfer haberlerini değerlendirdi. Sivasspor’un futbolcusu olduğun ve hala sözleşmesinin bulunduğunu ifade eden Yıldız futbolcu, “Transfer görüşmeleri için şuan erken. Çünkü hala lig bitmedi. Şuanda bana resmi olarak bir teklifte gelmedi”dedi,
Milli takımlar teknik sorumlusu Fatih Terim tarafından Milli Takım kampına çağrılan ve burada kampa girdikten sonra önceki gün ilimize dönen Hayrettin Yerlikaya, takımla birlikte çalışmalara başladı. Hafta sonunda karşılaşacakları Konyaspor’un çok güçlü bir ekip olduğunu ve galibiyet için çıkacaklarını söyleyen yıldız futbolcu, “Sakatlıktan yeni çıktım. Milli takım kampına katıldım. Burada gerekli tedavilerimi gördüm. Sakatlığım geçmiş durumda. Hocam forma şansı verirse Konya maçında forma giyebilirim. Konya maçını kesinlikle kazanmak istiyoruz. Çünük bzim için çok önemli. İlk yarı bitiyor. İkinci yarı işimiz dahada zorlaşacak. Bu nedenle bu maçtan galibiyet hedefliyoruz. Ankaragücü maçında da puan veya puanlar alarak ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz.”dedi.
Basın mensuplarının son günlerde hakkında çıkan transfer haberlerini hatırlatması üzerine, “Bana resmi olarak bir teklif gelmedi. Ama benimle bir çok kulübün yakından ilgilendiğini biliyorum. Ama benim ilk tercihim her zaman olduğu gibi Sivasspor olacaktır. Gelen teklifleri başta İdari Menajerimiz ve aynı zamanda da benim menajerim olan Bülent Uygun değerlendiriyor. Kendisi benimle konuştu. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzon gibi önemli kulüplerin benim için kendisi ile görüştüğünü söyledi. Ben herşeyi Yönetim ve menajerimi bıraktım. Sonuçta herkes benim iyiliğimi istiyor. Sivasspor’un menfaatleri doğrultusunda bin teklif gelirse ve Yönetimimiz git derse giderim”dedi.
|