Orijinalini görmek için tıklayınız : 2015-2016 Devre Arası Transfer
izecson_ea 05.01.2016, 12:14 Bizim yönetimden bir *** olmaz sezon sonu düşer bu takım(inşallah düşmeyiz) görünen oynun sonucu belli yok borçsuz klüpmüşüz yok her futbolcunun alacagını aksatmıyormuşuz ulann paraya kıyıp oyuncu mu alıyon borcun olsun federasyondan tv gelirlerinden sponsordan para gelirse transfer yapıyor benim bilmidiğim yönetici dediğin maddi olarak ta elini taşın altına koyandır ........ Yiyici tayfası olmuşlar artık
Abdullah yiğit , yekta ve barolese 6 milyon € verildi dedi,şok oldum,yaw bu paralar matbadamı basılıyor?,babanızın parası olsa bu kadar parayı verirmisiniz?ayıptır yaa,sergen istermiş ,yönetim istermiş beni ilgilendirmiyor,beni ilgilendiren,sivassporun yanlış transferi ve ödediğimiz paranın karşılığını alamamızdır,bu kadar parayı boş adamlara veren zihniyetleri kınıyorum,zaten sergeni hoca olarak beğenmiyordum,bu boş transferler için takımın parasını yektadır,hakandı,orhandı,enera moydu,i.akındı,erkandı,mehdiyd i abolaydı,berkandı ,vs vs gibi adamlara verdikten sonra hepten hoca moca olmadığını anladım:mad:,ara transferde adı geçen oyuncular sivası kurtaracak oyuncular değil,deniz yılmazve hasan listedeymiş,yaw akhisarın yedeğini biz nasıl kurtarıcı olarak görürüz,biz ts nin as kadrosunu bu bomboş oyuncu kadrosuyla darma duman ettik ,lig tarihinin istatistiklerini alt üst ettik ,deniz yılmaz o tsde bile oynayamadı bizimi kurtaracak ,klasik ptt lig oyuncuları bunlar,800 milyarı hasana ,denize vereceğinize 2 tane zıpkın gibi zenci getirin 250 şer bin € ya bunlardan daha iyidir,gençler nokta transferler yapıyor,eğer onları transferde sollayamazsak ,onlar bizi ligde sollar bizi uçuruma doğru yollar
Abdullah YİĞİT yalan söylüyor. Barelesin transfer marketteki fiyatına baksın. Ancak Yönetime yaranmak için onları kollamak düşüyor. Peki 6 tanede küme düşen takımdan futbolcu aldı onlara kaç para verdiler. Bunların süper liğde oynarken hiçmi izleyenleri olmadı
Abdullah YİĞİT yalan söylüyor. Barelesin transfer marketteki fiyatına baksın. Ancak Yönetime yaranmak için onları kollamak düşüyor. Peki 6 tanede küme düşen takımdan futbolcu aldı onlara kaç para verdiler. Bunların süper liğde oynarken hiçmi izleyenleri olmadı
€ 6 milyon demis bence 6 milyon TL demek istemistir. 6 milyon TL zaten
assagi yukari 2 milyon € eder, o da maaslari icinde toplam
Alacaklari ucrettir olabilir.
Morten58 05.01.2016, 15:20 Ve acikliyorum Etzaz Hussain transferi olmadi , gerceklesmedi. Cok para istemisler. Yönetim kabul etmedi.
asabibaba 05.01.2016, 15:22 Ve acikliyorum Etzaz Hussain transferi olmadi , gerceklesmedi. Cok para istemisler. Yönetim kabul etmedi.
aaaaaa hiç alışık olmadığımız bir durum......:mad::mad::mad::mad :
Has Sivas`li 05.01.2016, 15:27 Ve acikliyorum Etzaz Hussain transferi olmadi , gerceklesmedi. Cok para istemisler. Yönetim kabul etmedi.
Şaşırdıkmı... Hayır :D:D:D
Bu işe inanan varmıydı... Hayır :D:D:D
Efe Sivasspor 05.01.2016, 15:28 Bu kadar da kıyımsızlık olmaz tamam döküntüleri felan toplayacağımıza bir tane çok sağlam forvet ve stoper alın bu ne arkadaş ne kadar zormuş transfer yapmak
kagansenbas 05.01.2016, 15:31 Ve acikliyorum Etzaz Hussain transferi olmadi , gerceklesmedi. Cok para istemisler. Yönetim kabul etmedi.
Anganda da aynı muhabbet döndü.... ŞAŞIRMADIM
Şehri beğenmedi,çocuklarına okul yoktu,aktivite yokmuş,ailesi hoşlaşmamış.Bunlar bildiğimiz bahaneler artık yeni ve yaratıcı bahaneler bulun saygıdeğer yönetim.Bari bu konuda çalışın.
eyuphulagu 05.01.2016, 15:42 Zaten bu transfer olsaydı bugün imza attığını ve kampa katıldığını görürdük;bu olay sivasspor taraftarı için sürpriz olmadı;alıştık artık....Mutlaka alternatifi vardır;Ukrayna da oynayan oyuncunun da adı geçmişti..Eğer son dak. da Hussain gelmezse ben Belçika asıllı Brezilya nın transfer edileceğini düşünüyorum....Sivasspor bence fiyatların düşmesini bekliyor;sezon başında da transferler gecikmiş;son 2-3 günde Kone,Barelles,Yekta transferleri ard arda yapılmıştı...Umarım Hasan Kabze,Uğur Boral ı alıp 2. bir hataya düşmezler....Ben olsam Deniz yılmaz yerine g.s dan genç gurbetçi forveti kiralarım..Çünkü Deniz YILMAZ da son 2 yıl da fazla oynamadı;geçen yıl sakatlığı sonunda 4 ay oynamamıştı...Yeni bir sakatlık sorunu yaşanırsa sivasspor çok zor durumda kalır...İnşallah beklenen oyunculardan en azından 2 tane ilk 11 de oynayacak oyuncu transfer edilir....2 tane de yedek kulübesi için oyuncu alınırsa az da olsa bir umudumuz olur..Elimizde Yekta,İbrahim Akın gibi formsuz ve hazır olmayan oyuncu varken,Uğur B. ve İ.Akın laflarının basında yer alması sivassporu daha dazor durumda bırakır..Aman Dikkat!..2.yarı çok çok zor geçecek..
Bizim takım Acunun turnuvasına neden katılmadı yahu... Ne güzel kadro çıkartırdık biz. Hele devre arasındaki transferleri sonuçlanınca..üüff şampiyonluk kadro olurduk.. :D :D
Emin ol bu kadroyla orda da küme düşmeye oynardık.
Belki de biz bilmiyoruz ama squat ekibimiz acun turnuvasının maçlarını takip edip oyuncuların istatistiklerini tutuyorlardır.
Mazallah Hasan Kabze,Hakan Aslantaş,Uğur Boral şehri beğenmeyip fiyat artırırlarsa alternatif isimleri belirlemek için.
çorluluyiğido 05.01.2016, 16:20 bugünkü fanatikteki habere itibar etmeyin.angan transferi kesinlikle olmadı.başka bir yabancıyla görüşülüyor.
ayrıca etzaz huseyin transferi yatmadı.görüşmeler hala devam ediyor.
Antalya emrah başsan ve ahmet arasında içinde olduğu oyunculara kulüp bulmasını istemiş
Emrah işimize yarayabilir
Morten58 05.01.2016, 16:38 Prejuce Nakoulma ile görüşüldü , büyük rakamlardan dolayı basta vazgecilmisti bu transferden , daha sonra tekrar Sivasspor bütcesine uygun iyi bir teklif sunuldu , Nakoulma kabul ederse , Sivasspor'a gelebilir ,ama ciddi sekilde ilgilenen Kasimpasa , Bursaspor , Osmanlispor gibi kuluplerde var...
Etzaz Hussain olayi biraz ilginc olabilir , basta anlasildi , menejeri aldigi paranin 2 katini Hussain icin isteyince olumsuz yanit verildi , daha sonra tekrar arandi , yeni teklif götürüldü , eger verilen Parayi menejer Etzaz Hussain icin uygun görerse bu transfer gerceklesebilir...
Ya olur ya olmaz , ama su bir gercek menejerler'in büyük etkisi oluyor , transferi zorlastirma anlaminda.
Yarin insallah bu oyuncuyla Sivasspor'umuz her iki taraf anlasir ve transferimiz gerceklesir , cok kaliteli Avrupada oynayan Milli Takim seviyesinde bir Orta Saha oyuncusu. Bu oyuncu ofansif anlamda cok katki saglayacaktir isim ögrenemedim , Süpriz bir isim. Insallah olumlu sonuclanir.
Stoper ayayisimiz sürüyor, Okan Buruk hocamizin telefonla baglanarak Yerel Tv'ye aktardigi gibi. Almanyada 2 ligde oynayan oyuncuyla anlasma saglanamadi, ki iyi oldu bu Stoper gelseydi büyük bir kazik olurdu.
Dün süpriz yerli isim ile görüstügümüzü yazmistik , 'Bu ismi aciklamakda sakinca yok , bu futbolcunun adi Emrah Başsan , gelirse cok iyi bir transfer yapmis oluruz. Antalyaspor'un alternatifli güclü kadrosuna ve Eto'o nun sistemine uymadigi icin , Antalyaspor satmak istiyor.
Gelelim Forvet bölgesine :
Claude Angan ile kesin olarak anlasilamadi , dünde belirtmistik.
Hasan Kabze ile kesin anlastik.
Deniz Yilmaz ile kiralik olarak büyük ölcüde anlastik.
Birinci forvet adayi suan ABD liginde oynayan yabanci bir futbolcu.
batur0658 05.01.2016, 16:40 YETER !!! bazı arkadaşları tenzih ediyorum ama her görüşülen futbolcuya tamam oldu diyosunuz sonra anlaşılmayıncada parayı çok istedi diyosunuz...haberi yaymadan önce biraz bekleyin iş oluruna varsın ondan sonra yazın...
Morten58 05.01.2016, 16:46 YETER !!! bazı arkadaşları tenzih ediyorum ama her görüşülen futbolcuya tamam oldu diyosunuz sonra anlaşılmayıncada parayı çok istedi diyosunuz...haberi yaymadan önce biraz bekleyin iş oluruna varsın ondan sonra yazın...
Haklisin , baska isimlerde var , bu isimleri yazmadim. Sivasspor menfaatini düsünerek yazmadim,
Etzaz Hussain zaten Fanatik , TransferMerkezi herkes yazdi.
Angan ise Facebook'da yazildi. Yazilan isimleri yalanlarsak sacma olur.
Emrah Bassan'i yazmakda sakinca yok onun icin yazdim.
Yigido5897 05.01.2016, 16:50 Morten58 abd den görüşulen oyuncu Dom Dwyer olabilir mi :)
Efe Sivasspor 05.01.2016, 16:52 Ümit kurtu defans ihtiyacı olan süper lig takımları ister bence takasta kullansak bizde en azından bir mevkiyi bu sayede doldururuz
münihli_58 05.01.2016, 16:58 Yarin insallah bu oyuncuyla Sivasspor'umuz her iki taraf anlasir ve transferimiz gerceklesir , cok kaliteli Avrupada oynayan Milli Takim seviyesinde bir Orta Saha oyuncusu. Bu oyuncu ofansif anlamda cok katki saglayacaktir isim ögrenemedim , Süpriz bir isim. Insallah olumlu sonuclanir.
[/LIST]
Kenan Karaman veya Ceyhun Gülselam diyecegimde Sercan Sararer daha mantikli geliyor
Morten58 05.01.2016, 17:01 Yarin insallah bu oyuncuyla Sivasspor'umuz her iki taraf anlasir ve transferimiz gerceklesir , cok kaliteli Avrupada oynayan Milli Takim seviyesinde bir Orta Saha oyuncusu. Bu oyuncu ofansif anlamda cok katki saglayacaktir isim ögrenemedim , Süpriz bir isim. Insallah olumlu sonuclanir.
[/LIST]
Kenan Karaman veya Ceyhun Gülselam diyecegimde Sercan Sararer daha mantikli geliyor
Yazmayi unuttum türk yerli degil yabanci bu--
Artık sıkılmaya başladım/başladık....
Şabaann, oynah bi şeyler çalll....
Bunaldım, sıhıldım, daraldım vallahi...
DoomsDay58 05.01.2016, 17:09 Kampın ikinci günü de yavaş yavaş sona eriyor daha açıklanan tek bir transfer yok, kamp zaten 10 gün sürecek muhtemelen yarın da kampa katılan olmayacak kaldı 8 gün. Sözde transferler kampa yetişecekti, tabi yersen.
galiba kulüpte ciddi anlamda maddi sıkıntı var. sezon başında ve şimdi yapılmaya çalışılan transferler bunu gösteriyor. taraftardan gizlenen bir durum var gibi ama hayırlısı inşallah doğru transferler yapılır.
Bizim takım Acunun turnuvasına neden katılmadı yahu... Ne güzel kadro çıkartırdık biz. Hele devre arasındaki transferleri sonuçlanınca..üüff şampiyonluk kadro olurduk.. :D :D
Attila abi o kadar emin olma bence, valla orda oynayanlarda hem yetenek hem hırs var ordan bir karma yapsak bizimkilerden iyidir valla. Geçen birbirlerine girdi adamlar, bizimkileri öldürsen koşmuyor hırs önemli ..
Attila abi o kadar emin olma bence, valla orda oynayanlarda hem yetenek hem hırs var ordan bir karma yapsak bizimkilerden iyidir valla. Geçen birbirlerine girdi adamlar, bizimkileri öldürsen koşmuyor hırs önemli ..
Ohooo değerli kardeşim sen birde transfer yaparsak o zaman seyret kadromuzu... :D
Eğer amaç borçsuz kulüpse bu memlekette muhasebecinin mali müşavirin alasi var.
YÖNETİM İSTİFA!!!!!!
baliliiiiii 05.01.2016, 20:01 http://m.fanatik.com.tr/2016/01/01/euro-2016ya-grosicki-damgasi-639469
Herkes Eneramo, Batuhan, Orhan Gülle vs. gitti gözüyle bakiyor ama durum öyle degil. Bu futbolculara kendinize kulüp bulun denildi. Kulüp bulamazlarsa, ya da gitmek istemezlerse, yattiklari yerden para kazanacaklar.. ya da tek tarafli sözlesmeleri fesih edilip, ceplerine para konarak gönderilecek..
http://www.pembeoje.com/wp-content/uploads/2015/01/komik-iskelet-604x380.png
Transfer bekleyen Yiğido...
yiğido58sinan 05.01.2016, 20:47 http://www.pembeoje.com/wp-content/uploads/2015/01/komik-iskelet-604x380.png
Transfer bekleyen Yiğido...
ben (temsili değil)
babapiton 05.01.2016, 21:25 http://galeri.uludagsozluk.com/55/%C5%9Fener-%C5%9Fen_79442.jpg
Her Transfer sezonu sonunda Yiğidolar (Temsili Değil) :mad::mad:
Countach 05.01.2016, 21:26 Günde 50 kere girip bakıyorum bunaldım,sıkıldım yeter ya lanet olsun...:mad:
çorluluyiğido 05.01.2016, 21:50 YA SABIR....GELECEK İNŞALLAH TRANSFERLER
http://resimzade.com/Show.html?i=46525&token=42469 (http://resimzade.com/Show.html?i=46525&token=42469)
SON DAKIKA: Sivasspor sir gibi sakladigi forvet oyuncusunu transfer etti.
yalniz adami nereye sakladiklarini unuttular o yüzden aciklayamiyorlar :D :D :D
flarcone 05.01.2016, 22:04 Transfer edilen Amerika'daki forvetse yandık. Son 3 gündür menajerlerin Sivasspor'a önerdiği oyuncular sadece bize değil çoğu ptt takımına da öneriliyor. Menajerler bizim açığımızı bulmuş yüklendikçe yükleniyor. Bu Amerikalı Sivas'a Eskişehir Urfa Erciyes Balıkesir'e de önerildi ne dediğimi anlaşıössınızdır. Çıkıp derler bizim izlediğimiz oyuncular falan diye bende diyorum nah! İzlediğin oyuncu yazıklar olsun. 6 kişilik teknik heyet bu adamlar 2 aydır Sivas'ta eder kaba hesap 60gün çarp 6 360 yanı bunlar otursa günde bi maç izlese en aşağı 360 maç istediğimiz oyuncuyu nokta olarak alırdık. .
flarcone 05.01.2016, 22:07 Şuan Okan buruk verdiği listeden 2 oyuncuyla görüşülüyor diğerleri hep yattı hep menajerlerin sokak satıcısı rolüyle pazarladığı oyuncular ile görüşülüp anlaşılmaya çalışılıyor durum hiç iyi değil bende mahcubum size kusuruma bakmayın bitti dediğim transferlerde hep birşeyler çıktı bana bu haberleri verenlerde mahcup Hakkı'nızı helal edin.
citothehan58 05.01.2016, 22:19 Hiç umut kalmadı ki, napalım artık bu yolun sonunda hepimiz kanserden yolcuyuz anlaşılan. Allah bize sabır versin.
ikinci yarı işler daha kötüye gidecek gibi bir his var içimde ama hayırlısı :(
Şuan Okan buruk verdiği listeden 2 oyuncuyla görüşülüyor diğerleri hep yattı hep menajerlerin sokak satıcısı rolüyle pazarladığı oyuncular ile görüşülüp anlaşılmaya çalışılıyor durum hiç iyi değil bende mahcubum size kusuruma bakmayın bitti dediğim transferlerde hep birşeyler çıktı bana bu haberleri verenlerde mahcup Hakkı'nızı helal edin.
Canın sağolsun...
Bu ilk değil sonda olmayacak....
citothehan58 05.01.2016, 22:26 EY Yönetim Duy Sesimizi söyleye söyleye biktik sizden.
Transfer Yapin Artik bu kadar insanla dalga gecmekle hic mi utanmiyorsunuz?
http://img04.alkislarlayasiyorum.com/images/all_content_thumbnail/114/114087-34560.jpg
DoomsDay58 05.01.2016, 22:29 Şuan Okan buruk verdiği listeden 2 oyuncuyla görüşülüyor diğerleri hep yattı hep menajerlerin sokak satıcısı rolüyle pazarladığı oyuncular ile görüşülüp anlaşılmaya çalışılıyor durum hiç iyi değil bende mahcubum size kusuruma bakmayın bitti dediğim transferlerde hep birşeyler çıktı bana bu haberleri verenlerde mahcup Hakkı'nızı helal edin.
Bu açıklamaya bu görselle yanıt vermek istiyorum herhalde yeterince açıklayıcı olur
http://resimzade.com/Show.html?i=46531&token=32695 (http://resimzade.com/Show.html?i=46531&token=32695)
34MUAMMER58 05.01.2016, 22:31 Ben şahsen hersezon böyle transfer yatmalarına alışığım,şahsım adımada kimseye ne kızgınlığım nede kırgınlığım var,herkes biyerden bi haber bulmak için imil imil yöneticilerin ağzından bi isim almaya,yerli ve yabancı haber ajanslarından sivassporla ilgili bir metin buldummu paylaşmaya çalışıyor,neticede pazarlıkları bizler yapmıyoruz,devre arasında iyi transfer yapmanın ne kadar zor olduğunuda hepimiz biliyoruz,şu menejerlik sistemi çıktı mertlik bozuldu,futbolcuyu ikna ediyorsun ,menejeri olacak ..vatlar futbolcudan daha çok para istiyor yada 1 2 müşteri daha talip oldummu fiyat kızıştırıyor iş yatıyor ,bizim yönetimdede böyle iş bitirmek gibi özellik yok,nezaman şöyle iyi futbolcu bulurlar ,ya 50 bin € yüzünden kamptan yollarlar,ya 100 bin $ dolar daha az vermek için, imza aşamasından kalkarlar,sırf bu yüzden otomoyossi kamptan yollandı,hamdallah elimizin içinden kaçtı,karim saidi gibi, sivasspora 7 yıl stoper aratmayacak adamları 100 bin $ yüzünden elimizden kaçırdık,örnekleri çoğaltmak mümkün,sivassporun herkuruşu elbetteki değerlidirde,bu değeri hasan yurt gibi,bednar gibi,ersen martin,ibrahim yılmaz,ahmet şahbaz,oldoni sandro,rengifo,batuhan ,yekta,doğa ve daha nice boş adamlara milyon € roları sayarken gözönünde bulunduracaksın,dahada olmadı zor kullanacaksın, menejerin ağzına sokacaksın makineyi , cebine 5 10 bin dolar sakal atıp sesini çıkartma diyeceksin bitecek.
yigido yakup 05.01.2016, 22:32 Transfer edilen Amerika'daki forvetse yandık. Son 3 gündür menajerlerin Sivasspor'a önerdiği oyuncular sadece bize değil çoğu ptt takımına da öneriliyor. Menajerler bizim açığımızı bulmuş yüklendikçe yükleniyor. Bu Amerikalı Sivas'a Eskişehir Urfa Erciyes Balıkesir'e de önerildi ne dediğimi anlaşıössınızdır. Çıkıp derler bizim izlediğimiz oyuncular falan diye bende diyorum nah! İzlediğin oyuncu yazıklar olsun. 6 kişilik teknik heyet bu adamlar 2 aydır Sivas'ta eder kaba hesap 60gün çarp 6 360 yanı bunlar otursa günde bi maç izlese en aşağı 360 maç istediğimiz oyuncuyu nokta olarak alırdık. .
El elin esegini türkü söylerek ararmis Okan hocada demekki 6 aydir bos ve hic oyuncu havuzu olusturmamis ekonomik olarak kategorize liste hazirlamamis
Allah yardimcimiz olsun.
gözü teknikdirektorlukte olmayan isi bilen icimizden manager cikarmadikca cok daha ahlar vahlar cekeriz.
eyuphulagu 05.01.2016, 22:42 N'doye, Esteban Alvarado, Douglas, Salih Dursun, Alper Uludağ, Soner Aydoğdu, İshak Doğan ve Fatih Atik ile de vedalaşılması an meselesi.Kaynak:haber7.com.... .Trabzonspor yukarda ismi geçen oyuncuların kendilerine kulüp bulmasını isteyecekmiş...En azından bu oyunculardan bazıları işimize yarayabilir diye düşünüyorum...Çünkü sivassporun şu anda almayı düşündüğü bir çok oyuncuu almadığından en azından trabzonsporun bırakmayı düşündüğü bu oyuncular bizim takıma yararlı olmaz mı? Satın almasak da kiralık olarak bu oyunculardan 3 tanesi alınsa iyi olmaz mı?...Karar tabi ki yönetimin biz sadece paylaşıyoruz...Bir an önce kamp bitmeden takıma yararlı oyuncular alınırsa hem sivasspor kazanacak hem de Okan hoca rahat bir uyku uyuyacaktır diye düşünüyorum..
yerliturkuaz 05.01.2016, 22:43 Şuan Okan buruk verdiği listeden 2 oyuncuyla görüşülüyor diğerleri hep yattı hep menajerlerin sokak satıcısı rolüyle pazarladığı oyuncular ile görüşülüp anlaşılmaya çalışılıyor durum hiç iyi değil bende mahcubum size kusuruma bakmayın bitti dediğim transferlerde hep birşeyler çıktı bana bu haberleri verenlerde mahcup Hakkı'nızı helal edin.
Alıştık biz artık bu duruma o kadar alıştık ki insan şaşıramıyor. Hele hele Gaspar'dan sonra insan herşeye hazırlıklı gibi birşey. Bize Hasan Kabze gibi oyuncular gelir. Adamların emeklilik öncesi durağı oluruz. Hani derler ya Katar'dan önceki durak Türkiye'dir derler ya. Şuan ki durumumuz da bizim de aynen öyle. Emeklilik öncesi son durak Sivasspor...
Sivasli010 05.01.2016, 22:48 Yeminle bu siteye girince ve transfer gormeyince kalbim agriyior, resmen goz gore gore ligden dusucez (heralde ozaman bende kalpden giderim ve sivasi birinci ligde birdaha goremem) allahini seversen bu transfer politikasi baska takimda varmi ya biktim artik vallahi kalbim agriyior
Resmen ban isticem ve siteye birdaha girmim diye, yoksa vucudum cok zarar gorer....
Sanırım bu kez gerçekten ve maalesef...
Sıkı tutunun düşüyoruz ..!
Bu güne kadar destek olduğum yönetim bu transfer döneminde de eski performanslarından hiç birşey kaybetmeyerek bir kez daha taraftarın gönlünü almaya devam ediyor.
Ama herşeye rağmen abiler kardeşler acele etmeyin daha bugün 3.gün oldu resmi transfer dönemi başlayalı.
Ne yapsak bilemedim çıkarıp U21 i oynatsınlar bence fazla zorlamaya gerek yok.
Ama şu Faruk Taşseten ve Erdal Sarılar yöneticiliklerini bi gözden geçirsinler. Abi bari taraftarı aydınlatacak özenli bi basın açıklaması yapın Allah aşkına ...
batur0658 05.01.2016, 23:08 Transfer edilen Amerika'daki forvetse yandık. Son 3 gündür menajerlerin Sivasspor'a önerdiği oyuncular sadece bize değil çoğu ptt takımına da öneriliyor. Menajerler bizim açığımızı bulmuş yüklendikçe yükleniyor. Bu Amerikalı Sivas'a Eskişehir Urfa Erciyes Balıkesir'e de önerildi ne dediğimi anlaşıössınızdır. Çıkıp derler bizim izlediğimiz oyuncular falan diye bende diyorum nah! İzlediğin oyuncu yazıklar olsun. 6 kişilik teknik heyet bu adamlar 2 aydır Sivas'ta eder kaba hesap 60gün çarp 6 360 yanı bunlar otursa günde bi maç izlese en aşağı 360 maç istediğimiz oyuncuyu nokta olarak alırdık. .
kardeş sen canını sıkma bu yönetimi bir kaç yıldır takip eden bizler zaten bir şekilde transferlerin öyle yada böyle yatacağını içten içe biliyorduk ama işte yüzsüzlükle bir umut diyorduk ...durum onu gösteriyor ki mağlesef mantığımızda aklımızda yine haklı çıktı ne diyelim hakkımızda hayırlısı
Sanırım bu kez gerçekten ve maalesef...
Sıkı tutunun düşüyoruz ..!
Bu güne kadar destek olduğum yönetim bu transfer döneminde de eski performanslarından hiç birşey kaybetmeyerek bir kez daha taraftarın gönlünü almaya devam ediyor.
Ama herşeye rağmen abiler kardeşler acele etmeyin daha bugün 3.gün oldu resmi transfer dönemi başlayalı.
Ne yapsak bilemedim çıkarıp U21 i oynatsınlar bence fazla zorlamaya gerek yok.
Ama şu Faruk Taşseten ve Erdal Sarılar yöneticiliklerini bi gözden geçirsinler. Abi bari taraftarı aydınlatacak özenli bi basın açıklaması yapın Allah aşkına ...
Son olarakda şu var Nakoulma bize ilaç olacak adam değil fazla kıçını kaldırmaya gerek yok iki senedir düşmemeye oynayan takımın adamını alıp senelik 1.2 ve 1.5 m. euro verilmez.
Şahsi kanaatim
Efe Sivasspor 05.01.2016, 23:21 Ligde şu anda eskişehir mersin idmanyurdu trabzon hatta gs bile paraya ihtiyacı olan kulüpler çal kapısını hepsinde de işimize yarayacak futbolcular var
sebasteia 06.01.2016, 07:01 Şuan Okan buruk verdiği listeden 2 oyuncuyla görüşülüyor diğerleri hep yattı hep menajerlerin sokak satıcısı rolüyle pazarladığı oyuncular ile görüşülüp anlaşılmaya çalışılıyor durum hiç iyi değil bende mahcubum size kusuruma bakmayın bitti dediğim transferlerde hep birşeyler çıktı bana bu haberleri verenlerde mahcup Hakkı'nızı helal edin.
tasalanma yiğidim, biz bu zırtoluklara çok maruz bırakıldık. yönetimin bir kez daha zırtoluk yapması kimseyi şaşırtmayacak...
halilxx58 06.01.2016, 08:54 Faruk Tasseten, Erdal Sarilar, Mehmet Oflaz gibi yetersiz is adamlarini yönetimde tutan Mecnun Baskan, sanada yaziklar olsun. Bu adamlarin Sivasspora ne faydasi olduda yillardir yönetimdeler. Hepside is adami, kendi sirketlerini böyle yönetseler hepside batardi simdiye. Sivasspor üzerinden isim yaptilar.
Yokmu Sivassporun ganimetlerinden yararlanmak isteyen baska is adamlari, birazda onlar kazansin ne olur sanki.
flarcone 06.01.2016, 12:29 yazmak istemitorum ama menajerlerin önerdiği oyunculara kaldık skandal oyuncular öneriliyor hakımızda hayırlısı ama 1 lafım var eğer bu sefer de transferler tutmaz lig bizim için kötü biterse isyan bayrağını çekerim kimse kusuruma bakmasın. ve burada o yönetimdekilerle ilgili tüm kirli çamaşırları dökerim.
yazmak istemitorum ama menajerlerin önerdiği oyunculara kaldık skandal oyuncular öneriliyor hakımızda hayırlısı ama 1 lafım var eğer bu sefer de transferler tutmaz lig bizim için kötü biterse isyan bayrağını çekerim kimse kusuruma bakmasın. ve burada o yönetimdekilerle ilgili tüm kirli çamaşırları dökerim.
Kirli giden bir şey varsa transfer sezonunun yada küme pozisyonunu beklemeye gerek yok bence... Taraftarın herşeyi bilmeye hakkı var...
Yapılan işlerin kirli veya temiz, yasal veya gayri yasal olup olmadığını kuvvetli delillerle ortaya koymak gerekir.Yoksa başınıza iş açarsınız.
En şiddetli yönetim savunucularının bile kabul ettiği bir gerçek var ortada beceriksizlik,basiretsizlik,ay mazlık,işbilmezlik yüzünden takımın adım adım kümeye doğru gittiği.
Bu bile mevcut yönetimin çekip gitmesi için yeterli bir durum.
sivasfutbol 06.01.2016, 13:11 yazmak istemitorum ama menajerlerin önerdiği oyunculara kaldık skandal oyuncular öneriliyor hakımızda hayırlısı ama 1 lafım var eğer bu sefer de transferler tutmaz lig bizim için kötü biterse isyan bayrağını çekerim kimse kusuruma bakmasın. ve burada o yönetimdekilerle ilgili tüm kirli çamaşırları dökerim.
Aman kardeşim akıllı ol devlet bile başedemiyor başına işmi acmak istiyorsun sonra sivasspor yönetiminde böyle şeyler olmaz başkanımız kör kuruşun hesabını sorar ona güveniyprum yanlıız transfer yapmayı bilmiyorlar hata yapıyorlar ondan dolayı sıkıntı cekiliyor derim.
arasan58 06.01.2016, 13:44 Mecnun Otyakmaz'ın gitme vakti geldi. Takımı küme düşürmeden hemen gitmeli. Transferlerden önce konuşulması gereken şey basiretsiz yönetimdir.
Countach 06.01.2016, 14:08 Herkes biliyor Mecnun beyin sütten çıkmış ak kaşık olmadıgınıda neyse konuşsak kim takacak bizi ..
çorluluyiğido 06.01.2016, 16:01 5 oyuncu ile anlaşılmış.
claude angan transferi olmadı.önceden dediğim gibi.
etzaz hussein hayırlı olsun yarın kampa katılacak.
hasan kabze hayırlı olsun.
2 yabancı forvet alınacak.biri abdeden.
mustafa_kavak58 06.01.2016, 16:08 5 oyuncu ile anlaşılmış.
claude angan transferi olmadı.önceden dediğim gibi.
etzaz hussein hayırlı olsun yarın kampa katılacak.
hasan kabze hayırlı olsun.
2 yabancı forvet alınacak.biri abdeden.
Kim bu 2 yabanci forvet acaba biri abddeden demisin onu ismini duyduk diyeri kim duyan varmi ??
5 oyuncu ile anlasildi yaziyo
1.etzaz hussain (orta saha )
2.hasan kabze ( forvet)
3. yabanci forvet ABD
4 yabanci forvettt ?
5.?
kim bunlar anlasildiysa aciklansin yeter artik :confused:
çorluluyiğido 06.01.2016, 16:15 Kim bu 2 yabanci forvet acaba biri abddeden demisin onu ismini duyduk diyeri kim duyan varmi ??
5 oyuncu ile anlasildi yaziyo
1.etzaz hussain (orta saha )
2.hasan kabze ( forvet)
3. yabanci forvet ABD
4 yabanci forvettt ?
5.?
kim bunlar anlasildiysa aciklansin yeter artik :confused:
abdli oyuncunun adı kesin değil.dom dywer adı geçiyor ama o sadece bir tahmin.büyük ihtimal de o oyuncu değildir çünkü.duyduğuma göre abddeki vasat bir oyuncuymuş.
mustafa_kavak58 06.01.2016, 16:27 abdli oyuncunun adı kesin değil.dom dywer adı geçiyor ama o sadece bir tahmin.büyük ihtimal de o oyuncu değildir çünkü.duyduğuma göre abddeki vasat bir oyuncuymuş.
bile bile neden vasat oyuncu alinirki anlamiyom
flarcone 06.01.2016, 16:29 bile bile neden vasat oyuncu alinirki anlamiyom
ABD de ki oyuncu 5 PTT takımına birden önerilen bir oyuncu ücreti 200 bin dolar civarımda ucuz diye alınıyor vasat
Has Sivas`li 06.01.2016, 16:34 Bunlari okudukca insan öhh oluyur be kardesim...
Bu işin resmen .... çıktı!!!
yigido yakup 06.01.2016, 16:42 ABD de ki oyuncu 5 PTT takımına birden önerilen bir oyuncu ücreti 200 bin dolar civarımda ucuz diye alınıyor vasat
Ben parasina puluna bakmam malin kalitesine bakarim takima ne katki yapacak ona bakarim 5 ptt takimina önerilmis olmasi benim benim fikrimi degistirmez önemli olan hoca bu oyuncuyu izledimi? transfer raporunda varmi?referanslari neler?bunlar varsa alin gelin parasi bizim isimiz degil
yok hocada bizim gibi Transfermark sitesine bakip youtube den izlediyse Allah yardimcimiz olsun insallah piyango vurur dualarimiz tutar Emenike gibi topcu cikar.
böyle menajerlerin teklif ettigi oyunculardan pek bir verim alinacagini düsünmüyorum. talibi olmayan oyuncular sonucta....
ya tutarsa diye düsünüyorlarsa, afrikadan 17-18-19 yaslarinda oyuncular getirsinler, belki onlardan tutan olur...
Türkiye'de transferler genelde nasil oluyor?
- hoca eksik bölgeleri belirliyor
- hoca listesini yönetime veriyor
- yönetim transfer döneminin acilmasini bekliyor
- yöneticiler calistiklari menajerlerle baglantiya geciyor
- menajerler ellerindeki oyunculari kulüplere öneriyor
- VE cantadan tavsan cikiyor
- buna kisaca ya tutarsa transferi deniyor
- bu gel esnasinda tabii bazilari ceplerini bir güzel dolduruyor.
Peki normalde nasil olmasi gerekir?
- hoca bölgeleri belirler
- lig devam ederken o bölgeler icin futbolcular izlenir (üst düzey kulüplerde bunu scoutlar yapar)
- her bölge icin a,b,c secenegi vardir.
- listeyi yönetime verir
- yönetim o futbolcular ve kulüpleri ile baglantiya gecer
. 1. siradaki olmazsa 2. siradaki ile baglanti kurulur. 2 olazsa 3 vs.
- futbolcular transfer edilir ve kampa yetisir...
eyuphulagu 06.01.2016, 17:03 Sosyal medyada haber kirliliği artmış durumda;Herta Berlin de oynayan bu yıl Bundesliga da 9 tane gol atan Fildişili Salamon Kalou yu bile sivassporun istediğini yazmışlar...Transferleri bu kadar geciktirirsen olacağı budur işte..Kimse hiçbir açıklama yapmıyor;taraftar bile ne yapacağını bilemiyor,herkesde bir tedirginlik var...1-2 tane en azından imza atılsa ortalık aydınlanacak...Angan'ın da yarın Hussain ile birlikte imza atacağını söyleyenler bile var...Açıkcası ortalık toz duman,umarım kısa zamanda her taraf aydınlanır.....
50sekiz bir ekleme yapayım;
Büyük takımlar ve bu işi profesyonel yapanlar, takip edilen oyuncuyla ilgili eğitim, davranış, karakter gibi özellikleri öğrenilir. Uyumlu çalışıp çalışmayacağı, kişisel özellikleri, konuştuğu dil ve bölgenin iklim v.b. gibi yapısına uyum sağlayıp sağlayamayacağı farklı kaynaklardan öğrenilir. Ayrıca mevcut kontratı ve bitiş tarihi ve daha önceki takımlarında sorun çıkarıp çıkarmadığını da profesyonel olarak araştırırlar.
Bu tarz araştırılan oyunculardan bir gözlem havuzu yapılır. İhtiyaç durumunda veri bankası gibi bu bilgilerden yararlanırlar.
flarcone 06.01.2016, 17:15 Hüseyin İstanbul'da.
flarcone 06.01.2016, 17:16 Bugün 1 yabancı daha İstanbul'a geliyor.
Hüseyin İstanbul'da.
Imh ımh ımh inanmiycam inat değil mi inanmiycam :)
eyuphulagu 06.01.2016, 17:19 EDİTÖRÜN NOTU :
Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir.
Lütfen kurallara uyarak yorumlarınızı küçük harflerle yazınız.
Morten58 06.01.2016, 17:19 Benim akrabalarim 24 saat istanbulda.
Önemli olan imza atmasi , Etzaz imza atarsa anlasirlarsa, yarin Antalya kampina katilabilir.
Insallah olur bu transfer, biz yorulduk , yönetim yorulmadi. Insallah hayirlisiyla bitirirler transferleri.
yiğido58sinan 06.01.2016, 17:19 bizim transferler istanbuldayken patlıyor hep, ya imza atıp öyle indirsiner ya da Sivas'a gelsin direk :)
Has Sivas`li 06.01.2016, 17:59 Hüseyin İstanbul'da.
Hangi Hüseyin bu gardaş, bakkal Huseyin mi? :)
triper58 06.01.2016, 18:00 böyle menajerlerin teklif ettigi oyunculardan pek bir verim alinacagini düsünmüyorum. talibi olmayan oyuncular sonucta....
ya tutarsa diye düsünüyorlarsa, afrikadan 17-18-19 yaslarinda oyuncular getirsinler, belki onlardan tutan olur...
Aynen gitsinler Afrika'ya özellikle müslüman ülkelerden yaşları genç oyunculardan 5 adam getirsen illaki biri tutar.
çorluluyiğido 06.01.2016, 18:03 Hangi Hüseyin bu gardaş, bakkal Huseyin mi? :)
norveç ligi ekiplerinden molde FK forması giyen 22 yaşındaki pakistan asıllı norveçli ortasaha orta ve forvet arkasında oynayabilen ortasaha oyuncusu ETZAZ HUSSAIN.ama sözleşmesi bittiği için oyuncu şuan boşta.
Hangi Hüseyin bu gardaş, bakkal Huseyin mi? :)
Kardeşim güldürdün.
inşallah geldiyse hussain hayırlı olsun.
Has Sivas`li 06.01.2016, 18:06 norveç ligi ekiplerinden molde FK forması giyen 22 yaşındaki pakistan asıllı norveçli ortasaha orta ve forvet arkasında oynayabilen ortasaha oyuncusu ETZAZ HUSSAIN.ama sözleşmesi bittiği için oyuncu şuan boşta.
Yok yok, bu O değildir :D
çorluluyiğido 06.01.2016, 18:13 Yok yok, bu O değildir :D
çaycı hüseyin o zaman:D
flarcone 06.01.2016, 18:27 Hangi Hüseyin bu gardaş, bakkal Huseyin mi? :)
Benim emmoğlu gelmişsde onu yazayım dedim :)
imzalar atılıp bu oyuncular sahaya çıkmadan inanmamak gerek...
çorluluyiğido 06.01.2016, 19:08 imzalar atılıp bu oyuncular sahaya çıkmadan inanmamak gerek...
emin ol yarın etzaz huseyin transferi yattı haberini duyacaksın.söz konusu bizim yönetimse....
Esrarenqiz 06.01.2016, 19:36 Arkadaşlar görüşülen forvet ABD liginden değil. Oyuncu ABD li. Siyahi bir forvet aklınıza bi isim gelmiştir umarım. Hatta bi ipucu daha veriyorum daha önce süper ligdede oynadı yarım sezon olması lazım. Ama zor yani umutlanmayın. Bize gelmez. Zaten bizde a-la-ma-yız.
Be-ce-re-me-yiz.
Etsiz Hüseyin hayırlı olsun gelmiş bugün iyi futbolcu mu işte bu soru işareti
çorluluyiğido 06.01.2016, 19:49 Arkadaşlar görüşülen forvet ABD liginden değil. Oyuncu ABD li. Siyahi bir forvet aklınıza bi isim gelmiştir umarım. Hatta bi ipucu daha veriyorum daha önce süper ligdede oynadı yarım sezon olması lazım. Ama zor yani umutlanmayın. Bize gelmez. Zaten bizde a-la-ma-yız.
Be-ce-re-me-yiz.
Nerden duydun bilmiyorum ama oyuncu abd liginden ve siyahi degil.ayrica vasat alti bir futbolcu.
Arkadaşlar görüşülen forvet ABD liginden değil. Oyuncu ABD li. Siyahi bir forvet aklınıza bi isim gelmiştir umarım. Hatta bi ipucu daha veriyorum daha önce süper ligdede oynadı yarım sezon olması lazım. Ama zor yani umutlanmayın. Bize gelmez. Zaten bizde a-la-ma-yız.
Be-ce-re-me-yiz.
Türkiye liginde bulunan iki forvet var biri Adu diğeri Altidore, Adu PTT'de oynadı. Süper Ligde oynayan Altidore çok gezgin bir oyuncu, devre arasında yapılacak transfer değil, hazır oyuncu lazım bize .. O değilde oyuncuları bilmece gibi yazmasanız arkadaşlar yönetimin bile bakmadığı siteye yabancı takımlar hiç bakmaz eğer böyle yazmanızı sebebi bu ise ..
silverli 06.01.2016, 20:18 hakan çalhanoğlunun kenan sofuoğluna ne kadar yabancıysa bizde transfere okadar yabancıyız.
''sileriz kardeş sıkıntı etme'' ;)
Esrarenqiz 06.01.2016, 20:29 Jozy Altıdore. Alınır veya alınmaz ama ilgileniyoruz.
Kamil Grosicki 06.01.2016, 20:29 MLS Liginden görüşülen oyuncu büyük ihtimal ile bir dönem Bursaspor forması da giyen Jozy Altidore.
Kamil Grosicki 06.01.2016, 20:30 Zaten yazılmış şimdi gördüm kusura bakmayın.
eyuphulagu 06.01.2016, 20:45 MLS Liginden görüşülen oyuncu büyük ihtimal ile bir dönem Bursaspor forması da giyen Jozy Altidore.
...........................Yal nız Altidore MLS ligi takımlarından Toronto nun oyuncusu....Toronto da geçen yıl 25 maçta 13 tane de gol atmış;sözleşmesi 2020 ye kadar gözüküyor ve 3.5milyon euro ya da geçen yıl transfer olmuş.....Bu yılki durumunu açıkcası bilmiyorum..... MLS ligi bitti mi devam ediyor mu takip de etmedim..Şartları belli olan bir oyuncu;bizim kulübün ne şartlarda oyuncu aldığını da hepimiz biliyoruz......Ben açıkcası gelmesini isterim ama başkan hangi şartlarda onu transfer eder açıkcası kestirmek zor...Dönüp dolaşıp biz yine Angan ı almayalım.....Enaramo da da aynı durum olmuştu..Yine bu yılın başında Akhisar a gelen golcü oyuncu ile anlaşılmamıştı..Aradan bir süre geçmiş;bir de baktık ki Kolombiyalı dönüp dolaşıp Akhisar a imza attı..Transferlerde bu tür şeyler devamlı oluyor....Golcü konusunda acaba şu ingiltere 2. liginde oynayan siyahi forvet ile anlaşılmış olmasın;İngiltere gazetelerinde de adı geçmişti de..1-2 gün içinde mutlaka birilerini alacaklar;sonsuz kadar da saklayacak değiller....İnşallah hayırlısı olur..
Kamil Grosicki 06.01.2016, 20:54 Bana kalırsa Altidore gibi ağır bir forvet yerine Obafemi Martins gibi çok süratli topla birlikte adam eksiltebilen savunma arkasına sarkabilen bir forvet daha çok işimize yarar ama hayırlısı
güneşyurdu 06.01.2016, 21:04 atan ile tutanın iyi olmazsa küme düşer takım...
çorluluyiğido 06.01.2016, 21:18 Bana kalırsa Altidore gibi ağır bir forvet yerine Obafemi Martins gibi çok süratli topla birlikte adam eksiltebilen savunma arkasına sarkabilen bir forvet daha çok işimize yarar ama hayırlısı
siz baya bir yüksekten uçuyosunuz ya hadi neyse.2.lig ayarında bir oyuncuyla görüşüyoruz altidore nerden çıktı gerçekten çok merak ediyorum.
Arkadaşlar yönetimdeki bir yakınım ile az önce görüştüm,
Etzaz Hussain Mecnun Başkan ile birlikte İstanbul'da yemekteymiş, Angan da Erdal Sarılar ile birlikteymiş. Fakat Angan uçaktan tok indiği için onlar yemek yememişler, çay ile yetinmişler. Altidore ise niyetliymiş, bu nedene o bu yeme içme mevzularına dahil olamamış. Ayrıca Rusya liginden bir forvetle görüşüyoruz. Sarı saçlı, çekik gözlü ve zenci. Hatta size bir ipucu daha, kayınvalidesi bu sene Ayvalık'tan yazlık aldı.
Haberler için takipte kalın...
sebasteia 06.01.2016, 21:40 Arkadaşlar yönetimdeki bir yakınım ile az önce görüştüm,
Etzaz Hussain Mecnun Başkan ile birlikte İstanbul'da yemekteymiş, Angan da Erdal Sarılar ile birlikteymiş. Fakat Angan uçaktan tok indiği için onlar yemek yememişler, çay ile yetinmişler. Altidore ise niyetliymiş, bu nedene o bu yeme içme mevzularına dahil olamamış. Ayrıca Rusya liginden bir forvetle görüşüyoruz. Sarı saçlı, çekik gözlü ve zenci. Hatta size bir ipucu daha, kayınvalidesi bu sene Ayvalık'tan yazlık aldı.
yarısında ayıktım hacım :D yarısına kadar baya ciddi okudum.
çorluluyiğido 06.01.2016, 21:40 Arkadaşlar yönetimdeki bir yakınım ile az önce görüştüm,
benden bir ipucu babası nijeryalı anası japon kendisi rusya doğumlu bir forvet.2.15 m. boyu ile tüm kafa toplarını alıyor.cicinho asist sayısını artırmak için yönetime tavsiye etmiş.
Artık millet DAŞ daşıyor...
Ne günlere kaldık :D
Artık millet DAŞ daşıyor...
Ne günlere kaldık :D
Ummadığın baş yarar gardaş
Sivasli010 06.01.2016, 21:59 Messi kapidan dundu, Erdal Sarılar Messinin Boyunu posunu gorunce begenmeyip imzayi attirmadi
silverli 06.01.2016, 22:02 Arkadaşlar yönetimdeki bir yakınım ile az önce görüştüm,
bravo valla tam bize göre bir senaryo :))
Kaçan balık büyük olur.
Sivasspor bir süredir takip ettiği ve bitirme aşmasına getirdiği Yunan adalarında yakaladığı levrek i kızıl ırmakta kaybetti. :)
Bana birşeyler oldu hec iyi dealim soyha transferler yüzünden gendimden geçim.
kagansenbas 07.01.2016, 01:32 Öyle yada böyle transfer olacak fakat ilk yarı gibi olacağa benziyor.. Yasasını boş ve ruhsuz adamlar, her maç mağlubiyet yada beraberlik korkusu, sezon sonuna doğru lig de kalma çabaları hoca değişikliği, kadro dışı kalan oyuncular önemli sakatlıklar vs vs... Bu yönetimin değişmesi şart. Başkan da istifa etse illa ki birisi çıkar böyle bi takım sahipsiz kalmaz korkmayın... Şu an takıma sahip çıkmayan sivaslı iş adamları çok ama takımın başı boşalırsa mangalda yenen etin tadı başka olur hesabı başkanlık için atlarlar Sivasspor'un üstüne... Ki bence bu gidişle bu senaryo gerçekleşecek...
silverli 07.01.2016, 11:35 uğur inceman konyadan ayrıldı tam istediğimiz gibi yaş 34 ve beleş:D
Sivas - Gençler- Mersin -Eskişehir 4lüsünden 3ü düşecek.. %25 oranı var herkesin..sıkıntıya gerek yok..
flarcone 07.01.2016, 12:41 Kesin teyitli olmamakla birlikte 2 oyuncu akşam antrenmanına katılmak üzere Antalya uçağında diye bir haber aldım.
ivancrayz 07.01.2016, 13:13 Kesin teyitli olmamakla birlikte 2 oyuncu akşam antrenmanına katılmak üzere Antalya uçağında diye bir haber aldım.
biri cicinhodur kampa daha gelmedi ya.
58g0kberk58 07.01.2016, 14:47 SON DAKİKA !!!
Etzaz Huseyin
Florin Tanase
Hasan Kabze SİVASSPORDA HAYIRLI OLSUN !
flarcone 07.01.2016, 14:53 SON DAKİKA !!!
Etzaz huseyim
Florin Tanase
Bilgi doğru ama imza atıldığını bilmiyorum. Atılmış mı ?
58g0kberk58 07.01.2016, 14:55 Bilgi doğru ama imza atıldığını bilmiyorum. Atılmış mı ?
aldıgım bilgiye göre hem oyuncularla hem menajerle anlaşılması sadece resmi imza bekleniyor o kadar
Sivasli010 07.01.2016, 14:57 Ettaz hussain ve Florin tanase gelsin baska transfer istemem
çorluluyiğido 07.01.2016, 15:26 şimdi bilgi aldım tanase haberi doğruymuş ama floren tanase değil oyuncunun adını fanatik yanlış yazmış..CRİSTİAN TANASE
Morten58 07.01.2016, 15:34 Aynen Christian Tanase , Tanase şuan için daha isabetli olur.
Sivasspor Mevlüt Erdinc ile ilgeniyor diye fransa kaynakli bir haber okudum...
transfer dedikodusu babinda paylasayim istedim..
yigido yakup 07.01.2016, 15:40 Bulundigumuz durum itibari ile Cristian Tanase daha isabetli olabilir yurtdisi transferi 21 yasindaki oyuncu elimizde parlayabilirde patlayabilirde bize gelip takima girecek catir catir oynayacak katki saglayacak adam lazim
haaa sunuda demeden etmeyim o yetenekteki Florin Tanase de sivasspor formasi giymesi beni cok cok sevindirir.
çorluluyiğido 07.01.2016, 15:42 Sivasspor Mevlüt Erdinc ile ilgeniyor diye fransa kaynakli bir haber okudum...
transfer dedikodusu babinda paylasayim istedim..
mevlüt erdinç an itibariyle guingamp takımıyla resmi sözleşme imzladı::)
size bir iyi bir kötü haberim var..
önce iyi haber: diger takimlarda henüz pek transferler yapmadi.
kötü haber: 1 hafta sonra lig maci var
http://i.hizliresim.com/NrE3XX.jpg
ivancrayz 07.01.2016, 16:06 size bir iyi bir kötü haberim var..
önce iyi haber: diger takimlarda henüz pek transferler yapmadi.
kötü haber: 1 hafta sonra lig maci var
9 gün var maçlara,eğer kaliteli olacaksa transferler beklediğimize değer ama fanteziye kaçarsak o zaman ligin dibine demir atarız.
diğer takımlardan eskişehirspor,mersin idman yurdu mali krizde zaten onlardan pek bir hamle beklemiyorum ama gençlerbirligi parayı bastırıp transfer yapar başlarında transfer yapmayı bilen bir başkan var hatta fazladanda transferler yaparlar. Ben rakibimizin gençlerbirliği olduğunu düşünüyorum.
58g0kberk58 07.01.2016, 16:06 SON DAKİKA !!!
Etzaz Huseyin
Florin Tanase
Hemen duzeltelim Florin tanase değil oyuncu: Cristian tanase
Oktayy58 07.01.2016, 16:30 Forvet / santrafor hattı için bir haber varmı ?
Has Sivas`li 07.01.2016, 16:33 Chiristian Tanase 87doğumlu, 21 yaşında diye nerde yazıyordu?
izecson_ea 07.01.2016, 16:33 Şu faruk taşşetti allah aşkına paylaşmayın bir insan bukadar mı söyledikleriyle çelişir beee bu adam transfer yaparız derse kesin transfer yapamayız
Sivasli010 07.01.2016, 16:34 Chiristian Tanase 87doğumlu, 21 yaşında diye nerde yazıyordu?
Yanlislik olmus kardes, christian tanase ile florin tanase(21yasinda) karistirdilar
Ama ikiside bize faydali olur
Eğer aldılarsa hazır almışken diğer Tanase'yi de alabilirler:) Abi kardeş mi acaba bunlar. Küçük olanın sözleşme bitmiş galiba.
Has Sivas`li 07.01.2016, 16:48 Hiç farketmiyor,
34'lük leri okuduktan sonra Chiristian toy delikanli oldu :D
tannase ve hussain transferleri doğruysa iyi olmuş.. inşallah iyi bir santrfor da alınır kısa sürede..
Haber teyit edildi...
21 dk önce :Sivasspor Tianjin Teda forması giyen sol kanat oyuncusu Cristian Tanase ile anlaşmaya vardı.
ivancrayz 07.01.2016, 17:12 Haber teyit edildi...
21 dk önce :Sivasspor Tianjin Teda forması giyen sol kanat oyuncusu Cristian Tanase ile anlaşmaya vardı.
usta nerede teyit edildi ?
Eğer aldılarsa hazır almışken diğer Tanase'yi de alabilirler Abi kardeş mi acaba bunlar. Küçük olanın sözleşme bitmiş galiba.
Sivasspor Soner Aydoğdu için Trabzonspor'a resmi teklif yaptı. 500 bin euro.
kaynak: twitter de bir kullanici
ivancrayz 07.01.2016, 17:51 Sivasspor Soner Aydoğdu için Trabzonspor'a resmi teklif yaptı. 500 bin euro.
Kaynak sağlammış :)
http://www.bilgiustam.com/resimler/2014/10/5819_kaynak_ve_montaj_isleri_2 25-300x300.jpg
flarcone 07.01.2016, 18:10 Etzaz hüseyin transferinde pürüz var anlaşma yok. Yönetim Trabzon'dan Soner Aydoğdu için resmi teklif yaptı. Bonservis önerildi ( buna bonservis vereceği parayı Hüseyin'e vermek istemeyen çok zekice mantıklıca aklımızın alamayacağı şeyleri düşünen yönetimimize Şükran borçluyuz )
flarcone 07.01.2016, 18:11 Sivasspor Soner Aydoğdu için Trabzonspor'a resmi teklif yaptı. 500 bin euro.
Rakam kesin değil ancak teklif doğru.
Has Sivas`li 07.01.2016, 18:22 Etzaz hüseyin transferinde pürüz var anlaşma yok. Yönetim Trabzon'dan Soner Aydoğdu için resmi teklif yaptı. Bonservis önerildi ( buna bonservis vereceği parayı Hüseyin'e vermek istemeyen çok zekice mantıklıca aklımızın alamayacağı şeyleri düşünen yönetimimize Şükran borçluyuz )
Bi zahmet yönetime yakın birisi yabancı kuralinin değiştiğini itina ile anlatı versin :rolleyes:
asabibaba 07.01.2016, 18:23 Etzaz hüseyin transferinde pürüz var anlaşma yok. Yönetim Trabzon'dan Soner Aydoğdu için resmi teklif yaptı. Bonservis önerildi ( buna bonservis vereceği parayı Hüseyin'e vermek istemeyen çok zekice mantıklıca aklımızın alamayacağı şeyleri düşünen yönetimimize Şükran borçluyuz )
Olmasa şaşardım.....:rolleyes::rolley es::rolleyes:
yiğido58sinan 07.01.2016, 18:23 pürüzünün Allah belasını versin ya yeter artık !! sahada adım atmaya aciz adamlara verilen para şu pürüzlere verilse ne kaybedilir???
mustafa_kavak58 07.01.2016, 18:27 Yeter artik yaaa yazmayin bundan sonra biraz olsa seviniyoz oda hüsranla sonuclaniyo hussain bi oldu dendi daha sonra olmadi denildi
Sonra yine oldu bugun kampa katiliyo diye duyumlar oluyo ve simdi PÜRÜZ cikmis diyonuz saka gibi
Kafayi yemek uzereyim olamaz yaaaa Soner kim ya en son nezaman oynamis
Soner mi kurtaracak bizi YÖNETIM ISTIFA
Yaw beyler geçenlerde bir Amerikalı oyuncu adını verdiler burdan Ada'mın twiterini buldum " Welcome Sivasspor" dedim Adam bana "what is Sivasspor " dedi Ada'm bilmiyor bile sivası destekli verin şu isimleri
triper58 07.01.2016, 18:44 Fifa Elazığ'a yaptığı gibi bize de transfer yapmama cezası versin taraftar bu zulümden kurtulsun.Başka diyecek bir şeyim yok.
yigido yakup 07.01.2016, 18:50 Etzaz hüseyin transferinde pürüz var anlaşma yok. Yönetim Trabzon'dan Soner Aydoğdu için resmi teklif yaptı. Bonservis önerildi ( buna bonservis vereceği parayı Hüseyin'e vermek istemeyen çok zekice mantıklıca aklımızın alamayacağı şeyleri düşünen yönetimimize Şükran borçluyuz )
Ben size söyle bi aciklama yapsam yeterlimi eEnaz Hussein yabanci ve onun icin federasyona 750bin tl para yatirilmasi gerekiyor ama Soner Aydogdu yerli Extra istekleri ve imza parasi olmayacagi icin 500 bin Euro bonservis Soner icin Trabzona onermek sizcede alternatif bi secenek degilmi.
flarcone 07.01.2016, 18:50 Sönerin Orhan ve Hakan'dan ne farkı var ? Üstelik bonserviste verilecek. Ah Kadir'im ah çok ahını aldık bir bir çıkıyor hepsi.
flarcone 07.01.2016, 18:52 Ben size söyle bi aciklama yapsam yeterlimi eEnaz Hussein yabanci ve onun icin federasyona 750bin tl para yatirilmasi gerekiyor ama Soner Aydogdu yerli Extra istekleri ve imza parasi olmayacagi icin 500 bin Euro bonservis Soner icin Trabzona onermek sizcede alternatif bi secenek degilmi.
Alınan oyuncu 2.5 yıldır Ada'm akıllı top oynamayınca mantıklı a değil. Yedek durup 1 yıl sonra gidecek verilecek paraya yazık. Onun yerine Hüseyin 6 puan kazandırıp parasını amorti edecek potansiyelde.
Bazı yerlerde Emrah Başsan deniliyor ama ben ihtimal vermiyorum. Kadir Bekmezci'yi en fazla destekleyenlerden biriydim. Galiba AdanaDemirspor'a gitme durumu varmış.
Bu arada Selçuk Şahin galiba Gençlerbirliği ile anlaşma yolunda. Bence Selçuk ile Doğa'nın Gençlerbirliği'nde birlikte oynaması için çaba sarfetmek lazım:)
otceken58 07.01.2016, 19:01 Sevgili yigido arkadaşlar buyuk bir sabırla bir imza bekliyorum. Hergun siteyi 20 sefer ziyaret ediyorum bir dünya yazıyor söylüyorsunuz ortada hicbirsey yok!!! Allah rızası icin birakin isim yazmayı oldu olmadiyi imzalar atılana kadar rahatça ve UMUTSUZCA BEKLEYELİM.
etzaz hussain ve tanase transferlerini olacağını sanmıyorum. menajerleri fiyat yükseltince bizim yönetim hemen kesip atıyor pazarlığı.
ilhan parlak gaziantepe gitmiş, beşiktaştan mustafa pektemek istenebilir en azindan kiralık.
rıza çalımbay gibi oyuncu bulabilen bir teknik direktor çok iyi olacaktı ama okan buruk ve ekibi sanki internetten oyuncu buluyor gibi geldi bana.
yigido yakup 07.01.2016, 19:11 Alınan oyuncu 2.5 yıldır Ada'm akıllı top oynamayınca mantıklı a değil. Yedek durup 1 yıl sonra gidecek verilecek paraya yazık. Onun yerine Hüseyin 6 puan kazandırıp parasını amorti edecek potansiyelde.
Futbol transfer oyuncu matematik gibi 2 carpi 2 esittir 4 etmeyebiliyor örnek bursaspor.
Soner oyuncu olarak potansiyeli olan ama hazir veya degil orasi soru isareti bana kalsa Molde li oyuncuyu tercih ederim kuzey ülkelerinde istikrarli sekilde oynayan genc oyuncu
Soner i ne Hakan i nede Orhan i kiyaslarim iyi bir soner milli takim seviyesindedir buna inanirim
GraveYard 07.01.2016, 19:44 sitemiz üyelerinden bir abimiz brezilyalı 24 yaşında bir forvetle ilgileniyorlar dedi bende araştırdım tek HENRIQUE ALMEIDA ismi çıkıyor. Bu kişi brezilya U20 takımındada oynamış yeni forvet adayımız büyük ihtimalle bu olacak.
silverli 07.01.2016, 19:53 Bıde fanatık gazetesıne kızıyorsunuz arkadaş hergun bırı geldı aksamada ıptal oldu :)
mustafa_kavak58 07.01.2016, 20:20 BİLGİ | M.Sivasspor'umuzun Antalya kampına bu gece 2, yarın ise 1 yeni transfer katılacak.
Kaynak : Facebook Sivasspor Sayfasindan :confused:
Inanmiyom :mad:
yigido yakup 07.01.2016, 20:30 BİLGİ | M.Sivasspor'umuzun Antalya kampına bu gece 2, yarın ise 1 yeni transfer katılacak.
Kaynak : Facebook Sivasspor Sayfasindan :confused:
Inanmiyom :mad:
Kampa katilmadan bi imzayi atsalarda görsek gecede rahat rahat uyusak
babapiton 07.01.2016, 20:36 C.Tanaseyi yaklaşık 3 yıldır takip ediyorum.Hep Sivasspor'a gelmesini hayal etmiştirim.Çok iyi futbolcu.Kariyeri bu dönemde düşüşte zaten düşüşte olmasa almamız mümkün değildi burada %60-70'iyle oynarsa lige damgasını vurur.Tabi aldıysak :rolleyes::rolleyes:
Kamil Grosicki 07.01.2016, 20:41 Etzaz Hussain Sivasspor'da
http://i.hizliresim.com/Jn2315.png
Etzaz Hussain Sivasspor'da
Kaç saat önce bu transfer oldu dedim inanmeyonuzzz!!!!!!
çorluluyiğido 07.01.2016, 20:45 Etzaz Hussain Sivasspor'da
Sonunda hayirli olsun huso.seni yaradana gurban:D
mustafa_kavak58 07.01.2016, 20:46 Oh beeeeee sonunda gelmis:rolleyes:
eyuphulagu 07.01.2016, 20:47 Hele şükür;Hayırlı Uğurlu Olsun!
Ciris ah keşke bizim olsa :D
Etzaz Hussain Sivasspor'da
Başkan resim çekilirken gelmediğine göre bonservis bedeli yada aracı menejer parası vermiş anlaşılan surat beş karış :)
eyuphulagu 07.01.2016, 20:51 Asıl önemli mevki hala beklemede;sivasspor hala 2 iyi forvetle anlaşmış değil...Bir arkadaşın paylaştığı Brezilyalı oyuncuyu ben pek beğenmedim..Ceza sahası forvetlerine benziyor;sıradan bir oyuncu görüntüsü var..Bize güçlü kuvvetli;Eneramo ve Kuweike tipinde yırtıcı forvetler lazım...
silverli 07.01.2016, 20:51 Etzaz Hussain Sivasspor'da
adamı asgari ücretli taseron gıbı ayakta ımzalıyor:) bir atkı forma ve masada gazetecilerin önünde olsa ne olur sankı :D
yigido yakup 07.01.2016, 20:53 Etzaz Hussain Sivasspor'da
Hayirli olsun orta saha tamam simdi sira en önemli soruna santrofor ve stoper
Baskanda baya yorulmus yüz ifadesinde cok seyler gizli gibi duruyor
Transfer hayırlı uğurlu olsun. Transferler her zaman risktir. İnşallah iyi bir anlaşma olmuştur bizim için. Önemli olan sahada iyi işler yapması ve takıma uyum sağlamasıdır.
Burada nice oyuncuların transferinde bayram havası oldu ama etkisi o derecede olmadı. Yine beklenti olmayan transferlerin takıma çok katkı verdiğini de gördüğümüz oldu. İnşallah Hussain ve yeni transferlerimiz önce bulunduğumuz yerden kurtulmamıza fayda sağlar ve sonrasında da uzun süreler takıma hizmet ederler.
DoomsDay58 07.01.2016, 21:00 En geç cumartesiye kadar transferlerin çoğunun bitmesi dileğiyle, Hüseyin kulübümüze hayırlı olsun inşallah çok faydalı olacak.
Has Sivas`li 07.01.2016, 21:05 Haydi Bismillah, siftah yaptık :)
Allah utandırmasın...
Hadi hayırlısı olur inşallah sürekli ilk 11de göreceğimiz başarılı bir kardeşimizdir.
Murad_Kelleci58 07.01.2016, 21:32 Ciris ah keşke bizim olsa :D
Atilla abi sanki birşeyler biliyorsun gibi ;)
SivassporunSesi 07.01.2016, 21:41 Ciris ah keşke bizim olsa :D
Essahtanda :) birşey biliyorsun abi
Sivasli010 07.01.2016, 21:47 Cristian Tănase Sivas'da (kesin bilgi)
Murad_Kelleci58 07.01.2016, 21:49 Cristian Tănase Sivas'da (kesin bilgi)
İstasyonda görmüş diyorlar :)
58g0kberk58 07.01.2016, 21:56 Cristian Tănase Sivas'da (kesin bilgi)
kaynak ? bizzat gordun mu kardesim umarım oyledir :D
58g0kberk58 07.01.2016, 22:02 Yaz Star 1 milyon Cristian Tanase Çin'de Tianjin Teda sadece yarım sezon sürdü sattı. Asya ekibi ile sözleşmesini iptal ettikten sonra, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Avrupa'da sansasyonel dönüş yakındır. Eski Steaua Fransa'da ve bunun için bu yaz bekleyiş Milli Avrupa Şampiyonası'nda devrenin geri dönmek istiyor, Türkiye'de bir ekiple sözleşme imzalamak için hazır. Tanase Sivasspor ile sözleşme müzakere yoğun Superliga 15 sırada Sivas, Türkiye'de, şu anda. Sivasspor antrenörü, Okan Buruk, Gica Hagi ve Popescu, Galatasaray'ın altın dönemi olan eski takım arkadaşı olduğunu. 42 yıllık teknisyen iki eski takım arkadaşları iyi referanslar aldım ve Romanya'nın eski şampiyon player transfer için yeşil ışık yaktı. Öngörülemeyen bir şey son yarın bugün oluşursa, Tanase oyuncunun Sivasspor olacak. Eğer Türk takımı kalmak, Tanase eski takım arkadaşı Djakaridja Koné Dinamo olma şansına sahip olacak, ama aynı zamanda eski Real Madrid oyuncusu, Brezilyalı Cicinho ile Evian de Sivasspor geçen yaz geldi. Cristian Tanase "inci" Takım "Kral" Florin Tanase ile karıştırmayın Türkiye'de yapılan isimlerin tesadüf, ama Okan Buruk ve güçlü bağlantı ve Gica Hagi, sahibi ve Geleceğin antrenörü basın. Türk gazetesi Fanatik Florin Tanase Sivasspor ile ve transfer birkaç gün içinde yapılan olacağını anlaşmaya vardıklarını yazıyor.
romanya basınında cıkan haberin çevirisi arkadaşlar 3 saat once yazılmış
SivassporunSesi 07.01.2016, 22:08 Bende bir duyum aldım ama ne kadar doğru bilmiyorum yarın bir Brezilyalı gerçekmiş.
SivassporunSesi 07.01.2016, 22:10 Bende bir duyum aldım ama ne kadar doğru bilmiyorum yarın bir Brezilyalı gelecekmiş.
Bende bir duyum aldım ama ne kadar doğru bilmiyorum yarın bir Brezilyalı gelecekmiş.
Henrique Almeida İle Anlaştık
Atilla abi sanki birşeyler biliyorsun gibi ;)
Biliyoh dimiyahda algılıyoh diyah şuğa :D
Bide daş gibi santraforumuz olsa keşkeee :D
Dilin gemüü yoh (https://www.youtube.com/watch?v=pFp_TX_oMe8)
eyuphulagu 07.01.2016, 22:47 Henrique Almeida nın videolarını izledim ama ben nasıl bir futbolcu olduğunu pek anlayamadım..Gelen oyuncu bu mu bilmiyorum..Eğer oysa inşallah Arjantinli oyuncu gibi çıkmaz..Attığı gollerin çoğu beleş goller..Kanatlardan Brezilyalı oyuncular çok iyi geliyor;bu oyuncuya da sadece dokunmak kalıyor...Çok beleş goller atmış...Eğer gelen oyuncu buysa inşallah ben yanılırım..Arjantinli Baralles in videolarını izlerken benzer şeyler düşünmüştüm..Bu oyuncu 2011 de Dünya Genç. Şampiyonu olan Brezilya milli takımında da oynayıp 5 tane de gol atmış diyor transfermark.com..Bu turnuvayı ben izlemiştim ama bu oyuncuyu pek hatırlamıyorum..Turnuva maçları Ramazan a gelmişti;ben de sahur zamanı TRT de izlemiştim..Finalde Portekiz i yenip şampiyon olmuşlardı..İnşallah iyi bir oyuncu çıkar..Videolarını bir de siz izleyin bakalım beğenecek misiniz?İnşallah ben yanılırım..Oyuncu kısa boylu çabuk forvetlerden;bize 1 tane de uzun boylu Enaramo,Kuweike tipinde ,kaleye sırtı dönük oynayan bir forvet lazım...Fildişili tam aradığımız tipteydi..İç sahada 2 oyuncuyu çift forvet bile oynatabilirdik..İnşallah diğer forvet uzun boylu,güçlü bir forvet tipi çıkar...Bakalım beklenen forvet bu oyuncu mu yoksa başka bir Brezilyalı mı?
Sivasli010 07.01.2016, 22:53 Marouanne chamakh bize faydali olur bence
kagansenbas 07.01.2016, 23:43 Hasan kabze
Hussain
Tanase
İyi başladık ;)
2 FORVET 1 STOPER
Loading ;)
sawyer5892 08.01.2016, 10:06 umutsuz olmaya gerek yok arkadaşlar beklediğimiz transferler birer birer geliyor ama en önemlisi forvet bize ikinci yarı 8-10 gol atacak forvet lazım
flarcone 08.01.2016, 10:40 Tanese antrenmanda.
Tanese antrenmanda.
Bildirdigin icin cok Sağol flarcone bey:):).
Allah razi olsun :D
Bir atıf vardı oldu üç atıf şimdi bunlara bide forvet lazım :D
DoomsDay58 08.01.2016, 11:31 Tanese antrenmanda.
Fotoğrafını görmeden inanmıyoruz :D
SivassporunSesi 08.01.2016, 11:39 Fotoğrafını görmeden inanmıyoruz :D
Teyit edildi :) Tanese Belek'te antrenmana çıktı :) Pazar günü bütün Antalya'daki Sivaslıları Belek'e bekliyoruz.
58g0kberk58 08.01.2016, 12:15 AKLA İLK GELEN KADRO
---------- YENİ FORVET -----------
AATIF - ETZAZ HUSO- BEYKAN- TANASE
KONE
ZİYA-JOHN BOYE- YENİ STOPER-CİCİNHO
SETKUS
OYUNA GİREBİLCEK YEDEKLER:
1. HASAN KABZE
2. BURHAN EŞER
3. İBRAHİM ÖZTÜRK
4. YEKTA KURTULUŞ
5. ADEM KOÇAK
6. DANİ ABALO
kagansenbas 08.01.2016, 12:27 AKLA İLK GELEN KADRO
KONE
SETKUS
1. HASAN KABZE
2. BURHAN EŞER
3. İBRAHİM ÖZTÜRK
4. YEKTA KURTULUŞ
5. ADEM KOÇAK
6. DANİ ABALO
Beykan ve tanase sol kanat
kagansenbas 08.01.2016, 12:32 -----------------YENİ FORVET------------------
AATIF.
TANASE. HUSSAIN. ABALO
KONE
Y.TRANSFER İ.ÖZTÜRK J.BOYE CİCİNHO
SETKUS
AKLA İLK GELEN KADRO
KONE
SETKUS
1. HASAN KABZE
2. BURHAN EŞER
3. İBRAHİM ÖZTÜRK
4. YEKTA KURTULUŞ
5. ADEM KOÇAK
6. DANİ ABALO
abi tek ön libero her maç 3er gol yer bu takım. kone ile adem yada yekta beraber oynamalı beykan iyi bir yedek olur.
58g0kberk58 08.01.2016, 12:38 abi tek ön libero her maç 3er gol yer bu takım. kone ile adem yada yekta beraber oynamalı beykan iyi bir yedek olur.
usta haklısın tek libero sıkıntılı gibi duruyor. ama ileri hattın gercekten iyiyse ve tehdit olusturuyosa karşı tarafta ustune pek gelemez bir de boyle dusun :D
anadolu5858 08.01.2016, 12:38 AKLA İLK GELEN KADRO
KONE
SETKUS
1. HASAN KABZE
2. BURHAN EŞER
3. İBRAHİM ÖZTÜRK
4. YEKTA KURTULUŞ
5. ADEM KOÇAK
6. DANİ ABALO
Sana zahmet beykanla ziyayı ilk 11 den çıkar. Onlardan en fazla yedek olur.
anadolu5858 08.01.2016, 12:40 Sağlam 1 sol bek bir de forvet ondan sonra gelsin paracıklar:D
58g0kberk58 08.01.2016, 12:45 Sana zahmet beykanla ziyayı ilk 11 den çıkar. Onlardan en fazla yedek olur.
usta özellikle ziyadan pek umudum yokta yerine transfer yapılacagını sanmıyorum ondan yazdım
Medicana Sivasspor´umuz profesyonel futbolcu Cristian Tanase´yi renklerine bağladı.
kaynak:http://www.sivasspor.org.tr
hayırlı olsun. stoper, forvet(2). bu iş tamamdır...
sawyer5892 08.01.2016, 12:47 kaldı forvet :D
SivassporunSesi 08.01.2016, 12:50 kaldı forvet :D
2 forvet 1 stoper daha aldık mı ? Dükkanı kapatak :)
umitfidan 08.01.2016, 12:55 abi tek ön libero her maç 3er gol yer bu takım. kone ile adem yada yekta beraber oynamalı beykan iyi bir yedek olur.
Hussain zaten yekta ve ademin pozisyonunda oynuyor. Yazan arkadaş yanlış yazmış galiba.
aatıf
Cris - beykan - burhan
hussain - kone
Erkan - ibrahim - boye - cicinho
Şeklinde olacak galiba takım. Beykan 10numarada oynuyordu zaten aatıfla dönüşümlü olarak. Crisde ortada oynayabiliyor zaten. Umarım bu kadrodan birilerini daha yedek bırakacak oyuncular alınır.
GraveYard 08.01.2016, 12:56 Öncelikle yapılan son iki transfer çok yerinde yönetimi felan çok eleştirdik ama şimdide haklarını vermek lazım bu şekilde transfer politikası izledikleri sürece her zaman yönetimin arkadasındayız bizleri tekrar sevindirdikleri için yönetime sonsuz şükranlarımızı sunarım. Bide forvetimiz netleşirse gelecek yıl bizden korksunlar yeni stadmızla beraber yeni bir hava içinde tekrardan üst sıraları hedefleyen eski kimliğine dönmüş bir sivasspor oluruz inşALLAH.
Öncelikle yapılan son iki transfer çok yerinde yönetimi felan çok eleştirdik ama şimdide haklarını vermek lazım bu şekilde transfer politikası izledikleri sürece her zaman yönetimin arkadasındayız bizleri tekrar sevindirdikleri için yönetime sonsuz şükranlarımızı sunarım. Bide forvetimiz netleşirse gelecek yıl bizden korksunlar yeni stadmızla beraber yeni bir hava içinde tekrardan üst sıraları hedefleyen eski kimliğine dönmüş bir sivasspor oluruz inşALLAH.
burda isyan çıkmasa hasan kabzeyle uğur boralla anlaşacaklardı ama taraftar zamanında isyan bayrağını çekti . tanase ve etsaz ilk 11 de oynayacak adamlar şimdi sırada sağlam bir golcü var onunda bir an önce alınması lazım
midfielder7 08.01.2016, 15:08 lass bangoura ile de ilgileniyormuşuz sanırım bu adam da gelirse en güçlü hücum hattına sahip takımlardan biri olabiliriz bir stoper ve santrafor ile aşağıdaki takıma sahip olabiliriz
yeni santrafor
aatif tanase lass
kone hussein
ziya boye yeni stoper cicinho
setkus
çorluluyiğido 08.01.2016, 16:10 YAKIŞIR MI?
http://i.hizliresim.com/QZM3PG.jpg (http://hizliresim.com/QZM3PG)
mustafa_kavak58 08.01.2016, 16:31 Lass Bangoura durumu ne durumda ilgileniyozmu ?
Insallah aliriz ama sanmiyom bakalim
orta saha böyle olmasini isterdim
aatif - tanase - bangoura
mustafa_kavak58 08.01.2016, 16:32 Lass Bangoura durumu ne durumda ilgileniyozmu ?
Insallah aliriz ama sanmiyom bakalim
orta saha böyle olmasini isterdim
aatif - tanase - bangoura
çorluluyiğido 08.01.2016, 17:27 ABD liginden bir santrofor şuan istanbulda .bombalar birbir patlıyor
GraveYard 08.01.2016, 18:48 burda isyan çıkmasa hasan kabzeyle uğur boralla anlaşacaklardı ama taraftar zamanında isyan bayrağını çekti . tanase ve etsaz ilk 11 de oynayacak adamlar şimdi sırada politikası larcü var onunda bir an önce alınması lazım
Belkide haklısındır ama, bizim yönetim buradaki yazılara ne kadar dikkat ediyordur orası bir muamma. Bana göre yönetimin izlediği politika yine düşme korkusu yaşadığımız zamanki transfer politikasını izliyolar grosicki eneramo navratil cerny faty bu tip oyuncuları kadrosuna katıp sonraki sezonda ilk 5 de kendilerine yer bulmuşlardı, inanıyorum ki gelecek sezonda yeni stadda bu takım tekrardan ilk 5e direk oynucaktır.
Morten58 08.01.2016, 19:06 Uruguayli 24 yasindaki Forvet heran Yigido olabilir.
Sivasli010 08.01.2016, 19:08 Uruguayli 24 yasindaki Forvet heran Yigido olabilir.
Uruguay milli takiminda 24 yasinda forvet yok(2 tane 23 yasinda)
Yani o 24 yasindaki milli takima giremediyse bonservisi cok degildir
baliliiiiii 08.01.2016, 19:10 Nakoulma yi alsak sola ilaç olur ziya yada süper anlsir. O açığı kapatır. Keşke bizim olsa :D
YeniMalatya, Musa Sinan ile yollarını ayırmış. Galiba kiralıktı orada. Halen bizim oyuncumuzsa geri dönecek demektir. Büyük ihtimalle başka bir takıma yollanabilir.
maximustafa 08.01.2016, 19:52 Uruguayli 24 yasindaki Forvet heran Yigido olabilir.
Amerikada oynayan uruguaylı Rivero mu?:D
teyfikyasir 08.01.2016, 19:59 On libero doldu ama keske lawali da alsak. Cok istedigim bi oyuncu.
Yigido5897 08.01.2016, 20:11 Forvet Octavio Rivero mu ?????
Has Sivas`li 08.01.2016, 20:53 Nakoulma yi alsak sola ilaç olur ziya yada süper anlsir. O açığı kapatır. Keşke bizim olsa :D
Cristian zaten sol açık mevkisi.
Nakoulma kıyaslaması yaparsak, nasil desem bizim 10 numara onu ekmek arası yapar :D:D:D
Setkus(Korcan)
Cici Boya İbrahim(X) X(Ziya)(Erkan)
Kone Hüsein(Yekta)(Yiğit)
Burhan(Abalo) Atıf Tenesa(Nakoulma)
X(H.Kabze)
Sol bek çok şart değil.Ama şimdi kuvvetli forvet gerekiyor.Nakoulma alınmalı.Bir stoper gerekli.Hem sakatlık ihtimaline karşi.Hem de Boya yı bazı maçlarda sağa çekmek gerekebilir.
Sivasli010 08.01.2016, 21:28 1 stoper ve 1 forvet alinicak, ikiside yabanci
Efe Sivasspor 08.01.2016, 22:21 Uruguaylı forvet David Texeira ile anlaşmışız fanatik şimdi açıkladı
SenSetik 08.01.2016, 22:25 Dacid haberi kesin galiba..birkac farkli yerden duydum
batur0658 08.01.2016, 22:31 istedigimiz haberler sonunda geldi bunada şükür . simdi sirada 2 forvet bir tanede stoper lazim... david in youtube videolarina baktim vasat bir oyuncuya benziyor ama youtubede biz ne yildizlar gorduk sahada topa vuramiyolardi beklemek lazim hayirlisi ...
Yigido5897 08.01.2016, 22:31 Asıl forvet kim acaba
Forvet Octavio Rivero mu ?????
Bu oyuncu bizim aldığımızdan eyce :D;)
Morten58 08.01.2016, 22:34 24 Yasinda Urugayli iste bu oyuncu David Texeira, her duydu saklama gerek kalmadi.
Tunc Kayaci söylemesydi , belki Mustafa Ates söylemeyecekti sakliyacakti...
Hasan Kabze yedek kulübesi icin alindi , Texeira'da yedek olacak... Sirada 1 kaliteli yabanci Forvet ve iyi bir Stoper var... Hayirlisi bakalim..
Bazilari Hasan Kabze 33 yasinda diyebilirler veya simdi mi Sivasa geldin diye, bekleyip görelim tüm oyuncularimizi Sivasspor'umuzu takim halinde motive edelim,,, Etzaz ve Tanase cok isabetli ayrica... Hayirli olsun...
Yigido5897 08.01.2016, 22:35 Bu oyuncu bizim aldığımızdan eyce :D;)
Abi David Texeira mı pek iyi durmuyor ama hadi hayırlısı ama asıl forvet kim olacak ?
maximustafa 08.01.2016, 22:41 35 LİK Gekasın gol kralığına yarıştığı bir ligde bu oyuncu neden başarılı olmasın gekası andırıyor tek vuruş var sadece
59yigido58 08.01.2016, 23:18 bize pivot bir santrafor ve stoper lazım
kagansenbas 08.01.2016, 23:25 11 de oynayacak
1 FORVET ve 1 SOL BEK
YÖNETİM DUY BİZİ
LOADİNG
onurcngr 08.01.2016, 23:25 eskişehirde lawal serbest bırakıldı orta sahaya alternatif olur degerlendirilmeli
harbiyiğido 08.01.2016, 23:25 24 Yasinda Urugayli iste bu oyuncu David Texeira, her duydu saklama gerek kalmadi.
Tunc Kayaci söylemesydi , belki Mustafa Ates söylemeyecekti sakliyacakti...
Hasan Kabze yedek kulübesi icin alindi , Texeira'da yedek olacak... Sirada 1 kaliteli yabanci Forvet ve iyi bir Stoper var... Hayirlisi bakalim..
Bazilari Hasan Kabze 33 yasinda diyebilirler veya simdi mi Sivasa geldin diye, bekleyip görelim tüm oyuncularimizi Sivasspor'umuzu takim halinde motive edelim,,, Etzaz ve Tanase cok isabetli ayrica... Hayirli olsun...
Gardas herşey iyi güzel de o kadar da değil david ve hasab kabze alındıktan sonra 3.forvet alınmaz birde kaliteli as alınacak diyorsun... Yanlış anlama bundan önceki haberlerinde sağlam ancak bu biraz mantıksız geldi bana yani yeni transfer edilmiş 2 forvet de kulübede oturmaz
Morten58 08.01.2016, 23:30 Gardas herşey iyi güzel de o kadar da değil david ve hasab kabze alındıktan sonra 3.forvet alınmaz birde kaliteli as alınacak diyorsun... Yanlış anlama bundan önceki haberlerinde sağlam ancak bu biraz mantıksız geldi bana yani yeni transfer edilmiş 2 forvet de kulübede oturmaz
Eskiden Balili oynuyordu , Mehmet Yildiz, Cwetkov yedekde bekliyordu , Gurbanov Bozkaya bile vardi...
Bir takimda en az 3 forvet olmali normal sartlarda-.
kagansenbas 08.01.2016, 23:38 Eskiden Balili oynuyordu , Mehmet Yildiz, Cwetkov yedekde bekliyordu , Gurbanov Bozkaya bile vardi...
yedeği sıkıntı yapmayan futbolcu hasan.. david de yeni alınacak forvetle değişmeli oynar. mantıklı konuşuyorsun.
Esrarenqiz 08.01.2016, 23:46 Eskiden Balili oynuyordu , Mehmet Yildiz, Cwetkov yedekde bekliyordu , Gurbanov Bozkaya bile vardi...
Morten sen kendi fikriyatını mı söylüyorsun en az 3 forvet olmalı diye yoksa aldığın bir duyum mu var 1 forvet daha alacak mıyız? Bana görede bi takımda en az 3 forvet olmalı. Ama yönetimimiz alır mı bilemem.
GraveYard 09.01.2016, 00:01 Rahm Lawal eskişehirden alacakları karşısında sözleşmesini fes etmiş. Bedava beleş topçu bizim yönetimde irtibata geçmiş her an rahm lawalda bizimle olabilirr çohh eylencuhh cohhh ikinci yarı kadromuzz cohh güzel olacahhh :)
Erenozdenn 09.01.2016, 00:02 Sektus
Cicinho-boye-Transfer-Ziya
Kone-laval
Hussain-Tanese-Aatıf
Transfer
Şöyle bir kadro kursak da yeniden heyecanla izlesek keşke Sivasspor'u
Erenozdenn 09.01.2016, 00:03 Tabi iyi bir sol bek ve Cicinho ya yedek alabilsek iyi olur ama o kadar uçmak istemedim :)
eyuphulagu 09.01.2016, 00:06 Son görüşülen forvet Norveç liginde oynuyormuş..İsmini sır gibi saklıyorlar..Hatta bazı Sivasspor siteleri menecerinin ve kendisinin İstanbul'a geldiğini bile söylüyorlar..Ama anlaşma olmadığı için isim vermek istemiyorlar..Stoperin de Afrikalı olduğunu söyleyenler var...Bakalım haberler doğru çıkacak mı?
Morten58 09.01.2016, 00:07 Morten sen kendi fikriyatını mı söylüyorsun en az 3 forvet olmalı diye yoksa aldığın bir duyum mu var 1 forvet daha alacak mıyız? Bana görede bi takımda en az 3 forvet olmalı. Ama yönetimimiz alır mı bilemem.
Aldigim duyumda o yöndeydi.
Rahm Lawal eskişehirden alacakları karşısında sözleşmesini fes etmiş. Bedava beleş topçu bizim yönetimde irtibata geçmiş her an rahm lawalda bizimle olabilirr çohh eylencuhh cohhh ikinci yarı kadromuzz cohh güzel olacahhh :)
Kardes cidden bir temas varmi?
GraveYard 09.01.2016, 00:16 Kardes cidden bir temas varmi?
Valla bende bir yerde gördüm kardeş eskişehirin siteyede baktım eses'den alacaklarından dolayı sözleşmesini fesh etmiş, bizim yönetime uygun bir transfer tabi anlaşabilirlerse. Ne kadar doğru bilmiyorum ama gördüğüm yerde yönetimle görüşme halindelermiş. Bizim yönetimi göz önünde bulundurursak bana göre kesin kaçırmazlar bu fırsatı.
Yigido5897 09.01.2016, 00:19 Valla bende bir yerde gördüm kardeş eskişehirin siteyede baktım eses'den alacaklarından dolayı sözleşmesini fesh etmiş, bizim yönetime uygun bir transfer tabi anlaşabilirlerse. Ne kadar doğru bilmiyorum ama gördüğüm yerde yönetimle görüşme halindelermiş.
Nerde gördün isim verde bakalım
kagansenbas 09.01.2016, 00:37 Rahm Lawal eskişehirden alacakları karşısında sözleşmesini fes etmiş. Bedava beleş topçu bizim yönetimde irtibata geçmiş her an rahm lawalda bizimle olabilirr çohh eylencuhh cohhh ikinci yarı kadromuzz cohh güzel olacahhh :)
Lawall iyi ama çok disiplinsiz yarım sezonda 3 kere kadro dışı kalmıştı...
yerliturkuaz 09.01.2016, 09:02 Hafta başında taraftarın verdiği tepkiler olmasaydı bakalım kimler transfer edilecekti. Bakın ta hafta başında anlaşılan Hasan Kabze ismini yabancı transferlerden sonra açıkladılar. Ne olurdu şu yaptığınız transferleri sene başında yapılmış olsaydı da bizlerde eziyet çekmeseydik. Forvet transferin de mutlaka bu yabancı oyuncular gibi iyi bir isim bekliyorum umarım da bu yönde olur...
34MUAMMER58 09.01.2016, 10:10 lawalın eskişehirden ayrılması sivasspor açısından olumlu olmuş,eskişehirin düşmesi kesinleşti gibi,bizim transferlere gelince elde sadece tanese var,hasan kabze meçhul nasıl oynayacağını bilemiyoruz i.toraman vakası olmasında,nasıl performans sergileyeceği muamma,david sanıyorum hayalimizdeki forvet değil,nasıl bir oyuncu olduğunu oynadıkça göreceğiz,hüsain kapalı kutu ,tutarsa sivasspor elmasmadeni bulmuş olur,umarım tüm transferler faydalı olur,sivassporun ihtiyacı olan uzun,fizikli,hızlı,golcü,tecrü beli bir forvet bekliyoruz.
yiğido58sinan 09.01.2016, 10:46 Son görüşülen forvet Norveç liginde oynuyormuş..İsmini sır gibi saklıyorlar..Hatta bazı Sivasspor siteleri menecerinin ve kendisinin İstanbul'a geldiğini bile söylüyorlar..Ama anlaşma olmadığı için isim vermek istemiyorlar..Stoperin de Afrikalı olduğunu söyleyenler var...Bakalım haberler doğru çıkacak mı?
norvecliden haber var mı?
yigido yakup 09.01.2016, 11:19 Forvet Octavio Rivero mu ?????
Bu oyuncu harbi cok kaliteli ama bizede david cikti neyapalim
34MUAMMER58 09.01.2016, 11:45 Yapılan transferlerin anlam kazanması için forvetin, çok iyi bir oyuncu olması gerekiyor,ayrıca mutlaka 1 kaliteli stoperde şart,sivassporun forveti sertliğe dayanıklı olmalı,fiziki olarak sağlam olmalı,uzun boylu ve kafa toplarına hakim olmalı,süratli ve adam geçme yetenekleri olmalı,şutları sert ve isabetli olmalı,bu şartları taşıyan birine maddi gücümüzün yetmiyeceğinide biliyorumda,hiçdeğilse 1 kuveke , rodegalla,niasse gibi olmalı,böyle bir oyuncuyu bulmak çok zor değil,rasmüssen,mehdi, gibi vurdummu 2 80 uçacak zayıf olmamalı,rakip defansı ezip geçecek,gerekirse sırtında taşıyacak güçte olmalı,böyle forveti bulursak transfer tam olmuş olur.
kagansenbas 09.01.2016, 11:48 Asıl Forvet ve 11 de oynayacak SOL BEK beleniyor...
kagansenbas 09.01.2016, 11:49 Sıradaki transferler hakkında bilgi veren arkadaşlar var mı yeni haberler =)
umitfidan 09.01.2016, 12:03 Sektus
Cicinho-boye-Transfer-Ziya
Kone-laval
Hussain-Tanese-Aatıf
Transfer
Şöyle bir kadro kursak da yeniden heyecanla izlesek keşke Sivasspor'u
Hussain ortasahada lavalin oynadığı yerde oynuyor, ayrıca takımda yabancı sayısı aldı başını gidiyor birileri mecbur gönderilecek ki yeni gelenlere lisans çıkarılsın. Bütçemiz bir stoper transferinden fazlasını kaldırmaz düşüncesindeyim. Laval içinde Beşiktaş ve bursa devrede, fiyat yükselir.
|