Orijinalini görmek için tıklayınız : 2015-2016 Devre Arası Transfer

Sayfa : 1 2 3 [4]

eyuphulagu
30.01.2016, 17:48
Henrique almeida haberi dogru (gundemde ama tesislerdemi onu bilmem) ama bence bizim yonetim bu futbolcuyla anlasamaz ve transfer yatar maalesef

..Bu oyuncu Avrupa da oynamayı çok istiyormuş;bir kaç gün önce İnter le Milano da görüşmüşler;anlaşma olmamış olacak ki Sivassporun teklifini değerlendirmeye almışlar...Anlaşırlar mı anlaşamazlar mı bilemem ama bildiğim oyuncunun bonservisinin elinde olduğu ve eğer 1 gün içinde sivasspor veya başka bir takımla anlaşmazsa bu yıl Avrupa da oynayamayacağı..Umarım anlaşma olur ve bizlerde kanatta ve forvette oynayabilen bu yıl Brezilya ligi Seri A da 12 gol atan bir oyuncuyu zevkle izleriz..

DoomsDay58
30.01.2016, 18:14
Emre'nin alındığında biz neden alındığını biliyorduk ama maalesef bazı kendini bilmezler veryansın etti .Ya bir durun bakın hele ki neden ...Sağlık problemi her şeyin üzerindedir .İnşallah başarılı geçer ameliyat ve sağlığına kavuşur .Daha çok genç olan bu arkadaşımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum...

Oyuncunun sakatlığı hakkında bilgilendirme yapılmazsa olacağı budur. Erkan'ın haftalardır sakat olduğu biliniyor ama durumu hakkında net bilgi yok. Şimdi bu durumda taraftar mı kendini bilmez yoksa onları yaşananlardan bihaber bırakanlar mı? (Emre'nin transferiyle ilgili hiçbir olumsuz yorum yapmadığımı da belirteyim ayrıca)

adres58
30.01.2016, 18:27
Oyuncunun sakatlığı hakkında bilgilendirme yapılmazsa olacağı budur. Erkan'ın haftalardır sakat olduğu biliniyor ama durumu hakkında net bilgi yok. Şimdi bu durumda taraftar mı kendini bilmez yoksa onları yaşananlardan bihaber bırakanlar mı? (Emre'nin transferiyle ilgili hiçbir olumsuz yorum yapmadığımı da belirteyim ayrıca)

Erkan Kaş sakat değil. Problem sağlığında ve bu kısa bir zaman gizlendi diyelim. Biz zaten biliyorduk dedi asabibaba.. Demekki bu durum bazı sebeplerden dolayı sıkıntı yaşanmaması için gizli tutuldu. Bizim burada yapacağımız şey Erkan Kardeşimize acil şifalar dilemek. Enfeksiyon bu çok dikkat edilmesi gerek bir durum çünkü...

Hem alınan futbolcu kardeşimiz benimde çok yakın takip ettiğim (çoğu arkadaş gibi) beğendiğim bir kanat bek oyuncusu.. İnşallah yanılmayız...

Yigido5897
30.01.2016, 18:32
Brezilyalı H.Almedia'nın şu an tesislerde olduğun dair bir haber internette dolaşıyor..Aslı var mı acaba?

Tesislere gelmedi abi oyuncu istanbulda şuan heralde şu sıralar yöneticilerle bir araya gelmiştir

çorluluyiğido
30.01.2016, 18:35
Tesislere gelmedi abi oyuncu istanbulda şuan heralde şu sıralar yöneticilerle bir araya gelmiştir

kardeşim adam 4 saat önce brezilyada bir spor salonunda fotoğrafını paylaşmış instagramdan.bu adamla çok önceden görüşüldü ve olmadı.boşa heveslenmeyin.bu haberi yapan adam kaynak olarak bu siteyi göstermiş zaten.

flarcone
30.01.2016, 20:04
wowturkeyde Malatyalı menajer yazıyorlar ya. Hah işte o Malatyalı texeria oldoni rengifonun Türkiye temsilcisi bd sport managent sahibi bayram Dağdeviren. Mecnun Başkan'ın çalışmaktan vazgeçmediği hiç bir faydası olmayan menajerdir.

DoomsDay58
30.01.2016, 20:04
Erkan Kaş sakat değil. Problem sağlığında ve bu kısa bir zaman gizlendi diyelim. Biz zaten biliyorduk dedi asabibaba.. Demekki bu durum bazı sebeplerden dolayı sıkıntı yaşanmaması için gizli tutuldu. Bizim burada yapacağımız şey Erkan Kardeşimize acil şifalar dilemek. Enfeksiyon bu çok dikkat edilmesi gerek bir durum çünkü...

Hem alınan futbolcu kardeşimiz benimde çok yakın takip ettiğim (çoğu arkadaş gibi) beğendiğim bir kanat bek oyuncusu.. İnşallah yanılmayız...

Neresinden tutsan elinde kalıyor. Erkan'a geçmiş olsun diyelim, inşallah Emre de çok faydalı olur.

flarcone
30.01.2016, 20:16
deplasman maçlarında oteli ve antrenman sahasını ayarlayan. Dönem sonu kampları ve hazırlık maçlarını ayarlayan Sivasspor'un çalıştığı spor truzimi acentesi çalışanını bile menajer yapan başka kulüp varmıdır bizden başka ?

Del Piero
30.01.2016, 20:46
deplasman maçlarında oteli ve antrenman sahasını ayarlayan. Dönem sonu kampları ve hazırlık maçlarını ayarlayan Sivasspor'un çalıştığı spor truzimi acentesi çalışanını bile menajer yapan başka kulüp varmıdır bizden başka ?

Birde bu mejerlerin gizli ortaklarını bilsek kimler acaba

adres58
30.01.2016, 20:51
Birde bu mejerlerin gizli ortaklarını bilsek kimler acaba

Futbolun içine eden globalizmse eğer mutlaka bir yada bir kaç kişi bu işlerden medet umuyordur. Yok imza parası yok ayak bastı parası, yok eşine ev, yok İstanbulda eşine iş imkanı bir sürü istek varken...

Yani cevap bu şarkıda (https://www.youtube.com/watch?v=ocPWDAWlPKM)

Del Piero
30.01.2016, 21:04
Futbolun içine eden globalizmse eğer mutlaka bir yada bir kaç kişi bu işlerden medet umuyordur. Yok imza parası yok ayak bastı parası, yok eşine ev, yok İstanbulda eşine iş imkanı bir sürü istek varken...

Yani cevap bu şarkıda (https://www.youtube.com/watch?v=ocPWDAWlPKM)

Aynen abi aynen

mustafa_kavak58
31.01.2016, 00:56
TRANSFER - Karşıyaka, Sivasspor'dan Hakan Özmert ile anlaştı. ( via @Sporundibi )

34MUAMMER58
31.01.2016, 08:16
Anlaşılan ,gerek taraftarlarolsun,gerekse yönetim olsun,bu sezon sivassporun düştüğünü kabullenmiş görünüyor,yönetim haricinde kimsenin umrunda değil sanki,ne valilik,ne belediye,ne sivasın sömürgecileri ,ne siyasilerimizin umrunda değil,bu takım göz göre göre düşüyor,taraftarlar beleş dağıtılan 8 maça 40 tllik kombinelere bile rağbet etmiyor,belediye başkanı desen zerre kadar hayrı yok,kayseri belediyesi yıllarca kayseriyide ,erciyeside el atından değil ,drekt yönetti,borç içindeki gaziantep transfer yapamazken,bakanları nerden finanse ettiyse artık antep takımını hayata döndürdü,mersine bakanı sahip çıkmıştı adını unuttum,hani şu 750 mlyarlıksaati olan bakan ,hatta mersin-sivas maçına bile emrinde çalışan adamı hakem olarak atandırmıştı,görünen köy kılavuz istemez artık,bu takıma acilen çok iyi forvet lazım ,bunu heralde futbolla ilgili olan herkes söylüyor,yönetim 0 ı tüketmiş ,yöneticilere borçlanıyor,onların transfer düşündüğünü ,düşünseler bile ,borca girmeyelim diye alacaklarını düşünmyorum,yukarda örnekler verdim ,bu aşamada diğer faktörlerin müdahil olmasını bekliyorum,başkan sana paramı lazım ?al belediyeden 1 trillyon,al valilik bütçesinden 1 trilyon,al işadamları olarak 1 trilyonda bizden denilmesi lazım da nerdee,ben şahsen böyle bir transfer olacağına inanmıyorum,belki son dakkada ne üdüğü belli olmayan sırık alırlar ,inşallah yanılırımda iyi bir forvet alınırda,gocunmadan herkesten özür dilerim

flarcone
31.01.2016, 11:03
dün yazdığım ofisteki görüşme demekki adis içinmiş ve olumsuz sonuçlanmış Transfer yapılmama ihtimali çok arttı. Okan hoca hazır oyuncu istiyor. Hazır oyuncuyu ya kulübü bırakmıyor ya da ücret fazla istiyor. Bu yanlış da yönetimin hatası 10 gündür işi ciddiye almadılar süre var daha diye.

maximustafa
31.01.2016, 11:58
Elin yabancısına verilen paraları yiido atillaya verseydik şuan forvet araaazdık inşallah bu sene belediyeyle iyi bir sezon geçirir sezon sonu onu sivassporda görürüz.:)

burhann58
31.01.2016, 13:47
[/B]Forvet alinsa bile takima ilk onbirde bu kadar degisikligin takim uyumunu zorlastiracagini bununda uzun zaman alacagini sureninde kisa oldugunu acil puanlar gerektigini düşünürsek gecmis olsun yigidolar diyorum.Bursaspor oyuncalrini gonderdi yerine iyi oyuncular aldilar ama yeni toplandilar.bizde sezon sonu otururuz diyorum.Bu şehrin istanbulda yaşayan isadamlarindan tutun siyasilerine kadar sivas umurlarinda olmadiki kaldiki sivasspor olsun.ptt takimlarinin hatta ikinci lig takimlarinin forma reklami oldugu halde bizim yoktu 3 sene once yazıklar olsun o sivasliyim mertim comertim diye hava atanlara zaten sivasa gonul verenleri cogu fakir fukara insanlar zengin cocugu ne yapsin sivasi 3 buyutulmusler dururken hersene şampiyonluk kutlamak varken.bunlar taraftar olarak bizim eksikligimiz hepimiz biliyoruz bide yonetim parasizliktan olacak alt yapiya onem veremedi ama şampiyonluğa oynadigi seneler gelen paralarla genc firtina gibi esen kanat oyuncusu Yıldırım gibi cakan golcu alabilirdi ama yapmadilar hep 25 30 yas araligi oyuncalar en buyuk gelir kaynagin oyuncu satmak olmali bilica 2.8 m € hal boyle oluncada takimda yonetimde patladi yonetimde olan personelin vasifsizligi oyuncu izleme komitesi olmayisi bedava genc futbolculari ligler biter bitmez takima katmayislari 10 sene sonra biz bu hale getirdi 3 sene ölüp ölüp diriliyoruz Inşallah bu sene dusmeyiz de artik herkes gecmisdeki yanlislara dusmez ama bu sene isimiz cok zor coook:confused:

34MUAMMER58
31.01.2016, 13:56
Transfer dönemi yarın son buluyor,elimizdeki mevcut forvetlerin sivassporu ligde tutması çok zor görünüyor,sivasspora enaz 4 5 maç kazandıracak forvet alınmazsa sivassporun işi gerçekten çok zor,yönetimin içinde bulunduğu çıkmazıda anlayabiliyorum,şuan için yönetimin yaptığı yanlışlıklaRI dile getirmeninde anlamıyok, öyle kritik noktadayızki tüm şehir insanlarının tek 1 hedef için birleşmesi gerekiyor ,o hedefde sivassporun bu ligde kalmasıdır,bugünden yarına, yönetimden kritik bir hamle beklemiyorum,bu takımın başında adam gibi hoca olsaydı,ara transferde hasanı istemezdi,yektayı,i.akını yollatırdı,bunlardan daha yararlı olabilecek mehdiyi yollamaya çalışmazdı,sivasspor çıkmazda,sivaspor zorda ,gönül istiyorki sivasa ağır maaliyet getiren 3 oyuncuyla anlaşılıp ,bu forvet yada başka forvet alınsaydı ama yokyarın geceyekadar millet nöbette bekleyecek herzaman olduğu gibi hayal kırıklığı yaşayacağız gibi ,transfer sezonuda bitmek üzere bu oyuncularda artık biyere gitmez,verimli olmalarını beklemekten başka çarede kalmıyor

58gürün58
31.01.2016, 14:03
Carlos ilk döneminde forvetimiz yoktu doğru düzgün fakat
Takır takır oynayıp gol atıyorduk. Ben forvetten önce takımda ruha ihtiyac olduğunu düşünüyorum. Ayrıca atıf nasıl gol kralı oldu o dönem. Baktık golcü transferi olmuyor yapacak bişey yok sistem değişikliği yapılacak.

musa harun
31.01.2016, 14:32
Şimdi yeni forvete verilecek parayla galibiyet başına futbolculara gaz niyetine prim daha mantıklı olur

flarcone
31.01.2016, 15:18
Transfer dönemi yarın son buluyor,elimizdeki mevcut forvetlerin sivassporu ligde tutması çok zor görünüyor,sivasspora enaz 4 5 maç kazandıracak forvet alınmazsa sivassporun işi gerçekten çok zor,yönetimin içinde bulunduğu çıkmazıda anlayabiliyorum,şuan için yönetimin yaptığı yanlışlıklaRI dile getirmeninde anlamıyok, öyle kritik noktadayızki tüm şehir insanlarının tek 1 hedef için birleşmesi gerekiyor ,o hedefde sivassporun bu ligde kalmasıdır,bugünden yarına, yönetimden kritik bir hamle beklemiyorum,bu takımın başında adam gibi hoca olsaydı,ara transferde hasanı istemezdi,yektayı,i.akını yollatırdı,bunlardan daha yararlı olabilecek mehdiyi yollamaya çalışmazdı,sivasspor çıkmazda,sivaspor zorda ,gönül istiyorki sivasa ağır maaliyet getiren 3 oyuncuyla anlaşılıp ,bu forvet yada başka forvet alınsaydı ama yokyarın geceyekadar millet nöbette bekleyecek herzaman olduğu gibi hayal kırıklığı yaşayacağız gibi ,transfer sezonuda bitmek üzere bu oyuncularda artık biyere gitmez,verimli olmalarını beklemekten başka çarede kalmıyor
cidden yanlış düşünüyorsunuz oyuncu gönderilmesi konusunda herkes İbrahim akına laf diyor özellikle kadro yapısını bilmeden takımı tanımadan. Anlatayım. İbrahim akın takımı taşıyacak kapasitede değil eyvallah. Niye gitmiyor o Zaman demi ? Bu ibo yu 1,5 yıl önce takımından kovan Okan hocaydı araları iyi değil o ister mi Ada'm dursun takımda. Ama mecbur birşey diyemedi çünkü Sivasspor'da kenardan girecek hamle oyuncusu yok. Olmadığı için göndermediler Yenisini de almak kolay değil çok uğraşıldı alınmak için alınamadı. Bunun içinde abalo daha maliyetli olduğundan o gönderildi. Yerine Ada'm alınmadan eldeki gönderilmez daha acil mevkiler varken. Dışarıdan konuşmak kolay hayatımda hiç transfer yapmamış hiç sözleşme okumayan insanlara özellikle de. Yekta takımda bir halt yapmadığını herkes biliyor mecnun Başkan tv de boşuna mı verdi veriştirdi? Kaç tane gördünüz böyle tv de oyuncusunu resmen kovacak kadar ağır konuşan bir yönetici? Bunu niye yaptı fazla uğraştırmadan çeksin gitsin diye ama Ada'm gitmedi iyi para alıyor. Yazın büyük ihtimal gider ama olan boşa giden paralara oldu. Abiler biraz komple bakın olaya tek taraflı değil. Oyuncu almak da göndermek de zor dur. Ha bizim yönetimimiz bu zorluğu kendi becerileriyle 2 kat zorlaştırıyor o ayrı. Bir örnek daha vereyim yazın Erkan %99 gidecek yönetim istemiyor. Hatta şimdi gidecekti ama hastalığı çıktı yerine transfer de yapılmayınca kaldı. Biraz vefa örneği gibi.

çorluluyiğido
31.01.2016, 15:24
ümit kurt ç.rizespora gidebilirmiş.bedavaya gidecekse bu dönemde affedilmesi daha mantıklı.tamam kişiliği bozuk ama...

adres58
31.01.2016, 15:29
ümit kurt ç.rizespora gidebilirmiş.bedavaya gidecekse bu dönemde affedilmesi daha mantıklı.tamam kişiliği bozuk ama...

çorlulu aslında seni yönetime alsak...

2 gün içinde 3. güne kalmadan batar :D :D

çorluluyiğido
31.01.2016, 15:42
çorlulu aslında seni yönetime alsak...

2 gün içinde 3. güne kalmadan batar :D :D

dediğim şeyin klübü batırmasıyla alakası ne??bu arada yönetimde yer almak gibi bir düşüncem yok.zaten batırıyolar ellerinden geldiği kadar;)

adres58
31.01.2016, 15:53
dediğim şeyin klübü batırmasıyla alakası ne??bu arada yönetimde yer almak gibi bir düşüncem yok.zaten batırıyolar ellerinden geldiği kadar;)

Yok seni önereceem ben kafaya taktım...

34MUAMMER58
31.01.2016, 17:00
cidden yanlış düşünüyorsunuz oyuncu gönderilmesi konusunda herkes İbrahim akına laf diyor özellikle kadro yapısını bilmeden takımı tanımadan. Anlatayım. İbrahim akın takımı taşıyacak kapasitede değil eyvallah. Niye gitmiyor o Zaman demi ? Bu ibo yu 1,5 yıl önce takımından kovan Okan hocaydı araları iyi değil o ister mi Ada'm dursun takımda. Ama mecbur birşey diyemedi çünkü Sivasspor'da kenardan girecek hamle oyuncusu yok. Olmadığı için göndermediler Yenisini de almak kolay değil çok uğraşıldı alınmak için alınamadı. Bunun içinde abalo daha maliyetli olduğundan o gönderildi. Yerine Ada'm alınmadan eldeki gönderilmez daha acil mevkiler varken. Dışarıdan konuşmak kolay hayatımda hiç transfer yapmamış hiç sözleşme okumayan insanlara özellikle de. Yekta takımda bir halt yapmadığını herkes biliyor mecnun Başkan tv de boşuna mı verdi veriştirdi? Kaç tane gördünüz böyle tv de oyuncusunu resmen kovacak kadar ağır konuşan bir yönetici? Bunu niye yaptı fazla uğraştırmadan çeksin gitsin diye ama Ada'm gitmedi iyi para alıyor. Yazın büyük ihtimal gider ama olan boşa giden paralara oldu. Abiler biraz komple bakın olaya tek taraflı değil. Oyuncu almak da göndermek de zor dur. Ha bizim yönetimimiz bu zorluğu kendi becerileriyle 2 kat zorlaştırıyor o ayrı. Bir örnek daha vereyim yazın Erkan %99 gidecek yönetim istemiyor. Hatta şimdi gidecekti ama hastalığı çıktı yerine transfer de yapılmayınca kaldı. Biraz vefa örneği gibi. YANLIŞ olan nedir?sivassporun topu kaleye sokacak kaliteli forvete ihtiyacımı yok?neye vurgu yaptığımı anlamamışşınız ,sanarsınki ömrün transfer yapmakla ,ona buna imza attırmakla geçmiş,i.akını kaçdefa hamle yaparken gördün,sonrada oyuna girdide sivasspora çok puan kazandırdıda benmi görmedim,yektayı benmi aldım takıma ?ne hayrını gördünüz?hem böyle boş adamları takıma dolduracaksın ,hemde tvde ayar vereceksin, nerde böyle bir yöneticilik anlayışı?hakanı ,orhanı,batuhanı,eneramoyu ve diğer oyuncuları saymadım bile,dediğim şu ,maaliyeti olan oyuncularla efendice konuşup ,kardeş hernekadar sizle sözleşme imzalasakta sizden fayda sağplayacağımızı düşünmüyoruz,size vereceğimiz parayla daha verim almayı düşündüğümüz bir oyuncu alacağız denilip yolların ayrılmasını istemenin neresi yanlış,3 tane sıfır 1 edermi?ne hayrını gördük yönetimin bu kulübe soktuğu kazıklaRDAN bu oyuncular ,haaa milli arada adam olmuşlardır,aldıkları parayı haketmek için çalışırlar vede başarılı olurlar ,ozamanda ben özür dilemeyide bilirim gocunmadan,öyle 1 ışık yok maalesef ,[/b]

flarcone
31.01.2016, 18:02
YANLIŞ olan nedir?sivassporun topu kaleye sokacak kaliteli forvete ihtiyacımı yok?neye vurgu yaptığımı anlamamışşınız ,sanarsınki ömrün transfer yapmakla ,ona buna imza attırmakla geçmiş,i.akını kaçdefa hamle yaparken gördün,sonrada oyuna girdide sivasspora çok puan kazandırdıda benmi görmedim,yektayı benmi aldım takıma ?ne hayrını gördünüz?hem böyle boş adamları takıma dolduracaksın ,hemde tvde ayar vereceksin, nerde böyle bir yöneticilik anlayışı?hakanı ,orhanı,batuhanı,eneramoyu ve diğer oyuncuları saymadım bile,dediğim şu ,maaliyeti olan oyuncularla efendice konuşup ,kardeş hernekadar sizle sözleşme imzalasakta sizden fayda sağplayacağımızı düşünmüyoruz,size vereceğimiz parayla daha verim almayı düşündüğümüz bir oyuncu alacağız denilip yolların ayrılmasını istemenin neresi yanlış,3 tane sıfır 1 edermi?ne hayrını gördük yönetimin bu kulübe soktuğu kazıklaRDAN bu oyuncular ,haaa milli arada adam olmuşlardır,aldıkları parayı haketmek için çalışırlar vede başarılı olurlar ,ozamanda ben özür dilemeyide bilirim gocunmadan,öyle 1 ışık yok maalesef ,[/b]
Ben hiç bir oyuncuyu övmek için yazmadım bunu çünkü hiç birinin övülecek bir yanı yok takım içi dinamikleri belirtmek için yazdım ibo takımdaki hamle oyuncusudur faydalı değil hamle yapamıyor orası ayrı. Hücumda seçenek yok kı kimi sokacak hoca takım geride olduğunda Ziya yi mi ? Yiğiti mı? Mecbur ibo yu takımda 3 tane hamle oyuncusu tanımı olan (ama hamle yapamayan) oyuncu var ne kadar iyi olmasalarda onların yerine oyuncu almadan hemen gönderilecek oyuncu adı olarak söylenmesi hatadır kı biz bu hataya düşmedik. Yekta transferinde burda yazdım karektersiz oyumcu hiç memlun değilim diye onun Hakkı'nda konuşmak bile istemiyorum. Ama Yekta gitmiyor yıllık maliyeti 850 bin Euro bu parayı kimse vermiyor oda gitmiyor haliyle. Kendini düşünüyor. Hatalar zinciridir gidiyor. Yanış oyuncular alınıyor menajerin biri gelip bi oyuncuyu allayıp pulluyor. Hocamın biri gelip kapalı kutu oyuncuyu istiyor takım böyle boş oyuncularla doluyor sonra. 2 yıl bir futbol takımının transferinde yetkili 3 kişiden biriydim transferin Nasıl olduğunu da çok iyi bilirim.

Murad_Kelleci58
31.01.2016, 19:57
Ben hiç bir oyuncuyu övmek için yazmadım bunu çünkü hiç birinin övülecek bir yanı yok takım içi dinamikleri belirtmek için yazdım ibo takımdaki hamle oyuncusudur faydalı değil hamle yapamıyor orası ayrı. Hücumda seçenek yok kı kimi sokacak hoca takım geride olduğunda Ziya yi mi ? Yiğiti mı? Mecbur ibo yu takımda 3 tane hamle oyuncusu tanımı olan (ama hamle yapamayan) oyuncu var ne kadar iyi olmasalarda onların yerine oyuncu almadan hemen gönderilecek oyuncu adı olarak söylenmesi hatadır kı biz bu hataya düşmedik. Yekta transferinde burda yazdım karektersiz oyumcu hiç memlun değilim diye onun Hakkı'nda konuşmak bile istemiyorum. Ama Yekta gitmiyor yıllık maliyeti 850 bin Euro bu parayı kimse vermiyor oda gitmiyor haliyle. Kendini düşünüyor. Hatalar zinciridir gidiyor. Yanış oyuncular alınıyor menajerin biri gelip bi oyuncuyu allayıp pulluyor. Hocamın biri gelip kapalı kutu oyuncuyu istiyor takım böyle boş oyuncularla doluyor sonra. 2 yıl bir futbol takımının transferinde yetkili 3 kişiden biriydim transferin Nasıl olduğunu da çok iyi bilirim.

O vakit hemşerim 2 yıldır hangi takımın transferinde yetkilisiydin, açıklarsan memnun edersin bizleri..

flarcone
31.01.2016, 20:07
O vakit hemşerim 2 yıldır hangi takımın transferinde yetkilisiydin, açıklarsan memnun edersin bizleri..isim vermeme gerek yok şuan takım 3. Ligde

flarcone
31.01.2016, 20:09
1 i bonservisi elinde 3 oyuncuya teklif yapıldığını öğrendim eğer bu oyuncularda olmazssa transfer yapılmayacak.

Murad_Kelleci58
31.01.2016, 20:35
isim vermeme gerek yok şuan takım 3. Ligde

Zaraspor-Mustafa Ateş

Murad_Kelleci58
31.01.2016, 20:37
1 i bonservisi elinde 3 oyuncuya teklif yapıldığını öğrendim eğer bu oyuncularda olmazssa transfer yapılmayacak.

Deşifre oldun be galiba müdür..??

flarcone
31.01.2016, 20:40
[[/B]Zaraspor-Mustafa Ateş

İsmim Burak ve Sivas takımı değil 1,5 yıl çalıştığım takım bal ligindeydi 3. Lige çıktı ve daha sonra başka bir bal ligi takımında yarım sezon çalıştım daha sonra maddi imkansızlıklardan ligden çekildi takım Türkiye rekoru kıran bir bal takımıdır.

adres58
31.01.2016, 20:46
O vakit hemşerim 2 yıldır hangi takımın transferinde yetkilisiydin, açıklarsan memnun edersin bizleri..

Muradım ben arkadaşı yakinen olmasa da tanıyorum. Müsterih ol...

eyuphulagu
31.01.2016, 21:08

..Gardaş yeni isimleri eğer sır değilse açıklasan iyi olmaz mı..Zaten transferin bitmesine neredeyse 24 saat kalmış durumda..Açıklamasan da biraz ipucu verirsin herhalde..

Yigido5897
31.01.2016, 21:20
Demba camara diyeydiniz abi birine

çorluluyiğido
31.01.2016, 21:25
Bu isimlerden birini Türkiye liginden(yabancı) diğerini de senin paylaşımlarından tanırsın Eyüp hocam ..diğer ikisini bende bilmiyorum .

demba camara???serbest kaldığı günden beri diyorum inşallah odur.

maximustafa
31.01.2016, 21:35
Demba camara'yı izlemedim ancak iyi futbolcuysa antep niye bıraktı

çorluluyiğido
31.01.2016, 21:39
benim tahminlerim:

1.demba camara
2.denis alibec
3.?

tabi bunlar tahmin.

flarcone
31.01.2016, 21:42
Camara yi Antep'e getiren Okan hoca. Kendisi beğeniyormu bilmiyorum eğer beğeniyorsa yeni transfer kesinlikle o olur.

çorluluyiğido
31.01.2016, 21:46
Camara yi Antep'e getiren Okan hoca. Kendisi beğeniyormu bilmiyorum eğer beğeniyorsa yeni transfer kesinlikle o olur.

hocam ben oyuncuyu takip ediyorum.çok genç ama yetenekli süratli.muhammet demir yüzünden genelde kanatlarda oynuyor.1.83 boyu var kısacası tam bir yeni UTAKA.faydalı olacağından eminim.19 yaşında gine milli takımına çağrıldı.

adres58
31.01.2016, 21:49
benim tahminlerim:

1.demba camara
2.denis alibec
3.?

tabi bunlar tahmin.

Yok ben kafayı takdım sana bu takıma yönetici yapacağım.

çorluluyiğido
31.01.2016, 21:50
Yok ben kafayı takdım sana bu takıma yönetici yapacağım.

kafayı taktığın belli de ne diye taktın o belli değil?bir kusurumuz olduysa affola.

nejmi58
31.01.2016, 22:02
Ama mecbur birşey diyemedi çünkü Sivasspor'da kenardan girecek hamle oyuncusu yok. Olmadığı için göndermediler

ibrahim akindan bahsediliyor

ortasaha

kone-hussein
burhan-tanase-aatif
yeni transfer oldugu zaman:

hasan kabze
texeira
eneramo(elimizde kaldigina göre, en az ibrahim kadar oda oynar)
beykan
hatta ibrahim kadar erkan kas
ve yine hatta ortaya hakan ve mehdiyi alip orta üclüden birisini daha uca kaydirabilirsin

yani özetle ben bu fikre katilmiyorum, hatta onu oyuna alacagina PAF takimdan Tunahan, berkan veya serkan i oynatsalar daha faydali olurdu, en azindan bir genc oyuncu kazanirdik

nejmi58
31.01.2016, 22:12
giresundan vedat muriqi yi alsak

yerine orhan, hakan, ibrahim akin ve eneramoyu bedelsiz giresuna versek
madem zaten maaslarini verecegiz
belkide ordaki performanslariyla piyasalarida olur sezon sonu, yoksa yazin bile gönderecek takim bulamayiz

cok iyi olurdu

adres58
31.01.2016, 22:19
kafayı taktığın belli de ne diye taktın o belli değil?bir kusurumuz olduysa affola.

58yiğido58 çok iyi bilir çorlulu... Bu sıralar çok dikkatimi çekiyorsun. Güzel yorumların var. Çok dikkat edeceğim,

Virgülü koydum nokta sonra...

eyuphulagu
31.01.2016, 23:10
...........................Yal nız Altidore MLS ligi takımlarından Toronto nun oyuncusu....Toronto da geçen yıl 25 maçta 13 tane de gol atmış;sözleşmesi 2020 ye kadar gözüküyor ve 3.5milyon euro ya da geçen yıl transfer olmuş.....Bu yılki durumunu açıkcası bilmiyorum..... MLS ligi bitti mi devam ediyor mu takip de etmedim..Şartları belli olan bir oyuncu;bizim kulübün ne şartlarda oyuncu aldığını da hepimiz biliyoruz......Ben açıkcası gelmesini isterim ama başkan hangi şartlarda onu transfer eder açıkcası kestirmek zor...Dönüp dolaşıp biz yine Angan ı almayalım.....Enaramo da da aynı durum olmuştu..Yine bu yılın başında Akhisar a gelen golcü oyuncu ile anlaşılmamıştı..Aradan bir süre geçmiş;bir de baktık ki Kolombiyalı dönüp dolaşıp Akhisar a imza attı..Transferlerde bu tür şeyler devamlı oluyor....Golcü konusunda acaba şu ingiltere 2. liginde oynayan siyahi forvet ile anlaşılmış olmasın;İngiltere gazetelerinde de adı geçmişti de..1-2 gün içinde mutlaka birilerini alacaklar;sonsuz kadar da saklayacak değiller....İnşallah hayırlısı olur.................Bu mesajın 30 lu sayfalarında yukardaki mesajı paylaşmışım..Konu yine forvetmiş;döndük dolaştık aynı yer geri geldik..Bakalım asabibaba nın benim için söylediği forvet yukardaki mesajdan dışarı çıkıp sivasspor tesislerinden içeri girip 4 Eylül Stadında taraftarı ile buluşacak mı ?Hep birlikte özlemle bekliyoruz...

asabibaba
31.01.2016, 23:20
...............Bu mesajın 30 lu sayfalarında yukardaki mesajı paylaşmışım..Konu yine forvetmiş;döndük dolaştık aynı yer geri geldik..Bakalım asabibaba nın benim için söylediği forvet yukardaki mesajdan dışarı çıkıp sivasspor tesislerinden içeri girip 4 Eylül Stadında taraftarı ile buluşacak mı ?Hep birlikte özlemle bekliyoruz...

Eyüp hocam bizim yönetimin işi belli olmuyor maalesef.Günü bırak saatinde değişiyor işler.Şimdide WowTurkey Sivas sayfasında paylaşım var.Patryk (Rizespor forveti) için Ümitle takas ve üstüne para konusunda pazarlık yapıldığı söylemi var .Flarcone 4 kişiye teklif yapılmış diyor.Unutmamak lazım sezonun başında onlarca forvete teklif yapıldı Eneramo ve Batuhana teslim olduk.Hakkımızda hayırlısı benim bir beklentim yok ..Allah utandırmasın deyip Allaha sığınmaktan başka çaremiz mi var ?

eyuphulagu
31.01.2016, 23:22
wowturkey de herzamanki gibi gereksiz transfer haberleri veren;hiçbiri doğru çıkmayan şahıs yine bir haber paylaşmış:.................... .Sivasspor Bu saatlerde Tesislerde Rizespordan PATRYK TUSZYNSKI Transferini Çözümlemeye Çalişiyor. Ümit Kurtda karşi Takas ve Üstüne para ........Bu haber bana mantıklı da gelmedi değil;olur mu olur...

eyuphulagu
31.01.2016, 23:38
Patryk TUSZYNSKI ;bir zamanlar gündemimizi çok meşgul etmişti....Rizespora geldikten sonra onu bir kaç maçta tv. da izleme fırsatı buldum...Açıkcası oldukça hayal kırıklığına da uğradım..Oyuncu beklediğimin altında bir oyuncu çıktı...Düz bir oyunc;aslında stil olarak M.Yıldız stilinde bir oyuncu ama onun kadar güçlü mü bunu maçlarda Rizesporun hocası da görememiş olmalı ki lig boyunca hep yedek kaldı..Gol attığı maçlarda oldu ama hala yedek..Sivas Belediye maçında bile sonradan oyuna girdi...Bize de gelirse nasıl olur onu da hocaya ve yönetime sormak lazım...Yine de başka kişi bulmazsak yedek kulübesi için fena da olmaz.....Sakat ve cezalı durumlarında ilk 11 de oynatılır...Bakarsın bizde tutar;belli mi olur...Ama bu sitede bir çok yiğidonun gönlünde Eneramo-Kuweike tarzında güçlü,kuvvetli pres yapan yakaladı mı kaçırmayan bizi ligde tutacak;ilk 11 oynayacak bir santrafor acilen transfer edilmesi..

nejmi58
31.01.2016, 23:52
Deniz transferide olabilir, ts baskani, deniz ve büyük ihtimalle ishakla yollari ayiracaklarini söyledi.
eskisehir,kayseri nebileyim bizim disimizda herkes transferlerini yapti, simdi bide bütce meselesi var, almak isteyenler vazgecmistir. ortada bir bosa cikan forvet ve forvet ihtiyaci olan bir kulüp kaldi. niye olmasin...
ama vedat muriqi yi almalarini daha cok isterim o baska veya 24 yasindaki brezilyali

eyuphulagu
31.01.2016, 23:54
Deniz Yılmaz ın Bursasporla ile anlaşacağına dair haberler var;İshak ise Eskişehirspora imza atacak diye basında haberler çıkmış....

nejmi58
31.01.2016, 23:58
bursada necid ve de sutter var, bide altyapidan kubilay diye bir genc var. almalari mantikli degil

50sekiz
01.02.2016, 00:02
Deniz ile ilgili haber

http://www.tsspor.com/2016/01/deniz-yilmaz-anlasmak-uzere/

nejmi58
01.02.2016, 00:10
adamlarda ne forvetler var hala forvet aliyorlar,
biz yarim sezonu eneramoyla bitirdik, simdi hala akillanmamisizki adam akilli bir forvet alinmiyor
en az 10-15 puanimiz sadece forvet eksikliginden gitti ilk yari
persembenin gelisi carsambadan belli olurmus, bizde göz göre göre gidiyoruz biryerlere dogru, iyi bir golcü olsaydi eskisehir maci bile farkli olurdu
bu saatten sonra yapacak bisey yok, düsersek bile kendim ettim kendim buldum diyecegiz...

50sekiz
01.02.2016, 00:20
Az önce twitter de birisi (Erciyesspor taraftari galiba) böyle bir mesaj yazmis. Dogru olup olmadigi yarin anlasilir.

Süperlig ekiplerinden Sivasspor'un kanat oyuncusu Ziya başkana tamam dedi erciyesspor a imzayı attı.isim sadece başkan ve kendisi biliyo

Eger dogru ise bu futbolcu kim sizce?

flarcone
01.02.2016, 00:57
ibrahim akındır. Erkan Türkiye'de değil zaten başka da seçenek yok.

flarcone
01.02.2016, 01:05
O paylaşımı yapan zat Erciyes'te önemli birisi doğruluk payı yüksek yazdığına göre İbrahim akın. Bana sorarsanız Mehdi.

yigido yakup
01.02.2016, 04:33
O paylaşımı yapan zat Erciyes'te önemli birisi doğruluk payı yüksek yazdığına göre İbrahim akın. Bana sorarsanız Mehdi.

Ibrahim Akin in gitmesi takimdaki mücadele acisindan cok iyi olur takim direnci mücadele gücünü pozitif yönde etkiler.

insallah dogrudur.

Dün Messi yi Atletico macinda gordükten sonra Ibrahim Akin gibilerinin futbol sahalarina sokulmamasi lazim

furky.b
01.02.2016, 10:46
Lamina Diarra Göztepe ile anlasmis. Bu adam Antalyaya ilk geldiginde cok begenmistim. Alinamazmiydi ?

münihli_58
01.02.2016, 11:15
Lamina Diarra Göztepe ile anlasmis. Bu adam Antalyaya ilk geldiginde cok begenmistim. Alinamazmiydi ?

Bu oyuncuyu Türkiyeye getirmek isteyen ilk hoca Riza Calimbaydi bizi calistirirken ama bizimkiler paraya kiyip alamadi Antalyaya gitti adam simdide Göztepe kapmis yazik

asabibaba
01.02.2016, 11:27
HakanÖzmert Başakşehir'de!
DenizYılmaz Bursaspor'da!
AydınKarabulut Gençlerbirliği'nde!

adres58
01.02.2016, 11:32
HakanÖzmert Başakşehir'de!
DenizYılmaz Bursaspor'da!
AydınKarabulut Gençlerbirliği'nde!

Efsane bir uykudan sonra geri döndü!!!! :D

50sekiz
01.02.2016, 13:05
Bu saatten sonra iyi bir transfer yapmak imkansiza yakin.
Talip oldugun oyuncu önce internette Sivas'i arastirir, soguk bir sehir oldugunu görür, sonra puan tablosuna bakar son 3'e demir attigini görür.
Eee bu sartlarda siz gelir miydiniz?
Gelmeniz icin ya anormal para istersiniz ya da sorunlu bir futbolcusunuzdur ve kulübünüz sizden kurtulmak istiyordur.

flarcone
01.02.2016, 13:21
Aldığım bir duyum. Okan hoca tanase nin. performansından memlun gerektiğinde forvet arkası tanese veya Hüseyin'i oynatıp atıfı forvete çekecek. Yönetimle konuşup transfer yapmama kararı aldılar.

58g0kberk58
01.02.2016, 13:24
Bu saatten sonra iyi bir transfer yapmak imkansiza yakin.
Talip oldugun oyuncu önce internette Sivas'i arastirir, soguk bir sehir oldugunu görür, sonra puan tablosuna bakar son 3'e demir attigini görür.
Eee bu sartlarda siz gelir miydiniz?
Gelmeniz icin ya anormal para istersiniz ya da sorunlu bir futbolcusunuzdur ve kulübünüz sizden kurtulmak istiyordur.

Ya da alt liglerden gelirsiniz. Superligde kendini gostermek için. Ki bence takıma en büyük katkıyı yapabilcek tür budur. Yüreğini ortaya koyan, kazanmak için herşeyi yapan futbolcu tipi

DoomsDay58
01.02.2016, 13:35
Aldığım bir duyum. Okan hoca tanase nin. performansından memlun gerektiğinde forvet arkası tanese veya Hüseyin'i oynatıp atıfı forvete çekecek. Yönetimle konuşup transfer yapmama kararı aldılar.

Alternatif olarak Aatıf'ı forvet oynatmak mı? Hoca şimdi tabancayı alıp kendi ayağına sıktı demektir. Dua edelim de o alternatife hiç gerek kalmasın.

50sekiz
01.02.2016, 13:40

Hoca Texeira'yi kalede mi oynatacak? :):D

Böyle sacma sapan transfer politikasi mi olur?
Kulüpler bakkal gibi yönetiliyor deniliyor bence bunlardan bakkal bile olmaz !!

çorluluyiğido
01.02.2016, 13:46

hoca hem pivot santrafor isteyip hem de o açığı atıfla doldurmak istiyor...hayret.david texeiranın oyun stilinin atıfın forvetteki oyun stilinden pek farkı olcağını zannetmiyorum.öte yandan takımda kanat eksikiği varken tanaseyi forvet arkası oynatmak da başka bir çelişki.erkan sakat i.akın gidiyor gitmese bile yaptıkları ortada.hasan kabzeden medet umuyor sanırım.

huseyin forvet arkasında oynatma durumuna gelecek olursak zaten huseyin sıkıntılı ortasaha orta bölümü için alındı.konenin ameliyat olabiliceği riski var.nerden bakarsan bak forvet alınmaması için çok çelişkili bir neden...inşallah doğru değildir.

adres58
01.02.2016, 13:50
Eğer Tanese iyi bir form yakalar ve eski performansına dönerse gerçekten bizim için muazzam olur.. Çünkü Romanya Milli Takımı çok yakından takip ediyor Taneseyi... Ayrıca 2016 Şampiyonası için çok çalışması ve göze girmesi gerekiyor. İnşallah dediğimiz gibi olur. Texeria için hala soru işaretim var. Bu son saatlerde forvet için bir kıpırdanma varmı yokmu bilemiyorum ama eğer yoksa muhtemelen Texeria'nın da formundan hoşnut olmalılar... Takım otursun makine gibi işlesinde ne yapıyorlarsa yapsınlar. Rizeyi seyrettik, Gaziantepde çok kan kaybetti düşüş beklenebilir. Ama arada puan uçurumu var. Eskişehirde nerdeyse kadroyu yeniledi ama bir ruh yakaladılar. Mersin ise kemik kadro ile canlarını dişlerine takarak oynuyorlar. Osmanlı Oumarinin taktik açıdan rakiplerin çözümlemesi ile duraklama geçirebilirler. Gençlerbirliğide hava yakaladı. Tek yakalayamayan biz kaldık. Bu bir iki haftada düşme için adet olacak takımların sayısını belirleyecek. Ama şu bir gerçekki kaçırdığımız gollere oynadığımız sisteme ve oyuna bakarak bize çoook sağlam bir forvet gerekli... Hasan Kabze ve İbrahim akın kardeşlerimizle olmaz bu çırpınış ve karanlıktan çıkma...

flarcone
01.02.2016, 14:01
hepinize hem fikirim bizi forvet kurtarabilir takıma öabuk alışıp maç eksiği olmamak kaydıyla. Son ana kadar beklemekten başka birşey gelmiyor elden bir abimiz söyledi bana bunu onlarda duyduklarınşeyleri söylüyorlar bakacağız attık.

Murad_Kelleci58
01.02.2016, 14:10
Roberto Carlos ile oynamaya çalıştığımız, tik-tak oyun anlayışını sahaya yansıtırsak Atıf'ı forvette oynatabiliriz. Ama o tik-tak'ı oynamak içinde yüksek düzeyde fizik kondisyon ve takımın saha içindeki oryantasyonun en üst düzeyde olması gerekiyor..

Belki fizik güç depolanabilir, ama bu saatten sonra takım oyunundan ziyade, elindeki bir kaç klas ayakların (tanase - atıf - etzaz gibi) devreye girmesi ile mümkün olacaktır..

Yani yediğinden çok fazlasını atacaksın.. Yoksa "no way out"

kadir00058
01.02.2016, 14:12
5 dakika önce eski sportif teknik direktörümüz Murat Erdogan Radyo Spora baglandi ve o zamanlar Sinan Gümüsü kendisi Sivasa getirmek istemis hemde 30 000-40 000 civari bi rakama diye acikladi. Arti olarak IBB deki Enver Cenk sahini takas etmek istemisler Abdulkadir özgenle yanliz bizim yöneticeler karsi cikmis. Ne Kadar futboldan anliyan yöneticelerimizin oldugunu bikere daha anladim.

asabibaba
01.02.2016, 14:16

Neden şaşırdınız anlamadım ki....2 gün önce genel gidişatı gördüm ve yazdım .Transfer kapandı dedim ..Bana inanmıyorsunuz da yönetime mi inanıyorsunuz?.Bu derece maalesef..:D

flarcone
01.02.2016, 14:18
5 dakika önce eski sportif teknik direktörümüz Murat Erdogan Radyo Spora baglandi ve o zamanlar Sinan Gümüsü kendisi Sivasa getirmek istemis hemde 30 000-40 000 civari bi rakama diye acikladi. Arti olarak IBB deki Enver Cenk sahini takas etmek istemisler Abdulkadir özgenle yanliz bizim yöneticeler karsi cikmis. Ne Kadar futboldan anliyan yöneticelerimizin oldugunu bikere daha anladim.

GS den kaçan hajroviç i 1.2 milyon € anlaştı ama bizim yöneticiler almadı yarım sezon sonra GS tonla para verip aldı Ada'mı. O Murat Erdoğan yurt dışı kökenle ve çok takımda oynadığından çevresi geniş sağdan soldan çok iyi oyuncular öneriyorlar ona.

50sekiz
01.02.2016, 14:44
TRANSFER- Yekta Kurtuluş, Antalyaspor’a imza atmak üzere
Tarih 01 Şub 2016 1:32
Yorum: 12

Transferin son gününde Antalyaspor’da iç ve dış transferde sıcak saatler yaşanıyor. Kırmızı-beyazlı takımın daha önce gündemine gelen Sivasspor’dan Yekta Kurtuluş ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Kırmızı-beyazlı takımda 28 kişilik kadronun belirlenmesinden sonra Yekta ile resmi sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

28 kişilik listede fazla oyuncu olursa Yekta, transferinin gerçekleşmeyebileceği bu yüzden transferin son dakikaya kadar sürebileceği belirtildi.

http://antalyasporum.com/transfer-yekta-kurtulus-antalyasporda/

haberin altindaki yorumlara dikkat :D

50sekiz
01.02.2016, 14:46
SON DAKIKA: Sivasspor'da istenmeyen adam ilan edilen Yekta Kurtuluş; transferin son gününde Antalyaspor ile anlaştı.

kaynak skorer

çorluluyiğido
01.02.2016, 14:50
bu arada m.başakşehir ön liberosu badji anderletche transfer oldu.hakan için yer mi açıldı yoksa:)

flarcone
01.02.2016, 14:54
haberlere göre bugün 2 oyuncu gidecek. Eğer giderlerse takviye kesin olur.

flarcone
01.02.2016, 14:59
.................

EBK0658
01.02.2016, 15:09
Ümit acil olarak af edilsin hiç kimse alınamıyorsa belediyeden Atila ve Burak alınsın Kadir Antalyadan geri getirilsin Yekta en kısa sürede kovulsun

EBK0658
01.02.2016, 15:12
Yekta ismini duyunca sinirim kalkıyor :mad::mad::mad::mad:

flarcone
01.02.2016, 15:29
Forvet transferi için DİNO NDLOVU dan cevap bekleniyor.

samettt
01.02.2016, 15:49
Forvet transferi için Hamza Younes'den cevap bekleniyor...

sawyer5892
01.02.2016, 15:53
forvet transeri için sawyer5892'den haber bekleniyor. Biz çok haber bekledik ya haber gelmedi ya da oldoni rengifo gibi kara haberler geldi

adres58
01.02.2016, 15:55

Hayatı kıytırık takımlarda kiralık geçirmiş. Yaşı 25 olmasına rağmen Kıbrıs, İsrail ve Güney Afrikaya gitmiş gelmiş... Aradığımız Cerek bu olmamalı.. BU OLMAMALI...

çorluluyiğido
01.02.2016, 16:14
Orhan bolusporla gorusyormus.anlasma yakın.

Del Piero
01.02.2016, 16:15

Bunu alacaklarına belediyeden veya paf takimdan alsınlar daha iyi transfer yaptık demek için transfer yapmasınlar millet salak değil

yigido yakup
01.02.2016, 16:25
Transferin son saatleri resmen simdi benim tahminim zar atiliyor.

Egerki i akin ve yekta giderse onlardab hafifleyen maliyetle iyi bilinen forvete yuklenilse.

asabibaba
01.02.2016, 16:34
Mustafa ATEŞ ‏@mustafaates58 2 dk.2 dakika önce
Orhan Gülle Bolu,Hakan Özmert Başakşehir'a gitti.Yekta ile son görüşmeler yapılıyor.Eneramonun sözleşmesi fesh edildi.Yabancı transferi yok.

emrecan17
01.02.2016, 16:36
Yönetime tavsiyem son dakikalar yaklaştı beni transfer etsin bedava oynarım.2 gün önceki halı saha maçımda baya bir yıldızlaştığımı farkettim ki tam kendimle övünürken karşımda 55 yaşında babam benden top almaya çalışıyordu..Yine de yıldızım ben yönetim beni alsın ibrahim akından yekta dan faydalı oynarım :D (Halimiz yaman olmuş şanlı kulubüm çöplükle doldu hey gidi günler )

erhan 10
01.02.2016, 16:42
Bırak bu saatten sonra ne fayda. Bıktım bu sene kahrolmaktan. Sinir hastası olduk. Yemin ederim en çok bu siteye giriyorum. Bir umut var mi diye sahte umut dağıtan bir sürü insan var. Istemiyoruz kardeşim transfer falan. Oynayın kurtarın bu takımı ruhsuzlar

eyuphulagu
01.02.2016, 16:47
G.Afrikalı oyuncunun bugün öğle saatlerinde İstanbul'a geldiği söyleniyor..Güya bu oyuncu için Muhsin Ertuğral ın da görüşü alınmış diyorlar..

sebasteia
01.02.2016, 16:48
son dakika!!!

forvet transferi için beni aradılar. benden haber bekliyorlar şimdi.

önce şaşırdım, niye ben filan düşünürken, dur lan dedim, dur biraz da ben şu yönetimle kafa bulayım. biraz süre verin, menejerimle konuşup döneceğim dedim. şimdi battaniyeyi çektim üstüme uyukluyorum. ev soğuk gardaşlarım, dışarısı bizim evden daha sıcak. belki çıkar dışarıda gezerim. saat 11'e doğru yönetimi arayıp sivas'ın gece hayatını bahane ederim, fiyat olarak da 4-5 katını çekerim.

boş yere ümitlenip beklemeyin diye siz canım gardaşlarıma buradan yazayım dedim. boş yere bir ümit beklemeyin dostlarım.

öpüldünüz. ben değil yönetiminiz hepinizi öptü. mucksss

adres58
01.02.2016, 16:53
son dakika!!!

forvet transferi için beni aradılar. benden haber bekliyorlar şimdi.

önce şaşırdım, niye ben filan düşünürken, dur lan dedim, dur biraz da ben şu yönetimle kafa bulayım. biraz süre verin, menejerimle konuşup döneceğim dedim. şimdi battaniyeyi çektim üstüme uyukluyorum. ev soğuk gardaşlarım, dışarısı bizim evden daha sıcak. belki çıkar dışarıda gezerim. saat 11'e doğru yönetimi arayıp sivas'ın gece hayatını bahane ederim, fiyat olarak da 4-5 katını çekerim.

boş yere ümitlenip beklemeyin diye siz canım gardaşlarıma buradan yazayım dedim. boş yere bir ümit beklemeyin dostlarım.

öpüldünüz. ben değil yönetiminiz hepinizi öptü. mucksss

Gardaşım nohdayı koyduuuuu :D :D

samettt
01.02.2016, 16:54
Yeni Malatyaspor Gökhan Süzen ile anlaşma sağladı.

derin58
01.02.2016, 17:03
Takimimizi sirttan hancerleyen eski futbolcumuz aydin karabulutta genclerbirligi ile anlasmaya varmis..

....tutunamayacaksin....

Murad_Kelleci58
01.02.2016, 17:05
SON DAKİKA...!!

Yönetim bitmiş (!) arkadaşlar..

Hani yüzdünüz kuyruğuna gediniz.. İstasyondan geçen 7 yaşındaki çocuğa sorsanız Sivasspor'un ihtiyacı nedir diye.. İlk söyleyeceği golcü der..

Bizde o çocuğun arkasından iki meseleyi dile getirelim..

Ümiy'i affedin... İki kanatta oynayabilecek Grosicki tarzı bir cerek :)

eyuphulagu
01.02.2016, 17:07
Birisi Hamza Youness in de sivassporla adının geçtiğini yazmıştı...G.Afrikalı oyuncunun da adı geçmişti...İkisinin de youtube da videoları var...Hamza nın son durumunu bilmemekle birlikte eğer hazırsa G.Afrikalı oyuncuya ben olsam tercih ederim...G.Afrikalı daha genç bir oyuncu ama Hamza gardaş da tam bizim aradığımız forvet tipi var..G.Afrikalı stil olarak Uruguay lı Teixeira ya taha fazla benziyor..Hamza ise sırtı dönük de oynayabilecek bir forvet tipi...Bakalım gerçekten transfer yapılacak mı yoksa değişik isimler paylaşılıp birileri taraftarın kafasını mı karıştırmak istiyor..Umarım 1 tane de daha forvet alınırsa ;çünkü sivassporun 2. bir iyi santrafora kesinlikle ihtiyacı var..Rakibin Eskişehir ve G.Birliği oldukça iyi transferler yaparken sivassporun yabancı iyi bir santrafor alması kesinlikle kaçınılmazdır..İlerde olası kötü sonuçlarda taraftara kimse neden iyi bir santrafor alınmadığını izah edemez...Bu zor durumda kesinlikle ve kesinlikle yedek kulübesine de 1-2 tane oyuna sonradan girip sonucu değiştirecek oyuncu transfer edilmelidir...Çünkü rakiplerin sürekli iyi oyuncular alıyor..Aman Dikkat!...

Ferhat06
01.02.2016, 17:12
Ümit ve Orhan Gülle gitmiş TFF öyle yazıyor.

adres58
01.02.2016, 17:26
Birisi Hamza Youness in de sivassporla adının geçtiğini yazmıştı...G.Afrikalı oyuncunun da adı geçmişti...İkisinin de youtube da videoları var...Hamza nın son durumunu bilmemekle birlikte eğer hazırsa G.Afrikalı oyuncuya ben olsam tercih ederim...G.Afrikalı daha genç bir oyuncu ama Hamza gardaş da tam bizim aradığımız forvet tipi var..G.Afrikalı stil olarak Uruguay lı Teixeira ya taha fazla benziyor..Hamza ise sırtı dönük de oynayabilecek bir forvet tipi...Bakalım gerçekten transfer yapılacak mı yoksa değişik isimler paylaşılıp birileri taraftarın kafasını mı karıştırmak istiyor..Umarım 1 tane de daha forvet alınırsa ;çünkü sivassporun 2. bir iyi santrafora kesinlikle ihtiyacı var..Rakibin Eskişehir ve G.Birliği oldukça iyi transferler yaparken sivassporun yabancı iyi bir santrafor alması kesinlikle kaçınılmazdır..İlerde olası kötü sonuçlarda taraftara kimse neden iyi bir santrafor alınmadığını izah edemez...Bu zor durumda kesinlikle ve kesinlikle yedek kulübesine de 1-2 tane oyuna sonradan girip sonucu değiştirecek oyuncu transfer edilmelidir...Çünkü rakiplerin sürekli iyi oyuncular alıyor..Aman Dikkat!...

O iş artık bitti.. Herkes evine çekildi gaafelerini höpürdetiyorlar eyüb gardaşım... Birazdan ben de içecaam.. Üstüne de soğuh bir SU...

50sekiz
01.02.2016, 17:34
Daha önceki yorumumu tekrar yazmak istiyorum.

6 tane transfer yapip 7'nin pesinde kosacagina (bunlarin cogu ya uzun süre oynamamis ya da uzaklardan gelmisler, uyum süreci, form tutmasi derken, ati alan Üsküdar'i gecmis olabilir) Bonservis verip, kendi takiminda da ilk 11 oynayan 3 tane nokta transfer yapilsaydi daha mantikli ve takima daha faydali olurdu.
Saymadim ama sezon basindan beri 20 futbolcu transfer olmustur herhalde maddi imkanlari olsa belki devre arasi da bir 20 futbolcu daha transfer ederlerdi.
Saka gibi....

Sanirim yönetim son kumarini oynadi, ya tutacak ya batacak..

50sekiz
01.02.2016, 17:48
Ümit Kurt'un Caykur Rize ile sadece sezon sonuna kadar sözlesme imzalamis olmasi ilginc. Galiba sezon sonu Kasimpasa'ya transfer olacak..

50sekiz
01.02.2016, 17:59
SON DAKiKA: SivasSpor kulübü Galatasaray SK Oyuncumuz Batuhan Karadeniz ile her konuda anlaştı.
her an herşey olabilir. Bekliyoruz

kaynak: twitter - @Ramco2534

flarcone
01.02.2016, 18:06
Son bilgi. Transfer kapandı. Yekta için Antalyaspor ile görüşmeler sürüyor (ihtimal çok az) eğer transfer gerçekleşirse son dakika bir oyumcu alınabilir. Eğer Yekta takımda kalırsa transfer yapılmayacak.

50sekiz
01.02.2016, 18:23
Anadolu takimlarinin bugün yaptiklari transferler (sporx)

- Trabzonspor, İshak Doğan'ın Eskişehirspor'a kiralanması konusunda görüşmelere başlandığını açıkladi

- Gaziantepspor, Bursaspor'dan genç futbolcu Doğanay Kılıç'la 2020 yılına kadar sözleşme imzaladı.

- Gençlerbirliği, Bursaspor'dan Aydın Karabulut'u 1,5 yıllığına kadrosuna kattı.

- Torku Konyaspor, Bosna Hersek'in Zeljeznicar takımında forma giyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

- Antalyaspor, Brezilya'nın Cruzeiro takımından Charles Fernando Basilio da Silva ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

- Medipol Başakşehir Yunanistan'ın Atromitos ekibinden İtalyan forvet Stefano Napoleoni ve Medicana Sivasspor'dan Hakan Özmert'i transfer etti.

- Bursaspor, Jem Paul Karacan'ın Galatasaray'dan satın alma opsiyonlu sezon sonuna kadar kiralandığını açıkladı.

- Akhisar Belediyespor, İngiltere Championship takımlarından Charlton Athletic'ten eski futbolcusu Ricardo Vaz Te ile anlaştı.

- Eskişehirspor, Celtic'ten 23 yaşındaki forvet oyuncusu Nadir Çiftçi'yi sezon sonuna kadar kiraladı.

- PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Romanya'nın Dinamo Bükreş takımından Ricky Van Haaren'i transfer etti.

Yigido5897
01.02.2016, 18:24
SON DAKiKA: SivasSpor kulübü Galatasaray SK Oyuncumuz Batuhan Karadeniz ile her konuda anlaştı.
her an herşey olabilir. Bekliyoruz

kaynak: twitter - @Ramco2534

Bu haber doğru olabilir son kararı mustafa hoca verecekti ama zannetmiyorum çünkü araları bozuk

50sekiz
01.02.2016, 18:26
Antalyaspor, Charles Fernando Basilio'u aldiklarina göre bence Yekta'yi almazlar.

adres58
01.02.2016, 18:37
Antalyaspor, Charles Fernando Basilio'u aldiklarina göre bence Yekta'yi almazlar.

Lokomotif Moskovada oynayan oyuncuysa eğer müthiş bir transfer yapmışlar. Yaşı nedir bilemem ama ben bu Antalyadan korktum arkadaş...

Morten58
01.02.2016, 18:49
Ben olsaydim Ümit Kurt ve Yekta 'yi Antalyaspor'a verir Emrah Bassan'i transfer ederdim.

Hakan Özmert , Orhan Gülle yide gönderirdim.

Son gün en kötü alamiyorsan Gekas'i alirdim..

Bizim yönetim son gün oyuncu satar hatta para almayan oyuncu gönderir , ama Futbolcu transfer etmez mi....

yerliturkuaz
01.02.2016, 18:56
Florcane daha önceden bir konudan bahsetmiştin. Eğer burada gerekli transferler yapılmazsa yönetimin bütün kirli çamaşırlarını dökerim demiştin. Evet seni dinliyoruz...

50sekiz
01.02.2016, 19:05
Lokomotif Moskovada oynayan oyuncuysa eğer müthiş bir transfer yapmışlar. Yaşı nedir bilemem ama ben bu Antalyadan korktum arkadaş...

Ta kendisi, 30 yasinda

50sekiz
01.02.2016, 19:09
Son gün en kötü alamiyorsan Gekas'i alirdim..

Su an son dakika haberi olarak sporx gecti.
Son olarak Eskişehirspor forması giyen Theofannis Gekas, Sion'a transfer oldu.

halilxx58
01.02.2016, 20:03
Eveet beyler dagila biliriz. Yönetim eksik olmasin bizi yine sasirtmadi, herkesin dört gözle bekledigi forvet transferini gerceklestirmedi. Yayinda yapimda emegi gecen herkese tesekkürler.
Siradaki parcayi benle beraber gece gündüz burda forvet bekleyen gardaslarima armagan ediyorum...

https://www.youtube.com/watch?v=xU6fbWlV3Fg

yigido yakup
01.02.2016, 20:35
Hadi dagilin dukkan kapandi cerekde yok hezanda

yönetim hic yoksa hurdaliklardan temizledigi icin tesekkürler

midfielder7
01.02.2016, 20:39
Gökhan süzen Sivasspor'da kaynak twitter

skep06
01.02.2016, 20:54
Gökhan Süzeni almışken Uğur Boral ile Hakan Aslantaşı unutmasalar bari.

Gelenlere değilde gidenlere(kurtulduklarımıza) seviniyoruz.
Tebrikler yönetim.
Bir transfer döneminde daha bizi şaşırtmadın.

Kokomo
01.02.2016, 21:21
Başkanımız Futbol Analiz'e konuştu :

Mecnun Otyakmaz "Skuletiç Türkiye'de yaşanan olaylardan Jahoviç'in eşi Sivas'ı beğenmediği için transferi gerçekleşmedi.

Antalya'dan Diarra için bayağı uğraştık oyuncu Göztepe'yi tercih etti.

Lucescu oyuncu önerdi onunla görüştük ancak olmadı.

Böylelikle çok uğraşmamıza rağmen forvet transferi gerçekleşmedi.Elimizde iyi forvetlerimiz ve gole dönük oyuncularımız var.Önümüzdeki maçtan itibaren iyi sonuçlar almamız için takımımız çalışmalarını sürdürüyor.

Gökhan Süzen'e söz vermiştim en azından antremana çıkması için renklerimize katma anlamında değil ama milli oyuncuya söz verdiğimiz için transfer ettik.Onu transfer ettik demeyelim.Kendisini hazırlarsa takımda yer bulabilir.

Yekta ile sözleşmeyi feshettik."

50sekiz
01.02.2016, 21:35
Heyt beee menajer dedigin böyle olur :D :D :D :D
Kurt menajer diye buna derler. Nasil da diger takimlarin elinden kapmis :):)

http://i.hizliresim.com/yLZL5n.jpg

eyuphulagu
01.02.2016, 21:55
28 yaşındaki Gökhan SÜZEN;GS. altyapısında Ardalı, Özgürcanlı oyuncuların olduğu bir kadroda oynadı;hocaları Abdullah AVCI İDİ;Abdullah Hoca onu İBB ye transfer ettirdi..İBB de oynarken beğenerek izlediğim bir oyuncuydu...Herkes bu oyuncuyu sol bek olarak biliyor.Doğrudur da ama Gökhan ı Abdullah AVCI orta sahaya kaydırdı..Gökhan orta sahadaki oyunuyla o dönem milli takıma da çağrılmıştı..2013 de bir dönem bu oyuncu ağır bir sakatlık geçirdiğini basından okumuştum..Sahalara döndü;tekrar oynadı;bir de baktık ki BJK ya gitmiş..Orada fazla forma şansı bulamadı;çünkü yerinde İsmail ve Motta vardı...Ayrıca orta sahada da bjk nın çok fazla oyuncusu vardı...Biliç kadroda düşünmedi..Sonra Okan Hoca nın isteğiyle G.Antep de kiralık oynadı..İzlediğim maçlarda iyi de oynadığını düşünüyorum....Bu yıl bjk ya geri döndü ama kadro dışı bırakıldı;altyapı ile çalıştığını düşünüyorum..Altyapıda ne kadar idman yaptı;kaç maça çıktı açıkcası bilmiyorum..İstatistiklerine bakmak lazım...Uzun zaman sonra ne durumda,son durumu nası onu da sivassporun hocası ve yönetimi düşünecek..Bu oyuncuyu Okan Hoca nın aldırdığını düşünüyorum..Çünkü Orta sahadan bir çok isim ;Yekta,Orhan,Hakan ayrıldılar;Mehdi,Kone,Yiğit sakatmış ,ne zaman iyileşirler belli değil...En azından yedek kadroda oynatabileceği bir oyuncu istedi;son anda Gökhan önerildi;başka kişi de bulunamayınca,oyuncuyu da tanıdığı için evet demiş olabilir...Gökhan iyi bir oyuncu..Ama ne kadar zamanda hazır olur,sakatlık sorunu olur mu olmaz mı ,takıma uyum sağlar mı sağlamaz mı soru işareti...Yekta ya bir çok kişi sivassporda iş yapar dedi ,tersi çıktı..Bu oyuncuda şu anda bir çok yiğido tarafından eleştiriliyor bu görünmez gerçek..Umarım sivasspora faydalı olur...

Murad_Kelleci58
01.02.2016, 21:56
Başkanımız Futbol Analiz'e konuştu :

Mecnun Otyakmaz "Skuletiç Türkiye'de yaşanan olaylardan Jahoviç'in eşi Sivas'ı beğenmediği için transferi gerçekleşmedi.

Antalya'dan Diarra için bayağı uğraştık oyuncu Göztepe'yi tercih etti.

Lucescu oyuncu önerdi onunla görüştük ancak olmadı.

Böylelikle çok uğraşmamıza rağmen forvet transferi gerçekleşmedi.Elimizde iyi forvetlerimiz ve gole dönük oyuncularımız var.Önümüzdeki maçtan itibaren iyi sonuçlar almamız için takımımız çalışmalarını sürdürüyor.

Gökhan Süzen'e söz vermiştim en azından antremana çıkması için renklerimize katma anlamında değil ama milli oyuncuya söz verdiğimiz için transfer ettik.Onu transfer ettik demeyelim.Kendisini hazırlarsa takımda yer bulabilir.

Yekta ile sözleşmeyi feshettik."

Mecnun Otyakmaz THE END...

50sekiz
01.02.2016, 22:06
Kimse kusura bakmasin da yeni transferlerle takim güclenmedi bence daha da zayifladi. Belki gelenler gidenlerden bir tik daha iyi olabilir AMA bu futbolcularin sehre alismasi, form tutmalari ve en önemlisi TAKIM olmalari zaman alacaktir.
Olasi bir Osmanli maglubiyetinde hocanin postalanma ihtimalini de göz önüne alirsak geriye 14 mac ve yeni bir hoca gelecektir ve silbastan...

Bence yönetim kendi ipini kendisi cekti.
Bundan sonra bu takimi STSL de sadece mucizeler tutar.

50sekiz
01.02.2016, 22:08
28 yaşındaki Gökhan SÜZEN;GS. altyapısında Ardalı, Özgürcanlı oyuncuların olduğu bir kadroda oynadı;hocaları Abdullah AVCI İDİ;Abdullah Hoca onu İBB ye transfer ettirdi..İBB de oynarken beğenerek izlediğim bir oyuncuydu...Herkes bu oyuncuyu sol bek olarak biliyor.Doğrudur da ama Gökhan ı Abdullah AVCI orta sahaya kaydırdı..Gökhan orta sahadaki oyunuyla o dönem milli takıma da çağrılmıştı..2013 de bir dönem bu oyuncu ağır bir sakatlık geçirdiğini basından okumuştum..Sahalara döndü;tekrar oynadı;bir de baktık ki BJK ya gitmiş..Orada fazla forma şansı bulamadı;çünkü yerinde İsmail ve Motta vardı...Ayrıca orta sahada da bjk nın çok fazla oyuncusu vardı...Biliç kadroda düşünmedi..Sonra Okan Hoca nın isteğiyle G.Antep de kiralık oynadı..İzlediğim maçlarda iyi de oynadığını düşünüyorum....Bu yıl bjk ya geri döndü ama kadro dışı bırakıldı;altyapı ile çalıştığını düşünüyorum..Altyapıda ne kadar idman yaptı;kaç maça çıktı açıkcası bilmiyorum..İstatistiklerine bakmak lazım...Uzun zaman sonra ne durumda,son durumu nası onu da sivassporun hocası ve yönetimi düşünecek..Bu oyuncuyu Okan Hoca nın aldırdığını düşünüyorum..Çünkü Orta sahadan bir çok isim ;Yekta,Orhan,Hakan ayrıldılar;Mehdi,Kone,Yiğit sakatmış ,ne zaman iyileşirler belli değil...En azından yedek kadroda oynatabileceği bir oyuncu istedi;son anda Gökhan önerildi;başka kişi de bulunamayınca,oyuncuyu da tanıdığı için evet demiş olabilir...Gökhan iyi bir oyuncu..Ama ne kadar zamanda hazır olur,sakatlık sorunu olur mu olmaz mı ,takıma uyum sağlar mı sağlamaz mı soru işareti...Yekta ya bir çok kişi sivassporda iş yapar dedi ,tersi çıktı..Bu oyuncuda şu anda bir çok yiğido tarafından eleştiriliyor bu görünmez gerçek..Umarım sivasspora faydalı olur...

Bjk de oynarken de agir sakatlik gecirdi.
Son resmi maci: 24.05.2015

anadolu5858
01.02.2016, 22:17
yönetim ve hoca texira yeterli olmazsa atıf ile beykanı forvet olarak düşünmüş olabilir.

tavatir
01.02.2016, 22:19
Gökhan Süzen belki bu sezon çok işimize yaramaz doğrudur. Ama benim çok beğendiğim bir isim. Antep'te de başarılı olamadı belki ama eğer Başakşehir'deki günlerine dönerse gelecek sene çok yararlanırız inşallah. Emre de yine seyrettiğim bir isim. Transferine sevindim. Ondan da çok umutluyum.

Bizim bu seneki durumumuz çok kritik. İnşallah ligde kalabiliriz. Anladığım kadarıyla her iki ihtimal de düşünülüyor. Giden oyuncuların sözleşmeleri hangi şartlarda feshedildi bilemiyorum. Seneye mali istikrar mutlaka korunmalı. Dileriz korktuğumuza uğramayız. Forvette pivot santfor eksikliğimiz olacak gibi görünüyor. Ben kiralama yöntemiyle bir oyuncunun gelebileceğini düşünüyordum. Eskişehir genelde bu yöntemi kullandı. Pivot santforsuz Texeria ve Aatıf yer değiştirerek hareketli bir ikili de olabilirler. Umudumu korumak istiyorum. Ayrıca Tanase 10 numara mevkiine oldukça uygun gibi geldi bana.

citothehan58
01.02.2016, 22:25
Transfermarkta göre oyuncularimizlarla yollarimizi ayirdiktan sonra takim degeri düstü ve sondan ikinci olduk..

https://i.hizliresim.com/dkgbG4.png

Ben sonuna kadar Sivassporumuzun yanindayim düsecegine inanmiyorum da!!

Böyle oynayan takim düsecekse artik birsey söylemeye gerek yoktur.

50sekiz
01.02.2016, 22:27
Ben olsam 9 aydir futbol oynamayan, futbol hayatinda 2 defa agir sakatllik yasamis 28 yasindaki Gökhan Süzen yerine... 18 yasinda genc bir Gökhan XYZ'i transfer ederdim...

Phöenix58
01.02.2016, 22:32
Yok yok... Bu yönetimle biz ne köy ne kasaba oluruz, başkanda dahil derhal istifalarını verip yeni bir yönetim gelmeli!!! Her transfer sezununda bir umut ile beklentiye giriyoruz ama herseferinde hüsranda boğuluyoruz. Başkanımızın şimdiye kadar ki emeğine sonsuz saygım var ama artık anlaşılıyor ki bu takım onun boyunu aştı! Hiçbir şekilde transfer yapamaz oldular ve bahaneleri şehri beyenmiyorlarmış mış mış... Alman liginde hoffenheim bile kaliteli transfer yapmalarına rağmen ( 3200 civarında nüfuslu bir semt ) bizim yönetim yapamıyor... Bu demek oluyor ki artık heyecanları azimleri kalmamış, niyetleri gittiği yere kadar idare etmek anlaşılan! Taraftar olarak yönetimi istifaya çağırmak bizlerin borcu...

skep06
01.02.2016, 22:39
Buradaki herkes Sivassporun yanında.
Aksi olsaydı gecenin bu saatinde belki olur mu ümidiyle yapıl(a)mayan forvet transferini beklemezdi.

Ayrıca takımın iyi oynadığı fikrine hiç katılmıyorum.
Tersine takım dökülüyor.
İlk golü hep biz yediğimiz ve rakipler geriye çekildiği için mecburen ileride oynuyoruz forvet yokluğu nedeniyle pozisyon bulamıyoruz ama top bizde kaldığı için istatistiklerde hep üstün gözüküyoruz.

hercaii_58
01.02.2016, 22:40
Gercekten yönetimin artik dalga gectigini dusunuyorum. Her transfer donemi yok futbolcu sehri begenmedi, yok su oldu yok bu oldu. Sanki dunya da baska futbolcu yok. Ya arkadas o zaman diger anadolu takimlari nasil transfer yapiyor. Madem yabanci futbolcu transferi problem o zaman genc yerli futbolcu tercih et, o da yok. Bahaneler tuttugu icin rahat rahat ayni bahaneler one suruluyor. Son dakika da mantiga aykiri, bayadir futbol oynamayan neden alindigina bir turlu anlam veremedigim bir transferle transfer kapatiliyor. Allah sonumuzu hayir etsin.

Murad_Kelleci58
01.02.2016, 22:56
Gökhan Süzen'e bir yatak, bir tabak..
Adamın menajeri tweet atmış, ağzı kulaklarında..
Taraftar isyanlarda, Halil Sezai ile yakın markajda..
Oysa bir umuttu bıçkın yiğido, yıkılmaz kale Mecnun Otyakmaz..
Düşmemeye oynayan bir takımın golcüleri olmaz, olamaz..
Okunuşu ile teşerya ile Hasan Kabze..
İçimize bir nebze, bir umut ver be O"kan",
Okan değil bize lazım taze bir kan..

GokhanTurna
01.02.2016, 23:13
Hayırlı uğurlu olsun ara transferde diğer takımlara ayak uyduramadık. 4 forvetle ilgilenip alamadık ne demek başkanım. Bir de ptt takımı göztepe ile yarışmak ve oyuncu kaptırmak nedir? Yazık be nereden nereye geldik? Gekası alsaydınız razıydım yeminle.

Murad_Kelleci58
01.02.2016, 23:26
Taraftar dertlenmiş, taraftar kahroluyorken, yönetim kahrediyor.. Kimin umurunda..
Yerel Basın adeta, yönetimin basın sözcüsü gibi..
Hep kabahat taraftarda.. Başınıza düşsün basın özgürlüğünüz..
Yok mu eleştiri yapacak bir gazete, bir tv..
Hep dır dır, hem tırı vırı..
Bir yönetimin, bir yöneticinin A planından başka, B C D E... Z yoksa, benim için ne yönetim vardır, ne de yönetici..
Mış mış mışta mış mış mış..

HeLuieN58
01.02.2016, 23:41
Zamanında Suç Carlos'ta Degil.Bu Beceriksiz Yönetimde Carlos Gider Sergen Gelir Sergen Gider Başkası Gelir Ama Bunlar Suçlu Olmaz Dediğimizde.Bir Çoğu İçin
Carloscu Olmuştuk.
Bu Yönetim Aklından Süper Lig i Silmiş.Cebleri TL CİK EURO CUK VE DOLARCIKLARLA Dolmuş.Erdal Bey Hani Süper Ligdeki Borçsuz Kulüptük Nerde Paralar Nerde Futbolcular.Yediğiniz Menejer Kazıklarından Hayla Ders Çıkaramadınız.Derhal Yönetimde Yöneticilikten ve Transferden Anlamayanlar Şutlanmalıdır Ve O Kadar Sezon Süper Ligde Olupta İsim Sponsoru Olduğu Halde Borçlu Kulüp Nasıl Olunuyor Yönetmin Açıklamasını Bekliyorum.3 Kuruş Fazla Verip Oyuncu Bile Getiremiyorlar
Bu Beceriksiz Yönetimi Şiddetle Kınıyorum...:mad: :mad: :mad:

eyuphulagu
02.02.2016, 00:27
Deniz Yılmaz neden alamadığımız aşağıdaki haberde saklı diye düşünüyorum..İşte o haber:...Bursaspor, Trabzonspor'dan Deniz Yılmaz'ı renklerine kattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, forvet oyuncusu Deniz ile 3,5 yıllığına anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Deniz'in Trabzonspor'dan bedelsiz olarak transfer edildiği belirtilen açıklamada, "Deniz, bu sezon sonuna kadar 1 milyon 320 bin garanti, 27 bin 333 lira maç başı, 2016-2017 sezonunda 1 milyon 470 bin garanti, 24 bin 411 lira maç başı, 2017-2018 sezonunda 1 milyon 640 bin garanti, 26 bin 764 lira maç başı, 2018-2019 sezonunda 1 milyon 900 bin garanti, 29 bin 414 lira maç başı ücret alacaktır" ifadelerine yer verildi.Kaynak:Fanatik...

furky.b
02.02.2016, 01:20
Flarcone senden yonetiminin tum kirli camasirlarini ortaya dokmeni bekliorum. :)
Sözünde dur..

sivasfutbol
02.02.2016, 07:17
Bu saatten sonra sivassporun düştüğünün resmidir yazık oldu sivasspora yazık oldu sivas şehrine yazık oldu sivasspor taraftarına yönetime yaranmak adına tvlerde şakşakcılık yapan sözde gazetecileride kınıyorum çünki sezon başında getirilen sözde futbolcuların sivasspora faydası olmayacagını bu formda yorum yapan kardeşlerimizin hemen hepsi belirtmişlerdi hani batu iyi topcu idi işte boşta kaldı eneramoda boşta kalmış ümit denen karektersizde öyle şeyinde boncuk görüp kendini bir şey sananlardan gittigi takımda sivastaki gibi rahat ettirmezler adama başarılı olacagınıda sanmıyorum yine diyorumki sivasspora yazık olacak bence yönetimde heyecanını kaybetti artık sivasspora verecek bir şeyleri kalmadı önümüzdeki haftalarda alınacak muhtemel maglubiyetlerden sonra yönetim istifa ve okan istifa sesleri gelmeye başlayacaktır bu takım sahipsiz degil elbet birileri gelir sahip cıkar cünki kulup başkanlıgının yapan adam icin reklamı var bizim bilmedigimiz artıları var mecnun odyakmazı sivassporun başkanı olmasa kim tanırdı sivasta sivasa başkan olunca bütün türkiye tanır oldu bu bile bir insana yeter yine diyorum yazık oldu sivassporuma yazık.

Murad_Kelleci58
02.02.2016, 08:39
Her dönem Sivasspor transfer yapamayınca;

Yönetim; karısı istemedi, memleketi sevmedi, sosyal hayat sıfır, vs vs vs vs

Ama bu adamlar bize çohhh bahalı diyen bir açıklama hak getire..

Lan arkadaş zannedersin ki Sivas mahrumiyet bölgesi.. Ne kuş uçar ne kervan geçer..

Ha birde Başkan sen yazıhaneni Sivas'a taşısan, belki gelecek oyuncuları daha çabuk ikna edersin.. Adamlar İstanbul'u görünce zannediyorlar Sivas bir İstanbul takımı..(!)

buraks58
02.02.2016, 09:31
arkadaşlar bu saatten sonra pozitif düşünmeye elimizden geldiğince takıma destek olmaya çalışmalıyız. evet bir forvet transferi daha olsa süper olacaktı ancak olmadı. bu transfer sezonunda yönetimin çok da kötü iş çıkardığını düşünmüyorum. alınan oyuncular ihtiyaç duyulan mevkilere yapılmış kaliteli transferler. ihtiyacımız olan ardarda 2 galibiyet. ondan sonrası da inşallah gelecektir.

Mete209
02.02.2016, 10:28
Devre arası transferler forvet hariç çok olumlu bence. İnşallah bu kadroyla ligde kalacağız! Yalnız ben Okan hocaya güvenmiyorum. Bu maçı kaybedersek kendisi daha fazla kalamaz Sivasspor'da!

58gürün58
02.02.2016, 10:44
allah korusun ama lakin osmanlıya yenildik ve okan hoca ayrıldı görevden. yerine kim gelir mesut bakkal ve yılmaz vural hariçinde. inşAllah osmanlıyı yeneriz beraberlik bile kötü....

noname87
02.02.2016, 10:46
Dün Mustafa Ateş'in programını izledim yine para muhabbeti döndü bu kadar giderimiz var kimseden yardım gelmiyor sezon başı,sezon sonu, aynı mevzular hiç değişmiyor; Spor Toto'nun, Ligtv'nin verdiklerinden bahsetmiyorlar.Alttan ısınma olayına getiriyorlar elektrik masrafı var dediler güldüm sanki 12 ay boyunca çalıştırıyorlar aleti.3-4 aylık bir masraf oluyordur.Başkan ile Yönetim vizyon olarak takımı düşürmüşler bu yıl ligde kalsak da seneye bir şey değişmez.Şu an ligde oynayan en az 8 takım bizim durumumuzda kendi yağıyla kavrulmaya çalışıyor ama sanki sadece Sivasspor bu durumda gibi yansıtılıyor.

sawyer5892
02.02.2016, 11:48
Devre arası gelen ve giden oyunculara baktığımızda neden gitti diyebileceğimiz bir oyuncu yok. Belki Ümit denilebilir o da malum sebeplerden. Nokta bir santrafor alınsa her şey çok daha iyi olabilirdi. Ancak geçen hafta eskişehir maçındaki şanssızlıklar olmasa ve maçı kazansak kimse bu kadar karamsar olmazdı. Gelen oyunculardan yalnız hasan kabzenin faydalı olmayacağında hemfikiriz. Tanaseyi henüz görmedik burhan ve boye sakatlıklarından dolayı oynamıyordu onların saha dönmesiyle ideal bir 11 oluşturursak hücum hattımız ligde kalmak için yeterli. Ama hoca konusunda tereddütlerim yok değil..

yiğido58sinan
02.02.2016, 11:55
Hocanın değişmesi şart oğlu şart artık

citothehan58
02.02.2016, 21:49
Transfermarkta göre oyuncularimizlarla yollarimizi ayirdiktan sonra takim degeri düstü ve sondan ikinci olduk..

https://i.hizliresim.com/dkgbG4.png

Ben sonuna kadar Sivassporumuzun yanindayim düsecegine inanmiyorum da!!

Böyle oynayan takim düsecekse artik birsey söylemeye gerek yoktur.

Daha da güncellestirildi.. Resime bakin hersey ortada..

https://i.hizliresim.com/bJd8Mb.png

eyuphulagu
02.02.2016, 23:11
U-21 den Bünyamin Uyanık Okan hocanın isteğiyle A takım kadrosuna alınmış..Oyuncu bu yıl Boluspordan Sivasspor U-21 takımına transfer olmuştu...Bünyamin Uyanık gurbetçi bir ailenin çocuğu Boluspora Avusturya'dan gelmiş...Altyapı eğitimini Avusturya da almış...Boluspora da geçen yıl gelmiş bu oyuncu;sivasspor birilerinin vasıtasıyla bu yetenekli oyuncuyu bu yılın başında kadroya katmış..Okan Hoca da oyuncuyu beğenmiş olmalı ki artık bundan sonra A takımla birlikte olmasına karar vermiş..Hayırlı Uğurlu Olsun!...http://resimzade.com/Show.html?i=46626&token=56955 (http://resimzade.com/Show.html?i=46626&token=56955)

adres58
03.02.2016, 00:19
Daha da güncellestirildi.. Resime bakin hersey ortada..

https://i.hizliresim.com/bJd8Mb.png

Tek tek takımları özellikle fiyat üzerinden incelemeye çalıştım...

Son hafta itibarı ile ilk onbirler baz alındığında fiyat açısından en dengeli takım ne gariptirki Sivassporumuzla Eskişehirspor Gaziantep Akhisar ve Rize çıktı..

Tek tek sayarsak..

Başakşehirin bu haftaki ilk onbir değeri 33 milyon.. Kadrosundaki Volkan Babacan (7,75) Mahmut Tekdemir (4,00) ve Edin Visca (6,25) nın toplam değereri 18 Milyon Euro tutuyor. Yani yüksek maliyetli...

Kasımpaşanın bu haftaki ilk onbir değeri 32,25 Milyon.. Kadrosundaki Andre Castro (6,00) Tunay Torun (4,50) Adem Büyük (3,75) Eren Derdiyok (4,50)un toplam değeri 18,75 Milyon Euro. Yani Yüksek Maliyetli...

Gaziantepsporunda maliyeti bizim gibi dengeli, 17,20 Milyon Euro... Kadrosundaki Marçal (2,75) Erdem Şen (2,25) John Chibuike (3,75)nin toplam değeri 8,75 Milyon Euro.. Normal Maliyetli

Bursasporun bu haftaki ilk onbir değeri 30,50 Milyon Euro... Kadrosundaki Mert Günok (3,25) Emre Taşdemir (3,25) Balazs Dzsudzsak (6,25) Miroslav Stoch (5,25) Tomas Necid (4,00) in toplam değeri 22 milyon Euro... Yüksek maliyetli...

Ç.Rizesporun bu haftaki on biride dengeli 18 Milyon Euro... Kadrosundaki Koray Altınay (2,5) Ahmet İlhan Özek (2,5) toplam değerleri 5 milyon euro... Normal Maliyet

Gençlerbirliğinin bu haftaki ilk onbir değeri 18 milyon... Kadrosundaki Uğur Çiftçi ve Djalma Campos (2,25) Ahmet Çalık (4,50) El Kebir (3,75) toplam 12,75 Milyon Euro.. Yüksek Maliyet

Antalyasporun bu haftaki ilk onbir değeri 17,45 Milyon Euro.. Kadrosundaki Ramon Motta (5,00) Chico (2,00) Emre Akbaba (2,25) Samuel Etoo (1,75)!!! toplam 11 Milyon Euro... Yüksek Maliyet

Sivassporumuzun bu haftaki ilk on bir maliyeti 11,80 Milyon Euro.. Kadrosundaki Aatıf (2,75) Beykan Şimşek (1,75) toplam 4,50 Milyon Euro Normal Maliyet...

Eskişehirsporun bu haftaki ilk onbir maliyeti 13,50 Milyon Euro... Kadrosundaki Ruud Boffin (2,75) Jordi Figueras (2,25) toplam 5 milyon Euro... Normal Maliyet

Osmanlısporun bu haftaki ilk onbir maliyeti 27,65 milyon Euro.... Kadrosundaki Tiago Pinto (2,25) Uğur Demirok (4,00) Badou Ndiaye (4,25) Gabriel Torje (4,75) Musa Çağıran (3,75) Umar Aminu (2,75) toplam 21,75 milyon Euro.. Yüksek Maliyet

Mersin İYnun bu haftaki ilk onbir maliyeti 10,85 Milyon Euro... Kadrosundaki Prejuce Nakoulma (2,25) Welliton (2,50) toplam 4,75 milyon Euro... Normal Maliyet

Akhisar Belediyesporun ilk onbir maliyeti 15,80 Milyon Euro...Kadrosundaki Douglao (2,75) Hugo Rodallega (4,00) toplam 6,75 milyon Euro... Normal Maliyet

Torku Konyaspor un ilk onbir maliyeti 16,60 milyon euro... Kadrosundaki Traore (3,75) Ömer Ali Şahiner (3,75) toplam 7,50 milyon Euro... Normal Maliyet

Kayserispor un ilk onbir maliyeti 24,80 milyon Euro... Kadrosundaki Larrys Mabiala (2,75) Zeki Yavru (2,25) Diego Biseswar (2,75) Diego Lopes (2,75) Furkan Özçal (2,50) Ömer Bayram (3,00) Derley (3,75) toplam 19,75 milyon Euro... Yüksek Maliyet

Bu çıkan rakamlara göre takım Yüksek maliyetli takımlar içinde 3-4 oyuncu ibreyi yukarı çekiyor. Değeri yüksek olmak bana göre bir kriter değil. İki oyuncunuza yeni sözleşme yapıp 4 milyon Euro bonservis verdiğinizde birden orta sıralara çıkabiliyorsunuz. Ama gerçek maliyet bana göre sahada gösterilmeli.

yerliturkuaz
03.02.2016, 09:22
Önce yaz döneminde bekledik umutlu umutlu, sonra ara transfer dönemi geldi yine umutla bekleyiş lakin her zaman ki gibi hüzünlü son. Alıştık galiba bu hüzünlü sonlara. Öyle değil mi ama. Kimlerin adları geçmedi ki. Bu transfer döneminde gel gör ki nerde hurda işe yaramayan futbolcu varsa kadromuza kattık yine.

Ben artık şunu kabullendim. Rıza hoca gittikten sonra transfer konusunda malesef bir iki menajere muhtaç bırkaıldığımız. Bu menejarler kulübe futbolcu pazarlıyor. Bu menajerler istedikleri futbolcuları kulübümze kakalıyorlar. Biz de ekran başında statta Oldonilere Rengifolara Hasan Kabzelere muhtaç bırakıp bizi kahrediyorlar. Yönetim ise sanki basiretsiz bir şekilde bu menajerlere bel bağlayarak artık ne türlü kazançları oluyorsa (!) kulübe bu tür oyuncuların gelmesini sağlıyorlar. Florcane senin çok şey bildiğini tahmin ediyorum. Hele ki bu dönemde yapılan transferleri gördükten sonra senin nasıl sustuğunu anlayabilmiş değilim. Birgün konuşacaksın eminim ama geç olmaz umarım...

Önümüzde on beş maç var. Bu on beş maç herşeye gebe olur. Herşey değişebilir. Umdumu kaybmetmek istemiyorum. Takımımı sonuna kadar her ortamda destekleyeceğim. Lakin bizi sene sonuna kadar çok vah vahların olcağı bir dönem bekliyor. Düşmek kelimesini ağzıma dahi almak istemiyorum. Gün birlik beraberlik günü diyorum. Gün takımımızın ayağa kalkma günü diyorum. Özledim yahu özledim artık o üç büyütülmüşlere kafa tutmayı şampiyonluk yolunda bizimde olmamızı özledimç Atın artık şu ölü toprağı silelenin ve kendinize gelelim. Hep birlikte ama!

kagansenbas
04.02.2016, 01:10
Alejandro Hohberg Gonzalez

Bu oyuncu takip edilmeli çok kıvrak ve hızlı bir oyuncu ayrıca çok güzel şutları var. Ortasahanın her bölümünde oynaması da ekstrası oluyor.
Bence izlenmeli takip edilmeli önümüzde ki transfer döneminde alınmalı. Gelecek sezon için iyi bir yatırım olur. İlerde çok güzel paralara büyük takımlara satılır bu adam.

https://m.youtube.com/watch?v=T0-4gJU7ymo

Bu videonun dışında bu hafta kupa maçında bir gol attı ki messi'nin bile bu tip güzel vuruşları yoktur emin olun. Tam çatal avcısı geleceğin yıldızı... ��