Orijinalini görmek için tıklayınız : TARAFTARLARDAN LORANT`A MORAL
SivasSpor.Com 16.12.2005, 20:04 Zorlu Ankaragücü maçı öncesi Teknik direktörü taraftar morali.
1967 Genç Sivassporlular Derneği Başkanı ve üyeleri dün antreman öncesi Lorant’ı ziyaret edip çiçek verip tatlı ikram ettiler.
Dernek Başkanı Yalçın Korkmazgil, Lorant’n başarılı bir teknik adam olduğunu ve takımda önemli işler yaptığını belirterek “Geçtiğimiz gün yaptığınız basın toplantısında derneğimizi kasdederek yaptığınız açıklamalar bizleri mutlu etti. Sivasspor’un başına gelmenizden sonra takıma değişik bir kimlik kazandırdınız ve sizinle birlikte Sivasspor Türkiye’nin gündemine geldi.
Taraftarlar her zaman sizin ve takımın arkasında olacağımızı bilmenizi istiyoruz”dedi. Taraftarın verdiği çiçeğe ve tatlıya teşekkür eden Lorant ise “Dilerim bundan sonrada futbolcularımıza verdiğiniz destek devam eder.
Sizin bulunduğunuz karşı maraton tribünde takımı destekleyenlerin sayısının artmasınıda bekliyorum. Ben burada işimi yapmaya çalışıyorum. Ama şunuda belirtmek istiyorum, ben buraya gelmeden bana anlatılan taraftarlarla, şimdi taraftarları karşılaştırdığımda hayal kırıklığı yaşadığımı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Öte yandan,Taraftarlar Derneği Başkanı Yalçın Korkmazgil Teknik direktör Werner Lorant’ı Derneğe üye olmayı teklif etti,Lorant ise “seve seve üye olurum” karşılığını verdi.
Arif Coşkun 16.12.2005, 20:12 Derneğinize teşekkürler,Lorant için iyi moral olmuştur.Lorant bu konuda haklı,gerçekten nerede bu taraftar kitlesi, 2 ligde dahamı fazlaydı taraftarımız herkes 2 ligte olmamıza rağmen taraftarımızın çokluğundan bahsederdi,bu sene ne oldu bunu anlamak zor.
malatyali 16.12.2005, 20:21 Ben bir Malatyalı olarak ve şehrimin takımı süper liğde olmasına rağmen 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği sayesinde koyu bir Sivasspor taraftarı oldum.Sezonun ilk maçı Malatya maçından itibaren Sivassporun İçerdeki ve dışarıdaki tüm maçlarına dernekle birlikte gittim..Sivasta yaşadığım sürecede tüm maçlarına gideceğim.Özellikle deplasman maçlarına gidişte derneğin maddi sıkıntılarını biliyorum.Ve bir Malatyalı olarak Sivasspor yönetiminden ricam bu derneğe maddi ve manevi desteklerine artırmaları evimizde oynanan 5 lig maçında diğer grupların tribünde meşale yakıp kulübü 5 kez federasyon tarafından 2.5 milyar zarara uğrattığını gördüm.1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğinden dolayı kulübün bir kuruş bile zarar gelmediğini çok iyi biliyorum.Sivasspor yönetiminden bir kez daha bir Malatyalı olarak rica ediyorum..''1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği çığ gibi büyüyor onları desteklemeye devam edin çünkü onlar sizi çok seviyor...''
1967_Dernek_Ayhan 16.12.2005, 20:27 SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ.....
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ.......
67 YİĞİDOLARIZ.....
serhankaburcuk 16.12.2005, 20:54 Dün sevgili başkanımız ve Derneğimizin güzide elemanları teknik direktörümüzü onare etmek için tesislere gitmişler.Gerçi orada benimde bulunmam gerekirdi ama şehir dışında oldugumdan dolayı gidemedim...Derneğimiz herzaman takımımıza destek olmak için elinden gelenin en iyisini yapmıştır ve yapmaya devam edecektir...Başkanımızın ve derneğimizin bu jestinden dolayı kutluyorum...
derneğimizi tekrar kutluyorum... takımımızı hiçbiryerde yalnız bırakmıyorlar...
lorant taraftardan yakınıyordu....umarım mutlu olmustur..........
1967_DERNEK_10UR 16.12.2005, 22:05 dernek olarak hocamız lorantı ve futbolcu abileri ziyaret için tesislere gittik.hocamız taraftarın durgunluğundan şikayetçi.lorant sivas'a gelirken bana sivasspor taraftarınının çok iyi olduğunu takımına desteğinin iyi olduğunu anlattılar dedi ama bana analatılan gibi çıkmadı dedi..özellikle bizi çok öven hocamız bizi onur'e etti...
gercek58li 16.12.2005, 22:09 Bu dernege herkes elinden gelen destegi vermesi gerekir.cünkü Sivasspor taraftari 1967 ile büyüyecek!
1967_DERNEK_MUSTAFA 16.12.2005, 22:14 BİZ HER ZAMAN ONLARIN DESTEKÇİLERİYİZ DESTEK BİZDEN GOLLER ONLARDAN VERNELLEYİN LORANT OLSUN
1967_DERNEK_10UR 16.12.2005, 22:15 lorant'ın tercümanı murat abıyide unutmadan sölüyüm..çok iyi birisi yaklaşımı insan ilişkileri süper..
LiS67_Uğur 17.12.2005, 10:49 çapulculardan farkımız olsun biz her deplasmana gideriz her macına gideriz gerekirse her idmanına bile gideriz...
1967_Dernek_Murat 17.12.2005, 11:33 BIZDERNEK OLARAK HERZAMAN HERYERDE BU TAKIMIN YANINDAYIZ SADECE MACTAN MACA DEGIL ANTIRAMAN DADA BIZ VARIZ CUNKU BIZ 1967SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEYIZ.BIZ VARKEN SIVASSPOR YANNIZ DEGILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLL.
58tamer58 17.12.2005, 12:41 sivasporun taraftarı 2.ligdeyken daha ateşliydi takımlar gelmeye korkadı ama son 3 macında staddaydım ve taraftar tam bir tiyatro seyrediyordu
bizim millete ne oldu anlamadım.
kırk yıldır 1.lig 1.lig diye yanıp tutuşan taraftar takım 1.lige çıktı stadın önünden geçmiyor.
2.ve 3. ligdeyken stadda kuyruklardayatan taraftarın haline bak.
küçücük stadı dolduramıyoruz.
bu nedir yahu,bize yakışmıyor.
1967 dernek serkan20 17.12.2005, 13:35 işte taraftar işte sivasspor işte derneğimiz
başka bişey demiyom
Lorant ' a Teşekkürlerimizi bildirdik...Ve Sivassporun yanında sadece bizim olduğumuzu söyledi.!!!!
lorant'ın tercümanı murat abıyide unutmadan sölüyüm..çok iyi birisi yaklaşımı insan ilişkileri süper..
Murat abide Süper biri...Özelliklede biz çok seviyor helal olsun Murat Abiyede!!!!
sarkislali 17.12.2005, 15:33 Derneginiz cok şık bir davranista bulunmus. Tebrikler. Insallah taraftar ikinci devrede aklini basina alir ve takimi desteklemeye devam eder.
1967_DERNEK_10UR 17.12.2005, 16:10 FIRSAT BULDUKÇA TESİSLERE GİDER HOCAMIZ VE FUTBOLCU ABİLERE İKRAMDA BULUNURUZ...
FIRSAT BULDUKÇA TESİSLERE GİDER HOCAMIZ VE FUTBOLCU ABİLERE İKRAMDA BULUNURUZ...
Hatta takıma bi karşılama yapsak hiç fena olmaz!!!!
Etem-Murat 17.12.2005, 16:33 760
merhaba arkadaşlar 1 puanda iyidir deplasmanda
Etem-Murat 17.12.2005, 16:36 761
sivas spor bunada şukur diyelim
761
sivas spor bunada şukur diyelim
Ne yapalım abi ...3 paun alsak daha iyi olurdu ama olmadı !!!!
1967_DERNEK_10UR 17.12.2005, 16:54 KAPTAN HAKKIYI ZİYARETİMİZ SIRASINDA ÇEKİLMİŞ BİR FOTO...
Bu resimde ben yokum yawSSSS
DERNEĞİN, BU GÜZEL YAKLAŞIMINI,
TEBRİK VE TAKDİR EDİYORUM.
HER ZEMİNDE VE ZAMANDA TAKIMIMIZA
DESTEK OLDUKLARI İÇİN; BİZLER DE
HER ZEMİNDE VE ZAMANDA DERNEK YÖNETİMİNE,
ÜYELERİNE VE FAALİYETLERİNE DESTEK OLMAMIZ
LAZIM.
GÜZEL İNSAN, YALÇIN BAŞKAN'IN ŞAHSINDA, YİNE
GÜZEL İNSANLAR OLAN ÜYELERİNİ SELAMLIYORUM.
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ...
serhankaburcuk 17.12.2005, 21:29 Werner Lorant a yaptığımuız ziyaret sırasında teknik heyet ve futbolcular tarafından derneğimizin mensupları çok sıcak bir şekilde karşılandı...Bu arada Werner LORANT uzun yıllar Sivasta çalışmak istediğini söyledi..Kendisine ve tercümanı Murat beye tekrardan teşekkür ediyoruz...
DERNEĞİN, BU GÜZEL YAKLAŞIMINI,
LAZIM.
Eyvallah abi saolasın..Biz yaptığımızı Ziyaretlerde sizleride temsil ediyoruz....
serhankaburcuk 17.12.2005, 21:32 DERNEĞİN, BU GÜZEL YAKLAŞIMINI,
LAZIM.
Eyvallah Mustafa abim...Bu ziyaretler vesilesi ile bütün Yiğidoları temsilen orada bulunuyoruz...Sizlerin sevgisinide onlara inanın iletiyoruz....
extrasivas 17.12.2005, 21:34 VERNELLEYİN LORANT OLSUN
cooook iyi yaaaa
catli_58 17.12.2005, 22:40 kimin gerçek kimin şovmen taraftar olduğu kendiliğinden çıkıyor ortaya. 1967 de asalet var. Centilmenlik var. Her zaman hep destek var daha ne olsun ki....
serhankaburcuk 17.12.2005, 22:42 kimin gerçek kimin şovmen taraftar olduğu kendiliğinden çıkıyor ortaya. 1967 de asalet var. Centilmenlik var. Her zaman hep destek var daha ne olsun ki....
Eyvallah gardaş çok teşekkür ederiz...O senin güzelliğin....
kimin gerçek kimin şovmen taraftar olduğu kendiliğinden çıkıyor ortaya. 1967 de asalet var. Centilmenlik var. Her zaman hep destek var daha ne olsun ki....
Aslında söylenecek pek fazla bişeyde yok abi herşey ortadaydı...!!!!
EMİNÇOLAK 17.12.2005, 22:50 Ben bir Malatyalı olarak ve şehrimin takımı süper liğde olmasına rağmen 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği sayesinde koyu bir Sivasspor taraftarı oldum.Sezonun ilk maçı Malatya maçından itibaren Sivassporun İçerdeki ve dışarıdaki tüm maçlarına dernekle birlikte gittim..Sivasta yaşadığım sürecede tüm maçlarına gideceğim.Özellikle deplasman maçlarına gidişte derneğin maddi sıkıntılarını biliyorum.Ve bir Malatyalı olarak Sivasspor yönetiminden ricam bu derneğe maddi ve manevi desteklerine artırmaları evimizde oynanan 5 lig maçında diğer grupların tribünde meşale yakıp kulübü 5 kez federasyon tarafından 2.5 milyar zarara uğrattığını gördüm.1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğinden dolayı kulübün bir kuruş bile zarar gelmediğini çok iyi biliyorum.Sivasspor yönetiminden bir kez daha bir Malatyalı olarak rica ediyorum..''1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği çığ gibi büyüyor onları desteklemeye devam edin çünkü onlar sizi çok seviyor...''
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ.....
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ.......
67 YİĞİDOLARIZ
HakkıTİMUÇİN 17.12.2005, 22:57 Valla yalçın baskan çok karizma çıkmış resimde..
siyah takımlarda çok yakışmış başkana... Lorant bile yanında sönük kalmış..
serhankaburcuk 17.12.2005, 23:17 Valla yalçın baskan çok karizma çıkmış resimde..
siyah takımlarda çok yakışmış başkana... Lorant bile yanında sönük kalmış..
EEEE Kimin başkanı yani.....
EEEE Kimin başkanı yani.....
Walla herles Full karizma Bizim dernekte....
EMİNÇOLAK 17.12.2005, 23:21 Walla herles Full karizma Bizim dernekte....
en karizma kene arif:k10: :k10:
serhankaburcuk 17.12.2005, 23:23 en karizma kene arif:k10: :k10:
Arifin karizması tartışılmaz zaten....
1967_DERNEK_10UR 17.12.2005, 23:26 en karizma kene arif:k10: :k10:
ABI ARİFİDE KAYBETTİK BARMEN OLDU GARDAŞIM...:k10: :k10: :k10: :k10:
Bence Arif Sivasın değil türkiyenin en karizma adamı.....:confused:
serhankaburcuk 17.12.2005, 23:32 ABI ARİFİDE KAYBETTİK BARMEN OLDU GARDAŞIM...:k10: :k10: :k10: :k10:
Adama herşey yakışıyor...Bakın ben burdan söylüyorum Arifin orada çalışacağı en fazla 2006 yılının ocak ayının 21 ine kadar ondan sonra işten çıkacak sebebi ise Sivassporun Malatya deplasman maçı....
EMİNÇOLAK 18.12.2005, 00:01 ABI ARİFİDE KAYBETTİK BARMEN OLDU GARDAŞIM...:k10: :k10: :k10: :k10:
yakışır gardaşıma :k10: :k10:
serrkann58 19.12.2005, 08:16 derneğimizi tekrar kutluyorum... takımımızı hiçbiryerde yalnız bırakmıyorlar...
Etem-Murat 19.12.2005, 09:24 KUTLARIM ARKADAŞLAR DERNEĞİNİZİ
anti-elazıg 25.01.2006, 20:23 kendisini malatyalı diye tanıtan şahıs.unutmaki malatyalı sadece malatyasporludur.ve erkek adamın tuttuğu takım kimliğinde yazar.sen MALATYALI olamazsın.Çünkü MALATYALI olmak AYRICALIKTIR.tek ad tek sevda SONSUZA DEK MALATYA
|