TARAFTARLARDAN LORANT`A MORAL
Zorlu Ankaragücü maçı öncesi Teknik direktörü taraftar morali.
1967 Genç Sivassporlular Derneği Başkanı ve üyeleri dün antreman öncesi Lorant’ı ziyaret edip çiçek verip tatlı ikram ettiler.
Dernek Başkanı Yalçın Korkmazgil, Lorant’n başarılı bir teknik adam olduğunu ve takımda önemli işler yaptığını belirterek “Geçtiğimiz gün yaptığınız basın toplantısında derneğimizi kasdederek yaptığınız açıklamalar bizleri mutlu etti. Sivasspor’un başına gelmenizden sonra takıma değişik bir kimlik kazandırdınız ve sizinle birlikte Sivasspor Türkiye’nin gündemine geldi.
Taraftarlar her zaman sizin ve takımın arkasında olacağımızı bilmenizi istiyoruz”dedi. Taraftarın verdiği çiçeğe ve tatlıya teşekkür eden Lorant ise “Dilerim bundan sonrada futbolcularımıza verdiğiniz destek devam eder.
Sizin bulunduğunuz karşı maraton tribünde takımı destekleyenlerin sayısının artmasınıda bekliyorum. Ben burada işimi yapmaya çalışıyorum. Ama şunuda belirtmek istiyorum, ben buraya gelmeden bana anlatılan taraftarlarla, şimdi taraftarları karşılaştırdığımda hayal kırıklığı yaşadığımı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Öte yandan,Taraftarlar Derneği Başkanı Yalçın Korkmazgil Teknik direktör Werner Lorant’ı Derneğe üye olmayı teklif etti,Lorant ise “seve seve üye olurum” karşılığını verdi.
|