Orijinalini görmek için tıklayınız : Puan farki 2ye indi, sizce Sivasspor sampiyon olabilecek mi?
skywriter 23.03.2005, 18:08 Bugun oynanan erteleme karsilasmasinda Vestel Manisaspor Mardinspor'u 1-0 yendi ve Sivasspor'la arasinda olan puan farkini 5'e indirdi.
Sizce Sivasspor sezonu sampiyon bitirebilecek mi?
dragon_58 23.03.2005, 18:23 allahın izniyle şampiyon olcaz
süperlige çıkamayı garantiledik (bi aksilik olmazsa)
ama şimdi daha önemlisi şampiyon olarak çıkmak ve
şampiyon olacağız 8)
Unnamedplayer 23.03.2005, 18:52 Bugun oynanan erteleme karsilasmasinda Vestel Manisaspor Mardinspor'u 1-0 yendi ve Sivasspor'la arasinda olan puan farkini 5'e indirdi.
Sizce Sivasspor sezonu sampiyon bitirebilecek mi?
Sorman yanlıs ne dıyım hemde burda vestelı yendıgımız macda sampiyonluga garantiliyecez... herkes bunu boyle bılsın boyle soylesın :twisted:
Yildizeli 23.03.2005, 19:01 benim icin sivasin biran once 1 lige cikmasi napiyim sampiyonlugu kalbimizin zaten sampiyonu sivassporumuz bence kimseye vermez sampiyonlugu saygilar
Sivasspor sadece talihsiz haftalar yasadi, geri kalan maçlari da iyi skorlarla alir ve sampiyon olur, hepimizin arzu ettigi gibi
sampiyon olmamizla 3. olarak cikmamiz arasinda hic bir maddi fark yok..maneviyat tabiki cok buyuk..ama benim sahsi fikrim super lig olsunda camurdan olsun..sehir sampiyonluk degil superlig istiyor..ama tabi insan oglu doyumsuz neden sampiyon olarak cikmayalim hele ki bu durumu yakalamisken..ben inaniyorumki sampiyon bitirecez bu ligi..disardaki sariyer ve mersin maclarini kazanip icerdeki tum maclardan galibiyletle ayrilirsak heralde sampion oluyoruz..
karli-58 23.03.2005, 20:15 Bence puan farkinin azalmasi mücadele bakimindan iyi oldu.Malesef takimimizda son haftalarda bir düsüs vardi.Bundan sonraki maclar daha cekismeli gececege benziyor.En azindan takimiz maclarina dahada cok asilacak.Ben Sivasspor"un ligi lider bitirecigine eminim.Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik zaten...Bundan sonrada liderligi kaptirmak yakismaz bize.
türkçerap_yakup 23.03.2005, 20:23 şampiyonluk çok önemli deil..önemli olan süperlige çıkmak ve kalıcı olmak...
ii oldu simdi vestel macı daha onemli oldu... kesin alırız :lol: :lol: :lol:
RüStü ElmaS 23.03.2005, 21:12 SIVASSPORUMUZA GÜVENIMIZ SONSUZDUR.
BÖYLE BIR TARIHI ZIRVEYI YAKALAMISKENE, SIVASSPORUMUZ KOLAY KOLAY BIRAKMAZ.
BIZ TARAFTARLARI HAYAL KIRIKLIGINA UGRATMAYACAKLARINA INANIYORUM.
Yigido58_NL 23.03.2005, 21:19 SUPER LIGE CIKMAK TEK HAYALIMIZ,TABIKI ONEMLI OLAN SAMPIYON OLARAK CIKMAK.ALLAHIN IZNIYLE SAMPIYON OLARAK CIKACAGIZ INSAALLAH.BANA SORACAK OLURSANIZ SUPER LIGE CIKALIMDA NE OLURSA OLSUN
şampiyom olucamıza inanıyorum.westel bizden iyi takımdeil...onlar puan kaybedecektir.şahsi fikirlerim...
serkankustarci 23.03.2005, 21:50 Kalan maçlarda puan kaybedeceğimizi sanmıyorum.En zor maçımız Elazığ deplasmanı,ama büyük ihtimalle o maçta seyircisiz oynanacak.Açık ara şampiyon olacağımıza inanıyorum.
Kalan maçlarda puan kaybedeceğimizi sanmıyorum.En zor maçımız Elazığ deplasmanı,ama büyük ihtimalle o maçta seyircisiz oynanacak.Açık ara şampiyon olacağımıza inanıyorum.
Evet bu fikre katılıyorum ya seyircisiz oynacağız yada başka şehirde ama şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimiz;
Yer:4 Eylül Stadyumu
Karşılaşma: SİVASSPOR-(3) veysel manisa(0)
olacaktır......
AyhanBayrak 23.03.2005, 22:31 Valla gardaslar SIVASSPOR bu firsati iyi degerlendirecegine inaniyorum nasil bizim takildigimiz maclar varsa bizi takip eden takimlarinda illaki takilacagi maclar olacak
Yani bizim acik ara sampiyon olma sansimiz cok yüksek allahin izniyle vede olacagiz bekle bizi süper lig geldik burada zaten misafiriz ama olsun genede sampiyon olarak gelmek daha ayricalikli
HEP DESTEK TAM DESTEK
vestelmanisa sivas gibi rahat olmagdindan maclara biraz daha fazla asiliyor biraz onlarda rahatlasin, puan kaybetmeye baslarlar,sivassporumuz ligi rahat 1,inci bitirir 8) :lol:
volcano58 24.03.2005, 07:49 gardaşlar biz maçlarımızı kazanalımda diğer rakiplarimizin ne b.k yediği bizi ilgilendirmez fazla takmayın kafanıza inşallah sivasspor şampiyon olarak süper lige merhaba diyecektir. saygılar............
serhankaburcuk 24.03.2005, 07:59 Arkadaşlar Sivasspor zaten iyi futbol oynuyor takımda rahavet falan zaten yok...Sivassporun bundan sonra zor maçıda kalmadı Bir Elazığ maçı var o maçta ya seyircisiz olacak yada tarafsız bir sahada oynanacak...Sivasım zannedersem o maçıda alacak...Bence şampiyonluk maçı Vestel maçına kalmaz daha önce garantileriz gibime geliyor...Ama şunuda ilave edeyimki Şampiyonluk olsunda yani Süper lige çıkalımda çamurdan olsun...
serhat abiye katılıorum biz iyi bi takımız ve şampiyon olacağız...
1967_DERNEK_10UR 24.03.2005, 10:41 SORMAN BİLE HATA İSTERSE PUAN FARKI EŞİT OLSUN BU TAKIM Sİ... Sİ.. ŞAMPİYON
manisayı yenecez şampiyonluk turumuzu atacaz.....
hakeden baska bir takım yokki bizden baska hem oyun hem taraftarıyla...
BROTHERS58 25.03.2005, 17:10 SİVASIN EVİNDEKİ MAÇLARI ALMASI VE DEPLASMALARDA BERABERLİĞİ YETER ŞAMPİYONLUGA(SARIYER HARİÇ ONLARI YENECEZ)
VE SİVAS SPORDA BU SONUÇLARI ALACAK GÜÇTE İSMAİL HOCAYA GÜVENİYORUZ!!!
Yildizelili58 25.03.2005, 18:46 HERKES GÖRECEK
-----------SIVASSPOR---------
--------------1lige---------
-----------cikacak-------
------------ve-----------
ASANSÖR TAKIMI OLMIYCAK ----->SAKARYA GIBI
------BENCE LIDER OLARAK CIKACAK--------
serhankaburcuk 25.03.2005, 20:19 manisayı yenecez şampiyonluk turumuzu atacaz.....
Evet kesinlikle....
hakeden baska bir takım yokki bizden baska hem oyun hem taraftarıyla...
hem taraftarıyla...?????? :?
serkankustarci 27.03.2005, 10:56 yaa TXS sana bir soru soracam.
final diye bir spor programı var oradada şişko bir yorumcu var ogünkü programda şöyle dedi:
Serkan Reçber anadoluda sürüneceğine hedefi olan bir takıma geldi diye
Her zaman anadolu takımı olmakla gurur duyan sizler ne zamandan beri anadoluyu küçümsemeye başladınız
bu adama katılıyormusun
1967_DERNEK_10UR 27.03.2005, 11:50 BURSA,KARŞYYAKA,KOCAELİSPOR BUNLAR BİZİ KÜÇÜMSEDİ AMA SONRA N'OLDU DURUMLARI AÇIK BİZİN YENE BAYRAM ETTİ ŞAMPİYON OLDUK DİYE VARSIN BİZİ KÜÇÜMSESİNLER...
BROTHERS58 27.03.2005, 17:15 İŞTE EKSTRA KAYIP BU PLANDA YOKTU DİYECEĞİMİZ MAÇ HANİ O A.SEBAT MAÇI VARDI YA ONUN GİBİ AKLIMIZA GELEN BAŞIMIZA GELMEZ UMARIM YOKSA :cry:
:@ İSTANBUL MAÇINDA İNANILMAZ KÖTÜ OYNADIK BÖYLE GİDERSE BIRAKIN ŞAMPİYON OLMAYI SÜPER LİGE BİLE ÇIKAMAYACAĞIZ
kotumser olmanın anlamı yok destek tam olmalı ancak bu sekılde basarı tekrar gelir... :!: :!: :!: SAMPİYON SİVAS :!: :!: :!:
türkçerap_yakup 27.03.2005, 17:38 yuhhhhh ben daha ne diyeyim size...bi maç kaybetti die bi takım böle yerden yere vurulmaski...biz süper lige çıksak bile bizim gibi taraftarlar olduğu sürece 1 yıl anca dururuz..
yuhhhhh ben daha ne diyeyim size...bi maç kaybetti die bi takım böle yerden yere vurulmaski...biz süper lige çıksak bile bizim gibi taraftarlar olduğu sürece 1 yıl anca dururuz.. HAKLISIN YAKUP... HENUZ TARAFTAR OLAMAMISIZ TAM OLARAK...
SivasliErhan 27.03.2005, 17:49 Afferim Sivas hep böyle yaparsin sen zaten iyi gidersin gidersin sonlarinda sana bir haltlar olur geri düsersin yok kardesim bu yönetim de bu sivasda birsey cikmaz ,süper lige bile cikmicayiz size diyorum sivas hep böyle yapiyor :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Afferim Sivas hep böyle yaparsin sen zaten iyi gidersin gidersin sonlarinda sana bir haltlar olur geri düsersin yok kardesim bu yönetim de bu sivasda birsey cikmaz ,süper lige bile cikmicayiz size diyorum sivas hep böyle yapiyor :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ooo gardas biraz sabır biraz destek... ama masallah kimsede yok :evil: :evil: hep yensin oh ne alaaa... bu nasıl taraftarlık yaw :?: :?:
SivasliErhan 27.03.2005, 17:55 yok hemso ne sabiri ya yeter ya allah allah niye böyle yapiyorlar anlamiyorum ya :evil: :twisted:
yok hemso ne sabiri ya yeter ya allah allah niye böyle yapiyorlar anlamiyorum ya :evil: :twisted: GARDAS BİZ TARAFTAR OLARAK ELİMİZDEN GELENİ SONUNA KADAR YAPALIM SONUC NE OLURSA ARTIK ONA GORE HAREKET EDERİZ... AMA YONETİM VE FUTBOLCULAR SUNU BILSINKI TARAFTAR OLARAK HER ZMAN ARKALARINDA OLACAGIZ... BIZ O GUVENI VERELİM BAKALIM NELER OLACAK... HENUZ BİZ DAHI BIR MAGLUBIYETTE BOLE ELESTIRIRSEK OOO ISIMIZ VAR.. MİSAL BURSA TARAFTARI SANKI ADAMLAR HICBISEY OLMAMIS GIBI COK GÜZEL DESTEKLEDİ MASALLAH.. BİZDE OLE OLMALIYIZZ.... :!: :!:
BROTHERS58 27.03.2005, 18:23 TAKIMIMIZA OLAN GÜVENİMİ YİTİRMEDİM AMA BEN HALA O GİTMEZ DEDİĞİMİZ SEZONU AKLIMDAN ÇIKARAMADIM ONUN ETKİSİNDEYİM O YÜZDEN BEDAVAYA GİDEN PUANLARA YANIYORUM VE İÇİM İÇİMİ YİYOR.
HEP DESTEK TAM DESTEK DİYORUZ :!:
SchumacheR_58 27.03.2005, 18:52 SAMPİYON SİVASSPOR :) :D :lol:
CAGLAYAN 27.03.2005, 19:05 SIVASSPORUM NELER OLUYOR BIZE ?
Istanbul Bld Macinda Inanilmaz kötü Performans sergiledik.Düne kadar Sampiyon olacagiz diye Sevincimizden bar bar bagiriyorduk.Sevinmekde Bizlerin Hakki degilmi? Neler Oluyor bize Neden arka arkaya ugradigimiz bu Yenilgiler ? Böyle Giderse Süperlige bile Cikamayacagiz. YAZIK YAZIK VALLAHI YAZIK Uyanin Kendinize gelin!!bizleri YIKMAYIN
NE OLDU 2 YIL ÖNCEKİ UYUMA MODUNAMI GECİLDİ KADERİMİZ DEGİŞMELİ ŞAMPİYONLUGU YAŞAMAK SİVASLILARIN EN BÜYÜK
İDEALİ ,ÇOK ESKİLERDE SAHAMIZDA KARŞIYAKA MACINDA BİR RUHSUZ
FUTBOLCUNUN SATIŞI İLE ELİMİZDE OLAN ŞAMPİYONLUĞU ADANADEMİR
E KAPTIRDIĞIMIZI HALA UNUTAMIYORUZ..BU DERS KÖTÜ DERSTİ BÖYLE
BİR DERS DAHA GÖRMEK DÜŞÜNMEK BİLE KÖTÜ( O FUTBOLCU BİRDAHA
SAHAYA ÇIKACAK ONURU BULAMADI ONURSUZCA YAŞADI)
ŞAMPİYONLUK BU SON ÜÇ HAFTADIR OYNANAN OYUNLA HAYAL
SÜPERLİĞE ÇIKALIM BİZİM İÇİN EN GÜZELİ
BUNUN İÇİN TÜM YÖNETİM,FUTBOLCULAR VE TÜM SİVASLILAR KENETLENMELİ VE TAKIMLARINA SAHİP ÇIKMALI BU ÇIKIŞI DESTEKLEMELİ
UMARIM KÖTÜ GİDİŞ ELAZIGI YENEREK SON BULUR ..
SELAMLAR
NE OLUYOR BİZLERE ANLAMIYORUM .SİVASSPORA YAKİŞMIYOR ,BUTUN SEVİNCİMİZİ, NEŞEMİZİ KIRDINIZ.BEYLER KALKIN AYAGA BİR SİVASLI GİBİ DAVRANALİM. EGERKİ İSTERSEK BİZ BUNU BAŞARIRIZ.YILLARDIR BEKLEDİMİZ ÖZLEMİ BİR ANDA KAYBETMİYELİM .LUTFEN KALKIN AYAGA BU GAFLETTEN UYANALIM. UMARIM BUNDAN SONRA İYİ OLUR. İYİKİ SİVASSPOR VAR ...........
Yildizelili58 27.03.2005, 19:59 YA ARTIK NE DESEK BOS SIVASSPOR YINE
YAPIYOR YAPACAGINI HANI LIDER YA
GARANTI BIRAKTILER
KARDESIM ----OZAMAN DESTEK ISTEMEYIN
YETER YA YETER BIKTIK ARTIK
BIZ ÜCÜNCÜ CIKARSAK ONA SÜKÜRR EDELIM
ne olursa olsun
inşallah bu sene çıkıyoruz...
Kurtar beni Sivaslım
Gel tut elimden
Tigan Han Kadırgan ufuklarından
Çektiğin güzelim halaylarla
Ördüğün nakışlara can kurban
NE OLURSA OLSUN ŞAMPİYON OLACAĞIZ. ŞAMPİYON OLMAMIZ ENGELLENEMEZ. Şimdiye kadar şampiyon olarak çıkan takımlatın ligden daha çabuk düştüğünü görsek de önemli değil. Biz Sivassporuz..
Bütün maçlarımızı yenilsek de lige terfi ederiz.
ortalığı bulandırmayalaım yawsss..bu takımla coştuk bu takımla şampiyon olacağız.buna inanmayan warsa burda durmasının bi anlamı yok...
FatihSoner58 27.03.2005, 22:01 Gardaslar, hemen karamsar olmayalim.. Bu bize yakisiyormu?
Bu SIKINTILI gunlerde desteklememiz lazim..
Insallah Sampiyon OLACAGIZ...
ElbeyLi58 27.03.2005, 23:39 Sampion olmasakta Sivassporun cani sagolsun
Sivasspor bizim kalbimisin Sampionu
Futbolda nasil yenmek varsa yenilmekte vardir
Aglamayan gözler gülmeyi bilmez
Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir
Sampion olmasakta Sivassporun cani sagolsun
Sivasspor bizim kalbimisin Sampionu
Futbolda nasil yenmek varsa yenilmekte vardir
Aglamayan gözler gülmeyi bilmez
Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir gardasım helal olsun nediyim... ıns gülme sırası bize gelmistir yeterince agladık
izmirliyigido 28.03.2005, 00:16 Ben bu konuyla ilgili olarak yönetimin maç ile ilgili açıklamalarından sonra yazacağım. Çünkü....
Neyse onuda açıklamayayım, sadece şu kadarını söyleyeyim, "hani rekor kırarak şampiyon çıkacaktı" SİVASSPOR'umuz. Sn. Fikret ÜNSAL böyle diyordu? Şimdi ne değişti. Neyse esas açıklamalarım sonra..
Ben bu konuyla ilgili olarak yönetimin maç ile ilgili açıklamalarından sonra yazacağım. Çünkü....
Neyse onuda açıklamayayım, sadece şu kadarını söyleyeyim, "hani rekor kırarak şampiyon çıkacaktı" SİVASSPOR'umuz. Sn. Fikret ÜNSAL böyle diyordu? Şimdi ne değişti. Neyse esas açıklamalarım sonra.. abi hayırdır merak ettim fazla geciktirme abi acıkla bir an once :?: :?: :?:
skywriter 28.03.2005, 00:48 Super lige cikmayi garantilemek icin 13 puan almamiz yeterli, ve tabi altimizdaki takimlar puan kaybederse bu puan da duser. Bu kadar karamsar olmayin arkadaslar, son haftalardaki maclarimiz dusmesi garanti olan takimlarla, sadece onlari bile yensek yine Super lige cikiyoruz. Destek zamanidir, kostek degil !!!
ya abi tamam da haftaya elazig deplasmani bu moralle yenmemiz zor manisa da yenerse liderligi alir ayni iki sene önceki gibi oldu son 5 haftaya giriliyor sivasspor lider lig bitiyor 4. sirada bitiriyor abi hic caninizi sikmayin futbolcular ve yönetim bizim kadar kahrolmuyor onlarin bizim kadar umrunda degil yeter artik yaa biraz ciddi ye alin böyle olmaz yaa
WALLA SÜPERLİG E ÇIKSINDA İSTERSE 3.OLARAK BİTİRSİN
serhankaburcuk 28.03.2005, 07:56 Artık şampiyon olup olamayacağı hakkında yorum yapmıyorum ama kesin Süper liğe çıkacak bundan kuşkum yok...
sivaslim58 28.03.2005, 08:18 Şampiyon olmak hayal süper lig belki.İstanbul spor kim ya dün gece uykularıma girdi hala inanmak istemiyorum.çok saçmaaaaaaaaaaaaaa.olmaz böyle aptallık.tahminime göre sivasspor çıkmak istemiyor.futbolcular süper lige çıkarsak bizi gönderirler diye bilmiyorum yadan başka bir şey.Önceden Sayın BAKANIMIZ ABDÜLLATİF BEY MAÇLARA GELİRDİ ODA BIRAKTI ŞİMDİ.Bir şeyler ters gidiyor kim nederse desin ben artık çıkacağımızada inanmıyorum.
sivaslim58 28.03.2005, 08:27 Yiğidolar`ın takımlarını desteklemeleri için küme düşmemek için oynaması mı gerekiyor. Ben futbolcularımın emeklerine acıyorum. Çünkü sahanın her bir noktasında döktükleri terler Yiğidolar içindir. Ben bu takıma açıkçası bu taraftarı layık görmüyorum. Yakalanmış olan bu büyük başarıya bu taraftar desteği çok az. Bu noktalara kadar neredeyse yok denecek kadar az taraftar desteği ile geldik. Ama bundan sonra böyle gitmesini istemiyoruz. Taraftarlarımızın seyirci konumunda olmasını değil taraftar gibi taraftar olmalarını istiyoruz. Bunun içinde Bursaspor taraftarlarını örnek alın yeterli olacaktır "şeklinde taraftarların ilgisiz oluşuna tepki gösterdi
BU TAKIM BİZE LAYIK DEĞİLMİŞ YUKARIDAKİ SÖZLER İSMAİL KARTALA AİTTİR.DEMEKKİ ARTIK BIRAKTILAR LİGİ BİLEREK YENİLİYORLAR.
1967_DERNEK_10UR 28.03.2005, 10:39 FİKRET BEY SİVASSPOR HANİ KREDİSİN KULLANMIŞTI HANİ REKORLAR KIRARAK ÇIKACAKTIK.BIRAKIN BU HAYALLERİ KİMİ KANDIRIYORSUNUZ TAKIMIN OYNADIĞI OYUN ORTADA .BU TAKIM ÇIKSINDA REKOR SİZE KALSIN .FİKRET BEY ELAZIĞ VE MANİSA MAÇLARINDA DA BU TAKIM YENİLECEK YANİ DAHA KREDİ KULLANACAZ.BİZ TAKIM İNANMIYOR RUH YOK EN KISA ZAMAN DA YAVUZU GÖNDER YOKSA ŞAMPİYONLUK HAYAL...VE ŞAMPİYONLUK FALAN HİKAYE ÇIKALIMDA 2.VEYA 3. FARKETMEZ.ADAMLAR ENSEMİZDE....
serrkann58 28.03.2005, 10:57 Arkadaşlar bu panik bu karamsarlık neden yaa bu takım degilmiyidi 2 hafta öncesine kadar yere göge sıgdırılmayan bizler inanmazsak futbolcularında inancı kırılmazmı yapmayın lütfen kırıcı olmayalım yapıcı olalım SİVASSPORUMUZ 1 lige çıkacak nasıl olursa olsun kocaeli bile çıkacagız derken bizim konuşmalarımıza bakın yaa
İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK
Biz sana kupalar için şampiyonluklar için degil biz sana rengine AŞIK olduk SİVASSPORUM
1967_DERNEK_10UR 28.03.2005, 10:58 kardeş biz senelerdir gördük bu olayları hep getirip son anda bırakıyorlar.bu düzen böyle geldi böyle gider...
1967_DERNEK_10UR 28.03.2005, 11:02 BU GÜN SPOR GAZETELERİNE BAKIYORUM.SİVAS NERDE İSTANBUL NERDE HATTA YANIMDA BİR ERZURUMLU ARKADAŞ VARDI AYNEN ŞÖYLE DEDİ'sivasspor şampiyon bir takım istanbul ise ortalarda nasıl oluyor da bu takıma kendi sahasında kaybediyor hiç bir iddası olmayan bir takım bir de sivasspor kendi sahasında hiç yenilmemiş mantık almıyor.'DERLER YA ASKERLİĞİN BİTTİ YERDE MANTIK BAŞLAR DİYE BENDE DİYORUM Kİ MANTIĞIN BİTTİĞİ YERDE SİVASSPOR BAŞLAR...
sinangumus 28.03.2005, 12:59 arkadaslar o kadar karamsar olmayan en kötü ihtimalle ikinci olup seneye süper lige cıkar bir sene bocalar ondan sonra ki seneler tozu dumana aktarırız.. merak etmeyen
Asyalı yiğidolar
biz şampiyon olarak çıkcaz.biras takım duraksadığı zaman felaket tellalları ortaya çıkıor ya...bizim inancımız tam..desteklemiyosanız bile köstek olmayınn.....bu lafların sahibi belli.ustune alınması gerekenler kendilerini çok iyi bilio...
serkanka-58 11.04.2005, 12:01 ben şunu merak ediyorum
akçaebatın 1 lige çıktığı yılda böle son zamanlara doğru bi anda sivasspora birşeyler oldu
bu konuda fikri olan varsa bana s_karatas@hotmail.com'a mail atarsa sevinirim.
ama en nihayetinde 2005-2006 sezonunda 1 ligdeyiz ve sivas için istanbul maçları deplasman olmayacak.
bütüm hemşehrilerime kucak dolusu sevgiler /koyulhisar
senarist 11.04.2005, 12:28 kesinlikle şampiyon olacağız çünkü manisanın bizimle deplasmanda ve kocaeli ile erciyes maçları var onlar daha çok puan kaybedecekler....
FatihSoner58 11.04.2005, 12:49 Biz fikstur olarak avantajliyiz. Ama evimizdeki maclari hep kazanmamiz gerekiyor. Ben insallah ne olursa olsun sampiyon olacak diorum. Herseye ragmen Allahin izniyle sampiyon olacagiz. Benim guvencim hala devem ediyor vede edecektir.
Hem iyi gunde hemde kotu gunde takima guvenmezsem YIGIDO deilim...
Hep destek tam destek
1967_DERNEK_10UR 11.04.2005, 13:16 BİZ ÇIKTIK AMA BÖYLE YENİLGİLER MORAL OLARAK İYİ GELMİYOR.SEN SAHANDA MARDİN GİBİ BİR TAKIMA YENİLİYORSAN MANİSAYI HİÇ YENEMEZSİN..
ŞAMPİYON OLCAZ AMA BU TARZ YENİLGİLER GEREK TARAFTAR BAZINDA GEREKSE ULUSAL MEDYADA PEK HOŞNUTLUK YARATMIYOR...
BROTHERS58 11.04.2005, 18:42 MARDİN MAÇINA DEK TAKIMI ELEŞTİRMEDİK SAHİP ÇIKTIK AMA MARDİN MAÇINA KİMSE AÇIKLIK GETİRMESİN COK DEGİL İSTANBUL VE MARDİN MAÇLARINI ALSAK SU SÜPERLİG MATEMATİKSEL ANLAMDA BİTMİŞTİ.ZORMUYDU BU TAKIMLARI YENMEK,BİZE 61 PUAN KAZANDIRAN FUTBOLCULARIMIZA NE OLDU?O OYUNU ÇÖZEN BİR ANDA KOPARAN İSMAİL HOCAMIZ NEREDE HOCAM BİZİ SÜPER LİGE CIKAR HEYKELİNİ DİKELİM SENEYEDE SANA BASARILAR DİLEYELİM..
1967_DERNEK_10UR 11.04.2005, 18:48 HER DESTEK TAM DESTEK
serhankaburcuk 11.04.2005, 18:48 Her takımda bu tür düşüşler olur Bugün dünyanın en büyük kulüpleri bile yenilebiliyor bunlar çok normal Sivasspor yinede lider olarak bitirecektir liği...Ve şampiyon olacaktır...
1967_DERNEK_10UR 11.04.2005, 18:50 BU MAÇTA GEÇTİ ARTIK ÖNÜMÜZE BAKALIM...
BROTHERS58 11.04.2005, 19:01 Her takımda bu tür düşüşler olur Bugün dünyanın en büyük kulüpleri bile yenilebiliyor bunlar çok normal Sivasspor yinede lider olarak bitirecektir liği...Ve şampiyon olacaktır...
ABİ HAKLISINDA BİZ SENELERDİR BU KAZALARI YASIYORUZ KORKUMUZ TEKRARLANMASI GİDEN GİDİYOR YİNE OLAN SANA BANA OLUYOR ÜZÜLEN KAHROLAN BİZİZ BEN BURDA ÖYLE TAKIMLAR FUTBOLCULAR GÖRÜYORUM ADAMIN UMRUNDA DEGİL TARAFTARIN HALİ,HAYATINI YASIYOR.YÖNETİMİN DURUMA EL KOYMASI SART ARTIK.
1967_DERNEK_10UR 11.04.2005, 19:03 BİLMİYORUM DA BU SAATTEN SONRA DA ŞAMPİYONLUĞU BAŞKA TAKIMA VERMEK OLMAZ....
serhankaburcuk 11.04.2005, 19:03 Her takımda bu tür düşüşler olur Bugün dünyanın en büyük kulüpleri bile yenilebiliyor bunlar çok normal Sivasspor yinede lider olarak bitirecektir liği...Ve şampiyon olacaktır...
ABİ HAKLISINDA BİZ SENELERDİR BU KAZALARI YASIYORUZ KORKUMUZ TEKRARLANMASI GİDEN GİDİYOR YİNE OLAN SANA BANA OLUYOR ÜZÜLEN KAHROLAN BİZİZ BEN BURDA ÖYLE TAKIMLAR FUTBOLCULAR GÖRÜYORUM ADAMIN UMRUNDA DEGİL TARAFTARIN HALİ,HAYATINI YASIYOR.YÖNETİMİN DURUMA EL KOYMASI SART ARTIK.
Bu haftadan itibaren herşey normale dönecek ve Sivassporumuz tekrardan çıkışa geçecek bu hafta Mersin maçında tam kadroyuz...
WALLA Bİ AN ÖNCE TOPARLANSAK İYİ OLUR.ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZZ
sultanfatih 11.04.2005, 20:22 insallah sampiyon olarak superlige cikacagiz, tum sivaslilara simdiden hayirli ugurlu olsun
sivaslihakan 11.04.2005, 20:40 valla ben mersini yenecegimize hic umut vermiyorum icimde kötü bi his var her sene olanlar bu sene tekrarlaniyor
valla ben mersini yenecegimize hic umut vermiyorum icimde kötü bi his var her sene olanlar bu sene tekrarlaniyor
İÇİNİ FERAH TUT ALLAHIN İZNİYLE SUPER LİGDEYİZ BU SENE
|