Bugun oynanan erteleme karsilasmasinda Vestel Manisaspor Mardinspor'u 1-0 yendi ve Sivasspor'la arasinda olan puan farkini 5'e indirdi.
Sizce Sivasspor sezonu sampiyon bitirebilecek mi?
allahın izniyle şampiyon olcaz
süperlige çıkamayı garantiledik (bi aksilik olmazsa)
ama şimdi daha önemlisi şampiyon olarak çıkmak ve
şampiyon olacağız 8)
Bugun oynanan erteleme karsilasmasinda Vestel Manisaspor Mardinspor'u 1-0 yendi ve Sivasspor'la arasinda olan puan farkini 5'e indirdi.
Sizce Sivasspor sezonu sampiyon bitirebilecek mi?
Sorman yanlıs ne dıyım hemde burda vestelı yendıgımız macda sampiyonluga garantiliyecez... herkes bunu boyle bılsın boyle soylesın :twisted:
sampiyon olmamizla 3. olarak cikmamiz arasinda hic bir maddi fark yok..maneviyat tabiki cok buyuk..ama benim sahsi fikrim super lig olsunda camurdan olsun..sehir sampiyonluk degil superlig istiyor..ama tabi insan oglu doyumsuz neden sampiyon olarak cikmayalim hele ki bu durumu yakalamisken..ben inaniyorumki sampiyon bitirecez bu ligi..disardaki sariyer ve mersin maclarini kazanip icerdeki tum maclardan galibiyletle ayrilirsak heralde sampion oluyoruz..
Bence puan farkinin azalmasi mücadele bakimindan iyi oldu.Malesef takimimizda son haftalarda bir düsüs vardi.Bundan sonraki maclar daha cekismeli gececege benziyor.En azindan takimiz maclarina dahada cok asilacak.Ben Sivasspor"un ligi lider bitirecigine eminim.Yüzdük yüzdük kuyruguna geldik zaten...Bundan sonrada liderligi kaptirmak yakismaz bize.