Orijinalini görmek için tıklayınız : dev bayrak galatasaray maçına gelecekmi?
volcano58 01.09.2005, 10:31 evet beyler çok merak ettiğim bir konu bu dev bayrağı galatasaray maçında açmamız takımı ateşleyecektir ve ultrAslan sitesinde 3-5-7 atan beylerde bizim nasıl taraftar olduğumuzu göreceklerdir
bu karşılaşma şimdiye kadar oynayacağımız en zor mücadele olacak
sivasımızdan üstün bir performans bekliyorsak gerekli desteğide verebilmeliyiz zaten az sayıda bilet verilecek bizlere hiç olmazsa tribünde görsel bir sov yaparsak muhakkak takım için ateşleyici bir faktör oluruz
sivasli_tufan 01.09.2005, 10:58 super bir fikir takima buyuk moral olur.
kesinlikle orada yapacamiz showlar ile gosterecez gucumuzu ve takimimiz dan da full performans beklioruz ..cunku biz sivasliyiz
Serkan-58 01.09.2005, 11:07 O ne Bicim Soru Elbetteki BAYRAK Acilacaktir!!
volcano58 01.09.2005, 12:49 O ne Bicim Soru Elbetteki BAYRAK Acilacaktir!!
gardaş derbi maçın havası başka olur o nedenle bu endişem bu heyecanım mazur görün ama baksanıza 1967 gençlikte ses seda çıkmamış bildiğim kadarıyla bayrak onlarda
ilteriş58 01.09.2005, 12:53 bayrağımızı oradada dalgalandıralım
Fiko Hafta Sonu Ordayim Inşaallah Ev Benden Söz Aldi Maça Gitmemem Için Tabiki Ben Onlara Olur Dedim Manisa Maçinda Yine Kalbimden Dolayi Gözümü Hastanede Açtim Evde Maçi Dinlemek Daha Kötü Ediyor Beni Sen Evdekileri Ara Görüş Seni Kirmazlar Bende Maça Gelirim
serhankaburcuk 01.09.2005, 14:29 Arkadaşlar dev bayrak bilindiği üzere bizde yani 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğinde...Ama şuanda bizim maça gelip gelemeyeceğimizi bilmiyoruz.Maddi problemlerimiz var...Sponsor ayarlayabilirsek bu maça geleceğiz yoksa gelemeyeceğiz...
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği...
sizsiz maç düşünülemez!!! elbetteki gelmenizi isteriz... geçen hafta olduğu gibi sponsor firmalar olur inş... dev bayrakta sizinle beraber gelsin enede gözel olur :D :D
serhankaburcuk 01.09.2005, 14:35 sizsiz maç düşünülemez!!! elbetteki gelmenizi isteriz... geçen hafta olduğu gibi sponsor firmalar olur inş... dev bayrakta sizinle beraber gelsin enede gözel olur :D :D
Evet bizde bunun farkındayız ama geçen hafta ne zorluklar ile geldiğimizi siz biliyorsunuz...Ama inşallah bişeyler ayarlar ve geliriz...
sizsiz maç düşünülemez!!! elbetteki gelmenizi isteriz... geçen hafta olduğu gibi sponsor firmalar olur inş... dev bayrakta sizinle beraber gelsin enede gözel olur :D :D
+İmza+Kaşe+Mühür+Klişe+Parmak İzi+Vb. . .
Sponsor bir yiğido işadamımız çıkar inşaallah . . .
serhankaburcuk 01.09.2005, 14:56 Sponsor bir yiğido işadamımız çıkar inşaallah . . .
İnşallah umut ediyoruz...
1967_DERNEK_10UR 01.09.2005, 16:01 açmaya Açakta Bizi Alacaklari Tribüne O Bayrak Siğmaz Ki Nerde öle Stadyum...
Yigido_58 01.09.2005, 16:09 açmaya Açakta Bizi Alacaklari Tribüne O Bayrak Siğmaz Ki Nerde öle Stadyum...
KATILIYORUM.
bide sivaspora ayrılan tribünler kaç kişilik bilen varmı?
1967_DERNEK_10UR 01.09.2005, 16:20 KATILIYORUM.
bide sivaspora ayrılan tribünler kaç kişilik bilen varmı?
YAVRUM GALATASARAY ÖMRÜNDE BÖLE DEV BİR BAYRAK GÖRDÜN MÜ BU HAFTA SOW VAR SOW ALİ SAMİYEN DE BİZİM NASIL NİR TARAFTAR OLDUĞUMUZ GÖRÜLECEK...
o bayrak ali sami yende acılmalı bu tum turkiyeye gösterilmeli..!!
tribün şov hakkında görüş ve önerileri olan arkadaşlar var mııııııııı?
orada 1000 kişi de olsak takımı kendi sahamızda gibi hissettirmeliyiz....90 dakika boyunca herkes sesi soluğu kalmayana kadar ateşli bir koro şeklinde ,,amigo ne derse ona u***** TEK YÜREK TEK SES OLMALIYIZZZZZZZZZZZ
karakule58 01.09.2005, 18:04 ewet bencede bayragımız verecekleri tribune sıgacakmı ben ce şöyşle bişeyde yapabiliriz belli bi noktada toplanıp maça toplu gidelim giderkende bayragı açalım istanbul seyirci görsün
ewet bencede bayragımız verecekleri tribune sıgacakmı ben ce şöyşle bişeyde yapabiliriz belli bi noktada toplanıp maça toplu gidelim giderkende bayragı açalım istanbul seyirci görsün
büyük ihtimalle toplu gidilmesi gerekecek,,,derbi maçı gibi güvenlik alınır bu maç için,,CERRAH BABA her zamanki gibi YİĞİDOLARIN YANINDA OLACAKTIR...
KEREM_58_34 01.09.2005, 19:09 ewet bencede bayragımız verecekleri tribune sıgacakmı ben ce şöyşle bişeyde yapabiliriz belli bi noktada toplanıp maça toplu gidelim giderkende bayragı açalım istanbul seyirci görsün
bence de toplu gidelim ne olur ne olmaz bakarsınız bir dene cimbomlu döveriz...Ama bizim işimiz takımı desteklemek...
1967_DERNEK_MUSTAFA 01.09.2005, 19:42 BİZ NEREDEYSEK DEV BAYRAKTA ORADA OLACAK!..
1967_Dernek_Murat 01.09.2005, 19:45 BİZ NEREDEYSEK DEV BAYRAKTA ORADA OLACAK!..
BIZ GİTTIMIZ HERYERDE BAYRAGIDA GÖTURECEGIZ.
1967_DERNEK_10UR 01.09.2005, 19:52 tribün Sovu Illaki Yapacaz Ama Biletleri Alacaklar Için Bağirmayacaksaniz Hiç Gelmeyin Karşimizda Ki Takim Güçlü Bir Takim Taraftarida Iyi Bir Taraftar Onun Için Maça 30 Yaş üstü Kimse Gelmesin..yoksa Her Zaman Ki Gibi Mal Gibi Otururlar Ağizlarini Açarlar Galatasaray Taraftarini Izlerler...biz Susmaya Değil Tezahurata Sivasspor'u Desteklemeye Gidiyoz...kurtlar Sofrasinda Bizim Takimimizi Kimseye Yem Yapmayiz...
tribün Sovu Illaki Yapacaz Ama Biletleri Alacaklar Için Bağirmayacaksaniz Hiç Gelmeyin Karşimizda Ki Takim Güçlü Bir Takim Taraftarida Iyi Bir Taraftar Onun Için Maça 30 Yaş üstü Kimse Gelmesin..yoksa Her Zaman Ki Gibi Mal Gibi Otururlar Ağizlarini Açarlar Galatasaray Taraftarini Izlerler...biz Susmaya Değil Tezahurata Sivasspor'u Desteklemeye Gidiyoz...kurtlar Sofrasinda Bizim Takimimizi Kimseye Yem Yapmayiz...
OLAY AYNEN BUDUR!!!!!!
BİZE VERECEKLERİ YER ZATEN 800 KİŞİLİK....BİR YİĞİDO BİLE OTURMAYACAK MAÇ BOYUNCA ....90 DK OMUZ OMUZA,,ONLAR BİZİ İZLESİN hem takım hem de taraftar görsünler
sinan58_34 01.09.2005, 20:09 tribün Sovu Illaki Yapacaz Ama Biletleri Alacaklar Için Bağirmayacaksaniz Hiç Gelmeyin Karşimizda Ki Takim Güçlü Bir Takim Taraftarida Iyi Bir Taraftar Onun Için Maça 30 Yaş üstü Kimse Gelmesin..yoksa Her Zaman Ki Gibi Mal Gibi Otururlar Ağizlarini Açarlar Galatasaray Taraftarini Izlerler...biz Susmaya Değil Tezahurata Sivasspor'u Desteklemeye Gidiyoz...kurtlar Sofrasinda Bizim Takimimizi Kimseye Yem Yapmayiz...
aynen katılıyorum maca oturmak ıcın kımse gelmesın orası kahve degıl maca destek vermek ıcın gelsın mıllet kı herkes yıgıdoların gucunu gorsun sana aynen katılıyorum onur abı
Bizi Taniyamamişlar Daha özentiler......mikroskop Kullaniyorlarmiş Asy De...
Gs Taraftari Kadar Bizim çekirdekçimiz Var Bir Kere:)
volcano58 02.09.2005, 07:38 tribün Sovu Illaki Yapacaz Ama Biletleri Alacaklar Için Bağirmayacaksaniz Hiç Gelmeyin Karşimizda Ki Takim Güçlü Bir Takim Taraftarida Iyi Bir Taraftar Onun Için Maça 30 Yaş üstü Kimse Gelmesin..yoksa Her Zaman Ki Gibi Mal Gibi Otururlar Ağizlarini Açarlar Galatasaray Taraftarini Izlerler...biz Susmaya Değil Tezahurata Sivasspor'u Desteklemeye Gidiyoz...kurtlar Sofrasinda Bizim Takimimizi Kimseye Yem Yapmayiz...
evet onu abi çok önemli bir konuya değinnmişsin arkadaşlar bu maç diğerleri gibi olmayacak galatasarayın taraftarı inanınki çok profesyonel rakip takımın oyunlarını bozmakta üstlerine yok özellikle şampiyonlar ligi maçlarında bunu görmüşsünüzdür
90 dakika destek için ateşli genç taraftarlara ihtiyacımız var ve birazda bilinçli desteğe çünki gs seyircisi istediği zaman rakip takımın taraftarını gaza getirip yada poposunun üstüne oturtmayı biliyor o nedenle hiç susmayacak yiğitlere ihtiyaç var
bize ne kadar bilet ayrılacağı konusu hala belirtilmedi eğer eski açık yetişirse ki öyle görünüyor 1500-2000 bilet verirler diye düşünüyorum eee bu topluluğa dev bayrak yakışır ama dimi
Kaptan-58 02.09.2005, 08:49 Haydi Hayirlisi Olsun....
kursad58 02.09.2005, 09:49 Evet Inşallah 30 Yaş üzeri Kimse Gelmez Kani Kipir Kipir Boğazi Sağlam Işi Bilen Yiğidolar Dolsun Dolsunki Inletelim Samiyeni
volcano58 02.09.2005, 11:18 arkadaşlar bilet edinme konusu sanırım sorun var galatasaray klübü deplasman takımlarının biletlerini maç günü satışa çıkarıyormuş yani pazar günü
sabahın köründe almak lazım biletleri haberiniz ola
arkadaşlar bilet edinme konusu sanırım sorun var galatasaray klübü deplasman takımlarının biletlerini maç günü satışa çıkarıyormuş yani pazar günü
sabahın köründe almak lazım biletleri haberiniz ola
BU KONUDA YÖNETİMDEN AYDINLATICI BİLGİ VERİLMELİ,,,TARAFTARIN YÖNLENDİRİLMESİ GEREKLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM,,,MESELA MAÇA GELECEK OLAN TARAFTARLARIMIZ ŞU GÜN ŞU SAATTE BİLETLER ŞURADA SATIŞA ÇIKACAKTIR,,,BİLET İÇİN BİZE AYRILAN ..... KİŞİDİR,,BİLET FİYATLARI DA ...........YTL DİR.
volcano58 02.09.2005, 12:19 BU KONUDA YÖNETİMDEN AYDINLATICI BİLGİ VERİLMELİ,,,TARAFTARIN YÖNLENDİRİLMESİ GEREKLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM,,,MESELA MAÇA GELECEK OLAN TARAFTARLARIMIZ ŞU GÜN ŞU SAATTE BİLETLER ŞURADA SATIŞA ÇIKACAKTIR,,,BİLET İÇİN BİZE AYRILAN ..... KİŞİDİR,,BİLET FİYATLARI DA ...........YTL DİR.
evet gardaş çok haklısın yönetim bir an önce gerekli açıklamayı yapmalıki bizde rahatlayalım gene ben istanbulda oturuyorum gerekirse sabahar 1-2 bilet alırım ya şehir dışından gelecekler yönetim onlarıda düşünmeli
serhankaburcuk 02.09.2005, 14:18 tribün Sovu Illaki Yapacaz Ama Biletleri Alacaklar Için Bağirmayacaksaniz Hiç Gelmeyin Karşimizda Ki Takim Güçlü Bir Takim Taraftarida Iyi Bir Taraftar Onun Için Maça 30 Yaş üstü Kimse Gelmesin..yoksa Her Zaman Ki Gibi Mal Gibi Otururlar Ağizlarini Açarlar Galatasaray Taraftarini Izlerler...biz Susmaya Değil Tezahurata Sivasspor'u Desteklemeye Gidiyoz...kurtlar Sofrasinda Bizim Takimimizi Kimseye Yem Yapmayiz...
Aslında biz bu maça gelmek tabiki istiyoruz tabiki sponsor ayarlayabilirsek..Ama onurunda dediği gibi bu maça 30 yaş üstü gelmesin demiyeyimde çekirdekyiyecek adam takıma destek vermeyecek adam gelmesin...Burası Süper liğ yani Kurtlar sofrası burada kimsenin gözünün yaşına bakmazlar...Biz oraya Galatasaray taraftarını izlemeye gitmiyoruz..Biz takımımızı 90 dakika susmadan desteklemeye gidiyoruz..Lütfen bu kriterlere uyan insanlar maç gelsinler yoksa orada bağırmayanlar ile ben kavga ederim..Zaten kontenjanımız az...
evet gardaş çok haklısın yönetim bir an önce gerekli açıklamayı yapmalıki bizde rahatlayalım gene ben istanbulda oturuyorum gerekirse sabahar 1-2 bilet alırım ya şehir dışından gelecekler yönetim onlarıda düşünmeli
EVET GEREKİRSE BEN DE SABAHLIYCAM BU MAÇA GİRECEĞİM TAKIMIMI DA ÖLÜMÜNE DESTEKLİYECEĞİM BEN VE 800 YİĞİDO AYNI HEYECANLA TAKIMIMIZDAN GS Yİ YENMESİNİ O DA OLMAZSA YENİLMEMESİNİ GEREKTİRECEK BÜTÜN DESTEĞİMİZİ GÖSTERECEĞİZZZZZ
BİZ YİĞİDOYUZ YİĞİDOO
ASY DE DÜNYANIN EN ATEŞLİ TARAFTAR GRUPLARINDAN BİRİ OLDUĞUMUZU GÖSTERELİM
BİLETLERİ SABAH ALDIKTAN SONRA DAĞILIRIZ SONRA TEKRAR MAÇ SAATİNE 4 SAAT KALA BİR YERDE HEP BİRLİKTE!!!! TOPLANIP STADA YÜRÜRÜZ DEV BAYRAK VE 1967 DE ARAMIZDA OLUR İNŞALLAH(SERHAN REİS ASY SENİN GİBİ TRİBÜN LİDERİ GÖRMEMİŞTİR TARİHİNDE) BU ÖNEMLİ !!!! TEK YÜREK OLDUĞUMUZ BİLİNSİN,,İYİ ORGANİZE YAPABİLDİĞİMİZİ DE ALEM GÖRSÜN
serhankaburcuk 02.09.2005, 16:30 EVET GEREKİRSE BEN DE SABAHLIYCAM BU MAÇA GİRECEĞİM TAKIMIMI DA ÖLÜMÜNE DESTEKLİYECEĞİM BEN VE 800 YİĞİDO AYNI HEYECANLA TAKIMIMIZDAN GS Yİ YENMESİNİ O DA OLMAZSA YENİLMEMESİNİ GEREKTİRECEK BÜTÜN DESTEĞİMİZİ GÖSTERECEĞİZZZZZ
BİZ YİĞİDOYUZ YİĞİDOO
ASY DE DÜNYANIN EN ATEŞLİ TARAFTAR GRUPLARINDAN BİRİ OLDUĞUMUZU GÖSTERELİM
BİLETLERİ SABAH ALDIKTAN SONRA DAĞILIRIZ SONRA TEKRAR MAÇ SAATİNE 4 SAAT KALA BİR YERDE HEP BİRLİKTE!!!! TOPLANIP STADA YÜRÜRÜZ DEV BAYRAK VE 1967 DE ARAMIZDA OLUR İNŞALLAH(SERHAN REİS ASY SENİN GİBİ TRİBÜN LİDERİ GÖRMEMİŞTİR TARİHİNDE) BU ÖNEMLİ !!!! TEK YÜREK OLDUĞUMUZ BİLİNSİN,,İYİ ORGANİZE YAPABİLDİĞİMİZİ DE ALEM GÖRSÜN
İnşallah Alisamiyende oluruz temenimiz bu yönde..Stadyumda olursam elimden gelen en süper işleri yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın...Allah bizi ALİSAMİYENDE utandırmasın..
GeCeVeMaVi58pRf 02.09.2005, 16:34 bencede süper bir fikir eger istanbula gidebilirsek bayragıda götürürüz inşallah...
İnşallah Alisamiyende oluruz temenimiz bu yönde..Stadyumda olursam elimden gelen en süper işleri yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın...Allah bizi ALİSAMİYENDE utandırmasın..
KUŞKUMUZ YOK ZATEN REİS
AMİN..
serhankaburcuk 02.09.2005, 16:50 KUŞKUMUZ YOK ZATEN REİS
AMİN..
Eyvallah kardeşim sende çok saol...
Eyvallah kardeşim sende çok saol...
Serhan GARDAŞ aNDERSONUN FORMAYI HANGİ ARADA KAPTIN:) gazetede resmin var..bu arada hakikaten örnek taraftarsın gardaş Erzincandan kalkıp heryerde takımın yanında 1967 yle beraber heryerdesiniz Allah yardımcınız olsun..İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA TAYİNİN SİVAS A ÇIKAR
serhankaburcuk 03.09.2005, 18:09 Serhan GARDAŞ aNDERSONUN FORMAYI HANGİ ARADA KAPTIN:) gazetede resmin var..bu arada hakikaten örnek taraftarsın gardaş Erzincandan kalkıp heryerde takımın yanında 1967 yle beraber heryerdesiniz Allah yardımcınız olsun..İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA TAYİNİN SİVAS A ÇIKAR
Saol gardaş...Andersonun bana forma sözü vardı bir hafta önceden ve sözünü tuttu.Valla işimiz zor bunun bilincindeyiz...Ama Sivasspor sevgisini bir türlü yenemiyorum..
Saol gardaş...Andersonun bana forma sözü vardı bir hafta önceden ve sözünü tuttu.Valla işimiz zor bunun bilincindeyiz...Ama Sivasspor sevgisini bir türlü yenemiyorum..
İŞİMİZ HİÇ KOLAY OLMAYACAK,,BÜYÜK TAKIM= BÜYÜK TARAFTAR,,,ALEMDE TEK GÖZÜ PEK YİĞİDOLARIZ...
SALDIRIN DURMADAN
BU TARAFTAR ARKANIZDA HER ZAMAN
SİVASA RAHAT YOK
SAMİ YEN DE CİMBOMA DA KOYMADAN
sinan58_34 04.09.2005, 12:09 Aslında biz bu maça gelmek tabiki istiyoruz tabiki sponsor ayarlayabilirsek..Ama onurunda dediği gibi bu maça 30 yaş üstü gelmesin demiyeyimde çekirdekyiyecek adam takıma destek vermeyecek adam gelmesin...Burası Süper liğ yani Kurtlar sofrası burada kimsenin gözünün yaşına bakmazlar...Biz oraya Galatasaray taraftarını izlemeye gitmiyoruz..Biz takımımızı 90 dakika susmadan desteklemeye gidiyoruz..Lütfen bu kriterlere uyan insanlar maç gelsinler yoksa orada bağırmayanlar ile ben kavga ederim..Zaten kontenjanımız az...
bu onemle rıca olunur alısamıyende bızım taraftarımız az olacak ona gore kımse susmuyacak bagırmayacak taraftar maca gelmesın
özellıkle stada gelıpte cekırdek yemesınler
bu onemle rıca olunur alısamıyende bızım taraftarımız az olacak ona gore kımse susmuyacak bagırmayacak taraftar maca gelmesın
BU MAÇ SİVASSPORUN TARİHİNDE DÖNÜM NOKTASIDIR,,,LORANT VE FUTBOLCULARDA BUNUN BİLİNCİNDE,,BİZ TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ VE ONLARDAN TÜRKİYE Yİ ŞAŞIRTMALARINI BEKLİYORUZ...
serhankaburcuk 04.09.2005, 14:04 bu onemle rıca olunur alısamıyende bızım taraftarımız az olacak ona gore kımse susmuyacak bagırmayacak taraftar maca gelmesın
ÇEKİRDEK YİYECEK OLANLAR VE STADDA OTURUP MAÇI İZLEYECEK OLANLAR MAÇA GELMESİNLER...EĞER BU ŞEKİLDE TARAFTAR OLURSA ALİSAMİYEN DE KAVGA ÇIKARIRIM ONA GÖRE...BİZE BAĞIRACAK TAKIMA 90 DAKİKA DESTEK VERECEK TARAFTARLAR LAZIM...
Serhan Gardaşim,
Ben De Maçta Olacağim (inş.)
Ama Olimpiyat' Taki Maçta Ses Yollarim Tahriş Olmuş,
Bir Hafta Kisik Sesle Işe Gidip Geldim. Ilaçlarla Ancak
Bir Hafta Sonunda Sesim Normale Döndü.
Bak Eğer Yine Aynisi Olursa Doktor Masraflarini Senden
Alirim Haberin Olsun...
A.sami Yen De Görüşmek üzere...
serhankaburcuk 04.09.2005, 14:30 Serhan Gardaşim,
Ben De Maçta Olacağim (inş.)
Ama Olimpiyat' Taki Maçta Ses Yollarim Tahriş Olmuş,
Bir Hafta Kisik Sesle Işe Gidip Geldim. Ilaçlarla Ancak
Bir Hafta Sonunda Sesim Normale Döndü.
Bak Eğer Yine Aynisi Olursa Doktor Masraflarini Senden
Alirim Haberin Olsun...
A.sami Yen De Görüşmek üzere...
Abi senin Sivasspora ne kadar büyük desteklerin olduğunu biz biliyoruz..Sen gel yanımızda ol yeter...Bir hafta önümüzde süre var sesini iyi yaparsın tedaviye devam..
Arkadaşlar;
G.saray Maçinda Bize Kaç Bilet Verilecek...?
Bilen Var Mi...???
Bir De Hangi Trübünde Olacağiz...???
Eğer Kale Arkasi Verilirse Dev Bayrağimizi
Nasil Açabileceğiz...???
Siğacak Mi...???
Abi Bayrağimizi Siğdiracak Kadar Yer Zaten Vermezler De Biz Yine De Bir Yolunu Bulur Asariz Güzel Bir Yere ,,90+++++ Dk Türkiye Kirmizi Beyaz Görsün Diye,,inşallah 1967 De Gelir En Büyük Dileğimiz Bu,,onlar Yillardir Takimi Iç Saha Diş Saha Yalniz Birakmadilar Bu Maçta Hayatlarinin En Güzel 90 Dk Larini Geçirirler Bizimle Beraber
serhankaburcuk 04.09.2005, 15:11 Abi Bayrağimizi Siğdiracak Kadar Yer Zaten Vermezler De Biz Yine De Bir Yolunu Bulur Asariz Güzel Bir Yere ,,90+++++ Dk Türkiye Kirmizi Beyaz Görsün Diye,,inşallah 1967 De Gelir En Büyük Dileğimiz Bu,,onlar Yillardir Takimi Iç Saha Diş Saha Yalniz Birakmadilar Bu Maçta Hayatlarinin En Güzel 90 Dk Larini Geçirirler Bizimle Beraber
Evet bizde dev bayragı getirmeyi düşünmüyoruz...Statta bayragı açmamız zor olur diye düşünüyoruz..Ama maçta bir aksilik olmaz ise eğer geleceğiz...
SİVASSPOR NEREDE BİZ ORADAYIZ...
BİZ PANKART SEVDALISI DEĞİLİZ...BİZ SİVASSPORLUYUZ...
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...
Evet bizde dev bayragı getirmeyi düşünmüyoruz...Statta bayragı açmamız zor olur diye düşünüyoruz..Ama maçta bir aksilik olmaz ise eğer geleceğiz...
SİVASSPOR NEREDE BİZ ORADAYIZ...
BİZ PANKART SEVDALISI DEĞİLİZ...BİZ SİVASSPORLUYUZ...
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...
abi aslında canlı verilecek tüm türkiyenin izleyeceği maçta bayrak iyi olurdu ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz... gelse daha iyi olmazmı taraftar show'a bayrak show'DA eklenirdi?
ich_liebe_dich 04.09.2005, 15:50 Bayrak Her Maçta Boy Göstermeli Bence çünkü Büyük Takima Büyük Taraftara Her Zaman Büyüklük Yakişir
BaarKonT 04.09.2005, 17:05 tüm sivaslı gardaşlarımı bu maça gelmeleri için motive ediyorum dev bayragımızın altında tezahurat yapmak için tüm arkadaşlarımızla birlikte gün sayıyoruz
arkadaşlar bu maçta dev destek lazım öyle ya da böyle
ÇOK ÖNEMLİ ÇOOOK
KALBİ OLAN DA GELMESİN BAK BENDEN DEMESİ:)
kardeşim bize verilecek yer zaten 1.500 kişilik bi kısım..orda bu bayrak açılamaz...bu arada gerçek taraftar lazım..genç adam lazım bize...sivasın iyiliği için bağırmayacaklar maça gelmesin lütfen !
serhankaburcuk 04.09.2005, 21:28 kardeşim bize verilecek yer zaten 1.500 kişilik bi kısım..orda bu bayrak açılamaz...bu arada gerçek taraftar lazım..genç adam lazım bize...sivasın iyiliği için bağırmayacaklar maça gelmesin lütfen !
Evet kardeşim süper söylemişsin...Bağırmayacak olan bu maça gelmesin...Sivasın iyiliği için maçı evinde izlesin nede olsa televizyon veriyor...Hemde rahat rahat çekirdeğinide yer..
Dev Bayrak açma fikri bence de süper.
Sivassporumuz için güzel bir fikir.
SivasliErhan 04.09.2005, 22:52 Eski Acik Tribünü biti stadt 25.000 oldu acaba ordan sesimiz cikarmi ??
Arkadaslar...bize 1200 Bilet Verilecekmiş Vede Erolun Dediği Gibi Ne Yapip Yapip 1967 Orda Olmali Hali Ile Bayrakta Olmali....
He Bu Arada 1200 Kişi çok Az Oda Başka Bir Konu...
1967_DERNEK_10UR 04.09.2005, 23:20 Arkadaslar...bize 1200 Bilet Verilecekmiş Vede Erolun Dediği Gibi Ne Yapip Yapip 1967 Orda Olmali Hali Ile Bayrakta Olmali....
He Bu Arada 1200 Kişi çok Az Oda Başka Bir Konu...
ORHAN GARDAŞ BAYRAK TRİBÜNE SIĞARMI ..BİZE VERECEKLERİ YER UFAK OLABİLİR..
Yeni Yapilan Açik Verilecek Ama Orasi Biraz Dar En Azindan Bayrak Için Ama Parçalida Olsa O Bayraği Orda Açmaliyiz Onur.....bazi Galatasaraylilar Bizi Orada Goremezmişte :)
1967_DERNEK_10UR 04.09.2005, 23:37 Yeni Yapilan Açik Verilecek Ama Orasi Biraz Dar En Azindan Bayrak Için Ama Parçalida Olsa O Bayraği Orda Açmaliyiz Onur.....bazi Galatasaraylilar Bizi Orada Goremezmişte :)
CİN CON LAR TARAFTAR GÖRSÜN GARDAŞ:D
Kibrisli 05.09.2005, 00:07 Eski Acik Tribünü biti stadt 25.000 oldu acaba ordan sesimiz cikarmi ??
Erhan gardaş stad zaten 25.000 kişilikti 10.000 daha artmış 35.000 olmuş. Ben kesinlikle o maça gelmek istiyorum Kıbrıs'ta Sivas'ımın maçını nasıl izlicem. Bana yardımcı olun lütfeeeen!!!!!!
bayrağımızı açacak kadar yere sahip değillerse hiç kullanmasınlar o stadı!!!
Kibrisli 05.09.2005, 00:29 bayrağımızı açacak kadar yere sahip değillerse hiç kullanmasınlar o stadı!!!
GÜZEEEEEEEEEEEEEEL +1967 :D :D :D
kursad58 05.09.2005, 11:29 Ya Bize Verecekleri Ufacik Yerde Bayraği Mümkün Değil Açamayiz Biz Maça Kirmizi Beyaz Mümkünse Herkes Formayla Gelelim Güzel Bir Görüntü Oluşturalim Ve Sonunakadar Bağiralim Yeter
yer küçük olursa bayrağında ne kadar büyük olduğunu herkes görür :D
FatihSoner58 05.09.2005, 23:37 yer küçük olursa bayrağında ne kadar büyük olduğunu herkes görür :D
Gunay gardasima aynen katiliyorum
GeCeVeMaVi58pRf 06.09.2005, 14:23 yer küçük olursa bayrağında ne kadar büyük olduğunu herkes görür :D
evet bencede haklısın maca giden arkadaslar mutlaka bayragıda götürmeliler...
Serhan Reis bayrağıda getiriyo musunuz,,,cinconlar dalga geçiyor...
boyutları ne olursa olsun bizim için şerefli bir bayrak,şampiyonluğa giderken yapılmış anlamlı bir bayrak onu asy de açalım Reis.
R*E*N*G*İ*N*D*E*K*İ***A*S*A*L* E*T*****Y*E*T*E*R
1967 lilere sesleniyorum ne yaparsanız yapın o maca gidin taraftar bilincini olusturun turubun dostlugu macta paylasılan siğaranın tadında yolda içilecek çorbanın sıcaklığında gizlidir biz bu sekilde ankaranın en bilinen gurubu olduk pençe bjk den sevgilerle birde her önüne gelen topik açmasin
1967 lilere sesleniyorum ne yaparsanız yapın o maca gidin taraftar bilincini olusturun turubun dostlugu macta paylasılan siğaranın tadında yolda içilecek çorbanın sıcaklığında gizlidir biz bu sekilde ankaranın en bilinen gurubu olduk pençe bjk den sevgilerle birde her önüne gelen topik açmasin
saldır sivasspor oooooooooo
erhan5834 09.09.2005, 19:47 evet beyler çok merak ettiğim bir konu bu dev bayrağı galatasaray maçında açmamız takımı ateşleyecektir ve ultrAslan sitesinde 3-5-7 atan beylerde bizim nasıl taraftar olduğumuzu göreceklerdir
bu karşılaşma şimdiye kadar oynayacağımız en zor mücadele olacak
sivasımızdan üstün bir performans bekliyorsak gerekli desteğide verebilmeliyiz zaten az sayıda bilet verilecek bizlere hiç olmazsa tribünde görsel bir sov yaparsak muhakkak takım için ateşleyici bir faktör oluruz
VALLA BİZ GELEMİYORUZ MAÇA AMA ORDAKİ YİĞİDOLARIN BUNU YAPACAĞINDAN EMİNİZ ARATMAYIN BİZLERİ UNUTMAYIN HERŞEY SİVAS İÇİN HEP DESTEK TAM DESTEK KALPLER ALİSAMİYENDE ATACAK
GeCeVeMaVi58pRf 09.09.2005, 21:09 Biz Gelemiyoruz Bari Bayragimiz Gelsin Dimi :)
serhankaburcuk 09.09.2005, 22:50 1967 lilere sesleniyorum ne yaparsanız yapın o maca gidin taraftar bilincini olusturun turubun dostlugu macta paylasılan siğaranın tadında yolda içilecek çorbanın sıcaklığında gizlidir biz bu sekilde ankaranın en bilinen gurubu olduk pençe bjk den sevgilerle birde her önüne gelen topik açmasin
Yıllardır bizi deplasmanlara bağlayan en büyük olgu zaten bu paylaşma olgusu dediklerine katılıyorum...İnşallah biz 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğini temsilen gideceğiz. Ve stadyumda farkımız belli olacak....
en azından yalcın baskanın ve serhan abinin gelecek olması güzel :)
bayrak çalışması ne alemde.
çalışma başladımı yapılıyormu
en azından yalcın baskanın ve serhan abinin gelecek olması güzel :)
EVET sERHAN rEİS BİR MAESTRO GİBİSİN MAŞALLAH ALLAH YÜREĞİNE SAĞLIK VERSİN.......
|