evet beyler çok merak ettiğim bir konu bu dev bayrağı galatasaray maçında açmamız takımı ateşleyecektir ve ultrAslan sitesinde 3-5-7 atan beylerde bizim nasıl taraftar olduğumuzu göreceklerdir
bu karşılaşma şimdiye kadar oynayacağımız en zor mücadele olacak
sivasımızdan üstün bir performans bekliyorsak gerekli desteğide verebilmeliyiz zaten az sayıda bilet verilecek bizlere hiç olmazsa tribünde görsel bir sov yaparsak muhakkak takım için ateşleyici bir faktör oluruz
gardaş derbi maçın havası başka olur o nedenle bu endişem bu heyecanım mazur görün ama baksanıza 1967 gençlikte ses seda çıkmamış bildiğim kadarıyla bayrak onlarda
Fiko Hafta Sonu Ordayim Inşaallah Ev Benden Söz Aldi Maça Gitmemem Için Tabiki Ben Onlara Olur Dedim Manisa Maçinda Yine Kalbimden Dolayi Gözümü Hastanede Açtim Evde Maçi Dinlemek Daha Kötü Ediyor Beni Sen Evdekileri Ara Görüş Seni Kirmazlar Bende Maça Gelirim
Arkadaşlar dev bayrak bilindiği üzere bizde yani 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğinde...Ama şuanda bizim maça gelip gelemeyeceğimizi bilmiyoruz.Maddi problemlerimiz var...Sponsor ayarlayabilirsek bu maça geleceğiz yoksa gelemeyeceğiz...
sizsiz maç düşünülemez!!! elbetteki gelmenizi isteriz... geçen hafta olduğu gibi sponsor firmalar olur inş... dev bayrakta sizinle beraber gelsin enede gözel olur
sizsiz maç düşünülemez!!! elbetteki gelmenizi isteriz... geçen hafta olduğu gibi sponsor firmalar olur inş... dev bayrakta sizinle beraber gelsin enede gözel olur
Evet bizde bunun farkındayız ama geçen hafta ne zorluklar ile geldiğimizi siz biliyorsunuz...Ama inşallah bişeyler ayarlar ve geliriz...