Orijinalini görmek için tıklayınız : " SES GETİRECEĞİZ "

SivasSpor.Com
22.07.2006, 23:11
Sivasspor Teknik patronu Pecze, yeni sezonda iyi bir takım futbolu sergileyip ligde iyi yerlere geleceklerini söyledi. Pecze, “Ligde ses getireceğiz”

Sivasspor’un yeni teknik patronu yeni sezon öncesi bir hayli umutlu olduğunu söyledi. Takımının yaptığı çalışmalarından memnun olduğunu belirten Slovak Teknik adam, Ligde daha da iyi olacakların söyledi.

Takımdaki bütün futbolcuların özverili çalışmalar yaptığını belirten, tecrübeli teknik adam, “ Lige kadar hazır bir hale geleceğiz. Ufak tefek eksiklerimiz var. Bunları da gidermek için çalışıyoruz. Futbolcularım son derece iyi. Çok iyi anlaşıyoruz ve dediklerimi yapmak için ter döküyorlar. Lig uzun ve zorlu bir maraton. Süper Lig’de bir çok kaliteli takım var. Bir çokta yıldız futbolcu var. Bizim maçı değişterecek yıldız futbolcularımız yoktur. Bu nedenle bizim en iyi yapacağımız şey takım oyunu oynamak. İyi bir takım olup eksiklerimizi gidermek, yıldızlarımız olmasa bile bunu hissettirmememiz gerekli. Bunu başarmak önemli. Bizim şuanda sergilediğimiz futbol bunu başarabileceğimiz yönünde. Ben futbolcularıma güveniyorum. İyi bir takım oyunu sergileyip iyi yerlere getireceklerdir bizi. Yaptığımız hazırlık maçlarıyla artılarımızı eksilerimizi görme fırsatını buluyoruz. Lige kusursuz girmek istiyoruz. Sivasspor takımının hedefleri bellidir. Bizde bu hedefleri yakalamak için buradayız. Benim için önemli olan geçtiğimiz sezon yakalanan başarıdan daha iyi bir başarı elde etmek olacaktır. Futbolcularıma kendi sistemimi benimsettim. Hepsi benim sistemime ayak uydurdu. Bu nedenle ligde iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Daha kaliteli bir futbol sergileyip Sivasspor’un adını daha fazla duyurmak, kendini herkese kanıtlamasını sağlamak istiyoruz. Yönetimimizin Avrupa hedefi var. Bunu elde etmek içinde var gücümüzle mücadele edeceğiz. Gelebileceğimiz en iyi noktaya gelmek istiyoruz. Şampiyonluik hedefimiz yok. Böyle bir hedef ortaya koymak ise doğru olmaz. Biz gücümüzü biliyoruz. Gücümüze göre hedefler belirliyoruz. Gücümüz Avrupa kupalarına ulaşmak için yeterli olabilir. Bizim hedefimizde bu olacak. Bu hedefi yakalamak içinde vaz gücümüzle mücadele edeceğiz. Kesinlikle Sivasspor takımı bu sezon ligde ses getirecektir. Taraftar-larımız mutlu olacaktır. Önümüzdeki hafta Cumhuriyet Kupası maçları var. Bu maçlar ile takımımızın ligde neler yapabilecegini herkes görecek. Çünkü en ciddi sınavlarımız bunlar olacak. Sivasspor için bu kupa büyük anlam taşıyor. İlk hedefimiz bu kupada şampiyonluğa ulaşmak olacak. Ardından lig hedeflerimiz için mücadele etmeye başlayacağız”

dedi

Hakikat

HALIL
22.07.2006, 23:52
insallah kavusuruz ve gorebileceem insallah

1967_DERNEK_MUSTAFA
22.07.2006, 23:57
CUMHİRİYET KUPASINDA sivasspor tüm türkiyeye yeni kadrosunu tanıtacak inşallah olumlu not alırlarda güzel futbollarıyla lige güzel başlarlar birde bu karşılaşma futbolcuların kendilerini tanıtma karşılaşması olacak biz taraftar olarakta hazır ve yazırız bekliyoruz 1967

MOS-BY-58
23.07.2006, 00:34
ben takimda en cok hocaya güveniyorum...

aykut-akay
23.07.2006, 01:08
isallah iyi yerlere geliriz .............

Yigido58_NL
23.07.2006, 03:53
TAKIMIN BUTUN FUTBOLCULARINA GUVENIM SONSUZ.HEPSI CANLA BASLA OYNUYORLAR,OZELLIKLE BALiLi,ONDAN COK SEYLER BEKLIYORUM.INSALLAH GELECEK SENE SIVASSPORUMUZU AVRUPADA GORURUZ.

35gürün58
23.07.2006, 10:20
Pecze : ''Bizim maçın kaderini değiştirecek yıldız futbolcularımız yok''

Çok doğru söylüyor pecze, bende diyorumki mutlaka ses getirecek maçın kaderini etkileyecek çok iyi bir forvete ihtiyacımız var.
Takım oyunu mutlaka çok iyidir ama birde maçın kader anları olurki.. orada ararsın yıldız bir oyuncuyu ..
alın bir iyi forvet ve müdafaya takviye bitsin bu sıkıntı

Taraftarlarımızda ecel terleri dökmesin.

HALIL
23.07.2006, 10:53
eeee arkadaslar derek boateng gorusuyormusukk teklif goturmussuuuk hadi hayirlisi yanhjniii

FurkaN
23.07.2006, 12:06
Hocamıza güvenimiz tam onun bu takımla çok iyi işlere imza atacağına inanıyorum.

DJMuRaT
23.07.2006, 13:21
Turnuva bu hafta sonu başlıyor...Bu turnuva hem açıklarımızı görme açısından hemde bu turnuvanada şampiyon olma açısından önemli...Sİvasspor'a başarılar.

yigido Atilla
23.07.2006, 16:50
Avusturyada yapilan hazirlik maclari iyi gecer ve takimin eksik yönleri hoca tarafindan tespit edilir ve sezona iyi bir baslangic yapariz

serhankaburcuk
23.07.2006, 19:02
Hocamıza takımımıza yönetimimize güvenimiz tam...İnşallah çok başarılı olacağız...

DJMuRaT
24.07.2006, 00:55
Hocamıza takımımıza yönetimimize güvenimiz tam...İnşallah çok başarılı olacağız...

Reis dediğin gibi bizim takımımıza güvenimiz tam!!!!!!!!!!!

PARTNER58AHMET
24.07.2006, 18:19
PECZE İYİ BİR TAKIM KURDUKLARINI VE YENİ SEZONDA SES GETİRECEKLERİNİ SÖYLÜYOR İNŞALLAH BAŞARILI OLURLAR VE GERÇEK SES GETİRİRLER

Güner
25.07.2006, 02:14
Gönül tabiki birkaç yıldız futbolcu olsun isterdi ama kendi yağımızla kavrulmak zorundayız. Ligde kalıcı olmayı başardıkça takımımız maddi yönden güçlenecek maddi yönden güçlendikçede bizi heyecanlandıracak futbolcular göreceğiz elbette. Hocamıza güveniyoruz. Lig öncesi Cumhuriyet Kupası ile takımımızı göreceğiz. Umarım hepimizi tatmin edecek bir oyun ve sonuç çıkar. Geçen seneki defansif anlayışımızı bir kenara bırakarak güzel futbolla puan veya puanlar almayı bilen bir takım olarak lige başlamayı temenni ediyorum.

ruzgarbeyy
25.07.2006, 14:12
ınsallah arkdaslar acıklamalara bakacak olursak guzel bır takımımız var bızım temennımızde o sekılde zaten.cumhurıyet kupasında neyın ne oldugu ortaya cıkar zaten o mactan sonrada net bı sekılde yorum yaparız.sımdı transfer ıstıyoruz hem hoca hemde bız taraftarlar ama yonetımde bıtıyorr bulent uygunda bıtıyor bende sahsen kendı adıma konusuyorum bulent uyguna ıtımatım kalmadı...

Hamza Arslaner
25.07.2006, 16:20
umarım bu sene daha ii yerlerde bitiririzde.. herkes yiğidonun kalıcı olduğunu görür...

Hamza Arslaner
25.07.2006, 16:28
SİVASLILAR ÖLÜMDEN KORKMAZ Kİ...!
SEVDİĞİNİ ARKADAN VURMAZKİ Kİ...!
BİR MAÇ İÇİN STADA GİRDİYSE
O MAÇI ALMADAN ÇIKMAZ Kİ...!

Hamza Arslaner
25.07.2006, 16:29
YAĞMUR DEMEDİK
ÇAMUR DEMEDİK
SİVASSPOR SENİNLE
ÖLÜME GELDİK

SENİNLE AĞLADIK
SENİNLE GÜLDÜK
SİVASSPOR SENİNLE
YENMEYE GELDİK...

DOGU_BEY
25.07.2006, 16:50
Sivas gol gol gol

Sivasspor’un Slovak hocası Karol Pecze, yeni sezondaki sistemini belirledi: Bu takım, rakip ayırmadan her maçta 90 dakika durmaksızın hücum edecek. Taraftarlarımız şova hazır olsun...
25.07.2006

Bir dönem, Türkiye’de Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor’u çalıştırmıştı Karol Pecze. Oynattığı pozitif futbolla dikkat çeken Slovak hoca, transfer sezonu start aldıktan sonra Sivasspor’un başına geçerek, 4 sene aradan sonra ülkemize dönüş yaptı. Daha takımını devraldığı ilk gün futbolcularıyla yaptığı toplantıda, “Kazanmanın ilkesi hücum etmektir” diyerek, sistemini belli eden Pecze ile muhabirimiz Mehmet Ali Sabuncu, oldukça keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi...

‘Döndüğüm için çok mutluyum’
4 sene sonra Türkiye’ye döndüğüm için son derece mutluyum. Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor’un başında çalışma fırsatı bulmuştum. Serüvenimde ne derece başarılı olup-olmadığıma ben karar veremem, sonuçta insanların düşüncesidir. Artık Sivasspor’dayım ve takımımı en iyi yerlere getirebilmek için elimden geleni yapmaya hazırım. Güçlü bir ekip olduğumuza inanıyorum.

‘Futbolun güzelliği hücum’
Geçen sezonun kadrosuna bir kaç takviye yaptık. Oyuncularımı yavaş yavaş tanıyorum. Takımın ligi iyi bir yerde bitirdiğini ama futbolunun beğenilmediğini duydum. Zaten ilk geldiğimde futbolculara oyun prensibimi anlattım. Ofansif futbol oynayacağız. Aklımızdaki tek düşünce hücum olacak. Rakip kim olursa olsun, her maç, 90 dakika boyunca saldıran bir takım istiyorum. Futbolun güzelliği ve zevki de burada. Ve bu benim ana felsefem. Ama savunmamız da eskisinden daha sağlam müdafaa yapacak.

‘Rehavete kapılmak yasak’
Futbolda yoktan varetme diye bir şey yok benim prensibimde. Her futbolcu kendi mevkiisinde oynamalı. Başarının gelmesi böylece kolaylaşır. Bu sezon Sivasspor için çok önemli. Çünkü artık Süper Lig’deki ekipler, bizi tanıyor. Bu nedenle çok dikkatli olmalıyız. Geçen sezon yaşanan heyecan ve istek devam etmeli, ama rehavete kapılmak yasak. Rahatlık, işi zorlaştırır.

Ve hoş bir tesadüf...
Fikstürümüz ise gerçekten çok ilginç. İlk hafta Gençlerbirliği, ikinci hafta Rizespor’la oynayacağız. İkisi de eski takımım. Bu hoş bir tesadüf oldu. Ben ve yardımcılarım, yeni bir Sivasspor ekolü yaratıp, Fair-Play çerçevesinde oynayan güçlü bir takım ile lige başlayacağız. Hakemlerle ve hakem hatalarıyla hiç ilgimiz olmayacak. Her insan hata yapar, yardımcı olmalıyız.

Futbolcular da çok hırslı
FANATİK objektiflerine poz veren Sivassporlu futbolcular, teknik direktör Karol Pecze’nin kendilerine duyduğu güveni boşa çıkarmayacaklarını söylerken, “Taraftarla bütünleşip, bu takımı Avrupa’ya taşıyacağız. Yeni sezona bomba gibi gireceğiz” açıklamasını yaptılar.

www.fanatik.com.tr

Engin58
25.07.2006, 18:08
HOCAMIZA YÖNETIMIZE FUTBOLCUMUZA GÜVENIMIZ TAM INSALLAH LIGDE SES GETIRECEGIMIZE TÜM KALBIMIZ ILE INANIYORUZ CÜNKÜ BIZ IYI BASARILI BIR EKIBIZ YOLUN ACIK OLSUN YIGIDOLARIN TAKIMI SIVASSPORUMUZUN GÖNLÜMÜZ SIZLER ILE . SPOR SEVGI BARIS CENTILMENLIKTIR -----------------YIGIDOLAR58

yigido Atilla
25.07.2006, 18:38
Hocamiza güvenemiz tam bir de buna taraftar destegi eklenince Türkiye süperliginde yenemeyecegimiz takim yoktur EN BÜYÜK SIVAS

yigido Atilla
25.07.2006, 18:52
Hocamiza güvenemiz tam bir de buna taraftar destegi eklenince Türkiye süperliginde yenemeyecegimiz takim yoktur EN BÜYÜK SIVAS
TÜRKIYE TÜRKIYE DUY SESIMIZI ISTE BU SIVASIN AYAK SESLERI HIC KIMSE BIZIMLE BASA CIKAMAZ ...................... Bu sene insallah ligde ses getirecegiz

PARTNER58AHMET
25.07.2006, 20:01
BU TAMANNİLERE KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL İNŞALLAH BAŞARILI BİR YIL GEÇİRİRİZ LİGDE BAŞARININ SONUDA SES GETİRMEKTİR TABİKİ

yigido Atilla
25.07.2006, 21:05
NOT= Inanmak Basarinin yarisidir inanmadigimiz bir seyi basarmak mümkünmü Ilk önce inannacaksin ve güveneceksin