" SES GETİRECEĞİZ "
Sivasspor Teknik patronu Pecze, yeni sezonda iyi bir takım futbolu sergileyip ligde iyi yerlere geleceklerini söyledi. Pecze, “Ligde ses getireceğiz”
Sivasspor’un yeni teknik patronu yeni sezon öncesi bir hayli umutlu olduğunu söyledi. Takımının yaptığı çalışmalarından memnun olduğunu belirten Slovak Teknik adam, Ligde daha da iyi olacakların söyledi.
Takımdaki bütün futbolcuların özverili çalışmalar yaptığını belirten, tecrübeli teknik adam, “ Lige kadar hazır bir hale geleceğiz. Ufak tefek eksiklerimiz var. Bunları da gidermek için çalışıyoruz. Futbolcularım son derece iyi. Çok iyi anlaşıyoruz ve dediklerimi yapmak için ter döküyorlar. Lig uzun ve zorlu bir maraton. Süper Lig’de bir çok kaliteli takım var. Bir çokta yıldız futbolcu var. Bizim maçı değişterecek yıldız futbolcularımız yoktur. Bu nedenle bizim en iyi yapacağımız şey takım oyunu oynamak. İyi bir takım olup eksiklerimizi gidermek, yıldızlarımız olmasa bile bunu hissettirmememiz gerekli. Bunu başarmak önemli. Bizim şuanda sergilediğimiz futbol bunu başarabileceğimiz yönünde. Ben futbolcularıma güveniyorum. İyi bir takım oyunu sergileyip iyi yerlere getireceklerdir bizi. Yaptığımız hazırlık maçlarıyla artılarımızı eksilerimizi görme fırsatını buluyoruz. Lige kusursuz girmek istiyoruz. Sivasspor takımının hedefleri bellidir. Bizde bu hedefleri yakalamak için buradayız. Benim için önemli olan geçtiğimiz sezon yakalanan başarıdan daha iyi bir başarı elde etmek olacaktır. Futbolcularıma kendi sistemimi benimsettim. Hepsi benim sistemime ayak uydurdu. Bu nedenle ligde iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Daha kaliteli bir futbol sergileyip Sivasspor’un adını daha fazla duyurmak, kendini herkese kanıtlamasını sağlamak istiyoruz. Yönetimimizin Avrupa hedefi var. Bunu elde etmek içinde var gücümüzle mücadele edeceğiz. Gelebileceğimiz en iyi noktaya gelmek istiyoruz. Şampiyonluik hedefimiz yok. Böyle bir hedef ortaya koymak ise doğru olmaz. Biz gücümüzü biliyoruz. Gücümüze göre hedefler belirliyoruz. Gücümüz Avrupa kupalarına ulaşmak için yeterli olabilir. Bizim hedefimizde bu olacak. Bu hedefi yakalamak içinde vaz gücümüzle mücadele edeceğiz. Kesinlikle Sivasspor takımı bu sezon ligde ses getirecektir. Taraftar-larımız mutlu olacaktır. Önümüzdeki hafta Cumhuriyet Kupası maçları var. Bu maçlar ile takımımızın ligde neler yapabilecegini herkes görecek. Çünkü en ciddi sınavlarımız bunlar olacak. Sivasspor için bu kupa büyük anlam taşıyor. İlk hedefimiz bu kupada şampiyonluğa ulaşmak olacak. Ardından lig hedeflerimiz için mücadele etmeye başlayacağız”
dedi
Hakikat
|