Orijinalini görmek için tıklayınız : YÖNETİM`DEN ACİL TOPLANTI

SivasSpor.Com
21.08.2006, 19:40
Turkcell Süper Lig’inin ilk üç haftası geride kalırken, Sivasspor iki mağlubiyet birde beraberlik aldı.Lig’in dibine demir atan Sivasspor’da Yönetim Kurulu dün gece acil olarak toplandı.

İstanbul’da bulunan Sivasspor Yönetim Kurulu üyeleri Sivas’a acilen olarak çağrıldı. Gece geç saatlerde Tesislerde bir araya gelen Sivasspor Yönetimi kötü gidişe dur demek için kararlar alacağı öğrenildi.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın başkanlığında bir araya gelecek olan Kulüp Yönetiminin yapılacak olan toplantı da kötü gidişi masaya yatıracağı bununla birlikte çözüm yollara arayacağı bildirildi.

Bununla birlikte Sivasspor Yönetiminin yapılacak olan toplantı da son derece sert ve ciddi kararlar alacağı öğrenildi. Teknik heyetten Sakaryaspor maçı sonra ayrıntılı bir rapor isteyen Yönetimin bu raporu masaya yatıracağı, hatta Teknik heyet ve futbolculara yönelik cezalar bile gündeme geleceği bildirildi.

Sivasspor Yönetimi dün gece 11 sıralarında toplanırken, alınan kararlar ise gece yarısından sonra basına açıklanacak.

Hakikat

Ertugrul
21.08.2006, 19:52
Bu kötü gidişata dur demek için acilen tedbir alınmalı,yönetimin toplantısından hayırlı kararlar çıkar umarım...

Etem-Murat
21.08.2006, 19:55
Yok yakınken alınması gereken bir toplantı
cok gec olmadan neler alınacaksa alınsın yoksa sivasın durumu cok acı ve hüzünlü olacak haydi başkan önce bülen hocadan başla yeter artık bir yarı olmaz sivasa bunu anla artık haydi başkan bu şaatten sonra bulent hoca gitsin isteriz . ve artı olarak en az üç oyuncu alınması lazım ne ediği belli olmayan değil dişe dokunur oyuncular almalıyız

SivasLady
21.08.2006, 20:10
yönetimin bunun farkinda olmasi iyi
acil birseyler yapilmali
böyle devam edemez
umarim takimin ilerleyip basarili olmasini saglayacak kararlar verilir
bunun icinde ne gerekliysede yapilmali

harun afacan
21.08.2006, 20:16
MECNUN BAŞKAN OLAYA EL KOYMALI. TARAFTAR OLARAK ALINMASINI İSTEDİGİM DAHA DOĞRUSU SİVASSPORUN DERTLERİNE ÇÖZÜM OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM VE ALINMASINI ÜMİT ETTİĞİM KARARLAR AŞAGIDADIR.
1- TRANFER YETKİSİ BÜLENT UYGUN DAN ALINMALI
2-MEVCUT FUTBOLCULARDAN 4 KİŞİ GÖNDERİLMELİ
(TOLGA.SERDAR.CARVALHO.YASİR.)
3- BÜLENT UYGUN SADECE MENECERLİK YAPMALI TAKIM KURMA İŞİNİ HOCAYA BIRAKMALI
4-YÖNETİM GEÇEN SEZON DEVRE ARASI VE BU SEZON ALINAN VE OYNAMADAN GÖNDERİLEN FUTBOLCULARIN NASIL ALINDIGINI İYİCE SORGULASIN VE TARAFTARA BİLGİ VERSİN ÇÜNKÜ TARAFTAR ARASINDA HOŞ OLMAYAN ŞEYLER KONUŞULUYOR
5-TAKIMDA DİREK OLARAK OYNAYACAK 1GOLCÜ .1 OYUNU YÖNLENDİRECEK ORTA SAHA, 2DE DEFANS ELEMANI ALINMALI
BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİM. İNŞALLAH YÖNETİM YARAYA NEŞTERİ VURUR VE SIKINTILARDEN KURTARIR BİZİ. TOP ARTIK YÖNETİMDE SON PİŞMANLIKLARIN FAYDA ETMEDİĞİDE ORTADA HADİ HAYIRLISI

PARTNER58AHMET
21.08.2006, 20:17
YÖNETİMİN BU GİBİ GİDİŞATA SON VERMESİ GEREKİYOR TABİKİ MADİ DURUM ÖNEMLİ BU GİDİŞATA EN AZ 3 GÜZEL OYUNCU LAZIM TABİ BUDA PARAYLAN OLACAK ŞEYLERBUDA BİZDE YOK BU GİDİŞATA SİVASLI İŞ ADAMLARI EL ATMALI BENCE
BU GÜNLERE SİVAS KOLAY GELMEDİ BUNDAN SONRADA GELMAYECEKTİR EĞER ACİL ÇÖZÜM BULUNMAZSA

ş.usta
21.08.2006, 20:26
hertakımda,yenilgilerden sonra ,böyle toplantılar yapılır ama,gene herşey olduğu gibi devam eder,inşallah,sivasspor'da böyle olmaz,başkanımız,ve yönetim kurulu,sivassporiçin,olumlu,ra dikal,kararlar alırlar.

CÜSSKB-Aynur
21.08.2006, 20:57
Artık yeni oyun düzeninimi değiştirirler, çok fazla gereksiz transfer yapıldığının farkına varıp, işimize yarayan futbolcularmı alırlar orasını bilemeyiz ama çok iyi bildiğimiz bir şey varki oda Yönetimin bu konuda acil çözümler üretmesinin şart olduğu.

hasantuan
21.08.2006, 21:35
Sivasa en az 4 futbolcu lazım. İki orta saha 2 savunma... + şu serdar, carvalho, toldayı alan adam kimse acilen görevi bırakmalıdır... diğer ve en önemli husus ise İstanbulda Sivaslıyım diye gezen işadamlarına büyük görev düşüyor. beyler çatır çatır 3 büyüklerin üyeleri olup paraları oaraya sayıyorlar. artık yeter sizin vatanınızın takımına sahip çıkın... istanbullular gecesi düzenleniyor ortada hiç bir şey yok.... Bırakın bu ayakları ve memleketinize sahip çıkın yeter artık.........................

Yiğiter
21.08.2006, 21:36
ben köklü,radikal bir karar çıkacağına inanmıyorum.bülent uygunun gitmesini isteyenler fazla ümitlenmesin bence.serdar topraktepeyi bu takıma alan zihniyet bülen uygunu da bu takımda tutacaktır.

puar
21.08.2006, 21:36
iş işten gecmeden pecze acilen gönderilmeli yerli bir isim gelmeli

aykut-akay
21.08.2006, 21:40
MECNUN BAŞKAN OLAYA EL KOYMALI. TARAFTAR OLARAK ALINMASINI İSTEDİGİM DAHA DOĞRUSU SİVASSPORUN DERTLERİNE ÇÖZÜM OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM VE ALINMASINI ÜMİT ETTİĞİM KARARLAR AŞAGIDADIR.
4-YÖNETİM GEÇEN SEZON DEVRE ARASI VE BU SEZON ALINAN VE OYNAMADAN GÖNDERİLEN FUTBOLCULARIN NASIL ALINDIGINI İYİCE SORGULASIN VE TARAFTARA BİLGİ VERSİN ÇÜNKÜ TARAFTAR ARASINDA HOŞ OLMAYAN ŞEYLER KONUŞULUYOR
5-TAKIMDA DİREK OLARAK OYNAYACAK 1GOLCÜ .1 OYUNU YÖNLENDİRECEK ORTA SAHA, 2DE DEFANS ELEMANI ALINMALI
BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİM. İNŞALLAH YÖNETİM YARAYA NEŞTERİ VURUR VE SIKINTILARDEN KURTARIR BİZİ. TOP ARTIK YÖNETİMDE SON PİŞMANLIKLARIN FAYDA ETMEDİĞİDE ORTADA HADİ HAYIRLISI
dogru söze ne denir arkadaslar..................

CÜSSKB-Aynur
21.08.2006, 21:41
Sivasa en az 4 futbolcu lazım. İki orta saha 2 savunma... + şu serdar, carvalho, toldayı alan adam kimse acilen görevi bırakmalıdır... diğer ve en önemli husus ise İstanbulda Sivaslıyım diye gezen işadamlarına büyük görev düşüyor. beyler çatır çatır 3 büyüklerin üyeleri olup paraları oaraya sayıyorlar. artık yeter sizin vatanınızın takımına sahip çıkın... istanbullular gecesi düzenleniyor ortada hiç bir şey yok.... Bırakın bu ayakları ve memleketinize sahip çıkın yeter artık.........................

Kesinlikle haklısın.
Hele hele İstanbul' lu olmuş şu sözde Sivas' lı iş adamlarımız hakkında, sana katılmamak mümkün değil.

1967_DERNEK_MUSTAFA
21.08.2006, 21:51
yapılan tolantıda inşallah olumlu kararlar alınır vede milletin ve yönetimin morali düzelir

sVs
21.08.2006, 22:27
bu gelişme bile umut verici en azından bazı şeylerin farkına varılmış bunun için çözüm arayacakları kesin ama bu çözüm olacak mı olmayacakmı bunu açıklandıktan sonra tartışalım

karacaören34-58
21.08.2006, 22:51
yapılan tolantıda inşallah olumlu kararlar alınır vede milletin ve yönetimin morali düzelir

AMİN İNŞALAH DEDİĞİN GİBİ OLUR ABİ

aldair
22.08.2006, 00:00
kardeş sööledilkerine kısmen katılıyorum,gönderileceklere eşşek mehmeti eklemeyi unutmuşsun.bülent uygun bir basın toplantısı yapıp murat dumanın SAKARYASPOAR A gidişinin perde arkasını anlatmalı vede bizim acil futbolcuya ihtiyacımız olduğu dönemde boşalan yabacı stoper mevkiine 17 yaşında nijeryalı getirmekle bizi salak yerinemi kouyduğunu yada kendinimi çok akıllı sandığını açıklamalıdır.brezilayadan dün ya kupasına gezmedik yer bırakmayan bülent ağa(sivasspor klübünün parasıyla elbette)bula bula sivasa 17 yaşında stopermi bulmuştur açıklamalıdır!sorarım size antepli hasanı serdarı sivasın geleceği diye alınan ve devre arasında alt liglere gönderilen futbolcuları transferde sivasspora aldıran bülent uygun hala herşeyi gizlemelimidir,jiple istasyon caddesinde gezmekle olmuyo bu işler,geçen sene andersonu,fran sergioyu takıma kazandıran o titiz transfer çalışması nerde?bülent uygun hesap verme zamanıdır!!!

OPERASYON
22.08.2006, 00:56
S.A...Yonetimden bu siteye giripte su yazilari okuyupta yonetim kuruluna bu sitedeki sivas ve sivasspora gonul veren insanlarin arzu ve isteklerine dikkat edeceklerine inanarak cam sakizi coban armagani bir iki kelam edelim istedik...Dah oncede ligin basalamadan ve basaladiktan sonraki tavsiyelerimiz bizi birkez daha uzun vadede bakarak yazdigimiz noktalarda hakli cikardi elhamdurullah egerki yanilan biz olsaydik keseke diyoruz ama ne yaziki..."Gurultunun bir parcasi olmak istemedigimiz icin"Daha cok bagirdikca gurultunun bir parcasi olururduk keske hakli olsaydinizda "Ne yaziki bizler hakli ciktik ve bu yonetim en kotu ihtimali dusunerek en iyile yetinmek istiyorsa ...Bu teknik adam ve oytuncularl ile Menejer efendi ile yola gider .Telafisi mumkun olmayan ...Hayalde gor dusde gor ...sendromlarini yasamaya devam eder...Mecnun OTYAKMAZ ...Delikanli mert ve yigit bir kardesimiz olabilir ama var olan bir gercek var oda gorunen koy kilavuz istemez garadas ...Tavsiye varmi var...Insan hastadir doktora gider kalp mutassisina o receteyi yazar tesis bellidir...Ezaneden ilaclar alinir...Talimata gore kullanilir...Egerki siz talimata gore ilacalari kullanmasaniz...Doktora niye gittin niye ilac aldin degilmi...Sen iyi biliyordun niye doktora gittin bilmiyorsan doktorun talimataina uy...uyki kazanan sen ol.Ya ogreten ol yada ogrenen...Ucuncusu asal olma...Tetbirini al taktiri Allah'a birak taktir ne olur sonucu gor...Neylerese guzel eyler gayrisi yalan eyler...
Tavsiyeler:1-Bu adamla bu yol gidilmez gidilsede umitle korku arasinda hop kalkilir hop oturulur.Bu karol pecze gonderilmeli...Bahar yasayalim derken kislar yasanir haberiniz olsun ...
2-Hizmettinden dolayi tesekkur edilerek Bulent Bey nazikce incitmeden gonderilmeli bidaha sivassiporu kulaginin ardinda hisetmeli gercek sivasli ise destegi manevi olmali maddi olmali...Hizmete olmamali.
3- Oyunculara operasyon yapilmali ve vurucutimler kalmali...ilacgibi olanlar kalmli...ilac olacak vurucutim'ler alinmali ve mucadeleci insalara yer verilmeli.Gerisini ipligi pazara atilmali satilmali.
4- Acil olarak teknik adam ismide verelim size ...Fenerbahce ,Galatasaray,Besikdas,Trabzon, Bilmiyorlar eger bilsinler o adami gider getirirler neye mal olacaksa olsun onlarin suanki hocalaraina 10 cekmese gelin ozaman konusun...Hollanda'nin Alikmar Takimini calistiran...Hocayi alin gidin gorusun(Anzet69) takimini calistiriyor.Gelirse Cok istiyeni var ama gitmedi...Belki Turkiye olunca karari degisir.O adam gelsin Kadroyu kendi kursun siz ozaman sivasspor gibi ismine layik bir takim seyeredin.
5-Mecnun OTYAKMAZ baskan sizde sivasali isadamlarini toplayarak ve Gerekli yerelerdeki gerekli sivaslilarla irtibata gecerek Sivasli olarak gerecek nufusumuzu her alanad kullanacagimiz zemini arkit harekete geceirmelisiniz.
Bunlar aciz ane bizim sizlere tavsiyelerimizdir...Biz nufusumuzu kullansakta kullanmasakta camur at izi kalsin hesabi ali cengiz oyunlari icindeki art niyetli kustahlar hadini acik kart oynayarak yumrugunu vuracaksin masaya vurdugunu belli etmeyeceksin o zaten gucunu anlar anlamak istemesdede anlar...Asla ve asla emir telaki etemeyin biz anacak ricaci oluruz bir sivasli garadsiniz olarak ...Selam ve dua ile ...s.a

onursahin
22.08.2006, 09:58
tolga doğantez rize ile anlaşmış niye aldılar niye yolladılar yanlış transfer onun için transferini kim yaptı bülent uygun. serdar geldi hazırlık maçlarında çok iyiydi gençti ama onuda gönderdiler. murat duman gibi adamı 100 - 200 milyar için elimizden kaçırdık ama tolga denen yaşıda geçmiş adamı 500 milyara aldık
bence transfer politikamız çok yanlış acil olarak 3-4 futbolcu gönderilip kaliteli orta saha en az 2 futbolcu şart

Yiğiter
22.08.2006, 10:11
yav bu murat duman harika bir topçu yaaa.onu gönderen akla şaşarım.1trilyon istesin yine verilir valla.

yigido Atilla
22.08.2006, 10:18
Bülent uygunu su an gönderirsek ne degisek hic bir sey !!!! sorun takim degiliz takim olamadik onu kim saglar hoca hocada bu isin üstünden gelemiyorsa nicin Bület uygun gitsin yanlis Arkadaslar bu kararlari sadece Bülent uygunun aldigini zannetmiyorum yönetimin bilgisi dogrultusunda yapilmis transferlerdir.. Hocanin son sansi bu maci alacagiz antalyadan ama yine hic bir sey degismeyecek gecen seneki takim bu takimdan cok mu iyidi hayir burda Antröner farki cok acik görünüyor bunu cogumuz malesef fark edemedik. Werner lorat kalsa idi transferi bir kac ihtiyac hissedilen bölgelere alip daha ucuza bitirebilrdik suan daha iyi bir yerlere gelebilirdik gecen seneyi düsünün hic tecrübesi olmayan takim nasil futbol oynadi türkiyenin gipta ile takip edilen ve türkiyede en iyi alan savunmasi yapan takimi nerede ve ligi kacinci bitirdi tesekkür ederim

HALIL
22.08.2006, 10:59
artik bu kotu gidise dur demek lazimm ve bulent uygunu tebrik ediyorum bizi bu haalere dusurdugu icin

SEMİH-58
22.08.2006, 11:05
çok gerekli ve yerinde bi toplantı inşallah gereken önlemler alınır.

onursahin
22.08.2006, 14:59
Sivasspor yönetimi olağanüstü toplandı

Ligin ilk 3 haftasında istediği sonuçları alamayan Sivasspor yönetimi olağanüstü toplandı.. Toplantıda Tolga Doğantez'in Çaykur Rizespor'a verilmesi kararlaştırıldı ve ihtiyaç duyduğu mevkilere yapılacak transferler ve kulübün maddi durumu da görüşüldü..

22 Ağustos 2006, 13:47

Sivasspor Yönetim Kurulu, başarısız sonuçların ardından kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz başkanlığında olağanüstü toplandı. Otyakmaz ve bazı yöneticilerin İstanbul'dan Sivas'taki kulüp tesislerindeki yöneticilerle telekonferans sistemiyle görüştüğü toplantı, yaklaşık 3.5 saat sürdü.

Sezon başında Samsunspor'dan transfer edilen Tolga Doğantez'in Çaykur Rizespor'a verilmesinin, başarısız sonuçlar ve futbolcuların genel durumu ile ilgili başta teknik direktör Karol Pecze ve teknik heyetten rapor istenmesinin kararlaştırıldığı toplantıda, takımın ihtiyaç duyduğu mevkilere yapılacak transferler ve kulübün maddi durumu da görüşüldü.

Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, 3 haftalık bir periyotta 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle yetinmek zorunda kaldıklarını belirterek, ''Bu da haliyle hem taraftarlarımızın hem de biz yönetimin moralini ciddi biçimde bozdu'' dedi.

-''SİVASSPOR LİGDEN DÜŞMEZ''-
Sivasspor'un, İstanbul'da oynanan maçta, son bölümlerde 9 kişi oynayan bir ekibe karşı etkili olamadığını anlatan Ünsal, bu tablonun yönetimi ilerleyen haftalar öncesinde ciddi kararlarlar almaya yönelttiğini ifade etti.

Bu maçların geride kaldığını, artık ilerleyen haftalardaki karşılaşmalara baktıklarını belirten Ünsal, şunları kaydetti:
''Diğer maçlar bize ders olacak. Teknik heyetimiz artık bu kadar toleranslı davranmayacak. Futbolcularımızın moral motivasyonları gayet güzel yapılacak. Gerekirse mentör yardımı alacağız. Çok şey yapacağız. Hiç kimse unutmasın Denizlispor'un 10. haftada sadece 1 puanı vardı. Biz de böyle bir durumla karşı karşıya gelebiliriz, ama hiç kimse merak etmesin, Sivasspor ligden düşmez.'' İlk 3 haftada takımda belirli aksaklıkların ortaya çıktığını anlatan Ünsal, Tolga Doğantez ile yollarını ayırdıklarını, bu oyuncuyu Çaykur Rizespor'a verdiklerini, başka oyuncuların da gidebileceğini söyledi.

Maddi desteğe ciddi bir biçimde ihtiyaçlarının olduğunu da belirten Ünsal, gerekli desteğin sağlanması konusunda başta Vali Hasan Canpolat olmak üzere kentin ileri gelenleri ile görüştüklerini söyledi.

-BAŞARISIZ SONUÇLARIN SORUMLUSU ÖNCELİKLE YÖNETİM-
Sakaryaspor maçı sonrası Genel Menajer Bülent Uygun'un bu sonuçlardan kendisini sorumlu tuttuğu yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Ünsal, ''Bir kere tek sorumlusu kendisi olamaz, öyle bir şey yoktur. Öncelikle sorumluluk yönetime aittir. Hiç kimse de yönetimin üstünde değildir. Neticede Bülent Uygun'un görevi ve görev alanı da bellidir. Onun dışındaki alana çıkamaz. Böyle bir açıklamayı da son derece yanlış bulduğumuzu açıkça ifade ediyorum'' dedi.

Kamuoyunda transferlerin Bülent Uygun'un kontrolünde yapıldığı ve bu nedenle Uygun'un kendisini sorumlu hissettiği yönündeki soruyu ise Ünsal, ''Transferlerin sadece Bülent Uygun'un kontrolünde yapıldığını veya onun sebep olduğunu söylersek, yanlış söylemiş oluruz. Bülent Uygun, evet önerir, menajerdir. Futbolcuyu bulur, getirir yönetim kuruluna sunar. Yönetim kurulu onu değerlendirir, alır veya almaz'' diye konuştu.

Yiğiter
22.08.2006, 15:16
ya arkadaşlar haberin aynısını yüz kere yazmanın bir manası yok ya.görüntü kirliliğinden başak bir şeye yaramıyor

cebrail_58
22.08.2006, 19:37
aman yeter bu kötü gidişata ne gerekse yapmalıyız ileride ne yaparsak kardır

cebrail.58@hotmail.com

Dark Force
22.08.2006, 19:51
Teknik direktörü göndermedilerse o toplantıyı boşa yapmışlar

Dark Force
22.08.2006, 20:04
acilen transfer yapılması gerek ve teknik direktörün görevine son verilmesi gerek

35gürün58
22.08.2006, 20:34
kardeş sööledilkerine kısmen katılıyorum,gönderileceklere eşşek mehmeti eklemeyi unutmuşsun.bülent uygun bir basın toplantısı yapıp murat dumanın SAKARYASPOAR A gidişinin perde arkasını anlatmalı vede bizim acil futbolcuya ihtiyacımız olduğu dönemde boşalan yabacı stoper mevkiine 17 yaşında nijeryalı getirmekle bizi salak yerinemi kouyduğunu yada kendinimi çok akıllı sandığını açıklamalıdır.brezilayadan dün ya kupasına gezmedik yer bırakmayan bülent ağa(sivasspor klübünün parasıyla elbette)bula bula sivasa 17 yaşında stopermi bulmuştur açıklamalıdır!sorarım size antepli hasanı serdarı sivasın geleceği diye alınan ve devre arasında alt liglere gönderilen futbolcuları transferde sivasspora aldıran bülent uygun hala herşeyi gizlemelimidir,jiple istasyon caddesinde gezmekle olmuyo bu işler,geçen sene andersonu,fran sergioyu takıma kazandıran o titiz transfer çalışması nerde?bülent uygun hesap verme zamanıdır!!!

KÜFÜRE HAKARETE HAYIR..
Sevgili aldair kardeşim,

..... Mehmet şeklindeki hitap tarzın hiç hoş değil, Sivaslı bir gence yakıştıramadım, futbolunu beğenmezsin eleştirirsin bu en doğal hakkın saygı duyarım, ama hakaret vari sözler bizlere yakışmaz,

Kaldıki Mehmet Yıldız oyunlara son 10 veya 15 dakika larda alınıyor ne kadar performans beklersiniz bu durumda.
Mehmet bence Sivassporun kadrosu içinde yararlı olabilecek ilk 11 içinde yer alır, Ben böyle değerlendiriyorum, sen farklı bakabilirsin fikre saygı duymak lazım, ama küfüre ,hakarete hayır.
Bildiğim kadarı ile bu sitenin kuralları buna izin vermiyor.
Bende Bülent Uygun'a ve bazı futbolculara eleştiri getiriyorum ama asla küfürlü yazmıyorum, küfür ve hakaret bir insanın eleştiri yapabilecek bilgi dağarcığından yoksun olduğunu gösterir,
Site kanalı ile de olsa yazını düzeltip özür dilersen erdemli davranmış olursun. Senden de bunu beklerim.
Saygılarımla,

sinan58_34
22.08.2006, 20:37
insallah toplantıda yerınde ve dogru kararlar alınmıstır takımda cok eksıklıkler varsu 3 mactan biseyler cıkarılıp ona gore hareket edılecegınım umıt edıyoruz

faruk-58
22.08.2006, 20:41
KÜFÜRE HAKARETE HAYIR..
Sevgili aldair kardeşim,

..... Mehmet şeklindeki hitap tarzın hiç hoş değil, Sivaslı bir gence yakıştıramadım, futbolunu beğenmezsin eleştirirsin bu en doğal hakkın saygı duyarım, ama hakaret vari sözler bizlere yakışmaz,

Kaldıki Mehmet Yıldız oyunlara son 10 veya 15 dakika larda alınıyor ne kadar performans beklersiniz bu durumda.
Mehmet bence Sivassporun kadrosu içinde yararlı olabilecek ilk 11 içinde yer alır, Ben böyle değerlendiriyorum, sen farklı bakabilirsin fikre saygı duymak lazım, ama küfüre ,hakarete hayır.
Bildiğim kadarı ile bu sitenin kuralları buna izin vermiyor.
Bende Bülent Uygun'a ve bazı futbolculara eleştiri getiriyorum ama asla küfürlü yazmıyorum, küfür ve hakaret bir insanın eleştiri yapabilecek bilgi dağarcığından yoksun olduğunu gösterir,
Site kanalı ile de olsa yazını düzeltip özür dilersen erdemli davranmış olursun. Senden de bunu beklerim.
Saygılarımla,

Abi bu arkadaş aslında küfür veya hakaret niyetinde yazmamış.
Mehmetin lakabı eşşek mehmet. Bu yüzden böyle yazmış arkadaş.Bende anlamadım ne biçim bir lakap ama maalesef lakap.

hiko58
25.08.2006, 23:25
sivassporlu gerçek taraftarlarla bu konuyu enine boyuna konuşmaktan büyük zevk duyacağım.birinci söyleyeceğim şey maça gidildiği zaman kesinlikle çekirdek alınmaması..sakın ha sakın maçta çekirdek yemeyin .ikincisi kendini bilmez ne yaptığını bilmeyen psikopat seyircileri sakaın maça almayın.küfür söyleyenlere anında müdahele edin.sadece ve sadece takımınızı destekleyin.ÇÜNKÜ takımımız hiçde iyi bir durumda değil.birde biz düşmanlık yaparsak allah korusun bu yıl biirinci lige veda ederiz.
Takım iiyi değil dedimde aklıma geldi.hala lorantın gidişine bir anlam veremedim.Kallanın gidişinede..ne yapmaya çalışıldı aklım ermedi.lorant bir futfol dahisiydi.üç maçta bir puan aldık.sondan ikinciyiz.bir de geçen yıla bakınız.bu süper ligde ikinci yılımız.daha oturaklı ve ayakları yere basan bir görüntü çizmeliydik.nereye gidiyoruz bilincinde değiliz.yöneticilerimiz bu kötü gidişin 7 hafta falan devam edeceğini söylüüyorlar.kendileride acaba ne dediklerini biliyorlarmı.7 hafta sonra lige havlumu atacağız.bu soruna çok öneemli bir şekilde çözüm bulmak gerekiyor.bunları yazmak sivasa ihanet değil sadece ve sadece bir gerçek sivaslı olarak boyun borcu..çok kötü gidiyoruz ve mecnun başkanımıza sanırım yanlış bilgiler veriliyor.zaten mecnun başkanımız masaya yumruğunu vurursa bu kötü gidiş durur.

Champion_58
26.08.2006, 00:59
Sivasspor sezon açılışından önce sayın haber kaynaklarında öyle bir havayla verildiki int den ve gazeteden okuyan taraftarlarımız uefaya bu sene gideriz demeye başladı nerdeyse...
Hatırlayın haberleri lütfen Bülent Uygun Tribünleri ayağa kaldıracak Brezilyalıdan biyandan bahsederken bi yandanda GEÇEN SEZON ARA TRANSFERde bululp piyasaya sürdüğü EDSON dan daha "İYİ" bir transfer yaptığını müjdeliyordu.....
KAROL PECZE yi ise şööle lanse etti hatırlarsanız;"OFANSİF FUTBOL u Sivasspora benimsetecek biri gerekiyordu hocamızda bunu yapabilecek durumda "
ŞİMDİ SORUYORUM SİZE ARKADAŞLAR VE SAYIN BÜLENT UYGUN BU BAHSEDİLENLER NEREDE SİZCE?