Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

YÖNETİM`DEN ACİL TOPLANTI
Alt 21.08.2006, 19:40   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart YÖNETİM`DEN ACİL TOPLANTI

Turkcell Süper Lig’inin ilk üç haftası geride kalırken, Sivasspor iki mağlubiyet birde beraberlik aldı.Lig’in dibine demir atan Sivasspor’da Yönetim Kurulu dün gece acil olarak toplandı.

İstanbul’da bulunan Sivasspor Yönetim Kurulu üyeleri Sivas’a acilen olarak çağrıldı. Gece geç saatlerde Tesislerde bir araya gelen Sivasspor Yönetimi kötü gidişe dur demek için kararlar alacağı öğrenildi.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın başkanlığında bir araya gelecek olan Kulüp Yönetiminin yapılacak olan toplantı da kötü gidişi masaya yatıracağı bununla birlikte çözüm yollara arayacağı bildirildi.

Bununla birlikte Sivasspor Yönetiminin yapılacak olan toplantı da son derece sert ve ciddi kararlar alacağı öğrenildi. Teknik heyetten Sakaryaspor maçı sonra ayrıntılı bir rapor isteyen Yönetimin bu raporu masaya yatıracağı, hatta Teknik heyet ve futbolculara yönelik cezalar bile gündeme geleceği bildirildi.

Sivasspor Yönetimi dün gece 11 sıralarında toplanırken, alınan kararlar ise gece yarısından sonra basına açıklanacak.

Hakikat

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: YÖNETİMDEN ACİL TOPLANTI
Alt 21.08.2006, 19:52   #2
Ertugrul
Gast

Standart -->: YÖNETİMDEN ACİL TOPLANTI

Bu kötü gidişata dur demek için acilen tedbir alınmalı,yönetimin toplantısından hayırlı kararlar çıkar umarım...
Alt 21.08.2006, 19:55   #3
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 983 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

Yok yakınken alınması gereken bir toplantı
cok gec olmadan neler alınacaksa alınsın yoksa sivasın durumu cok acı ve hüzünlü olacak haydi başkan önce bülen hocadan başla yeter artık bir yarı olmaz sivasa bunu anla artık haydi başkan bu şaatten sonra bulent hoca gitsin isteriz . ve artı olarak en az üç oyuncu alınması lazım ne ediği belli olmayan değil dişe dokunur oyuncular almalıyız
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2006, 20:10   #4
SivasLady
Gast

yönetimin bunun farkinda olmasi iyi
acil birseyler yapilmali
böyle devam edemez
umarim takimin ilerleyip basarili olmasini saglayacak kararlar verilir
bunun icinde ne gerekliysede yapilmali
-->: YÖNETİM`DEN ACİL TOPLANTI
Alt 21.08.2006, 20:16   #5
harun afacan
Acemi Yiğido

harun afacan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 harun afacan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: YÖNETİM`DEN ACİL TOPLANTI

MECNUN BAŞKAN OLAYA EL KOYMALI. TARAFTAR OLARAK ALINMASINI İSTEDİGİM DAHA DOĞRUSU SİVASSPORUN DERTLERİNE ÇÖZÜM OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM VE ALINMASINI ÜMİT ETTİĞİM KARARLAR AŞAGIDADIR.
1- TRANFER YETKİSİ BÜLENT UYGUN DAN ALINMALI
2-MEVCUT FUTBOLCULARDAN 4 KİŞİ GÖNDERİLMELİ
(TOLGA.SERDAR.CARVALHO.YASİR.)
3- BÜLENT UYGUN SADECE MENECERLİK YAPMALI TAKIM KURMA İŞİNİ HOCAYA BIRAKMALI
4-YÖNETİM GEÇEN SEZON DEVRE ARASI VE BU SEZON ALINAN VE OYNAMADAN GÖNDERİLEN FUTBOLCULARIN NASIL ALINDIGINI İYİCE SORGULASIN VE TARAFTARA BİLGİ VERSİN ÇÜNKÜ TARAFTAR ARASINDA HOŞ OLMAYAN ŞEYLER KONUŞULUYOR
5-TAKIMDA DİREK OLARAK OYNAYACAK 1GOLCÜ .1 OYUNU YÖNLENDİRECEK ORTA SAHA, 2DE DEFANS ELEMANI ALINMALI
BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİM. İNŞALLAH YÖNETİM YARAYA NEŞTERİ VURUR VE SIKINTILARDEN KURTARIR BİZİ. TOP ARTIK YÖNETİMDE SON PİŞMANLIKLARIN FAYDA ETMEDİĞİDE ORTADA HADİ HAYIRLISI
harun afacan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2006, 20:17   #6
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK

YÖNETİMİN BU GİBİ GİDİŞATA SON VERMESİ GEREKİYOR TABİKİ MADİ DURUM ÖNEMLİ BU GİDİŞATA EN AZ 3 GÜZEL OYUNCU LAZIM TABİ BUDA PARAYLAN OLACAK ŞEYLERBUDA BİZDE YOK BU GİDİŞATA SİVASLI İŞ ADAMLARI EL ATMALI BENCE
BU GÜNLERE SİVAS KOLAY GELMEDİ BUNDAN SONRADA GELMAYECEKTİR EĞER ACİL ÇÖZÜM BULUNMAZSA
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2006, 20:26   #7
ş.usta
Tecrübeli Yiğido

ş.usta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 ş.usta Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hertakımda,yenilgilerden sonra ,böyle toplantılar yapılır ama,gene herşey olduğu gibi devam eder,inşallah,sivasspor'da böyle olmaz,başkanımız,ve yönetim kurulu,sivassporiçin,olumlu,ra dikal,kararlar alırlar.
ş.usta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2006, 20:57   #8
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1069 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Artık yeni oyun düzeninimi değiştirirler, çok fazla gereksiz transfer yapıldığının farkına varıp, işimize yarayan futbolcularmı alırlar orasını bilemeyiz ama çok iyi bildiğimiz bir şey varki oda Yönetimin bu konuda acil çözümler üretmesinin şart olduğu.
Alt 21.08.2006, 21:35   #9
hasantuan
Yiğido

hasantuan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 108 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hasantuan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivasa en az 4 futbolcu lazım. İki orta saha 2 savunma... + şu serdar, carvalho, toldayı alan adam kimse acilen görevi bırakmalıdır... diğer ve en önemli husus ise İstanbulda Sivaslıyım diye gezen işadamlarına büyük görev düşüyor. beyler çatır çatır 3 büyüklerin üyeleri olup paraları oaraya sayıyorlar. artık yeter sizin vatanınızın takımına sahip çıkın... istanbullular gecesi düzenleniyor ortada hiç bir şey yok.... Bırakın bu ayakları ve memleketinize sahip çıkın yeter artık.........................
hasantuan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2006, 21:36   #10
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1216 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

ben köklü,radikal bir karar çıkacağına inanmıyorum.bülent uygunun gitmesini isteyenler fazla ümitlenmesin bence.serdar topraktepeyi bu takıma alan zihniyet bülen uygunu da bu takımda tutacaktır.