Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm Sivasspor.com üyelerine çağrıda bulunuyorum....
Sevgili yiğidolar şu saat itibariyle halen Sarıyer-Sivas maçının nerede oynanacağı belli olmuş değil ama benim bütün Sivasspor.com üyelerine ve takipçilerine bir çağrım ve önerim olacak. Eğer ciddiye alırsanız ve değerlendirirseniz memnun olurum. Maçın büyük ihtimalle Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacağı söyleniyor. Benim tahminimde bu yöndedir ve maç muhtemelen Saraçoğlu'nda oynanacak.
Diyorum ki bizler Sivasspor.com üyeleri olarak en geç Cumartesi günü akşamına kadar stadda buluşacağımız bir yer belirleyelim ve maçta sayımızın ne olacağı önemli değil ister 100 kişi ister 1000 kişi olalım hep beraber belirlediğimiz tribünden bilet alalım ve bir taraftar gurubu oluşturalım. İsterse maça gelen binlerce kişi yerlerinde otursun çekirdek çıtlatsın biz hep beraber Sivasspor.com üyeleri olarak belirlediğimiz tribünde 90 dakika boyunca ayakta ve hiç susmadan takımımızı destekleyelim. Bu şekilde eğer takımını desteklemek istediği halde çekirdekçilerin arasına düşerek mecburen oturmak ve susmak zorunda kalan arkadaşlarımız varsa onlarıda bu işkenceden kurtarmış oluruz. Maçtan sonra ise yine Sivasspor.com üyeleri gurup halinde Bağdat Caddesinde şampiyonluk turu atarız.
Şimdi buradan Sivasspor.com Adminlerine ve Saraçoğlu stadını avcunun içi gibi bilen arkadaşlara sesleniyorum. Bir an önce nerede ve hangi tribünde buluşacağımızı sitemizden duyuralım ve hep beraber biletleri o tribünden alalım.
Özellikle bu konuda bilgisi olan arkadaşlarından ve site adminlerinden cevap bekliyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Herşey Sivasspor için, herşey takımını susmadan ayakta tezahürat yaparak destekleyen taraftar için. Haydi göreyim sizi...
metinumar 12.05.2005, 13:39 ben bu işte sonuna kadar varım ayrıca yaptırmış oldugum bayrak şu an elimde onuda maraton türbünde hep birlikte açarız
HER ŞEY ŞAMPIYON SİVAS SPOR İÇİN
SOGUK İKLİMİN SICAK YİGİDOSU
ben de varım,özellikle beşiktaş maçında bu konunun önemi daha çok ortaya çıkmıştır,bir avuç taraftar,bir yığın izleyici!!! vardı,90 dk kahrolduk
ben de kendimce bayrağımı yaptırdım.. sivasspor. com taraftar grubumuz şimdiden hayırlı uğurlu olsun.... :arrow: ASLA YALNIZ BIRAKMAYIZ
Arkadaşlar Saraçoğlu'nu iyi bilenler hangi tribünde buluşacağımıza dair öneride bulunsunlar. Site yöneticilerimizden benim ricam en geç Cumartesi akşamına kadar Sivasspor.com üyeleri olarak hangi tribünde buluşacağımızı kesinleştirerek bir pop-up halinde hemen sitenin girişinde herkesin haberdar olabileceği şekilde yayınlamalarıdır.
Tüm Yiğidolara sevgilerle...
Kaptan-58 12.05.2005, 13:53 ARKADAŞLAR SARIYER - SİVAS MAÇI %90 ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNDA....
stadın girişinde sivasspor.com bayrağı açılırsa hepimiz için kolaylık olur bizler de beraberimizdeki arkadaşları en azından sivasspor.com dan haberdar etme şansı buluruz...hep beraber gireriz 90 dakika boyunca da KENETLENİRİZ...
Ya hu kardeşler Saraçoğlu'nu adamakıllı tanıyan ve bize uygun bir tribün tavsiye edebilecek kimse yok mu aramızda? Ben eskiden Beşiktaşlıydım, maç eğer İnönü'de olsaydı bir tavsiyede bulunurdum ama maç Saraçoğlu'nda imiş. Eh bu durumda eski Fenerlilerin fikir beyen etmelerine ihtiyacımız var.
kursad58 12.05.2005, 15:10 GARDAŞ SARAÇOĞLUNDA EN İYİ TRİBÜN MARATONUN ORTASIDIR KİLL FOR YOU ' NUN YERİ SAHAYA EN NET SES ORADAN GİDER BENCE MAÇ SARAÇOĞLUNDA OLUR BİZDE ORDA SAĞLAM 100 KİŞİ TOPLANABİLRSEK İNLETİRİZ KADIKÖYÜ
serrkann58 12.05.2005, 15:23 serrkann58 demiş ki:
Arkadaşlar ben saraçoglu stadını çok iyi bilirim bence bilet fiyatına göre hareket edelim derim ama öncelikle şunuda söyliyim kale arkasında telsim tribünü gayet güzel ama davulla gelirlerse SİVASTAN arkadaşlarımız o zaman migros kale arkası davul koyma yeride var orasıda güzel gfb gittiği tribün hepimiz bir arada oluruz yaptırdıgımız bayragıda çok güzel açabiliriz..
Buluşma yeride en güzeli kadıköyde eminönü vapur iskelesi önü ordan yürüyerek boganın ordan altıyoldan hep beraber bagırarak gidebiliriz.Birbirimizi daha iyi tanıyabilir ve kaynaşırız herkese selamlar
İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK
Kursad58 gardaşım senin dediğin yerin iyi olacağını düşünüyorsan orada buluşabiliriz. Önemli olan hep birlikte 90 dakika ayakta ve canlı, hareketli bir tribün oluşturabilmek.
kursad58 12.05.2005, 15:28 SERKAN DA Bİ ÖNERİ GETİRMİŞ AMA BENİM KANIM MARATON TRİBÜNÜ EN UYGUN YER TRİBÜNÜN SAHAYA YAKINLIĞI BAKIMINDAN TOPLANMA YERİ OLARAKDA KADIKÖY İSKELE ÇOK GÜZEL OLUR TEZAHÜRATLAR EŞLİĞİNDE DEV BİR BAYRAKLA STADYUMA(AMA BİLET FİYATLARI MARATON İÇİN NE OLUR ONU BİLEMEM TABİ)
Kürşad doğru söylüyorsun , bir de bilet fiyatlarını göz önünde bulundurmamız gerekir,ben maratona girerim sen de girersin ama önemli olan ''BİZİM'' girmemiz, bence taraftar grubu stadın neresinde olursa olsun eğer disiplin edilebilirse isterse soyunma odasında olalım sesimizle değil saracoğlunu Kadıköyün temelini sarsarız... :twisted:
AyhanBayrak 12.05.2005, 15:34 sivasspor.com üyeleri bu konuda yardimci olun birbirinize iste birbirimizi tanimanin tam zamani acayip bir gurup olunur bu konuda helal be iyi fikir vermis boun gardasimiz hadin eski fenerli gardaslar sükrü sarac oglu statini iyi taniyan arkadaslar is sizde haydi yigido göster kendini tam zamaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiii
gardas kadikoyde olursa mac iskelede bulu_ur stad da maraton üstte tajkiliriz
serkan+ imza+ maça davulla gelecek birileri varsa bekliyorum beraber hareket edelim
serrkann58 12.05.2005, 15:41 Eski den maraton bütün stadın yükünü çekerdi en güzel yer orası hala futbolcular maraton önünden çıkıyor stada yanlız bilet fiyatlarına göre hareket edelim ayrı düşmeyelim stadda beraber olalım diye ben kale arkasını söyledim SONUÇTA SARAÇOGLUNUN HER YERİ HARİKA FARKETMEZ ilk defa gelenler bence hayran olucaklar stada inşallah SİVASIMIZADA BÖYLE STAD NASİP OLUR YAKIŞIRDA ZATEN
İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK...
İşimiz çok zor... Henüz kökleşmemiş ve organize olamamış bir taraftar grubuyuz.. Ama bence bunu aşmanın tek yolu da birlik olmakdan geçer..
BİR OLALIM.. İRİ OLALIM... DİRİ OLALIM....
Sivas'daki kardeşlerim İstanbul'daki taraftarlarımızı eleştiriyorlar.. Haklılar da ama unutmamaları gereken bişey de Sivas ve İstanbul'un büyüklüğü ve taraftarların geçmişi... Ben bugüne kadar doğru düzgün Sivas maçına gitmedim.. İnşallah bundan sonra İstanbuldaki maçları ve kutlamaları kaçırmak istemiyorum.. Ama bunun içinde arkadaşlarımızın dediği gibi acilen toplu eylemlerde bulunmalıyız..
Pazar günkü maç içinde serkan58'e katılıyorum.. Bence iskele önünde falan buluşup topluca gidelim.. En azından bağırmaya ve coşmaya hazır bir kitle olarak dağılmayız ve belki etrafımızdaki Sivas'lıalrı da coştururuz..
Sonuna kadar varım....
KADIKÖYÜ İNLETELİM!!!!!!!
maç yeri ve saatini bilen var mı :roll:
Sevgili Yiğidolar şunu unutmayalım ki bu gün ki çabamızın neticesinde belkide uzun vadede Sivasspor.com taraftar grubunu oluşturacağız. Bu maçla birlikte bu gurubun temelleri atılabilir. Ben site Adminlerini bu Taraftar gurubu oluşturma konusunda öncü olmaya davet ediyorum. İnşallah biz de elimizden gelen desteği verme hususunda hazırız.
grubun kralını kurucaz boun... :arrow:
Sevgili Yiğidolar şunu unutmayalım ki bu gün ki çabamızın neticesinde belkide uzun vadede Sivasspor.com taraftar grubunu oluşturacağız. Bu maçla birlikte bu gurubun temelleri atılabilir. Ben site Adminlerini bu Taraftar gurubu oluşturma konusunda öncü olmaya davet ediyorum. İnşallah biz de elimizden gelen desteği verme hususunda hazırız.
İşte benim hayalini kurduğum da bu... Köklü ve birbirini tanıyan bir taraftar grubu olmak...
İnşallah BOUN-Can...
Kalbimizde bu Sivas Aşkı varken tek ihtiyacımız şey biraz Kıvılcım....
serkan abi maratonda olalim yaww
en büyük taraftar kitlesi olup ta birleşemeyen tek taraftar olarak tarihe geçmek istemiyorsak HERKESE TARİH NASIL YAZILIR, NASIL BÜYÜK TARAFTAR OLUNUR , TAKIM NASIL DESTEKLLENİR GÖSTERMEK İSTİYORSAK SADECE DOĞDUĞUNUZ YERİ HATIRLAYIN !!! DAHA NASIL BİR KIVILCIM BEKLİYECEĞİZ ...BAŞKA SÜPER LİG , BAŞKA SİVASSPOR YOK
Gardaşlar önümüzdeki bir gün içerisinde nerde ne zaman buluşacağımızı ve hangi tribünden bilet alacağımızı kararlaştırıp kesinleştirelim. Sevgili site adminlerimizde bunu hemen sitenin girişinde yayınlasınlar ve bütün Sivasspor.com üyeleri ve ziyaretçileri bu faaliyetten haberdar olsun ve birlikte hareket edelim.
Bu arada Er58ol gardaşım maç büyük ihtimalle her zaman olduğu gibi saat 14:00'te olur.
BELKİ GECE MAÇI DA OLABİLİR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA GÖRÜLDÜ Kİ SİVAS TARAFTARINA GECE MAÇI İYİ GELMEDİ,,İZLEYİCİ DEĞİL TARAFTAR GELSİN MAÇA.. :arrow: EROL :!:
kursad58 12.05.2005, 16:35 Tam anlamıyla bir taraftar grubu olmak için maddi destek şart sadece maça gitmekle bu işi çözemeyiz pankart davul vs. için maddiyat lazım. Bunu aşabilirmiyiz bilmiyorum sivasta 2 grup var bölünmüş şekilde çılgınlar ve yeniçeriler ama bölünmüşler bu işin temeli birlik olmak ve maddiyattır eğer adminler bu işe destek verirse bu site bizim için çok ii bir iletişim aracı olacaktır. Fenerbahçe için sarfettiğim eforu ve parayı artık sivassporum için sarfetmek istiyorum haydi arkadaşlar ne duruyoruz yaaa
1967_DERNEK_10UR 12.05.2005, 16:45 Sevgili yiğidolar şu saat itibariyle halen Sarıyer-Sivas maçının nerede oynanacağı belli olmuş değil ama benim bütün Sivasspor.com üyelerine ve takipçilerine bir çağrım ve önerim olacak. Eğer ciddiye alırsanız ve değerlendirirseniz memnun olurum. Maçın büyük ihtimalle Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacağı söyleniyor. Benim tahminimde bu yöndedir ve maç muhtemelen Saraçoğlu'nda oynanacak.
Diyorum ki bizler Sivasspor.com üyeleri olarak en geç Cumartesi günü akşamına kadar stadda buluşacağımız bir yer belirleyelim ve maçta sayımızın ne olacağı önemli değil ister 100 kişi ister 1000 kişi olalım hep beraber belirlediğimiz tribünden bilet alalım ve bir taraftar gurubu oluşturalım. İsterse maça gelen binlerce kişi yerlerinde otursun çekirdek çıtlatsın biz hep beraber Sivasspor.com üyeleri olarak belirlediğimiz tribünde 90 dakika boyunca ayakta ve hiç susmadan takımımızı destekleyelim. Bu şekilde eğer takımını desteklemek istediği halde çekirdekçilerin arasına düşerek mecburen oturmak ve susmak zorunda kalan arkadaşlarımız varsa onlarıda bu işkenceden kurtarmış oluruz. Maçtan sonra ise yine Sivasspor.com üyeleri gurup halinde Bağdat Caddesinde şampiyonluk turu atarız.
Şimdi buradan Sivasspor.com Adminlerine ve Saraçoğlu stadını avcunun içi gibi bilen arkadaşlara sesleniyorum. Bir an önce nerede ve hangi tribünde buluşacağımızı sitemizden duyuralım ve hep beraber biletleri o tribünden alalım.
Özellikle bu konuda bilgisi olan arkadaşlarından ve site adminlerinden cevap bekliyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Herşey Sivasspor için, herşey takımını susmadan ayakta tezahürat yaparak destekleyen taraftar için. Haydi göreyim sizi...İNŞALLAH BU İŞ DERNEKLERİN ÇALIŞMASIYLA OLUR...
ben kendi imkanımla orta halli bir bayrak yaptırdım patlak bir davulum vardı şimdi sivas için yenisini alırım,pankart hiç sorun değil yeter ki ÇILGIN OLALIM :arrow:
kursad58 12.05.2005, 16:57 ACABA BU SİTEYİ TAKİP EDEN VE İSTANBULDA YAŞAYAN MAÇLARA GELEBİLECEK ORGANİZASYONLARA KATILABİLECEK KAÇ TANE TARAFTAR VARDIR
yigidoBOUN 12.05.2005, 16:57 mükemmel fikir... herkes forma giysin bi de...
ben aranizda olamayacagim icin size simdiden kolay gelsin allah yardimciniz olsun
karakule58 12.05.2005, 17:05 ben her zaman varım arkaşım siz yeterki şunu yapalım deyinnnn
kursad58 12.05.2005, 17:07 BAŞTAN BERİ BAKIYORUM FORUMA YAZAN TOPLAM 10 KİŞİ YOK
BUNU DUYURABİLMEK İÇİN ADMİNLERİN BİRİYLE HABERLEŞİP ANASAYFADA YAYINLATABİLMEMİZ LAZIM
(KARAKULE MSN NEN VARMI GARDAŞ)
karakule58 12.05.2005, 17:11 kursad var kardeşim ama şuan kapalı ben ginede veryim birazdan açacagım muammerozden_2@hotmail.com
@
karakule58 12.05.2005, 17:12 muammerozden_2@hot
kursad58 12.05.2005, 17:16 karakule aldım gardaş:) ama forumda ses yok napalım şu an hazırda beş kişi var bende birde sen 6:(
kursad58 12.05.2005, 17:18 karakule aldım gardaş:) ama forumda ses yok napalım şu an hazırda beş kişi var bende birde sen 6:(
karakule58 12.05.2005, 17:19 kardeş dedigin gibi ana sayfaya yazalım kesinlikle daha fazla arkadaş gelecektir ama ana sayfada olması şart artı maç gününe kadar chat te herkeze duyuralım
karakule58 12.05.2005, 17:20 kursad gardeş musaitsern beni arayabilirmisin telden tanışalım seninle ismim muammer tel 212 73 64 musaitsen tabi
agumus_58 12.05.2005, 19:17 Valla müthiş bir fikir. Bi de şu nerde oynanacağı kesinleşse daha iyi olcak. Bunu yarına kadar kesin bi şekilde halledelim ve takımımızı maç sonuna kadar destekleyelim.
eyupsabri 12.05.2005, 20:16 BU NE YAMAN ÇELİŞKİDİR YAHU DAHA HALA MAÇIN NERDE OLACAĞI KESİNLŞMEDİ....OOOF OFFFF MAÇIN HANGİ STADTA OLACAĞI KSİNLEŞEN VE BİLEN ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MESAJ DAN YOLLARLARSA SEVİNİRİM........
bakbulut34 12.05.2005, 20:57 ben genc fenerbahceliler grubundanım arkadaşlar migros tarafı acık ambıans olarak mükemmel oarada buluşalım ayrıca davullarda bu kısımda
(''''''''''''''''bakbulut34 demiş ki:
ben genc fenerbahceliler grubundanım arkadaşlar migros tarafı acık ambıans olarak mükemmel oarada buluşalım ayrıca davullarda bu kısımda'''''''''''''''''''' )
Arkadaşlar şu ana kadar bir çok arkadaşımızdan fikir olarak destek ve yorumlar geldi. Ama forumda çok fazla kişiye ulaşabildiğimizi düşünmüyorum. Sayın Ayhan Bayrak abimiz hariç site adminlerinden defikir olarak henüz destek göremedik. Uzun lafın kısası diyorum ki bence genç fenerbahçeliler gurubundan olan arkadaşımız bakbulut34'ün tavsiyesine uyalım ve migros tarafında buluşalım. Ayrıca almış olduğumuz bu karar hemen site girişinde bir yerde dikkat çekecek tarzda yayınlansın ve bütün Sivasspor.com üyeleri olarak aynı yerde aynı tribünde buluşalım ve 90 dakika takımımıza destek verelim.
RüStü ElmaS 12.05.2005, 22:36 BOUN gardas,
dikkat ettiysen bu konu hakkinda iki tane topic acilmis.
Ben öbür topicte bu konu hakkinda yazdim.
Öbür topicte aynen söyle yazdim:
Evet arkadaslar,
bu cok güzel bir fikir.
bizde Almanyadan 10 kisi yarin Istanbula geliyoruz.
Tüm Sivasspor.Com ailesi olarak bir yerde bulusmamiz süper olur.
Nerede bulusacagimizi bura belirtiriz, kesinlestigi an, bunu
nasayfada, puan durumunun üstünde herkesin görecegi sekilde yazacagiz.
Sizin bulusma yeri hakkinda fikirlerinizi bekliyoruz.
FatihSoner58 13.05.2005, 00:06 ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...
BOL GOLLER VE UC PUANLAR BIZIM OLSUN INSALLAH
Abi tekrar tekrar söyleyecem ama bence stadda değil de iskele önünde toplanırsak stada kadar olan gidiş yolu da çok eğlenceli geçer..
Bu arada yurtdışından bile Yiğido'larımızın gelmesi çok sevindirici bi olay...
Her yerde SivasSpor konuşuluyor... Herkes bizi konuşuyor... Nu mutlu böyle bir camianın içinde olana...
(Duygusallaşıp konuyu saptırdım biraz.. özür dilerim :lol: )
sivas58net 13.05.2005, 00:59 sevgili gardasalarim stad olayi bir belli olsun güzel ve muhtesem bir yerde bulusup kadiköyü güzel bir sekilde inletiriz . ve takımımıza maç sonuna kadar süper bir sekilde destek vererek destanimizi yazariz hep birlikte öz gardaslarimiz. tesekkürler destekleriniz için sevgili yigidolar.allah sizlerden razi olsun
Kaptan-58 13.05.2005, 08:39 ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ KADIKÖY SAHİLDE SAAT 12:00 DA TOPLANALIM. HEP BERABER STADA YÜRÜYELİM.....
ofozturk 13.05.2005, 08:59 Hepinize başarılar...
:)
serrkann58 13.05.2005, 09:15 Arkadaşlar bakıyorum herkes aynı şeyleri yazıyor bize icraat lazım arkadaşlar ben diyorumki MİGROS tribüne girelim ama fenerbahçe ankarada maçı var gfb o maça gidecek orda bizim kendimize ait davulumuz olur gfb davulları olmaz sanırım.Arkadaşlar son kez söylüyorum
BULUŞMA YERİ... KADIKÖY EMİNÖNÜ VAPUR İSKELESİ ÖNÜ...
en uygun yer burası ordan stada güzel bir ambians olur
BULUŞMA SAATİ... Arkadaşlar maç 2 de olucak gece olmaz o yüzden erken bir saat olmalı bence 11
İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK....
volcano58 13.05.2005, 09:47 beyler biletleri nerden ve ne zaman alıcaz birde her keseye uygun olsun maraton pahalı kaçmazmı?
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR FİKİR BOUN GARDAŞ , SENİ FİKRİNDEN ÖTÜRÜ KUTLUYORUM SELAMLARIMI İLETİYORUM...
SİVASSPOR HER DAİM ŞAMPİYON.....
kursad58 13.05.2005, 09:53 ASLINDA MARATON BENCEDE BİRAZ PAHALI OLUR AMA MİGROSTAN DAHA İİ OLACAĞI KESİN TABİ MADDİYATIDA DÜŞÜNECEK OLURSAK MİGROS AKLA YATAN TEK YER AYRICA KADIKÖY İSKELEDE BULUŞMA FİKRİNİDE SONUN AKADAR DESTEKLİYORUM
mehmet34 13.05.2005, 10:39 VALLA YİĞİDOLAR NEREDE BEN ORADA SİTE ÜYELERİ NEREDE BEN ORADA HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN SARAÇ OĞLUNDA YER GÖK İNLEYECEK
YİĞİDOLAR NEFESLERİ KESECEK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
akirasensei 13.05.2005, 11:29 babalar çabuk karar verinde etrafımızda maçtan haberi olup organizasyondan haberi olmayan ları uyaralım.Belki siteden, organizasyondan haberi olmaz bizler uyandıralım öncülük yapalım Kadıköy bizimle de anılsın. Uyandıralım ki toptraklarımızı aleme destan olsun.Yer Mekan Saat kesinleştiğinde bende etrafımdaki topraklarımı ve Sivasspora sempati duyan herkezi organize edeyim.
Allah yüreğimize ses tellerimize kuvvet versin.
Versin ki İstanbul Şampiyon,
İstanbul taraftar görsün.
İstanbul Sivasspor sesleriyle inim inim inlesin.
MAÇIN ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNDA OLDUĞU KESİNLEŞTİMİKİ??? :? :?
kursad58 13.05.2005, 12:15 DAHA MAÇ YERİ BELLİ DEĞİL
Sevgili yiğidolar şu ana kadar yapılan yorumlardan ve gelen tekliflerden şu sonucu çıkarıyorum. Maçtan önce saat 12:00 gibi Kadıköy iskelede buluşacağız. Daha sonra hep beraber yürüyerek stada gideceğiz. Zannedersem bu konuda üç aşağı beş yukarı herkes hemfikir. Ama şu ana kadar biletleri hangi tribünden alacağımıza dair kesinleştirmiş olduğumuz bir kararımız yok. Bazı arkadaşlarımız maratonu önerirken bazı arkadaşlarımız da migros tarafından alalım diyorlar. Bence bu konuyu da en geç bugün akşama kadar kesinleştirelim ve sitemizin girişinde buluşma yerimizi ve gideceğimiz triünü duyuralım. Daha sonra eşe dosta arkadaşa vs duyurup toplu halde canlı, kıpır kıpır bir organizasyon gerçekleştiririz.
Haydi yiğidolar Kadıköy'ü inletmeye...
kursad58 13.05.2005, 12:17 BOUN DEDİĞİN GİBİ KADIKÖY İSKELE OK. TRİBÜN OLARAKTA MADDİ YÖNDEN MARATON YERİNE MİGROS ÜST EN MANTIKLI OLANI BENCE ARTIK BUNU NİHAİ KARARA BAĞLAYALIM NE DERSİN GARDAŞ
Kurşad gardaşım biz güzel bir organizasyon yapalım diyerek toplanacağımız yerden, maçı izleyeceğimiz tribüne kadar herşeyi kesinleştirdik ama şunu kahrolarak görüyorum ki maça şuracıkta iki gün kalmış olmasına rağmen maç hala Yusuf Ziya Öniş stadında gözüküyor.
Yine üzülerek söyleyeyim ki Beşiktaş maçındaki fiyaskodan ders almış değiliz. Ben buradan bir üniversite öğrencisi olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Lakin yönetimden hala maçın Saraçoğlunda olduğuna dair kesin bir açıklama gelmedi. Biz sesimizi buradan ancak duyurabiliyoruz. Site yöneticisi abilerimizin ve diğer etkili olabilecek yiğidoların biran evvel daha fazla vakit zayi etmeden yönetimle irtibata geçmelerini ve bu konunun ciddiyetini yönetime duyurmalarını istirham ediyorum.
Yorum yapan ve fikir olarak destek olan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum. Hepinize saygılar....
kursad58 13.05.2005, 12:31 SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM GARDAŞ ŞU ANA KADAR KESİNLEŞMİŞ BİŞEY YOK AMA OLSUN YUSUF ZİYA ÖNİŞ STADIDA OLSA BİZ BU ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRELİM KADIKÖY OLMAZSA SARIYER OLUR AMA NE OLUR HERKESTEN RİCAM ALİ SAMİYENDEKİ HAYA KIRIKLIĞININ ACISIN ÇIKARALIM HERKESİ BU ORGANİZASYONA DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM!!!
Kurşad gardaşım biz güzel bir organizasyon yapalım diyerek toplanacağımız yerden, maçı izleyeceğimiz tribüne kadar herşeyi kesinleştirdik ama şunu kahrolarak görüyorum ki maça şuracıkta iki gün kalmış olmasına rağmen maç hala Yusuf Ziya Öniş stadında gözüküyor.
Yine üzülerek söyleyeyim ki Beşiktaş maçındaki fiyaskodan ders almış değiliz. Ben buradan bir üniversite öğrencisi olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Lakin yönetimden hala maçın Saraçoğlunda olduğuna dair kesin bir açıklama gelmedi. Biz sesimizi buradan ancak duyurabiliyoruz. Site yöneticisi abilerimizin ve diğer etkili olabilecek yiğidoların biran evvel daha fazla vakit zayi etmeden yönetimle irtibata geçmelerini ve bu konunun ciddiyetini yönetime duyurmalarını istirham ediyorum.
Yorum yapan ve fikir olarak destek olan tüm arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum. Hepinize saygılar....
Sevgili Boun kardeşim...çabalarınıza şahsım adına destek veriyorum ve bravo diyorum.İstanbul'da ileride çok maç oynayacağız.Bu çabalar umarımki meyvelerini verir ve verecek gibi de görünüyor.Yeterki isteyelim ve zaman ayıralım,niyet edelim..gerisi gelir..
Maç eğer Y.ziya Öniş stadında oynanacağı değişmezse;bizler gibi Anadolu'dan gelmek isteyen taraftarlar ne yazıkki gelemeyecekler.Çünki bilet bulamayacağız,yer kalmayacak...Fakat yinede bir umut beklemedeyiz,umarım stad değişir ve Sarıyer maçı tam bir şölen havası şeklinde geçer...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
BİZ ÇILGINLAR 58 OLARAK PAZAR GÜNÜ ORDA OLACAĞIZ BU NEDENLE CUMARTESİ AKŞAM ORDA OLAMAYIZ GELDİĞİMİZDE İSE MARATONDA YER BULAMAYIZ
RüStü ElmaS 13.05.2005, 13:08 Arkadaslar,
maalesef su saate kadar Stad kesinlesmi degil.
Büyük bir ihtimal Sükrü Saracoglu stadinca oynanacak.
Ama henüz tam kesin bilgi gelmedi, onu bekliyoruz.
Kesinlestigi an, sitemizde bunu duyuracagiz vede sivasspor.com ailesi olarak nerede bulusacagimizi sitemizin anasayfasinda duyuracagiz.
Biz Almanyadan bu aksam saat 22.00 e dogru, , Istanbula havaalanina iniyoruz.
Aksama kadar, sizlerden teklifler bekliyoruz, macdan önce nerede bulusalim diye.
En gec bu aksam, sitemizde anasayfada bu bilgileri insaallah bildirecegiz
karlidag 13.05.2005, 13:11 Benim gönlümde Şükrü Saraçoğlu'ndan yana tüm arkadaşların görüşlerine katılıyor ve sonuna kadar destekliyorum. Çok coşkulu bir gün olacak. Herkese Sivas ve Sivaslının gücünü gösterelim.
Saygılarımla
SAMPIYON SIVASSPOR...................
Herkes Saracogluna...........
serhankaburcuk 13.05.2005, 13:59 Pazar günü maç hangi stadda olursa olsun biz ordayız herkes bizi bulmaya çalışsın stadda hep beraber bagıralım stadyumda...
kursad58 13.05.2005, 14:43 EVETTT STAD KESİNLEŞTİ FENERBAHÇE ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADI PAZAR SAAT 14.00 SAAT 11 BU FORUMA YAZAN OKUYAN TÜM ARKADAŞLARI KADIKÖY İSKELE MEYDANINA BAKLİYORUZ KADIKÖYÜ İNLETMEYE AZ KALDI... ALEM TARAFTAR GÖRECEK
volcano58 13.05.2005, 15:14 Biletleri nerden alabiliriz, fiyatları bilen varmı?
yigido62 13.05.2005, 15:21 YA GERÇEKTENDE ÇOK İYİ BİR FİKİR. BEN BJK MAÇINDADA VARDIM 6000 KİŞİ VARDI 100 KİŞİ BAĞIRDIK VALLA BÖYLE OLAMAZ YA
ARKADAŞLAR SİVASSPOR.COM ÜYELERİ OLARAK MİGROS TRİBÜNÜ ÜST KISIMDA OLALIM, HEM ORASI KADIKÖY KLASİĞİDİR, DÜZENLİ BİR FB İZLEYİCİSİ OLARAK HER TRİBÜNDEN İZLEDİM AMA MİGROSUN ÇOŞKUSU VE KEYFİ BAŞKADIR, HEM FİYAT MAKUL OLUR ORADA TEK SAKINCASI YAN TRİBÜN İNŞATINDAN DOLAYI BİRAZ GİRİŞİ ZOR GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA ESKİ DURUMUNDAN DAHA KOLAY ŞİMDİ GİRMEK, BARİYERİ GEÇİNCE TEK GİRİŞ KAPISINDA TRİBÜNDESİN,
SON SÖZ SİVASSPOR.COM ÜYELERİ MİGROS ÜST TRİBÜNDEYİZ [/size][/color]TEKLİFİM BU
kursad58 13.05.2005, 15:28 MİGROS ÜSTTEYİZ AMAM ÖNCE SAAT 11 DE KADIKÖY İSKELEDEYİZ
Sevgili yiğidolar şu an itibariyle stadın kesinleştiği ve maçın Saraçoğlu'nda oynanacağı söyleniyor. Şu halde bizde artık buluşma yerimizi ve saatimizi ayrıca hangi tribünden bilet alacağımızı burada kesinleştirelim derim.
Bir çok arkadaşımızın yapmış olduğu yorumlardan ve vermiş olduğu fikirlerden hareket ederek, Kadıköy iskelede saat 12:00 civarında buluşalım. Daha sonra yine burdan yorum yapan bir çok arkadaşımızın verdiği fikirlere göre Migros tarafındaki tribünlerden bilet alıp bu tarafta toplanalım.
Daha başka fikri olan arkadaşlarımızın görüş ve önerilerine açığız ancak bana göre oluşan son durum bu.
Haydi Allah'a emenet olun.....
HOOLEEYY BEEE..SÜPER OLUCAK!!!PAZAR 11'DE KADIKÖY İSKELEDEYİZ..!!!
kursad58 13.05.2005, 15:40 BULUŞMA YERİ: KADIKÖY İSKELE MEYDANI
BULUŞMA SAATİ: 11,00/12,00
TRİBÜN : MİGROS ÜST
OLDUMU BOUN GARDAŞ...BU MAÇA GELMEYEN MANİSALI OLSUN!'!!!
BENCE 12 GEÇ OLUR....11 EN İYİSİ....!!!
Arkadaşlar, gelen izleyiciye bağırmıyorlar diye sitemde bulunmayın, inanın hayatında ilk defa stadyuma gelecek insan çok olacak, çokda maça giden bir kitle değil, gelse gelse 20 bin civarında insan gelir fiyatlara bağlı tabiki karagümrüğün yaptığını yapmazsa sarıyer, bütün stad dolabilir 35 - 40 bin arası gelir, tekrar edeyim lütfen gelen insanlara bir bakın çoğu gariban olduğunu ilk bakışta anlarsınız, hayatında ilk defa stadyuma gelmiş insanın ve çoçukların hevesini kırmayın, seyirci profilimiz henüz taraftar değil unutmayın bunu, sadece sivaslı olduklarını bilelim, yani her sivaslı henüz taraftar değil, en kolay ne bağırılıyorsa onu bağırtalım şimdilik yeter, kımızı .... beeeyyyyazzz, şaaammmppiiyyyonnn sssiiiiivvvaaassssss vb gibi :D :D :D
Gardaşlar 11:00 gibi toplanmaya başlayalım. Daha sonra ise 12:00 gibi stada doğru yürümeye başlarız.
kursad58 13.05.2005, 15:49 HERKES HERŞEYİ ÖĞRENECEK HEM ZATEN SÜPER LİGDEKİ MAÇLARA SADECE TRİBÜN KÜLTÜRÜNÜ BİLEN SAĞLAM TEZAHÜRAT YAPAN ARKADAŞLAR GELECEK BİZ ŞU AN O GRUBU OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ
serrkann58 13.05.2005, 16:11 Öncelikle hayırlı ugurlu olsun maçımızı KADIKÖYE aldık bencede en güzeli 11 de EMİNÖNÜ İSKELE ÖNÜNDE BULUŞALIM SAAT 12 kadar bekleriz ondan sonra ordan stada gideriz HAKKI abinin yaptırdıgı bayragıda ordan ellimizde taşıyarak güzel bir ambians ve organizasyonla stada gideriz... Tahminimce biletler biletix ten satılıcak ve ancak yarın satışa çıkar herhalde....Şimdi biletixi aradım henüz bizim maçla ilgili bilgi ulaşmamış onlarda bir şey diyemiyor. İsteyen için biletix tlf numarası..0216.556.98.00...
Migros üst tribünde hep beraber olalım ve mümkünse bilet alımını zaman olursa maç gününe bırakmayın derim...
1967_DERNEK_10UR 13.05.2005, 17:47 boun arkadaşımızın çağrısına herkes baksın ve gelsin bu çağrı gerçekten önemli...
Kaptan-58 13.05.2005, 17:55 SAAT 11 DE KADIKÖY İSKELESİNDEYİZ......
türkçerap_yakup 13.05.2005, 17:57 Diğer başlığa yazmıştım buraya da kopyalıyım aynısını ;
Sivasspor`u desteklemek için kısmetse ben de statta olucam .
Bizim tribünü bilen biri olarak bizde 90 dakika kesintisiz bağıran tek tribün Migros Tribünü`dür .
Fakat en iyi akustik Maraton Üst`te var , 100 kişi bile bağırsa sahaya baya bi etki yapıyor bu ses , bilet fiyatlarına göre ya Migros ya da Maraton Üst alırsanız takıma daha iyi destek verilebilir inş güzel bir org. yaparsınız ...
Ayrıca sırf bu maç için Ankaragücü deplasmanına gitmiycem ...eyvallah...migrosta olucaz galiba biz..tam belli deil...
serhankaburcuk 14.05.2005, 16:43 Bizde Sivastan gelen taraftarlar olarak Migros tribününde olacagız herkesi şimdiden oraya bekliyoruz...
***BEYAZIN YANINA KIRMIZI KOYDUK YILLARDIR BİZ SENIN ESIRIN OLDUK. YAĞMURLARDA ÇAMURLARDA YANINDA OLDUKKK. SİVASSPOR SEN BIZIM HER ŞEYIMIZSIN. EĞLENELIM ARKADAŞLAR SİVAS GELIYOR KADIKÖYDE BU GECE BAYRAM OLUYOR. ŞAMPIYONLUK BIZIMDIR ALEM BILIYOR.KALDIRIN BAYRAKLARI SİVAS GELİYOR. ***
1967_DERNEK_10UR 14.05.2005, 17:27 HAYDİ BASTIR SİVASIM KOY BU GÜN YİNE ŞAMPİYONLUK HASRETİ BİTSİN NU SENE....
BROTHERS58 15.05.2005, 18:07 HAYDİ BASTIR SİVASIM KOY BU GÜN YİNE ŞAMPİYONLUK HASRETİ BİTSİN NU SENE....
sivas koyamazsa kimse koyamaz :!: :!:
koysada :evil:
sivaslınınki gibi olmaz :lol: :lol: :lol:
pendik_LEE 17.12.2005, 03:17 stadın girişinde sivasspor.com bayrağı açılırsa hepimiz için kolaylık olur bizler de beraberimizdeki arkadaşları en azından sivasspor.com dan haberdar etme şansı buluruz...hep beraber gireriz 90 dakika boyunca da KENETLENİRİZ...
bence öyle bişey yapmayın derim sonra siteyi falan hacklerler
bence öyle bişey yapmayın derim sonra siteyi falan hacklerler
zaten yaptık... ama neden hacklesinler onu anlamadım???? pasa pasa macımızı izledik...
pendik_LEE 17.12.2005, 03:34 ya fbliler belki yaparlar yani
ya fbliler belki yaparlar yani
yok olmaz oyle birsey...
Etem-Murat 17.12.2005, 09:28 HAYDİ BASTIR SİVASIM KOY BU GÜN YİNE ŞAMPİYONLUK HASRETİ BİTSİN NU SENE....
HAYDİ SİVAS HAYDİ TAM ZAMANI ŞİMDİ
sivaslıavukat 17.12.2005, 17:56 Biri bana yukarıdaki 4 mesajın neden yazıldığını , ne mana ifade ettiğini izah edebilir mi?
KONU GAYET AÇIK BU TOPİK GEÇEN SEZONKİ SARIYER MAÇI ÖNCESİ YAZILMIŞTI OLAYA ORTADAN GİRMİŞSİN İSTERSEN BAŞA DÖN....SARACOĞLUNDA SİVASSPOR.COM DAN ARKADAŞLARLA BÜTÜNLEŞMEK İSTEDİK VE HER SİVASLININ ALNININ ÇATINDA YAZMIYOR SİVASSPOR COM ÜYESİ OLDUĞU,,O YÜZDEN SİVASSPOR.COM BAYRAĞINI BULUŞMA NOKTASI OLARAK AYARLAMIŞTIK,,UMARIM İZAH YETERLİDİR
SUŞEHRİLİ 17.12.2005, 18:07 Biri bana yukarıdaki 4 mesajın neden yazıldığını , ne mana ifade ettiğini izah edebilir mi?
ÇOK YERINDE BIR SORU
AYNI SORU YU BENDE SORUYORUM
1967_DERNEK_10UR 17.12.2005, 22:39 Biri bana yukarıdaki 4 mesajın neden yazıldığını , ne mana ifade ettiğini izah edebilir mi?
BU TOPİÇ SARIYER MAÇI ÖNCESİ YAZILMIŞTI..KADIKÖY İSKELESİNDE BİR BULUŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK..O ZAMAN İSTANBUL,AVRUPA VE ÇEVRE İLLERDE OTURAN SİVASLI YİĞİDOLAR İŞTİRAK ETMİŞTİ.YAKLAŞIK 1 BİN KİŞİ TOPLANARAK HERKESLE TEK TEK TANIŞMA FIRSATI BULDUK..BİR HATIRA FOTOSU ÇEKİNDİK VE MAÇIN OYNANACAĞI ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADINA DOĞRU TEZAHURATLAR YAPARAK GİTTİK..
serhankaburcuk 17.12.2005, 22:42 BU TOPİÇ SARIYER MAÇI ÖNCESİ YAZILMIŞTI..KADIKÖY İSKELESİNDE BİR BULUŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK..O ZAMAN İSTANBUL,AVRUPA VE ÇEVRE İLLERDE OTURAN SİVASLI YİĞİDOLAR İŞTİRAK ETMİŞTİ.YAKLAŞIK 1 BİN KİŞİ TOPLANARAK HERKESLE TEK TEK TANIŞMA FIRSATI BULDUK..BİR HATIRA FOTOSU ÇEKİNDİK VE MAÇIN OYNANACAĞI ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADINA DOĞRU TEZAHURATLAR YAPARAK GİTTİK..
EVET O GÜNÜ ANIMASADIM YA...ÇOK GÜZEL BİR GÜNDÜ...ALMANYADAN SİVASTAN VE DİĞER ÇEVRE İLLERDEN YİĞİDOLAR WWW.SİVASSPOR.COM ARACILIĞI İLE BİRARAYA GELMİŞTİK...
EVET O GÜNÜ ANIMASADIM YA...ÇOK GÜZEL BİR GÜNDÜ...ALMANYADAN SİVASTAN VE DİĞER ÇEVRE İLLERDEN YİĞİDOLAR WWW.SİVASSPOR.COM ARACILIĞI İLE BİRARAYA GELMİŞTİK...
Bende hatırlıyorum o maçı..Dew Bayrağın açıldığı maçtı...
serhankaburcuk 17.12.2005, 22:45 Bende hatırlıyorum o maçı..Dew Bayrağın açıldığı maçtı...
Evet dev bayrağı ilk kez o maçta açmıştık ve bayragı alıp Sivasa bayragın gerçek vatanına getirmiştik...Çok güzel bir atmosfer vardı stadyumda....
Evet dev bayrağı ilk kez o maçta açmıştık ve bayragı alıp Sivasa bayragın gerçek vatanına getirmiştik...Çok güzel bir atmosfer vardı stadyumda....
Ama ben Tanışma Faslında yoktum...Karşıya geçmiştim..
Caddede Kızlar....
Hepside Bekar...
Cepte Para yok...
Kaldık mı Bekar?
Allahu Allah!!
Allahu Allah!!!!
|