Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 12.05.2005, 12:34   #1
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 993 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

[size=6] Sevgili yiğidolar şu saat itibariyle halen Sarıyer-Sivas maçının nerede oynanacağı belli olmuş değil ama benim bütün Sivasspor.com üyelerine ve takipçilerine bir çağrım ve önerim olacak. Eğer ciddiye alırsanız ve değerlendirirseniz memnun olurum. Maçın büyük ihtimalle Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacağı söyleniyor. Benim tahminimde bu yöndedir ve maç muhtemelen Saraçoğlu'nda oynanacak.
Diyorum ki bizler Sivasspor.com üyeleri olarak en geç Cumartesi günü akşamına kadar stadda buluşacağımız bir yer belirleyelim ve maçta sayımızın ne olacağı önemli değil ister 100 kişi ister 1000 kişi olalım hep beraber belirlediğimiz tribünden bilet alalım ve bir taraftar gurubu oluşturalım. İsterse maça gelen binlerce kişi yerlerinde otursun çekirdek çıtlatsın biz hep beraber Sivasspor.com üyeleri olarak belirlediğimiz tribünde 90 dakika boyunca ayakta ve hiç susmadan takımımızı destekleyelim. Bu şekilde eğer takımını desteklemek istediği halde çekirdekçilerin arasına düşerek mecburen oturmak ve susmak zorunda kalan arkadaşlarımız varsa onlarıda bu işkenceden kurtarmış oluruz. Maçtan sonra ise yine Sivasspor.com üyeleri gurup halinde Bağdat Caddesinde şampiyonluk turu atarız.
Şimdi buradan Sivasspor.com Adminlerine ve Saraçoğlu stadını avcunun içi gibi bilen arkadaşlara sesleniyorum. Bir an önce nerede ve hangi tribünde buluşacağımızı sitemizden duyuralım ve hep beraber biletleri o tribünden alalım.
Özellikle bu konuda bilgisi olan arkadaşlarından ve site adminlerinden cevap bekliyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Herşey Sivasspor için, herşey takımını susmadan ayakta tezahürat yaparak destekleyen taraftar için. Haydi göreyim sizi...
[/size]
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.05.2005, 12:39   #2
metinumar
Acemi Yiğido

metinumar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 metinumar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben bu işte sonuna kadar varım ayrıca yaptırmış oldugum bayrak şu an elimde onuda maraton türbünde hep birlikte açarız

HER ŞEY ŞAMPIYON SİVAS SPOR İÇİN

SOGUK İKLİMİN SICAK YİGİDOSU
metinumar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.05.2005, 12:41   #3
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

Er58Ol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Er58Ol ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ben de varım,özellikle beşiktaş maçında bu konunun önemi daha çok ortaya çıkmıştır,bir avuç taraftar,bir yığın izleyici!!! vardı,90 dk kahrolduk
Er58Ol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.05.2005, 12:47   #4
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

ben de kendimce bayrağımı yaptırdım.. sivasspor. com taraftar grubumuz şimdiden hayırlı uğurlu olsun.... :arrow: ASLA YALNIZ BIRAKMAYIZ
Alt 12.05.2005, 12:49   #5
BOUN
Usta Yiğido

[size=6] Arkadaşlar Saraçoğlu'nu iyi bilenler hangi tribünde buluşacağımıza dair öneride bulunsunlar. Site yöneticilerimizden benim ricam en geç Cumartesi akşamına kadar Sivasspor.com üyeleri olarak hangi tribünde buluşacağımızı kesinleştirerek bir pop-up halinde hemen sitenin girişinde herkesin haberdar olabileceği şekilde yayınlamalarıdır.
Tüm Yiğidolara sevgilerle...
[/size]
Alt 12.05.2005, 12:53   #6
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 860 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt

[size=7]ARKADAŞLAR SARIYER - SİVAS MAÇI %90 ŞÜKRÜ SARAÇOĞLUNDA....[/size]

http://img88.imageshack.us/img88/1423/6a82d9d035wv4.gif
Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.05.2005, 12:57   #7
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

stadın girişinde sivasspor.com bayrağı açılırsa hepimiz için kolaylık olur bizler de beraberimizdeki arkadaşları en azından sivasspor.com dan haberdar etme şansı buluruz...hep beraber gireriz 90 dakika boyunca da KENETLENİRİZ...
Alt 12.05.2005, 12:58   #8
BOUN
Usta Yiğido

[size=6] Ya hu kardeşler Saraçoğlu'nu adamakıllı tanıyan ve bize uygun bir tribün tavsiye edebilecek kimse yok mu aramızda? Ben eskiden Beşiktaşlıydım, maç eğer İnönü'de olsaydı bir tavsiyede bulunurdum ama maç Saraçoğlu'nda imiş. Eh bu durumda eski Fenerlilerin fikir beyen etmelerine ihtiyacımız var.[/size]
Alt 12.05.2005, 14:10   #9
kursad58
Yiğido

kursad58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 kursad58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

GARDAŞ SARAÇOĞLUNDA EN İYİ TRİBÜN MARATONUN ORTASIDIR KİLL FOR YOU ' NUN YERİ SAHAYA EN NET SES ORADAN GİDER BENCE MAÇ SARAÇOĞLUNDA OLUR BİZDE ORDA SAĞLAM 100 KİŞİ TOPLANABİLRSEK İNLETİRİZ KADIKÖYÜ
kursad58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.05.2005, 14:23   #10
serrkann58
Tecrübeli Yiğido

serrkann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serrkann58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

serrkann58 demiş ki:

Arkadaşlar ben saraçoglu stadını çok iyi bilirim bence bilet fiyatına göre hareket edelim derim ama öncelikle şunuda söyliyim kale arkasında telsim tribünü gayet güzel ama davulla gelirlerse SİVASTAN arkadaşlarımız o zaman migros kale arkası davul koyma yeride var orasıda güzel gfb gittiği tribün hepimiz bir arada oluruz yaptırdıgımız bayragıda çok güzel açabiliriz..
Buluşma yeride en güzeli kadıköyde eminönü vapur iskelesi önü ordan yürüyerek boganın ordan altıyoldan hep beraber bagırarak gidebiliriz.Birbirimizi daha iyi tanıyabilir ve kaynaşırız herkese selamlar

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK
serrkann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır