Orijinalini görmek için tıklayınız : herkes kendine gelsin..

cem_yesilova
11.12.2004, 18:09
ya arkadaslar benim anlamadığım bu yeniçerilerin reis muhabbeti..
neyin reisi?? bakın artık bu ayakları bırakın bu grubun reisi kendini tanıtanlar değil hatta reis diye bişe yok..
kendinize gelin ve forumu kullanarak reklam yapmayın.. reisim diyende reisliğin nerden geldinide bi açıklasın.. artık bu grubun ismiyle egolarınızı tatmin etmeyin..

b1glord
11.12.2004, 18:16
tek reis temel reis

cem_yesilova
11.12.2004, 18:17
tek reis temel reis
hayır piri reis..

serhankaburcuk
15.12.2004, 09:16
sen bu kelimelerle kimi kasdediyorsun eğer beni kastediyorsan bir daha beni anmamanı tavsiye ederim....reis meis ayağı yok...benim bu tribüne ne kadar hizmetim olduğunu senin yakın arkadaşın ahmette bilir...sen daha yenisin....(cem yeşilova) bu konuları senden önce tribünde konuşacak insanlar var...bilmem anlatbildimmi?

ForzaSivas
15.12.2004, 09:46
beyler sakin ne oluyo yaw serhat parlama olum hemen reis mesis muhabbeti yoq olmuyacakta ortamı germeye gerek yoq hepiniz allaha emanet olun...

:lol: :lol: :lol: 8) 8) :) :) :D :o :lol: bu alemde tek reis veysel reis

serhankaburcuk
15.12.2004, 10:04
beyler sakin ne oluyo yaw serhat parlama olum hemen reis mesis muhabbeti yoq olmuyacakta ortamı germeye gerek yoq hepiniz allaha emanet olun...

Oğlum adam ben bu takıma bu gruba yıllarca hizmet ettim...adam daha dün samsundan gelmiş bize posta koymaya çalışıyor...biz reislik falan taslamıyoruz..biz yıllarca işimizi yapmaya çalıştık bunu sende biliyosun..öyle yok herkes kendine gelsin falan diye forumda yazılar falan yazmasın..canım sıkılıyor buralarda...bu kelimeleri konusabilmesi için enaz sizin kadar benimle zamanında kader birliğiyapmış olması lazım...benim kadar senin kadar sivassporun peşinden koşturmuş olması lazım...(Halen söylüyorum ben reislik meislik ayağıyla reklam yapmıyorum canımı sıkmasın...Ahmetede üzüldüm...enazından bu olayın içerisinde kendide var yıllarca bizimle beraberdi)

ForzaSivas
15.12.2004, 10:24
ya serhat şimdi küfür ettirecen bana yaw kapat şu konuyu konu bitmiştir reislik falan filan bizim tribünde işi olmaz tamammı herşeyi rayına oturttuk 4X4'lük bi tribün yaptık cemin konuştuğu laf sana değil olum yanlış anlama olmasın cem bizle bi beraber her yere gidiyor her şeyi burda beraber paylaşıyoruz adam geçen hafta muğlada kapayı açtı dünya bi adamı içeri soktu bu hafta gine bizle beraber turnikede mücadele verdi adam üstüne üstlük sivaslı değil sivaslılardan daha çok mücadele veriyor pankart yaptırdık 12 metreye 2 metre herkesden daha çok düşündü bu olayı g.tümüze 270 milyon kazık girdi adam bizle beraber esnafı geziyo bu kadar ayrıntı yetermi...serhatcım canım kardeşim herkes tek bir şey için mücadele veriyor oda Sivasspor için istanbula yine hep beraber geleceğiz orada görüşmek üzere allah emanet

BEKLE BİZİ İSTANBUL [/b]

b1glord
15.12.2004, 10:59
neler olmush lan burda..olm acin gozlerinizi bakmayin sasi biraz..reis kim pasa kim aga kim..burda ole birisimi vardida bizim haberimiz olmadi bilmiyorum..bu arada serhat bana nie uzuldun onu tam olarak anlamis degilim..sole bi kendime bakiorumda fazla bi uzulecek taraf goremiyorum kendimde..kimseye reis demedim dememde..reis ne anasini satiyim..ülkücü hareket engellenemez diyede slogan atariz olmassa..allahim yarabbim takildiginiz yerlere bi bakin

cem_yesilova
22.12.2004, 17:18

Oğlum adam ben bu takıma bu gruba yıllarca hizmet ettim...adam daha dün samsundan gelmiş bize posta koymaya çalışıyor...biz reislik falan taslamıyoruz..biz yıllarca işimizi yapmaya çalıştık bunu sende biliyosun..öyle yok herkes kendine gelsin falan diye forumda yazılar falan yazmasın..canım sıkılıyor buralarda...bu kelimeleri konusabilmesi için enaz sizin kadar benimle zamanında kader birliğiyapmış olması lazım...benim kadar senin kadar sivassporun peşinden koşturmuş olması lazım...(Halen söylüyorum ben reislik meislik ayağıyla reklam
yapmıyorum canımı sıkmasın...Ahmetede üzüldüm...enazından bu olayın içerisinde kendide var yıllarca bizimle beraberdi)
bak bana öyle yok posta koyma falan filan yazma.. ben ayrıca bu tribüne dün gelmedim.. tamam doğrudur senin kadar koşturmamışımdır ama bana kimse konuşma falan diyemez..
benim yazdıklarımı sen üstüne alınıyosan o senin sorunun..
bak bi an için düşün x bi kişi reis olsun diyelim ve sen buraya geldiğinde seni aforoz etsin ne yaparsın?? beni tanimiyosun benim hakkımda yorum yapma ok? ben sivaslı değilim ama sivasspora saygımdan çok sevdiğim FENERBAHÇE min logosuyla dolaşmıyorum bu forumda..
ben seni tanımıyorum ama bu msj niye açtımı sen buraya gelip tribünün içine girdiğinde anlayacaan..
sana soruyorum ortalıkta herkes reis diyemi gezsin??
bunu anlatmak istemiyodum ama simdi söylüyorum.. geçen hafta ihlas haber ajansından ve 2-3 tane yerel gazetecinin katıldığı bi basın açıklaması yapildi ve benim yeniçeriler hakkında konuşmamı istediler ve ben benim sivaslı kardeşlerim yanimda değil diye2 cümle bile konuşmadım çünkü bu sizin hakkınız ama su anda benim gözümde sen buna sahip değilsin..
bak ben istesem stadda setede çıkarım ve bunu kimse engelleyemez ve herkes biliyoki çok da ii yaparım bu işi ama bu memleket size kalacak diye hiç ön plana çıkmadım..
şunu herkes bilsin kimse reis değil.. olmayacakta umutlanmayın..

türkçerap_yakup
22.12.2004, 17:24
ya bu konuşmalara bi fb,bjk,gs sitesin de raslasam bişey demem...ama herkesin hemşeri olduğu herkesin sivaslı olduğu bi sitede raslamak ban çok üzüntü verdi...ben bu grubları hiç anlamıyorum çok saçma...hepimiz biriz sadece bi grub olsun taraftarı ateşlicek...

alper58
22.12.2004, 18:11
benim bildiğim bi reis var oda kızılderililerin reis oturan boğa...tribünlerde kimse oturan boğa olmasın,yada olmak istemesin.herkes orda sivassporu destekliyo.O KADAR...

b1glord
22.12.2004, 20:59

Oğlum adam ben bu takıma bu gruba yıllarca hizmet ettim...adam daha dün samsundan gelmiş bize posta koymaya çalışıyor...biz reislik falan taslamıyoruz..biz yıllarca işimizi yapmaya çalıştık bunu sende biliyosun..öyle yok herkes kendine gelsin falan diye forumda yazılar falan yazmasın..canım sıkılıyor buralarda...bu kelimeleri konusabilmesi için enaz sizin kadar benimle zamanında kader birliğiyapmış olması lazım...benim kadar senin kadar sivassporun peşinden koşturmuş olması lazım...(Halen söylüyorum ben reislik meislik ayağıyla reklam
yapmıyorum canımı sıkmasın...Ahmetede üzüldüm...enazından bu olayın içerisinde kendide var yıllarca bizimle beraberdi)
bak bana öyle yok posta koyma falan filan yazma.. ben ayrıca bu tribüne dün gelmedim.. tamam doğrudur senin kadar koşturmamışımdır ama bana kimse konuşma falan diyemez..
bak bi an için düşün x bi kişi reis olsun diyelim ve sen buraya geldiğinde seni aforoz etsin ne yaparsın?? beni tanimiyosun benim hakkımda yorum yapma ok? ben sivaslı değilim ama sivasspora saygımdan çok sevdiğim FENERBAHÇE min logosuyla dolaşmıyorum bu forumda..
ben seni tanımıyorum ama bu msj niye açtımı sen buraya gelip tribünün içine girdiğinde anlayacaan..
bunu anlatmak istemiyodum ama simdi söylüyorum.. geçen hafta ihlas haber ajansından ve 2-3 tane yerel gazetecinin katıldığı bi basın açıklaması yapildi ve benim yeniçeriler hakkında konuşmamı istediler ve ben benim sivaslı kardeşlerim yanimda değil diye2 cümle bile konuşmadım çünkü bu sizin hakkınız ama su anda benim gözümde sen buna sahip değilsin..
bak ben istesem stadda setede çıkarım ve bunu kimse engelleyemez ve herkes biliyoki çok da ii yaparım bu işi ama bu memleket size kalacak diye hiç ön plana çıkmadım..

+1 diorum bide serhat harbi sormayi unuttum sen neden ustune alindin? onu diorum :lol:

serhankaburcuk
23.12.2004, 08:03

Cem bu nasıl laflar ya ben kimseye posta falan koymadım da bu nasıl bir yazı ben senin hakkında tam iyi düsünmeye baslamıstım baskalarının söyledikleriyle senin yazdıklarına bak beni sivasta herkes tanır...Birde şunu unutma ben istedikten sonra beni kimse AFAROZ EDEMEZ ....Sen beni tanımıyosun ...Bak bir daha Yazıyorum Hiçbir ALLAHIn kulu diyorum...bilmem anlatabildimmi?sana ve başkasına posta falan koydugum yok...ama haklı oldugum zaman babamın oğlu gelse tanımam...Bir daha yazıyorum BEN KİMSEYE POSTA KOYMUYORUM....ama bu formu neden açtın bana özel mesajla yazmanı istiyorum...Eğer sende benim durumumda olsaydın bunu isterdin tamammı...birde benim galatasaraylılıgım senin f.b'liliğin veya ahmetin bjk askına veya veyselin veya baskasının hangi takımı tuttuguna kimse karışamaz....

deli_yigido
23.12.2004, 08:45
gardsalar bız sivaslıyız hepımız beraber olalım bırleselım cılgınlar YENICERILER

hunter34
23.12.2004, 15:49
tabiki birleşmeliyiz,bütün iş birlik ve beraberlikten doğar.

ForzaSivas
24.12.2004, 11:41
Yeniçeriler tekdir tek kalacak

b1glord
24.12.2004, 15:41
Yanimiza gelen kimseye git demeyiz..

dragon_58
25.12.2004, 09:05
ya beyler biz böle yaparsak elimize ne geçer .
birlik ve beraberlik içinde olacağımız yere birbirimize karşı nerdeyse savaş açmış gibiyiz :(
aksine birbirimize destek olmalıyız
bu sayede bizim önümüzde ne resiler diz çökecek
düşünün anadolunu en çok taraftarıyız diyoruz ve öleyiz
asıl 1.lige çıktığımız zaman bütün türkiye görecek sivasspor taraftarını

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dragon_58 8)

cihanakkus
25.12.2004, 11:05
ben cem kardesimize katılıyorum ne bu reis ayakları biz yigidoyuz cesuruz mertiz centilmeniz ama reis cok degişik birsey hepimiz kardesiz hiçbirimiz reis degil ne siz ne biz en büyük te sivas bu unutulmasın

changa
25.12.2004, 21:20
gereksiz tartışmasak sivasın bu kadar desteğe ihtiyacı olduğu bir dönemde...... :!:

cem_yesilova
26.12.2004, 16:40
ben cem kardesimize katılıyorum ne bu reis ayakları biz yigidoyuz cesuruz mertiz centilmeniz ama reis cok degişik birsey hepimiz kardesiz hiçbirimiz reis degil ne siz ne biz en büyük te sivas bu unutulmasın
benimde anlatmaya çaliştığim bu..

byoruk
28.12.2004, 09:19
Arkadaşlar forumun diğer bölümlerinde neden tezahürat yapılmıyo neden herkes oturuyo gibi yakınmalar yapılıyo sonra bi bakıyoruz millet birbirine düşmüş. Birliğin olmadığı yerde nasıl beraber hareket edilir. İnsanlar birbirine düşerse böyle bi zamanda sonunu düşünmek bile istemiyorum.Zaman beraber hareket etme zamanıdır. Yeniçerilerde Çılgınlarda bu takımın taraftarıdır.Bence herkesten önce onlar birlikte hareket ettiklerini bütün taraftara göstermeli.Arkadaşlar artık bu konuyuda fazla büyütmeden isterseniz birbirinizden özür dileyerek bu işi burda kapatalım.Sivassporun geleceği için üzerimize düşen herşeyi yapalım lütfen....

eker
28.12.2004, 09:32
Arkadaşlar forumun diğer bölümlerinde neden tezahürat yapılmıyo neden herkes oturuyo gibi yakınmalar yapılıyo sonra bi bakıyoruz millet birbirine düşmüş. Birliğin olmadığı yerde nasıl beraber hareket edilir. İnsanlar birbirine düşerse böyle bi zamanda sonunu düşünmek bile istemiyorum.Zaman beraber hareket etme zamanıdır. Yeniçerilerde Çılgınlarda bu takımın taraftarıdır.Bence herkesten önce onlar birlikte hareket ettiklerini bütün taraftara göstermeli.Arkadaşlar artık bu konuyuda fazla büyütmeden isterseniz birbirinizden özür dileyerek bu işi burda kapatalım.Sivassporun geleceği için üzerimize düşen herşeyi yapalım lütfen....

Ortada özür dilenecek bir şey yok arkadaşım. İki grubun tarzı birbirinden farklı. Tribün nedir sence? Ya da taraftarlık. Tribün bir aşktır, tribün bağlılıktır, Tribün destektir, Tribün yaşam tarzıdır, Tribün geceleri uykudan uyanıp beste yapmaktır, Tribün kardeşliktir, Tribün anca beraber kanca beraberliktir, Tribün kader arkadaşlığıdır.... Peki Tribün ne değildir? Tribün kabadyılık değildir, Tribün asıp kesmecilik değildir, Tribün tükürdüğünü yalamak değildir... Yeiçerilerin hepsi birbirinin kardeşidir. Yeniçerilerden polis bir kişi alacağı zaman ya kimseyi alamaz ya da 100 kişiyi birden alır. Olay budur. Burda Yeniçeriler kendi adlarına açılmış bir başlık altında gırgırlarını yapmakta, kendilerini tanımayanlara da bilgi vermekteler. Daha önce de dediğim gibi yeri ve zamanı gelince zaten herkes kolkola Sivasspora destek verecek, kol kola ŞAMPİYONLUK sevinci yaşayacaktır...

serhankaburcuk
28.12.2004, 12:20

Ortada özür dilenecek bir şey yok arkadaşım. İki grubun tarzı birbirinden farklı. Tribün nedir sence? Ya da taraftarlık. Tribün bir aşktır, tribün bağlılıktır, Tribün destektir, Tribün yaş** tarzıdır, Tribün geceleri uykudan uyanıp beste yapmaktır, Tribün kardeşliktir, Tribün anca beraber kanca beraberliktir, Tribün kader arkadaşlığıdır.... Peki Tribün ne değildir? Tribün kabadyılık değildir, Tribün asıp kesmecilik değildir, Tribün tükürdüğünü yalamak değildir... Yeiçerilerin hepsi birbirinin kardeşidir. Yeniçerilerden polis bir kişi alacağı zaman ya kimseyi alamaz ya da 100 kişiyi birden alır. Olay budur. Burda Yeniçeriler kendi adlarına açılmış bir başlık altında gırgırlarını yapmakta, kendilerini tanımayanlara da bilgi vermekteler. Daha önce de dediğim gibi yeri ve zamanı gelince zaten herkes kolkola Sivasspora destek verecek, kol kola ŞAMPİYONLUK sevinci yaşayacaktır...

Eker Kardeşim o kadar güzel yazmışsınki senin bu yazının üzerine hiçbir şey yazamıyorum ayrıca sana teşekkür ediyorum...Yeniçeriler bir ailedir ve bu aileyi kimse bozamamıştır bozamazda.....

ForzaSivas
28.12.2004, 12:36
ne para ne manita nede araba
çokda s2mde bu dünya
ölümüne sevdik seni
bu alemde yeniçeri..........

bekle ankara ilk hafta geliyoruz !!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1glord
28.12.2004, 14:55

Ortada özür dilenecek bir şey yok arkadaşım. İki grubun tarzı birbirinden farklı. Tribün nedir sence? Ya da taraftarlık. Tribün bir aşktır, tribün bağlılıktır, Tribün destektir, Tribün yaşam tarzıdır, Tribün geceleri uykudan uyanıp beste yapmaktır, Tribün kardeşliktir, Tribün anca beraber kanca beraberliktir, Tribün kader arkadaşlığıdır.... Peki Tribün ne değildir? Tribün kabadyılık değildir, Tribün asıp kesmecilik değildir, Tribün tükürdüğünü yalamak değildir... Yeiçerilerin hepsi birbirinin kardeşidir. Yeniçerilerden polis bir kişi alacağı zaman ya kimseyi alamaz ya da 100 kişiyi birden alır. Olay budur. Burda Yeniçeriler kendi adlarına açılmış bir başlık altında gırgırlarını yapmakta, kendilerini tanımayanlara da bilgi vermekteler. Daha önce de dediğim gibi yeri ve zamanı gelince zaten herkes kolkola Sivasspora destek verecek, kol kola ŞAMPİYONLUK sevinci yaşayacaktır...

Peki Futbol Nedir ?
Futbol siddettir futbol holiganliktir
Futbol adam bicaklamaktir..
:lol: :lol: :lol: :lol:

cem_yesilova
28.12.2004, 16:06
hadi ya istersen herkesin ayaklaarına kapanalim.. bak olaylara çok uzaksın.. sanırım takip etmiyosunda onun için yorum yapma..

ergin
29.12.2004, 09:32
'Kim okurdu,kim yazardı?
Bu düğümü kim çözerdi?
Koyun kurt ilen gezerdi,
Fikir başka başka olmasaydı.

AŞIK VEYSEL.

Sevgili Kardeşlerim,
Fikir ve düşüncelerin alışverişi tabiki olacaktır.Doğrular ve gerçekler başka nasıl ortaya çıkarki?Asıl önemli olanın;tartışma üslubu ve seviyesi olduğunu düşünüyorum.Kırıcı değil,yapıcı olmak önemli oan.
Bu arada Cem YEŞİLOVA kardeşime katılıyorum.

Sevgi ve Saygılarımla...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...