Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 11.12.2004, 19:09   #1
cem_yesilova
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cem_yesilova ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ya arkadaslar benim anlamadığım bu yeniçerilerin reis muhabbeti..
neyin reisi?? bakın artık bu ayakları bırakın bu grubun reisi kendini tanıtanlar değil hatta reis diye bişe yok..
kendinize gelin ve forumu kullanarak reklam yapmayın.. reisim diyende reisliğin nerden geldinide bi açıklasın.. artık bu grubun ismiyle egolarınızı tatmin etmeyin..
cem_yesilova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.12.2004, 19:16   #2
b1glord
Acemi Yiğido

b1glord - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 b1glord ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

tek reis temel reis
b1glord isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.12.2004, 19:17   #3
cem_yesilova
Yeni Yiğido

Alıntı:
b1gLoRD Nickli Üyeden Alıntı
tek reis temel reis
hayır piri reis..
Alt 15.12.2004, 10:16   #4
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1332 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

sen bu kelimelerle kimi kasdediyorsun eğer beni kastediyorsan bir daha beni anmamanı tavsiye ederim....reis meis ayağı yok...benim bu tribüne ne kadar hizmetim olduğunu senin yakın arkadaşın ahmette bilir...sen daha yenisin....(cem yeşilova) bu konuları senden önce tribünde konuşacak insanlar var...bilmem anlatbildimmi?
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.12.2004, 10:46   #5
ForzaSivas
Acemi Yiğido

ForzaSivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ForzaSivas ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

beyler sakin ne oluyo yaw serhat parlama olum hemen reis mesis muhabbeti yoq olmuyacakta ortamı germeye gerek yoq hepiniz allaha emanet olun...

:lol: :lol: :lol: 8) 8) :o :lol: bu alemde tek reis veysel reis
ForzaSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.12.2004, 11:04   #6
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1332 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
ForzaSivas Nickli Üyeden Alıntı
beyler sakin ne oluyo yaw serhat parlama olum hemen reis mesis muhabbeti yoq olmuyacakta ortamı germeye gerek yoq hepiniz allaha emanet olun...

Oğlum adam ben bu takıma bu gruba yıllarca hizmet ettim...adam daha dün samsundan gelmiş bize posta koymaya çalışıyor...biz reislik falan taslamıyoruz..biz yıllarca işimizi yapmaya çalıştık bunu sende biliyosun..öyle yok herkes kendine gelsin falan diye forumda yazılar falan yazmasın..canım sıkılıyor buralarda...bu kelimeleri konusabilmesi için enaz sizin kadar benimle zamanında kader birliğiyapmış olması lazım...benim kadar senin kadar sivassporun peşinden koşturmuş olması lazım...(Halen söylüyorum ben reislik meislik ayağıyla reklam yapmıyorum canımı sıkmasın...Ahmetede üzüldüm...enazından bu olayın içerisinde kendide var yıllarca bizimle beraberdi)
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.12.2004, 11:24   #7
ForzaSivas
Acemi Yiğido

ForzaSivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ForzaSivas ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ya serhat şimdi küfür ettirecen bana yaw kapat şu konuyu konu bitmiştir reislik falan filan bizim tribünde işi olmaz tamammı herşeyi rayına oturttuk 4X4'lük bi tribün yaptık cemin konuştuğu laf sana değil olum yanlış anlama olmasın cem bizle bi beraber her yere gidiyor her şeyi burda beraber paylaşıyoruz adam geçen hafta muğlada kapayı açtı dünya bi adamı içeri soktu bu hafta gine bizle beraber turnikede mücadele verdi adam üstüne üstlük sivaslı değil sivaslılardan daha çok mücadele veriyor pankart yaptırdık 12 metreye 2 metre herkesden daha çok düşündü bu olayı g.tümüze 270 milyon kazık girdi adam bizle beraber esnafı geziyo bu kadar ayrıntı yetermi...serhatcım canım kardeşim herkes tek bir şey için mücadele veriyor oda Sivasspor için istanbula yine hep beraber geleceğiz orada görüşmek üzere allah emanet

BEKLE BİZİ İSTANBUL
[/b]
ForzaSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.12.2004, 11:59   #8
b1glord
Acemi Yiğido

b1glord - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 b1glord ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

neler olmush lan burda..olm acin gozlerinizi bakmayin sasi biraz..reis kim pasa kim aga kim..burda ole birisimi vardida bizim haberimiz olmadi bilmiyorum..bu arada serhat bana nie uzuldun onu tam olarak anlamis degilim..sole bi kendime bakiorumda fazla bi uzulecek taraf goremiyorum kendimde..kimseye reis demedim dememde..reis ne anasini satiyim..ülkücü hareket engellenemez diyede slogan atariz olmassa..allahim yarabbim takildiginiz yerlere bi bakin
b1glord isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.12.2004, 18:18   #9
cem_yesilova
Yeni Yiğido

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ForzaSivas Nickli Üyeden Alıntı

Oğlum adam ben bu takıma bu gruba yıllarca hizmet ettim...adam daha dün samsundan gelmiş bize posta koymaya çalışıyor...biz reislik falan taslamıyoruz..biz yıllarca işimizi yapmaya çalıştık bunu sende biliyosun..öyle yok herkes kendine gelsin falan diye forumda yazılar falan yazmasın..canım sıkılıyor buralarda...bu kelimeleri konusabilmesi için enaz sizin kadar benimle zamanında kader birliğiyapmış olması lazım...benim kadar senin kadar sivassporun peşinden koşturmuş olması lazım...(Halen söylüyorum ben reislik meislik ayağıyla reklam
yapmıyorum canımı sıkmasın...Ahmetede üzüldüm...enazından bu olayın içerisinde kendide var yıllarca bizimle beraberdi)
bak bana öyle yok posta koyma falan filan yazma.. ben ayrıca bu tribüne dün gelmedim.. tamam doğrudur senin kadar koşturmamışımdır ama bana kimse konuşma falan diyemez..
benim yazdıklarımı sen üstüne alınıyosan o senin sorunun..
bak bi an için düşün x bi kişi reis olsun diyelim ve sen buraya geldiğinde seni aforoz etsin ne yaparsın?? beni tanimiyosun benim hakkımda yorum yapma ok? ben sivaslı değilim ama sivasspora saygımdan çok sevdiğim FENERBAHÇE min logosuyla dolaşmıyorum bu forumda..
ben seni tanımıyorum ama bu msj niye açtımı sen buraya gelip tribünün içine girdiğinde anlayacaan..
sana soruyorum ortalıkta herkes reis diyemi gezsin??
bunu anlatmak istemiyodum ama simdi söylüyorum.. geçen hafta ihlas haber ajansından ve 2-3 tane yerel gazetecinin katıldığı bi basın açıklaması yapildi ve benim yeniçeriler hakkında konuşmamı istediler ve ben benim sivaslı kardeşlerim yanimda değil diye2 cümle bile konuşmadım çünkü bu sizin hakkınız ama su anda benim gözümde sen buna sahip değilsin..
bak ben istesem stadda setede çıkarım ve bunu kimse engelleyemez ve herkes biliyoki çok da ii yaparım bu işi ama bu memleket size kalacak diye hiç ön plana çıkmadım..
şunu herkes bilsin kimse reis değil.. olmayacakta umutlanmayın..
Alt 22.12.2004, 18:24   #10
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ya bu konuşmalara bi fb,bjk,gs sitesin de raslasam bişey demem...ama herkesin hemşeri olduğu herkesin sivaslı olduğu bi sitede raslamak ban çok üzüntü verdi...ben bu grubları hiç anlamıyorum çok saçma...hepimiz biriz sadece bi grub olsun taraftarı ateşlicek...
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır