SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Takıma Takviye Şart (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26570)

adres58 09.08.2009 21:09

Cevap: Takıma Takviye Şart

[QUOTE=yigidogurbettee;545337]Arkadşlar bu konuyu sürekli gundemde tutmak istiyorum belki yöneticilerden biri görürde veya bülent hocamız gorurde transferi ne kadar istedigimizi anlarlar sırf taaraftar aşkına transfer yaparlar.. bu konuda sivasspor taraftarı cok etkisiz.. ankaragucu bursaspor eskisehirspor taraftarları baskı yapıyo sıkıyorsa transfer yapmasınlar.! bizde baskı yok ki...!

konuya sürekli bişeyler yazın arkadslar..[/QUOTE]

[B]Gardaş devamlı gündemde tutma düşüncene bende katılıyorum. Hem bugün Yönetim Kurulu acil toplandı ve Bülent Hocamızıda yanlarına seslediler. Sayın Fikret Ünsal ise yaptığı açıklamada takıma 3 yabancı transferi kararını aldıkjlarını ve Bülent Hocayı ise hesap sormak için değil, sadece bu yönetim kurulu kararı onu ilgilendirdiği için seslediklerini açıkladı...

Yani anlayacağınız önümüzdeki 3-4 ay içinde :) çabucak bir transfer yapmayı düşünüyor yönetim... Eğer şayet piyasada ucuz, kelepir ve çok kaliteli oyuncu kaldıysa... Şaka bir yana inşallah şu Shaktar maçına yetişir tabiiki listeler verilmediyse...[/B]

kupecikli58 09.08.2009 21:46

her gün siteye girmekten bıktım artık transfer yok Allah aşkına bana biri anlatsın bu durumu kafayı yiyecegim sinirden ligin en kötü takımı gözüken diyarbakır bile mendoza gibi güçlü birini aldı oda dün ankaragücü maçında golünü attı ama biz transferde diyardan bile kötüyüz anlamadıgım ALAYINA İSYAN ŞAMPİYON SİVAS

etzel1967 09.08.2009 22:32

takımdaki bariz eksiklikler ve transfer yapılması gereği yeni anlaşılmışsa ortada ciddi bir sorun var demektir...

yigidocengiz 09.08.2009 22:39

[QUOTE=eyuphulagu;541680]Bu hafta içinde ve önümüzdeki hafta transfer konusunda sivassporun atağa geçeceğini tahmin ediyorum.Bekleyip göreceğiz..Bence sivasspor bazı oyuncularla anlaştı;ama hoca ve başkan ve yönetim deki 1-2 kişi hariç kimse bilmiyor..Defansa 1 yabancı oyuncu ortasahaya 1yabancı oyuncu veya 2 yabancı oyuncu forvete de 1 oyuncu alarak transferi noktalayacaklar..Umarım alınan oyuncular takımda direkt oynayacak oyuncular olur...İçimden bir ses defansa G.Amerikalı bir stoper orta sahaya da G.Afrikalı 1 veya Fransız uyruklu oyuncu forvete de 1 yerli 1 de yabancı alınacağını düşünüyorum...Bekleyip göreceğiz...Bazı arkadaşların söylemişken ismlerini de söyle kurtul dediklerini duyuyorum ama keşke bir bilsem...Şu sıralar internette yabancı siteleri taramakla meşgulüm;umarım dediklerim doğru çıkar da takımda taraftar da rahat nefes alır.....Şu anda kimbilir Bülent Hocanın kafasında kimbilir ne tilkiler dolaşıyordur....Haydi hocam Bilica,Kamanan transferleri gibi lütfen tüm Türkiye'de tekrar Sivassporu konuşturup herkese hayran bırakalım...[/QUOTE]

kardeşim sen beni güldürdün ALLAHta seni güldürsün.ilahi ya ''bazı arkadaşların söylede kurtul dediklerini duyar gibiyi ama keşke bir bilsem''İNŞALLAH sen haklı çıkarsın kardeşim,iki gündür yüzümü güldüren tek şey bu oldu.ALLAH senden razı olsun

serdal58 09.08.2009 22:42

al bir tane defans

al bir tane ortasaha oyun kurucusu

al bir tane forvet

yigidogurbettee 09.08.2009 22:45

[QUOTE=adres58;545810][B]Gardaş devamlı gündemde tutma düşüncene bende katılıyorum. Hem bugün Yönetim Kurulu acil toplandı ve Bülent Hocamızıda yanlarına seslediler. Sayın Fikret Ünsal ise yaptığı açıklamada takıma 3 yabancı transferi kararını aldıkjlarını ve Bülent Hocayı ise hesap sormak için değil, sadece bu yönetim kurulu kararı onu ilgilendirdiği için seslediklerini açıkladı...

Yani anlayacağınız önümüzdeki 3-4 ay içinde :) çabucak bir transfer yapmayı düşünüyor yönetim... Eğer şayet piyasada ucuz, kelepir ve çok kaliteli oyuncu kaldıysa... Şaka bir yana inşallah şu Shaktar maçına yetişir tabiiki listeler verilmediyse...[/B][/QUOTE]

3-4 ay mı???? Gün de de içimiz ferahlasın bu kadroyla hiç bişeey yapamayız.. acilen 4 kaliteli transfer şartt..

57 Mehmet 09.08.2009 23:05

Az önce Bülent Uygun samanyoluhaber tv de telefonla baglandi ve yönetimin transfer icin kasanin agzini actigini söyledi en kisa zamanda 2yerli.2yabanci takviye edileceginin söyledi

enesarslan 10.08.2009 00:22

[QUOTE=57 Mehmet;545842]Az önce Bülent Uygun samanyoluhaber tv de telefonla baglandi ve yönetimin transfer icin kasanin agzini actigini söyledi en kisa zamanda 2yerli.2yabanci takviye edileceginin söyledi[/QUOTE]

inşallah kaliteli futbolcular alınır. bir an önce uyum sağlamaları için yönetimin elini çabuk tutması lazım

GuVeN 10.08.2009 00:26

[QUOTE=57 Mehmet;545842]Az önce Bülent Uygun samanyoluhaber tv de telefonla baglandi ve yönetimin transfer icin kasanin agzini actigini söyledi en kisa zamanda 2yerli.2yabanci takviye edileceginin söyledi[/QUOTE]

inşallah kardesım inşallah.. ılla bırı bı cukura dusup ölecekkı beledıye gelsın cukuru kapatsın!!! burası türkiye bizde böyle..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:06.