Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Takıma Takviye Şart
Alt 30.07.2009, 23:11   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Takıma Takviye Şart

Sivasspor´un hocası Bülent Uygun 5-0´lık Anderlecht yenilgisini tecrübesizliklerine bağlarken, “Kısa sürede toparlanmak zorundayız. Transfer çalışmalarına da hemen başlayacağız” dedi

Belçika’dan özel uçakla Sivas’a gelen Yiğidolar’da teknik direktör Bülent Uygun, 5-0’lık Anderlecht yenilgisinden ötürü bir hayli üzgün olduğunu belirtti. “Tüm sevenlerimizden özür diliyoruz” diyen genç teknik adam, “Çok büyük bir arenaya çıktık. Tecrübesizlik ve belli ölçülerdeki stres gerçek oyunumuzu sahaya yansıtmamızı engelledi” ifadesini kullandı. 4 Ağustos’ta oynanacak rövanşa en iyi şekilde hazırlanacaklarını dile getiren Uygun, “Bundan sonra Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı hedefliyoruz. En yakın zamanda toparlanacağız ve beklenen futbolu sahaya yansıtacağız” dedi.

Orta Sahaya İki İsim
Transfer çalışmalarına da bir an önce başlayacaklarını ifade eden Uygun, “4 yabancı oyuncu kontenjanımız var. Bunlardan ikisi orta sahaya olacak. Anlaştığımız futbolcular vardı. Ancak dil sorunu ve Sivas’ı beğenmedikleri için kadroya katamamıştık. İstenilen takımı yaratamamanın acısını çektik” açıklamasında bulundu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Takıma Takviye Şart
Alt 30.07.2009, 23:16   #2
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1050 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Takıma Takviye Şart

takvıye şartda takvıye yapan yok..allahaskına ne yapılması gerekıyorsa yapın. sakız etmeyın bızı hazımsızların agzına..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 23:17   #3
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1050 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bugune kadar transfer yapamadık bundan sonra hıc yapamayız tek kozumuz sampıyonlar lıgınde oynama sansımızda o da uctu gıttı.sımdı nasıl gelecek bu yabancılar soruyorum sana bulent hoca!!
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.07.2009, 23:23   #4
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1622 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

hocam takviyenin şart olduğu ta hazırlık maçlarında belli oldu yeni değilki
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.07.2009, 23:32   #5
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sivas bu yil cok sansizdi görüsülen futbolcular son anda vazgecti eger onlar transver olsaydi takim cok farkli olurdu bende hergün ilk isim transfer varmi diye bakiyorum ve heycanla bekliyorum defansa cok iyi stoper lazim ve orta saha ile forvet rasanda köprü olacak iyi bir hücumcu lazim birde defansif orta saha oyuncusu insallah kisa zamanda tarnsferleri görürüz
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2009, 23:50   #6
oNuR
Usta Yiğido

oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Günaydın Bülent hoca.. .
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı oNuR'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.07.2009, 00:00   #7
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Atalarımız ne demiş;Parayı Veren Düdüğü Çalar,,,Sivasspor açıkca konuşmak gerekirse ucuz ve kaliteli oyuncu peşinde..Yani kelepir oyuncu arıyor..Şu anda takımın mali yapısı hakkında kimsenin fikri olduğunu sanmıyorum..Alınan oyuncular dikkat edildiyse Uğur,Ersan,Erman hariç genellikle geleceğe yönelik oyuncular..Ben açıkcası sivassporun Şamp.ligini de distediğini düşünmüyorum..Çünkü bu kadroyla bu oyuncularla bu bütçeyle devlerin liginde ne yapabiliriz ki..Neyse ki turu geçemiyoruz;yoksa eğer turu geçtiğimizde bir sonraki turda karşımıza İngiltere,İspanya ,Fransa ve Almanya'dan ne takımlar çıkacaktı düşünmek bile istemiyorum..2yıl önceki BJK nin chelsea maçı gözümüzün önüne geldikçe insanın tüyleri diken diken oluyor..Geçen yıl F.b. grup maçlarıb-nda Arsnal'in o genç kadrosundan İstanbul'da 5 gol yemişti.Biz şimd,l,k haddimizi bilelim;basamakları ağır ağır çıkalım..Biz eğer bu yıl yeni oluşturulan Avrupa liginde gruplara kalabilirsek ne ala;eğer kalamazsak ligde de gidebileceğimiz yere kadar gidelim...Bana göre eğer sivasspor şamp.ligini hedefleseleydi yabancı oyuncu transferini de bu lige göre ve en az 1 ay önce yaparlardı.. Bana yabancı oyuncuların sivas şehrinin durumundan dolayı gelmek istemedikleri pek inandırıcı gelmiyor..Adamların istedikleri parayı bir ver bakalım hangi oyuncu gelmiyormuş;kimseye transfer masalı anlatmasınlar...Bu takım bu haliyle de ligde de iyi yerlere gelecektir buna kalben inanıyorum...Her şey Sivas için...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.07.2009, 01:12   #8
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Transfer çalışmalarına hemen başlamanıza gerek yok aslında,biraz daha takılabilirsiniz rahat olun ... Ya bu kadar yorumumuzu başka sitelerden okusalar ki okuyorlardır,adamlar diyecek ki bitti işte bunlar,bu kadarmış bunların ömrü ... Biz memleket başta olmak üzere takım düşmanı değil sevdalıyız fakat takviye yapılması gerektiğini anlamak bu kadar mı zor bir takıma.. O Sivas'ı beğenmeyen,farklı sebepler uyduranların zaten ebesinin nikahına kadar yolu var fakat koca transfer döneminde 2 adamlamı oturup muhabbet ettik ... Ayrıca bu ucuz ama kaliteli yöntemi tabikide iyi bir sistem ama tüm yabancılar için olunca iş sarpa sarıyor .. Takıma tecrübeli,çekip çevirebilecek en kötü zamanlarda moral motivasyon verecek birileride gerekiyor ...Heh bir de 2 tane orta saha iyi,güzel orta sahamız çok kötü fakat defansımızın halide içler acısı mutlaka takviye gerekiyor bence... O bölgeye yeni transferler yapıldı diye görmezden geliniyorsa ayıp çünkü şu an defanstaki herhangi bir oyuncu rahatlıkla kulübeye mahkum edilebilir gelecek takviye için...
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sewaz58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.07.2009, 04:24   #9
MERDO
Yiğido

MERDO - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MERDO isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Evet günaydın bülent hocam ben sadece futbolu televizyondan izleyen biri olarak bile orta sahaya adam gerekktiğini görebiliyordum bu formda ve diğer sitelerde çoook yazdımm ama boşaaa zaten oukumuyorsunn otra sahya adam gerektiğini anlamamak için kör olmak lazıımm bu biir ikincisii nlica gibi bir adamı sattık şampiyonlar ligi öncesii yerinee gelenlere bakıyorumm isteksiz bir yasiin adamın hiç yüzü gülmüyor oda önemli değil hata üstüne hataa diğer mbamba adam daha 20 yaşında ve hollanda ikinci liginde 16. olmuş en çok gol yemiş takımın oyuncusuu sen gidiyorsunn bu adamı transfer ediyorsunn daha birsürü hataaaa neyseee yazsamda boşşş zatenn :(
MERDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2009, 05:04   #10
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yaa bu adam beni çıldırtacak sonunda!!! yaaavvv bülent bey bilicayı verdin tamam alsan yerine iyi bi stoper,sylla yerinde kalsa balili kalsa erman takviye olsa bi de sadece iyi bi oyun kurucu alsan bu iş bitmişti sende biliyosun. niye hala gözümüzün içine baka baka yalan söylüyosun!! yaaa allah aşkına alacağı transferler kesinleşmeden futbolcusunu satan kaç klup vardır!! ben söylüyüm hocası managerlikten komisyon alan bi klup!!! hadi bilin bakalım hangi klup!!!
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda aslanefe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
takviye, takıma, şart