SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Takıma Takviye Şart (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26570)

SivasSpor.Com 31.07.2009 00:11

Takıma Takviye Şart

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bullennt.jpg[/IMG]

Sivasspor´un hocası Bülent Uygun 5-0´lık Anderlecht yenilgisini tecrübesizliklerine bağlarken, “Kısa sürede toparlanmak zorundayız. Transfer çalışmalarına da hemen başlayacağız” dedi

Belçika’dan özel uçakla Sivas’a gelen Yiğidolar’da teknik direktör Bülent Uygun, 5-0’lık Anderlecht yenilgisinden ötürü bir hayli üzgün olduğunu belirtti. “Tüm sevenlerimizden özür diliyoruz” diyen genç teknik adam, “Çok büyük bir arenaya çıktık. Tecrübesizlik ve belli ölçülerdeki stres gerçek oyunumuzu sahaya yansıtmamızı engelledi” ifadesini kullandı. 4 Ağustos’ta oynanacak rövanşa en iyi şekilde hazırlanacaklarını dile getiren Uygun, “Bundan sonra Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı hedefliyoruz. En yakın zamanda toparlanacağız ve beklenen futbolu sahaya yansıtacağız” dedi.

[B]Orta Sahaya İki İsim[/B]
Transfer çalışmalarına da bir an önce başlayacaklarını ifade eden Uygun, “4 yabancı oyuncu kontenjanımız var. Bunlardan ikisi orta sahaya olacak. Anlaştığımız futbolcular vardı. Ancak dil sorunu ve Sivas’ı beğenmedikleri için kadroya katamamıştık. İstenilen takımı yaratamamanın acısını çektik” açıklamasında bulundu.

GuVeN 31.07.2009 00:16

Cevap: Takıma Takviye Şart

takvıye şartda takvıye yapan yok..allahaskına ne yapılması gerekıyorsa yapın. sakız etmeyın bızı hazımsızların agzına..

GuVeN 31.07.2009 00:17

bugune kadar transfer yapamadık bundan sonra hıc yapamayız tek kozumuz sampıyonlar lıgınde oynama sansımızda o da uctu gıttı.sımdı nasıl gelecek bu yabancılar soruyorum sana bulent hoca!!

Salim58 31.07.2009 00:23

[B]hocam takviyenin şart olduğu ta hazırlık maçlarında belli oldu yeni değilki[/B]

karahisarli 31.07.2009 00:32

sivas bu yil cok sansizdi görüsülen futbolcular son anda vazgecti eger onlar transver olsaydi takim cok farkli olurdu bende hergün ilk isim transfer varmi diye bakiyorum ve heycanla bekliyorum defansa cok iyi stoper lazim ve orta saha ile forvet rasanda köprü olacak iyi bir hücumcu lazim birde defansif orta saha oyuncusu insallah kisa zamanda tarnsferleri görürüz

oNuR 31.07.2009 00:50

Günaydın Bülent hoca.. .

eyuphulagu 31.07.2009 01:00

Atalarımız ne demiş;Parayı Veren Düdüğü Çalar,,,Sivasspor açıkca konuşmak gerekirse ucuz ve kaliteli oyuncu peşinde..Yani kelepir oyuncu arıyor..Şu anda takımın mali yapısı hakkında kimsenin fikri olduğunu sanmıyorum..Alınan oyuncular dikkat edildiyse Uğur,Ersan,Erman hariç genellikle geleceğe yönelik oyuncular..Ben açıkcası sivassporun Şamp.ligini de distediğini düşünmüyorum..Çünkü bu kadroyla bu oyuncularla bu bütçeyle devlerin liginde ne yapabiliriz ki..Neyse ki turu geçemiyoruz;yoksa eğer turu geçtiğimizde bir sonraki turda karşımıza İngiltere,İspanya ,Fransa ve Almanya'dan ne takımlar çıkacaktı düşünmek bile istemiyorum..2yıl önceki BJK nin chelsea maçı gözümüzün önüne geldikçe insanın tüyleri diken diken oluyor..Geçen yıl F.b. grup maçlarıb-nda Arsnal'in o genç kadrosundan İstanbul'da 5 gol yemişti.Biz şimd,l,k haddimizi bilelim;basamakları ağır ağır çıkalım..Biz eğer bu yıl yeni oluşturulan Avrupa liginde gruplara kalabilirsek ne ala;eğer kalamazsak ligde de gidebileceğimiz yere kadar gidelim...Bana göre eğer sivasspor şamp.ligini hedefleseleydi yabancı oyuncu transferini de bu lige göre ve en az 1 ay önce yaparlardı.. Bana yabancı oyuncuların sivas şehrinin durumundan dolayı gelmek istemedikleri pek inandırıcı gelmiyor..Adamların istedikleri parayı bir ver bakalım hangi oyuncu gelmiyormuş;kimseye transfer masalı anlatmasınlar...Bu takım bu haliyle de ligde de iyi yerlere gelecektir buna kalben inanıyorum...Her şey Sivas için...

sewaz58 31.07.2009 02:12

Transfer çalışmalarına hemen başlamanıza gerek yok aslında,biraz daha takılabilirsiniz rahat olun ... Ya bu kadar yorumumuzu başka sitelerden okusalar ki okuyorlardır,adamlar diyecek ki bitti işte bunlar,bu kadarmış bunların ömrü ... Biz memleket başta olmak üzere takım düşmanı değil sevdalıyız fakat takviye yapılması gerektiğini anlamak bu kadar mı zor bir takıma.. O Sivas'ı beğenmeyen,farklı sebepler uyduranların zaten ebesinin nikahına kadar yolu var fakat koca transfer döneminde 2 adamlamı oturup muhabbet ettik ... Ayrıca bu ucuz ama kaliteli yöntemi tabikide iyi bir sistem ama tüm yabancılar için olunca iş sarpa sarıyor .. Takıma tecrübeli,çekip çevirebilecek en kötü zamanlarda moral motivasyon verecek birileride gerekiyor ...Heh bir de 2 tane orta saha iyi,güzel orta sahamız çok kötü fakat defansımızın halide içler acısı mutlaka takviye gerekiyor bence... O bölgeye yeni transferler yapıldı diye görmezden geliniyorsa ayıp çünkü şu an defanstaki herhangi bir oyuncu rahatlıkla kulübeye mahkum edilebilir gelecek takviye için...

MERDO 31.07.2009 05:24

Evet günaydın bülent hocam ben sadece futbolu televizyondan izleyen biri olarak bile orta sahaya adam gerekktiğini görebiliyordum bu formda ve diğer sitelerde çoook yazdımm ama boşaaa zaten oukumuyorsunn otra sahya adam gerektiğini anlamamak için kör olmak lazıımm bu biir ikincisii nlica gibi bir adamı sattık şampiyonlar ligi öncesii yerinee gelenlere bakıyorumm isteksiz bir yasiin adamın hiç yüzü gülmüyor oda önemli değil hata üstüne hataa diğer mbamba adam daha 20 yaşında ve hollanda ikinci liginde 16. olmuş en çok gol yemiş takımın oyuncusuu sen gidiyorsunn bu adamı transfer ediyorsunn daha birsürü hataaaa neyseee yazsamda boşşş zatenn :(

aslanefe58 31.07.2009 06:04

yaa bu adam beni çıldırtacak sonunda!!! yaaavvv bülent bey bilicayı verdin tamam alsan yerine iyi bi stoper,sylla yerinde kalsa balili kalsa erman takviye olsa bi de sadece iyi bi oyun kurucu alsan bu iş bitmişti sende biliyosun. niye hala gözümüzün içine baka baka yalan söylüyosun!! yaaa allah aşkına alacağı transferler kesinleşmeden futbolcusunu satan kaç klup vardır!! ben söylüyüm hocası managerlikten komisyon alan bi klup!!! hadi bilin bakalım hangi klup!!!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:30.