![]() |
çok Güzel
Her Açidan Kaliteli Bir Stad Olduğuna Inaniyorum
Bu Büyük Taraftara Yakişirrrrrrrrrrrrrr |
gelsin ve görsunler
trabzonspor sivasagelsinde centilmen taraftar gorsunler mısafırperverlık gorsunler..adamlık gorsunler..
|
[b]ve tabiki stad görsünler değilmi :D[/b]
|
stadda bugün kapalının karşısının betonları dökülüyordu.
nasıl trabzon maçına yetişecek.işallah yetişir. ama birileri birilerini kafaya alıyor sanki |
[b]bir tek sen varsın yetişmeyeceği konusunda karamsar olan!!! ufat tefek eksikler var deniliyor genelde ama sen eksiğin büyük olduğunu söylüyorsun? bizimde kafamız karıştı iyice... şu resimler bir an önce gelsede bizde ne, ne değil anlasak[/b]
|
ya bugün geçtim önünden stadın.
özbelsanın beton dökme arabası orda beton döküyordu.kapalının tam karşısı o koca yere beton döküyorlardı. mantıklı düşüün biraz 10 gün var trabzon maçına nasıl yetişecek. bir haber forum açtım okudunuzmu.forumda bir link vardı tıkla link e bak habere. başkan stad arıyor trabzon maçına. |
[b]görmedim haber linkini! bu iyi değil o zaman olimpiyatıda vermeyecekler! kayseri zaten olmaz adamların iki takımıda her hafta maç yapıyr! kaldıkmı malatya veya yozgata????[/b]
|
günay haber link ine tıkla gör
|
Hayırlı Olsun
Hepimize HAyırlı Olsun.......
Allah Yar ve Yardımcınız Olsun |
[QUOTE=ozfidanci]Tarbzonspor maçi kesin 4 Eylül Stadyumunda
SIvasspor Basin Sözcüsü Fikret Ünsal yaptigi açilamada 4 eylül Stadymunun insaatinin Trabzon maçina kesinlikle yetisecegini ve maçimizi taraftarlarimiz önünde oynayacagimiz söyledi.[/QUOTE] .................. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:29. |