Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

İŞTE 4 EYLÜL’ÜN SON HALİ
Alt 28.05.2005, 09:35   #1
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 860 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt
Standart İŞTE 4 EYLÜL’ÜN SON HALİ

[size=2]Süper Lig'e çıkan Sivasspor'un maçlarını oynadığı 4 Eylül Stadyumu, onarım ve modernizasyon çalışmaları nedeniyle yürüyüş ve antrenmanlara kapatıldı..

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Sivasspor'un 2004-2005 futbol sezonunda İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'ni şampiyon olarak tamamlayarak yeni sezonda Birinci Süper Lig'de mücadele etme hakkını kazandığı hatırlatıldı.

Sivasspor'un müsabakalarını oynadığı 4 Eylül Stadyumu'nun 1968-1972 yılları arasında yapıldığının belirtildiği açıklamada, ayakta 10 bin seyirci kapasiteli stadyumun zemin ve drenajının yıllar içinde bozularak standart dışı kaldığı ifade edildi.

Türkiye Futbol Fedarasyonu yönetmeliği uyarınca Birinci Süper Lig takımlarının müsabakalarını yapacağı statların UEFA kriterlerine uygun olması gerektiğinin belirtildiği açıklamada, koltuklu kapasitenin asgari 10 bin kişiye çıkarılması, aydınlatma sisteminin bulunması, soyunma, hakem, yayın odaları, basın tribünü, stadyum güvenlik ve kontrol sistemi gibi birçok hususta iyileştirmenin yapılmasının kaçınılmaz olduğu kaydedildi.

Sözkonusu kriterlere uymayan statlarda müsabaka yaptırılmayacağının belirtildiği açıklamada, şöyle denildi:
''Tespit edilen eksikliklerin giderilmesine yönelik 2004 yılı sonunda müdürlüğümüze ödenek aktarılmış, Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nce röleve ve vaziyet planı hazırlanmış, özel sektörden mimari, statik, tesisat, elektrik projeleri yaptırılması hizmeti satın alınarak projeler Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne tasdik ettirilmiştir. Çim yüzeyli futbol sahasının yenilenmesi ve drenaj için 13 Mayıs 2005 tarihinde ihale yapılarak işe başlanılmıştır. Stadyum modernizasyonu ve kapasite artırımı işi de 31 Mayıs 2005 tarihinde ihale edilerek yeni sezona yetiştirilebilmek için hızla yapımına başlanacaktır.''

Açıklamada, yapılacak onarım ve modernizasyon çalışmaları nedeniyle inşaatlar tamamlanana kadar vatandaşlar ile sporcuların yürüyüş ve antrenmanlarına kapatıldığı duyuruldu.
[/size]

http://img88.imageshack.us/img88/1423/6a82d9d035wv4.gif
Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 09:58   #2
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

gardaş ben bu stad işinden birşey anlayamadım hem yeniliyorlar diyorlar hemde sonradan yeni stad yapılcak diyorlar bu ne iş anlayamadım
tanju_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 10:19   #3
cengaver
Yiğido

cengaver - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 cengaver FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
tanju_58 Nickli Üyeden Alıntı
gardaş ben bu stad işinden birşey anlayamadım hem yeniliyorlar diyorlar hemde sonradan yeni stad yapılcak diyorlar bu ne iş anlayamadım
yeni stad yapmak öyle basitmi?
2 veya 3 ayda bitermi?
simdiki stad Onarilarak uefa kriterlerine uydurulup sezon a acildiktan sonra yeni stad yapimina baslanacaktir!!!
cengaver isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 10:37   #4
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 860 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Cengaver Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yeni stad yapmak öyle basitmi?
2 veya 3 ayda bitermi?
simdiki stad Onarilarak uefa kriterlerine uydurulup sezon a acildiktan sonra yeni stad yapimina baslanacaktir!!!
[size=2]
EVET ŞİMDİ ESKİ STAD YENİLENECEK. AMA YENİ STADTA YAPILACAK...
[/size]

http://img88.imageshack.us/img88/1423/6a82d9d035wv4.gif
Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 11:59   #5
ygd
Yiğido

ygd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ygd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
[size=2]YENİ STAD ERZİNCAN ÇEVRE YOLUNUN YANINA,TESİSLERİN KARŞISINA YAPILACAK!!!TABİ 2-3 YIL SONRA ANCAK BİTER..ŞU ANKİ STADIN MODERNİZASYONU FALANDA EKİM AYINI BULUCAK!!![/size]
ygd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.06.2005, 17:02   #6
ilme
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilme ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaslar, biz gurbettekiler için suraya bi foto neyim bise koyun yaw, nasil gidiyo insaat durumları? zor olmasa gerek yanından geçerken girip bi fotograf cekmek...
ilme isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.06.2005, 19:26   #7
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1320 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
ilme Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar, biz gurbettekiler için suraya bi foto neyim bise koyun yaw, nasil gidiyo insaat durumları? zor olmasa gerek yanından geçerken girip bi fotograf cekmek...
[size=2]Gardaşım dün ben 4 eylül stadındaydım çalışmaları bizzat yerinde inceledim...Haftasonu olmasına rağmen çok hummalı bir çalışma vardı...Zeminin eski çimleri sökülüp dış sahaya monte edildi...Kapalı tribinün her iki yan tarafı yıkılarak kapalı tribüne eklenecek ve çalışmalar devam ediyor.Kale arkaları yıkılmadan koltuklandırılıyor.Karşı maraton tribünlerinde arka kısımları yıkılmış vaziyette idi orasıda arkaya doğru genişleyecek ve üzeri kapanacak..Bu arada stadın ışıklandırılma çalışmalarıda yapılacakmış...Dün baya çalışma vardı gözümün önünde biranda yeni satad canlandı ve mutlu oldum...İnşallah yeni sezona yetişir...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.07.2005, 15:49   #8
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

4 EYLÜL STADI SEYİRCİ KAPASİTESİ 16.500 KİŞİ OLACAK.
KALE ARKASINDAKİ TRİBÜNLERDE EK PROJE İLE BÜYÜTÜLECEK.

Sivasspor’un Süper Ligde müsabakalarını oynayacağı 4 eylül stadyumunun kale arkası tribünlerinin büyütülmesi yönünde karar alındı.Her iki kale arkasında bulunan ve şu anda sadece mozaikleri yenilenerek koyluk döşenen Tribünler ek bir proje ile büyütülecek.

Bakan Şener hafta sonunda ilimize yaptığı ı ziyarette 4 eylül stadyumundaki çalışmaları yerinde incelemiş stadyumdaki çalışmalar hakkında Gençlik Spor il Müdürü ve Vali Dr.Hasan Canpolat'tan bilgi almıştı.

Sivastaki ziyaretin sonunda Stadyum gezisi ardından yetkililerle görüşen Bakan Şener stadyumun kale arkasında tribünlerininde genişletilmesi için çalışma yapılması yönünde onay verdi.
Kale arkası tribünleri sezon içinde dışardan yapılacak ekstra bir çalışma ile büyütülecek.
4 EYLÜL’DE 16.500 SEYİRCİ MAÇ İZLEYECEK.
Kale arkalarının büyütülmesi sonucu 4 Eylül Stadyumun kapasitesi koltuklu 16.500 kişi olacak. Gençlik ve Spor il Müdürü Salim Kılıç, sağ olsun bakanımız bize her konuda maddi manevi her türlü destek veriyor. 4 Eylül Stadyumunu Türkiye’nin 7. büyük stadyumu yapacağız. Vestel Manisaspor maçında da stadyumun açılışını gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Taraftarımızla takımımızı 28 Ağustos’ta buluşturacağız.”dedi.
Daha önce fuar alanında gündeme gelen 20 bin kişi kapasiteli olacağı ifade edilen stadyumun mevcut stadyumun yenilenmesi durumunda gündemden kalkabileceği vurgulandı.
TRİBÜNLERDEKİ TARAFTAR TUVALETLERİ DEĞİŞTİRİLDİ.

Stadyumun yapım tarihinden bu yana el değmeyen ve sürekli kırmızı-beyazlı takım taraftarlarının eleştiri konusu olan taraftarların kullandığı tuvaletler tamamen fayansla kaplandı.Tuvaletler yenilendi.Stadyumu gezen ve her gün kontrol gibi yerinde stadyumun yapım aşamasını denetleyen Taraftarlar,taraftarın en büyük sorunu çözüldü.dediler.

TRİBÜNLERİN ÜZERİ TAMAMEN KAPATILACAK.
4 Eylül Stadyumunda yapılan tadilatlar sonunda üzeri açık olan tribünlerin tamamı kısa bir süre sonra ek bir ihaleye çıkılarak kapatılacak.Söz konusu çalışma ile ilgili ilimize gelen firma yetkililerinin 4 Eylül Stadyumuna gelerek stad ölçülerini yerinde aldıkları ifade edildi.
BASIN TRİBÜNÜ İÇİN 40 KİŞİLİK KOLTUK KONACAK.

Sivassporun Süper ligdeki karşılaşmalarını izleyecek olan basın mensupları ve spor yazarları için belirlenen alan elektrik ve internet ağ kabloları yerleştirildi.40 kişilik planlanan alanda basın mensupları rahat bir çalışma ortamında hizmet verecekler.

KART SINIRLAMASI GETİRİLDİ.

Radyo-tv ve Gazetelerde görevi bulunmayan çalıştıkları kurumlarda adına TSYD tarafından belge düzenlenmeyen ve Giriş kartı sahibi olmayan Basın mensupları karşılaşmaları kesinlikle bu tribünden müsabaka izleyemeyecek.

BİLETİ OLMAYAN TARAFTAR STAD ALANINA ALINMAYACAK.

Sivassprun müsabakalarını izlemek için bilet almayan kombine bileti almayan taraftarlar stadyum dışında belirlenecek kontrol sisteminden geçemeyecek.Turnikelere girmeden önce stad dışında bulunan bilet kontrolünden geçecek. Daha sonra stadyuma belirlenen noktalardan giriş yapacak.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.07.2005, 15:53   #9
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.07.2005, 15:54   #10
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

ya niye herseyi yarım yarım yapıyoruz anlamıyorum...İnşaat baslanmışken hepsi bitirilemezmiydi.. Mevcut stada bu kadar masraf yapmışken, ikinci bir satdında gündemden kaldırılması normal...

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır