SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24080)

58hayati 01.03.2009 14:32

Cevap: Maçı Değerlendirelim

inş kupa maçında yener veya iyi bir skorla sivasa geliriz. hoca affetir ekibinle bu maçı alın diyoruz.

GuVeN 01.03.2009 15:16

[QUOTE=elleshar;484909]daha fazla o penaltı mevzusunda tartışmıycam benim fikrimce hala penaltı.ama sonuç olarak hakeme yüklenmeniz yanlış sizce sivas maçı hakettimi hakedeceği bir oyun oynadımı diceksinz golden sonra moralleri bozuldu ,yeri geldimi 3 büyütülmüş olarak gördüğünüz takımlar sizin maçta fenerbahçe hafta içi galatasaray geriden gelerek kazanmayı bildi tek büyük olan sivasında yapması gerekn bişey :)[/QUOTE]

yeter saçmaladın be kardeşim sen,az mantıklı konuş,geriye düştüğü her maçı çeviriyomu bunlar,işiize geldiği gibi kouşmayın..KIVIRMAYIN. senın fıkrınce hala penaltıysa zaten senle tartışmam bile.futbol bilen adamlar gelsın konussun. ermn torogluna gelınce nedır bu adamla sızın alıp veremedıgınız:)forularınızda bellı oluyoone kadar acılı oldugunuz.. o ne dese sız ınanmazsınız kininiz yuzunden kesmıyosa dıger yazarlarda dınle tamam mı ...
asıl sitemim bu arkdas gıbılerın gazına gelıp kendı takımına yuklenen sozde taraftarlarımıza.. bu kendısı futbol otorıtesı gıbı gostermeye calısanlar kendı takım malubıyetlerınde ılk hakeme sarılırken fatura kesmek ıcın bız hakem dıyınce ne alakası var dıyebılırler,normaldır,karakter yapıları buna uygundur,işini gucunu bırakıp taraftarı olmadıgı bı forumda sabah aksam fırsatcılık yapıyosa alıp verımedıgı bıseler,daha dogrusu gi..n çı..n bişeler varki buralardan gitmiyo bu arkadaş gib tipler..
diğer taraftar arkadaşlar siz uyusanızda ben bunun gibilere fırsat vermeyecem
saygılar..

sivaslimete 01.03.2009 16:38

neyse artik bu maci unutalim olur böyle seyler sampiyon takimlarda kaybeder simdi önümüzde bir fenerbahce maci daha var orda intikamimizi almamiz lazim

BOUN 01.03.2009 17:07

Ah sevgili Yiğidolar ah!.... Yazılan bütün yorumları okudum, ve bu tepkiyle başlıyorum yorumuma. Açıkcası bu kadar yazılmış yorumu okuduktan sonra daha fazla oynadığımız futbol üstüne birşeyler yazmak içimden gelmedi. Zaten bir çok arkadaşımız gerekeni söylemiş. Burada benim gibi yüreği yanmış, morali bozulmuş, içinin derinliklerinden bu üzüntüyü yaşayan onlarca Yiğidonun olduğunu görünce bir kez daha içim yandı, köz alevlendi ama olayın şu boyutu var ki en az benim Sivassporumuzu sevdiğim kadar onlarca, yüzlerce Yiğidonun da bu aşkı yaşadığını görünce buruk da olsa bir sevinç yaşadım.

Dün staddan ayrıldıktan sonra bu saate kadar kendimi toparlayıp siteye giremedim. Ancak ''olanla ölene çare yok'' demiş eskiler, ben kısaca dün stadda yaşadığımız bir kaç olaydan bahsedeyim. Öncelikle Saraçoğlu stadını, o stadın ambiansını, kalitesini, konforunu bir kez daha gördükten sonra, ''Sivas'a yeni stada ne gerek var'' diyenlerin en orijinal tabiriyle ''sıradan dangalaklar'' olduklarına, kafalarının çalışmadığına, hatta beyinsiz olduklarına hükmettim. Öyle ahım şahım tezahürat yapmayan fener taraftarının sadece ıslık ve kuru gürültüleriyle hakemi nasıl baskı altına aldıklarını, bir çok kararda o baskıyla hakemi yönlendirdiklerini gördük. Stadın mimarisi, yapılışı, dizaynı tam da bu atmosferin oluşması için yapılmış! Helal olsun...

Gelelim beni en çok üzen konuya. Maçtan önce fenerlilerin yaptığı ''İb.e Sivas olamazsın şampiyon'' ve benzeri tezahüratları fazla takmadım, hatta küfürlü tezahürat olarak da görmedim ancak gelin görün ki maçın sonlarına doğru, fener 4-2 öndeyken maraton tribününün hep bir ağızdan, ''Peze..k Sivas, ananı da sat'' vb bir çok küfrü içimde kaldı. Aşağılık herifler galipseniz, sevinin, oynayın, hakkınızdır deriz ancak bu küfür, bu aşağılama nedir? Daha fazla uzatmak istemiyorum ve şunu söylüyorum bu edilen küfürler, Sivas sarı-laci civciv, kuş, börtü, böcek derneği kuranlara, Sivaslı olup bunlara sempati duyup o renkte çorap giyenlere gelsin. Anlayan anladı...

Son sözüm: Sivasspor hem Turkcell Süper Lig hem de Fortis Türkiye Kupası şampiyonu olacaktır. Biz altı yedi yıldır tırnaklarımızla kazıya kazıya zirveye çıktık, bir iki maç yenilgiyle inecek değiliz! 11 maçtır yenilmiyorduk, Barcelona bile yenildi geçen haftalarda, biz de yenilgi hakkımızı kullandık. Şimdi şampiyonluk için geri sayıma başlıyoruz. Zaman ölümüne dik durma zamanıdır!

omer58 01.03.2009 17:12

[QUOTE=BOUN;485209]Ah sevgili Yiğidolar ah!.... Yazılan bütün yorumları okudum, ve bu tepkiyle başlıyorum yorumuma. Açıkcası bu kadar yazılmış yorumu okuduktan sonra daha fazla oynadığımız futbol üstüne birşeyler yazmak içimden gelmedi. Zaten bir çok arkadaşımız gerekeni söylemiş. Burada benim gibi yüreği yanmış, morali bozulmuş, içinin derinliklerinden bu üzüntüyü yaşayan onlarca Yiğidonun olduğunu görünce bir kez daha içim yandı, köz alevlendi ama olayın şu boyutu var ki en az benim Sivassporumuzu sevdiğim kadar onlarca, yüzlerce Yiğidonun da bu aşkı yaşadığını görünce buruk da olsa bir sevinç yaşadım.

Dün staddan ayrıldıktan sonra bu saate kadar kendimi toparlayıp siteye giremedim. Ancak ''olanla ölene çare yok'' demiş eskiler, ben kısaca dün stadda yaşadığımız bir kaç olaydan bahsedeyim. Öncelikle Saraçoğlu stadını, o stadın ambiansını, kalitesini, konforunu bir kez daha gördükten sonra, ''Sivas'a yeni stada ne gerek var'' diyenlerin en orijinal tabiriyle ''sıradan dangalaklar'' olduklarına, kafalarının çalışmadığına, hatta beyinsiz olduklarına hükmettim. Öyle ahım şahım tezahürat yapmayan fener taraftarının sadece ıslık ve kuru gürültüleriyle hakemi nasıl baskı altına aldıklarını, bir çok kararda o baskıyla hakemi yönlendirdiklerini gördük. Stadın mimarisi, yapılışı, dizaynı tam da bu atmosferin oluşması için yapılmış! Helal olsun...

Gelelim beni en çok üzen konuya. Maçtan önce fenerlilerin yaptığı ''İb.e Sivas olamazsın şampiyon'' ve benzeri tezahüratları fazla takmadım, hatta küfürlü tezahürat olarak da görmedim ancak gelin görün ki maçın sonlarına doğru, fener 4-2 öndeyken maraton tribününün hep bir ağızdan, ''Peze..k Sivas, ananı da sat'' vb bir çok küfrü içimde kaldı. Aşağılık herifler galipseniz, sevinin, oynayın, hakkınızdır deriz ancak bu küfür, bu aşağılama nedir? Daha fazla uzatmak istemiyorum ve şunu söylüyorum bu edilen küfürler, Sivas sarı-laci civciv, kuş, börtü, böcek derneği kuranlara, Sivaslı olup bunlara sempati duyup o renkte çorap giyenlere gelsin. Anlayan anladı...

Son sözüm: Sivasspor hem Turkcell Süper Lig hem de Fortis Türkiye Kupası şampiyonu olacaktır. Biz altı yedi yıldır tırnaklarımızla kazıya kazıya zirveye çıktık, bir iki maç yenilgiyle inecek değiliz! 11 maçtır yenilmiyorduk, Barcelona bile yenildi geçen haftalarda, biz de yenilgi hakkımızı kullandık. Şimdi şampiyonluk için geri sayıma başlıyoruz. Zaman ölümüne dik durma zamanıdır![/QUOTE]

bu yapılanlardan sonra hala istanbul sempatizanı varsa ben onların kişiliğinden şüphe ederim arkadaş

Yiğiter 01.03.2009 17:14

[QUOTE=BOUN;485209],

[/QUOTE]

[IMG]http://www.ahmetfidan.com/forum/Smileys/default/alkis.gif[/IMG][IMG]http://www.ahmetfidan.com/forum/Smileys/default/alkis.gif[/IMG]

babos 01.03.2009 17:16

carsamba gunu goruselım sızlerle sayın fenerbahcelıler bz takımız aıle gıbı bır mac yenıldık dıye yonetımı ıstıfaya cagırmadık elele verdık buyuk baskan buyuk hoca

kerami58 01.03.2009 19:34

bu maç sivasspor için ve benim için bir rezaletti . arkadaşlarım karşıosındada sovunacak hiç bir şeyim olmadı çok kötü yenildik. Alah'tan gs da ilk yarıda 4-1 yenilmişti fb yede onu bahane ederek susturuyorum bir...

kerami58 01.03.2009 19:34

kupa maçlarında böyle omaz inşallah..........

BOUN 01.03.2009 19:46

[QUOTE=BOUN;485209]Ah sevgili Yiğidolar ah!.... Yazılan bütün yorumları okudum, ve bu tepkiyle başlıyorum yorumuma. Açıkcası bu kadar yazılmış yorumu okuduktan sonra daha fazla oynadığımız futbol üstüne birşeyler yazmak içimden gelmedi. Zaten bir çok arkadaşımız gerekeni söylemiş. Burada benim gibi yüreği yanmış, morali bozulmuş, içinin derinliklerinden bu üzüntüyü yaşayan onlarca Yiğidonun olduğunu görünce bir kez daha içim yandı, köz alevlendi ama olayın şu boyutu var ki en az benim Sivassporumuzu sevdiğim kadar onlarca, yüzlerce Yiğidonun da bu aşkı yaşadığını görünce buruk da olsa bir sevinç yaşadım.

Son sözüm: Sivasspor hem Turkcell Süper Lig hem de Fortis Türkiye Kupası şampiyonu olacaktır. Biz altı yedi yıldır tırnaklarımızla kazıya kazıya zirveye çıktık, bir iki maç yenilgiyle inecek değiliz! 11 maçtır yenilmiyorduk, Barcelona bile yenildi geçen haftalarda, biz de yenilgi hakkımızı kullandık. Şimdi şampiyonluk için geri sayıma başlıyoruz. Zaman ölümüne dik durma zamanıdır![/QUOTE]

Spor programlarını takip ediyorum, köşe yazılarını okuyorum, futbol yorumlarına bakıyorum, neredeyse herkes şampiyonluk yarışında bizim üzerimizi çizmiş, fb, gs, bjk, ts hepsi için şampiyonluk ihtimali olduğundan bahsediliyor, hatta herbirisinin kalemşörleri havaya girmiş kendi takımını şampiyon ilan ediyor, aman da aman! Bir Allah'ın kulu çıkıp bizim şampiyonluğumuza ihtimal vermiyor!

Sivassporum, biz susalım sen cevap ver! Öyle bir cevap ver ki, yer gök kırmızı-beyaz diye inlesin!...

Sustuk bekliyoruz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:44.