![]() |
ya arkadaslar -- sivasdan bi kisi varsa bi forma da ben rica etsem
almanyadan yaziyorum -- gecen senenin formasi var elimde tek! imkani varsa bi arkadas bana bulup yolarsa cok memnun olacam - tabiki fiyatini önceden yolarim! |
FORMA İSTEYEN ARKADAŞLAR 1967 GENÇ TARAFTARLARDERNEGİYLE İRTİBATA GEÇERSENİZ FORMA SORUN LARINIZI HALLEDERLER TL 03462211967
|
DERNEGEDE ULAŞAMAZSANIN 05425627945 NAİL DOGAN DERNEK YÖNETİMİ 05433737699 MUSTAFA ERSOY DERNEK MUHASSİBİ
|
abi saolsun cevik abi bana bi forma hediye etti ama maalesef bana ulasmadi bu formaaa bende formasizim
|
Gardaş ben de İstanbul'dayım ve sabırsızlıkla bekliyorum. Ama ne yazık ki böyle bir mağaza daha Sivas'a bile açılmamış...
Yönetimden birileri bu siteyi takip etse de taraftarların isteklerine cevap verilse iyi olur ama zannedersem kimsenin burayla ilgilendiği yok. Birazda olsa biz seyircilerle ilgilenseler bizim için sivasspor formalarını üretseler hem kendileri açısından iyi olur hemde bizim açımızdan site yöneticileri sizden ricam yönetime bu duyuruları söylerseniz sevinirim |
store
bencede istanbula sivas store açılsın
|
[QUOTE=süper sivas]ARKADAŞLAR Ben istanbuldayım ve sivas sporumuzun formasını bulamıyorum bu işe yönetim ne zaman çözüm bulacak en azından büyük birkaç ile veya sivaslıların fazla olduğu sehirlere sivas ürünleri gitmeli bu işin üzerinde duralım sivas sporun resmi sitesinden yönetime ulaşılamıyor tel,mail. yok sesimizi yönetime duyuralım keza bunu yönetimin şimdiye kadar çözmüş olması gerekiyordu.
BEN FORMAMI İSTİYORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] BEYAZIT TA FUTBOLPARK DİYE Bİ SPOR MAĞAZASI VAR 65 MİLYONA SİVASSPORUN ORJİNAL FORMASINI ALABİLİRSİN |
[QUOTE=esenyurtlu_nail]FORMA İSTEYEN ARKADAŞLAR 1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİYLE İRTİBATA GEÇERSENİZ FORMA SORUNunuzu HALLEDERLER TeL: 03462211967[/QUOTE]
[b]Evet forma isteyen arkadaşlara biz dernek olarak yardımcı oluyoruz...Bizim dernek telefonlarını arayarak forma isteğinizi bildirin ve gerekli ücreti gönderdiğiniz taktirde biz formayı adresinize postalarız... Adres :Selçuk İşhanı kat:4 no :409 SİVAS TELEFON :0-346-2211967[/b] |
vallahi gardaş bende uşaktayım ve bende istiyorum ama bende bulamıyorum bulursan bide bana al
|
kardeş Uşakta havalar nasıl.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:12. |