ARKADAŞLAR Ben istanbuldayım ve sivas sporumuzun formasını bulamıyorum bu işe yönetim ne zaman çözüm bulacak en azından büyük birkaç ile veya sivaslıların fazla olduğu sehirlere sivas ürünleri gitmeli bu işin üzerinde duralım sivas sporun resmi sitesinden yönetime ulaşılamıyor tel,mail. yok sesimizi yönetime duyuralım keza bunu yönetimin şimdiye kadar çözmüş olması gerekiyordu.
Gardaş ben de İstanbul'dayım ve sabırsızlıkla bekliyorum. Ama ne yazık ki böyle bir mağaza daha Sivas'a bile açılmamış...
Yönetimden birileri bu siteyi takip etse de taraftarların isteklerine cevap verilse iyi olur ama zannedersem kimsenin burayla ilgilendiği yok.
Birazcıkta iş site yönetimine iş düşüyor. Burası Türkiye'nin en büyük 5. taraftar sitesi. Buradaki insanlarda oluşan genel kanaat ve istekleri yönetime düzenli olarak raporlayıp verirlerse hiç şüphesiz Sivasımıza büyük hizmetler yapmış olurlar. Hiç olmazsa konuştuklarımız havada kalmaz....
Gardaş ben de İstanbul'dayım ve sabırsızlıkla bekliyorum. Ama ne yazık ki böyle bir mağaza daha Sivas'a bile açılmamış...
Yönetimden birileri bu siteyi takip etse de taraftarların isteklerine cevap verilse iyi olur ama zannedersem kimsenin burayla ilgilendiği yok.
Birazcıkta iş site yönetimine iş düşüyor. Burası Türkiye'nin en büyük 5. taraftar sitesi. Buradaki insanlarda oluşan genel kanaat ve istekleri yönetime düzenli olarak raporlayıp verirlerse hiç şüphesiz Sivasımıza büyük hizmetler yapmış olurlar. Hiç olmazsa konuştuklarımız havada kalmaz....
SİVASTAKİ MURAT SPOR LİSANSLI SİVASSPOR FORMASI SATIYO,BEN ALMIŞTIM 45 YTL,CİK...İSTANBULDADA DİADORA MAĞAZALARINDA VAR DİYE DUYMUŞTUM..TAM OLARAK BİLMİYORUM AMA...!!
BİR AKSİLİK OLMAZSA ÖNCE İSTANBUL'DA OLMAK ÜZERE, BİR DİĞERİDE SİVAS'TA 2 SİVASSPOR ÜRÜNLERİ SATAN MAĞAZAYI FAALİYETE GEÇİRMEK ÜZERE ÇALIŞMALARIMIZ VAR. BAZI PÜRÜZLER VAR, İNŞALLAH GİDEREBİLİRSEK KISA SÜREDE AÇMAK İSTİYORUZ...