![]() |
Cevap: Futbolun askeri, 'Uygun' adım Azerbaycan yo
bizi hiç ilgilendirmiyor nere giderse gitsin takımı mahvetti gitti o takımın olacağıda bizim gibi kılığına düşmesi yazıklar olsun
|
[QUOTE=SempaticH;593832]bizi hiç ilgilendirmiyor nere giderse gitsin takımı mahvetti gitti o takımın olacağıda bizim gibi kılığına düşmesi yazıklar olsun[/QUOTE]
dediklerinde doğrusun ama bazı haberler var mesela yönetim ceyhun erişşi istiyomuş yani bu bülo zihniyeti hala devam ediyor yönetimden çok ciddi transfer istiyoruz fiyasko istemiyoruz |
[B]bu antipatiklikle ancak azerbaycanda görev alır zaten...
ikinci fatih terim geliyo...[/B] |
kendini övüp duran, cin olmadan adam çarpmaya kalkan bir adamdı.. artist görmek istesem sinemaya giderim..bize yiğido namımıza yakışır bilgili, dürüst, mert, olgun insanlar lazım..bülentler, hasanlar hüseyinler geçicidir.baki olan sivassporumuzdur!! azerbaycanı çok severim azeri kardeşlerimize allah sabır versin...
|
[CENTER][B]Gorelim bakalim ne olacak............[/B][/CENTER]
|
HİÇ MERAK ETME BÜLENT EFENDİ AYRILDIĞIN YERDE SANA ÖLE HAYIR DUALARI EDİYOLARKİ DİREK CENNETE GİDERSİN. EMİN OL HER HAFTASONU ÖZELLİKLE SİVASTAKİ MAÇLARDA SENİ ÖLE ANIYOKİ TARAFTAR CENNETTEKİ YERİN HAZIR GİBİ:)) PARA HIRSIN YÜZÜNDEN SATTIN BİZİ ALLAH NASIL BİLİYOSA ÖLE YAPSIN SENİ....
|
tabi sivas kume dusme tehlikesi vardi bizi sirtimizdan yitip ayrildin turkiyede bir tek basari yaptin oda sivasi sampiyonlar ligi on eleme maclarindaydi simdi turkiyeden bile kaciyorsun
|
[B][COLOR="Blue"]lorantın sistemi ile sivassporumuz başarılı oldu
sisteme uyan futbolcuları sattı ve sonuç ortada aklı başında azıcık futboldan anlamış olsa başarılı takımı dagıtmaz 2-3 iyi takviye ile daha başarılı olmazmıydı bundan dolayı bülent bir yerde başarılı olamaz gördügü görecegi lorantın sistemiyle sivasspordaki başarı olur[/COLOR][/B] |
bülent uygunun şöyle bir düşünmesi lazım ben nerde yanlış yaptım
milli takım olarak ertuğrul sağlam,tolunay kafkas,apdullah avcı,yılmaz vural gibi insanlar düşünülüyor fikir alınıyor yorum yaptırılıyor ama bülent uygunun adı geçmiyor o gün ntvsporda bir spor programı izledim 10 tane istanbul takımlarını tutan trübün çakalını çıkarmışlar bir bayan birde erkek kendini sunucu var sivassporla ,bülent uygunla dalga geçiyorlar kanıma dokundu açıkcası bülent uygun bitmeyen kaprislerinle doymayan egonla kapanmayan çenenle hem kendini bitirdin hemde sivassporu |
allah yardimcin olsun seninle cok kurur duyuyoruz buyuk hoca
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:09. |