![]() |
Cevap: 2.UYGUN DÖNEMİ Mİ?
Bülent Hocanin burda arkadindan cok atilip tutuldu söylenmeyen sey kalmadi.
Gelecegini sanmiyorum bunca olaydan sonra. |
Sükür Allahimiza bu senede ligde kaldik , insallah Yönetim son iki senedir yaptigi hatalari bir kez daha tekrarlamamalidir, umarim yönetim hatalarindan ders alir ve kendine ceki düzen verir ,
artik uyuma zamani degil calisma zamanidir , Yönetim derhal simdiden ince eleyip, SIK dokuyarak bir an önce hoca ve futbolcu arayislarini sürdürmelidir , gidecekler zaten belli ama gelecekleri iyi arastirip iyi analiz edip pahali demeden borctan korkmadan iyi topculari herkezden önce almali ve seneye lig baslamadan bu isi kapatmalidir. Egerki yönetim oh be bu senede ligde kaldik seneye Allah kerim derse , son iki uc senedir yaptigi hatalari tekrar yaparsa Sivasa ve Sivasspora ve taraftarlara en buyuk kötülügü etmis olur ve ayrica kendilerinede kötülük etmis olurlar , artik Sivassporun hata yapma lüksü yoktur ve olmamalidir Yönetim yapacagi hatalarin hepsini yapmistir ve kredisini tüketmistir eger o rahat koltuklarindan olmak istemiyorlarsa Sivas icin Sivasspor icin Taraftarlar icin bu sene cok ama cok calismalilar, ve basarili olmalilar, Sivassporu hedefsiz bir klub olmaktan cikarmalilir , Eger Sivassporu hedefsiz bir olarak düsünüyorlarsa bir an önce koltugu devretmeleri RICA olunur |
Ben bulent hocanin gelmesinden yanayim. Bu kadroyla cok is yapar gibime geliyor
|
[QUOTE=babapiton;854005][URL="http://www.transfermarkt.com.tr/tr/jose-peseiro/aufeinenblick/trainer_1595.html"]José Peseiro[/URL]
veya [URL="http://www.transfermarkt.com.tr/tr/domingos-pacincia/aufeinenblick/trainer_3259.html"]Domingos Paciência[/URL] (ikisinden birisi) İsmi gecen diğer teknik direktörler[/QUOTE] Yabancı kesinlikle olmamalı! Bu sezon Süperlig deki üç yabancıdan ikisi küme düştü! |
bende gelmesine sıcak bakanlardanim takımı tekrar zirveye oynatacaktır diye düşünüyorum hadi hayırlısı
|
Ben [B]BÜLENT UYGUN[/B] fun'ı olarak takımın başında tekrar görmekten [B]sevinç[/B] duyarım. Hiç olmazsa bir [B]hedefi[/B] olan, bir [B]vizyonu[/B] olan, bir [B]misyonu[/B] olan, bir [B]kulisi[/B] olan bir hoca. Genç olmasına rağmen Türk Futbol tarihine çizik atanlardan biri. Çekemeyenler neyi kıstas alıyorlar? Aldıkları kıstası ben söyleyeyim. Takımı sattı gitti, başarısızlık geldi.
Peki, ondan sonra [B]gelen[/B] hocalar futbolcu almadı mı? Aldıkları futbolcular Bülent Uygun zamanındakilerden daha iyi ve daha [B]pahalı[/B] futbolcular değil mi? [B]Başarı[/B] nerede? Takım ne durumda? Adam, [B]isimsiz[/B] (Mehmet Yıldız, Muhammed Ali Kurtuluş, Hayrettin Yerlikaya, vs) ve takımlarından [B]kovulan[/B] (Abdurrahman Dereli, Sedat Bayrak, Musa Aydın, Sezer Badur vs gibi) futbolculardan [B]yıldız[/B] yarattı, takımı [B]2 sene[/B] üst üste zirveye, [B]şampiyonluğa[/B] oynattı. Şu anda ki kadromuz çok iyi. Bu kadroyu bozmadan Bülent Uygun'u getir koy takımın başına inanın ilk 6 içerisinde oluruz. Ben gelmesini isterim. . |
[B]Tum için yaşlandı artık ondan fayda elde edemezdik dediği futbolcuyu 3 sene sonra kurtarıcı gibi Elazığ'a transfer etti. Sivastan gönderilenlerin tamamına yakını ile yeniden dirsek temas kurdu. Takımı dağıttı tekrar toparlayamayacağını anladı gitti ondan sonrada bir türlü belimizi doğrultamadık.
Sivasspor'a gelmesine sıcak bakmıyorum..[/B] |
Rıza Hoca'yı birçok konuda eleştirdim ama Rıza Hoca ile küme düşmeyi Bülent UYGUN ile şampiyonluğa yeğlerim. Her şey sportif başarı değil. Bülent UYGUN zamanındaki Sivas'a karşı olumsuz bakış açısı yeni yeni aşılabildi. Rıza Hoca'nın Sivaspor'u saygı duyulan bir ekip oldu.
|
Salim kardeşimizin söyledikleri doğru. Hiç mi hataları yok? Bu tür hataları var. Fakat yaşattığı başarıları da bugüne kadar Süper Ligde Ertuğrul Sağlam hariç hiçbir Anadolu takımına yaşatamadı. Yaşatamaz. Bu başarılarını gözardı edersek nankörlük yapmış oluruz.
Haa, takım üzerinde hegamonyası vardı, istediği oyuncuyu alıp satıyordu. Ama oynayan futbolcu da (afedersiniz) eşek gibi oynuyordu. Sonrasında transfer döneminde satmış, satmamış, pay almış almamış, çıkar sağlamış bu hiiiiiiiiiç bizi ilgilendirmez. Futbolcular başarılı olmadı mı, takım başarılı olmadı mı? ben bunlara bakarım. Şimdiki durumu değerlendirelim. Rıza Çalımbay dürüsttü. Hepimiz öyle biliyoruz. Adildi (!), eşit forma dağıtırdı. Diyebilir miyiz? Hayır. Elinin altında PİECH gibi Polonya'da yılın futbolcusu seçilmiş, golcü bir futbolcun var. İnadın yüzünden oynatmadın. Abdülkadir Özgen'i harcadın, Rajnoch'u kaç kere kestin? Takıma katkı sağlayacaklarken, ihtiyaç varken çoğu maçta saç baş yolduk. Ama takıma 3 kuruş katkı sağlamayan Uğur Kavuk ilk 11'de, takıma faydası olmayıp oynadıklarında tepki alan Pedriel, Hayrettin Yerlikaya, zaman zaman Mehmet Nas'ı ise sırf maç başına prim alsınlar diye son dakikalarda oyuna almadı mı? Bu mu adaletli forma dağıtmak, eşit davranmak? Oynadığımız 33 maçın 30'unu yüreğimiz ağzımızda 1 tanesini (Kayseri 4-2) maçını huzursuz, sadece 1 tanesini (İBB 4-1) rahat izledik. İnadından vaz geçmeden, takımın üstüne bir şey koyamadan, futbolcuları suçlayarak nereye vardı? Hedefi olan 10.luğu bile yakalayamayacak belli ki. Onun için diyorum ki, mesele Rıza, Bülent meselesi değil. Mesele, takıma birşeyler veren, elinde ki malzemeyi çok iyi değerlendiren, ağlamayan, suçu futbolcunun üstüne atmayan, taraftarı üzmeyen bir hoca istiyoruz. İçeride hoca, dışarıda abi-kardeş, taraftarla barışık, oturup esnafla dertleşen, medyaya karşı haklarımızı koruyan, Sivas şehrini medyatik yapan bir hoca istiyoruz. Çok şey mi istiyoruz? . |
Bülent Uygun bizlere sayısız sevinç yaşattı doğrudur ama kendi için yaptığı bazı şeyler yüzünden ona güvencim kalmadı menajerlikten dolayı istediğini oynattı istediğini sattı o zamanlar bir futbolcudan aldığım duyumu söylüyorum Uygun menajere(kendisine) para vermeyen Muhammet Ali'yi kesti
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:19. |