Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı
Bülent Uygun gencligimize Sivasspor askini asilayan bu sehre müthis heyecan getiren bir insan onun arkasindan konusanlar onun yaptiklarini ömürleri boyunca hayal edemeyecek insanlar
Ben Bülent hocayi herzaman tek geciyorum insallah gelir
|
Bu yazıyı görünce kendimi sorguladım da gerçekten Bülent Uygun olmasa ben şimdi burda olurmuydum sanmıyorum. 12 13 yaşında bir çocukken tanıdım ben sivassporu, Bülent Uygunla tanıdım. Bana gel galatasarayı bırak Sivassporu tut mu diyen oldu? Hayır

Olsa da biliyorum ben hayır derdim o zaman. Benim hayranlığım başta Bülent Uygun hayranlığıydı. maç özetlerinden sonra konuşmalarını görünce yüreğim atışlara geçerdi. Takımı öyle yürekli oynattı ki öyle bir sivasspor oluşturduki ben gsli olduğum için her saniye vicdan azabı çeker oldum. Belki şimdi görünce iğrendiim sözde sivaslı ırlandalilardan biri ben olacaktım. Allah ondan razı olsun sayesinde doğru yolu gördüm ben, memleketini satanlardan olmadım. Öyle özledimki o asker selamlarini and içmeleri... Inşallah yine gelir, döneriz o günlere ve şimdiye kadar görülmemiş 2.ALTIN ÇAĞIMIZI yaşarız...