![]() |
2. Uygun Dönemi mi?
[B]Gerek sosyal medyada gerekse bana gelen duyumlara göre Sivasspor'da 2.BÜLENT UYGUN dönemi başlayabilir.....Elazığ maçından sonra Çalımbay vedasını, Sivasspor ise yeni hocasını açıklayacak...Düşünülen başka isimler de var ve bunlar da yerli ama Bülent Uygun dönemi dediğim gibi yeniden başlayabilir...
[/B] |
Cevap: 2.UYGUN DÖNEMİ Mİ?
[B]Kim olursa olsun hakkımız da hayırlısı[/B] :)
|
[B]Bülent Uygun'a benden veto ![/B]
Umarim Bülent Uygun denen kisi tekrar Sivasspor'un basina gecmez. Olur da Bülent Uygun gelirse, o gittikten sonra arkasindan söylemedikleri sey birakmayan arkadaslar nasil tavir alacak merak ediyorum. Ya ayni durusu gösterecekler ya da dansöz gibi kiviracaklar.. görecegiz.. |
[URL="http://www.transfermarkt.com.tr/tr/jose-peseiro/aufeinenblick/trainer_1595.html"]José Peseiro[/URL]
veya [URL="http://www.transfermarkt.com.tr/tr/domingos-pacincia/aufeinenblick/trainer_3259.html"]Domingos Paciência[/URL] (ikisinden birisi) İsmi gecen diğer teknik direktörler |
Bülent Uygun gencligimize Sivasspor askini asilayan bu sehre müthis heyecan getiren bir insan onun arkasindan konusanlar onun yaptiklarini ömürleri boyunca hayal edemeyecek insanlar
Ben Bülent hocayi herzaman tek geciyorum insallah gelir |
[B][QUOTE=babapiton;854005][URL="http://www.transfermarkt.com.tr/tr/jose-peseiro/aufeinenblick/trainer_1595.html"]José Peseiro[/URL]
veya [URL="http://www.transfermarkt.com.tr/tr/domingos-pacincia/aufeinenblick/trainer_3259.html"]Domingos Paciência[/URL] (ikisinden birisi) İsmi gecen diğer teknik direktörler[/QUOTE] öncelik yerlilerde...fakat peserio ismi (braganın eski hocası) sürpriz olarak karşımıza çıkabilir...[/B] |
[B]Neden Portekiz ekolünde ısrar edliyor ki ... Portekizliler bu ülkede başarız oldular ekolleri tutmuyor.Riskli bence hem ülkeyi de tanımıyorlar..Çok riskli çokkk[/B]:confused::confused:
|
[QUOTE=asabibaba;854008][B]Neden Portekiz ekolünde ısrar edliyor ki ... Portekizliler bu ülkede başarız oldular ekolleri tutmuyor.Riskli bence hem ülkeyi de tanımıyorlar..Çok riskli çokkk[/B]:confused::confused:[/QUOTE]
Carvahal Besiktasta kadro kalitesi sayesinde iyi isler yapti ama gördükki IBB takimiyla bas edemedi. Insallah portekizli isimlerle anlasilmaz, heleki bragayi calistirmis birisiyle. O Play-off maclarini hala unutamiyorum:mad: |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Insallah 2. bir Bülent Uygun yönetimi baslar ve Bülent Hoca basarilarini birkez daha gözler önüne serer. Buca, Eskisehir ve Elazig'ya eski oyunculari topladi ve her oyuncunun sadece zamaninda degerli oldugunu anladi. Calistirdigi bu 3 takim tel tel döküldü. Simdi Antepe kimseyi getirmedi ve elindeki kadroyla iyi isler yapti.
Umarim bize [U]gelirse[/U] nokta transferlerle takimin iskeletini bozmadan iyi bir takim yaratir buna inancim tam onu Bülent Uygun yapan Sivasspordur ve o da bunun farkinda[/FONT][/B] |
[QUOTE=yigido yakup;854006]Bülent Uygun gencligimize Sivasspor askini asilayan bu sehre müthis heyecan getiren bir insan onun arkasindan konusanlar onun yaptiklarini ömürleri boyunca hayal edemeyecek insanlar
Ben Bülent hocayi herzaman tek geciyorum insallah gelir[/QUOTE] Bu yazıyı görünce kendimi sorguladım da gerçekten Bülent Uygun olmasa ben şimdi burda olurmuydum sanmıyorum. 12 13 yaşında bir çocukken tanıdım ben sivassporu, Bülent Uygunla tanıdım. Bana gel galatasarayı bırak Sivassporu tut mu diyen oldu? Hayır :) Olsa da biliyorum ben hayır derdim o zaman. Benim hayranlığım başta Bülent Uygun hayranlığıydı. maç özetlerinden sonra konuşmalarını görünce yüreğim atışlara geçerdi. Takımı öyle yürekli oynattı ki öyle bir sivasspor oluşturduki ben gsli olduğum için her saniye vicdan azabı çeker oldum. Belki şimdi görünce iğrendiim sözde sivaslı ırlandalilardan biri ben olacaktım. Allah ondan razı olsun sayesinde doğru yolu gördüm ben, memleketini satanlardan olmadım. Öyle özledimki o asker selamlarini and içmeleri... Inşallah yine gelir, döneriz o günlere ve şimdiye kadar görülmemiş 2.ALTIN ÇAĞIMIZI yaşarız... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:05. |