![]() |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Maç gece oynanacak inşallah da kazanacağız...[/b][/QUOTE]
[b]evet sanırımmac gece oynanacak o yuzden sivasta bir ilk olacak stadımız çok güzel olmus emegi gecen herkese teş.ederim ama dahada güzel olacak inşallah...[/b] |
[B]4 eylülde gece maçıda ayrı bir güzel olur... açılış maçınında bjk ile olması iyi... kaliteli bir maç olur, tabi biz yeneriz :)[/B]
|
Evet yavaş yavaş taşlar yerine oturmaya başlıyor Takımımız süper,başkanımız süper,taraftar muhteşem(buna tezehuratı dahil etmiyorum o beş üzerinden iki)diğerleride sırayla olmaya başladı,staddı,ışıklandırmaydı sıra müzemizi doldurmaya geldi sanırım.
|
[QUOTE=Ser58dar]Evet yavaş yavaş taşlar yerine oturmaya başlıyor Takımımız süper,başkanımız süper,taraftar muhteşem(buna tezehuratı dahil etmiyorum o beş üzerinden iki)diğerleride sırayla olmaya başladı,staddı,ışıklandırmaydı sıra müzemizi doldurmaya geldi sanırım.[/QUOTE]
[B]güzel konuya değinmişsin... artık müzenin raflarını çesitli kupaların farklı yıllar versiyonları ile süslemek kaldı :)[/B] |
4 Eylül Stadyum Resmi
Arkadaşlar İzniniz Olmadan Sitenizden 4 Eylül Stadyumu Resmlerini Alıp Dünyadaki Bütün Stadların Bulunduğu Bir Site Olan World Stadiums Sitesine Eklemiş Bulunuyorum Hepinizin Bilgisine Diğer Stadlarada Baka Bilirsiniz Muhteşem Siteler Var Arkadaşlar Bakın Derim..
Stadımızın Bulunduğu Link : [url]http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/middle_east/turkey/central_anatolia/sivas_4_eylul.shtml[/url] Yanlız Stat Kapasitesi Felan Yanlış Girilmiş Onları Tekrar Düzeltiriyorum. |
Abi bu foto çok sönük duruyor. Daha canlı ve güzel bir şey ekleseydin daha iyi olurdu... Ama olsun böyle bir fotonun olmasıda iyi...
|
ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM....
|
Çok güzel.Tşk.ler Yalnız Sivas 4 Eylül'ü 10 bin kişi olarak yazmış. 16.500 kişilik değilmiydi.
|
RESİM
COK GÜZEL OLMUŞ KARDAŞ BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM
|
[b][color=blue]ELLERİNE SAĞLIK GARDAŞ.GÜZEL OLMUŞ...[/b][/color]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:33. |