![]() |
Cevap: Fenerbahçe 4 - 2 Sivasspor
biz taraftar değiliz bu gidişle olamayacağız da galiba...
bülent uygun'unda hiç tereddütü olmasın seneye 3 büyük olarak nitelendirdiği takıma kesinlikle gider bu mantığıyla zaten... bugün sahada mücadele namına hiçbir şey yoktu... burası türkiye burada teksas gibi hodri meydan gibi tatangalar gibi gecekondu anti-x gibi yalı gibi taraftarlar olmalı ki kulübe baskı yapsın ve takımda her maçı yenmek için çıksın maalesef sivasspor yönetim olarak böyle bir girişim içerisine girmek istemiyor sivasspor yönetiminin tek derdi para... ölümüne ölümüne ölümüne sivasspor ruhu olmalı tek gerçek ve tek gereken bu |
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Indigo"]Macin basinda gol atinca sevinmistik, bu mac bizim diye... hevesimiz kursagimizda kaldi okadar cabuk nasil gol yenir ki ?! :-(
Yine öne gectik... yine yedik bu kadarda olmaz ki...insan düsündükce gicik oluyor ! Hele fener´e yenilmek off ! N´apalim ki bitdi artik, Hayirlisi deyip kupa´ macina ümitleniyoruz Insaallah... Ama önce yarin Trabzon un da yenilmesini beklicez Ins. :-) Macin satildigina felan inanmak, düsünmek istemiyorum ! [/COLOR][/B][/FONT] |
[QUOTE=vedat58;484501]SAYIN REISIM SANA AYNEN KATILIYORUM BENIMDE KAFAM BAYA KARISTI EN AZ BIR GOL YIYEBILECEMIZ BI MACTA 4 GOL YEDIK DAHA FAZLASIDA OLABILIRDI LIDERE YAKISMAYAN BIR FUTBOL OYNADIK VEYA OYNATTIRILDIK AYRICA ISTANBULDAKI SIVASLI HEMSERILERIMIZI DE COK KINIYORUM 2 MILYON SIVASLI NEREDEEEE[/QUOTE]
İstanbuldaki sivaslıların çoğu unutmuş sivası her istanbuldaki maçda görüyoruz, bende çalışdığımdan dolayı gidemedim bugün ama kupa mmaçında yerimi alıyorum, burdan istanbuldaki bütün sivaslılardan takımlarını desteklemelerini istiyorum artık bıraksınlar şu diğer 3 takımın hayranlığı özünüze dönün!!! |
SIVASSPOR BU MACI ALSA BANA GORE SAMPIYONDU AMA ARTIK HIC KIMSE KUSURA BAKMASIN AVRUPA KUPALARI HAYALI KURUYOM ARTIK BELKI SAMIYONLAR LIGI KIMBILIR BELKI UEFA INTERTOTODA HIC FENA OLMAZ....AMMA
EGERKI OLURDA SIVASSPOR SAMPIYON OLSUN 100 TANE KOMBINE ALIPDA MILLETE DAGITMZSAM NAMERDIM SIVASSPOR SAMPIYON OLSUN YUZ KOMBINE BENDEN SIVASSLILARA HEDIYE BUDA ADAGIM OLSUN SEVE SEVE YERINE GETIRECEGIM BI ADAK BU .... ...TURQUOIS GURUP.. |
BURAYA KADAR GELMISKEN BIRILERI DÜGMEYEMI BASTI YOKSA BIRILERI SIVASSPORU BASAMAK OLARAKMI KULLANIYOR NEDEN TAKIM ISTEKSIZDI
LIGIN EN KÖTÜ TAKIMLARINDAN BIRISINE YENILDIK HEMDE FARKLI LIDERE HIC YAKISMAYAN BIR SONUC 1 0 YENILSEK BU KADAR ÜZÜLMEZDIM DERDIM TAKIM IYI MÜCADELE ETTI SADECE 1 GOL YEDIK DERDIK ; SIVAS HIC OYNAMADIGI BIR SISTEMDE BUGUN SAHAYA CIKMISTIR SIMDI HERKEZ NE DIYOR BU TAKIMMI SAMPIYON OLACAK HAKLILAR BELKI KÖTÜ FENERDEN 4 GOL YENILIRMI HEMDE LIDER BIR TAKIM |
Arkadaşlar, gardaşlar, bacılar....
Böyle şeyler olur, takımımızın defansı Saraçoğlu baskısını kaldıramadı, Fenerbahçe iyi konsantre olmuş biz o kadar iyi konsantre olamadık belliki... Fenerbahçe yenilse herşey bitecekti onlar için o yüzden de bizim oyuncuların kaygısız oyunları buna neden oldu... Sonuçta şampiyon yine biz olacağız ve bunu kimse engelleyemeyecek... YENSENDE YENİLSENDE TARAFTAR SENLE... SEVİNCİNDE HÜZNÜNDE SENLE BİRLİKTE..... YENSENDE YENİLSENDE TARAFTAR SENLE... SEVİNCİNDE HÜZNÜNDE SENLE BİRLİKTE..... YENSENDE YENİLSENDE TARAFTAR SENLE... SEVİNCİNDE HÜZNÜNDE SENLE BİRLİKTE..... |
bülent uygun çok pısırık kaldı. bu maç niye bukadar sessizdi acaba!!
maç öncesi sonrası açıklamaları ortada. kızı fb tribünlerinde oturuyordu. milletvekili fb beresiyle gelir sivasta protokolde oturur. bunlar herşeyin özeti. |
Genclerbirlgine Büyükşehir Belediye ye vs vs. yenilen bi fener... sivas la oynamaya gelincemi cok iyi top oynuor goller atıyor eger siz karşınızdaki takımın oynamasına müsade ederseniz onlarda elinden geldi kadar iyi oynarlar..
|
Bu maçın tek sorumlusu Bülent Uygundur..
Allah aşkına Sivas'ın bu kadar açık oynadığını gören var mı? Mehmet Mehmet diye tutturdu.. Mehmet kafasını toplayana kadar almamalaısın 11!e falan..Pas vermiyor,bağırıyor çağırıyor,takımın da moralini bozuyor.. Bir sözüm de bir haftadır salya sümük ağlayan Trabzonspor taraftarına...Uefa kupasına katılmanız için Fb'yi de rakip ettiniz kendinize.. 2-2 yken Musa'nın ofsayt diye kesilen pozisyonu,Balilinin faul diye kesilen pozisyonu,Alex'in kırmızı kartını görmeyen hakemle lige ayar yapaılmıştır. [B]BİZ ŞAMPİYON OLAMAZSAK İNŞALLAH FENERBAHÇE OLUR,SON HAFTA AVNİ AKERDE ŞAMPİYONLUK TURU ATAR,TRABZON DA KINASINI YAKAR..[/B] |
[QUOTE=tuzlugollu;484512]SIVASSPOR BU MACI ALSA BANA GORE SAMPIYONDU AMA ARTIK HIC KIMSE KUSURA BAKMASIN AVRUPA KUPALARI HAYALI KURUYOM ARTIK BELKI SAMIYONLAR LIGI KIMBILIR BELKI UEFA INTERTOTODA HIC FENA OLMAZ....AMMA
EGERKI OLURDA SIVASSPOR SAMPIYON OLSUN 100 TANE KOMBINE ALIPDA MILLETE DAGITMZSAM NAMERDIM SIVASSPOR SAMPIYON OLSUN YUZ KOMBINE BENDEN SIVASSLILARA HEDIYE BUDA ADAGIM OLSUN SEVE SEVE YERINE GETIRECEGIM BI ADAK BU .... ...TURQUOIS GURUP..[/QUOTE] birici sıradayım inşallah sivas şampiyon olur kombine biletimi ayır :) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:25. |