SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Bülent Uygundan Kendi Adima Özür Diliyorum. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27073)

yigido Atilla 01.09.2009 18:50

Cevap: Bülent Uygundan Kendi Adima Özür Diliyorum.

[QUOTE=KAOS;556613]Arkadaşım ateş püskürmemizin nedeni açıklamaların tutarsız ve saçma olması, olanları gözardı ettirmek için her bir kanalda başka şeyler söylüyorlar.
Dün akşam trt3 canlı bağlandı Bülent Bey, dedi ki:
Tum'u gençleştirmek için verdiklerini, diğer topçular ise kendisinin gönderdiğini, kadro çatısını kurarken yabancı trasnferlerin olamadığını, sakatlıkların (iki gün önce satmaya çalıştığı Mehmed'i kasdediyor) planlarını bozduğunu açıkladı. Ve ben takımı bu haliyle bile ilk beşe sokacağım o zaman da gerekeni konuşacağım dedi
Aslında önce sene sonunda bırakacağım dedim ama soru tekrarlanınca bakıcaz diye yuvarladı.[/QUOTE]

Kardes Ben Ne Lig tv deki Mecnun Baskanin Röpartajini , Ne de TR 3 deki senin izledigin programi izlemedim !!!!!!!. Demmekki ben burda Hocadan bosuna özür dilemisim.!!!!

subasi29 01.09.2009 19:34

ozur dilese kabahat dilemese kabahat ne yapacak adam ?

58ÖREN58 05.09.2009 00:18

GIDEN GIDER KALAN SAHALAR SİVASSPORUNDUR GIDEN OYUNCULAR BIRAZDA SIMARMISTI ZATENNNNN

alperen058 06.09.2009 15:16

Herkes kendi öz eleştirisini yapsın taraftar, büyük maçlar hariç hangisinde stadı tam olarak doldurduk desin, zenginlerimiz kaç kere ellerini ceplerine attıklarına baksın, yönetim kendi katkısını hesap etsin td. futbolcu vs. vs. uzar gider kimse tek taraflı düşünmesin ve bundan sonra yapılacakları konuşsun..

sivastatlıbelam 06.09.2009 15:48

ya sivassporun nasıl parası olmaz.tum,bilica diallo para istiyorsa verilir.

o adamlar bizi bu noktalara getirdi.dünyanın hiç bir yerinde futbolcu beleşe oynamaz.20-25 milyon euro net karı olan bir klüp nasıl olurda futbolcusunun zam talebi yüzünden satar.

bunu adı ancak aldatmacılıktır.

anils 06.09.2009 16:08

Kontratı biten oyunculardan aranacak tek oyuncu Tum'du bence.Balili iyice formdan düştü zaten bir türlü ilk 11 e giremedi.Sylla da iyi bir yedekti aranabilir.Bilica derseniz,onu diğer oyuncularla bir tutamazsınız,teklifi Fenerbahçe yaptı.Bülent Hoca'nın hatası hazırlık maçlarını kuvvetli takımlarla yapmasıydı.Takım adeta yenilmeye alıştı.Yeni bir takımın birbirini öğrenmesi için daha zayıf takımlarla maç yapılabilirdi.Yeni transferler de iyi(Yasin bile)
kendini kanıtlamış oyuncular.İbrahim Dağaşan'ı bursa dayken hatırlayın,şimdi ne halde.Ben bu iki üç hafta da çok bir şey beklemiyorum ama göreceksiniz
Sivasımız düzlüğe çıkacak.Başkanımız adam gibi adam,hocamız yokluklar içinde 2 senedir bize inanılmaz heyecanlar yaşattı,1. lige yükselttiği gibi.Zaman destek zamanı,zaman VEFA zamanı.Acımasız olmayın.Eğer başarısızlık devam ederse,zaten yapılacak şeyi Başkanımız yapar.Mağlubiyetin acısıyla infaz yapmaya devam edersek trabzonluların durumuna düşeriz,aptal taraftarlarının baskısından senelerdir sürünüyorlar...

orci62 07.09.2009 00:18

bedavadan konuşma ne biliyonda konuşuyon insanları karalamak o kadar kolaymı hiçmi ahde vefanız yok sivassporun yaptığı başarıyı hayal bile edemeyen onca kulüp var biraz seviyeli olup iyi gündede kötü gündede takımınızı destekleyin lütfen

yigidomurat 07.09.2009 00:54

acitasyon yapmış kardeşim bırakın bu işleri ya,öyle kendini de suçlama büloya haksızlık etmişin falan.herşeyleri yalan bu adamların hangi sözüne inanacaksınki.tum gibi bi adam iki senedir kafaya oynayan bi takımdan her sene kümeye oynayan bi takıma gidecek öylemi??? ha kaldıki o statıda gençlik ve spor müdürlüğü yaptırdı yani başkanın söylediği külliyyen yalan.veya yalan demeyelimde(biraz daha yumuşatalım) yanlış:D anlatabildim mi?ateş olmayan yerden duman çıkmaz arkadaş onur gibi bi kazmadan yasin gibi,sedat gibi kazmalardan futbolcu yapma konusunda ısrarcı olursan ben bunda art niyet ararım arkadaş.bu futbolcuların hiçbiriside şu an süperligde oynayacak kalitede değiller,bakasyada bile oynayamazlar keza hayro da öyle.öyle kendisini feda etrtiği falan yok arkadaşım sen rahat ol.o adamın uzmanlık alanı yeni stratejiler geliştirmek türbülent!!!:D gibi,nerde ucuz süperligde oynayamayacak ama kandırabileceğim(şifreli yazıyorum anlayın) bi topcu parçası varsa onu bulayım falan filan işte daha ne diyim anlayan anladı

yigido Atilla 07.09.2009 01:51

[QUOTE=yigidomurat;558586]acitasyon yapmış kardeşim bırakın bu işleri ya,öyle kendini de suçlama büloya haksızlık etmişin falan.herşeyleri yalan bu adamların hangi sözüne inanacaksınki.tum gibi bi adam iki senedir kafaya oynayan bi takımdan her sene kümeye oynayan bi takıma gidecek öylemi??? ha kaldıki o statıda gençlik ve spor müdürlüğü yaptırdı yani başkanın söylediği külliyyen yalan.veya yalan demeyelimde(biraz daha yumuşatalım) yanlış:D anlatabildim mi?ateş olmayan yerden duman çıkmaz arkadaş onur gibi bi kazmadan yasin gibi,sedat gibi kazmalardan futbolcu yapma konusunda ısrarcı olursan ben bunda art niyet ararım arkadaş.bu futbolcuların hiçbiriside şu an süperligde oynayacak kalitede değiller,bakasyada bile oynayamazlar keza hayro da öyle.öyle kendisini feda etrtiği falan yok arkadaşım sen rahat ol.o adamın uzmanlık alanı yeni stratejiler geliştirmek türbülent!!!:D gibi,nerde ucuz süperligde oynayamayacak ama kandırabileceğim(şifreli yazıyorum anlayın) bi topcu parçası varsa onu bulayım falan filan işte daha ne diyim anlayan anladı[/QUOTE]

O gün lig tvde baskanin canli yayindaki Röpartajini Dinlemedim!!! sen dinledinmi ????? :confused::confused:;)

Arkadasim Konuyu iyi oku sonra yorumunu yap!!!! bu sitede bülen hocayi en cok elestirenlerden biride benim, bana Arkadas O günkü canli yayinda konusmayi anlatti bende o konusmaya dayanarak böyle bir konu actim, Baskan o giden Futbolcular cok yüksek meblag istediklerinden dolayi gönderdim demis !!!! Bu takimin Patronu mecnun Otyakmaz olduguna göre olay bitti. Bülent Hoca bu takimin ücretli bir iscisidir Dogrumu bu konuda anlastikmi. Antröner istedigi kadar kendini yirtsada son söz tabiki Baskanin cünkü parayi o veriyor bülent uygun degil, Söyle diyebilirdi ben bu sartlarda calisamam baskanim der sapkasini alip ceker giderdi ama yapmadi cünkü kendine cokk cokk güveniyor bu güvede ne kadar hakli bekleyip görecegiz !!!!!... haa Bülent hocaya gelince bu gönderilen futbolcular icin özür diledim Bu demek degilki ben bülent hocanin her yaptigi yanlisi alkislayacak kadar aptal biride degilim, Futbol hakkinda yeterli bilgi ve birikimede sahibim. Akilli bir hoca olmus olsa idi Baskani Bu kararindan cevirmeli idi kendi kariyeri söz konusu bunu düsünecek kadar malesef profesyonel biri degilmis. Profesyonel futbolda ahbap cavus iliskeleri ile yürümez,Merdivenleri tek tek tirmanip ta zirveye yaklasmisken birden kendini paldir küldür asagida bulmasi süpriz degil daha Bülent hocanin ögrenecegi coooookk coook sey var.

effenberg 14.09.2009 16:15

Öncelikle Sivasspor ve Bülent hoca daki düsüsün sebebi bence gelen veya giden oynucular degil tabiki biraz da olsa olur ama böyle dibe vurus olmaz.

Asil sebep Bülent Hoca iki sezondur Sivasspor üzerinden prim yaparak kendisini Fenerbahce ye pazarlamakti ama olmadi ne TD olarak nede Teknik Menejer(Aykut Kocamanin yeri).
Madem Bunlar olamdi artik Bülent Hoca tekrar iki eli ile isine sarilmali eski günlerdeki oldugu gibi yoksa hem Onun sonu hemde bizim sonumuz vahim olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:46.